Samo bedaki in konji – saga o vladanju Mira Cerarja

Foto: Youtube

Vstopili smo v leto 2017. Srečno, veselo in upanja polno vzdušje je minilo. Vrnili smo se nazaj v realni svet in ugotovili, da nam še vedno vladajo ‘bedaki in konji’. Vlada se je konsolidirala, koalicijski partnerji pa so, ne glede na dogovor s sindikatom Fides in na neobstoj zdravstvene reforme, požrli vse svoje obljube in šli naprej. Tudi za SD in DeSUS se očitno ni nič zgodilo.

Zavajanju te koalicije ni videti konca. Državljani pa še kar zijamo kot teleta v nova vrata in čakamo na čudež. Vlada nam ga obljublja, a v prihodnosti. “Delamo na tem, reforma bo, ukrepi bodo, naredili bomo,” so najbolj pogoste izjave vladnih ministrov in premierja. Vse bo, a v prihodnosti. Mi pa smo ‘grdi’ zato, ker ne znamo počakati, da bo. Ves čas bi radi nekakšne ukrepe in zakone. Državljani smo za to vlado res naporni ljudje.

Kaj bo in kaj dejansko je
Jutri bomo živeli bolje, nam obljublja Miro Cerar. Kaj pa imamo danes? Imamo višje davke, višje trošarine, deregulacijo cen naftnih derivatov na avtocestah, katastrofalne čakalne vrste v zdravstvu, nemogoče pogoje za podjetnike in obrtnike in še kaj bi se našlo. A vse to, nam obljublja Cerar, je zato, da v prihodnosti kaj bo.

Morda sem to frazo do te točke res že nekoliko prevečkrat uporabil. A želim vam dopovedati, da Cerar in njegovi ministri delajo. Uspešno stiskajo zadnje fičnike iz vaših denarnic zato, da boste v prihodnosti živeli bolje. Niti sam premier ne ve, kdaj se bo ta sprememba na bolje zgodila, a verjame, da se bo. Morda Cerar še ni dojel, da je politika stvar realnosti in ne metafizike. Temu, da verjameš v nekaj brez fizičnega dokaza, se reče vera. In ni ga večjega vernika od Mira Cerarja.

To svojo vero prodaja tudi nam državljanom. Kot mesija prihodnosti se nam ponuja v vsem svojem veličastju. “Ne pustite se zmesti krivim prerokom iz SDS, ki vas zavajajo s statističnimi podatki,” že od samega začetka poslušamo iz ust te vlade. Največji problem pri vsem skupaj pa je, da začenjajo verjeti lastnim pravljicam. Ti ljudje očitno verjamejo, da delajo za dobro naroda, čeprav vsi podatki nasprotujejo tej veri.

Bedaki, ki nam vladajo, in konji, ki vlečejo voz naprej
Če že v šali rečemo, da so člani in ministri vladajoče stranke ‘bedaki’, moramo poudariti, da ne bi prišli tako daleč brez ‘konjev’. SD in DeSUS sta kot dva ‘konja’, ki vlečeta vladni voz naprej. Kljub temu da ju voznik voza ne posluša in ju ‘biča’, še kar vlečeta in vlečeta. Pod kolesjem tega voza pa trpimo državljani.

Vrnimo se od metafor na realna tla. Vlada je obljubila zdravstveno reformo. DeSUS je ob interpelaciji dejal, da bo Cerarja pozval k odstavitvi ministrice za zdravje, če do 12. decembra 2016 ne pripravi zdravstvene reforme. Tega do določenega roka ni storila. In kaj so storili ‘konji’ v DeSUS-u? So se ‘izpregli’ in šli svojo pot, kot je napovedoval predsednik Karel Erjavec? Ne. Malo so ‘rezgetali’, da bodo predčasne volitve, nato pa so utihnili, pridno sklonili glave in vlekli voz naprej.

Prav tako je, čeprav manj intenzivno, rezgetal social demokratski ‘konj’. Ko je vlada napovedala, da bo zdravnikom ugodila in jim dala denar, ki so ga zahtevali, so Židanovi Socialni demokrati skočili v zrak. Takega ukrepa, ki nagrajuje že tako dobro plačane javne uslužbence, ne bodo podprli, so trdili v SD. In res ga niso podprli. Oba ‘konja’ sta se vzdržala glasovanja na vladi. A po tem tišina.

In tu smo sedaj. V novem letu. Vladajo nam ‘bedaki’, ki jih naprej vlečejo ‘konji’ v koalicijskih partnericah. Lahko torej čakamo, da se levi ali desni ‘konj’ odločita izstopiti iz vlade, lahko pa državljani vozu nastavimo kakšen ‘kamenček’ ali pa ‘zlomimo os voza’. Dejstvo pa ostaja, da modro-moderni voz pelje po hribu navzdol, zavore pa so že davno tega odpovedale.

Aleksander Rant

 

 • tarantela

  A je tole že snubitev DeSUSa za morebitno novo vlado?

 • Janez Novak

  To, kar dela Cerarjeva vlada na gospodarskem področju ni nič v primerjavi s tem, kar dela na področju migracij. V Slovenijo uvaža migrantske trojanske konje, ki bodo nepovratno spremenili demografsko strukturo Slovenije, v kateri je že itak vedno manj avtohtonih prebivalcev. To je izdaja slovenskega naroda.

 • radames

  Ta vlada to počne NAMENOMA. Namen je čimbolj izčrpati gospodarstvo, bančništvo in prebivalce.
  Da ljudje, ki so šolani, ne premorejo dovolj razuma za pametno vodenje države, ni verjeti. Tako, kakor ne verjamem šolanemu in inteligentnemu Sekolcu, da se ne bi zavedal, kaj je počel, ko je se je po nezaščiteni telefonski liniji pogovarjal s tisto žensko o arbitražnem sporazumu. Preprosto kaj takega pameten človek ne počne. In Sekolec je pameten. To je počel NAMENOMA. Tako, kakor ta vlada NAMENOMA uničuje našo državo. Podreja se. Ali naši mafiji ali pa mafiji v EU, ki ima s Slovenijo svoje načrte.
  SLOVENIJA POTREBUJE NEKEGA TRUMPA! ALI PA ORBANA!

  • pajot

   Bi bil kar Janez zadosti. S šnelfajerco.

   • Vera

    Janez je najboljši,ker je realist in deloholik !

  • Vera

   Pred petimi leti bi v Sloveniji že rabili Trumpa ali Orbana , zdaj smo že zamudili predzadnji vlak ( cug ) .

 • Get Smart

  Med butaliranjem o butalćijih in bedako-konjuširanjem o bedako-konjih ni razlike — razlika je le v pakovanju: istro sranje, drugo pakovanje nje.
  V že obstoječem zapisu o butaliranju, ki sledi, tako le zamenjajte spremenljivko (butale-butaliranje) z bedako-konjsko spremenljivko:

  Tovariš Miro ml., sinćek podpredsednice LDS-a (LDS je “novoobrazna maska” SKOJ-a — Savez komunističke omladine Jugoslavije) in kakor sinek člana FORUMA 21 (“gospodarskega”, beri PRIHVATIzatorskega oddelka KP JUGOSLAVIJE v Sloveniji) prekleto dobro ve, kam CK KP JUGOSLAVIJE med njegovim piarovanjem vodi okupirano Slovenijo — tako odmeva u Stožicama:

  “Druže Tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”

  “Druže Tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”

  “Evviva communismo!”

  “Bandiera rossa la triumfera!”

  Razumemo? Poznamo “Titov put”?

  Poznamo pot kaviar židovskega komunističnega pedra, pedofila, posiljevalca, morilca otrok, roparja, uničevalca?

