Saj ni res, pa je – Svetlana Slapšak od Facebooka pridobila “uradno” potrdilo, da Nova24TV širi sovraštvo

Svetlana Slapšak in njen ponesrečeni eksperiment. Foto: Arhiv Nova24TV.

Kdo še kopira neprimerne komentarje izpod člankov na spletnih portalih, ki še niso bili moderirani, na socialno omrežje Facebook, da bi s tem izsilil opozorilo in izbris komentarjev ter tako dokazal, da so njegove teze bojda pravilne? To je naredila kolumnistka časopisa Večer iz interesne sfere Socialnih demokratov, Svetlana Slapšak, ki se vsak konec tedna ukvarja s Slovensko demokratsko stranko, televizijo Nova24TV in celo njenimi novinarji ter uredniki. Sodeč po njenem pisanju so jo pri spletnem gigantu Facebook opozorili, da komentarji, ki jih je skopirala od neznanih uporabnikov pod enem izmed prispevkov na Nova24TV.si, kršijo pravila njihovih skupnosti, da so sovražni in da so jih izbrisali. “Zadoščenje. Končno sem dobila uradno potrdilo, da mediji SDS proizvajajo sovražni govor,” zdaj piše v svoji kolumni Slapšakova.

V resnici gre še za eno v dolgi vrsti zavajanj in laži profesorice, ki velja za sivo eminenco levičarskih ideologov, ki je bila v 80-letih zaradi prevare nagnana z Inštituta za književnost, pozneje pa so jo zaposlili na ljubljanski univerzi, kjer si je s pomočjo sistema ustvarila novo kariero.

Prvič, komentarji na Nova24TV nikakor ne odražajo mnenj uredništva, kar je jasno zapisano tudi pod vsakim prispevkom, kjer je na voljo prostor za komentarje. “Ne žalite, provokatorje in neprimerno vsebino prijavite,” je eno od navodil, ki jih jasno navaja spletni portal Nova24TV.

Jasna pravila za komentiranje na Nova24TV, ki zahtevajo strpnost in svarijo pred nasiljem
Nadalje Nova24TV na svojem spletnem portalu zelo jasno navaja, kakšna so pravila dostojnega komuniciranja: “Komentiranje je privilegij, ne pravica. Komentarji naj se nanašajo na članek. Komentarji, ki se ne bodo nanašali na članek, bodo brisani. Do drugih komentatorjev bodite vljudni in spoštljivi. Pozivi k nasilju niso dovoljeni. Komentarji, ki bodo pozivali k nasilju, bodo izbrisani, njihovi avtorji blokirani in ustrezni organi obveščeni. Izogibajte se psovkam, osebnim napadom in napadom na t. i. slamnate može.” Trditve Svetlane Slapšak, da medij Nova24TV proizvaja sovražni govor, nikakor ne more držati, zato v uredništvu ocenjujemo, da gre za lažnivo in zlonamerno pisanje kolumnistke Večera. Prav tako daje njeno pisanje o “SDS mediju” priokus samoironije, saj je Večer nedavno napovedal združitev z Dnevnikom, oba pa sta v lasti tajkunov, ki pripadajo interesni sferi Socialnih demokratov, naslednikov nekdanje komunistične partije. Prav novinarji teh medijev, kot je Dejan Karba, so v preteklosti trosili laži, z njimi vzpodbujali nestrpne komentarje zoper stranko SDS in njenega predsednika, zaradi česar so bili celo na sodišču obsojeni.

Dejan Karba, klasičen primer “fake news” novinarja medijev iz interesne sfere SD. (Foto: Arhiv Nova24TV)

Svetlana, najprej je potrebno pomesti pred svojim pragom …
Drugič, časnik Večer naj najprej poskrbi, da bo pravočasno moderiral komentarje na svoji spletni strani. Pod njihovimi članki lahko najdemo praktično vse; od groženj nekdanjemu novinarju RTV Aljoši Dragašu s smrtjo do nesramnih in podlih zapisov o Janezu Janši (te najdemo že v novinarskih izdelkih) in celo nestrpnih zapisov proti ilegalnim migrantom. Potemtakem je Svetlana Slapšak prav tako zaposlena v tovarni “sovražnega govora”, zato je njeno obračunavanje z Nova24TV težko razumeti.

Primeri Svetlaninega sovražnega govora na spletnem portalu časnika Večer. (Foto: Večer)

In tretjič, Facebook po naši vednosti do danes še ni pridobil nobenih ustreznih pooblastil, da bi lahko izdajal kakršna koli uradna potrdila, kaj je sovražni govor in kdo naj bi ga proizvajal. Skupina študentov in profesorjev iz levičarsko indoktrinirane Fakultete za družbene vede si pač ne more po diktatorsko jemati pravice biti razsodnik. O tem, kaj, če sploh obstaja, naj bi sovražni govor bil, v Sloveniji odloča izključno in edinole sodišče.

