Janša in Matoz oproščena. Sodnik pa – Zobec Hrastarjeva je stvari prirejala.

Nekdanja tožilka Branka Zobec Hrastar (Foto: STA)

Janez Janša je bil oproščen vseh očitanih kaznivih dejanj – domnevne krive ovadbe in žaljive obdolžitve na račun nekdanje višje državne tožilke Branke Zobec Hrastar. Odvetnik Franci Matoz pa je pogojno obsojen žaljive obdolžitve. 

Branka Zobec Hrastar je obravnavo zapustila pred zaključkom, celo obravnavo je prekinjala sodnika in diktirala protokol, čeprav je bila priča. Sodnik Zvjezdan Radonjić je iz dokazov ugotovil, da je priredila točko v obtožnem predlogu za primer Patria, saj se le-ta ne sklada s kazensko ovadbo policije. Sodnik Radonjić je argumentiral, “da sicer ne ve, če je to storila naklepno ali je prišlo do napake, vendar je dejstvo, da je obtožni predlog prirejen”.

Hrastarjeva je celo obravnavo histerično odgovarjala, prekinjala sodnika in diktirala protokol
Bivša tožilka Branka Zobec Hrastar, ki je Janšo in Matoza ovadila zaradi žaljive obdolžitve in krive ovadbe, je danes v sodnem postopku nastopila kot priča. Že ko je prikorakala v sodno dvorano, se je vedla kot nekdo, ki je v sodnem postopku navajen imeti oblast.

Med zaslišanjem je konstantno prekinjala sodnika Radonjića, razlagala svoje stališče, kljub temu da ni imela besede, in nekajkrat popolnoma zardela, s krepko povišanim glasom rekla: “Jaz nisem nikoli ponaredila nobenih dokazov, niti jih nisem priredila.”

Zaradi njenega obnašanja ji je sodnik Radonjić izrekel več opominov, nato pa jo je opomnil, da ji bo, če bo s takim vedenjem nadaljevala, izrekel denarno kazen.

“Očitno je pravna kultura padla strahovito nizko,” je o vedenju Zobec Hrastarjeve na obravnavi rekel sodnik Radonjić.

Dokazi so pokazali, da je Hrastarjeva priredila del obtožnega predloga v zadevi Patria
Janša in Matoz sta v postopku izvajanja dokazov predstavila odstavek iz obtožnega predloga v zadevi Patria, kjer Hrastarjeva trdi, da je Marija Crnkovič, žena Ivana Crnkoviča, Wolfgangu Riedlu poslala elektronsko sporočilo. V tem elektronskem sporočilu naj bi trdila, da se bodo za posel dogovorili še s predsednikom vlade, kar je Janša takrat bil.

In to je bil v celi zadevi Patria eden izmed ključnih dokazov za Janševo vpletenost. Na današnji obravnavi je sodnik Radonjić razsodil, da je ta dokaz Hrastarjeva očitno priredila, saj v kazenski ovadbi piše, da je Crnkovičeva žena pripravila le osnutek elektronskega sporočila, ki pa ni bil nikoli poslan.

Kljub temu da je bila soočena z mnenjem odvetnika, Janše, sodnika Radonjića in sodne izvedenke lingvistke, je Hrastarjeva vztrajala, da stavek “Marija Crnkovič je elektronsko sporočilo, v katerem se Riedlu zahvaljuje za sprejet posel”, ne pomeni isto kot “Marija Crnkovič je Riedlu poslala elektronsko sporočilo”. O tem je naglas govorila toliko časa, da ji je moral sodnik odvzeti besedo.

Janša ima pravico meniti, da se mu je zgodila krivica, saj so bile sodbe v primeru Patria razveljavljene
Radonjič je v obrazložitvi sodbe povedal, da bi moral Janez Janša za dejanje žaljive obdolžitve stoodstotno vedeti, da Hrastarjeva spisa ni priredila naklepno, česar pa ni mogel vedeti. Prav tako ima pravico, da verjame, da je nedolžen, še sploh sedaj, ko je ustavno sodišče sodbe v zadevi Patria razveljavilo. Janša je bil zato oproščen očitanega mu kaznivega dejanja žaljive obdolžitve, očitano dejanje krive ovadbe pa je zaradi “spremenjene sodne prakse v zadnjih letih” izločila kar tožilka sama.

Franci Matoz je bil za krivo ovadbo prav tako spoznan za nedolžnega, pogojno pa je kriv za žaljivo obdolžitev in bo moral, če v naslednjem letu stori kakšno kaznivo dejanje, sodišču plačati 4.400 evrov kazni.

Kako sta si Matoz in Janša nakopala srd Zobec Hrastarjeve
Predsednik SDS Janez Janša in odvetnik Franci Matoz sta si ovadbo tožilke Branke Zobec Hrastar prislužila na novinarski konferenci 20. junija 2011, na kateri sta predstavila kazensko ovadbo ravno proti omenjeni tožilki. Očitek je letel na zlorabo uradnega položaja, ker naj bi bil ključni dokaz v obtožnem predlogu primera Patria izmišljen in ponarejen dokument.

Ovadbo Janše in Matoza je sodišče kasneje zavrglo, nato pa je Janša s tožbo nadaljeval kot subsidiarni tožilec in vložil obtožni predlog zaradi zlorabe uradnega položaja, a je sodišče predlog kasneje zavrglo kot neutemeljen.

Maščevanje Zobec Hrastarjeve
Tožilstvo je nato po uradni dolžnosti februarja 2012 vložilo neposredno obtožnico zaradi kaznivega dejanja krive ovadbe in žaljive obdolžitve na račun nekdanje tožilke Zobec Hrastarjeve. Za kaznivo dejanje krive ovadbe je zagrožena kazen zapora do dveh let, za žaljivo obdolžitev pa denarna kazen ali zapor do šestih mesecev.

Resnično navedla neresnično dejstvo
Matoz je po zavrženju ovadbe na novinarski konferenci dejal, da je vse, kar je napisal v kazenski ovadbi proti Zobec Hrastarjevi “resnično in da je v obtožni predlog na strani 70 navedla neresnično dejstvo z namenom, da obremeni gospoda Janeza Janšo“.

Janša krivde na predobravnavnem naroku ni priznal
Janša se predobravnavnega naroka ni udeležil, vendar je sodišče ugotovilo, da se v spisu nahaja njegova vloga, iz katere je razvidno, da je z njim seznanjen. Prav tako ne priznava krivde za očitana dejanja. Sodni postopek bo vodil sodnik Zvjezdan Radonjić.

Skupna glavna obravnava
Ker je proti Matozu tekel ločen predobravnavni narok, je sodišče Janši naročilo, naj si najde drugega odvetnika, vendar je vztrajal, da ga bo zastopal prav Matoz. Glavna obravnava je za oba obtožena potekala skupaj.

M. P., A. R.

 • Novi Dan

  Hrastar. Od kje mi je že znan ta priimek? Saj res. Zvonko Hrastar (SDV), mož te tožilke, ki je pred 27. leti aretiral Janeza Janšo v aferi JBTZ.

  Glej no, glej.

  • ferdoperdec

   To je zgolj naklučje…hehehe….še moj petletnik tega ne verjame!

  • viktorh

   tamau pravi, da ni naključij..

  • karlina

   ????????Za crknit res, tega pa nisem vedela, res grozljivo, da se kaj takšnega dogaja.

 • Niobe

  Sem med 2% vpisan.Te Pizdarije, pa ne razumem.Tako se otroci igrajo.

 • zokispoki

  Sami ići, kamor se obrneš. Gotovo je to čisto slučajno.

  • Niobe

   Ne ukvarjaj se z ići.Ker jih je za tvoje življenje preveć.

  • karlina

   Ja,to že dolgo govorim, sigurno čista slučajnost, ampak ta sodnik me je res pozitivno presenetil, eden redkih, če ne edini, ki je na ić.

 • Peter

  Sodne farse se nadaljujejo.
  Sodijo pa v imenu ljudstva, baje.

 • resnicaboli

  Zvjezdan Radonjić a je sodnik iz tujine??

  • francelj3

   Od kod pa?

 • marta

  to zadevo bi moralo obravnavati neko tuje nepristrano sodišče, saj je splošno znano, da vrana, vrani ne izkljuje oči.

 • domovina mili dom

  Zopet smo v leti 1998. Ovadijo ga kontaminirani ljudje z UDBO. Sodijo tujerodni sodniki.

  • Peter

   Upam, da bo obravnava v slovenščini, no.

 • if

  Padla je Patria, padla bo Hrastarejva!

 • centurion

  Zvonko Hrastar.Branka Hrastar, otroci Hrastar, vnuki Hrastar…. Udbaš Zvonko Hrastar je okužil vso družino s komunizmom in sovraštvom do Janše in Slovencev. Banda se pari med sabo in vzgaja rodove in kadre za bodoča zasužnjevanja Slovencev.

  Če bi bandita Zvonka(ter vse podobne) leta 1991 paralizirali, bi imeli danes mir božji v Sloveniji.

  Hrastarca samo plačuje UDB-i zasluge ščitenje njenega Zvonkića in privilegije, ki jih uživa kot ćlanica dinastije.
  Bodo tudi otroci imeli garantirane položaje, četudi so butli, samo da so “naši”!

 • črnaovca

  Kdor koli pride pred sodišče je nedolžen

 • FORT WORTH

  Sodisce je Jansi narocilo naj si najde drugega odvetnika ?! Zgleda,da so si tele levaki vsi do enega kupili diplome… :)))))

 • dež

  Ker ima Matoz očitno prav, saj mail, na katerega se je sklicevala Hrasterjeva, ne obstaja, bosta z Janšo na koncu zmagovalca. Hrastarjeva bo pa že dobila kakšen gratis posel, da bo lahko poravnala stroške postopka in plačala morebitno odškodnino zaradi krive ovadbe.

  • Saloth

   Dež,dež,dež..Zunaj pada dež,ko naš Pes pil vodo.

 • xtc

  Zanimivo je to ,da je lahko sorodnica bivšega SDV jevca in tistega ,ki je JJ 89 odpeljal v zapor še sedaj uslužbenka pravosodja on pa je bil še kar državni uslužbenec.
  Ve pa se ,da je bila Hrastarjeva v tem primeru hudo okužena inn kot taka sploh nebi smela sodelovati,še več niti ni čudno,da je zavajala,kajti v Patriji se niso imeli opreti na kaj,saj je patrija praktično padla po celi EU.
  Obsojen je bil le Ridel zaradi neplačevanja davkov od provizij ,ki jih je pridobil.

 • antimur

  Pokvarjena kučanistična svojat, ali svojo sodno mašinerijo zažene pred volitvami, ali pa pred prazniki. Takšne sodne farse se ne pozabljajo, se bo še govorilo o njih, sploh pa o naročnikih.

 • viktorh

  Žal, tudi s to sramoto moramo živeti Slovenci.

  • Saloth

   mala provokacija,DA SE UTRDIŠ.

   • viktorh

    Viktor ti si Debil.Ne jemlji osebno.Je namenjeno kariki 24 sata za komp.

    In zakaj si to poslal na moj naslov?

    • Saloth

     Vedno gre na Generala.

    • Novi Dan

     Ljubezen na prvi pogled? :)

 • Duhec

  Še ena sodna farsa….

  • Saloth

   Sodišče je smrtno resna stvar.Lahko te zaprejo, za mojo in tvojo mladost.

   • Duhec

    Slo sodišče je smrtno resno…. če nisi pripadnik levice.

    • Saloth

     Ni levo,desno.Le denar.

     • Duhec

      Se ne strinjam….

     • Novi Dan

      nova24tv.si hvala, da sproti brišete komunistične žaljivce.

 • Saloth

  Zaključek.Nista izrabila položaja.V imenu ljudstva. 23.12.2015. Priča:DR Oetker.

  • Saloth

   Če se kdo pritoži,dobi pritožbo na dom.