  “… Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere… Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, MI SMO SMRTNI NEPRIJATELJI svakog blagostanja, reda i mira …”

  (tako torej pederasti in zločinski tovariš pederasta Tita Broza Josepha Moses Moša Pijade, srbijanski i jugoslavenski političar, slikar i novinar židovskog podrijetla, desna ruka velezločincu Josephu Brozu Titu).

  Rabimo prevod?

  Kaj pa nam sporoča butalec z butaliranjem?

  Da tovariša na peciklu kakor ne vesta, kam vozata! Ma nemoj??!!

  A sta vsaj pomotoma predlagala/sprejela kak zakon v korist Slovenije?

  Ne. Niti enega! Niti pomotoma.

  Ker, kot rečeno, prekleto dobro vesta, da ne delata za nekakšne blabla butale, da ne živita v nekakšnem svojem svetu, kjer se brezskrbno vozata sa “pecikaljima po ljubljanjama”, ampak prekleto dobro vesta, kdo ju je NASTOPIL in ju bo po potrebi odstopil nje, prekleto dobro torej vesta, da delata za KOMINTERNO in njeno tukajšnjo MURGLSRBSKO izpostavo KOMUNISTIČNO PARTIJO JUGOSLAVIJE.

  Redukcije na butale so, kot lahko že do tod razberete, dejansko škodljive.

  So lažnive, so vsegliharske, so zavajajoče, so sprenevedajoče …

  Na momente ENAČIJO zločince z žrtvami in odkrita ter premišljena PROTISLOVENSKA in protičloveška dejanja zbanalizirajo na nekakšne kakor “neprištevnosti”.

  Da ne bo pomote, VSI MURGLSRBSKI JUGOKOMUNISTKI so kreteni,

  so dejansko potrebni pomoči, a vendar ROPAJO in UNIČUJEJO Slovenijo pri POLNI ZAVESTI in pri polni zavesti tudi SOVRAŽIJO SLOVENIJO do dna svoje zločinske duše,

  kajti Slovenija in Slovenstvo

  sta sinonim za pošteno delo, za pravičnost, za resnicoljubnost in predvsem SVOBODO,

  to pa so živa nasprotja tako kaviaržidovske kuge kot njenih serbusov,

  saj je edino “pošteno” delo, ki ga ti stvori zmorejo,

  nastavljanje tazadne gazdi.

  Vsa ostala njihova dela so: laž, kraja, rop, uničevanje, pedofilstvo, morilstvo …

  Butalsko onaniranje butalcev na butalćije je takorekoč odkrita butalska pomoč svojim tovarišem MURGLSRBSKIM in KOMINTERNISTIČNIM zločincem proti človeštvu,

  tukaj seveda predvsem PROTI SLOVENSTVU.

  Milan Kućan, predsednik predsedstva Centralnega komiteja KP JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  “O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti.”

  Kaj na to naonanirčkajo butalćiji?

  Joj, butale, butalćiji, moram haštagat butale nje!

  Samo dve možnosti sta, obe pa sta za Slovenijo škodljivi:

  – ali gre za poturico, ki prikriva, zakriva … dela svojih tovarišev in rojakov (rođaka nje),

  – ali pa za tako opranega butalćija, ki ne pozna niti najosnovnejših in splošno znanih dejstev o tukajšnjem KOMINTERNISTIČNEM oddelku MURGLSRBSKI JUGOSLAVIJI.

  Dajmo še besedo predsedniku CK-ja, tovarišu Milanu Kućanu, mogoče pa bo sedaj butalći le razumel,

  kam nas “Miro” voza nje:

  “Drugič te, da slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega – je predvsem identiteta JUGOSLAVIJE ali celo Balkana.”

  In kaj na to pravi naš butalći?

  Joj, butale, butalćiji, moram haštagat butale nje!

  Ali pa to:

  Kako je drug, tovariš nje, Milan, ki sedi na peciklu za Mirom mlajšim, pokomentiral MURGLSRBSKO in KAVIARŽIDOVSKO KOMINTERNISTIČNO klanje slovenskih otrok in metanje v jamo slovenskih otrok, z žico zvezanih in živih zabetoniranih slovenskih otrok?

  Da je tako naravno pravo nje.

  Stalin, seveda z žegnom kaviaržidovskega CK-ja (KOMINTERNA) je tem serbusnim divjakom dala orožje in možnost, da so klali slovenske otroke, kar so ti barbari s pridom izkoristili in sedaj z vsemi pasjimi oziroma watchdogovskim štirimi “čuvaju tekovine revolucije” (“pridobitve” revolucije — torej pridobitve klanja slovenskih otrok in prilaščanja tujega imetja).

  Kaj na to pravi butalći?

  Joj, butale, butalćiji, moram haštagat butale nje.

  Tu ni kakih butal, čeprav butalćije, ki butalirajo in haštagajo butale, lahko več kot upravičeno imenujemo in imamo za butalćije, saj so njihove fejst-bukove in ostale čivkarije povsem skladne z večini tako ali tako neznano kakor humoresko, ki je popolna neznanka tudi za butalćije, ki butalirajo na butale nje; razen v primeru namernega (torej zavajajočega) butaliranja na butale, namesto na CENTRALNI KOMITE KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE in vse njegove podreje strukture, ki so tu nastale v 70 letih OKUPACIJE, tako imenovana OKUPATORJEVA “civilna sfera”, ki je ostala vsa tukaj, medtem ko smo vojake pospremili domov — UDBA, KOS, SZDLJ = ZSSS—Semulići, SVIZ-ci …, vsi ifimessi, amnestiji, rdeči križi, vsi namišljeni uradi vseh varuhov MURGLSKOSRBSKIH pravic nje, vsi FORUMI 21, vse novoobrazne maske demokracije:

  SMC SD ZL DeSUS ZaAB Zares LDS PS – Pozitivna Srbija, Verniki v Šoltesa, radnici Violete Tomić, sinčeti Tarasa Kermaunera—Hanžeki nje, i tako dalje do tokija.

  Opozarjati na ZLOČINE MURGLSRBSKE KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE in njenih lutk v Sloveniji na kakor humoren način, čeprav gre za tragedijo najhujše sorte, je nekaj in je lahko nekaj dobrega (humor, če želi biti humor, mora kazati dejansko stanje), saj lahko pomaga pri osveščanju ljudi,

  enačenje teh zločinskih kreatur z namišljenimi butalćijevskimi liki

  oziroma zreduciranje MURGLSRBSKIH JUGOKOMUNISTIČNIH in KOMINTERNISTIČNIH ZLOČINCEV PROTI ČLOVEŠTVU (tu predvsem PROTI SLOVENSTVU) na kakor humoreskne butalćije,

  pa je škodljiva, grozljiva in zato nedopustna redukcija.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   In znova in znova o “levićijevstvu” in “desnićijevstvu”:

   Morda bi zaradi ozaveščanja ljudi prišla prav še kakšna podrobnost, recimo o tako imenovanih “novih obrazih”:

   SMC SD ZL DeSUS ZaAB PS LDS … —

   ki so vse le “novoobrazne maske” stare “organizacije” KP Jugoslavije in njenega podmladka SKOJ

   (SKOJ Savez komunističke omladine Jugoslavije > USAOJ > USAOJ + SKOJ > USAOJ > NOJ > SKOJ + USAOJ (NOJ) > NOJ > SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije) > ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije, 1990) > LDS (Liberalno demokratska stranka, 1992) > LDS (Liberalna demokracija Slovenije), potem so tu še njeni novi izrastki (obrazi): zares, mladi, zeleni, rjavi, jelinčići, unije, Šoltesi, Bratuške, IDS-ji, TRS-i, Violete Tomić … = SKOJ

   KPJ:

   KPJ > ZKJ > ZKS-SDP > SDP > SDP Slovenije > Združena lista > ZLSD > SD (Socialni demokrati).

