Slovenija, komu si odprla vrata?!

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Globalisti so z aklamacijo prek svojih lutk “uzakonili” dogovor o migracijah. Veleizdaja evropske civilizacije. Vlade, tudi slovenska, so zavajale javnost. Države v okolici Slovenije so zavrnile dogovor. Francozom je zavrelo, Slovenci pa so apatični.

V Marakešu so v ponedeljek globalisti z aklamacijo potrdili sprejem t. i. globalnega sporazuma o migracijah. Sledila je velika evforija, v kateri so se navzoči globalisti medsebojno trepljali po hrbtih in si čestitali, kot da bi kdo dejansko dvomil o uspehu aklamacije. Preprosto dejstvo je namreč, da je od 164 držav, katerih predstavniki so se zbrali v Marakešu, štiri petine takih, ki imajo izreden prirastek prebivalstva, torej vse afriške, velika večina azijskih in nekatere južnoameriške države. Te izvoznice migrantov niso sposobne ustaviti eksponentne rasti svojega prebivalstva, prav tako so nesposobne za to prebivalstvo poskrbeti, zatorej so presrečne, če ga bodo lahko prevalile na pleča drugih.

Globalisti hočejo uničiti evropsko družbo
Izvozniki migrantov so našli voljne partnerje v levo-liberalni globalistični mafiji, ki želi uničiti evropsko družbo. Globalistična kabala namreč vlada iz ozadja, prek svojih lutk, ki so strateško razpostavljene po celotni zahodni politiki, medijih, akademski sferi. A dokler obstaja evropska družba, kakršno poznamo, do tedaj obstaja možnost, da se ljudje zdramijo in na volitvah spodnesejo lutke globalistov, zaradi česar bi ti izgubili moč. Z množičnim uvozom migrantov pa se bo zahodni svet spremenil v “luknjo tretjega sveta” in prebivalstvo v čredo, nesposobno skrbeti samo zase. In takšnim bodo lahko globalisti vladali vse večne čase. Treba je bilo seveda prodati razlog, zakaj bi uvozili množico migrantov. Za začetek se je prodajala zgodba, da potrebujemo delovno silo, ki bo “skrbela za naše penzije”. Glede na to, da se vse bolj uveljavlja avtomatizacija, ni potrebe po nizko kvalificirani delovni sili. Še za domačo nekvalificirano delovno silo v zahodnih državah nimamo več veliko možnosti zaposlitve. Zgodbica, da bodo priseljenci iz tretjega sveta visoko kvalificirani zdravniki, jedrski fiziki ipd., je bila deležna samo posmeha. Sicer pa glede na izkušnje nihče resno ne misli, da bi bili migranti iz tretjega sveta sploh pripravljeni delati. Globalisti so nato zabrenkali na človekoljubje, migranti naj bi bili begunci z vojnih območij, pa se je izkazalo, da večina migrantov ne prihaja zaradi vojn ali želje po delu, pač pa zato, ker jim je nekdo v domovini obljubil denar za brezdelje, če le pridejo v zahodne države. In tako so globalisti “scimprali” ta famozni pakt o migracijah, ki omogoča vsem migrantom ne glede na status priseljevanje v zahodne države, se pravi, da na široko odpira vrata množičnim migracijam. Poleg tega prepoveduje vso negativno propagando glede migracij ali migrantov in zavezuje vse države, da za prišleke poskrbijo − zahtevani standardi so celo višji kot tisti za domačine v stiski. Globalisti so morali le še poskrbeti, da bodo njihove lutke priskrbele za formalnopravno pokritje migrantske povodnji in aklamacija v Marakešu je veleizdajo Evrope udejanjila.

Vladno zavajanje na kvadrat
Seveda so slovenske lutke globalistične kabale navdušeno sodelovale pri tej veleizdaji ne le svojega naroda, pač pa tudi evropske civilizacije. Tedanji predsednik vlade v odstopu (in zdaj zunanji minister) Miro Cerar je prav potihoma odšel na sestanek globalistov, kjer so dorekli končno besedilo dogovora o migracijah. Nova vlada pod vodstvom Marjana Šarca je gladko prezrla nasprotovanje velike večine slovenskega prebivalstva globalnemu dogovoru − zadnje ankete kažejo 60- pa do 80-odstotno nasprotovanje dogovoru. Koalicijska večina je seveda tudi omogočila sprejetje pristopa k dogovoru v parlamentu. Seveda ni manjkalo vladnega zavajanja glede migrantskega dogovora. Tako vlada trdi, da lahko vsaka država od dogovora kadarkoli odstopi, kar je traparija. Od mednarodnih dogovorov se ne da kar tako odstopiti, še posebno ne od “globalnih”. Zagovorniki dogovora so tudi trdili, da ne bo posegal v zakonodajo držav, kar je spet evidentna laž. Če bi ne posegal, potem ne bi obsegal celega kupa določb, ki so potrebne za njegovo uresničevanje. Če bi države že imele takšno zakonodajo, potem pravzaprav ta pakt sploh ne bi bil potreben. In zavajanje je tudi v trditvah vlade, da ta dogovor ni zavezujoč. Če dejansko ne bi bil zavezujoč, potem ne bi bilo več kot štiridesetkrat omenjeno v tekstu, čemu vsemu se pristopnice k dogovoru zavezujejo.