   • Saloth

    Z šibicami previdno.Če ne gori.

  • viktorh

   Fantek, a si se izgubi Povej kako je ime mamici, da jo pokliče…

   • Novi Dan

    Komunisti spet razočarani in žaljivi?

 • Duhec

  Janez Janša…. politik, ki ga spoštujem, politik, ki ma hrbtenico, ponos in znanje. politik, ki se mu že leta in leta godi krivica…. sodni, medijski, zasebni in profesionalni linč….. ker si upa…. nasprotovat lopovski levici. A najbolj zanimivo je, da mu duh niso zlomil…. še vedno nosi nasmeh na obrazu…. v seb pa trpi…. sanja o nemogočem.

  • karlina

   Moj velik PODPIS.

 • Duhec

  Zakaj ta članek ni na naslovnici??? Naj se bere, sliši, vidi kaj se dogaja…. levica si vse dovoli…. pr Janši…. ko njega ne bo oz., ko bo nevtraliziran (če bo, upam, da ne), pridejo na vrsto vsi ostali, ki niso njihovi.

  • viktorh

   “Zakaj ta članek ni na naslovnici???”
   Mislim, da se urednik zaveda, da bi marsikdo pomislil, da je nas Playboyu ali pa na kašni erotični strani, hi, hi.

   • Duhec

    Se strinjam…. a mora bit to odločilno??? Ali šteje samo resnica in pravica, ki je ta človek, politik nima??? Zato ga podpiram, zato mi je žal…. ker vem, da mu sodijo lopovi in, ker vem, da se ga izkorišča, izrablja, da največji lopovi nikoli ne bojo vidli sodišča in posledično nikoli ne bojo obsojeni za svoja kazniva dejanja…. tud izdajo.

    • viktorh

     Podpiram ga tudi jaz. Ko pa vidim to žensko na fotografiji, pa se mi vse zagravža…

     • Duhec

      Večina je taka…. zato pa ne smejo dobit niti najmanjše možnosti za zmago… je težko, zahteva čas, znanje, pogum, energijo…. je pa možno. Edino vprašanje, ki se postavlja je le: Ali je vredno??? To je pa odvisno od karakterja in Janša ma pač takega, da je ocenil, da je.

     • Novi Dan

      Je vredno, je. Verjemi. Če ne danes pa jutri.

     • karlina

      Točno, enkrat bo prišel naš čas, na naslednjih volitvah sigurno, sem optimist glede tega, ljudje so začeli razmišljati s svojo glavo, končnoooo.

     • Novi Dan

      Saj se vsem.

     • francelj3

      Se z obojim popolnoma strinjam!

     • karlina

      Se strinjam, njen egoistični in samohvlalen pogled, brrrrr

    • karlina

     Duhec, jaz se tolažim z mislijo, vse se vrača, vse se plača in začelo se je , počasi, ampak se je.

  • Novi Dan

   Ne skrbi. Janša se ne bo pustil nevtralizirati. On je mož beseda in človek, ki naredi, to kar reče.

   • Novi Dan

    Tisti, ki ga osebno poznamo, že vemo zakaj je tako.

   • karlina

    Točno, ČLOVEK z veliko začetnico, takšnih je v tej državi premalo.

 • Duhec

  Janez Janša se bori z mlini na veter. Utopist, ki mu ni para…. človek, politik, ki vztraja…. se pa vsega in vseh zaveda. In to ničesar ne spremeni…. hodi po svoji poti, ker ve, da ma prav. Takih je zelo mal po svetu, ne sam v Slo in taki se kujejo v zvezde…. če se le prepoznajo njihove kvalitete…. pr Janši, v Slo se ne…. ampak ne bo on tisti, ki bo pretočil največ solz, ker on je svoje naredil, še vedno dela…. ne glede na rezultat in to bo njegova uteha.

 • Duhec

  Ljudje z največjimi kvalitetami, najboljšim karakterjem…. imajo samo sovražnike ali prijatelje. Vmesnih ni…. črno-belo. In, če bi znali, bili sposobni…. bi bili vsi na njihovi strani…. za svoje dobro. Tle ni hinavščine kokr ste je navajeni pri udbovcih….

 • Duhec

  Kar se dogaja Janezu Janši, je največja sramota med sramotami. Ker pa njegovi nasprotniki nimajo vesti, pa s tem z lahkoto živijo.

  • Artur Kralj

   Kaj pa se mu dogaja? Saj vse sam sprovocira! Kako bo on živel s svojo vestjo? Ups, saj je nima. Ne bo mu hudega.

 • Duhec

  Tko kokr bi policaji moral spucat svoje vrste, bi se morale tud vrste sodnikov in tožilcev. Niso največji nesposobneži tožilci za bv…. se opravičujem izjemam, ki se lohk preštejejo na prste ene roke. Glede policajev je bil celo predlog, da bi bil edn izmed pogojev opravljen poligraf…. vsaj za tiste z največjimi pooblastili, dostopom…. ki pa pričakovano, ni bil nikoli realiziran. Polom je logična posledica….

  • Novi Dan

   Policist je suženj. Igre se dogajajo na samem vrhu policije.

   • Novi Dan

    Generalni direktor, notranja ministrica ….

 • viktorh

  Ha, haaaaaaaaaaa, Hihihihi.
  Morala bi v disciplinski postopek.

  • marta

   Preveč zahtevaš ;)

 • xtc

  Težko je ljudi obsoditi zato ,ker govorijo resnico-to je možno le pri levakih.

 • Peter

  To se pravi, da ni bila krivo obtožena. Kdaj bo potem sojenje, če je bila ravno obtožena?

 • Janez Lesar

  Končno je tudi sodstvo od Masleše ugotovilo da je bil optožni predlog za patrio prirejen.

  • Novi Dan

   Saj niso oni ugotovili. To jim je povedalo US.

 • Peter

  Osrednji mediji kaj poročajo o tem?
  Tam, bolj zadaj, verjetno.

  • Novi Dan

   Osrednji mediji? Ha, ha

 • Novi Dan

  nova24tv.si hvala, da sproti brišete žaljive komunistične komentarje

  • Peter

   Še vedno predolgo traja, da jih zradirajo.

   • Nova24TV Mod 1

    Vzamem na znanje! Dolžina je zelo relativen pojem!

    • Peter

     Hehe, drži.

    • Novi Dan

     Uredite komentiranje

    • viktorh

     Morda res.
     Včasih pa je ena sama minuta lahko grozna, ubijajoča, če te spominja na neko obdobje… Tega ne razume vsak človek.

 • Novi Dan

  You have already made this comment.

  Je poginila kakšna lisica? Za crknit.

 • baldeagle

  Vendar se je zelo zelo počasi začela usoda prevešati na stran pravičnih. Levaki pa so začeli izgubljati bitko za bitko. Celo med sabo so se že začeli gristi, kar je dobro za državo in za ljudi.
  Sporočam pa levakom eno stvar: res je, da ste dobili nekaj bitk, vendar si zapomnite sledeče, vojno boste zagotovo izgubili in tudi računi bodo poravnani. Ta čas pa je že pred vrati. We win, you lose!

  • Peter

   Ne veseli se prezgodaj. Meni je v bistvu žal, de je levica zgubila na tako marginalnem referendumu. Kajti zdaj so videli, da se lahko zgodi tudi kaj takega in bodo uporabili vse trike, da se ne ponovi.
   In teh imajo na zalogi, verjemi.

   • baldeagle

    Za kakšno evforično proslavljanje je res še prezgodaj, vendar pa sem prepričan, da prihajajo časi sprememb, sprememb v korist pravičnih in poštenih. To pa naši levaki zagotovo niso.

    • karlina

     Točno, prihaja čas za pravične in poštene ljudi v tej čudoviti državi Sloveniji.

     • baldeagle

      Res je čudovita ta dežela Slovenija. Od kar sem se preselil v Slovenijo, razumem razočaranje, domotožje in žalost mojih staršev, katere so iz te prelepe Slovenije pregnali zločinski in krvi željni boljševiki.
      Žalosti me le dejstvo, da velik del tukajšnje populacije še ni uspel spregledati in jih še vedno podpira in jim celo poje slavospeve, kar je sramota par excellence, namesto da bi jih pometli v ropotarnico zgodovine, komor ves čas sodijo. No sicer pa se bo tudi to slej kot prej zgodilo.

     • karlina

      Dobrodošel med nami, vem,da je bilo grozno hudo in strašno za tvoje starše, vendar naj jim bo v tolažbo dejstvo, da so v tujini sigurno uspeli in postali cenjeni državljani, kjerkoli že, verjemi Baldeagle, v tej čudoviti deželici pod Alpami mi, navadni, predvsem verni državljani ne moremo uspeti, četudi bi želeli, ker nas zatirajo, naši otroci pa morajo, glej zgodovina se ponavlja, oditi v tujino, zaradi služb. Četudi imajo doktorate, v naši državi ne dobijo služb, ker niso njihovi, pomembne službe so rezervirane za naše-njihove, pa četudi vemo ,da nimajo ustreznih izobrazb,ali pa sploh ne, itak se vsak dan znova in znova dokazujejo njihove sposobnosti in prav zaradi tega so nas pripeljali do uničenja in temu še ni videti, na našo žalost konec. Lej ti si zbral pogum in kljub vsemu prišel živeti v domovino tvojih staršev, sama pa bi, če bi bila mlajša, po pravici povem, brez vesti in žalosti zapustila to državo in šla živeti, recimo na Novo Zelandijo, kolikor mi je znano je tam ostalo v zadnjih letih zelo veliko Slovencev.

      https://www.youtube.com/watch?v=oBDE_6ARSWU

     • baldeagle

      Ja res je žalostno, da se zgodovina ponavlja. Mladi ljudje preprosto nimajo nobene perspektive v tej deželi, zato jo tudi množično zapuščajo. Razlog temu, pa so potomci boljševikov, ki so pregnali moje starše iz te resnično prečudovite Slovenije.
      Sam sem se preselil iz razloga, ker mi je ta dežela resnično všeč in ker mi materialna existenca ne predstavlja nikakršnih težav in po tej plati nisem odvisen od nikogar. Po sorodnikih sem tudi dedoval kar precejšen del zemlje, tako da sedaj živim na podeželju v miru in v skladu z naravo. V nasprotnem primeru, pa se verjetno za stalno nikoli nebi preselil sem.

     • karlina

      Baldeagle, sem vesela zate,res in vem ,da si ČLOVEK NA MESTU.

     • viktorh

      “…razumem razočaranje, domotožje in žalost mojih staršev, katere so iz te prelepe Slovenije pregnali zločinski in krvi željni boljševiki. ”
      Da, da, mnogi pa smo ostali tu, ne mnogi, večina in preživljali in doživljali strahovlado komunističnih zločincev. Le tisti, ki smo to doživljali od 1945 dalje, vemo kako je izgledalo, če si imel drugačno mnenje od partije.

   • fmg9

    Borili se bomo do konca. No, pa saj tudi naša stran premore kar nekaj prijemov, podkrepljenih z resnico (in ne lažmi, kot je pri levičarjih v navadi).
    Bo težko, vsekakor. Saj bodo lažirali in potvarjali dokler bo pač šlo, ampak še tako prekanjena laž slej ko prej pride na plano in moram reči, da nas je kar nekaj, ki uživamo v tem, ko jih razkrivamo.

  • karlina

   Srčno upam,da res in da bodo končno plačali za vse svoje hudobije, nad nedolžnim prebivalstvom.

 • domovina mili dom

  Nisem bil siguren, ja zdaj pa sem. Dobro da je članek bil zjutraj. So se nas prestrašili. Smo s svojimi argumenti bili prepričljivi.

 • ptr

  Tudi krivosodje ni več, kar je bilo :)

  Janša zadnje čase samo še zmaguje…

  • Novi Dan

   Po pravici ali po naključju?