   Kljub vseprisotnosti tovariša Milana Kućana, predsednika predsedstva Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki je mimogrede tudi predsednik FORUMA 21, tukajšnjega jugokomunističnega prihvatizacijskega oddelka,

   v primeru “organizacije” KPJ ne gre za “one man bando”, ampak za KOMINTERNISTIČNO izpostavo, ki na tem prostoru sliši na ime KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE, ki se je v času 70-letne totalne TOTALITARISTIČNE diktature zaredila v vse pore telesa.

   Kominternacionalizem oz. tukaj njegova različica MURGLSRBSKI JUGOKOMUNIZEM, seveda skupaj z vsemi svojimi metastazami širom telesa (umori, pokoli, ropi, laži, pedrolezbofilstvo, pedofilstvo, muslićkulstvo …) pač PATOGEN, je zajedalski parazit v telesu, ni kakšna levanka rukić ali desanka šakić, ampak je kužna klica, je virusni patogen kot aids — Aktivirani imunski deficitni sindrom.

   Je OKUŽBA ne le levanke rukić in desanke šakić, VIRUS “smrtnega neprijateljstva do ljudi” je razpašen po celotnem telesu, obe nogi, glava in vsi ostali organi so okuženi.

   Brez zdravljenja, torej brez odprave vzroka, torej brez odprave kominternistično MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA patogena, bo telo podleglo.

   Prvi korak na poti okrevanja je zavedanje bolezni.

   Če ne vemo, da smo bolani, se tudi ne zdravimo, kajne.

   Kominternistični in tukaj predvsem MURGLSRBSKI JUGOKOMUNISTIČNI agitprop (jugokomunistična agitatorska propaganda) želi prepričati ljudi, torej v naši prispodobi prepričuje telo,

   – da ni bolano,
   – da je pač takšno, da je VIRUS sestavni del telesa,
   – da je takorekoč vaša levanka rukić, ki da se v ničemer ne razlikuje od desanke šakić, ki da sta “isti” nje
   – in da je VIRUS takorekuč NUJEN sestavni del organizma.

   Je res?

   Ni.

   Vsaj ne zdravega telesa.
   Je pa nujni sestavni del bolanega telesa, okuženega telesa, telesa, ki se ni zmožno ubraniti zajedalcev.

   Prvi korak v procesu ozdravitve je torej RESNICA o bolezni.

   Ozaveščanje o bolezenskem stanju.

   Sledi odkrivanje VZROKA — ta je za obravnavano bolezen že znan in sliši na ime KOMINTERNACIONALIZEM Komunistične internacionale
   oziroma njegove lokalne različice
   MURGLSRBSKE KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

   Sledi terapija.

   En obisk pri zdravniku in odstranitev enega majhnega dela okužbe (vrnitev srbske armije u otađbinu nje) pač ni dovolj,
   nujno je okrepati pri centrih razrasta — “žariščih”,
   ta pa so, kot izhaja že iz prispevka, takorekoč vse “javne službe”, kamor je PARTIJA zasejala seme zla (vse UDBAške poturice po vseh sort izumljenih uradih, sekretih, sekretariatih …
   – društvih za prodajanje megle
   – društvih za hvatanje krivina
   – društvih za sviranje kurcu
   – uradih varuhov MURGLSRBSKIH JUGOKOMUNISTIČNIH pravic
   in ostalih uradih za neprestano črpanje denarja iz državne blajne,
   pa vsi amnestiji in ostale kaviar komunistične international pridobitve,

   začenši pri t. i. 3 (treh) “vejah oblasti”, ki si jih MURGLSKA KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA po “kakor štetju” (kakor volitev) določi:

   — Državni zbor – zakonodajna oblast
   — Vlada RS – izvršna oblast
   — sodna oblast.

   Vse to je trenutno pod totalno kontrolo TOTALITARISTIČNEGA MURGLSRBSKEGA JUGOKOMUNISTIČNEGA kužnega PATOGENA.

   Za odpravo te kuge obstajata 2 svetovno znana načina:

   1. organizacija POŠTENIH VOLITEV in predvsem POŠTENEGA ŠTETJA
   (kar ob totalni splošni in še posebno medijski okupaciji ni tako enostavno, kot se sliši),

   2. če ne gre zlepa, gre z grda.

   Kuga totalno kontrolira tudi t. i. 4. vejo — MEDIJE,
   vendar pa moramo te ločevati:

   RTV SLO in STA (srboslavska tiskovna agencija) sta OKUŽENA — sta sestavni del okuženega telesa in pomembno žarišče, vendar pa sta ozdravljiva,
   POOP Kanalizacija je v lasti KOMINTERNISTIČNE kuge,
   Planet je kominternistični hibrid, ki pa parazitira samo in le na blagajni, na ljudeh,

   Skoraj vsi radiji in pa Delo, Dnevnik, Nedeljski, Večer itd. in vse njihove revialne izdaje, pa Mladine itd. od gorenskih do dolenskih, od primorskih do prekmurskih glasil … ki pa so V LASTI KUŽNE JUGOSLAVIJE, v lasti, v lasti (sledi toku denarja), sledimo? v lasti KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE,

   ti niso ozdravljivi, jih bo pa zdravo telo izločilo kot vse ostale sekrecije oziroma bodo v zdravem telesu pocrkali, saj bo vsako od teh zarejališč watchdogićev v PRAVNI DRŽAVI crknilo že po pri objavi LAŽI, za katero bodo morali odgovarjati.

   Z besedami Človeka:

   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Vera

    Slovenci lahko mirno živimo brez teh naštetih osebnosti in brez nekdanje Juge !

  • Vera

   Smo v letu 2017 , ne pa leta 1980 !

 • montyamp

  Kakšni konji ???
  Saj je na sliki tudi magarec , ki spominja na UDBOPARTIJSKEGA OVADUHE , kakršne najdemo med komunistično elito , ki je nastavila v parlament bralce stalinističnih esejev .
  Še magarec se smeji , ampak tistim ki bojkotirajo volitve in tistim ki volijo potomce polnilcev 700 HUDIH JAM .

 • Karmen

  Cerar se mi zdi zelo podoben Markoviću, enako osladen nasmeh, enake izjave, razmere pa katastrofalne. Juga je za časa Markovića že bila država, ki je bankrotirala, se bojim, da Slovenija ni več daleč od bankrota.

 • Franc Šink

  Kdaj bo končno “našim” oblastnikom zmanjkalo Kardeljevih idej ?

  • karpelec

   NIKOLI.Te se vedno na novo rodijo.

   • Franc Šink

    Potem so Kardeljeva ideje kot neki virus ki mutira.Sicer imaš pa prav.

 • francelj3

  Vlada? Škoda izgubljati besede. Vlada je vse o sebi povedala 12. decembra 2016.

 • Za Slovenijo

  Največji osel je Erjavec, sledita Cmerar in Židan. Od opic vodi Tomička, sledita Murgelca in Ministrica Mrakova!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, toti osliček tam na vrhu me spominja na @garfija…posebaj ko ga v gobec pogledam :))

  • tohuvabohu

   Ti pa mene na gospoda Tunčka.

  • garfi

   kurćanistićni debil
   že leta uničuješ Slovenijo, Slovence, Janšo, SDS, narod
   ozna sve dozna press

   • tohuvabohu

    Ah ne, tega je samo gobec. Kaj bo naredila ena pijandura?

    • garfi

     pere možgane
     že leta in sodeluje pri vseh kurćanovih svinjarijah
     glede na aktivnost v vseh murgelskih medijih je plačanec

 • Fogglof Tunnek

  Samo bedaki in konji – saga o vladanju desnice in RKC… Čujte, cerkvi smo podarili gozdove, čepraf ni bila upravičena do njih. Zaj želi še odškodnino, ker jih ni dobila dovolj hitro. Iz česa izhaja ta aroganca?… Bifši pravosodni minister Lovro Šturm in bifši kmetijski minister Jože Osterc, oba nagrajena z malteškim viteškim redom, sta s spornimi odločitvami pripomogla, da je RKC postala največja zasebna lastnica slovenskih gozdof. Bobu bob !!!