Skratka, slovenska vlada je zavajala javnost, češ da gre le za formalen dogovor, ki bo tako rekoč neškodljiv za našo državo, družbo in seveda ljudi. Seveda pa se potem sproži vprašanje, zakaj k temu “nezavezujočemu in neškodljivemu” dogovoru niso pristopile recimo ZDA? Ali pa Avstralija, ki je izrecno dejala, da je ta dogovor v nasprotju z njeno zakonodajo. Proti sta tudi najbolj razvita južnoameriška država Čile in Izrael. Predvsem pa k temu dogovoru ne nameravajo pristopiti skorajda vse države v naši okolici − Italija, Avstrija, Madžarska, Poljska, Češka, Slovaška, Švica. Zato je toliko bolj v nebo vpijoče, da je naša vlada ta dogovor podpisala. Še posebno v primeru, da se popolnoma odpre balkanska migrantska pot in bodo zaradi nepristopa Avstrije, Madžarske in Italije migranti praktično obtičali v Sloveniji, ki bo tako postala migrantski žep. Seveda je Šarčeva vlada na takšne bojazni odgovarjala omalovažujoče, češ da gre za strašenje populistov.

Pomenljiv lapsus predsednika republike
Zanimivo je, da je ravno v teh dneh slovenski predsednik Borut Pahor podelil odlikovanja uradnikom in nevladnikom, ki so se posebno “odlikovali” med migrantskim valom v jeseni leta 2015. Spomnimo, tedaj je v poznem poletju nemška kanclerka Angela Merkel z znamenitim “Zmoremo” spodbudila sto tisoče migrantov, da so se po balkanski proti napotili v Zahodno Evropo. Še septembra 2015 nam je tedanja Cerarjeva vlada zatrjevala, da ni nobenega migrantskega vala in da gre za lažne novice, dokler se sredi jeseni ni kakšnega pol milijona migrantov valilo prek Slovenije. Pred nekaj dnevi torej, ko je predsednik Pahor delil odlikovanja “zaslužnim”, pa je bilo v utemeljitvi medalj pojasnjeno, “da je Slovenija priprave na številen prihod migrantov začela že v prvi polovici leta 2015, intenzivneje pa se je nanj začela pripravljati julija 2015. Vlada je osrednjo usklajevalno vlogo dodelila ministrstvu za notranje zadeve, ki je v ožji operativni del vključilo policijo”. Kako so se lahko pripravljali na migrantski val mesece, preden je sploh prišlo do njega? Edino tako, da sploh ni prišlo do “spontanega vala”, ampak je bil vnaprej načrtovan, in to ne s strani migrantov samih, pač pa globalističnih elit, ki so val umetno ustvarile.

Ministri so se izognili odhodu v Marakeš
Zanimivo pa je tudi, da se aklamacije v Marakešu nista udeležila ne premier Šarec ne zunanji minister Cerar, čeprav se je tam trlo pomembnežev, recimo generalni sekretar OZN Guterres ali nemška kanclerka Angela Merkel. Slovenija je poslala precej niže rangiranega uradnika, državnega sekretarja na ministrstvu za notranje zadeve Sandija Čurina. Zdi se, kot da ministri vedo, da nekaj ni v redu s tem dogovorom, in skušajo za vsak primer obdržati določeno distanco, če bo šlo kaj po zlu. To pa ne spremeni dejstva, da je vlada pristopila k dogovoru, ki je škodljiv za našo državo. Še bolj žalostna od potez vlade pa je popolna apatičnost slovenskega ljudstva. Poziv prek socialnih omrežij, naj Slovenci v slogu “rumenih jopičev” v Franciji v ponedeljek, 10. decembra, opoldne z množičnim shodom izrazijo svoje nezadovoljstvo zaradi pristopa k dogovoru, ni privabil velike množice. Vsega nekaj sto patriotov se je zbralo pred poslopjem parlamenta in tako vsaj simbolično pokazalo nezadovoljstvo. Žalostno je, da če Slovenci nismo pripravljeni tako kot Poljaki, Avstrijci, Madžari ali Italijani izvoliti politikov, ki bi varovali prvenstveno naše interese, nismo sposobni niti izraziti svojega nezadovoljstva. Celo v zadevah, ko bodo imele še kako močan vpliv na življenje in blaginjo nas in naših potomcev.