  • karlina

   Bravo, res super, ampak žal prepozno. kajti lani so mu naredili strašno krivico in ga brez dokazov in z lažjo zaprli. Če bi bil lani izvoljen za predsednika parlamenta, bi bilo v naši državi že dobro leto vse drugače, predvsem pa pošteno.

 • baldeagle

  Po zgornji fotografiji sodeč, iz te “ženske” veje en sam napuh, cinizem, vzvišenost, nepoštenost, prepirljivost in zloba. Skratka prava pravcata rdeča megera.

  • karlina

   Se strinjam in taki so skoraj vsi, ki so v sodstvu, tožilstvu, poden od podna, brez vsake kulture, morale, vesti. Takšni so tudi vsi levi ljudje na polažajih, po eni strani jim ni za zameriti, saj so jih tega naučili in privzgojili njihovi starši in stari starši.

 • piko8

  To gnilobo krivosodja in tožilstva je
  potrebno dat na poligraf, kar je dobro naj ostane ostali cesto pometat, kjer drugega niso sposobni!!!!! g. Janez Kanša je pa “CAR” 25 let ga mrcvari krivosodje, 160 krivih ovadb nobenega dokaza. Z druge strani pa levaki meljejo dalje in si lomijo zobe “podobno kot morski pes odlomi zob a ga že v drugi vesti čaka nov”.

  • baldeagle

   Vsem sodnikom je nujno potrebno ukiniti trajni mandat in uvesti njihovo reelekcijo.

   • piko8

    Še nas je nekaj, ki v srcu dobro mislimo!!

  • karlina

   To žensko bi morali odstraniti za kandidatko v Bruslju in na njeno mesto dati dvojnega doktorja Jakliča.

 • dež

  Poraz na poraz, zato lahko pričakujemo pregrupacijo pri kontinuiteti. Bo zanimivo videti, česa se bodo sedaj spomnili.

  • marta

   Kako žalostno je, da so nas tako daleč pripeljali (ker nam že toooliko let lažejo), da jim ne moremo zaupati, ne moremo verjeti besedam….. Težko je takšno življenje……. Božjega usmiljenja prosim za vse – prav vse !

 • karlina

  No, hvala Bogu,je dobila svoje, čestitka Radonjiču,da je sodil pošteno in ji dal vedeti, da je nemoralna, nekulturnega obnašanja. In to kuro od tožilke so predlagali za Bruselj, sramota od države in levih privržencev.

 • cornusmas

  Obtožni predlog je bil prirejen.Pika.

 • fireblade

  Te tete v javnem sektorju so nepismene. To se vidi pri vsakem obisku institucije.

  Pogodbe max. na 3 leta za komplet javni sektor, potem naj se razpisi odprejo za nove kandidate.
  Uvesti vso odgovornost za napake pri delu. Če je kdo oškodovan zaradi nesposobnosti javnosektoraša, naj ta poravna škodo iz svojega žepa.

 • viktorh

  Žalosten sem, da ne živim v Ljubljani ali okolici, da bi lahko prišel do sodišča, kjer dela ta vešča in jo prašal:
  A res nimaš nobenega dostojanstva, a si res brez kulture, manir. Upravičeno bi te, spoštovana kolegica, vprašal, pri komu si zagovarjala diplomsko delo in pri komu si opravljala sodniški izpit.
  Sram me je, da sva kolega.

  • xtc

   Levaki nimajo ne obraza ne sramu,kaj šele vesti.
   Na neki točki postanejo celo živali bolj kulturne in to je žalostno zelo.

   • viktorh

    …žival vsaj čuti, da ti lahko zaupa…, tem ljudem pa ne moreš zaupati. Na to kažejo DOLGOLETNE IZKUŠNJE….

  • karlina

   Viktorh, moje spoštovanje do tebe, ker, kolikor te prebiram, si res človek na mestu, vsaka ti čast, malo takšnih res. Da bi bilo še več takšnih, kot si ti, bi bilo v Sloveniji vse drugače in lepše, moj poklon.

   • baldeagle

    Tudi ti časi še pridejo, Karlina. In to kar kmalu, verjemi mi. Takrat se bo veliko stvari spremenilo na bolje poštenim ljudem, boljševikom bo pa trda predla. Kar naj se pripravijo na grenkobo.

   • Pero Skavt

    Karlina, hvala.
    Škoda, da sem že 18. leto v pokoju, sicer bi te vprašal za telefonsko številko.
    Priznam pa, da sem klub temu vesel, če kdo spozna, da mislim dobro, da želim, da bi vsi živeli, zasluženo, bolj dostojno življene.
    Vse to bi lahko imeli – še vedno verjamem v tisto o drugi Švici- ja, pa so nam te sanja ukradli komunisti.
    Žalosten sem, ker vem, da bodo moji pravnuki do konca razočarani. Kako ne, ko pa so danes že moji vnuki.

    • viktorh

     A vidiš, kaj se dogaja. Zaradi dolgega jezika sem bil blokiran. Ponovno sem se registriral iz g-maila in ratal Pero. Kasneje so mi vrnili identiteto, ostala pa sta mi dva nicka – v obeh pa sem jaz viktorh

     • Bilderberg

      Je pa zanimivo kako spreminjaš način pisanja pod raznimi različnimi nicki. A ne pravite temu zdravniki “dvojna osebnost”. Ti si me torej obtoževal da rad sežem globoko v tuji žep?! Tak način obtoževanja brez argumentov, samo zaradi diskreditacije, tega ste se naučili pri UJV?! Kot zunanji zaupni sodelavci!?

     • viktorh

      Pa kaj, kurac, se ti govno mešaš v pogovore odraslih?

     • Nova24TV Mod 1

      Bi šlo brez prostaškosti in zmerjanja?

     • viktorh

      Žal, s takšnim idiotom ne gre drugače.
      Vi pa si ga slikajte in dajte v okvir.
      Če bo še dolgo tu zasmrajal portal, se bom jaz umaknil…

    • karlina

     Hvala tebi za lepe besede, želim ti blagoslovljen Božič in vse dobro tudi tvoji družini.

 • baldeagle

  Janša je edini verodostojen in sposoben politik slovenske pomladi. Njegovi sovražniki se
  tega zavedajo, zato ga neprestano poskušajo osramotiti z absurdnimi obtožbami,
  a ne gre in ne gre. Vsi načrti, kako bi se ga rešili, se sfižijo.
  Tudi osiranje, ki prihaja iz ubogih s boljševizmom zastrupljenih glav, češ da je komunist in ne vem kaj še vse, ne zaleže. Saj se osiralci poštenih ljudi človeku kar zasmilijo v svojih lažeh in podtikanjih, ki nimajo ne repa ne glave, a boljših se v svoji nesposobnosti
  očitno ne morejo spomniti, pokvarjenci!

  • von Rhein

   In Kučan v zadnjem intervju u ponovno,sicer ne z imenom,podtika stvari s katerim ga želi očrniti.

   • baldeagle

    Nek pregovor pravi, da v koprivo nikoli ne udari strela. Škoda.

  • slokipartizan

   janša ima še tri leta do penzije, če ga ne bodo prej izdali živci in bo šel v invalidsko, zdaj so na vrsti mladi, npr L. Mesec, …

   • baldeagle

    Metelkovski zadetki niso prihodnost te dežele, temveč po miselnosti spadajo v mračno preteklost, ko so to deželo vodili ideološko pijani utopisti.

   • baldeagle

    Tudi jaz verjamem v mladi kader, npr. ddr. Klemen Jaklič je perspektiva te dežele, ne pa neki ideološki zasljepljeni utopisti, tipa Mesečev Lunatik.
    Take kalibre bo kapitalizem slej kot prej prežvečil in izpljunil.

   • viktorh

    Bodi pošten pa povej za koliko dni imaš izhod?

 • Peter

  “Očitno je pravna kultura padla strahovito nizko”, je o vedenju Zobec Hrastarjeve na obravnavi rekel sodnik Radonjič.

  Je kaj takega možno? Pri nas?

 • rrrrr

  Danes, 23.dec. sta ISTOČASNO potekali dve razpravi na Ljudskem sodišču v Ljubljani. V obeh sta sta tvorno in državotvorno sodelovala zakonca Hrastar.

  1 razprava: Bivša tožilka, Branka Zobec Hrastar, ki je kot tožilka spisala obtožni predlog v zadevi Patria ( ki je tako neslavno končal na zvrhano polnem Bavconovem košu za smeti v obliki konstruktov in kršitev človekovih pravic ), je tokrat tožila g. J. Janšo- SDS in g. Matoza ( spomnimo se : njen mož, agent Z. Hrastar , je po nalogu vrha KP Slovenije 31,maja1988 aretiral J. Janšo v zadevi flomaster. Slednji je bil zaprt in obtožen veleizdaje ,,tekovina,, in rojena je bila afera in JBTZ .) Hrastarjeva je J. Janšo in Matoza tožila krive ovadbe ( oglejte si članek) v najboljši veri da uspe, saj naše, torej ljudsko sodišče ju bo pa že ,,zrihtalo,,. Presenetljivo, sodišče ji NI! ugodilo, kar poraja začetek začetka pridobivanja ugleda sodišča v očeh kritične javnosti.
  2 razprava : Po šestih obravnavah proti dr. Noviču ( zanimivo, dr. Novič je bil na volitvah kandidat SDS v Sežani), ki ga tranzicijsko zakulisje s pomočjo sodišča ter dominantnih medijev bremeni umora direktorja Kemijskega inštituta dr. Jamnika, je že iz aviona vidno, da gre za nov konstrukt – tožilstvo v enem letu ni pridobilo niti 1 (enega) relevantnega dokaza, obtoženec pa gnije v priporu….
  In glej ga šmenta, kaj smo danes izvedeli: Zvonko Hrastar je sosed obdolženega Noviča in sta v 90 letih kot soseda prijateljevala. Sic!
  Opomba: kakršnakoli povezava med zakoncema Hrastar, J. Janšo, M. Novičem, udbo, SDSom, afero Patrio, ,,dobrim sosedom,, , afero JBTZ , Sovo je resnično, resnično zgolj slučaj ..

 • xtc

  Pri levakih ni pomembno kaj ij kako,važno je “zatočči ” nasprtnika že v kali-je lepo povedal Štroh in po domače;”Cilj posvečuje sredstva2 vse ostalo je pri levakih kolateralna škoda-tudi mrliči,pa četudi so jih polna brezna in jame.
  Ja in ta misel še vedno prevladuje med levaki.
  Oni so država-ne narod,oni so pravo-ne pravna država in zato je slovenija vse večja greznica iz katere se bo težko izviti samo s volitvami in lepimi besedami in vsak dan je to spoznanje žal vse bolj boleča resnica.

 • karlina
 • Peter

  Me prav zanima, kakšnega pogroma bo zdaj deležen sodnik Radonjič.

 • cornusmas

  Danes bo pa do udarna novica na orjunaških TV.

 • Pjevač tuge

  Vse montirane afere proti Janši so padle v vodo. Kučan si bo moral izmislit novo afero in ustanoviti novo stranko ker predčasne volitve so pred vrati. Plavi pohiti da zaščitiš svojo priviligirano kasto

 • baldeagle

  Komunistom in njihovim ideološkim dedičem se zadnje čase, kot po tekočem traku podira njihova hišica iz kart.
  Prepričan sem, da bo tudi v Sloveniji večini ljudi kmalu jasno, da je komunizem zločinska ideologija.
  Niti enega komunističnega režima ni bilo na svetu, ki ne bi bil do skrajnosti
  krvav in zatiralski do lastnih ljudi, ki ne bi uporabil najhujših podlosti za
  polastitev oblasti. Tak je bil pri nas, tak je bil povsod drugod.
  Komunizem je huda civilizacijska sramota, ki jo po vsem, kar o komunizmu vemo
  danes, lahko zagovarja samo še umsko prizadet individuum. Takih pa je v Sloveniji, žal še kar precejšnje število.

