Saga problematičnega sina vrhovnega sodnika Đorđevića in sekretarke Brecljeve se nadaljuje: starši ne pustijo svojih otrok več v šolo, dokler ravnatelj ustrezno ne ukrepa!

Tina Brecelj (foto: STA)

Za zidovi OŠ Poljane se že nekaj let dogaja marsikaj, kar verjetno zaradi ustrahovanja ne doseže javnosti, tako kot bi moralo. Kaže, da so v naših javnih šolah vse prepogosto privilegirani otroci vplivnih staršev. O tem se je veliko že pisalo, a zgleda, da lovke vrhovnega sodnika Miodraga Đorđevića in državne sekretarke na ministrstvu za pravosodje Tine Brecelj segajo zelo daleč, saj ima očitno njun sin resne težave, a kljub temu ostaja brez ustreznih sankcij. K nam so se obrnili zaskrbljeni starši otrok iz poljanske osnovne šole s pismom, v katerem pojasnjujejo svojo zadrego. A ker gre za otroka vplivnih staršev, ki terorizira druge učence in jim grozi, se ne zgodi nič konkretnega, zato so se odločili za bojkot pouka. O tem smo želeli vprašati ravnatelja šole Žarka Tomšiča, a nam ga žal cel dan ni uspelo dobiti. V tajništvu so nam rekli, naj pokličemo pozneje, a se niso več javljali na naše številne klice.

V pismu, ki smo ga prejeli, je bila celo tabela incidentov, ki so se vrstili od leta 2014, ko so otroka prepisali na OŠ Poljane iz OŠ Prežihov Voranc zaradi težav z nasiljem. Že v prvih mesecih prihoda so evidentirali redne napade na sošolce, najbolj tipičen je bil po navedbah staršev napad od zadaj, s stiskom za vrat. Dodelili so mu stalno spremljevalko, psihološko pomoč in vzgojni program. Par mesecev zatem sta bila mama in oče fanta povabljena v šolo zaradi napada na sošolca, ki so ga odpeljali k zdravniku in dogodek prijavili policiji. Dva meseca pozneje je sošolki zlomil roko, zaradi česar je bila odpeljana na urgenco. Tudi ta dogodek so prijavili policiji.

Sošolcem grozil s “prerezal ti bom želodec”- Brecljeva mu zdaj zjutraj redno pregleduje torbe
Že septembra naslednje šolsko leto je po evidencah v šoli sošolca udaril v vrat, zaradi česar je bil ta obravnavan na kliničnem centru. Dogodek so zopet prijavili policiji in centru za socialno delo. V šestem razredu kljub takšnemu vedenju ni več imel spremljevalke. Tudi vpričo učitelja je sošolca podrl na tla in ga zbrcal. Decembra so njegovi sošolci doma povedali, da nosi v šolo nož in grozi, da bo zaklal sošolce. Mama je dejala, da mu sedaj redno zjutraj pregleduje torbo. Psihologinji je v pogovoru leta 2017 dejal, da če bo imel slab dan, bo v šolo prinesel nož in vse pobil. Tudi učiteljice je zmerjal s prostaškimi izrazi (“prasica debela”, “kurba” ipd.).

Tabela incidentov, ki so jo poslali zaskrbljeni starši.

Na šolo prišla policija in starši so bojkotirali pouk
Januarja 2018 je zopet grozil z nožem, zaradi česar je prišla na šolo tudi policija, je razvidno iz evidenčne tabele. Po tem incidentu so se starši odločili za bojkot pouka in zahtevali ustrezne ukrepe, ki bodo trajno zagotovili rešitev situacije. Po “zaslugi” tega fantka je šola dobila nalepko “nasilna šola”. Po navedbah iz pisma ima zaradi prejšnjih incidentov sin vrhovnega sodnika trenutno individualni pouk in je ločen od drugih učencev. A zdaj, ko se je prah polegel, se je šola odločila za naslednji korak.

Bo sedaj ustrahoval otroke višjega razreda?
Vodstvo šole je naenkrat ugotovilo, da je fant tako pameten, da bi lahko preskočil razred. S prvim septembrom naj bi ga namesto v sedmega vključili v 8. razred. Po besedah staršev je ta razred že tako ali tako problematičen in je razredničarka že sedaj komaj kos svoji vlogi. Razlog za takšno odločitev je verjetno v tem, da otroka ne želijo poslali nazaj v isti razred, zato bo tega kar preskočil. Šola želi že takoj postopoma otroka uvajati v novi razred. Starši so se seveda na namero šole odzvali. Večina jih je proti temu, saj si ne predstavljajo otroka, ki prihaja z nožem v šolo vsak dan blizu svojih.

Đorđević si ne želi priznati, da bi morda njegov sin moral v šolo s prilagojenim programom
Vrhovni sodnik in državna sekretarka se nočeta sprijazniti z dejstvom, da njun sin ne spada v običajno šolo, o drugih opcijah, po navedbah staršev v pismu, pa ne želita niti slišati. “Glede na njihov položaj jim sigurno ni problem otroku zagotoviti njemu najbolj ustrezno šolanje (individualno, zasebno),” so prepričani zaskrbljeni starši.

V OŠ Poljane je zaposlenih več psihologov in defektologov, a se starši bojijo, da je poljanska šola kadrovsko podhranjena za reševanje tako zapletenih primerov.

Če bi bil to otrok “navadnih staršev”, bi bil že zdavnaj premeščen
Iz zakona o osnovni šoli je v 54. členu razvidno, da “šola lahko iz vzgojnih razlogov prešola učenca na drugo šolo brez soglasja staršev, če so kršitve pravil šole takšne narave, da ogrožajo življenje ali zdravje drugih ali če učenec po treh vzgojnih opominih v istem šolskem letu in kljub izvajanju individualiziranega vzgojnega načrta onemogoča nemoteno izvajanje pouka ali drugih dejavnosti, ki jih organizira šola. Če se učenca prešola brez soglasja staršev, si šola pred odločitvijo o prešolanju učenca na drugo šolo pridobi mnenje centra za socialno delo ter soglasje šole, v katero bo učenec prešolan, glede na okoliščine pa tudi mnenje drugih inštitucij”. A si tega zaradi vplivnih staršev šola verjetno ne more privoščiti; če bi bil to otrok “navadnih” staršev, bi otroka že zdavnaj prešolali na šolo s prilagojenim programom. “Učence s posebnimi potrebami iz prvega odstavka 12. člena tega zakona je mogoče vključiti v drugo osnovno šolo na podlagi odločbe o usmeritvi.”

Opravičilo zaradi odsotnosti otrok, ki so ga poslali starši. Poslali ga tudi ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport ter Zavodu za šolstvo Republike Slovenije.

Ravnatelj se ne odziva na prošnje zaskrbljenih staršev
Vodstvo staršev ni vprašalo za mnenje o namenu šole, da problematičnega otoka premestijo v višji razred, o tem jih je hotelo le informirati na izrednem roditeljskem sestanku, ki je bil v četrtek, 12. aprila.  A se večina staršev sestanka ni udeležila, saj so od vodstva šole pred sestankom želeli pisne odgovore na vprašanja in pisna zagotovila za njihove dvome in skrbi, a teh, kot navajajo v pismu, niso dobili. Za starše otrok je nedopustno tudi to, da sta v petek razredničarka razreda, ki naj bi sprejel fanta, in šolska psihologinja med uro matematike izvajali pritisk na otroke v zvezi z njegovim sprejemom v razred. “Najprej so jim ‘oprali’ možgane, potem so jih vprašali za njihovo mnenje in še za mnenje njihovih staršev. Razumljivo je, da so dobili odgovore, kakršne so pričakovali, saj so otroke stisnili v kot. Menim, da gre za nedopustno nadlegovanje in manipulacijo otrok,” so starši navedli v pismu.

Odločeni starši ne bodo pustili svojih otrok v šolo, dokler vodstvo OŠ Poljane ustrezno ne reagira
Zato se je večina staršev otrok v ponedeljek odločila za opozorilni bojkot pouka, otrok pa niso pustili v šolo. Večina jih je ostala doma, v šoli je le manjšina otrok, ki pri bojkotu ne bodo sodelovali iz različnih razlogov (starši zaposleni na OŠ Poljane, starši otrok s posebnimi potrebami). Če vodstvo OŠ Poljane ne bo odstopilo od svoje namere, bodo starši po prvomajskih praznikih z bojkotom pouka nadaljevali.