Tibor Ferk

 • tzt

  Napišite tako kot je bilo. Slapšakovo so v Beogradu nagnali, ker je kradla.

 • montyamp

  Svetlana Slapšak je na seznamu kozorogov , za katere bi težko trdili da so prijetni in polni toplega človekoljubja .
  Žvepleni naj bi naročil 53 umorov in kaj je zdaj to , ko se pod partijsko nomenklaturo ukvarjamo še samo z atentati in bankroti .
  Seznam ljudomrznežev vam bo povedal vse .
  Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Šketa Drago , Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

  • Felikss_AH

   Zakaj Göring…on ne spada med to golazen

   • montyamp

    Rojen 12 januar .
    Kar nekaj morbidnosti se da najti .
    Wiki je cenzurirana od židov , ampak , če bi omenjeni bil ful pameten , mogoče CIA danes ne bi bila tako močna .
    https://sl.wikipedia.org/wiki/Hermann_G%C3%B6ring

    • Felikss_AH

     Ne kapiram tole zadnje z CIA… se ti da…?

     • montyamp

      Ja zmagali bi mogoče pametnejši , Adolf ni bil glih super nor , mogoče je imel preveč levih rok . Žal so zmagali zlobni , od tam raste CIA .

     • Felikss_AH

      OK, kapiram… ja, in na to temo bi se dala razvit zanimiva debata, ki bi jo pa tudi tu “neke nevidne sile” hitro spamirale. Tako kot cenzurirajo Wiki, podobno so sfrizirali vse o ozadju WW2… in s friziranjem “kaustičnih” številk dosegli popolne “avtorske pravice” nad vsako revizijo njihovega vpletanja … in kako so dosegli da njim neprimerna dejstva ostanejo trajno zaklenjena v arhivih Albiona.

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • est

  Tale teta je zgrešila celo stoletje. Čas se vrti naprej, samo njej podobni bi ga radi zavrteli nazaj.

  • Steiermark

   Ne smeš ji zameriti, saj vendar prihaja iz dela sveta, ki je še vedno nerazvit in 1000 let za opicami!

   • šmentanamuha

    Čisto tako ravno ni. V vsakem narodu je tudi odpad.

    • Steiermark

     Nisem govorila o odpadu ampak o nerazvitih z balkana! Zanimivo pa je vzeti malo pod drobnogled, tvojo izjavo o odpadu, da ravno jugosrbsko balkanski odpad vedno najde ugodeno gnojišče kjer nam kar se da na visokih položajih, še vedno, solijo pamet in nam ukazujejo ter poveljujejo! Večina balkanskega ološa se je kar naselila pri nas in uspešno zasedla vodilne položaje, ter nas ustrahuje še naprej ter nas uničuje s svojim parazitarstvom in z odvzemanjem naših človekovih pravic, nam……

 • VERZIFIKATOR

  Svetlan S. Tamić

  SVETLO SE TALASA

  Sviće zora, SVETLO se talasa,
  prórekla je baba nam slobodu,
  onu pravu na nebeskom svodu,
  jer dolazi nadeuropska rasa.

  SVETLO sja gde Mara Kešić peva,
  SVETLO kojekakvo i bez žara,
  jedva čeka da mu priđe Mara,
  a keš uđe prazan džep gde zeva.

  SVETLA nama nikad, braćo dosta,
  kaže baba, gatarom se zove,
  đepovi joj uvek puni love,
  kaže ona da je to za gosta.

  SVETLA zoro, ajde, bre, požuri,
  opet se je babi nešto snilo,
  dođi pravedna po babu silo,
  dosta SVETLA, neka već zažmuri!

 • janko

  Naj si da prababica že enkrat mir, če že mora non stop migat, pa naj nekaj fizičnega dela.

  • Nata

   Veš, ko si star in okrogel, še najlaže in najbolje migaš z jezikom. . . . .

 • Božidar Rodica

  Slapšak; slapša,slaba ,nikakva slabšalna ….itd

 • rabbit

  ,Kdor krade, ta tudi laže, a ne tovarišica Slapšak.

 • antimur

  Kaj je bilo Slapšaku, da je privlekel to čefursko prasico v Slovenijo. Sicer je pa ta kučanistična golazen po vseh revijah in časopisih enaka. Vsem je cilj napadanje Janše in SDS, ker se jim edini še upirajo. Od Cirmana, Delićke, takšne skozlane veše kot je ta melona Slapšakova, pa tja do izdajalcev kot je Šurla, Sunčička itd.