  • Bilderberg

   Večina

  • slokipartizan

   ej, mimogrede, če še ne veš, živimo v demokraciji, komunisti pa obstajajo le še za vas, belogardiste.

   • baldeagle

    V isti sapi trdiš, da komunisti ne obstajajo več, belogardisti pa še?
    Drugič malo bolj razmisli kaj pišeš, ker ti očitno prsti na tipkovnici prehitevajo “možgane”.

    • slokipartizan

     Bom tako napisal, da bos lažje razumel. Med živimi ni več toliko tako strastno aktivnih komunistov, kot pa je to belogardistov. Ker vem da enačiš leve z komunisti, potem imam jaz vso pravico desne z belogardisti. Zdaj pa me prosim postavi na laž in pokaži kak komentar levega volilca, napisanem v takem tonu, kot jih tukaj pišete vi, desni volilci. Mi je pa zanimivo, da se za nobeno ceno ne odrečete Janši, on je pač svetnik. Pa kaj je na njem tako zanimivega? to me zares zanima.

     • baldeagle

      Nažalost, jih je vedno več, ki s svojo miselnostjo koreninijo globoko v preteklih mračnih komunističnih časih. Proizvajajo pa jih razne družboslovne fakultete. FDV npr. je valilnica novodobnih komunističnih zaslepljencev.

     • slokipartizan

      Poglej dejstva. Janša ne priznava legitimno izvoljenega predsednika vlade, ne priznava policije in sodstva. Vse to so skrajnosti, ki pa jih ne manjka tudi v njegovi politiki, kateri slepo sledi peščica penzionistov. V zadnjih letih, ko ve, da se mu izteka njegova politična kariera pa posega vse globje v razdvajanje slovenskega naroda in spodkopavanje sedanje politike, ki ji, roko na srce, na pošten način ni več sposoben slediti. Taki stranki lahko rečemo le skrajna desna stranka, za katere pa se trenutno v Evropi pogovarjajo celo o prepovedi sodelovanja na političnem parketu.

     • viktorh

      ..pa ti si genij na področju političnih analiz. Srečo imaš, da imate poštenega Kučana.

     • slokipartizan

      Janša zaradi patrie ni odšel “prostovoljno” v zapor, bil je namreč obsojen in mu drugega ni preostalo. Je pa res, da je želel vse tako prikazati, ravno z namenom, da se “žrtvuje” in za vas postane svetnik, kar mu je tudi na nek način uspelo. Za nekatere je postal še večji, za vse ostale pa še nižji, spet je ubral skrajnost, ki pa ga je pri morebitnih novih volilcih stala točk. Tudi to, da govori o problemih, na katere se je pozabilo je res. Ampak a še niste siti, vseh teh rdečo-belih dvobojev, pa ravno v času, ko bi se morali pogajat druge, pomembne stvari. Nasploh pa me ne moti desna politika, dobra je ravno toliko kot leva, le vsi bi se morali srečati na sredini

     • slokipartizan

      Zame je debata končana. Moderatorju pa vse najboljše, odlično izbira komentarje za brisanje….NOT

     • Bilderberg

      Saj tale Viktor je moderator.

     • slokipartizan

      On ne more biti moderator. Dober moderator človeka utiša z argumenti in ne z brisanjem. Star sem 25 let pa se tega zavedam

     • Bilderberg

      Moderatorjev je veliko vrst. So razni nivoji. Tale ima najnižji nivo sicer bi naju že oba blokiral in izbrisal. Lahko samo opozarja.

     • baldeagle

      Praviš, da si star 25 let, pa si v nickname daješ neke partizane. Se sploh zavedaš, kaj so ti zločinci počeli slovenskemu narodu in zakaj so to počeli?

     • slokipartizan

      pa lepo te prosim, ne smeši se. Na obeh straneh so bili zločinci, le da so partizani delovali za svoj narod, domobranci pa za okupatorja.

     • baldeagle

      Moraš vedeti, da so vaške straže nastale zato, da zaščitili svoje družine in domove pred roparskimi partizani, ki so svoje roparske pohode izvajali še v času, ko ni bilo ne duha ne slukh o kakšnih vaških stražah, še manj domobrancih.
      Vsak vzrok povzroči posledice. V tistem času pa so bili vzrok partizani s pobijanjem tistih za katere je partija smatrala, da ne podpirajo komunizma, vaške straže in kasnejša domobranska vojska pa je bila posledica partizanskega divjanja.

     • viktorh

      “..da zaščitili svoje družine in domove pred roparskimi partizani,..”
      Ne bo držalo. Ne mešaj v ta kriminal partizanov, borcev NOB.
      Domačini so se zaščitili pred zločinskimi komunisti – revolucionarji, ki so vršili nočne likvidacije političnih nasprotnikov.
      Tu je razlika.

     • baldeagle

      Bi ti šel “prostovoljno” v zapor če ne bi bil obsojen? Če Janša nebi upošteval sodišč, bi se kazni tako ali drugače lahko izmaknil. Pa se ni.
      Oho, sedaj je pa hotel samo nekaj prikazati in zato odšel v zapor.
      Potem pa tudi ti poizkusi nekaj prikazati in odidi v v zapor za nedoločen čas.
      Ne gre za rdeče bele dvoboje, gre se samo zato, ker hoče ena stran zaščititi lastne privilegije, katere si je prigrabila v ex režimu na nedemokratičen način. Obstaja pa še druga stran, ki se bori, da ti privilegiji začnejo pripadati sposobnim, demokratičnim silam, ki so nastale tik pred osamosvojitvijo te dežele.

     • slokipartizan

      in mi mladi, smo siti, teh nesposobnih starin. Ob omembi Janše, Kučana in drugih podobnih, ki bi morali že zdavnaj pod zemljo, se nam obrača želodec. In dokler se ti ne bodo umaknili, boste vi penzionisti in bivši komusti, belogardisti in ne vem kdo še vse, sami hodili na volitve in imeli tako stanje kot ga imamo zdaj. Čas je, da se umaknete in pustite Sloveniji, da začne novo pot

     • viktorh

      …odrasti, vendar…

     • baldeagle

      Če ne bi bilo Janše in njemu podobnih vedi, da ti danes nebi javno pisaril takih neumnosti, temveč bi prekladal kamenje na kakem Golem otoku. Zato res dobro razmisli, preden pišeš take nebuloze.

     • baldeagle

      Ti sploh razmišljaš, ko pišeš take neumnosti? Če Janša nebi priznaval sodišč, bi ne šel sam prostovoljno v zapor, dokler je bila še v veljavi obsodilna sodba zoper njega. Torej te dejanje Janeza Janše v celoti demantira in postavlja na laž.
      Da Janša razdvaja Narod, lahko razmišlja samo nekdo, ki resnično nima niti najmanjšega pojma, kaj v praksi pomeni demokracija. V demokratičnih deželah so še kako zaželjena različna stališča in opredelitve do raznovrstnih tem. Janez Janša pa je eden tistih, ki javno govori o stvareh, o katerih se je molčalo več kot 50 let. Zato ga nekateri nedemokrati ne morete prebavljati, ker vam vleče lažnive maske iz obraza in pred vso vesoljno javnostjo razgalja vaš lažnivi obraz.

     • viktorh

      Ti sam sebe postavljaš na laž
      Zgrešil si portal.
      Oglasi se na Mladino, bodo veseli.

     • rrrrr

      Mladina je morda za začetnika vseeno še malce prezahtevna. Morda čez 20-30 let. Sedaj pa bi bila odlična izbira napr. 24ur.com ali še bolje MMC.

    • viktorh

     ..je pač rdeči klovn…

  • viktorh

   “…danes, lahko zagovarja samo še umsko prizadet individuum. ”
   Nekateri se hitro prepoznajo…, običajno takoj, ko jim nastaviš ogledalo….

   • baldeagle

    Sem opazil.

 • Duhec

  Nič ni priredila, nič ni priredila in vseen ji je vse padlo v vodo…. zakaj pa ??? In najpomembnejše…. kje je epilog njenega ravnanja???

  • marta

   Upam, da bo sodnik po premisleku našel “medicino” tudi za gospo bivšo tožilko.
   Tako bi bilo prav in pošteno, da bi bilo pravici zadoščeno.

   • Duhec

    Janša jo mora civilno tožit.

   • viktorh

    No, sedaj je nastal temelj za tožbo zaradi neupravičene ovadbe…

  • viktorh

   …vse zato, ker je KURA…

 • Vrhovnisodnik

  Še nas je nekaj poštenjakov med sodniki.

 • hribovc

  “sodnica” hrastarjeva je pač še ena kura več, ki se je pustila, da so jo strici scat pelal !!!

  • viktorh

   ..Smola pa je v tem, da kura nikoli ne ve kdaj se uščije in kdaj poserje.
   P.S.: moderatorja prosim, da se dela kot, da tega ni prebral. Hvala.

 • Vrhovnisodnik

  Zdaj naj Matovz doseže, da se ji prepreči na daljne delo v odvetniškem poklicu.

  • viktorh

   …je tožilka, ne odvetnica…

   • Vrhovnisodnik

    Bila, zdaj je že več, kot 2 leti odvetnica.

    • viktorh

     Uf? Feler, se vidi, da sem že prestar…

     • Bilderberg

      Ja zelo si ti star Pero Skavt. Se te spomnim iz vstaj. Stonicki SDS agent. Ves google te je poln

     • Nova24TV Mod 1

      Bi nehali z medkomentatorskimi obkladanji in se vrnili k temi prispevka?

     • Bilderberg

      Zanimalo me je samo ali ga boste spet zaščitili. Ker tako kot sem jaz sedaj napisal on piše skoraj pri vsakem postu pa ga nikoli ne opozorite. Pač zanimalo me je ali ste v navezi.

     • viktorh

      =bi s, klovn, nepismeni.
      A si sedaj zadovoljen in zadovoljen?

     • Bilderberg

      Samo da vemo kdo je ADMIN da nas ne boste blefirali, Toliko o korektnosti tega portala in foruma.

     • viktorh

      Samo eno možnost imaš.
      Povej mi kdaj in kje si maturiral kdaj in iz česa si diplomiral. En mesec pa še nisi odgovoril.
      Če pa boš nadaljeval s svojim sranjem, se bom dogovoril z g. Ljudmilo, da nama organizira srečanje. Tam pa ti bom razbil go…
      Odloči se, provokator.

     • Bilderberg

      ga. Ljudmila. Ženski spol. ;)

     • viktorh

      no, kako je s tvojo maturo, diplomo…

     • viktorh

      le zakaj se zadržuješ tu?
      Bodi korekten, pa ne bo težav.

     • xtc

      Ne ga izzivati vam bo takoj zagrizil s FSB in Putiko.

     • baldeagle

      Menim da tisti, ki se na tem portalu težko prebavljate, drug drugega ignorirajte in ne replicirajte njihovih postov.
      Gre zaradi dobrega imena in ugleda tega težko pričakovanega portala.

     • viktorh

      tudi sam prispevaš k temu. Le zakaj se mešaš…

     • baldeagle

      Ne vem kje si videl, da sem se vmešal v vaše “debate”. Le dobronamerno sem poizkusil, da se prekine čudne sorte komunikacija.
      Niti se nisem postavil nobenemu v bran. Sem nevtralen med “bojevniki”.

     • viktorh

      Pozabljaš, pred časom si se opredeljeval in moraliziral. Jaz ne pozabljam.

     • baldeagle

      Citiraj me, lepo prosim.

     • viktorh

      Če že onaniraš, stari, svoj smrdljivi ejakulat puščaj svoji dragi, na pa tu.

     • Bilderberg

      Admin! Razen če je Admin sam Viktor?!

     • viktorh

      ..da, 3,14 ZDA

    • Bilderberg

     Viktor je desničarski Šejtan. Tudi desnica ima takega. Klikni Pero Skavt na googleu in si ga oglej Take ima 100+ nickov. Pol foruma je on pol foruma pa Šejtan. Na 100 forumih je aktiven. Agent!