A. G.

 • karlina

  GROZLJIVOOOO, ZADNJI ČAS, NO TA NASILNIK, PREVZEMA NASILJE OD DOMA, TO JE DEJSTVO, NIKJER DRUGJE ON NE MORE VIDETI ,SLIŠATI TAKŠNE ZMERLJIVKE, KOT DOMA, skratka, nekaj hudega se bo zgodilo, če ne bodo ukrepali, že sedaj se je zgodilo veliko strašnih stvari, ta otrok bo nasilje nadaljeval naprej v sš, na faksu bo glavni, potem pa mu bosta zlati ati in mamica , uredila super dobro službo, da bo lahko še naprej izvajal nasilje nad podrejenimi in Bog ne daj, da bo imel družino-četrta generacija komunistov nam vsak dan dokazuje, kakšno vzgojo so imeli in ta fant je že peta generacija-ni kaj super dobro so ga vzgojili, hm, mimogrede, oče je Srb-nasilje nad Slovenci ??????

  • AlojzZ

   Ja, mora se najti pokončni mož, ki se upre in seveda pokasira svoje. Recimo, da ga bo ustrelil na smrt pijan lovec, ko se bo peljal s 100 km/h par sto metrov mimo lovčeve hiše. Smo pripravljeni pokasiratio svoje?

 • Jan Kovalski

  “Zanimivo”. Ker je nasilen in se ga vsi bojijo, niso pa sposobni ukrepati, ravno zaradi bojazni, so se odločili, da ga bodo nagradili s tem, da mu bodo omogočili preskok enega razreda.
  Svojo nesposobnost ukrepanja bodo zamaskirali z nagradnim ukrepom.
  To me spominja na popuščanje nasilnim migrantom, ki jih ravno tako zaradi strahu, in nesposobnosti, ne kaznujejo tako kot domačine za enak prekršek, kar se dogaja v večini držav v EU.
  In podobno kot vlade po EU skušajo skriti probleme z migranti, na tej šoli skušajo podobno skriti problem z enim samim problematičnim učencem.
  Kaže, da je pomehkuženost zahodne civilizacije in permisivna vzgoja “nemških ovčarjev” že na taki stopnji, da se je nesposobna braniti pred nasilneži z (jugo) vzhoda.

 • kresnik

  To je vse eno brezvezno jokanje. Fizični napad je kaznivo dejanje, pa naj bo povzročitelj odrasel ali otrok. Žrtev nasilja je potrebno pospremit k zdravniku in o tem obvestit policijo. Potem pa sprožit civilno tožbo proti povzročitelju oziroma njegovim skrbnikom. Ko bo padla odškodnina težka par deset tisoč evrov, bodo hitro ukrotili mulca.

  • AlojzZ

   Seveda bo odškodnino dosodil vrhovni sodnik Đorđević. Ali pa njegov kolega.

  • Novakec1

   Razsodnik tega primera bo pa njegov fotr ali kak žlahtnik. Mogoče Murgelca.

  • Steiermark

   Pri psihopatih ni kaj krotiti – samo onemogočati, z zapiranjem na zaprti oddelek psihiatrije!

 • Mene bi bilo tudi upravičeno strah, če bi bil tak otrok zraven mojega otroka. Tko pač je. Starši so se odločili svoje otroke zaščitit pred nasilnežem.

 • Free

  To se dogaja praktično na vseh OŠ po Sloveniji. Nekje manj, drugje še huje. Povem pa samo, (ker očitno šolski sistem NI SPOSOBEN vzpostaviti reda)… če se to zgodi v razredu, kjer je MOJ OTROK in bo MOJ OTROK ogožen…. pridem tja in SAM NAREDIM RED !!!! Pa pokličem policijo in v miru počakam. MOJEGA OTROKA ne bo NIHČE OGROŽAL. Je pa žalostno, da se je v 30 letih šolski sistem tako spremenil. Ko sem jaz kot mulc naredil neumnost, me je orukcala učiteljica, pa še ravnatelj in molil sem, da ne izvejo še starši, ker potem sem lahko še doma pričakoval kakšno “okoli ušes”. Danes pa nikjer več nobene avtoritete. Učitelji samo UČIJO in nič več ne VZGAJAJO, starši v šolo hodijo z odvetniki… NAROBE SVET. Ni čudno, da gre vse v racku !!!

  • AlojzZ

   Seveda te je učiteljica “orukcala učiteljica, pa še ravnatelj”, saj nisi bil sin vrhovnega sodnika in partijske sekretarke.

  • Anthon

   Dejstvo je, da je v Sloveniji zaradi čudaške dve-desetletne oblasti, ki je zelo intenzivno harala po šolstvu, slednjemu narejena katastrofalna škoda. Za moj okus bi levaški tipi in tipinje, ki so kot ministri in sekretarji telovadili po kurikulumu in drugod, bili kvečjemu primerni za področja urjenja islamskih skrajnežev, ne pa za slovensko šolo, če bi jih seveda tam marali.

   Vendar je jasno tudi, da tako problematičen otrok, ki je okolju nevaren, ni takšen zaradi nesposobne šole, ampak zaradi katastrofalnih vzgojnih kiksov v domačem okolju. Tudi ideje, da se nosi nož za “samoobrambo”, izhajajo iz nerazvitih balkanskih okolij.

   Tvoj komentar ima logično napako, če si opazil. Po eni strani bi sam hodil v šolo urejat zadeve, po drugi pa se zgražaš, da starši hodijo v šolo z odvetniki. Jako čudno, se ti ne zdi?

   Temu otroku nihče ni postavil meje! Osnove resne psihologije so: Meje takšnemu človeku bodo postavljene. Če jih niso starši, bo poskušala šola, potem policija, pa pravosodje in jasna je zadnja skrajnost, če se prej stvar ne uredi.

   • Free

    Oba se strinjava, da je vzgoja in vzpostavljanje reda v šolah v zadnjih 30 letih zafurano do konca. Strinjam se z vsem kar si napisal glede “osnov psihologije”, ampak… očitno nič od tega ne deluje. NI daleč dan, ko bo nekomu “počil film” in bo “problem” rešil po svoje. Lahko rešitvi rečeš tudi “po balkansko” ali kakorkoli želiš. Če se odgovorni in policija ne odzove na datumsko evidentirane (in verjamem dokazljive) izpade posameznika, a potem bojo pa mene dali v čuzo, ker sem mulcu dal “eno okoli ušes”. Pa razmišljam, da bi jo raje dal staršem. Ne zagovarjam agresije, ampak zadeva je ušla iz rok in pri primitivcih na žalost edino “oko za oko” nekaj velja. NI še prepozno, je pa “pet do dvanajstih”. Pa še enkrat ponovim. Vsi imamo potrpljenje, dokler se to dogaja “drugim”. Ko bo moj ali tvoj otrok v igri, verjemi, da bom/boš pozabil na neko diplomacijo itd…

 • Grenze

  To je BALKANSKI KOMUNIZEM GLAVE POSEKAT PA BO TAKOJ MIR ! NIČ JAMRATI IN STOKATI SAMO POSEKATI AUF BIKS !

  • AlojzZ

   Ja, moral bi se najti pravični mož z jajci. Zakaj že ne moreš priti v to šolo in narediti red?

 • Grenze

  SMO IMELI TAKGA V ŠOLI SMO GA PREGONIL DA JE KRI SCAL POTEM JE BIL TAK KOT OVČKA PA JE BIL TUDI RODOM OD DOLE !

  • AlojzZ

   Pa je tudi bil sin vrhovnega sodnika in partijske sekretarke?

   • moon

    Nima veze, cebovali smo tudi generalovega sina, potem je bil miren ko miska..

  • totex39

   Tako je, s takimi je treba samo na tak grob način, šele pol se ustrašijo in nehajo izzivati.

 • Franjo Trojner

  Otrok ni kriv, da je drugačen. Kriva pa je šola in šolski sistem, ki je izgubil svoj namen pod silno težo levičarskih ideologov. Tudi starša bi zaradi drugih in zaradi svojega otroka morala poiskati rešitev v prepisu svojega otroka na šolo za otroke s posebnimi potrebami, predno se zgodi kaj strašnega, ki bo za vedno zaznamovalo njunega otroka, šolo in vse učenke in učence te šole.
  Sam sem podoben primer v osnovni šoli pred leti rešil tako, da sem odšel v šolo k razredničarki in ji mirno povedal, da bom v primeru naslednje poškodbe moje hčere prišel v šolo in njo razredničarko, ki kljub mojim in prošnjam in zahtevam otrok in drugih staršev ne ukrepa vrgel iz tretjega štoka, sam pa bom odšel z mirno vestjo v arest saj sem bi stem zavrženim dejanjem rešil svojega otroka. Čez dva dni so zelo motečega fanta prepisali na šolo z prilagojenim programom.
  Kot takrat mi tudi danes ni jasno kaj na šolah počno vse te pedagoginje, kaj učiteljski zbor, kaj ravnatelj in centri za socialno delo, ker v podobnih primerih vsi vedno zatajijo.

