fbpx

RTV spet zlorabil otroke za svoje politične igrice – poglejte kako “objektivno” otroci ljubijo Hillary Clinton

Foto. STA

No naša RTV še naprej širi svojo negativno kampanjo proti Donaldu Trumpu. A tokrat ne gre za neke kvazi strokovnjake ali analitike. Ne. Gre za majhne otroke, ki so zelo ekspertno povedali svoje mnenje o ameriških predsedniških volitvah. Poglejte si kako strokovno naši 7-letniki obvladajo zunanjo politiko.

Seveda pa je treba predvsem poudariti, da so vsi otroci za Hillary Clinton in svarijo kaj bo, če zmaga Donald Trump. Ravno da ne bo nastopil konec sveta. Konec sveta kot ga poznamo. Padale bodo bombe in povsod bodo vojne. V nadaljevanju objavljamo nekaj citatov otrok iz oddaje Dobro jutro na RTV.


“Donald Trump hoče biti predsednik in pa Clintonova. Ampak meni bi bilo bolj všeč, da bi bila Clintonova. Ker tisti Donald Trump hoče imeti vojne je enkrat rekel, pa da mora iti Clintonova v zapor.”

“Donald Trump take besede govori, da bi bil on predsednik in Hillary Clinton drugače govori. Take boljše stvari. Meni se Donald Trump ne zdi tako dober.”

“Meni pa se zdi, da ZDA čaka kar velika odločitev. Odločitev je njihova, ampak je boljše, da se sedaj pravilno odločijo, ker če se napačno, bo še slabše kakor jim je bilo.”

“Niti sanja se mi ne kaj bo sedaj iz tega nastalo. To pa vem, da Donald Trump ni preveč prijazen, pa da bi jaz rada kaj naredila. (rez) Rada bi pomagala, da Donald Trump  ne bi bil predsednik. Strah me je zaradi tega, ker ne vem kaj bo.”

Kaj pa mislite, da se bo zgodilo če zmaga Donald Trump oziroma Hillary Clinton?

“Če bi bil Donald Trump predsednik ZDA, bi same bombe metali na druge države, da bi bil ZDA največji kralj. Če bi bila predsednica Hillary Clinton se pa ne bi nič spremenilo, samo še poboljšalo bi se.”

“Če bi Donald Trump zmagal bi jaz najraje poslala te Američane k nam, da spoznajo, da imamo mi boljšega predsednika. Če bi pa Hillary Clinton zmagala bi bilo pa čisto ok.”

Zanimiva so stališča teh otrok, ki se pri svojih 7 letih močno obremenjujejo z mednarodno politiko. Najbolj zanimivo je, da nihče od teh otrok ni zaznal vseh kriminalnih dejanj Clintonove in pa tega, da bi v vojno zagotovo šla ona, Trump pa je vseskozi govoril o umikanju ameriških sil iz nepotrebnih zunanjih konfliktov.

Rezi in retorika so bili naučeni
Zanimivo je, da pri otrocih, ki ne vedo točno kaj govorijo, sledi rez v posnetku, nato pa takoj radikalno napadejo Trumpa. In tudi sama retorika teh otrok je retorika levičarskih komentatorjev in novinarjev na RTV. Zanimivo do skrajnosti in izjemno zaskrbljujoče. RTV je očitno res javna hiša, na kateri sedaj za svojo propragando izrabljajo že majhne otroke, ki jim napišejo tekste, otroci pa jih morajo brati.

Da si to privošči neka marksistična televizija, ki jo plačujejo levičarji bi še razumel (dela z otroci nikdar). A to, da naš nacionalni medij, ki ga moramo vsi plačevati otroke sili, da izražajo stališča slovenske levice na televiziji, pa je ogabno. Kje se bo ta pokvarjenost brez dna končala in bomo nehali plačevati to vrečo brez dna, ki za naš denar deluje kot politično glasilo marksizma in leninizma. Dovolj zlorabe davkoplačevalcev, predvsem pa dovolj zlorabe otrok. Ne samo, da jih našemljajo v pionirčke, sedaj bi radi prodajali novico kako je najmlajše strah Trumpa. Bizarno do konca.

Oddajo si lahko ogledate na tej povezavi.

A. R.