     • viktorh

      Kaj te muči, usrane? A te je tudi nocoj pregnala in šla z drugim?
      Se bo potrebno očistiti, umiti….

     • Bilderberg

      Spodaj te je ena pohvalila kako fin in kulturen fejst človek si. Kako so ljudje naivni.

     • Novi Dan

      Kako so ljudje naivni.
      ………………………..

      Res je. Zato pa na volitvah spravite DeSUS, ZL, SD in SMC v parlament.

      Res ste naivni.

     • Novi Dan

      Kaj pa tebe moti? Ti, ti Lukec, brez škorca.

     • xtc

      Ali brez š k……………………?

     • viktorh

      Ti že veš 3,14 ZDA.

 • macon

  Glede na prebrano je sodnik Radonjić izgleda dosti kredibilen sodnik.

 • janban

  Odlično, sedaj izpolnjuje norme naših levakov in je primerna za ustavno sodnico!

 • Feriss.H

  Videz njenega ksihta pove vse, naduta arogantna sodniška pi**da polna sebe. Feminizacija ali pi**oizacija Slovenskega sodstva je šla čez vse meje. Taki babji prototipi, ki zasedajo pomembne in vodilne položaje pri nas in po državah Evrope nam bodo sesuli celotno Evropo. Prava enigma je kako se je feminizacija Evrope razpasla po WWII. Samo poglejmo kakšno sranje sta naredile dve prve pi**de v EU, Merdelova in ona Federica Mogherini zadolžena za “varnost” EU. Mogoče je pa res Sharia edina pot da se tem veščam poravna grbe. Če nočemo sami bodo pa to “za nas” opravili Musli-kontraktorji.

 • Peter

  Med zaslišanjem je konstantno prekinjala sodnika Radonjića, razlagala svoje stališče, kljub temu da ni imela besede, in nekajkrat popolnoma zardela, s krepko povišanim glasom rekla: “Jaz nisem nikoli ponaredila nobenih dokazov, niti jih nisem priredila.”

  Škoda, da ni bilo prenosa. Priceless.

 • Duhec

  Zanimivo in predvsem grozljivo, kaj si levi tožilci in sodniki dovolijo…. in predvsem pomembno: Kam bo to pripeljalo, če se ne bo ukrepalo???

  • Peter

   Saj vidiš, kam je že pripeljalo.

   • marta

    Neke vrste korupcija se glede na izide sodb “v imenu ljudstva” zelo gotovo tudi v njihovem “pristanu” dogaja. Le kako se ta imenuje ?

   • Novi Dan

    Je že, je že …

 • Bilderberg

  Po mojem bi tale portal moral vseeno pazit da ne najema shizofrenih moderatorjev. Ker tak vam bo uničil portal (Viktor, Pero Skavt recimo). Psihopati na dolgi rok vseeno niso dobra investicija. Poglejte ga kako shizofreno se je preobrazil iz kulturnega v pošast.

  • Novi Dan

   Ti že veš.

   • slokipartizan

    hahahaha, vi si boste sami uničili portal. Ne da ne poznate kulture in osnove komunikacije, še na posel se ne spoznate. Delnice ste kupovali, zdaj pa boste sami pokopali svojo firmo, ajaja, slabo, slabo vam rečem…

    • Novi Dan

     Yes, yes.

    • Bilderberg

     Groza. Si predstavljaš da tile pridejo do oblasti in vladajo!? Pa da tak dela na FURSu, tožilec, kriminalist, ali kot sodnik kot se predstavlja (pravnik) ali celo kot se predstavlja zdravnik. Saj ni čudno da gre vse v maloro. In sebe nazivajo “demokrati”.
     Tole je potrebno “medicinske oskrbe”!

     • viktorh

      ..le pridi, da te kastriramo, če še imaš kaj…

  • Novi Dan

   Butl

  • Novi Dan

   Pa se preseli na (Multimedijski Murglski center) MMC Tam take kot si ti nagrajujejo. Saj si tam tudi aktiven, pa moraš še tukaj pisati svoje nebuloze.

  • Duhec

   Jst priznam, da ti je uspelo… tko je, ko zbudis leva.

   • Bilderberg

    Saj samo to sem hotel. Portal se pa naj odloči. Ali želijo resni medij ali cirkus?!

    • Duhec

     Hmm… bom zadrzala zase.

    • Novi Dan

     Kumrovško? Si se pa zmotil.

    • Novi Dan

     Veš, kdo je vložil denar v ta medij?

    • xtc

     Zakaj ga pa potem spreminjaš v cirkus?

    • viktorh

     ..dokler boš tu ti, klovn, bo tu cirkus

   • baldeagle

    Sam se sicer ne mislim mešati v ta “cirkus”. Je pa malo neokusno prebirati komentarje, ki izražajo izjemno nizek nivo komunikacije.
    Zato vse “vpletene” pozivam k modrosti in prenehanju obkladanja drug drugega, ker to ne vodi h konstruktivni debati.
    Naredite to za dobrobit tega težko pričakovanega portala.

    • Duhec

     Bild je bil izzvan… podcenjen.

     • Novi Dan

      Od koga podcenjen?

     • viktorh

      …žal, takšni imajo zelo nizko ceno…

    • Bilderberg

     Ja se strinjam. Bom povsem nehal s tem Saj svoje sem dosegel.

     • baldeagle

      Pozivam vse “vpletene udeležence” da zmanjšate svoj bojevit ego in stopite korak nazaj, da boste kasneje lahko naredili tri naprej.

     • viktorh

      Ti le nehaj, si pač navadna 3,14 ZDA.

    • Kučko pod pručko

     Se strinjam. Stvari so malo ušle z vajeti. Umirite se!!!

  • Novi Dan

   Shizofreni moderatorji?

   Te ne poslušajo, zato so pa shizofreni? Bravo!

  • Novi Dan

   Takšnih se še Einstein ni spomnil. Pa je bil inteligenten.

  • viktorh

   Le kje so te dobili? Na smetišču?

 • Novi Dan

  @slokipartizan me “napada”. :) LOL. Samo na Kidrića še čakam.

 • slokipartizan

  Še zadnje z moje strani. Nisem levi in nisem desni, sem pa zaskrbljen mlad Slovenec, brez nekega upanja v boljši jutri. Če ste tak dolgo čakali na svoj portal, ga morate braniti, to je razumljivo, ampak ne na tak način, komunikacija je namreč na dnu. Če sem vas jaz, ki nimam pojma, tako vznemiril, vas par dobrih piscev, v parih dneh bombardiranja pokoplje. Samo dobronamerni nasvet. Se opravičujem vsem, ki ste sodelovali v, sicer meni, zelo zanimivi debati. Lahko noč

  • baldeagle

   S tem tvojim postom pa se v celoti strinjam in ti kot mlademu fantu želim svetlo bodočnost.

   • david

    slokipartizan, tu ni važno ali si levi ali desni, če ne tuliš v isti rog si avtomatsko komuist. to je mentaliteta teh ubogih nerazgledanih ljudi

    • Novi Dan

     Hvala za svoj krumpasti pogled.

    • baldeagle

     Se ne strinjam s tabo. Mogoče je takih za vzorec, večina pa ne misli tako, kot ti to hočeš prikazati.
     Jaz sem sicer res podpornik SDS in Janeza Janše, vendar nikakor ne zaničujem tistih ,ki to niso. Veliko je na tem portalu komentatorjev, ki ne dajejo toliko pozornosti na persono, temveč zagovarjajo program ,ki bi popeljal to deželo iz krize v kateri se je znašla. In s takimi ljudmi sam zelo dobro in spoštljivo komuniciram, kljub temu da ne marajo JJ in SDS.

     • Novi Dan

      Je še nekaj zdrave pameti v Sloveniji.

   • Novi Dan

    Jaz se z vsem strinjam. Tudi s povojnimi poboji.

    Le v sanjah.

    Še nisi odrastel, da imaš neko svoje mnenje?

    Ti še vedno mati govori kakšno srajco moraš obleči? Postavi se zase. Odrasti.

    • baldeagle

     Ne vem ali si meni to repliciral, ali partizanu. Jaz sem spodaj napisal sledeče:

     slokipartizan

     28 minut nazaj

     pa lepo te prosim, ne smeši se. Na obeh straneh so bili zločinci, le
     da so partizani delovali za svoj narod, domobranci pa za okupatorja.

     Odgovori

     Deli ›

     baldeagle

     21 minut nazaj

     Moraš vedeti, da so vaške straže nastale zato, da zaščitili svoje
     družine in domove pred roparskimi partizani, ki so svoje roparske pohode
     izvajali še v času, ko ni bilo ne duha ne sluha o kakšnih vaških
     stražah, še manj domobrancih.
     Vsak vzrok povzroči posledice. V
     tistem času pa so bili vzrok partizani s pobijanjem tistih za katere je
     partija smatrala, da ne podpirajo komunizma, vaške straže in kasnejša
     domobranska vojska pa je bila posledica partizanskega divjanja.

     • Bilderberg

      Sedaj te bo obtožil da si komunist. Udbovec. Saj počasi boš spoznal tole SLO greznico.

     • Novi Dan

      A res? Malo prehitevaš.

     • Novi Dan

      3 X sem napisal komunist. Zdaj pa le vohaj in najdi.

     • Novi Dan

      To sem napisal vsem, ki iz minute v minuto spreminjajo svoje mnenje.

      Danes so ZA, jutri že PROTI.

      Kako lahko tak človek sploh funkcionira?

     • baldeagle

      Zelo težko. Taki, ki si jih opisal, so zame brezhrbteničarji šibkega značaja.

   • Novi Dan

    In potem taki pridete na volišče. Zmanipulirani, neodločni ….

    Udari po mizi in reči, tako je!

  • Novi Dan

   Lahko noč.

 • david

  vi pa prirejate naslove. matoz je bil obtožen!

 • ljubinica

  Kdor je gledal danes na TV3 njen histerični izpad, di je lahko ustvaril sliko o “našem” pravosodju.
  Slika ni lepa.

  • Novi Dan

   Nimam časa gledati političnih kanalov. Komu se je spet utrgalo?

  • Novi Dan

   Jasni Murgel?

 • VERZIFIKATOR

  Branko Zlobec – Kraster

  ZLOBNA KRASTA BRANI SE

  Bleda krasta zrasla je čez noč,
  na telesu nam predobro znanem,
  od rdečih peg vsem razrvanem,
  krasta zlobna razkazuje moč.

  Brani zlobna krasta ozdravitev
  kot tožnik na rakavem telesu,
  je vijak na petem le kolesu,
  notranjo odraža krvavitev.

  Zlobna krasta brani pridobitve,
  ki telo jih pridno vsrkava,
  sebe samega s tem izčrpava,
  na obzorju ni več ozdravitve.

  Rdeča je, nato rjavo-črna,
  krasta zlobno se v telo zajeda,
  braniš se odvratnega pogleda,
  ko razrašča se iz pike, zrna.

  Zlobna krasta je le ena, vidna,
  takih je sicer v telesu dosti,
  ga najedajo kot stalni gosti,
  tkiva so boleče shizoidna.

  Pravijo, da to so metastaze,
  sodijo v sistem rdečih tvôrov,
  so odraz notránjih hudih sporov,
  drug odraz zdravniške gole fraze.

  Ni zdravnika, ki bi še ozdravil
  krastavo telo in metastazno,
  ki odmira vztrajno, a večfazno,
  čas bi z zdravljenjem samo zapravil.

  Je bolezen pač avtoimuna,
  zlobna krasta le k simptomom sodi,
  sicer pa sistem bolezni vodi
  se po živčevju, kakor komuna.

  Vse v komuni je tako speljano,
  da telesu nič več ni rešitve,
  ni nazaj nobene povrnitve,
  da umira, vidno je in znano.

  Zdaj še brca, v krčih bes se zvija,
  zlobna krasta med izbruhe sodi,
  brani mu, obupano ko blodi,
  vse telo maligno se razvija.