  • moon

   Na zalost je sedaj taka “prisila” bolj negativna, kot tole maltretiranje enega “pametnega” miskomulca.. On je revcek, starsa nimata casa za vzgojo,… bla bla bla … osnovni problem njega (mulca) je problem njegovih starsev (nama niko nista ne moze…).

   • SIMON ROZIC

    Iz tega “pametnega” mulca bo nastal Balkanski bojevnik
    in leva politika se mu bo do tal klanjala (za denar, seveda)!

 • Luka Marchessi

  Naj sklepam: Miodrag Đorđević in Tina Brecelj sta levičarja.
  Če bi bila člana SDS, tega članka ne bi bilo.
  Imam prav?

  • totex39

   Zapomni si, da so levičarji v ostalih evropskih državah, pri nas so le komunisti in ne levičarji!

  • Luis Horvat

   veš ti si govnar zarukan pa kaj se sploh oglašaš če sploh ne dojemaš problema bedak.Golazen idi delat da ti ne bodo rojile norije po tej neumni tikvi.

 • totex39

  Krivi so politiki, ko so sprejeli balkanske Srbe v našo okolje in jim omogočili, da so lahko na pomembnih položajih, to je šele začetek, kajti njihova opcija je tudi, da pridejo v slovenski parlament in tak način začnejo vsiljevati svoje zakone.
  Balkanci, ki so se naselili pri nas ne morejo biti manjšina in ne smejo ustanavljati stranke, kajti tako se bodo lahko še bolj izživljali nad avtohtonim prebivalstvom.
  Vse skupaj pa se že začne pri otrocih v šoli, ker izhajajo iz takega okolja in to se nam lahko zelo slabo piše, kar se že vidi iz tega primera.

 • Luka Marchessi

  Če ste SDS-ovska opranoglava ovca ne kliknite na spodnji link!!!
  https://imgur.com/a/uiASm

  • von Rhein

   Verrecke Ungeziefer!

  • Štalmajster

   A je to tvoj izum ….. Luka Marchessi von Shekelstein ?

  • antimur

   Te ni nič sram, ob takšni temi, govedu kot si ti ne pride kaj bolj pametnega na misel, to ni več res, kakšni omejeni gnoji ste levi fašisti. Zate bi bilo najbolje, da te pošljejo s temu problematičnemu mulcu na prevzgojo, tebi jih pa še mimogrede naložijo po hrbtiščini.

  • SIMON ROZIC

   Zakaj si pa svojo ljubo ženo tako izpostavil.? Ni fer!

 • VERRZIFIKATOR

  Prevoda še ni, ker še ne deluje urad za nove manjšine.

  Đubrilo Kadijević

  CRNI ĐORĐE

  Crni Đorđe, rupa sitna mala,
  glumio bi kneza, čak i kralja,
  ali glas mu nekako ne valja,
  sve je ovo samo jadna šala.

  Crni Đorđe hteo bi da bude
  Karađorđe, junak, velik, prvi,
  svet da samo oko njega vrvi,
  nema nigde takve glave lude.

  Crni Đorđe kadijom bi bio,
  kolac oštar oruđe mu glavno,
  on bi proces da završi slavno,
  pri tom dokaze bi mangup krio.

  Crni Đorđe ima jadan sina,
  koji nožem deci bi da preti,
  kaže mangup tako da se sveti,
  pošto mrzi sva ga okolina.

  Crni Đorđe, sav iskompleksíran,
  pošto jadnikom se mangup zove,
  opet smišlja smicalice nove,
  vreme je, da bude suspendiran.

 • von Rhein

  To so posledice in rezultat “Gaber šolskega sistem”.

  • SIMON ROZIC

   Čebelica mi je brenčala,
   da bo fantiča varovala,
   ker njegov preljubi ata
   in njegova ljuba mati,
   sta v sodstvu tata-mata….

 • ljubinica

  “Dodelili so mu stalno spremlevalko, psiholosko pomoc in poseben vzgojni program” ,,,,, uspeha pa nobenega.
  To je slika te drzave.
  Se enega smrkavca ni sposobna spraviti v red. Mulc terorizira celo solo: sosolce, ucitelje z ravnateljem in starse …. Frajer uziva v svoji “moci” ….

  • VERRZIFIKATOR

   Ne tako, ne delaj mu krivice,
   fant ima potrebe le posebne,
   krive pač spremembe so podnebne,
   kmalu imel manjšinske bo pravice.

 • Luiggi

  Vrhovni sodnik Djordjevich,madsona kam ste slovenceljni zasli,ne slovenc vam deli pravdo,sram vas naj bo,ce ne prmorete na sodiscih cistih Slopvencev,zalostno,toda resnicno!

  • Nekje na netu je objavljen spisek ne-slovenskih sodnikov. In ni jih malo torej ni govora o le par “đorđeviĆ-ih” temveč o zelo resnem številu. Sicer pa: 9.maja 1945 je v Ljubljano vkorakala okupacijska srbska (jugoslovanska) armada in za narod uničujoče posledice te okupacije imamo še danes.

 • mona lisa

  Saj ne moreš verjet kaj si v naši državi nekateri dovolijo. Kaj bo enkrat s tega fanta. Bomba na dveh nogah. Bodo ga ujčkali tudi ko bo koga ubil? Vrhovni sodnik??????? in sekretarka na pravosodju??????????. To je odraz našega prava.

 • Maja

  ko starši ne pomagajo svojemu bolnemu otroku, ampak z njim manipulirajo je čas, da stisko otroka prevzame CSD. Starša sta dokazala, da sta nemočna, otrok pa se razvija v nevarno osebo.

  • čips

   Csd nima casa za take, so prezaposleni z krajo otrok;)

  • sodnikisozločinci

   Tega fanta tudi pedri ne bi hoteli posvojiti.

 • Darth Vader

  škoda k nisem jaz njegov sošolc…..tip bi risal rožice iz svoje krvi po tleh učilnice……te od vplivnih srbov v Sloveniji imamo najrajši……mislijo da so doma

 • Franc Šink

  O tem mulcu se bo še slišalo in govorilo.Na žalost.

 • VERRZIFIKATOR

  Juro Breceljnik

  JABOLKO IN JABLANA

  Jabolko ne pade od drevesa
  daleč, pa četudi na strmini
  je drevo in ne kje na ravnini,
  pa četudi debla se ne stresa.

  Eno jablano pa zdaj poznamo,
  nekatere menda preseneča,
  da njen plod je tolikšna nesreča,
  da bi moral zdavnaj že v osamo.

  Ker pa zrasel je na veji pravi,
  se gnilobo stalno tolerira,
  saj bila pač silna bi zamera,
  da plodovi veje so nezdravi.

  Nehajte neumnosti kvasati,
  v korenine raje se zazrite,
  tam razloge gnitja vse dobite,
  v jablani obilni in košati.

  Jablana da nima prave sreče,
  zanjo našli so opravičilo,
  da pa jabolko tako je gnilo
  čudno ni, saj je genetsko rdeče.

 • A ne bi en temu fantu dal v roke nabito pištolo, pa da tudi v Ljubljani doživimo svojih 5 minut (ameriške) slave?
  Sarkazem press …

 • DJURO SUMAR

  Naj ga pošljejo v Radeče v Prevzgojni dom, ga bodo kaj hitro spravili v red. Tudi Tomaž Terček je bil pri nas.

 • luka globus

  mali čefo mali problemi, velik čefo …

  • Steiermark

   Žal, mi tole o “čefih” izkušamo, dnevno, na svoji koži!

 • šmentanamuha

  In zakaj ne prijavijo ravnatelja zaradi neukrepanja in posledično povzročitve splošne nevarnosti?

  • Radivoj Cmor

   Ravnatelja šole nagnati,malem razgrajači pa pokazati pravo pot .

 • šmentanamuha

  le zakaj hoče Klemenko tega Džordževiča na vsak način vsiliti za predsednika vrhovnega sodišča? Levičarji, pa kaj res ne vidite, da je s temi levimi strankami nekaj fejst narobe?

  • macon

   Psihopati se vohajo.

 • domovina mili dom

  Od komunistov nastavljen ravnatelj.
  Zgago dela otrok komunistov.
  Metode vzgoje komunistično permisivne.
  Vsi ti elementi so eksplozivni.
  Zato normalni starši dajte z bojkotom prisiliti to, po komunistični terminologiji, edino javno šolstvo je ta pravo, prisiliti to rdeče javno elitarstvo v normalne življenjske okvirje.