  • tohuvabohu

   Kaj pa si ti komu podaril, falirani totngrobar?

   • komar marko

    obremenil je tvoja PLEČA, da ne boš hodil prepokončno in užival v svoji pridnosti.

  • Fogglof Tunnek

   Samo bedaki in konji drugič: Še se spomnite ko je nacionalka razkrila, da rimskokatoliška cerkef v več primerih toži državo za nekaj deset milijonov ojrof zaradi nezmožnosti uporabe denacionaliziranih gozdof po letu 1991… je Alenka Bratušek RKC pozvala, naj se odškodninam prostovoljno odpove, saj je konec koncef cerkef v zadnji finančni krizi, kot posamična lastnica, naredila največjo bančno luknjo, veliko okrog 500 milijonof evrof, ki smo jo morali zapolniti z državno dokapitalizacijo bank… Iz mojega žepa je šlo…jas ki sn ateist… ZAKAJ ???

   • komar marko

    in zakaj so tvoji cerkvi ODOBRAVALI pufe. Saj je to nadziral tvoj minister, ki si ga volil in je imel proračunsko leto na dohodkovni strani 13 mesecev na odhodkovni pa 11. Pa še direktorju ste dali 1 MIO nagrade.

  • garfi

   Foglof Tunek | ponedeljek, 23. marec 2015, ob 13:41:11
   Prosim, da strnete vrste in ostro rečete: “V strankah ZL, DeSUS, SD in ZaAB ostro obsojamo uporabo sovražnega govora in širjenje neresnic, ki se jih ob zagovarjanju referenduma poslužuje RKC, s podporo SDS-a in NSi-a!”
   ozna sve dozna press

  • garfi

   Foglof Tunek | ponedeljek, 23. marec 2015, ob 13:37:30
   No, me praf zanima kak se bojo izkazali poslanci. Zadnja leta so bili svetovni prvaki v prelaganju odločitef in odgovornosti na druge… tukaj bojo pa morali odločit in potem tudi nosit posledice… Upam, da se zavedajo, da večina nima kaj odločat o majnšini… Vem, da se katoliški klero-desničarji tega ne zavedajo…z Princom Teme na čelu…so pa tu SMC, ZL, SD, ZARES, DESUS…ajd, pokažite svojo liberalno demokratičnost!!!
   ozna sve dozna press

 • garfi

  Samo butalci in rdečuhi – saga o vladanju Mira Cerarja

 • garfi

  Foglof Tunek | ponedeljek, 30. marec 2015, ob 09:22:16
  Čujte, Cerar naj si rajši pogleda probleme, ki jih majo hrvati po prodaji Telekoma… Zaradi varnostnih rizikof morajo gnar od prodaje namenjati fsporednemu omrezju.
  Jas pa se itak ne sekiram gdo bo obrambni minister…. Zaradi mene lahko nastavite tudi vrtnega palčka, saj naš minister ne odloča o ničemer, gospodarje mamo v Bruslju in Washingtonu… zato je skrajni čas, da vodenje države prefzame prava levica… Združena levica!!!
  ozna sve dozna press

 • Fogglof Tunnek

  Samo bedaki in jonji tretjič: 30.000.000 ojrof odškodnine zahteva cerkef od Slovenije, 30.000 evrof pa je bila zgornja meja odškodnin na Madžarskem. 500 milijonof ojrof bančne luknje so zapustila cerkvena podjetja, 60 milijonof ojrof odškodnin z obrestmi zahteva RKC danes. 90 milijonof ojrof več so gnes vredni zgolj gozdovi GG Nazarje. 0 ojrof od teh devetdesetih je država terjala nazaj od RKC…. A ste vidli voluharje klerikalne?…Te se pa bunijo, da so grafiti po kapelicah !!! Praf jim je…jutri bom jas nekaj napiso na eno kapelico…ne bo lepo !!!

  • tarantela

   Pusti kapelice, niso nič krive. A ni zadosti, da jih daje, ker vlada ne pade. Čedalje hujši so, pa nič na nuca.

   • komar marko

    Lenčka, a si ti zadovoljna s FARBANJEM s strani valdajočih o zdravstvenih zakonih, o morali, o delu profijev, ki delajo po 24 ur na dan, kar lahko dokažem s PLAČILOM, ki so jih prejeli, da vlada do danes ni sprejela nobenega zakona za OLAJŠANJE gospodarstva, je pa dvignila davke! A sem še kaj pozabil?

    • tarantela

     Si pozabil malo ošimfati desno stran. Tudi tam je marsikaj.

     • komar marko

      V vladi ne poznam nobenega, raze kahlija, ki je univerzalc in trdi, da 2. letni otrok in stranka s 120 letno tradicijo (SLO postoji pa 25 let) ne MOREJO VLADATI V SLO. Ta izjava je posneta in je na yutubu! Poišči, poslušaj in se oglasi!

     • tarantela

      Tudi vam bo padla mrena z oči, niso desni osamosvojitelji nič boljši.
      Pa o tem ne mislim več razpredat, bo prišlo samo.

     • komar marko

      So, ker niso naredili 38 milijardne luknje. Pa še zgodovine ne prilagajajo in niso KURILI arhivov. Pa ne mi pisat o švercu orožja. So pa zraven v 10%. Trdim, da so pa vsi siti, samo za svojo MALHO.

  • komar marko

   Zakaj lažeš! Dejanski pu ZVONOV je 240 milijonov. In CERKEV je zavlačevala denacionalizacijo. Le zakaj podpira SCIZCA za 20 urni tedenski delavnik in polno plačo? Plačilo ŠKODE je za tebe pa sporno. A si ti tudi mesečnik?

  • neny

   daj pišeš non-stop iste lajne…lajna na lajno…..lajna na lajno…. groza.

 • neny

  super naslov. Ne vem kje so še taki bedaki, ki zmanjšujejo npr. brezposlenost v škodo države oz davkoplačevalcev. Za eno leto nudijo delodajalcu 6 jurjev subvencije, zato, da zaposli nekoga, ki je brez dela ali prejema socialko… Po enem letu pa ga seveda odpusti. In tako država zapravlja denar za kritje oz financiranje brezposelnosti. Delodajalca oprosti davkov, delavec pa prejme plačo. Nora država.

 • Fogglof Tunnek

  Samo bedaki in konji… V decembru poslanec SDS in precednik parlamentarnega odbora za obrambo Žan Mahnič (lepotec???) ni izbiral besed o koalicijskih članih “njegovega” odbora, ki so se odločili za obstrukcijo seje odbora…Ko so sejo zapustili, se jih je lotil poimensko, napovedal, da bojo sejo nadaljevali brez njih, in govor zaključil z besedami: “Je pa lepo zopet imeti sejo brez petokolonašef in tistih, ki so bili proti slovenski osamosvojitvi, tako da smo tukaj tisti, ki se nam gre za Slovenijo, tisti, ki se nam gre za vojsko, in to je Slovenska demokratska stranka.”… Kdo je zaj tu bedak in kojn?

  • komar marko

   petokolonaši! in tisti, ki še vedno trdijo, da se da v SOCIALIZMU vzeti kolikor rabiš! Kaj praviš, kdo je to? Pa še res je!

   • Fogglof Tunnek

    Mahnič v času, ko so se Slovenci na plebiscitu izrekali o samostojni državi, ni bil star še niti leto dni…še sral je v plenice…medtem ko sn jas kot teritorialec, ležal v jarku na Gruškovju…ko smo čakali četnike ki jih na srečo ni bilo… Fse bi jih bli popokali… in zaj en slinavi Mahnič greznico odpira in govori o petokolonaših..Smrkavec!!!