  Zvija se, a to ni kak artritis,
  je bolezen smrtna in pogubna,
  dajejo imena ji poljubna,
  a strokovno je le mali murglocitis.

  Bi odtrgal človek krasto zlobno,
  zlahka, brez težav bi jo odstranil,
  ker srbi, kdo mu trgljaj bi branil,
  a pustimo revico turobno.

  Zlobna krasta, brani ki sistem,
  bo s telesom vred takoj segnila,
  ko sokov v telo ne bo dobila,
  in odprejo se oči ljudem.

  Mrtvo bo telo tedaj, negibno,
  zdaj rdeče vse, že jutri črno,
  vse razpadlo, kot segnito zrno,
  doleti ga to neizogibno.

  Ve, telo, da samo se ubija,
  ve, da samo sebe izničuje,
  prav zato nakane zlobne kuje,
  mu potrebna je ta mimikrija.

  Zlobnih krast sistem se poslužuje,
  branijo da mu za zdaj umreti,
  tisti, ki v telesu so ujeti,
  slutijo, da čaka jih najhuje.

 • xtc

  He,he,he,moderator?
  Zakaj imam nek čuden občutek ,da je sezona lova na moderatorje odprta?
  No vsaj po komentarjih sodeč?
  Ali pa se nemara motim?

  • Nova24TV Mod 1

   Motiti se je človeško.

 • Kučko pod pručko

  Sloki partizan – tebi, ki napadaš Janšo in nergaš nad nivojem na Nova24TV. Oglej si, kaj ves so pisali levi komentatorji na Kurah in sam presodi o kulturi, ki veje iz Murgel …

  ca162thede 19.06.2014 23:55:18 … Ursku cemo nafilati glavicima ahahahhha

  he Venus project 19.06.2014 23:48:17 … Njih bolj skrbi za njegovo ritko. Naj vzame lubrikant s
  sabo, pa ne bo treba šivati.

  Queenking Cheaps 19.06.2014 23:22:13 … j.e.b.e se naj ! pa u rit ga naj dobi kur…a..c

  zefa20 19.06.2014 23:18:51 … Ivan brez skrbi, ZOMBIJI te že čakajo na Dobu!

  El Diabbolo 19.06.2014 22:57:27 … Dušgel nej ma namest žajfe za tuširat pa bo čist OK

  wurm5 19.06.2014 22:56:38 … nič naj vas ne skrbi, ga bodo že odzadej odprli pa bo ;)

  mutni 19.06.2014 21:56:51 … sm vido da peljejo en šlepar palmolive zajfe na dob

  movi 19.06.2014 20:32:25 … Nc hudga, vazelin s sabo vzet, odpira tudi najbolj zaprte in varnost je tu.

  ord A 19.06.2014 20:15:30 … Po parih tednih Doba sigurno nebo več zapiral blata !

  mzurry 19.06.2014 20:09:04 … Najbolj naj poskrbijo za njegovo varnost pod tusem s tem da
  namontirajo milnike

  Antikrist666 19.06.2014 19:38:20 … Janša – počivaj v miru in večna luč naj ti sveti!

  Skopušnik Janez 19.06.2014 19:10:32 … Janša lopov Janša lopov Janša lopov

  FCL 19.06.2014 18:52:19 … Toliko škode kolikor je naredil ljudem je kr prav da vas skrbi zanj…pazi na
  rito Ivan.

  Antikrist666 20.06.2014 22:29:23 … Naj crkne, svinja!

  tian28 20.06.2014 22:34:56 … Upam, da so na Dobu skupinski tuši in da ga par južnih z debelimi
  klobasami spre*uka tako kot je on *ukal slovenski narod.

  Antikrist666 20.06.2014 22:50:59 … Da bi se lopov od Janše čimprej stegnil!

  rissp1 20.06.2014 23:39:09 … Plešasti albanec – nova “ančka” pod zaporniškem
  tušem…

  Jesse Pinkman Magnets Bitch 21.06.2014 01:34:51 … Vsi oboževalci Janšata mi ga lahko povlečete haha

  ughiue 21.06.2014 15:09:22 … Dans pa gas ursko porivat

  Veverica162 24.06.2014 17:55:12 … toplov+++++odar a si že dobil tiča v ritko

  Veveri 24.06.2014 17:59:39 … pobiralec žajfe a si ga že kaj fasu v ritko :D :D :D

  • slokipartizan

   Ti pa resno vzameš provokacijo, izzval sem jo le z namenom dobre debate, da vas malo prebudim. Čestitam, z svojim delom si si zaslužil krof, jutri zjutraj na Trstenjakovi :)

   • Novi Dan

    V Murglah vse pojeste.

   • Novi Dan

    Ti si le sebi slaba reklama.

   • Kučko pod pručko

    Sem mislil, da te bo vsaj toliko v hlačah in boš rekel: “Res, to pa je primitivno”. No, sem se pač uštel in s tem zaključujem debato s teboj. Ne mislim se spuščati v brezplodno debato!!!

    • slokipartizan

     Sem napisal, pa me je brisal. Tole ni za nikamor se strinjam, nekateri nimajo niti malo kulture. Škoda, ker se s tem zbija kredibilnost portala, pa naj bo levi ali desni.

     • Kučko pod pručko

      Če si to res mislil, je bila tvoja pikrost povsem odveč.

     • slokipartizan

      mi bi se morali dobiti v kaki spletni klepetalnici (tudi tukaj bi jo lahko imeli), bi razvili dobre debate, ste dobri sogovorniki (nekateri)

     • viktorh

      “Škoda, ker se s tem zbija kredibilnost portala”
      Od kod pa si padel, da smetiš….

   • viktorh

    “…da vas malo prebudim..”
    Ti spiš že 25 let..

  • Novi Dan

   Sem že napisal, da čakam, da se oglasi še Kidrič. On me bo pa obdelal. Levi fašisti vstajajo iz pepela kot feniksi.

 • Duhec

  Bilderberg…. pa naj še kdo reče, da ne znaš in ne zmoreš.

  • Bilderberg

   Hvala :) (za podporo) :) Škoda da z Ježem ne pišeta več tule.

   • Duhec

    Heh… pišem, ko se mi lub. Levice ne prenesem, ker so lopovi…. če neb bli, jih bi podprla… men se ne gre za levo-desno. Pomembno mi je, da odločajo sposobni, pošteni, ki bojo delali v dobro vseh…. pa temu ni tko. Glede Ježka pa…. mislim, da je vsega naveličan, razočaran…. vztrajal je leta in leta…. brez uspeha.

    • Bilderberg

     On se je ogromno boril za desnico pa tudi za SDS in Janšo. Potem pa sem videl kak odnos so do njega imeli na tem portalu. Verjetno je ugotovil da ni tako enostavno da se bo vse razrešilo če zavlada desnica. Žal je SLO ena sama greznica.

     • Duhec

      Dvomim, da več ne podpira desnice…. sm pa prepričana, da ne verjame v zmago desnice…. levica je močna, premočna…. desnica pa ??? Mah…. 1000 besed bi blo premal.

     • Kučko pod pručko

      Sedaj pa mi povejta, kdo od desnih je napadal Ježka. Me res zanima, ker sem verjetno kaj spregledal. Na portalu le nisem tako prisoten kot nekateri!!!

     • Bilderberg

      Viktor in podobni. Če ni vse on sam z njegovimi 100 nicki. Peter Skavt.

    • slokipartizan

     Ni se prav lotil, marsikdo se ne zna. (če mislimo jezek, teka teka )

     • Bilderberg

      On je naredil OGROMNO za promocijo desnice na način da je pokazal kako banalni so levaki. Z dozo humorja. In kulturnim pisanjem. Ampak na koncu mu pa zarivajo nož v hrbet še tile za katere se je boril.

  • Novi Dan

   No, pa mu je po treh letih spet vstal. Ego. Še dva plusa, pa te bo obdelal :)

   LOL!

   • Duhec

    S takim načinom komuniciranja sami seb kopljete jamo….

    • Novi Dan

     LOL !

     • Duhec

      Ja…. in to je največji problem, ker se ne zavedate.

  • xtc

   ???????????????????

   • Duhec

    Ja, žal… tko je. Jst vam želim, da bi vam uspelo… v politiki, tle na portalu, itd…. ampak sm iz dneva v dan večji pesimist.

    • Novi Dan

     + LOL !

    • xtc

     Če pa hvališ prokatoje in jih celo podpiraš.

     • Duhec

      Ljudje božji…. Bilderberg vas sploh ni provociral, on je v bistvu zelo korektno komentiral…. ve se, da ne prenese levih in, da ne prenese desnih…. sanja o sposobnih, poštenih. Potem ste ga pa začeli brez razloga napadat, poniževat…. pa o njemu nimate pojma, ga ne poznate. Bom pa jst napisala…. brcali ste v temo. Zakaj se je odzval na vaše provokacije??? Tak tip…. dost mu je blo.

     • xtc

      ,Tvoj domet in naivnost sta zelo kratka ,ŽAL.
      Naj te opomnim na nekaj stvari pri “ljibljenem ” Bildiju.
      Poglej kako je pop…… ko,je NOVA 24 razkrila kako Putikina mreža agentov in rusofilov ,prevzema portale in ne kak način.
      Človek je popi….. zmerjal vsevprek in obtoževa vse vprek,da mu nekdo hoče ukrasti nick in vpil.
      Nadalje poglej divjo rusofilijo,izmikanje v temak o iztospolnih(poglej .koliko je njegovih komentarjev tam),nadalje poglej njegove navijaške zgrešene analize o Rusiji kako bo naredila red v Siriji v par dneh-nič od tega,kako bo Putin pospravil z Turki,nič od tega,poglej,kako se izmika temam o UDBI,rdečih priviligirancih,njegovih reakcijah na SDS in JJ,hvali Kučanove Mile ipd in nenazadnje pobaraj ga o zadnji Putinovi potezi kako se znebiti Hudorkovskega za večno.

      Pa ti morda celo potegne.

     • viktorh

      Zanimivo je, da večina tega ne opazi.
      Zakaj?
      Velik del komentatorjev pride, nekaj odtipka, pa gre. Le tisti, ki portal sistematično spremlja in sledi debati, lahko opazi kako se sprdava…in se sam sebi dopade.

     • xtc

      Ja!
      Mislim ,da gre celo za istega provokatorja,kot tam le d,da je tule bolj prilagodil “diskusijo” desnemu portalu.
      Vendar pazi vzdrži se kakršnih koli goroženj,kajti takoj bo prijavil na spletno oko in še kam ti pa nato začnejo stiskati portal ,da uvede cenzuro po levo in nato imaš samo enake komentarje od 24,do Mladine,Financ,Siola itd,kar levaki nato predtavljajo kot koluiko imajo somišljenikov, to je njihov cilj.

     • viktorh

      ” ve se, da ne prenese levih in, da ne prenese desnih…. sanja o sposobnih, poštenih.”

      Hvala, čudovito si ga okarakterizirala.
      Da, sanja. Le naj. Ko pa se predrami ima roko v kahli.

 • xtc

  Zanimivo je kako ljudje naivno nasedajo nekaterim,ki se prodajajo za desne,ko pa nanese tema na Ruse,JJ,SDS, UDBO,istospolnepd teme pa pokažejo svoj pravi jaz ali pa jih na temi sploh ni.

  • Novi Dan

   Jaz vedno zagovarjam enako stališče. Če ni res, me popravite in opomnite.

 • Rožle

  Kwa ste tuki že vsi ponorel….?

  • Kučko pod pručko

   Enim se trga, ha, ha!!!

   • viktorh

    Ha, ha, jasno, da ti utrga, ko opaziš, da ti analfabet soli pamet.

    • Kučko pod pručko

     Bodi pameten, ker se da zadevo urediti drugače. Tudi mene je žalil, pa me s tem ni sprovociral. Raje se mu ne oglašam in imam mir. Boš videl, da je to boljša pot!!!