 • Anton

  kaj težite, najin otrok je čist normalen

  sarkazem press

 • Maja

  ko se ugledni državljani posvečajo karieri in posledično ločitvi, za njimi ostane zanemarjen otrok, brez varnosti, vzgoje, ljubezni in nadzora…to je hujša kršitev starševskih dolžnosti…bosta odgovarjala ? kje so sedaj glasni zagovorniki otrokovih pravic ? ta nesrečni otrok kliče, na pomoč !

 • Antonius

  Na mestu se mi zdi postavljeno vprašanje, s kakšnim znanjem je *neuravnovešenec* sploh prišel do šestega razreda?
  Sicer pa, fant ima potencial. Ker jabolko ne pade daleč od drevesa, bi nas ne smelo presenetiti, da bo z lahkoto diplomiral na Bavconovem faksu in občutljiv kot je, končal med sodniki.
  O šolskih psihologih in defektologih pa nima smisla. Niso vredni, da bi jih človek resno jemal, ker svojo strokovnost podrejajo arogantni volji vrhovnega sodnika in državni sekretarki.
  Ne razred, bojkot pouka v podporo razredu bi morali narediti vsi, ki hodijo v omenjeno šolo. V poduk vodstvu in vsem vodstvom po osnovnih šolah, česa šolarji ne bodo prenašali, njihovi starši pa ne dovolili.

 • macon

  Debila takoj prestaviti v poboljševalnico in potem za par let v zapor, ker je že poškodoval več ljudi. A to ni pa nič, kar naj lepo naprej hodi v šolo in napreduje v višji razred? Če bi to naredil mojemu otroku, bi smrkovca stolkel pa če bi bil sin presvetlega Tita ali kučana.

 • karpelec

  Kje je sedaj naše napredno šolstvo, ki vzgaja v osnovnih šolah marsikaj, kar ne bi bilo treba, tistih osnovnih stvari, pa ne zna rešit.Kje so CSD-ji, ki so jih polna usta rešitev za marsikaj razen za akutni problem? V stiski je otrok, starši, učitelji, sedaj potem še državljani. Reševali bodo post festum, ko bodo žal mogoče tudi žrtve.

  • soc

   Šolstvo, ki po apostolu marksizma Gabru ne sme vzgajati, temveč zgolj izobraževati, je v zadnjih letih pod identičnim mentorstvom naenkrat poklicano, da vzgaja pedre in lezbijke. In slovenski bebček-volilček ob tem resno zakolne, ko (če) gre na volišče, pa obkroži eno pojavnih oblik rdeče partije. Slovenistan je resnično onkraj meja logičnega dojemanja.

   • SIMON ROZIC

    In pride čas, ko boš srečen, če boš tisti dan v šoli sploh preživel in se
    vrnil domov, ne da bi ti kakšen musli tiščal nož na grlo in grozil tvoji
    družini! …le ponavlati boš moral za njim: Alach akbar….

 • tasilo

  Baje, da že v šoli je bil napadalen,

  potuhnjen in čuden in asocialen

  in sploh marsikdo že takrat je dejal,

  da bo ta pankrt nesrečno končal.

  Se mama uboga je bridko jokala,

  prosila, molila, ob tla se metala,

  a kot iz gospodka bi zrasel gospod,

  tako iz falotka je zrasel falot.

  ——————-

  Iz pesmi Balada o Trobcu Svetlane Makarovič

  V isti pesmi je tudi verz:

  Že res marsikdo svinjarije počne,
  a eni to smejo, drugi pa ne.

  • SIMON ROZIC

   Svetlana že ve, kako sovraštvo gre….

 • Stajerka

  hahaha…….”Vodstvo šole je naenkrat ugotovilo, da je fant tako pameten, da bi lahko preskočil razred.”

  naša država je unicum v številu visokoizobraženih idiotov…..zanimivo, kar 99% je zaposlenih v JS/JU…..pa še ponosni so na to!!!
  šolniki, ki pripravljeni štrajkat vsako minuto v delovnem času – prostem pač ne, so osebki brez kančka empatije, ki je še kako potrebna za razumevanje otrok in mladine……

  • SIMON ROZIC

   Seveda lahko preskoči razred in sicer v “poboljševalnico” !
   Tam mu naj izprašijo domišljavo, prepotentno rit !

   • Steiermark

    Mislim, da ta ni primeren za poboljševalnico ampak za na psihiatrijo, zaprti oddelek! Njegovo obnašanje in “podvigi” so značilni za življensko nevarne psihopatske bolnike, ki ji pa ponavadi “odkrijejo ” le, ko že ubijejo ali razkosajo nekoga….

    • SIMON ROZIC

     Ta bodoči psihopat ima že vnaprej garantirano odlično javno službo,
     najverjetneje v sodstvu ali pa kar v vladi! Nič novega na Balkanu oziroma
     v Sloveniji!

     • Steiermark

      Žal, izgleda, da se nam obeta ponovna oživitev “revolucionarnega sistema”, ki bo izvajan po revolucionarnih psihopatskih idejah, kot so jih naučili stari starši oz. psihopati iz balkana – koljači, ki so po končani vojni “osvobajali ” osvobojeno Slovenijo in katerih otroci danes ponovno zasedajo pomembne položaje v Sloveniji ter izvajajo in nadaljujejo koljaško antislovensko revolucijo – v Sloveniji!

 • Vladimir

  počakajte še malo,pa bo ta golazen za vedno izginila.seveda če se bodo Slovenci zbudili in na volitval volili saj veste katerega

 • sloustava

  Starsi naredimo vse za svojega otroka! Vse, samo, da mu ne skodujemo. Ta otrok je oskodovan, oskodovan pravilne starsevske presoje. Vzgoja egoistov ni vzgoja ZA otroka.

 • antimur

  Kakšen pa naj bo ta smrkavec ob takšni vzgoji, sramotnem CSD, ob mami, ki je zaposlena pri pijancu in to takšnem, ki prihaja v parlament nažgan kot mavra, pa se mu ne zgodi nič, očetu čefurju, vemo, da gre pri njih vse preko vez in poznanstev, ter končno v šoli, kjer so ravnatelji, ki imajo za predsednika ravnateljskega združenja kučanističnega pizduna, katerega je samo gobec, kot da bi bil v CK.

 • sprehajalec

  Balkanski izraziti ego deluje in hormoni špricajo. Feminizirano slovensko šolstvo, vajeno potlačenega ega, s predpisi prilagojenimi temu egu, nima protiorožja. Pa še potomec vplivneža.

  Na jugu je takšnega že doma ćale stolkel ali pa v šoli učitelj. Da mu je prilagodil ego okolici, oziroma mu ga potlačil. Seveda še vedno skoči ven občasno, vendar znosno, da družba nekako deluje.

  Takšne težave se obetajo ob morebitnem uvozu migrantov.

 • lado

  se že na “mat” vidi DEBILNOST, ko laže v parlamentu!! GRIMASE in afnanje grdule ćefurske!! Saj tja ali pa k muslijem paše ,majo radi debeloritne BLJAC!!!je pa POLOVICO SODNIKOV ĆAPĆARAP !!!!!!! VSE ZAPRET in “ŠTRUDEL” vsak dan !!!!FOTRA NARUKAT PA VSE POLOMIT ,!!!!! ZATO ,DA BO LEPŠE IN VARNO VOLITE DESNICOOOOOOOOOOOOOOOOO !! ZGLED MADŽARI !!!!!!!

  • trumpet2018

   samo njene idiotsko oblikovane narisane obrvi pogledaš in je vse jasno, arogantno obnašanje, slepo zagovarjanje njenega sina psihopata, kateri sodi samo na zaprti oddelek ustrezne ustanove, pa ene 3 elektro šoke v rit, pa bi se takoj streznil, smrkavec psihopatski

   • pesjanar

    Kaj je tista baba na sliki njegova mati ali demon kateri ga je obsedel,verjetno mu mati pred spanjem”postreže”z sliko svojega šefa in rezultat je tu,fant popizdi….

 • trumpet2018

  posledica liberalne permisivne vzgoje, seveda je krivda v 100 procentih na starših, dovolili so mu, da hodi vsem po glavi, ker ve da je priviligiran in da ne bo nikoli kaznovan. Že zdavnaj bi ga morali poslati v posebno šolo. takšen smrkavec razume samo argument sile, se pravi ukinitev žepninem house arrest, ene tri po kepi, pa bo bo takoj drugače ćivkal.

  • sprehajalec

   Geni so to trampet. Tega je bilo veliko v slovenskih šolah, le da se ni smelo govoriti o tem. Izsiljevanja, pretepanja, vse to je prišlo z migranti.

