Razgalila je glavne privatizatorje slovenske tranzicije, danes so njihovi novinarji vdrli v njen dom!

Dr. Nina Krajnik (Foto: Osebni arhiv)

V moj dom so nepovabljeni in brez dovoljenja vdrli novinarji globoke države. Za svoje zle namere so maltretirali tudi mojega tasta, ki je v visoki starosti in bolan,” je sporočila filozofinja Nina Krajnik in nepovabljene goste prijazno pozvala k spoštovanju dostojanstva soljudi. 

Dr. Nina Krajnik, filozofinja in ustanoviteljica Slovenskega društva za lacanovsko psihoanalizo, je bila danes soočena z nepovabljenim obiskom novinarjev, ki so po njenih besedah povsem brez dovoljenja vdrli v njen dom. Katera novinarska ekipa je bila tako nevljudna, nam še ni uspelo izvedeti, je pa Krajnikova na Facebooku pojasnila, da je bil razlog za obisk nedavno gostovanje v oddaji Intervju pri Jožetu Možini na RTV.

Nina Krajnik je namreč v oddaji do skrajnosti razgalila levico, ki je privatizirala visoko šolstvo ter akademsko sfero, direktno je tudi izpostavila glavne uzurpatorje – Gregorja Golobiča, Slavoja Žižka in Mladena Dolarja.

Če razgališ svete krave, si nakoplješ srd njihovih novinarjev
Še več soli na rano je mlada psihoanalitičarka in filozofinja natresla, ko je izpostavila največjo krajo v slovenski tranziciji – to je privatizacijo družbene lastnine, ki jo je izvedla tako imenovana slovenska levica. Po mnenju Krajnikove je šlo za zločin, za nasilen proces, slovenska levica pa je imela pri težavo, kako ob vsej divji privatizaciji ostati levica, ki v kapitalizmu ne obstaja. Ob tem so povsem zanemarili probleme delavcev, žensk, prekarcev in izključenih, odgovor na to so našli v kulturnem marksizmu in antijanšizmu.

Dr. Nina Krajnik in dr. Jože Možina (Foto: RTV)

Krajnikova je analizirala tudi novega predsednika vlade Roberta Goloba. Zanj je dejala, da ravno tako spada v krog tranzicijskih privatizerjev in je “levičar, ki privatizira”.

Filozofinja je prav tako prepričana, da je Janez Janša grožnja tej tranzicijski privatizaciji, saj ogroža jedro tega, kar politična scena gradi desetletja in “tisto, kar dela Slovenijo demokratično, v smislu da nihče ni posebej privilegiran. To je tisto, kar se Janši očita, in seveda vsak mehanizem, da se mu ne gleda pod prste, potrebuje tovrstno figuro.” 

Glede na izjemno odmeven in direkten intervju je prav gotovo nekaj: Nina Krajnik si je nakopala agente globoke države, ker je bila pogumna in resnicoljubna, hkrati pa je neposredno operirala z imeni in glavnimi krivci za spodletelo demokratizacijo Slovenije. Danes je bila soočena s posledicami javnega izpostavljanja in drezanja v gnezdo privatizatorjev družbene lastnine. Kot vemo, so mediji orodje v njihovih rokah in prav nič jih ne ustavi, da ne bi vdirali v njen dom z namenom diskreditacije njene osebnosti. Vprašanje je le, kaj bo njihov naslednji korak.

Andrej Žitnik