     • viktorh

      Že, že, veš, včasih pa je prav, da kašen nastopač občuti, da je prekratek. Tiste fraze o udbovcih, parazitih…so preživele.
      Pob’č pa je precej prepotenten.
      Danes sem cel dan garal, pa mi je s svojo provokacijo dal priliko, da se na nekoga znesem. Iskal je pač.

     • Kučko pod pručko

      Spomnim se vajinega duela, ko te je hotel podelati v matematičnega nevedneža. Ko ti je solil pamet z Besslovimi funkcijami in razlagal, koliko matematik ima narejenih, mi je bilo jasno, koliko je ura. Ljudje, ki res veliko vedo, se s tem ne hvalijo. Sem pa še danes prepričan in bi šel stavit za velik denar, da tudi on ne pozna Besslovih funkcij. Zelo težke so in jih na izpitu od študentov ne zahtevajo!!!

     • Rožle

      He…takole je bil naš Šeytan Štromar….!

     • viktorh

      Prepričan sem, da tudi enačb z dvema neznanka ne zna. Ne moti me, da je rokodelec, moti me to, da se tu že več kot dva meseca sprdava, spotika in modruje.
      Saj se spomniš vodil je največji računalniški portal v državi in podobno. Trdi, da ni poslovnež da je vlagatelj na borzah. Ni investitor, je pa….

     • Kučko pod pručko

      Ne vem, o katerem portalu govoriš. Pomagaj!!!

     • Pero Skavt

      Jasno, to je razlagal on in se hvalil, da obrača milijone in milijone, kaj vse je bil … Škoda besed. Gre pač za pomanjkljivo izobraženega človeka, ki tu zdravi svoje travme tako, da se povzdiguje in hvali. Lahko pa vsak ugotovi, da ima besedni zaklad s 600 – 700 besed, ki jih venomer ponavlja.
      Primer je njegovo gledanje na klasično gimnazijo – jasno mislim ono pravo, ki je bila še nekaj let po vojni. Razlaga da je pač bila to predhodnica pedagoške gimnazije….

     • slokipartizan

      Res sem najbrž mlajši od tebe, pa vendar o konstruktivni debati z dobrimi argumenti nimaš pojma. Že samo to, da te lahko dvigne z stola en pob”č, priča o tem, da nisi sposoben slediti, kaj šele, da se na nekoga “zneseš”. S čim le, z preživetimi forami in kletvicami.

  • Novi Dan

   Ja, zdaj se oglašajo že partizani.

  • Novi Dan

   :)

  • viktorh

   A vidiš. Do tega prihaja, ker si nekateri predstavljajo demokracijo po svoje. Na vse se spoznajo, so univerzalni soldati, pojasniti pa ne znajo najbolj enostavnih vprašanj: kdaj so maturirali, če so in kdaj diplomirali.
   Potem pa dobijo pubertetniške mozolje tako kot takrat, ko prvič rečejo 3,14 ZDA

   • Novi Dan

    ZDA so osovražene* Moskva je zakon.

   • hermes123

    Viktorh, ker si izobražen človek, z znanji iz različnih področij, bi bil tako prijazen in nam razložil, kako si ti predstavljaš demokracijo?

    • viktorh

     Opažam, da ti pride kdaj pa kdaj:

     hermes123 viktorh en mesec nazaj

     Žal ima prav. Če tej trditvi tako ostro nasprotuješ pomeni, da, ali si javni parazit, ali pa nimaš stika z njimi..

     • viktorh

      Zadovoljna?

     • hermes123

      No, saj se mi je zdelo, da ne veš. Ko ni argumenta, se pa začne z žaljivkami. Demokracija je pa nekaj drugega, veš ;) Pa naj ti ne bo nerodno, da tega ne veš. Človek se celo življenje uči.

     • viktorh

      Še sreča, da imamo tebe. Hvala.
      Citiral sem tvoj post.

 • Novi Dan

  Komunisti nocoj ne bodo zaspali.

 • Duhec

  Levica je enotna, desnica pa ni…. levi net komentatorji so enotni, desni pa ne. Štejejo podrobnosti, malenkosti….

  • Novi Dan

   Desnica na tem portalu ni desnica. Vsaj ne pri vseh. Eno so lažna desnica, drugi pa prava. Saj nismo od včeraj.

  • Novi Dan

   Zato tudi ne dobiš plusa.

  • Rožle

   Da ni Janša talev…?

   • Novi Dan

    :)

   • Duhec

    Po tej logiki…. očitno je.

    • Novi Dan

     Janša je za Krivica in Udeta …

     Ha, ha …

   • marta

    Seveda, da je LEV, saj drugače ne bi zdržal v tem stalnem preganjanju z lažnivci po sodiščih.
    Njemu bi lahko izdali takoj diplomo Pravne fakultete, ker neprimerno bolj pozna pravo, kot vsi naši sodniki in tožilci skupaj.
    Pa ne le diplomo, Janša je zanje DOKTOR prava.

  • baldeagle

   Očitno res narod še ni demokratično dozorel. Sam res ne maram slo. levice, ker je strašansko škodljiva za ta narod. Podpiram JJ in SDS, kar pa ne pomeni, da sem sovražno nastrojen do tistih, ki razmišljajo malo drugače kot jaz, vendar enako podpirajo neke pozitivne reforme, ki so nujne za to deželo. Zame ni demokratično, če nekdo nekomu arogantno vsiljuje lastno mnenje, ne zmore pa sprejemati tujega. Na tak način demokracija pade.

   • Bilderberg

    Poglej. To ne gre tako da se nekega dne pove, od danes naprej pa več nismo v komunizmu, nismo več socialisti in komunisti. Od danes naprej smo demokrati in kapitalisti. V zakon in ustavo se to lahko zapiše, v realnosti pa se ne zgodi nič. To so potrebne generacije da se to spremeni, 100 let. Nekateri redki posamezniki seveda zmorejo preseči te mentalne zavore, večina pa ŽAL ne. Saj zato sem te pa v preteklosti opozarjal na to. Ti si živel v civilizirani državi, pravi demokraciji ki morda ni brez napak, ampak tole kar imamo mi še od daleč ni videlo demokracije. To se samo izgovarjajo na demokracijo pri borbi za oblast. Niso vsi komunisti slabi in niso vsi “demokrati” dobri. Na Balkanu te stvari niso tako jasno ločene.
    Zato je treba predvsem ločiti med dobrimi in slabimi.

    • slokipartizan

     zelo dobro napisano

    • baldeagle

     Res je, kar je že v90-tih govoril dr.Pučnik. Rekel je, da bo potrebnih najmanj 50 let, da se bodo v tej deželi stvari normalizirale. In še kako prav je imel.

     • Duhec

      Zmotil se je…. trajalo bo 500 let al pa več.

     • baldeagle

      Upajmo, da pa le ne bo tako dolgo.

    • Miran Pavličič

     Bild ja tako si demokracijo predstavljate v Sloveniji. Kako pa komentiraš dejstvo, da je v Vzhodni Nemčiji naslednji dan po padcu berlinskega zidu brez dela ostalo 5000 – pettisoč režimskih sodnikov in njihovih oprod. Nekateri so kasneje odgovarjali pred ljudstvom za vse grdobije,ki so jih počenjali za čas komunizma. Nekateri so še danes v zaporu,ostali pa so morali za vedno končati s svojim režimskim poklicem. Me zanima,ali je pri nas res treba čakat 100 let,da se bo Slovenec končno zbudil ?

     • baldeagle

      V Sloveniji je bila takoj po osamosvojitvi storjena strateška napaka, oz. jih je bilo še več.
      Prva je bila ta, da ni bila izpeljana politična lustracija, druga pa ta, da je bil za predsednika novonastale države Slovenije izvoljen ex partijski poveljnik, ortodoksni komunist tov. Milan Kučan, namesto da bi narod takrat izvolil dr. Pučnika, velikega Slovenca, domoljuba disidenta in demokrata.

     • Bilderberg

      Pa veš da se je ravno Pučnik zmenil s Kučanom da ne bo revanšizma?!

     • baldeagle

      Ja, ker je bil naiven in verjel v dobro sodelovanje z njim. Ker je relativno dolgo obdobje preživel v Nemčiji, državi z demokratično tradicijo, je mislil, da se lahko tudi tukaj zanese na ljudi. Ni prepoznal preračunljivca, podleža in lažnivca v kučanu in mu nasedel. To je kasneje tudi obžaloval.

     • viktorh

      Ta tema ima globoko ozadje.

      Vsi “pomladniki” so bil za lustracijo. Striktno je nasprotoval Dr. France Bučar, podprl pa ga je Dr. Jože Pučnik. Bučar je rekel samo preko mojega trupla, Pučnik pa je svoje stališče obrazložil s tem, da je proti zato, da jim ne bi očitali, da so revanšisti in bi s tem bili enaki kot so bili komunisti, ki so odstranjevali svoje politične nasprotnike – tudi njega.

      Pučnik ni bil niti malo naiven, pa tudi zaveden ne in tudi ni verjel v pošteno sodelovanje s Kučanom. S Kučanom o tem nista debatirala. Zato tole ne drži: “Pučnik zmenil s Kučanom da ne bo revanšizma?!”
      Kučan nikoli ni poznal demokratičnega dialoga

      Pučnik pa je bil načelen, pošten politični tekmec in PRAVI DEMOKRAT.

     • Bilderberg

      Jaz se povsem strinjam s tem da bi pri nas morali ukrepat odločneje leta 91.
      Absolutno se strinjam da mandat tožilcev in sodnikov ne more bit neomejen. O njih bi moral sodit narod. Narod je nas vsemi in potem je edino možna sodba v imenu naroda. Seveda ne sme sodnika nastavljat režim. Mora jih narod.
      Glede Nemčije: Nemčija ima še danes hude probleme z vzhodno Nemčijo in še danes ne marajo preveč vzhodnih Nemcev. So slabi delavci in kradejo huje kot Poljaki. Kar nam samo pokaže kaj se zgodi z istim narodom če pade pod boljševiški režim. Je pa v Nemčiji vseeno druga situacija ker je v polovici države bil razvit kapitalizem in normalno niso tolerirali “Starih sil”.
      So seveda tudi obračunali z razpasenim javnim birokratskim aparatom. Kar pa v SLO ni v interesu tudi desnici ne.
      Je pa pri ans desnica že vladala in nič naredila. Če ne more ta ki vlada, kdo potem lahko?! In na osnovi česa lahko računaš da bo naslednjič ta isti vladal bolje?!
      V Nemčiji se tudi komunisti in socialisti niso razleteli po celem političnem prostoru – kot pri nas. Tako da primerjave so …..

     • baldeagle

      S prvim delom komentarja se strinjam, z drugim ne v celoti.

     • xtc

      Ko boš dojel ,da te fura za nos pa se javi.

     • baldeagle

      Nihče mene ne fura za nos. Človeka osebno ne poznam. torej ne vem o njemu popolnoma nič. “Poznava” se iz tega portala po nickname. Zato mu pritrdim, kadar se z njim strinjam in mu ugovarjam, kadar se najina mnenja razlikujejo. Sva imela v eni temi nekaj dni nazaj tudi z Bilderbergom vročo debato, vendar je vse potekalo obojestransko korektno in brez žalitev. Na koncu sva pač ostala vsak pri svojem in nič hudega se ni zgodilo. V določenih temah, pa oba razmišljava zelo podobno. Take stvari so pač zame normalne in človeške.
      Včeraj me je pod eno drugo temo tudi arogantno in zelo žaljivo napadel eden izmed komentatorjev, ki ga sicer spoštujem in tudi cenim njegovo razmišljanje in pogled na tukajšnje dogodke, ki je identičen mojemu. Verjetno je človek imel slab dan in me napadel iz razloga, ker nasprotujem legalizaciji marihuane. Vendar se mu nisem pustil sprovocirati in ga kot komentatorja še naprej spoštujem, kot sem ga pred “napadom” name. Zame so tovrstne konfrontacije nekaj popolnoma normalnega in človeškega. V demokratičnih deželah je zelo zaželjeno, da se mnenja o določenih tematikah krešejo in naj zmaga moč argumentov. Tudi to je med drugim bit demokracije. Nekateri pa si demokracijo razlagajo na način, da je samo njihovo prepričanje pravilno, vsak odklon od njihovega pogleda na stvari, pa že označijo kot sovražen. Tako da tukaj vsem jasno povem, da taki ljudje, kdorkoli že so nimajo najmanjšega pojma o demokraciji in je niti najmanj ne razumejo. Pojdite si enkrat v živo pogledati spopad političnih veljakov različnih taborov v USA in njihovi besedni konfrontaciji dobro prisluhnite, pa boste mogoče spoznali le delček tega, kaj v praksi pomeni demokracija in ugotovili, da v Sloveniji ni niti D od demokracije.