  • Kosobrin

   Posebna šola oz. šola s prilagojenim programom je za tiste, ki so manj dojemljivi, z učnimi težavami, ta fant, pa vidimo, da je nadpovprečno inteligenten, saj hočejo, da preskoči razred.

   • trumpet2018

    će si nasilen, če nimaš čustvene inteligence, ti visok IQ nič ne pomaga. fant je nasilen razbojnik, vse ogroža, treba ga je izpisati iz šole, to je dejstvo. Nikjer nisem zasledil da je nadpovprećno inteligenten, kvečjemu je zelo neinteligenten in idiot, kot njegovi idiotski starši, ki to obnašanje dopuščajo.

    • Kosobrin

     Ne piše dobesedno tako, vendar preberi še enkrat. Hočejo ga prestaviti v višji razred. In kakšne učence ponavadi prestavljajo v višji razred? Sicer se meni v tem primeru to zdi zelo čudno.

   • tohuvabohu

    Hočejo, da preskoči razred z namenom, da pride v okolje, ki mu bo bolje pariralo. Inteligenca tu nima pomena. Šola pa tudi kalkulira, saj bo imela za eno leto manj težav.

  • ljubinica

   Krivda starsev in levakarskih solskih oblasti, ki so uciteljem z idiotsko
   zakonodajo preprecili, da bi v takih primerih lahko ucinkovito ukrepali.
   Poglejte, kaj je storil s paglavcem Jelincic. Njegova hci ima odtlej mir.

 • Olga_10

  Kako bodo obvladali divjaka kasneje, če ga v šestem razredu ne obvladajo????? Zaradi “inteligence” NI noben otrok nasilen, kvečjemu zaradi pomanjkanja socialne inteligence!

  • Luis Horvat

   Pa gdo pravi ,da je inteligenten ,če je po starših ne moreš pričakovati ,da je kaj bolj pameten ,saj so tako ali tako prilezli na položaje po zaslugi rdečkarjev,to pa je daleč od inteligence.
   Staršem pa predlagam ,da ga naj eden potipa na kašnem samotnem mestu mu pokaže kako se ne sme obnašat ,sem imel skoraj enak primer sem otroka počakal na smotnem kraju in mu pr….. pa potem ni bilo več slišat ,da je še komu nagajal čist preprosti način in deluje ..

 • FORT WORTH

  In po vsem tem se nobeden od starsev ne odloci za osebno soocenje s starsi nasilnega otroka ??
  Dopuscajo, da jim nasilnez se naprej maltretira svojega otroka ??!!
  IDIOTI !!
  Za hlapce rojeni in vzgojeni !!

 • soc

  Slika rdečih medijev (92% share-of-voice v letu 2017) – o Janševem sinu so na veliko in brez kakršnegakoli dokaza pisali, da je mongoloiden, o sinu enega višjih rabljev svojih vladarjev, dokazano duševo moteni mali barabici, pa niti besede. F 571 hlapčevsko za F 21. Sramota.

 • Duhec

  Zdej so že nevzgojeni froci na tapeti oz nerešljiv problem.

  • sprehajalec

   Očitno je nerešljiv, če starši bojkotirajo pouk, nihče pa od medijev tega ne objavi, razen Nove. ker nihče noče imeti težav z vplivnim fotrom.

 • Steiermark

  Iz vsega zapisanega je razvidno, da tale trpi za hudo psihozo oz. se ni sposoben vključiti v normalno, slovensko družbo, ter je hudo nevaren za okolico…. Tukaj se odraža tudi vsiljena kultura “sfukatorskih” balkancev, ki se kljubtemu, da ne razumejo in se nemorejo vživeti v evropsko kulturo in življenje, rinejo in nastavljajo na vodilna mesta – zato, da nas lažje “tepihujejo”, po srbsko ter nam uničujejo, Slovencem, obstoj v Sloveniji! Vse to, kar je zapisano, obnašanje tega srbskega mudžaheidina je podobno pravim borcem in potomcem borcev – njihovemu obnašanju, ISIS…..

 • Ryuk

  Zakaj anna kopacz darkness tukaj ne vzame pankrta in ga vrže k rejnikom? Namesto, da maltretira koroška dečka.

  • alojz

   Kateremu rejniku? Rambo je v penzionu, drugi mu pa niso kos.

   • sodnikisozločinci

    Stephenu Casiraghiju, ta bi bil pravi.

 • Kosobrin

  Če je vse to res, kar pišete, je stanje grozljivo. Če bi bil jaz starš, bi svojega otroka prepisal drugam. Še najbolje bi bilo, da bi to storili vsi starši, pa naj bo nasilnež sam v razredu, morda bi potem začel razmišljati. Predstavljam si, kaj doživljata starša tega dečka, ni jima lahko. Toda, nekaj bo potrebno nemudoma storiti, kajti nasilništvo bo z otrokom iz leta v leto rastlo, če ne bo nihče ukrepal.

  • sprehajalec

   Geni so to kosobrin…

   Nova pa zato, ker Aščićka pač ne bo sebi v skledo pljuvala.

  • trumpet2018

   a če imaš v hiši podgano, se boš izselil iz hiše, namesto da bi jo ubil in vrgel ven. Soočiti se je treba s problemom in ga eliminirati, ne pa bežati in si zakrivati oči, porivati glavo v pesek. zato pa je na švedskem takšna anarhija, ker so pustii ilegalnim migrantom, da jim hodijo po glavi – kriminal, posilstva na vsakem koraku. Vse bi morali deportirati, do zadnjega musliča. enosmerno karto in vozi miško. Ni muslimanov, ni terorizma. Ni nasilne podgane v šoli, ni nasilja.

   • Kosobrin

    Še enkrat preberi, kaj sem napisal in povej, kje piše, da problem ni potrebno rešiti? Odpri svoje srce “v službi resnice” in bodi pravičen! In človek ni podgana in ni primerno, da ga primerjaš z njim!

    • mojadezela

     Za ta stvor je primerjava z podgano velikodušna! Jaz ga raje primerjam z ščurkom! Ščurka pa pohodiš in zadeva je opravljena. Isto bi bilo potrebno narediti s tem izrodkom in njegovimi bednimi starši!!!! Na jetra mi greste vsi kimavci in brezvretenčarji. Tudi vi ste krivi da je stanje v naši državi katastrofalno!!!

     • pesjanar

      Podpišem!!!!!!!!!!!!

  • SIMON ROZIC

   Ti zmazki ne razmišljajo, proti razmišljanju so cepljeni s serumom lastnih staršev,
   saj tisti pregovor vsi poznate, da jabolko ne pade daleč od drevesa….
   Zakaj bi selili svoje otroke, če je potrebno seliti samo eno barabo !?

   • Kosobrin

    Če nasilnika ne odstranijo, grem od nasilnika jaz!

  • tohuvabohu

   “Seveda ne bi”. Kaj ne bi?
   In spet si našel povod za sranje po SDS. Ali zato, ker je Nova24 edina, ki poroča o tej zadevi? Če bi bili starši “simpatizerji” SDS, bi pa po tvoji kretenski logiki o tem tulili vsi dnevni glavni mediji? To so metode rdečkarjev: postavi hipotezo in na tej podlagi udrihaj po žrtvi.

  • Luis Horvat

   Veš kaj ti povem ti pojma nimaš kako je trba vzgajat otroka ,če ti na kratko objasnim boš morda razumel “otrok in njegovo obnašanje je ogledalo starša .!”po vseh dogotkih znanih sta starša potrbna prevzgoje in njihov otrok z njima vred prav tako.

   • Luis Horvat

    Moji otroci so dokaj dobro vzgojeni ,kako so pa tvoji si mislim ,da nisi kos starševki nalogi.vse se da če imaš cilj kako doseči željeno.

 • totex39

  Te Balkanci nam res grenijo življenje v Sloveniji, človek se večkrat vpraša zakaj so sploh prišli k nam, ostali bi tam kamor spadajo in naj bi se tam izživljali ne pa, da moramo mi Slovenci take ljudi prenašati, ki se nočejo prilagajati naši kulturi, kvečjemu postajajo že njihovi otroci razbojniki.

  • sprehajalec

   Zgodovinsko edini izvozni artikel Balkana so bile včasih suhe šljive, v novejših časih pa kalašnikovke in Balkanci.

   • totex39

    Očitno se bomo morali v Sloveniji še enkrat osamosvajati in to sedaj komunistov in Balkancev.

  • Olga_10

   Prišli so kasirat za v lastne žepe! Od jugo oficirjev, do umetnikov, glasbenikov….sedaj bi bili pa že narodna manjšina, imeli zagotovljeno mesto v parlamentu in vladali!?