Francozom je zaradi globalistov zavrelo
V nasprotju s Slovenci pa Francozi že več tednov protestirajo proti politiki predsednika Macrona. Res je del protestov usmerjen poti davčni in socialni politiki vlade, a velik del je usmerjen tudi proti francoski migrantski politiki. Francija je že zdaj preplavljena z migranti tretjega sveta, ki vse bolj grozijo obstoju francoske družbe in spreminjajo dele mest v slume po meri tretjega sveta. Francoska vlada je zadnjo soboto napela vse mišice, da je proteste obvladala. Pri tem ni manjkalo predhodnega razkazovanja policijske moči, dezinformacij in končno tudi prikazov fizičnega nasilja, recimo dijakov, ki klečijo z rokami na tilnikih pod nadzorom oboroženih policistov. In še tako je prišlo na ulice okoli 130 tisoč Francozov in se predvsem v Parizu spopadlo s policijo. Pri tem je bilo 1.200 aretiranih. In zanimivo je bilo, da policijska oklepna vozila niso nosila francoske tribarvnice, pač pa zastave Evropske unije, kar je precej pomenljivo. V Lyonu je bilo bolj mirno, a tudi tam je tisoče Francozov demonstriralo, in sicer izrecno proti migrantskemu dogovoru, kar je nakazoval transparent na čelu sprevoda, ki je pozival k “Ne Marakeš”. Protesti so bili zadnji konec tedna tudi v nekaterih nemških mestih; v Berlinu recimo so protestniki razglašali, da niso protestirali pred desetletji proti komunističnemu režimu Vzhodne Nemčije zato, da bi zdaj živeli v Afriki. V Belgiji pa je pod pritiskom predvsem flamske skupnosti večina flamskih strank zavrnila marakeški dogovor in izstopila iz vlade, ki je tako postala neoperativna.

Globalistom je tako z aklamacijo uspel prvi krog v njihovem poskusu, da uničijo zahodno civilizacijo. Prav veliko možnosti za popravni izpit ni. Ena so volitve v Evropski parlament prihodnjo pomlad, saj bi protimigrantske stranke lahko ustavile ta uničujoči val v Evropo. Druga pa je odločna akcija Evropejcev, da čim prej zamenjajo promigrantske vlade, še preden bodo zaradi globalnega dogovora nastale nepopravljive posledice.

Podpis marakeške deklaracije je veleizdaja!
V ponedeljek je bila v Kranju okrogla miza z naslovom “Migracije in človekove pravice”, na kateri sta bila gosta mag. Bernard Brščič in mag. Branko Grims. Med pogovorom sta se dotaknila tudi marakeške deklaracije. Mag. Bernard Brščič: “Danes je bila podpisana sporna marakeška deklaracija, ki je izredno problematična, saj zahteva od ljudi, da govorijo o migracijah samo v pozitivni luči. /…/ Migracije niso človekova pravica. Republika Slovenija je nastala na podlagi neodtuljive pravice naroda do samoodločbe. Republika Slovenija je slovenska nacionalna država, katere poslanstvo je skrb za Slovence in ne za Pakistance, Afganistance oziroma druge tujce, kar zahteva sporna marakeška deklaracija. Marakeška deklaracija je napad na sistem nacionalnih držav!” Mag. Branko Grims: “Dejstvo je, da bo marakeška deklaracija zavezujoča, saj vseskozi v njej govorijo o tem, da se ‘zavezujejo’. Marakeška deklaracija je nadomestilo za Dublinsko uredbo 2, do katere pa ni prišlo, saj je z njo Angela Merkel želela razporediti migrante po celotni Evropski uniji. /…/ Podpis marakeške deklaracije s strani slovenske vlade je veleizdaja /…/ Če bi bili na oblasti desni, tega seveda ne bi podpisali. Ljudje, to morate imeti v mislih, ko greste na volitve.”

Bogdan Sajovic / Demokracija