SDS+SLS: V nedeljo množično na volitve za uspešno Slovenijo in varno Evropo!

Foto: Robert Fojkar

Povprečen slovenski volivec, ki ima družino, otroke, ki mu je mar za vrednote naših babic in dedkov ter smer, v katero plujemo, ima na tokratnih evropskih volitvah nekaj izbire med strankami na demokratični strani, a daleč najuspešnejša in z največ rezultati je skupna lista SDS+SLS. SDS je namreč edina stranka, ki točno ve, kaj hoče, ki na prvo mesto postavlja slovenskega človeka in je sposobna odločilno vplivati na podobo Evropske unije za naslednjih pet let.

Zaveda se, da Evropska unija v tem trenutku ni idealna, vendar še vedno daleč najboljša možnost za Slovenijo, ki  jo v tem trenutku čakata dve milijardi evropskih sredstev, ki bi jih resna vlada, kakršna je bila prva Janševa, že zdavnaj imela doma, ljudje pa bi že uživali sadove politike, ki dela zanje, ne pa za svoje žepe, kot to počnejo vedno znova reciklirane levičarske vlade. SDS je že doma dokazala, da ima vedno v ospredju potrebe ljudi, nazadnje z odličnim predlogom demografskega sklada, ki zadnje dni močno načenja živce varuhom levičarskih privilegijev, ki se na vse kriplje trudijo, da bi državno premoženje še naprej kontrolirala izrojena levica.

Ponudba letošnjih evropskih volitev v Sloveniji je čisti izraz stanja v naši državi, temu primerna je tudi ponudba za volivke in volivce. Levičarske stranke LMŠ, SMC, DeSUS, Levica, SAB in SNS, od katerih se večina ni potrudila spisati niti enega samega stavka programa, ponujajo znane in prežvečene obljube, ki jih do sedaj še niti enkrat niso izpolnile, čeprav so imele nekaj zaporednih mandatov vso moč in oblast v svojih rokah. Takšni ljudje nam v Bruslju ne bodo koristili. Celo več: zna se zgoditi, da nam bodo z uvažanjem migrantov in slabitvijo varnosti odkrito škodovali.

Le še nekaj minut nas loči do volilnega molka, ko bodo kandidati nedeljskih evropskih volitev globoko zajeli sapo, se ustavili po neštetih medijskih nastopih in na zunaj mirneje, globoko v sebi pa z velikim nemirom pričakovali nedeljskega večernega štetje glasov, ki bo naznanilo zmagovalce tokratnih evropskih volitev. Priznati je treba, da so se vsak po svoje trudili prepričati čimveč ljudi, ki bi jih izvolili v Evropski parlament. Obstaja celo skupna točka vseh letošnjih kandidatov: praktično vsi se strinjajo, da so te volitve izredno pomembne. A levičarji se trudijo le za ohranitev svojih privilegijev, demokratičnim strankam pa je mar za ljudi. Zato vse, kar diši po LMŠ, SD, SMC, SAB, DeSUS in Levici, že v začetku odpade.

Za povprečnega slovenskega volivca, ki ima družino, otroke, ki spoštuje svoje prednike in mu je mar za smer, v katero plujemo, je nekaj izbire med strankami na demokratični strani, a daleč najuspešnejša in z največ rezultati je skupna lista SDS+SLS, ki ve, kaj je dobro za Evropo in Slovenijo, ter pozna pravo pot. A ta pot se ne začne v bruseljskih dvoranah, ampak z vašim nedeljskim korakom na volišče. Glas za skupno listo SDS+SLS je glas za naše družine, otroke, za stare starše, njihovo mesto v družini in družbi. Glas za SDS+SLS je glas za vsestransko uspešno Slovenijo in Evropo miru, spoštovanja tradicije in blagostanja.

Franci Donko