SDS+SLS: V nedeljo množično na volitve za uspešno Slovenijo in varno Evropo!

Foto: Robert Fojkar

Povprečen slovenski volivec, ki ima družino, otroke, ki mu je mar za vrednote naših babic in dedkov ter smer, v katero plujemo, ima na tokratnih evropskih volitvah nekaj izbire med strankami na demokratični strani, a daleč najuspešnejša in z največ rezultati je skupna lista SDS+SLS. SDS je namreč edina stranka, ki točno ve, kaj hoče, ki na prvo mesto postavlja slovenskega človeka in je sposobna odločilno vplivati na podobo Evropske unije za naslednjih pet let.

Zaveda se, da Evropska unija v tem trenutku ni idealna, vendar še vedno daleč najboljša možnost za Slovenijo, ki  jo v tem trenutku čakata dve milijardi evropskih sredstev, ki bi jih resna vlada, kakršna je bila prva Janševa, že zdavnaj imela doma, ljudje pa bi že uživali sadove politike, ki dela zanje, ne pa za svoje žepe, kot to počnejo vedno znova reciklirane levičarske vlade. SDS je že doma dokazala, da ima vedno v ospredju potrebe ljudi, nazadnje z odličnim predlogom demografskega sklada, ki zadnje dni močno načenja živce varuhom levičarskih privilegijev, ki se na vse kriplje trudijo, da bi državno premoženje še naprej kontrolirala izrojena levica.

Ponudba letošnjih evropskih volitev v Sloveniji je čisti izraz stanja v naši državi, temu primerna je tudi ponudba za volivke in volivce. Levičarske stranke LMŠ, SMC, DeSUS, Levica, SAB in SNS, od katerih se večina ni potrudila spisati niti enega samega stavka programa, ponujajo znane in prežvečene obljube, ki jih do sedaj še niti enkrat niso izpolnile, čeprav so imele nekaj zaporednih mandatov vso moč in oblast v svojih rokah. Takšni ljudje nam v Bruslju ne bodo koristili. Celo več: zna se zgoditi, da nam bodo z uvažanjem migrantov in slabitvijo varnosti odkrito škodovali.

Le še nekaj minut nas loči do volilnega molka, ko bodo kandidati nedeljskih evropskih volitev globoko zajeli sapo, se ustavili po neštetih medijskih nastopih in na zunaj mirneje, globoko v sebi pa z velikim nemirom pričakovali nedeljskega večernega štetje glasov, ki bo naznanilo zmagovalce tokratnih evropskih volitev. Priznati je treba, da so se vsak po svoje trudili prepričati čimveč ljudi, ki bi jih izvolili v Evropski parlament. Obstaja celo skupna točka vseh letošnjih kandidatov: praktično vsi se strinjajo, da so te volitve izredno pomembne. A levičarji se trudijo le za ohranitev svojih privilegijev, demokratičnim strankam pa je mar za ljudi. Zato vse, kar diši po LMŠ, SD, SMC, SAB, DeSUS in Levici, že v začetku odpade.

Za povprečnega slovenskega volivca, ki ima družino, otroke, ki spoštuje svoje prednike in mu je mar za smer, v katero plujemo, je nekaj izbire med strankami na demokratični strani, a daleč najuspešnejša in z največ rezultati je skupna lista SDS+SLS, ki ve, kaj je dobro za Evropo in Slovenijo, ter pozna pravo pot. A ta pot se ne začne v bruseljskih dvoranah, ampak z vašim nedeljskim korakom na volišče. Glas za skupno listo SDS+SLS je glas za naše družine, otroke, za stare starše, njihovo mesto v družini in družbi. Glas za SDS+SLS je glas za vsestransko uspešno Slovenijo in Evropo miru, spoštovanja tradicije in blagostanja.

Franci Donko

 • Stric iz ozadja

  Franci raje glasuje za SDS kot za Normo. Zanimivo.

 • janko

  Pojdimo VSI na volitve, VSI!
  Potrudimo se, VSAK GLAS ŠTEJE!

 • ZatonMesecnikov

  Zapomnite si, da odločate kakšno europo hočete.

  Ali želite Europo spremeniti v Bangladeš, Afganistan in Alžirijo, vse v enem? Ko boste delali za njih, ki jih bo vedno več. Plehnati slumi kot v Riu bodo rastli po slovenskih travnikih. Droga, nasilje, umori zaklepanje v hiše zvečer, Konec sprehodov, konec izletov v gore, nič več svobode gibanja, PVC vrečke po slovenskih travnikih in gozdovih, gore smeti. Varovani šolski razredi, no go cone ob vsakem slovenskem mestu. In prihajali bodo novi in novi, saj se jih tam, odkoder prihajajo rodi vsako leto 80 milijonov več.

  Če hočete takšno prihodnost, obkrožite Fajonko in fajoniste ter ostale levičirje.

  Pozabite na državljanski spor v nedeljo, kdo je za NOB in kdo proti. Sedaj gre za več, gre za prihodnost otrok.

  • xtc

   NOB in nje kložjo bi že davno morali z Zvezo Zblojenih Bedakov na odpad zgodovine-oboje je garant za delitev in kreganje Slovencev.

   • ZatonMesecnikov

    zato nočejo desne vlade. ker bi jim pristrigla finančne tokove. Zato tako kričijo.

 • xtc

  Definitivno na volitve in voliti desno.
  Je pa prav ,da Brusljo skeptiki postanejo najmočnejša ali pa vsaj druga taka skupina,saj se bo EPP verjetno še naknadno zmanjšala in del strank pristopil k njim,kar bi EPP zvezalo roke,koalicija z anargholiberali in socialisti pa bi jim odgnala še več članov in volilcev in bi lahko prihodnje volitve po EU prinesle še večjo podporo Brusljo-NE EU skeptikom.

 • Anton

  SDS+SLS: V nedeljo množično na volitve za uspešno Slovenijo in varno Evropo!

 • Mihilus

  Sem povprečen Slovenec z družino in otroki in nisem šel na volitve, ker vse stranke, ki so na izbiro zagovarjajo stališča za katera verjamem, da so na dolgi rok škodljiva.

  Osebno sem mnenja, da je pozicija SDS+SLS še najbolj škodljiva, ker daje ljudem lažno upanje v obstoječi sistem in upočasnjuje njegov neizogibni propad. Narava stvari je takšna, da bomo lahko nekaj boljšega naredili samo na pogorišču trenutne greznice. Let it burn.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!