    • komar marko

     Povedal je lahko dokazljivo resnico. Sam vem za nekaj primerov, ko so se skrivali po vikendih, ko je bilo končano so se tolkli po prsih in hodili na maškarade. Vidiš, tudi jaz sem delal to državo, pa me ne povabi ne levi ne desni, zaradi mojega jezika, ker SOVRAŽIM hinavščino in krivico, v nasprotju s tabo, ki zagovarjaš barabe in KRAJO in življenje na tuj račun!

     • tramal

      Imajo partizansko tradicijo .Skrivaš se do konca vojne potem pa prilezeš iz goše in se hvališ kako si vse osvobodil.

     • RATATA

      In postaneš direktor “nacionaliziranega podjetja”.

    • komar marko

     in kje so bili razni drugorazredni, ki jih je polna usta in podobnih, ki sedijo v prvih vrstah in solijo PAMET s prsti pa so bili v marmeladi, pa se nič ne zgodi? Kaj praviš na te, le katere si volil?

    • Aurelius

     Tonči, še nas je nekaj, ki se spomnimo, zakaj si se na Gruškovju valjal v jarku skupaj s kolegom, s katerim sta se privlekla iz kleti sosednje kmetije. Če bi mimo tistega jarka prišli tvoji “četniki”, jih sploh ne bi bilo treba popokati, ker bi itak sami od sebe crknili zaradi smrada vajinih kozličev. Še dobro, da je par ur kasneje prišla komanda iz štaba, da je treba “tisti vod pijancev” zamenjati in vas poslati na počitek …

    • garfi

     ti si pijan ležal na juliki

  • MEFISTO

   Miha, koliki po vrsti je tvoj gornji nick?

   Bom rekel po cesarjevo, ali si nor, ali pa nas delaš norce!

   • karpelec

    Eno in drugo. Ampak on tera svoje, zato je tudi plačan.

  • garfi

   ti

  • tramal

   Saj ti je že mahnič odgovoril DA SI BEDAK IN KONJ V ENI OSEBI.

 • MEFISTO

  Ne bo odveč, če ponovim.

  2016 je bilo leto praznega hvalisanja o koncu krize vseh kriz in razdeljevanja bonbonov.

  2017 pa bo leto prikrivanja resnice, da se je kriza dejansko še poglobila, in najemanja novih dragih kreditov, s katerimi bodo polnili sprotne finančne luknje.

  In tako naprej vse do odrešujočega bankrota države.

  • komar marko

   no če se ne motom smo bankrotirali. Preprosto, butlškova ni mogla najeti PUFA V EURIH. Pa veš zakaj ga je dobila v dolarčkih s 5,6 % obrestno mero in so se bali EU TROJKE, ki bi nas pa res odrešila!

  • tohuvabohu

   Ja, menda smo se pravkar zadolžili za novo milijardo.

   • garfi

    so nas

   • karpelec

    Če se dobro slišala in prebrala; za 3 milijarde.

 • nevtrino

  Ko bi le bili samo bedaki in konji med trenutno vladajočimi in njihovimi podporniki,… ne manjka tudi zblaznelih nastopačev, zamaknjenih strokovnjakov, zajedalcev, hlapčkov, srečnih sužnjev in vseh mogočih sprenevedavih sluzavcev.

 • VERZIFIKATOR

  So še drugi …
  Še pomnite konjevodčev izdelek?

  OSTRŽKOVI DNEVI SLAVE

  V mladosti Pepe pridno je drvaril,
  najraje tésal konje je z ročaji,
  preskusil se na njih je sam na vaji,
  konjičke kot za stavo je rezbaril.

  Imel je mojster vase pravo vero,
  se spretno na konjičkih je vrtel,
  priznanj in hvale dosti se navzel,
  a vedno pravo je ohranjal – mero.

  Navdih ko mu rezbarski je ugašal,
  izdelal lutko je, se ve – Ostržka,
  ga stésal je kot zadnjega, postržka,
  za sina je fantina vsem razglašal.

  Enak priimek, isto še ime,
  to mojstra in Ostržka povezuje,
  da v javnosti se ju ne zamenjuje,
  Ostržek naš med cirkusante gre.

  Po Pepetu Ostržka so poznali,
  pozabljali, da je le kos lesa,
  ki zlahka se ga kupi in proda,
  na Pepeta so namreč nekaj dali.

  A lutka kajpak lutka zgolj ostane,
  iz bukve ne ustvaril boš moža,
  ki nekaj zna in nase nekaj dá,
  v odrasli dobi ki čaščen postane.

  Lutkica pod slab vpliv zapade,
  tako Ostržku se je pripetilo,
  kar lutki vsaki bi se dogodilo,
  barabe da imajo ga prav rade.

  Še v šole ko Ostržek naš je hodil,
  v družbo znanih je zašel tatičev,
  navzven poštenih rejcev golobíčev,
  njih duh odtlej naprej je lutko vodil.

  Zapletel se med tista dva pajdaša,
  katerih prvi šepav je lisjak,
  a drugi mali sivkasti mačák,
  ki slepca prav hinavsko oponaša.

  Lisjak predstavlja se za prezidenta,
  oči poševne zlobno se smejijo,
  mačkon, ki vodil je nekoč partíjo,
  v ozadju šef je lumpov regimenta.

  V táko padel je Ostržek družbo,
  ki lutko karseda lepo pestuje,
  bodočnost zlato fantu prerokuje,
  do konca dni obljublja sanjsko službo.

  Spoznajo, da Ostržek je igralec,
  čeravno vlogo isto venomer igra,
  anemično, ker druge žal ne zna,
  morda, si mislijo, nasedel bo gledalec.

  Spoznajo, da Ostržek je igralec,
  čeravno vlogo isto le igra,
  anemično, ker druge žal ne zna,
  si mislijo, nasedel bo gledalec.

  Ostržka zaposlijo v gledališču,
  navidez pravem, lutkovnem dejansko,
  opevajo ga kritiki božansko,
  ko lutka skače, pada po plesišču.

  Z visokim glasom lutkica prepeva
  in vlogo naučeno zgolj drdra,
  na svoj zaslužek dobro se spozna,
  njen žep nikoli prazen pač ne zeva.

  Ko ravno zmanjkalo je inkasanta
  in prazna gledališka je blagajna,
  ker žalostno vrti se stara lajna,
  Ostržka naredijo intendanta.

  Zdaj lutka gledališče pravo vodi,
  spozna občinstvo hitro, po pravici,
  da znašlo se je v cirkusu v resnici,
  ki vratolomno po morjavah blodi.

  Drugače kakor pri Ostržku pravem
  vsi vkrcajo na ladjo se nazadnje,
  vihar močan naenkrat plane nadnje,
  v morju znajdejo se brodolomci plavem.

  Že mislijo, tam grška je obala,
  odrešil vse nas grški bo scenarij,
  a kaj ko njihov je imaginarij
  hvalisavost in prazna samohvala.

  In tu ne bo rešitelj mojster Pepe,
  ujet z Ostržkom v kitovem trebuhu,
  Ostržek naš zdaj v lastnem se napuhu
  obupano z morjá valovi tepe.

  Tatiči, mački in lisjaki stari
  kožo bodo v čolnu si rešili,
  valovom lutko svojo prepustili,
  ker iz lesa je, sama naj krmari.

  Misleč, da lutka zlahka ne potone,
  otepa se Ostržek morja môči,
  omaga slednjič po viharni noči,
  ker je ubogal cirkuške poltrone.

  Potone, a ne kakor kos lesa,
  saj ta obdržal bi se na gladini,
  pristal nato na kakšni bi pečini,
  Ostržek tone kakor kos mesa.

