Slovenske avtoceste ponovno vzele življenje: Med menjavo pnevmatike na dolenjski avtocesti umrl Švicar

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Na dolenjski avtocesti pri kraju Grmovlje se je danes nekaj minut pred eno uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 46-letni državljan Švice, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Nesreča se je zgodila, ko sta skupaj s 33-letnim rojakom na odstavnem pasu menjavala pnevmatiko in je vanju trčil voznik tovornega vozila iz Hrvaške.

Policisti so ugotovili, da je 33-letni voznik iz Švice vozil osebno vozilo iz smeri Ljubljane proti Obrežju. Pri kraju Grmovlje je zaradi poškodovane pnevmatike zapeljal na odstavni pas. Ko sta se skupaj s 46-letnim potnikom zaradi menjave pnevmatike nahajala ob zadnjem delu avtomobila, je v isti smeri pripeljal hrvaški voznik tovornega vozila Peugeot boxer. Ta ni vozil po sredini prometnega pasu in je s prednjim delom vozila trčil v oba moška. Starejši je umrl na kraju nesreče, 33-letnika pa so reševalci s številnimi hudimi poškodbami odpeljali v bolnišnico.

V zadnjem tednu je na območju Policijske uprave Novo mesto to že druga prometna nesreča s smrtnim izidom, ki jo je povzročil voznik tovornega vozila, so še zapisali na novomeški policijski upravi. Ob tem so voznike ponovno pozvali k previdnosti in doslednemu upoštevanju cestnoprometni pravil.

D. Č.

 • Zgornji

  Če le nista šla na sex turizem … potem je starejši Že Direkt v Nebesih zdaj … !!! ! !!! Amennn . Mir naj mu bo . Mlajši pa naj Čimprej okreva, da bo lahko pomagal migrante kidati. Lp + #

 • Stojan Kosl

  Verni desničarji ne vedo, da se v nebesa ne pride direktno, ampak po korakih skozi vice. Carsko!!!

  • Slovenc

   Najbolj smesno je,da mecejo denar v cerkvo in janeza ceprav doma za kruh nimajo… Mislijo, da bodo kupili vstopnice za v nebesa….

   • Olga2345

    Slovenc
    @slavisagotovnik

    45 Upvotes

 • Olga2345

  Spodnji komentarji povedo vse o mentalnem stanju levih fašistov!

 • Gr Enze

  PREOZKI VOZNI PASOVI IN TUDI ODSTAVNI SO PREOZKI ČE SPLOH SO !!!!!!!
  MI SMO PLAČALI VELIKO ŠIRŠE PA TUDI VEČ SMO JIH PLAČALI KOT JIH JE .

 • garfi

  20 let lopofskih Banditov na oblasti ima rezultate
  2x preplačane avtoceste
  polovica cest sama jama in razpadajoči mostovi
  zaradi nizkega standarda slabši, manjši in manj varni avtomobili
  slaba varnost za kolesarje

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!