fbpx

Spolni iztirjenci kmalu tudi v slačilnicah in straniščih naših otrok?

(Foto: iStock)

Spolna sprevrženost spada med dosežke “kulturne” revolucije skrajne levice, ki ne spoštuje niti svobode niti vesti drugače mislečih. Jasno je, da tudi homoseksualcev in lezbijk ne spoštujejo, ampak jih zlorabljajo za spreminjanje družbe po svojih izrojenih idejah.

Kako so skrajneži za svoje cilje pripravljeni zlorabiti kogarkoli (tokrat homoseksualce) piše Michael Swift v glosi z naslovom Homoseksualni manifest: “Vaše sinove bomo sodomizirali, znamenja vaše bedne moškosti, vaše plitve sanje in vulgarne laži. Zapeljevali vas bomo v vaših šolah, v vaših stanovanjih, telovadnicah, slačilnicah, stadionih, seminarjih, mladinskih skupinah, kinotekah, vojašnicah, zavetiščih, klubih za moške, kongresnih centrih, vsepovsod, kjer se družijo moški z moškimi. Vaši sinovi bodo naši lizači, ki nam bodo na voljo. Prelevili se bodo v našo podobo. Po nas bodo hrepeneli in nas oboževali … Tresi se, heteroseksualna svinja, ko se bomo pojavili pred teboj brez maske.”

Anja Kopač Mrak (foto: STA)

V želji po spreminjanju sveta po vzoru levičarskih in homoseksualnih elit ne gre za iskreno prizadevanje za doseganje še morda nedoseženih človekovih pravic. Gre za vsiljevanje moralno spornih in za večino nesprejemljivih načinov razumevanja človekove spolnosti.

(Foto: iStock)

Homo-lezbični-bi-trans-inter seksualni lobi je še enkrat pokazal svojo nestrpnost
Glede na znane statistične podatke, ki so dostopni in izhajajo iz homoseksualnih krogov, naj bi bilo med 2,7 % in 1,1 % moških in od 1,3 % do 0,4 % žensk, ki so izključno homoseksualno usmerjeni. Sorazmerno nizek odstotek prebivalstva, ki se uvršča v kategorijo istospolno usmerjenih oseb, pa je v javnosti zadnje čase deležen nenormalne pozornosti. In to prav po zaslugi omenjenih lobijev, ki homoseksualce na veliko zlorabljajo za napade na svobodo govora in drugače misleče ljudi, ki jih skušajo disciplinirati z vmešavanjem v vsakdanje življenje ljudi.  V Ameriki so se ta čas spravili celo na športno dogajanje in “neubogljivo” državo Severno Karolino kaznovali z odpovedjo dogodka All stars vikend leta 2017, družba PayPal je odpovedala postavitev svojega operativnega središča v kraju Charlotte, največjem mestu te zvezne države; Bruce Springsteen je odpovedal napovedan koncert …

(Foto: iStock)

Kaj groznega je zagrešila Severna Karolina? Zaščitili so ženske in otroke!
Parlament zvezne države Severna Carolina je marca 2016 sprejel najbolj normalno odločitev, kar je mogoče – ločena javna stranišča. Z zakonom so prepovedali, da na ženska stranišča hodijo moški, ki se “počutijo”, da so ženske in obratno, da na moška stranišča ne smejo hoditi ženske, ki se “počutijo”, da so moški. Parlament Severne Karoline zakona za zaščito otrok in žensk pred spolnimi iztirjenci ni spremenil, čeprav homoseksualni in levičarski lobiji nanje pritiskajo z gospodarskimi, medijskimi, športnimi in drugimi sankcijami. Zato so zgled upora proti bojevitemu homoseksualnemu lobiju.

(Foto: iStock)

V Sloveniji so ljudje decembra 2015 na družinskem referendumu odločili: Zaščitili bomo naše otroke in ženske pred spolnimi iztirjenci! Tudi na straniščih.
Decembra 2015 smo zagovorniki otrok in družin javnost posvarili, da izrojeni družinski zakon Anje Kopač Mrak za seboj prinaša tudi takšne praktične posledice, kot so skupna javna stranišča, kjer bi bile ženske in otroci lahek plen morebitnih spolnih iztirjencev. Takrat so poslanci Cerarjeve vlade, aktivisti Združene levice in homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti in največji mediji trdili, da to ni res. Danes se ti isti zgražajo nad nestrpnostjo oblasti Severne Karoline.

Franci Donko