  • samsara

   ‘Plemenitanje in bogatitev’ Slovenije in podobno ostale Evrope.

 • sumljivislon

  ˝zakaj ima hšči g. Jelinčiča sedaj mir ˝- ………. :)

  • SIMON ROZIC

   …ker Balkanci razumejo samo eno : strah!

  • Kosobrin

   Kako veš?

   • sumljivislon

    ..a ni fino, da vem.. ;)

 • xtc

  Pravi mali komunistični Balkančič,ki napreduje preko razreda ker,je napadalen in oče tegale čuda bi bil predsednik vrhovnega sodišča?
  Od odzunaj bi ga raztrgali še sodnik nebi več bil.

 • Poštenje velja

  Vam povem rešitev.

  Vzameš žakelj kij , pokriješ in omlatiš do modrih bušk In poveš da boš nsalednjič
  delo dokončal.
  Samo tako lahko umiriš ćifurja.

 • Sadako

  Mulček ga bo sračkal točno tako dolgo, dokler ne bo našel večjega bullyja od sebe. Židje bodo pa sovražili Asada točno tako dolgo, dokler ne bo njegov naslednik (iz roda Sulejmana veličastnega) s pomočjo Evropskih Rdečih kmerov osvobodil Gaze.
  Potem bo pa Rusija vrnila Asada na Sirske volitve, kjer bo zmagal.

 • Morala

  Ko so otroci v šoli, je šola dolžna poskrbeti za varnost otrok!!! Tega nasilnega otroka, je potrebno doma vzgojiti in če starša nista sposobna, jima je potrebno priskrbeti strokovno pomoč. Ali nimamo za nasilne otroke posebne inštitucije?

  • Zgornji

   TAKIM POKVARJENIM STARŠEM KI VZGOJIJO OZIROMA NEVZGOJIJO TAKEGA POKVARJENCA JE TEŽKO KAJ POMAGATI !!! ! !!!

 • zokispoki

  Poglejte si samo ta ksiht . Sam se metla med nogami manjka !

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!! NATANČEN OPIS !!! HVALA !!!

 • Osti jarej

  …kaj se bo zgodilo,ko in če učenci zadevo “primejo ” v svoje roke…?kako bosta potem ukrepala starša,vodstvo šole……..čebovanje je preizkušena metoda……

 • Danilo Mavrič

  Pravilno

 • Luka Marchessi

  Ljubljana se ne da:
  https://imgur.com/a/XbURC

  • mojadezela

   Kaj je rdeči drekač? Si spet prišel srat? Zatakni si rdečo zvezdo v rit!! Gnoj smrdljivi rdeči!!!!

   • Luka Marchessi

    @mojadezela:disqus tvojo ogabno usrano sifilitično domobransko staro mamo bom dal izkopati iz groba in se ji poscal v lobanjo. Prisilil te bom, da izkoplješ še usrane gnojne ostanke tvojega izdajalskega starega fotra, nakar boš moral med obema ostudnima gnojnima izcedkoma simulirati bizarni spolni akt.

    Ko bova končala bom tvojo domobransko zastavo namazal z Neostikom, jo povaljal v pesku in ti jo porinil v usta. Tlačil bom tako dolgo, da ti bo prišla ven skozi rektalno odprtino. Abrazivni učinek peska ti bo zjebal grlo, želodec in usrano črevo.

    Potem te bom peljal na urgenco, da ti pomagajo. Ko boš ozdravljen te bom prišel iskat in ti dal čez glavo rdečo PVC vrečko dokler se be boš zadušil v lastnem kozlanju.

    OK? Super.

    • mojadezela

     Domišljija in spomini tvojih usranih in polpismenih prednikov je globoko zakoreninjena v tvojih debilnih genih! Lahko se zmeniva kje. Le povej kraj. Doma pa sem od 26.4 do 3.5. Pa da vidim junaka! Maš jajca da to uresničiš kar pišeš? Stavim da ne! Tvoji brezjajčni banditski predniki so se skrivali po gozdu pred Nemci in ropali in pobijali poštene ljudi. Stavim da si ti isto govno!

     • Luka Marchessi

      @mojadezela:disqus 27. 4. 2018, ob 20:00,
      kavarna Annalisa, Smrtnikova ulica 4, 1000 Ljubljana.
      Ne pozabi.

     • mojadezela

      U redu!!!! Se vidimo!!!!

     • Luka Marchessi

      @mojadezela:disqus nosil bom črn hoodie. Da me ne zgrešiš.

     • mojadezela

      Šiška….v redu. Hvala za info!

     • Luka Marchessi

      Šiška, ja, debil. Naslov sem ti dal.
      Da se ne bi slučajno po domobransko usral.

     • mojadezela

      Ti kar serji ne boš dolgo!!!!

     • mojadezela

      Debil ti je po tvoji mami opici skakal in te naredil!

     • mojadezela

      Brez skrbi se bom potrudil da te zadanem!

     • Kosobrin

      Kakšna pa je to beseda – ZADANEM? Jo iščem po Slovarju slovenskega knjižnega jezika, v drugih knjigah, pa je ne najdem ….

     • mojadezela

      Mogoče bi moral iskati nedoločnik zadeti. Se ti ne zdi??? Pametnjakovič.

     • pesjanar

      Pozabil si na gate in 30 dni stare nogavice na nogah tako da te človek prej zavoha kot vidi.

     • Kosobrin

      Isto so delali tvoji predniki, zato nehajmo s tem že enkrat!

     • mojadezela

      Ne bo držalo. Moji predniki niso ropali in pobijali poštenih ljudi!

     • Kosobrin

      Ha, ha, ha, ta je pa dobra!

     • Luis Horvat

      Prav imaš in ravno to so delali kvazi partizani,lopovi skrivači ,morilci njihovi potomci so pa prav enaki debili.

    • mojadezela

     Kaj je si se usral v gate govedo rdeče?

    • Kosobrin

     Luka, tole pa presega vse meje dostojnega komentiranja in dostojnega človeka! Kljub temu, da smo si različni, različno razmišljamo, MORAMO OHRANITI SVOJE MORALNO, ČLOVEŠKO DOSTOJANSTVO! PRAV VSI, TUDI DRUGI, KI ZNAJO TUDI NESRAMNO KOMENTIRATI IN ŽALITI!

     • Luka Marchessi

      Svoj nivo komuniciranja vedno prilagodim. Če me nekdo žali, ga žalim nazaj. Imam pač večji besedni zaklad in barvitejšo domišljijo.

     • mojadezela

      To se tebi samo zdi.

     • Luka Marchessi

      Ti samo pridi 27. pa bo.

     • mojadezela

      Pridem brez skrbi. Glej da boš tam!!!!

     • mojadezela

      Bomo videli če boš potem še tako pametoval!

     • mojadezela

      Sem pogledal tvoje slike. Pravi cigan si. A je šami tvoj stric?

     • mojadezela

      Tvoj nivo komuniciranja je isti kot pri tvojih polpismenih prednikih. To je navadno lajanje. Ko pa ti trda prede se pa cmeriš.

     • Luis Horvat

      Ti si rdeč izrojen primitiven svinjar luka.

     • Luka Marchessi

      Možno.

     • Zgornji

      …in Predvsem POKVARJENEJŠO domišljijo , kot lahko beremo …

     • Kosobrin

      Jaz si ne želim takega “besednega zaklada” in “barvite domišljije”. Tudi berem je ne rad. Res je, da se borimo za svobodo govora, toda, vse ima svoje meje!

     • mojadezela

      On ni Luka ampak Jernej.

     • baubau

      Blokirajte nekulturne komentatorje.

    • dr Janez Sveti

     Tebe je treba zapret na zaprti oddelek psihiatrije in nafilat s pomirjevali. Družbo ti bo delalo še nekaj pacientov iz teh komentarjev. Prijetno zabavo Vam želim.
     DR Janez SVeti genij

     • Rožle

      He :)

  • mojadezela

   Sram me je da je Ljubljana postala leglo srbizma in komunizma!!!! Preklete podgane zanikrne!!!

   • Luka Marchessi

    @mojadezela:disqus ko boš Ljubljančan se oglasi.
    Do takrat pa zapri usran domobranski izdajalski gobec. A se razumeva?

    • mojadezela

     Jaz sem ljubljančan!!! In pred tabo svinja rdeča ne bom tiho!!! In ne ne razumeva se in se nikoli ne bova!!!! Jasno gnida rdeča!!!

     • Soave

      + + + + + + + + še nekaj nas je. . . . ljubljančanov !

    • Dragan Krstič

     Jawohl Herr Strochmayer.