  Navzdol potone kakor navigiran,
  ker videli so v njem le še oviro
  in zrasel cirkusantom je čez mero,
  narobe bil je namreč sprogramiran.

  Saj Pepe, ki izdelal je konjička,
  se nekajkrat pri delu je uštel,
  Ostržek ni za čoln se ujel,
  ker Pepe namreč stésal je oslička.

  • Nata

   + + + + + + + + + + + ++ mamica moja ! Tole pa je siiiiiiiiiiiiiiiijajno !
   In brez pripomb, brez besed sem !

   • VERZIFIKATOR

    Staro več kot dve leti, tako da Pepetovo rezbarijo že črvički najedajo.

  • Antonius

   Briljantno si povzel.
   Oče se je na pravo spoznal toliko, kot na rezbarjenje. Če nebi zanj delal domobranec Anton Drobnič, ne bi izdelovalec Ostržka dobil niti ene pravde na sodišču.
   Osel pa kot Ostržek, umišlja si, da je neuničljiva bukovna.

 • Nata

  Hi……hi…………tisti, ki nam vladajo niso bedaki. Mi pa smo ubogi oslički, da vlečemo njihov voz naprej !!

  • garfi

   precej oslov je

   • Nata

    Žal, garfi, žal !!

   • Nata

    Ja, no ,? Ampak ne maček kar tako, temveč Garfield – garfi .

    • garfi

     res je moj vzornik in učitelj
     doma imamo tudi živega

 • željudin

  govori se o bedakih in konjih, pozablja pa se da je na ukradenih volitvah zmagal očetu ukradeni konj z ročaji…

 • garfi

  “kurćanisti, ki nam vladajo, in butalci, ki vlečejo voz naprej”
  en teden smo pri vseh “poročilih” poslušali kako dobro nam gre
  pijanim med prazniki je še lažje prati možgane za naslednjo VOLIino prevaro
  bonbončkov in anket bo še
  rtvmurgle – graf leta 2016 stalni padec SDS in vse murgelske “stranke” stalno navzgor
  v naslednji manipulaciji bo SDS že v zaostanku

 • tarantela

  Hej, NOVA! Zbudite se in napišite kaj o cenzuri, ki jo pripravlja Nemčija na Facebooku in ostalih medijih, sploh povsod. Prepovedane laži in sovražni govor. Kazni zelo visoke!

  • komar marko

   kaj pa pri nas ko je nov medijski predlog zakona in naj bi ga TONČI uveljavil do avgusta letos. Predvideno je, da bo INTERNET plačljiv! Čudi pa me, kako so lahko dovoljene laži Kardinalov sin, umor nekega 2.letnega otroka, bolnica Avstralija, medijske laži glede Patrije in tako dalje…..

   • tarantela

    Čak mal! Uvaja se cenzura. V Nemčiji, padale bodo domine, to hočem povedati. Vse kar se bo na tem portalu zapisalo, bo moral admin cenzurirati, sicer sledi velika kazen, če pride to iz Nemčije tudi k nam.

    • komar marko

     komentiraj za nas, ko se predlaga CENZURA. Spet te zanima kaj je pri sosedu. POmeti najprej doma. Prav!

  • Rožle

   Potemtakem lahka kar vse kure zaprejo …

 • MEFISTO

  “Samo bedaki in konji – saga o vladanju Mira Cerarja”

  Zakaj ste potem naslikali osla, ki pa se mu v resnici bolj prilega.

  • garfi

   zato ker je stotisoče oslov njihovih butalskih VOLIvcev

 • Unikatna

  Ne, ljudje smo večji bedaki in osli :)

 • Antonius

  Na sliki ni mula, ampak zelo razgledani osel. V smeh ga je spravila novica, da smo si Slovenci za predsednika vlade izvolili ‘cerarja.
  Kar je brihtni osel vedel že takrat, se premnogim, ki so ‘cerarja volili, še danes nič ne sanja o tem, kar je osel vedel.

  • traktor

   Reži se vsem nam, ostalim konjem, ki nas barabe jahajo že 3. leto.

 • garfi

  dobra novica za stare mačke
  moj prijatelj Talking Tom in druščina so prodani za miljardico
  slaba novica murgelska banda bo dobila milijone davka
  mački vladamo press

  • komar marko

   nič ne bo z milijončki, ker je podjetje registrirano v tujini. Ne vem kaj ima SLO sploh od tega podjetja razen ZAVISTI!

   • garfi

    osnovna firma deluje v Ljubljani in zaposleni
    rdeča banda bo dobila precej davka kljub temu, da niti posredno
    preko države nimajo nič z njimi
    ustanovitelji so sami financirali vse

    • Franc Novak 1979

     HA, ha, ha. . V Sloveniji ni Outfit 7 ampak Ekipa2 d.o.o. Celotni dobiček v letu 2015 je bil 1.197.061 EUR obdavčen z 204.123 EUR davka od dobička in 855 EUR odloženega davka. Tako, da o milijardah lahko samo sanjajo.

     • garfi

      žal ne, prodaja ni dobiček

     • Franc Novak 1979

      Saj Ekipe2 ne bosta prodala, samo Outfit 7 se prodaja. Ekipa 2 pa lahko dela za nove lastnike. A nista več v Londonu s fundacijo registrirano v Luxemburgu. Nazadnje sem jim v London pisal za akcijo z Lionsi.

     • garfi

      vem le to, da lastniki zaposleni v Sloveniji plačajo davek od prodaje deleža
      ne vem pa koliko davka

     • Franc Novak 1979

      Če so brez obveznosti do FURS, ne plačajo NIČ davka. Eventuelen davek za prepis za nakup plača kot vedno kupec. Davek se plača pri prodaji delnic nad določeno vsoto in kapitalski dobiček, če je ugotovljen, v državi, kjer ima lastnik stalno prebivališče. In lasnika Outfit 7 nimata stalnega prebivališča v Sloveniji, torej adijo profit za ta rdeče.

     • garfi

      sta samo navečja lastnika 600 milijonov
      ne vem če vsi, ostali lastniki živijo in delajo v Ljubljani

     • Franc Novak 1979

      Ne vem, kaj razen intelektualne lastnine je vredno milijardo na trgu? A bodo zraven tega dali tudi osnovna in obratna sredstva forme Outfit 7? Mogoče pa slovenski lastniki sploh ne bojo prodali svojih deležev, saj so samo lastniki delnic, 32%, kar jih ščiti pred izstiskanjem iz firmw.

  • ent’č
 • slaipowi

  “Naslednjič, ko boste poslušali fraze o neuspehih vladajoče politike, jih postavite v kontekst. Uporabite internet, vzemite si nekaj minut in manipulacija z vami ne bo več mogoča. Občutek, da ste sam svoj gospodar in da ne verjamete (vsako)dnevnemu ‘pljuvanju in predvolilnemu polivanju gnojnice vsepovprek’, pa je tudi nekaj, kar pozitivno vpliva na počutje. Predvsem pa tega ne pozabite na volilno nedeljo, pa naj bo ta še tako oddaljena ali kmalu.”
  Povzeto po enem članku na tem portalu

 • AboutTown

  Garancijski list na moji usrani stari greznici je bolj duhovit kot tale »člančič«.

  • ent’č

   presel se na tvojo usrano staro greznico

   • AboutTown

    Izjemen odgovor. 10/10.

 • tramal

  Na tej sliki zgoraj je pa kučan še kar lepo izpadel.

  • Rožle

   Bogi osliček…s kom ga primerjate …

  • cosmosjasnovidec

   Tole je ciganska moška prostitutka AboutTown brat od ciganskega porivalca koz v riti.
   Tudi jaz sem sprva mislil,da je tovariš Kurčan ampak ima on na vrhu betice sivo razvrščene dlake v obliki kladiva in srpa.