 • Antonius

  Svetlana Slapšak ali Poslabšanje, v čem je razlika?
  Gospodična Svetlana, z znanstvenim naslovom dr., je v Beogradu ukradla denar, zato je pobrisala iz rodne Srbije v Slovenijo in se prisesala na naš, slovenski denar.
  Sicer pa Pehta izgleda kot srbsko *vrhnje*, sam putr jo je.

  • Felikss_AH

   Kolega, raje mi ne kvari asociacijo na dober okus kajmaka in putra ob primerjavi s to odurno maso žarkega loja…

   • tzt

    Tud za ocvirke ni.

 • xtc

  Kaj zapisati?
  Levo ekstremistično agresivna ne preveč poštena Srbkinja kolikor je znano o njenih poslih.
  Omenjena še očitno kar živi v SFRJ in vse kar ni levo je “fašistično” ženska je tipičen levi primerek ,ki nujno rabi pomoč psihiatra,ker je nevarna tudi sama sebi.
  Sicer pa Nova nekaj pa je res a nemorete res končno iz portala spraviti Raznih Tunnekov in njemu podobnih?

 • saturnsky23 saturnsky23

  Ni njihova domovina, zato pa tako: Obe Srbijanki. Spomenka Diklićć,prav malo Hribar in Svetlana Slabšak.

 • Uroš

  Na tem portalu je nekaj komentatorjev resnično katastrofalnih in večinoma gre za namerno smetenje s steani levičarjev. Čudi me, da to dopuščate.

 • Artur

  Človek bi je na prvo po videzu primerjal s teto Pehto a ta nima pojma o pomoči ljudem z zdravilnimi zelišči je pa po značaju izrezan Soroš.

 • IZBIRA

  Ona samo kvačka in štrika s fejsbukom (piši kao što govoriš), ker je izobražena, za razlikomod babic, ki to počnejo z volno in so koristne.

 • neuralink

  Šele zdaj sem se zavedel pomena lajkov pod komentarji, krivosodje sodi v imenu ljudstva, zato palce gor!

  • neuralink

   Jebo vam pas mater!

 • Stajerka

  ….kaj tovarišica še ni slišala za intelektualno lastnino?…..seveda da ne, lopovščina, laž, tuj denar in likvidacija drugačemislečih so temelji komunizma…….slo “levica” (ki to ni), ona in njej podobni pa še vedno komunizma NE vidijo kot totalitarnega režima, ki je in še vedno, dokazano, povzroči največ žrtev…..

  …..za takšne je škoda časa in prostora v življenju vseh z lastno glavo razmišljujočih ljudi……vsi ostali pa si le naj razbijajo glavo na posledicah dejanj lewakov, ki dnevno uničujejo malega človeka, tako materialno kot mentalno……saj bo prišla ura resnice, še vedno je prišla in bo tudi v tem oziru…….

 • Stajerka

  ….sicer pa medij, ki omogoča, da bralec oz. komentator sam izloči primitivno, provokatrsko golazen, zasluži vso priznanje……osebno imam kar nekaj blokad, čeprav se dnevno pojavljajo novi, ni problem, rešitev je dostopna vsakomur…..
  …….mogoče je med blokiranci tudi dotična tovarišica, na katero se nanaša članek……nikoli, ampak res nikoli, NE reci nikoli……

 • Waltter

  nekak se mi zdi malo mimo da zenska lepi komentarje ki so od nekoga in ki so objavljeni na portalu ki je prav tako last od nekoga. Dasiravno so mogoce komentarji neprimerni so vseeno odraz intelektualne lastnine (ne glede koliko intelegence vsebujejo) in so s tem podvrzeni drugacnim zakonom.

  Zenska bi lahko bila srecna da je nekdo ne prijavi in kaznuje da nekaj bre vednosti kogarkoli lima na na neka kvazi socialna omrezja. Ce bi bla mlada s postavo bi limala svojo rit napol oblecena, sedaj pa mora iskat komentarje in kazat svojo neumnost.

  Pustite zensko da prebije v miru obdobje med rojstvom in smrjo, kajti kot kaze jo se samo to gor drzi. Res pa je da malo babo prestrasite da se take neumnosti ne delajo.

 • centurion

  “Slapšakovo skoraj blokirali, ker je na
  Facebook kopirala komentarje z našega portala ”
  Staro, grdo,pokvarjeno, levičarsko, srbsko prasico so prvi blokirali njeni
  srbski kolegi na srbski univerzi v Beogradu,
  ko so ugotovili da KRADE denar in jo nagnali.
  Seveda pa SLOVENIJA sprejme vsak migrantski drek,
  tako kot danes, tako tudi pred leti to debelo, smrdljivo prasico..
  Kurba stara, go home!