     • Luka Marchessi

      @disqus_LXX0uhzwvj:disqus koji kurac se ti javljaš, govno?

     • Dragan Krstič

      Luka dej gobec drž glede domobrancev prokleti rdeči kreten iz heimatdindienstovske familije iz Slovenskih Konjic.

     • Luka Marchessi

      O čem ti nabijaš?! Bi rad končal kot Viktorh?

     • Dragan Krstič

      Oooo, Lucca Genovese.

     • ĐĐ Style

      Dragan kaj se ti sploh javljaš, si falil pravi breg. Po imenu in preimku nikakor ne moreš biti Slovenec in te lepo prosim, da nehaš glumit Slovenca in bodi to kar si.

    • pesjanar

     Pokaži mi enega samega ljubljančana ki ni sparjen z muslimanom,srbom,bosancem in sedaj po novi tehnologiji z prvim cuckom kateri ti pride nadproti,jebeš take ljubljančane,no lukec ti si izjema ti si sparjen z navadnim cirkuškim majmunom.

     • mojadezela

      Jaz sem ta Ljubljančan ki ga iščeš. Ne meči vse v isti koš.

   • Zgornji

    JA, LUBLANA SE JE SAMA POKVARILA, DA JE DOBILA TAKO KAKANJE !!! ! !!!

  • Soave

   Kako ? Ljubljana ? Šerif Janković!
   Dobro, da si opozoril. Sem že pozabila !!

  • Kosobrin

   Tole je pa župan dobro napisal, ni kaj!

 • mojadezela

  Pripravite se na komunistične parole in sranja po slovenstvu. Na forum je prišla rdeča golazen!!!

  • baubau

   blokirajte jih.

 • Soave

  Dediščina slavnega ministra Gabra !!! Ga bo kdo povlekel za jezik ?

  Tole je njegov slavni pravilnik o pravicah in dolžnostih. . .. . pravice so seveda na prvem mestu !!??

  https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/10911/

 • Soave

  KAJ JE NOVA ??? BOSTE TEGA SRALCA Luka Marchessi ŠE NAPREJ PUSTILI NA PORTALU ??
  VRAG VAS POCITRAJ

  • mojadezela

   To je Jernej Štromajer. SD.

   • Soave

    Antifašist. . . . . . . . hm. . . .

   • sodnikisozločinci

    A res, kdo bi si mislil! Gledal sem ga v VV faktorju, razprava o priznanju Palestine, tak strpen, pameten, levičarski intelektualec, ne verjamem, da je on Luka Makaroni.

  • baubau

   Soave,mene je Jožef naučil ,kako jih blokirati-zdaj imam mir.Skoraj-še nekaj jih bo treba…

   • Soave

    Tudi jaz znam. Potem me pa firbec matra, kaj pisarijo.
    Veš, najbolje bi pa bilo , da Nova tega ne dovoli . Zakaj drugi portali zmorejo braz takih packov ??

    • anzek

     O ti firbec ti, no…

     • Soave

      Jojmene. . . priznam , ampak ne ni sram.
      No, pa še drugi , ki niso tako firbčni, kaj izvedo

     • Zgornji

      Hvala .

  • Slovenka

   Naredi, kot ti je predlagal baubau. Odpikaj barabo pokvarjeno.

 • Striker

  A je že kdo kdaj testiral tega otroka na prepovedane substance? Obnašanje je podobno kot pri takih, ki jim na dan ne zadošča več samo na doza cracka, ampak najmanj dve. In če otroke še izsiljuje, je to zato, ker mora robo plačati, sedaj ko so ga dilerji navadili. Ali pa kar doma vzame svojo porcijo amfetamina?

  • Mirko Sedlar

   Vrjetno mu je kdo od podmladka SDS prinesel malo belega pa je bila zadeva preveč čista …..

   • Striker

    Skoraj sigurno, če ne celo Janša. Sicer pa imajo oblastniki svoje dobavljače, ne bojo SDS finančno podpirali, a ne?

 • ljubinica

  Ha ha ha
  Vsi ravnatelji pa razglasajo:
  Na nasi soli imamo “nicelno toleranco do nasilja ….”

  • Zgornji

   JA, HINAVCI SO !!! ! !!!

 • Dragan Krstič

  Če bi radi zvedeli kaj več o Luki vpišite v brskalnik: sd še kar sanjajo o fašistih.

  • mojadezela

   A je to govedo Jernej štromajer?

 • milanček

  pokličite jelinčiča, naredil bo red , pankrta parkrat okoli ušes, potem pa še fotra na smrdljiv čefurski gobec!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • lado

  NOVA24 !!!! KAJ SE GRESTE !!STE TUDI VI BREZ KULTURE KOT LUKA MRĆES !!?? ČE GA NE UKINETE ,VAS TOŽIM K SPODBUJANU SOVRAŠTVA ČEZ VSE MEJE !!! KAR JE PREVE JE PREVEČ ! A RAZUMETE SLOVENSKO !!!???MORALNI RAVNO NISTE, KER DPOPUŠČATE SOVRAŠTVO!!!!!!!!!!!!!!

  • Zgornji

   Ti si pa tudi sovražen do Nove24 . Evo.

 • Marija

  Šola je obvezna, zato mora država zaščititi, da so otroci v šoli varni. Kaki so to učitelji in ravnatelji, da ne znajo otrokom zagotoviti varnosti v šoli. Upam, da nobena srednja šola ne bo sprejela teh nasilnih mulcev, saj niso socializirani.

 • milanček

  kot prvo, bi se morala starša zavedati, kaj sta storila, kako sta vzgojila svojega otroka, ki bo 100% jutri naredil veliko kriminalno dejanje! Starša, streznita se!!!!!

  • Zgornji

   NEMORETA SE ZBUDITI, KER STA ISTO PREPOKVARJENA !!! ! !!! IN EDEN JE MEDA ŠE CELO NEK SODNIK !!! ! !!! NIČ ČUDNEGA, DA IMAMO TAKO BOLANO SODSTVO !!! ! !!!

 • Gor Pri

  Če bi se vsi pomirili bi naredili največjo uslugo prav sebi!

  • sodnikisozločinci

   Če bi se pomiril tisti, ki je prvi znorel, z ostalimi ne bi bilo problema.

 • Osti jarej
 • bi jo

  če ne morete pomagat vam tudi nagajat ni treba………..

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  Mulca cez kolen pa z debelim kolom cez rit

  • Kosobrin

   OD KOD, ne OD KJE!

 • mojadezela

  Ugihni gizdalin. Ker strežete pamže od spredaj in zadaj in jih razvajate na vse možne načine prihaja do takih anomalij kot v tem primeru!

 • Ali

  Razvrednotena šola. Škoda ki jo je povzročila LDS.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • Hribouc

  Presrano vodstvo v lakajsko prestrašenem in skorumpirano podrejenem odnosu , nevrednem za vodstvene kadre.
  Nosijo polno odgovornost za vse, kar se slabega iz tega odnosa prenaša na vse učence šole, na starše in posredno na slovensko družbo.
  Strašljivo je, da se na nivojih upravljanja višje od ravnatelja šole ne zgodi toliko časa nič…PORAZNO !

  Ali so starši ogroženih ali poškodovanih učencev že sprožili postopke za (kazenske) odgovornosti?
  Zakaj tožilci ne ukrepajo, itd, itd.
  UMRLA JE DRŽAVA.
  Al je sploh kdaj zaživela?

 • Joža

  Narava in nebo poskrbita za takšne. Krivda pa je na starših. Koliko takšnih je bilo v moji mladosti, nihče ni dosegel odraslosti, same tragedije.

 • Slovenka

  Starši, volite SDS.

  • žogica

   Starši znajo razmišljati s svojo glavo in bojo tako tudi volili, ne rabijo SDSovskega pranja možganov !

   • Zgornji

    Zgleda da Ni tako , ker se nasilje povečuje !!!

    • žogica

     Jaz pa mislim, da znajo, vsaj večina, so pa tudi izjeme….

 • dr Janez Sveti

  Nekoč se je s takimi mulci lepo poračunalo med odmorom ali po šoli. Nobenih psihatrov, psihologov ali milice. Nabutan je bil od več fantov in če je ponovil kakšno tako zahrbtno dejanje je dobil take batine, da NIKOLI več ni upoal nič..Tako je bilo v Jugosloviji, kjer je bila diktatura.
  DR Janez SVeti

  • sodnikisozločinci

   Se pravi, diktatura je prava demokracija.