 • janez cepec

  zgleda, de je tale “super novinar” super nove 24 dau svojo sliko gor. s tem nej bi biu člank bolj zanimiv. no ja, tacga vosla ne videš usak dan

  • garfi

   a ni to tvoja fotka

 • cosmosjasnovidec

  Hahahaha
  Meni je model na sliki takoj bil razpoznaven vendar v trenutku nisem bil siguren ali je tole AboutTown ali pa njegov ciganski brat Foglof Tunek,ker sta si ciganska dvojčka.
  Tole na sliki je ciganski usekani buzerant AboutTown,ker ima Fogl Tunek na delčku gobca popolnoma črno dlako in ju loćiš samo po tem znamenju.

  • baldeagle

   Hehehe, moj podpis. Dodajam pa, da je osel na sliki maskota vseh zabitih levakarjev.

   • cosmosjasnovidec

    Res je težko ločiti na hitro ksihte levakov,ker so vsi enaki in si podobni kot jajce jajcu.

  • garfi

   tudi cepec-papež se pritožuje, da ga niso pred fotografiranjem skrtačili

   • AboutTown

    Oh… oprosti. Še Debelega Garfilda sem pozabil omeniti. Sveta trojica: CosmoGirl, BaldFuck in Debelega Garfild. Woo!!!

    • garfi

     idiot, leta 43 si bil star 8 let ko so ti zaradi belogardistov ubili očeta
     objavim to tvojo laž ?

     • AboutTown

      Objaviš? Saj sem jaz to napisal na javnem forumu, kreten zaostali.
      In kaj od tega ni res? Bi moral bolj starikavo pisati? Sploh ne znati tipkati, kot tvoj stari oče? Biti zagaman zahojenec kot tvoji starši?
      Ne… piko. Jaz sem se moral znajti zeoooo zelooo zgodaj. Tebe so pa po rokah vlačil in ti govorili, kako si poseben in pameten in lepo… Mrš!

     • garfi

      to sem hotel, da se odpreš

     • AboutTown

      Ja… samo pomislim nate, pa se mi črevesje odpre…CMOK!!!

     • garfi

      ne bom te cmoknil nazaj

     • AboutTown

      No, a vidiš, da si peder! Končno si se odprl.
      Tako je pa, ko si nastaviš zanko in direkt stopiš vanjo, opica neizobražena.

     • garfi

      no še še

     • AboutTown

      No še še?
      Kaj pa je to? Nošešeš? Ššešeššš??! Kaj?

     • garfi

      pokaži vso svojo inteligenco, izobraženost in vzgojenost
      šeše

     • AboutTown

      Ne. Tebi ne. Mi ni treba. Papa!

     • cosmosjasnovidec

      Kar odjeb. sramota guzaška nazaj na tvojo kokodakarsko psihopatsko 24 kurjo morda ti je tovariš Kurčan ops Kučan pustil sporočilo da prideš in mu očistiš rol na njegovi zadnji strani.

     • AboutTown

      Čakam te… kje si?!

     • Danda

      Zjutraj sem zasledil,da ti je napovedal dvoboj…A se je prikazal na dogovorjenem mestu???

     • cosmosjasnovidec

      Če bi bil pri pameti bi vedel butel zarukani levaški tolovaj.

     • AboutTown

      Če, če… če bi imel ti možgane, bi ti jih skupaj s hrbtenjačo potegnil iz tvojega opičjega telesa in se ti poscal v glavo.
      Iz tvojih možganov bi naredil usrano juhico in jo pojedel v nedeljo ob poslušanju goveje glasbe in osmrtnic.
      Ampak… nimaš možganov, tako, da iz te delikatese ne bo nič…

     • cosmosjasnovidec

      Edini peder tukaj si ti in tvoj zahojeni levaški ciganski brat tovariš FogelTunek.
      Obrita komunajzerska opica je pa bil tvoj stari,ker je parazit diktator tovariš “tito” iz afrike prinesel opičnjaka ter ga obril in naučil govoriti pa je iz njega nastal tvoj stari kateri te je potem spolno zlorabljal že v otroštvu.
      Tako si tudi ti od njega podedoval sramotno buzerantsko bolezen in postal toplovodarjev sin.

     • AboutTown

      Podedoval sem sramotno buzerantsko bolezen? AAAAAhaahahahaa!!! FAK, ta je pa res dobra!
      Kje jih jemlješ? Na javnih sekretih? Vrhunsko!

     • cosmosjasnovidec

      Bom ga jaz z bejzbol palico tako,da mu bo zavedno minilo to njegovo cmokanje.
      Cigan buzerantski.Potem pa ni čudno,da prenšajo razne kužne bolezni naokrog.

     • cosmosjasnovidec

      Torej si popolnoma zgrešil na ta portal saj je portal za istospolne guzače na tvoji kokodakarski,levaški,čefutarsko,cigansko komunajzerski 24.kurji strani.
      Tukaj ne boš našel nobenega buzeranta tako,da boš moral sfrčati na tvojo kokoko 24. kurjo zahojeno stran.
      Tam je namreč leglo takih buzičev kot si ti in tvoj ciganski brat FoglofTunek.
      Vrzi se peder raje pod vlak,da ne boš delal sramote na tem svetu.

     • AboutTown

      A ja… pa še nekaj… a vidva s CosmoGirl živita skupaj? Ker odgovarjata z minuto razmaka…
      No, saj je lepo, da si si našel izbranca.

     • garfi

      peder si ti in to 82 let star

     • AboutTown

      Res je

     • cosmosjasnovidec

      Z lepim se hvališ istospolni levaški toplovodar.
      Sicer ste pa tako ali tako levaki vsi istospolni pedofilski iztirjenci in se porivate v prave luknje le ko se parite med sabo kot podgane.

     • AboutTown

      JAZ TE ČAKAM!!!!!

     • cosmosjasnovidec

      CosmoGirl ti je bila tvoja ciganska stara katero so porivali vsi kateri so ji dali za šilček šnopsa dokler se niso vsi okužili od nje tako,da bi jim skoraj morali odstraniti spolovila.

     • cosmosjasnovidec

      Kot vsak lažnjivi levaški komunajzerski UDBOVEC sploh nima pojma koliko je star.

    • cosmosjasnovidec

     Taka imena lazijo po zahojenih beticah samo istospolnim guzačem čeprav si ti dvospolnik oziroma tranzvestit katerega so starši spolno zlorabljali že v otroštvu kot je bilo v navadi komunajzerjem.
     Prav zato si tudi tako usekan levaški izrodek.

     • AboutTown

      Res je.

     • cosmosjasnovidec

      Kaj je res,da si teslo zabito?
      Ja saj pa to že ve vsak tukaj zgoraj tako,da ne rabiš potrjevati tovariš kozoporivalec v tazadnjo plat.Hehehehe

     • AboutTown

      Kaj je zdaj usrane? Te počakam jutri ob 11h? Ali si se usral?

     • cosmosjasnovidec

      Z veseljem,ker niti sedaj spati ne bom mogel od želje,da te čimprej srečam.
      Ja in res me je tako strah,da sem se usral ampak nikomur ne povej teslo zabito.

     • AboutTown

      JAZ TE ČAKAM!!!!! Usrane!

  • AboutTown

   Bravo CosmoGirl in BaldFuck! Izjemen poskus duhovitosti dveh punčk, ki se hihitata samima sebi!
   Toda na vse splošno presenečenje večine komentatorjev tule (in avtorja), na sliki ni oseba, ampak žival! Dokaz, da je bolj pametno hoditi k biologiji, kot k verouku. A ne punčki?
   Je pa res, da imam na gobčku malo bele dlake, Tunči pa ne. Lahko pa poskrbim, da bosta imeli obe (CosmoGirl in BaldFuck) krvave gobčke. Samo kdaj in kje povejta. Cmok!