  • Steiermark

   Najbolj tragično pa je, da migrantski drek z balkana še vedno komandira in gospodari pri nas, čeprav smo se “osamosvojili”, nagnali jugosrbsko vojsko, kot stekle pse, so pa v zameno, vse največje jugofekalije zamenjale pozicije in postali naši gospodarji…….do kdaj še?

   • neuralink

    Kako smo lahko nagnali jugosrbsko vojsko, če nas je pa napadla jugohrvaška vojska, prvič slišim, da smo teritorialci stražili Beograd.
    To ste pač hrvatice, ker ste se ve skregsle s sosedami, ki so bile po rodu srbkinje, ste nas prišle v Slovenijo učit, naj bomo še mi jezni na slovenke, ki so po rodu srbkinje in ljubimo slovenke, ki so po rodu hrvatice, češ potem bomo spet pravi štajerski čistilci dunajskih hlevov, ko bodo naše punce oplajali hrvaški kelnerji.

    • Steiermark

     Ti še za odnašanje konjsega dreka izpod konjskih riti, v dunajskih štalah, nisi dober, od kdaj ste pa turški hlapci opravlali takšna dela ali kakršnakoli, na Dunaju, poznani ste edino po tem, da jih vedno, ko se spravljate na druge narode oz. greste na pohod (tako srbi, ki ste poturice in imate njihove gene), vedno znova izgubite bitke (kot tudi na Kosovskem polju), potem pa jokate, kaj ste izgubili, tako kot 1991 leta, ko ste z repom med nogami bežali, pa ne čez hribe in doline, nazaj na balkan ampak se vam je tako mudilo, da ste kar po morju odpluli nazaj, v vašo otačbino! Če je tvoja sestra ali mati srbjanka, ki je prišla v Slovenijo “poučevat”, to ne vem, vendar sodeč po tebi, nista sposobni ne ena ne druga, zaradi analfabetizma, ki še vedno vlada pri vas, srbijancih!

     • Felikss_AH

      Zaradi takih so Hrvati sprožili Bljesak in Olujo… ampak to je bilo nezadostno. Kot pri raku, moraš odstraniti še malo “zdravega”… da si pol lahko ziher. Slovenijo so si že na pol prilastili… še malo pa če i tu da bidnu “konstitutivni” narod.

     • Steiermark

      Ja, žal imaš prav, pri nas je rak že v takem razmahu, da mu tudi z najmočnejšimi bombardiranji z radio in kemo terapijo, nemoremo priti več do živega…. Žal!

    • Felikss_AH
 • centurion

  Kdo je v resnici Svetlana Slapšak – glavni ‘pitbul’
  medijskih napadov na desnico?
  Z beograjske univerze so jo zaradi kraje nagnali,
  na ljubljanski je zgradila profesorsko kariero!
  https://nova24tv.si/slovenija/ljudje/svetlana-slapsak-z-beograjske-univerze-so-jo-zaradi-kraje-nagnali-na-ljubljanski-je-zgradila-profesorsko-kariero/

 • Dragan Krstič

  Svetlana Slapšak ali natančneje svašta pi.ka rodi.

 • Amerikanc

  PRAVA RESNICA o SLAPŠAKLOVI !
  “Slapšakova, ki zadnje čase opravlja umazano delo Spomenke Hribar pod geslom “ustavite desnico”, ni bila pregnana z beograjske fakultete zaradi svojih političnih stališč, kakor rada sama pripoveduje, temveč so jo, po trditvah ene od tedanjih prič dogajanja, ki je resnico razkrila na spletnem portalu B92, odpustili.”
  “Ona je v Beogradu na Inštitutu za književnost in umetnost v 80-ih izgubila službo,” do tega pa je prišlo, ker je zaprosila za finančna sredstva za študijsko izmenjavo v tujini, na katero pa, kot se je kasneje izkazalo, ni nikoli odšla. “Denar je zadržala in zapravila in se zlagala, da je odšla v tujino.”

 • montyamp

  Wikpedia :
  Svetlana Slapšak je avtorica številnih del s področja antropologije, lingvistike, klasičnih študij, ————–študij spola————–, balkanologije in komparativistike.
  Kva pa je tole , ŠTUDIJ SPOLA ?????????????????????
  A ne ve kaj je ???
  Če ji napišem resnico , je to sovražni govor in me po banditski zakonodaji lahko toži .
  Komunisti imajo čas študirati katerega spola so , medtem ko normalni Slovenci delajo za polnjenje korit gošarski omladini , da se lahko po garažah …………..
  Saj to ni res , pa je .

  • centurion

   Samo nečesa ni zapisala Wikipedija:
   …je v Beogradu na Inštitutu za književnost in umetnost v 80-ih izgubila službo,” do tega pa je prišlo, ker je zaprosila za finančna sredstva za študijsko izmenjavo v tujini, na katero pa, kot se je kasneje izkazalo, ni nikoli odšla. “Denar je zadržala in zapravila in se zlagala, da je odšla v tujino.”
   Baba, smrdljiva,srbijanska = TATICA!

