fbpx

Simpatizerji stranke Resni.ca že grozijo z lovom na “covid podgane”, če pridejo na oblast

Zoran Stevanović (Foto: FB)

“Ko pridemo na vlado, bomo ustvarili tajno službo za lov na kovid podgane!!! Nobena podgana nam ne bo ušla in se skrila! Po drugi svetovni vojni so enote Mosad lovile naciste po celem svetu!!! In tako bo tudi sedaj! Moč in svoboda ljudstvu,” je zapisal uporabnik Telegrama v skupini stranke Resni.ca, ki si je očitno že ustvaril predstavo o načinu delovanja stranke Zorana Stevanovića.

Resni.ca Zorana Stevanovića je za danes napovedala “protest za otroke”. “Kriminalnem režimu smo dali rok do današnjega dne, da pustijo naše otroke pri miru! Kriminalci kot kriminalci pač niso reagirali! Ljudje, pokažimo jim, da nam NI vseeno za otroke! Dovolite Vašim otrokom, da bodo otroci in ne zamorci bolnih umov, ker se boste čez 10–15 let prisiljeni soočiti s temi istimi otroki. Točneje, s tistim, kar boste s svojo pasivnostjo in nereagiranjem ustvarili,” so zapisali na Facebooku. Na protestu se bodo zavzemali za šolo brez mask in ukinitev samotestiranja.

Zraven tudi Ličina
Današnjemu protestu, ki se bo začel ob 15. uri, se bo pridružil tudi Anis Ličina, včeraj je sporočil: “Jutri bomo tam ne samo zato, ker je prav, ne samo zaradi mojih in vaših otrok, ampak zato ker ima vse neko mejo in ko gre nekdo čez dovoljeno mejo so posledice! Mojih otrok ne bo nihče na svetu zapiral v “sobe” lačne in prestrašene, ne ministrica Goebbelsova ne “führer” Jajo, niti sami BOG!!!” Apeliral je tudi na starše, ki bodo cepili otroke in so tudi sami cepljeni, da pridejo danes iz enakih razlogov, kot vsi ostali. Ker nihče ne bo otrok zapiral v sobe lačne in prestrašene. Sliši se kot travma iz otroštva, kar bi pravzaprav pojasnilo marsikaj.

Anis Ličina. (Foto: STA)

 

Po komentarjih sodeč pa niso vsi več tako zelo navdušeni nad Resni.co. Nekateri so jezni, ker so protesti prejšnjo sredo odpadli, se pa najdejo tudi taki, ki so v Resnici prepoznali laž: “Resni.ca – preimenujte se v sramota. Laž. In medtem, ko nam grozi zdravstveni kolaps, vi vabite ljudi na množično zbiranje in se sklicujete na otroke … Sramota od sramote, nikoli ne boste v parlamentu, očitno je, da vam več pomeni stolček, kot pa življenja ljudi,” je napisal eden izmed uporabnikov in zadel žebljico na glavico.

Sara Kovač