   • cosmosjasnovidec

    Povej ti kreten buzerantski pa priletim takoj,da ti razbijem ta pederski ksiht v rit pa zabijem kanto za smeti iztrebek levaški.
    Ravno taki mi ležite na roki.In,ker se ti niti ne sanja komu si tole napisal si priženi z sabo še nekaj tvojih buzičev,ker bom z tabo opravil v trenutku tako,da ne bom samo zaradi tebe hodil in tratil časa pizdoliz.. zahojeni.

    • garfi

     meni je blebetal, da je star 82 let

     • AboutTown

      CosmoGril!!! Meni je pa AboutTown rekel, da je 82 let star!!! Weeeew eewwewewe… Jokam… Daj ga pretepst!!! Weeee…
      Kreten zahojen.

     • garfi

      to, da te sliši vsa Slovenija

     • AboutTown

      Sliši? A ti veš, da bolj pišemo tole… Ali si ti na glas kričiš, kar pišeš?

     • garfi

      LAHKO ČE HOČEŠ !!!!

     • AboutTown

      Aahaah!! Caps Lock pomeni kričanje? Wow…

     • garfi

      tudi zavijat znaš

     • AboutTown

      Ja. Res je. So me v avtošoli naučili. Moraš poskusit.

     • garfi

      kakšen avto voziš

     • AboutTown

      Ogromnega.

     • cosmosjasnovidec

      Vpreženega njegovega brata takega kot je zgoraj na sliki v leseni voz z katerim se menjata,ko gresta krast na daljšo pot.
      Saj pa veš kake avte vozijo ciganski klošarji.

     • cosmosjasnovidec

      To sta se z njegovim bratom naučila pri porivanju koz in kokoši v tazadnjice.

     • cosmosjasnovidec

      Neverjetno kako imaš ti razvito kokodakarsko kurjo pamet čeprav brez možganov proti nekaterim tvojim kokodakarjem tam na vaši 24.kurji strani.

     • cosmosjasnovidec

      Gnida levaška komunajzerska si ti katera laja kot imate komunajzerji že prirojeno.
      Ampak ne skrbi boš kar veliko časa imel dneve molka tako,da si boš lahko ohladil sluzasti komunajzerski gobec.

     • cosmosjasnovidec

      Mislim,da niti sam nima pojma koliko je star.

    • AboutTown

     Jej jej jej… smo se pa malo razhudili…
     A z mano boš opravil v trenutku? Joj…
     No, pa dajmo. Jutri, 5. januarja, ob 11h v Biljardni hiši na Parmovi ulici 25 v Ljubljani. Bo šlo, ali si boš kaj zmislil, da ne moreš?

     • garfi

      si pa pogumen za 82 letnega starčka

     • AboutTown

      A ne? Ha!

     • cosmosjasnovidec

      Dogovorjeno
      Izberi si pa palico katero bom polomil na tebi in katero ti bom zatlačil v tvojo pedrovsko cigansko rit.

   • garfi

    omenil sem cepca-papeža in pritoži se AboutTown, ki je menda star 82 let
    idioti ste neverjetni, izgleda da v murgelskem kgb hitro menjavajo identitete
    provokatorjev

    • Rožle

     82.. ???
     Tale bo pa težka …

     • garfi

      blebetal je da so mu leta 43 ko je bil star 8 let zaradi belogardistov
      ubili očeta
      očitno da je leta 2017 star 8 let

     • AboutTown

      Očitno!

 • garfi

  82 let star AboutTown doživlja mentalne orgazme drugega za drugim, potenten ni kaj

  • Rožle

   …. a tolk stari se radi pretepajo… ne vem no ? :)

   • garfi

    ni, 8 let je star, sin ali vnuk kakšnega komunajzarja

    • Rožle

     To sem tudi jast pomislil..
     Dijak …njegov oče pa zagrizen levak..
     zaposlen nekje na Metelkovi…

     • AboutTown

      OK… res me zanima, zakaj si desničarčki tako radi pripovedujete zgodbice, oz. kaj se je komu zdelo, da ve o nekom?
      Kaj je tako vabljivega v tem, da si pritrjujete nekaj za kar veste da ni res. Zelo jasno je, da ne more biti res. A si vendar prikimavate in trepljate po ramah? Kaj za vraga je narobe z vami?

     • cosmosjasnovidec

      Toplovodar ne bluzi in ne sprašuj takih blesarij,ker če ti tudi kdo odgovori in napiše kaj pametnega ne boš razumel,ker nimaš z čim.
      Torej molči teslo zabito in vzemi šturo k obvezovanju tvojega antipatičnega ksihta z povoji,da se ti ne bo poznal odtis mojega celega čevlje,ko te bom brcnil v njega in bi me morebiti kje na poti domov zaustavila in kontrolirala policija.
      Zaradi tebe ne bom metal čevljev stran po katerih bi me pa lahko izsledili.
      Pa svinčnik in papir si vzami z sabo,ker na kirurgiji in potem ko jo boš zapustil nekaj časa ne boš mogel gobezdariti.
      In ni potrebe po zahvaljevanju,da sem ti dal že v naprej navodila cigan po pravem imenu Hamzulatek.Hehehehehehehe

     • AboutTown

      Wow! Spet cela štorija! Ni slabo za proizvodnega delavca na minimalcu.
      No, kakorkoli že. Danes ob 11h Biljardna hiša.
      Napiši nekaj po čemer te bom spoznal.
      Pa ne izmišljuj si, da ne moreš priti, ker… bla bla … usrane.

     • cosmosjasnovidec

      Kdaj si pa cigana videl zaposlenega?
      Pa tudi,če bi morebiti bil ne bi bil sposoben kot za gonjenje metle po cesti sodeč po pameti njegovega istospono usmerjenega sina AboutTown in Foglovega Tuneka.

   • cosmosjasnovidec

    Ja možno,ker je levak tako zabit,da niti ne ve koliko je star.

  • cosmosjasnovidec

   Če je res toliko star upa,da ga prebliskam,da postane star 28 let.
   Ker starčkov na njegovo srečo ne tepem čeprav je udbovec in je res toliko star ga bom pa vrgel nekam v vodo,če bom zamen hodil tja,ker sem kar precej oddaljen.
   V kolikor je pa star 28 let bo pa potem,ko ga bom brcnil v ta njegov levaški istospolni ksiht izgledal kot da je str čez 100 let.

 • Vrhovni sodnik

  Zakaj SDS ne organizira provladne in pro emigrantske proteste sredi Ljubljane, če bil bil J.J. na oblasti, bi bile najmanj vsak teden.

 • Vrhovni sodnik

  Osel na sliki, je pa maskota levakov, tud ksiht mu je po habsburško potegnil.

 • Iza Demos

  “…Uspešno stiskajo zadnje fičnike iz vaših …” kaj iz vašega g. Rant pa ne ? Prosim za recept, ker meni res ni všeč, da sem ena izmed ovc, ki jo že 25 let strižejo Vlade RSLO
  Drugače pa je moje mnenje o SLO živalskem vrtu: osli so pripadniki stranke na oblasti, konji pa so kar vse parlamentarne stranke, ovce smo pa mi Slovenke in Slovenci.

 • Adolf Hitler

  to ie pa isto kot da bi tisto Cerarievo podgano od komunaiserskega juda pogledu v znable

 • sodnikisozločinci

  Spoštovana Nova24tv, če nas že mučite s sliko presvitlega precednika vlade tam zgoraj, pokažite ga vsaj v obleki, lepo prosim. Kar je preveč je preveč, grem bruhat.

 • Anton

  kaj primerjate bedake z osli, od njih se lahko nardijo dobre klobase, od takih kot so tile v koaliciji pa nimaš nič drugega kot samo pokoro

  sarkazem press