   • montyamp

    Hanza kurbenhaus cenzurira kurćanizem , Wiki zgleda tudi .

 • šmentanamuha

  Srbska čarovnica,Svetlana Slapšak, ki so jo zaradi menda “nepoštenega prilaščanja sredstev” (vidite, kako lepo sem se izrazila) nogirali z neke beograjske fakultete, je na svoji metli priletela naravnost v Slovenijo, kjer taki najbolje živijo, in zdaj predava intelektualno inferiornim levičarjem o etiki.
  Akademsko puščico svoje nove akademske kariere pa je Slapšakova usmerila v desni politični pol, kjer se nahajajo tisti, ki njenega zlohotnega nastopaštva ne vidijo kot prispevek k razvoju akademske misli in demokracije, ampak prej kot vračanje k socialističnemu enoumju, kjer se o tem, kaj bo veljalo za resnico, dogovorijo na partijskih sestankih.
  Zaradi izjemnih dosežkov na področju restavriranja neosocializma je Slapšakova postala zastavonoša levičarskih možganskih enoceličarjev, ker jim je olajšala proces razmišljanja. Eden njenih vidnejših intelektualnih prispevkov, poleg definicije sovražnega govora, je tudi predlog, naj ilegalce, ki jih naši policaji polovijo v gozdovih, država zaposli v vojski in policiji.

  P.s. Morda bi Srbija želela imeti ta svoj migrantski biser nazaj v svojih akademskih vrstah, nas je že dovolj oplemenitila.

 • Rožle

  Kaj, če bi se dotična raje s svojimi vnuki ukvarjala …
  seveda, če jih sploh ima …

  • centurion

   Raje z njo psihiatrija.

 • Objektivni Hun

  Stara ženica vam jih zanimivo gode.

  • šmentanamuha

   Jah, kaj si misliti o levičarjih, ki so jo izbrali za svojo ikono.

   • Objektivni Hun

    Nasploh kaj si misliti o ovcah, ki si izbirajo simbole, ikone, politične liderje…, enostavno, da so ovce.

    • šmentanamuha

     Politični voditelji so bili od nekdaj potrebni, sicer bi nastal kaos, ampak da si izbereš za influenserko eno staro srbsko čarovnico, ki so jo nagnali iz lastne domovine, to pa je nekaj novega na sceni. Včasih so to bili pogumni bojevniki, zmagovalci, danes imamo luzerje in transpolnike, istospolnike, ni da ni … tko to gre naprej v propad civilizacije.

     • Objektivni Hun

      Imamo tudi seksualne predatorje na ablasti, ki ne odgovarjajo za svoja izprijena početja v “vladivini prava”.
      Politiki so se kmalu izpridili. Tisti pošteni so odpadli ali so v manjšini potuhnjeni in delujejo za status quo.

     • šmentanamuha

      Kaj torej narediti?

     • Objektivni Hun

      Ena varijanta je, če imaš seveda genetske predispozicije, da se pridružiš oblastnikom oz. strmiš k kopičenju denarja oz moči.

     • šmentanamuha

      In druga varianta?

     • Objektivni Hun

      Je na tebi, da ti poveš, odločaš in sprejmeš odgovornost.

     • šmentanamuha

      Pravilen odgovor.

 • rubec

  Kmalu bo štela 100 let. Benny Hill je namreč rojen 1924.

  • Rožle

   Aha… pa se mi je zdela od nekod znana ..

 • von Rhein

  Provokatorji in plačanci pišejo na tem portalu zabeljene komentarje,uporabljajo primitivni način izražanja in podtikajo vse mogoče načine za pomoč diskreditacije portala. Babnica to dobro ve,mogoče je celo v dogovoru in to potem uporablja kot dokaz o “sovražnem govoru”. Ta način je tipičen za komunajzarsko medijsko “uničevanje” sovražnika.

 • IZBIRA

  Slovenska influencerka No.1, oziroma starost je po novem norost.

 • Amerikanc

  Srbjanka je nevede naredila harakiri.

 • dr. dr. Colles ☭

  Laž Tiborja Ferka in Nove24TV: “Komentiranje je privilegij, ne pravica. Komentarji naj se nanašajo na članek. Komentarji, ki se ne bodo nanašali na članek, bodo brisani. Do drugih komentatorjev bodite vljudni in spoštljivi. Pozivi k nasilju niso dovoljeni. Komentarji, ki bodo pozivali k nasilju, bodo izbrisani, njihovi avtorji blokirani in ustrezni organi obveščeni. Izogibajte se psovkam, osebnim napadom in napadom na t. i. slamnate može.”

