fbpx

Razkrivamo: Kdo bosta prva gosta večerne pogovorne oddaje na Novi24TV?

Vesna Vilčnik (foto: Nova24TV).

Po več kot šestih mesecih priprav je končno začela oddajati naša in Vaša TV – Nova24TV. Od danes naprej nas lahko spremljate preko kabelskih operaterjev, v nadaljevanju pa se bomo potrudili, da bomo zagotovili sprejemanje našega signala tudi preko sobnih anten.

In kaj boste lahko gledali? V osnovi je Nova24TV informativna televizija, tako da boste lahko vsake pol ure spremljali osvežene najnovejše novice o dogodkih doma in po svetu, ob 13:30 in 17:30 pa bodo na sporedu tudi vodene novice. Vsak večer ob 19:30 in s ponovitvijo ob 21:00 bomo predvajali osrednjo pogovorno oddajo, ki se bo odzivala na najbolj žgoče probleme, s katerimi se sooča naša družba.

In kdo bosta prva gosta naše osrednje pogovorne oddaje?
Rojstvo nove televizije je vedno poseben dogodek, zato temu posvečamo tudi prvo pogovorno oddajo na Novi24TV, ki bo na sporedu danes ob 19:30, ponovitev pa bo sledila ob 21:00. Z voditeljico Vesno Vilčnik bosta o medijih in katastrofalni situaciji, v kateri so se znašli slovenski mediji, razpravljala publicist Boštjan M. Turk in nekdanji novinar in urednik Dnevnika Igor Mekina.

Spoštovani! Številni nas obveščate, da imate težave z dostopanjem do našega signala. Operaterji zagotavljajo, da bodo težave s signalom uredili še danes. V primeru težav Vas prosimo, da se obrnete na kabelskega operaterja, veseli pa bomo, če nas o tem obvestite tudi na [email protected]

Morebitne težave lahko sicer odpravite tudi tako, da izključite in ponovno vključite vmesnik. Ponekod pa se pojavimo tudi na drugi številki, na primer na Siolu se tako iz zaenkrat neznanih razlogov pojavimo tudi na številki 715, 706 …

Naš signal lahko spremljate pri naslednjih kabelskih operaterjih:

T-2                           16

Telekom/Siol         704

Telemach                124

Amis                        24

Todi v omrežjih SKYLINE, BS3 in KRS Štepanjsko naselje lahko gledate nov program NOVA24TV. Program se nahaja v osnovni DIGITALNI programski shemi na frekvenci 474 MHz, na programskem mestu, kjer se je nahajal program TUR TV. Naročniki iz BS3, kateri imate v uporabi Technisat sprejemnike srebrne barve in želite gledati ta program, za zamenjavo sprejemnika pokličite DOMCOMMERCE d.o.o. na telefon 01 534 30 66.

Veselimo se ustvarjanja vsebin za Vas!

Ekipa Nove24TV