   • Zgornji

    ;-)

   • dr Janez Sveti

    Demokracija je diktatura najbolj pokvarjenih in hinavskih oseb. V diktaturi, diktator nosi vso odgovornost za svoja dejanja.
    DR Janez SVeti Julijus

    • Eis Posta

     Sekretarka ima nepostenje in kriminal ze od najstniskih let. Utaja davkov pa se kaj ji ni tuja za pridobitev lastnih nepremicnin… Mediji raziscite, takih funkcionarkev narod ne rabi!

 • koza

  no, če je otrok razvajen postane sčasoma objesten, ko je moj sin hodil v OŠ so dobili sošolca, ki so ga tudi morali prepisat (mama in babica doma), pa se ni mogel vklopit; v razredu je bilo 12 otrok, od tega 4 fanti; jim je med odmorom strgal papirnato letalo, pa ga je eden dobil in nagnil čez balkon, spodaj je jedilnica, pubec se je tak vsr…l, da drugo leto ni prišel v razred, ampak je šel kar v A razred, danes so taki kolegi, da še na tekme hodijo skupaj, na morje, skratka so ga k sebi spravili; bilo je še drugih stvari, 1x me je mama klicala domov, da naj se pogovorim s svojim sinom, nakar mi je povedal kake probleme imajo z njim, štos je bil tudi, ker je bila vzgojiteljica v vrtcu, in je poznala mojega sina, moja mama je tudi delala v tem vrtcu; ko pa je bilo konec šole se je moj mulc nalil, ona pa je rekla moja pa ne pije, čez 3 leta je izgubil vozniško ravno zaradi alkota, no pubeci so preživeli HB

 • piko8

  Problematična starša, jabolko ne pade daleč od drevesa!!
  Se ga pa da *SOCIALIZIRAT*!!

 • sodnikisozločinci

  Kaj to pišeš? Ljudje smo si različni, tudi po potrebah, vsak človek ima neko svojo specifično potrebo po kateri se razlikuje od ostalih. Ti si že povedal za svojo, vsaj 9000 evrov rabiš, jaz sem bolj skromen, moja trenutna potreba je en mrzel pir.

 • Balkica

  Vprašam se: le kaj delajo psihologi, defektologi, pedagogi, ravnatelj in še kateri od strokovnega osebja? Mar čakajo, da bo ta problematičen mulc še koga pokončal? Kakšno je sploh njihovo delo? Zaradi varnosti vseh ostalih otrok bi morali ukrepati in to takoj! Fant s takim obnašanjem spada v prevzgojni zavod! V kolikor ima kakšno psihično bolezen, potrebuje zdravila, v kolikor pa ni bolan, pač pa razvajen, pa potrebuje dve krepki okrog ušes, ker bo drugače odrasel v psihopata!

  • totex39

   Ne smejo o tem govoriti se bojijo, kajti oče mu je srbski vrhovni sodnik, ki odloča v Sloveniji.

   • Zgornji

    +++

  • Zgornji

   JA, BOLAN JE PSIHIČNo SAMO ZARADI BOLANIH STARŠEV KI SO GA RAZVADLI DO NEPOBOLJŠLJIVE MERE , KJER NOBENA ZDRAVILA VEČ NE POMAGAJO , RAZEN PALICE !!! ! !!!

   • FRANC3

    Zadeva se bo premaknila z mrtve točke, ko bo napadel in poškodoval očeta ali mamo. Takrat bo pa šola kriva in država, nikakor pa ne neodgovorni starši.

    • Zgornji

     TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! A ŽAL BO TAKRAT ŽE PREPOZNOOO … !!!

 • Zgornji

  POKVARJENI OTROCI POKVARJENIH STARŠEV !!! ! !!!
  A TA TINA NI MOGLA NAJTI KAKEGA SLOVENCA ???
  A TA JUŽNI BRAT NEVE KJE JE DOMA ???
  A MORA SLOVENIJA IMETI JUŽNAKARSKEGA SODNIKA ???
  A MORA SLOVENISTAN RES FASATI VOJNO ZARADI VPADA POKVARJENIH MIGRANTOV , PA ČEPRAV SO NA VIŠJIH POLOŽAJIH ???
  A RABIMO MIGRANTE ???
  ZA POVEČEVANJE ZLOBE ???
  ALI ZA POVEČANJE KRIZE ???
  ALI OBOJE ???

 • čavez

  Le kako se lahko takšni izmečki najdejo, zraven tega pa še sedijo na položajih res je s tem Slovenskim narodom nekaj zelo hudo narobe.

 • Marija

  Hahahahaha žalostno Antonius ampak imaš prav.Prav tako se godi že 70 let.Takega nasilneža ukrotiš samo,da občuti na lastni koži nasilje katerega on povzroča.Tu je pa en problem starši.Če bi se tega nasilneža lotili otroci in mu vrnili milo za drago bi bili takoj odvzeti staršem in poslani vsaj v vzgojni zavod in dobili doživljenske kartoteke. Ve se kako to delajo.Temu nasilnežu pa nič,ker ima starše kakršne ima.No teh velikašev so se v bivših časih godili tudi uboji. Ampak so starši krivca spokali v Ameriko na študij pa se je potem vrnil kot veliki gospod.In kateri od teh je danes sigurno tudi na vladi.Ta verjetno obvladuje tudi vso okolico sosedov. Zaveda se svoje moči,zaradi staršev,kateri ne naredijo nič da bi ga umirili ali pa ga še spodbujajo. Ljudje pa tudi ne naredijo nič ker se bojijo vpliva in mislijo,da so nemočni proti tem ljudem na takih položajih. Zastraševanje. Ampak se ne zavedajo,da je v slogi moč. Zakaj ne gredo ti starši skupaj pred šolo in iz šole ne odnesejo ravnatelja in mulca.Ta je za vzgojni zavod.Nebi se mu dobro godilo,da je moj otrok na taki šoli.Tu se vidi,kaj je demokracija,kam vodi,če imajo oblast neodgovorni ljudje.Tu ni demokracije tu mora biti red in za vse enako.Mali se dobro zaveda nad kom si lahko dovoli zganjati nasilje.Mati in oče bi morala oba odleteti s položajev v normalni državi. Je pa ena resnica da bo ta otrok ostal nasilnež saj se je takšen že rodil. Žal takšna je pač narava na nas pa je koliko prenašamo in toleriramo,da nekdo zganja nasilje nad nami. Lep pozdrav

 • hribovc

  pomagaj, sv. štrukelj !!

 • lado

  SAJ ste sami volili rdeče ,kaj zdaj JOKCATE but…i !!!ČE JIH VOLITE ŠE ZDAJ SMO ZGODOVINA !!! PA SUŽNJI BOTE IN VAŠI OTROCI VNUKI …VAM BOJO HVALEŽNI !! VOLITE DSENICO DA PREŽIVIMO PA JIH POTEM NAŽENMEMO V NJIHOV RAJ Z MURGELSKIM IN LJ ŠERIFOM V JAME ,KI S JIH IMELI RDEČI TAKO RADI !!!!!!!!! ZDAJ ALI NIKOLI!!!!! TAKO KOT MADŽARI !!!!!!!!!!!!

 • Slovenka

  Ljudje božji, res ne razumete, da otrok ne more biti drugačen, tudi če bi to hotel.
  Ste že slišali, kaj je to determinizem?

 • Maja

  Ubogi otrok, on nima možnosti izbire staršev.

 • radames

  Če se ne da urediti z učencem, je potrebno urediti s starši. Če pa še to ne zaleže, je treba starše zapreti. Arest! Pa magari , če je kdo od staršev “tito”.
  Pa kaj mislijo ti primitivni osebki (starši), da so? So čiste nule, čeprav so na visokih položajih, ki za slovenske razmere pomenijo, da se je treba takih ljudi izogibati.
  Pozicija: jaz bi take starše z dekretom izselil. Sošolci tega pamža ne smejo prenašati nasilja. Niso dolžni.

 • Florjan Petruh

  Nisem pristaš krivosodja in drugih neumnosti, ki jih producira naša država, vendar pa vzgoja otrok ni mačji kašelj in napako lahko naredi vsak izmed nas. Če pa je otrok hiperaktiven ali s kakšno drugo hibo je pa to še toliko težje. Ceno plačuje okolica in tudi oba starša. Povem lahko iz lastnih izkušenj, sicer nama je z ženo to uspelo dobro rešiti in rezultati so tu , povem le, da teh problemov ne bi privoščil nobenemu niti najhujšemu sovražniku. zato predlagam:
  Ne naslajajmoi se nad nesrečo staršev, pa četudi so naši politični nasprotniki, čeprav so krivični in hudobni . Bodimo boljši od njih in prekinimo to naslajanje nad njimi, čeprav mogoče starša te strpnosti nista vredna. V šoli pa le zahtevajmo ustrezno ukrepanje. za varnost otrok.