  Moj kurac… kapish? Ste lažnivci desničarski voluharski kdaj izbrisali @cosmosjasnovidca…najhujšega med najhujšimi…leglo sovražnega govora?…NIKOLI !!!… Niti en desničar, ki se poslužujejo sovražnega govora, ni bil izbrisan. Mene ste izbrisali in blokirali najmanj 10X. Tudi druge levičarje ste…tukaj jih več ni !!!…Zato zaprite svoje lažnive greznice in nikoli več ne napadajte Svetlane Slapšak…ali Svetlane Makarovič…ali Foglovega Tuneka !!!… Barabe pokvarjene !!!

  • montyamp

   Veš , za razumevanje humorja mora imeti človek visok IQ , žal ga komunistom kronično primanjkuje , zato črkobralstvo in napad na črke .

  • centurion

   RESNICA PEINKIHER ANTONA
   je taka:

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

  • joza joza13

   Tonček, ne … seri …!

 • dr. dr. Colles ☭

  Pod okriljem medijev SDS se je sovražni govor razrastel do nepredstavljivih razsežnosti. S Facebookovim potrdilom in eno razsodbo sodišča v rokah bi lahko bila civilna iniciativa veliko bolj uspešna.

  • montyamp

   Hehehe , budalo , resnica ni sovražni govor .
   Resnica bo zmagala , komunisti pa na smetišče .

   • dr. dr. Colles ☭

    Količina sovraštva ameriškega portala 8chan je bila ogromna. Portal je bil tudi stalni vir informacij in formulacij za medije SDS !!!

    • montyamp

     Če sanjaš SDS in IJJ , vedi da je to subverzivna kompulzivna motnja , običajno jo imajo otroci zločinskih šumičev , na kratko udbovski mladiči .

    • centurion

     Nova 24TV je stalni vir o lažnivcu
     ANTONU PEINKIHERJU, ki se mora za laži opravičevati.
     In to javno.

     Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

     “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

     da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
     da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
     da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
     da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
     da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
     da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
     in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

  • centurion

   RAZSODBA SODIŠČA zate, tov.ANTON PEINKIHER

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

   • Gašper

    Krivosodje, pa te scene

 • dob

  po azerbejdžansko se margarini pravi “слапшак”

  • montyamp

   Austrijsko pa Rama .

  • šmentanamuha

   Bemti, tale Margarina je pa že fejst žarka.

 • dr. dr. Colles ☭

  Slapšakova je prava carica…tako epsko je napisala, da še moram enkrat ponovit:

  “Končno sem dobila uradno potrdilo, da mediji SDS proizvajajo sovražni govor: Facebook mi je poslal opozorilo, da moja objava komentarjev, ki sem jih citirala s portala Nova24TV in ki sem jih navedla tudi v svoji prejšnji kolumni v Večeru, krši standarde skupnosti glede sovražnega govora, in jo je zato odstranil s FB-strani.”

  …buha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • centurion

   Tu je tudi potrdilo, Tonči.
   Pravnomočno, s sodišča.
   Komentar???

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • neuralink

  Zakaj ne bi preizkusili hipotezo, če res drži, če se je pa zanjo že potrudilo toliko uglednih strokovnjakov, ki so iz skupka elektronskih besed, ugotovili sovražno delovanje. Nihče ne razume kako to deluje, smpak v svetu elektronske besede je povsem mogoče pustiti elektronsko opico, da naključno nabija po tipkovnici, dokler se ji slučajno ne posreči udariti točno tiste tipke v pravem zaporedju, da na ekranu naenkrat zažari nekaj sovražnega, za preprosto človeško dušo. Sovražna je torej tehnologija že sama po sebi, kar je bilo tudi za pričakovati, če pa uporabljamo stranske produkte vojaških tehnologij, namemjenih uničevanju žive sile. Hudik v mašini.

  Dejansko je zelo težko zložiti skupaj res čaroben komentar, ki bi v glavah tisočev bralcev induciral skrivnostne mračne sile, zaradi katerih bi potem začeli razmišljati kako drugim povzročiti slabo. Pravo sovraštvo je veliko težje skriti kot si morda kdo misli, ker ljudje govorimo zato, da se lahko pogovarjamo in razmišljamo, tudi zapomnimo in uporabimo spomine pri tvorbi novih izkušenj, kar nam omogoča bolj ugodno dpremenjena stanja zavesti. Komur se godi krivica, jo lahko pove in pojasni drugim, ki potem zato sovražijo vzroke krivičnosti in mislijo, da bo zato šla krivica proč. Ko enkrat nekaj preberemo, se tistega ne da več odmisliti, kar pri določenih ljudeh tvori različne frustracije. Inducirane halucinacije so včasih tako močne, da kih empatične osebe začutijo kot, da bi se kaj takega zgodilo njim, zato se recimo na vaških veselicah vsi objemajo in zibajo v hipnotičnem ritmu raztegovanja meha harmonike. Beseda lahko namreč zveni tudi kot glasba, trubadurji so od nekdaj opevali izkušnje predrznih in pogumnih vaških čudakov ter kraljev.

