fbpx

Razkrivamo: Kdo bosta gosta večerne pogovorne oddaje s Sofijo Piko Simić na Novi24TV?

Sofija Pika Simić (foto: Nova24TV)

Nocoj nas spremljajte v oddaji Tema dneva, v kateri bomo govorili o migrantski problematiki. Sofija Pika Simić se bo v studiu pogovarjala s poslancem SDS Vinkom Gorenakom in nepovezanim poslancem Bojanom Dobovškom.

V nocojšnji oddaji ob 19.30 bomo med drugim skušali opredeliti, kolikšni so dejanski stroški, povezani z migranti, in ali vlada s temi podatki manipulira. Vsak četrtek bo z vami voditeljica Sofija Pika Simić.

V osnovi je Nova24TV informativna televizija, tako da boste lahko vsake pol ure spremljali osvežene najnovejše novice o dogodkih doma in po svetu, ob 13:30 in 17:30 pa bodo na sporedu tudi vodene novice.

Vsak večer ob 19:30, s ponovitvijo ob 21:00, pa bomo predvajali osrednjo pogovorno oddajo, ki se bo odzivala na najbolj žgoče probleme, s katerimi se sooča naša družba.

Naš signal lahko spremljate pri naslednjih kabelskih operaterjih:

T-2                           16

Telekom/Siol         704

Telemach                124

Amis                        24

Morebitne težave lahko sicer odpravite tudi tako, da izključite in ponovno vključite vmesnik. Ponekod pa se pojavimo tudi na drugi številki, na primer na Siolu se iz zaenkrat neznanih razlogov pojavimo tudi na številkah 715, 706 …

Tudi v omrežjih SKYLINE, BS3 in KRS Štepanjsko naselje lahko gledate nov program NOVA24TV. Program se nahaja v osnovni DIGITALNI programski shemi na frekvenci 474 MHz, in sicer na programskem mestu, kjer se je nahajal program TUR TV. Naročniki iz BS3, ki imate v uporabi Technisat sprejemnike srebrne barve in želite gledati ta program, za zamenjavo sprejemnika pokličite DOMCOMMERCE d. o. o. na telefon 01 534 30 66.

V. V.