     • Miran Pavličič

      Seveda ne more, saj je še vsaka leva vlada nastavljena in nadzorovana s strani tistih ki to enostavno nočejo. Ko pa se bodo Slovencu “zopet zjasnila se vremena” bo pa na volitvah pomel z rdečimi, kot so to storile vse postkomunistične države v Evropi. E takrat bo tudi nova vlada počistila s to nesnago. Samo upam, da Slovenec ne bo čakal 100 let kot pepelka, ampak bo to prav kmalu .

    • viktorh

     Saj je tudi tvoja babica delala v ZRN. A si pozabil kako podrobno si opisoval to obdobje s stališča ekonomije?

     • xtc

      Pa ata je bil direktor banke v času SFRJ on pa ima sedaj podjetje v Nemčiji,ops pardon v Rusiji.
      Nekatere navedbe me vse bolj prepričujejo ,da gre za istega udbovskega provokatorja iz Siol-a.

     • viktorh

      firmo je prodal, sedaj pa dela le na borzi: vlaga…

     • xtc

      Ja vlaga k….. v precep.

 • janez zorman

  Sem skoraj prepričan, da bo Murglova Jasna za ustavno sodnico predlagala prav to “izkušeno” tožilko – Hrastarco. Tako bo to šlo – naslednje leto.

 • Rožle

  Vrhovni…a ti si se že pozdravu..? sam vprašam

  • Vrhovnisodnik

   Od česa.

  • Kučko pod pručko

   Se že reži, zdrav je!!!

 • Novi Dan

  Glavno, da je zabava. Kameleonov kar ne zmanjka. Se prefarbamo, po potrebi, ane?

 • Rožle

  Kdaj bo pa kej Von Teka Teka kej povedu…., da slišmo še njega v katero smer je prešaltu…?!

  • marta

   Baje peče piškote za Božička :)))

  • Novi Dan

   :) Tu vse zanaša. Malo v levo, malo v desno. Po potrebi. Danes bomo za Janšo, jutri za ZL. LOL !

   Krumpasti Vanč je pa kriv za eksploziv na letalih.

   Ni, da ni.

  • Kučko pod pručko

   Nekaj nas je pa le trdnih. Ne menjamo strani!!!

   • Novi Dan

    Ne bom komentiral. :)

    • Kučko pod pručko

     Ti kar povej, kaj misliš!!!

   • baldeagle

    Tako je. Odkar posedujem tudi slo. državljanstvo, volim izključno in samo SDS na lokalni in državni ravni. Tako da bi se v primeru, da me nekdo obtoži da menjam strani, pa tudi sam rahlo razjezil.

   • Kučko pod pručko

    Vrhovni, takle si mi pa najbolj všeč. Sem že mislu, da si fotko zgubu!!!

    • Vrhovnisodnik

     Ne, tamle sem vidu komentatorko Ney, da me je prosila naj si jo dam v Avatar nazaj, da se je vedno nasmejala, pa sem jo dal.

     • Kučko pod pručko

      To sem te že mislu jest fehtat. Zakon si!!!

 • marta

  Oh Nova24TV pa ne še vi začet s temi reklamami “jasnovidnih lažnivcev in bleferjev”.
  Sem mislila, da ste pametnejši od ostalih rdečih cajtngov.
  Začnite še reklamirat sex usluge pa ne pridem več semle.

  • Aton

   Saj reklamirajo neko Zokijevo farmacevtko.

 • Rožle

  Nazaj v šole uvesti predmet….NNNP !

 • Novi Dan

  Slovenci, amen in amen !

 • Novi Dan

  Preveč pijete. Pa ne morete ostati na levi ali desni strani ceste. Odločite se.

  Ste naši ali njihovi. Na dveh stolih ne boste mogli sedeti.

  • Novi Dan

   Danes ja. jutri ne. Tako ne gre to.

   • xtc

    Seveda gre,kmalu bodo tukaj Avstrijci gospodarji tako kot je že bilo nato pa bo mir.

  • Novi Dan

   Je ja, ali pa ne. Kaj vam bo svetovala mama*

  • xtc

   Se čudiš?
   Zato je Slovenija kjer je.

 • Rožle

  Če ne bi bilo Janše…bi vi danes še vedno Yugi fafal…!!!..Pa tale praznik bi lohka sam sanjal…!

  • Vrhovnisodnik

   ITAQ, pa to.

  • Novakec

   To ni več praznik ampak potrošniško skrpucalo.

 • Miran Pavličič

  Za kaznivo dejanje krive ovadbe je zagrožena kazen zapora do dveh let,
  za žaljivo obdolžitev pa denarna kazen ali zapor do šestih mesecev.
  No Hrast babji, kolka pa je kazen za prirejanje in ponarejanje? Pa to žensko tožilko bi bilo treba kazensko in finančno sankcionirat za konec pa nagnat iz sodniških vrst. Tako za vspodbudo ostalim nedotakljivim.

  • Duhec

   Taki ste mi všeč…. sam upoštevaj dejstvo, da ma levica skor vse v svojih rokah.

   • Rožle

    Pol tebe na kurah nč več ne brišejo…?

  • baldeagle

   Sem že danes napisal, da dokler se sodnikom ne ukine trajni mandat in uvede njihova reelekcija, bo stanje samo še slabše.

  • Peter

   Ni več tožilka. Zdaj je odvetnica.

 • slokipartizan

  eh, zadeva se umirja. Lahko noč, (kateri boste lahko spali)

 • Dejan Ribič

  OK zdej pa lewaki v arest, vsi po spisku navzdol Kučan, Masleša, Zobec Hrastar(btw: ka je s temi dvojnimi priimki, je to zdej moda al ka??) Klemenčič, Kos, zihr sn koga pozabu, ampak za začetek bo.

  • Vrhovnisodnik

   Kaj tolk kompliciraš, na Dobu je dost placa za vse lewake, saj smo prizid zgradil.

   • Kučko pod pručko

    Dober avatar maš. Ta nartabolš!!!

    • Vrhovnisodnik

     ITAQ, AVE PRUČKO, Rožle pa ovinkar pod drugimi temami, včeri si šu kmal spat, pod bolničarja dorferja poglej, smo mel cel šov.

     • Kučko pod pručko

      Ampak, priznej Vrhovni, da mam jest boljšo frizuro!!!

     • Vrhovnisodnik

      To pa sigurno, najlepšo, mal pod sluzastega skoč, je Rožle tam.

     • Kučko pod pručko

      Počasi grem spat, bom pa pogledal!!!

     • MasleniBandit

      Sam jaz mam pa lepše zobe.

     • Novakec

      Kot biseri, tako redki.

     • viktorh

      Jasno, Štefi ima čas, da te kar naprej fena…

    • MasleniBandit

     Kwa pa tale.

     • Vrhovnisodnik

      Zobe imaš prav dragocene, redki so, kot biseri.

     • viktorh

      ..pa križni in odprti griz ima…

   • Dejan Ribič

    Maš prav, čeprav sem pa zihr, da ko bi enkrat začel preganjat “taglavne” bi se ostali vsi poskril

 • Vrhovnisodnik

  Šejtana pa ni več, smo ga razcefral.

  • Rožle

   Ne vem, …sej veš, da je pregnan ta se je 100% transformiru v SDS….!

   • Vrhovnisodnik

    Novi dan, mi je mal sumljiv, mal po JOKER- ju diši.

    • xtc

     Tudi ti si vse bolj sumljiv,s komentarji.

     • Vrhovnisodnik

      Ne smet mi pod posti, kwa boš pa zdaj komentiru, ko sta se Putin in novi predsednik ZDA ujela.

     • xtc

      Mislim ,da je nesposobni Obama še kar presednik,no Trump pa še NI predsednik.
      Sicer ima Trump kar veliko dobrih stvari,vendar pa se očitno ne zvedaš nečesa eno je volilna kampanija in govori drugo je realnost in nato delovanje v njej.
      icer pa še vedno mislim ,da ZDA rabijo predsenika kot je bil Reagan ,ki je spravil Ruse popolnoma na kolena.

     • Državni sekretar

      Ne moti vrhovnega, ko govori, boš sedu, tko, kot sem jaz, pa še orglce so mi razredčili.

     • ney

      :))

     • Novakec

      Čuti vojsko kad kapetan piša!

     • Aton

      Nekateri sumijo vse in vsakogar, nekateri pa verujejo v lepšo bodočnost in korakajo v lepšo preteklost!

  • Kučko pod pručko

   Sej se mi Šejtan kar smil. A ga niste mal preveč???

  • xtc

   Kako ni več ,kaj pa torej tu tulumariš?

  • Šejtan

   ITAQ.

 • Vrhovnisodnik

  Simpl, kot goveja juhca, resnica na koncu vedno zmaga, a ne lewaki.

  • Šejtan

   Oni mislijo, da je to nekaj za na kruh namazat.

 • MasleniBandit

  Zahtevamo takojšen odstop : Masleše, Fischerja in Ferlinca, Hrastarjeva je pa že pred 3 leti ušla od strahu.

  • Rožle

   Vera Mejak..;

   “pripravnik moj je bil tale Ferlinc..kar naj sliši.. bolj butastega pripravnika nisem imela”….

   • Vrhovnisodnik

    Itaq, kadar smo ga po malco poslal, je vse narobe prinesu.

   • MasleniBandit

    Take lewaki rabjo, da ne zna mislit in nič ne sprašuje, samo tisto naredi, kar mu ukažejo.

   • Kučko pod pručko

    Slišal na lastna ušesa. Točno tako je povedala!!!

  • Vrhovnisodnik

   Naj bolje , da jim greš to osebno povedat, pol je kaj šans

  • marta

   Kaj pa bomo napravili s podpredsednico vrhovnega sodišča Nino Betetto ?
   A, njo bomo pa v Strasbourg poslali na ESČP, ker so naši vrli “strokovnjaki” ocenili, da ddr. Klemen Jaklič – edini Slovenec, ki si je na področju ustavnega prava in celo v tujini, pridobil najvišjo usposobljenost ….in .je še vedno edini z dvojnim doktoratom iz tega področja – ni dovolj sposoben za sodnika ESČP.
   Se razume, se razume….. kako ne ?

   • kekec

    Na žalost nima kumrovške šole in taki so za naše, totalno nesposobni. Rezutate naših strokovnjakov pa serijsko mečejo na EURO sodiščih.

   • Darth Vader

    tako je naredila največjo možno uslugo slovenskemu narodu, dr.dr.Klemen Jaklič je v slovenskem parlamentu zaprisegel kot ustavni sodnik in prebral govor zvestobe domovini, narodu in ustavi. Tako se je izgubljen sin vrnil domov.

 • Johan

  Tale bejba dobro sodeluje z člani UDBE !

  • kekec

   Ne smem gledat zgornje slike, se mi ne bo kolega dva tedna prebudil.

  • trobenta

   To baburo takoj strpat v kurnik h kuram….

 • Novakec

  Kaj mi pa morete, morete…..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!