  Vendar danes živimo v dobi googlontologije, očitno se ne.nahajamo v vaških knjižnicah ali študijskih sobah visokih svečenikov v arkanskih semeniščih temveč smo povezani v medij, kjer lahko potujemo v času in raziskujemo alternativne dimenzije, ne da bi morali zato vstajati iz barskega stola.
  Lahko bi vzeli najbolj očiten primer besednih zvez, za katere je će nedvoumno ugotovljeno, da na čjudske množice delujejo s sovražno silo in ga dislektično analizirali, postavili tiste čarobne besede v relativno in kvantno sfero, če ni skrivnost slučajno v posamezni črki. En sam komentar bi rad videl, zaradi katerega je lahko vse drugače potem, ko ga enkrst prebetemo, pa je ni filozofije, psihoanalize in drugega orodja, s katerim bi lahko velike kozlarije razbili na male oslarije, te pa na popolnoma nepomembne lapsuse in pretežno neškodljive prdce.

  Če se ne da ekpoerimentalno preveriti, ni teorija, še hipoteza ne more biti, ker ni mogoče ničesar izmeriti in res ne vem o čem bi se še lahko pogovarjali, pri čemer bi vsi mislili na.iste resnične stvari.

 • dr. dr. Colles ☭

  Svetlana Slapšak: “Priznajte, vi, ki se še spomnite referenduma o osamosvojitvi Slovenije, da o medvedih in volkovih tedaj sploh niste razmišljali kot o delu prebivalstva, ki ga je treba izgnati iz države, da ne bi iz nje nastal zverinjak. Toda osamosvojitelji, zbrani v klubu, ki državi uspešno za nazaj zaračunava svoje fantazme, niso bili tako naivni. Vedeli so, da so tako volkovi kot medvedi nevarni za našo neodvisnost, zato je bil njihov izgon/eliminacija del programa osamosvojitve. Tako je vsaj mogoče razumeti prvega osamosvojitelja, največjega opozicijskega politika in zaščitnika drobnice, ki nas je v svoji nezaustavljivi potrebi, da ob vsakem dogodku v državi poda svojo dokončno oceno oziroma da povsod vtakne svoj nos, počastil s čivkom tudi na to temo.”

  • centurion

   Tonči, ODGOVORI NO….

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • dr. dr. Colles ☭

  Ko smo novinarji tednika Haloze Express obiskovalce vprašali, kaj jim je pri stranki in Šarcu najbolj všeč, je večina odgovorila s podobnim odgovorom: ”Ta njegova drža, to mi je všeč. Kar reče tudi stori, preveč ne obljublja.”

  PS: Šarec se poserje na prištinskega posvojenca, zato je folku tako všeč !!!

 • dr. dr. Colles ☭

  Čujte SDS-ovci…a se najdete v totem Šarčevem govoru:

  ”Če želimo nekaj narediti, je včasih tudi treba nehati cincati, treba nehati se spraševati, ali je voda v bazenu in kako topla je, ampak je treba preprosto skočiti. Če imaš končni cilj in če imaš svojo pot, se ne oziraj na vsakega psa, ki laja nate, ker ne boš dosegel cilja. Vsak naj pometa pred svojim pragom, pa bomo vsi bolj uspešni!”

  PS: Ko govori o psih…govori o SDS-u… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha … Pa prag imate fsrani !!!

  • šmentanamuha

   Predlagam, da levičarji s Svetlano in Svetlano na čelu poskačete v bazen brez vode, vam bo prihranjen šok zaradi mrzle vode. Matr, ampak je cel pesnik postal tale naš Serpentinšek, kr v prazen bazen bi skaku, pa še kakega psa bi pogrizu mimgrede. To mi deli Šarplaninšek!

 • Janez Kepic-Kern

  TEBE
  NIČ NI TREBA – SLIŠATI DR.DR. COLLES=F.TUNEK,
  KER
  PRAKTIČNO NIKOLI NIČ – POZITIVNEGA
  ZA NAS SLOVENCE – DOBREGA – NE PREDLAGAŠ.

  V redu je,
  da ste pri NOVI24TV – POZORNI
  NA
  NAM SLOVENCEM – POTENCIALNO – ZLONAMERNE – LJUDI, SKUPINE, USTANOVE.
  GLEDE
  “NEURALINKA,
  DR.DR. COLLESA, PAULUSA “- F. TUNKA – PUSTIMO !

  Le, ker gre – za – se zdi – PRECEJ “ZLOBNEGA” ČLOVEKA
  JE
  POTREBEN POZORNOSTI.
  NJEGOVA – “DOBRA” PLAT JE EDNO TO, DA VSE POVE
  KAR
  “SLABEGA” IMAJO EX KP, ZK STRANKE IN LJUDJE – V MISLIH –
  A
  TE SVOJE “SLABE NAMENE” – DO NAS – SLOVENCEV – ZAMOLČIJO! Se zdi – oz. je tako.
  MENE – ŽE RESNO – SKRBI – ZA NAŠE – P E N Z I J E !
  IN
  TUDI ZA OK ZDRAVSTVENE STORITVE v mreži ZDRAVSTVENIH DOMOV – R.S.
  Le realne,
  ljudem pomemebne – vsebine – naj imajo – SDS, SLS pomladne stranke naše SLOVENIJE.
  Je
  treba pokazati na – BLEF IN NAM SLOVENCEM ŠKODO POVZROČAJOČA POČETJA
  KI
  JIH IZVAJAJO – PONAVADI ZELO PRIKRITO
  TE
  IZ VKP-B STALINIZMA
  – IZHAJAJOČE – SD, LMŠ, LEVICA, zamirajoči SMC, DESUS. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  NA
  SPODNJEGA DR.DR. COLLESA – SE NE OZIRAJMO.
  VSE
  KAR SPLOH ŠE ZMORE – JE
  SE ZDI
  BREZSMISELNO, ZLOBNO ITD. TIPKANJE V NJEGA – MOBI.
  Ki je najbrž t.i. “pametni” mobi,
  da pa bi dr.dr. Colles=F. TUNEK – SPADAL K ČEMU “PAMETNEMU” -tro pa dvomim

 • tramal

  Ta starka slapšaova je tri dni do smrti ,pa še kar dela zgago.Matilda,kaj čakaš.Neverjetno koliko srbske golazni se je priteplo v Slovenijo ,z pomočjo izdajalskih komunistov.

 • Olga101

  Tovarisica Svetlana, še pomnite oddajo Studio ob 17., ko ste izjavila, da bo mir na svetu, ko bodo zadnjega kralja obesili na čreva zadnjega škofa?! Imate zato privilegirano penzijo?

 • mona lisa

  Krota blesava.

 • Janez Kepic-Kern

  ALI?
  ŠALA

  TA F. TUNEK=DR.DR.COLLES, PAULUS, NEVOLINK ITD.
  TOLIKO
  – DOPISUJE
  NA TA OK E- PORTAL – NVE24TV – ZATO,
  KER
  BI SE MORDA – RAD – V Č L A N I L – V OK STRANKI – SDS, SLS?
  A
  KDO TO VE?
  JAZ
  IMAM VEDNO BOLJ OBČUTEK,
  DA GA IMAJO EX KP, ZK STRANČICE – “POVHN KUFR”,
  DA
  JE ZELO – OSAMLJEN, DA GA NIHČE NE MARA ITD. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S. KONEC ŠALE

  TEBE
  NIČ NI TREBA – SLIŠATI DR.DR. COLLES=F.TUNEK,
  KER
  PRAKTIČNO NIKOLI NIČ – POZITIVNEGA
  ZA NAS SLOVENCE – DOBREGA – NE PREDLAGAŠ.

  V redu je,
  da ste pri NOVI24TV – POZORNI
  NA
  NAM SLOVENCEM – POTENCIALNO – ZLONAMERNE – LJUDI, SKUPINE, USTANOVE.
  GLEDE
  “NEURALINKA,
  DR.DR. COLLESA, PAULUSA “- F. TUNKA – PUSTIMO !

  Le, ker gre – za – se zdi – PRECEJ “ZLOBNEGA” ČLOVEKA
  JE
  POTREBEN POZORNOSTI.
  NJEGOVA – “DOBRA” PLAT JE EDNO TO, DA VSE POVE
  KAR
  “SLABEGA” IMAJO EX KP, ZK STRANKE IN LJUDJE – V MISLIH –
  A
  TE SVOJE “SLABE NAMENE” – DO NAS – SLOVENCEV – ZAMOLČIJO! Se zdi – oz. je tako.
  MENE – ŽE RESNO – SKRBI – ZA NAŠE – P E N Z I J E !
  IN
  TUDI ZA OK ZDRAVSTVENE STORITVE v mreži ZDRAVSTVENIH DOMOV – R.S.
  Le realne,
  ljudem pomemebne – vsebine – naj imajo – SDS, SLS pomladne stranke naše SLOVENIJE.
  Je
  treba pokazati na – BLEF IN NAM SLOVENCEM ŠKODO POVZROČAJOČA POČETJA
  KI
  JIH IZVAJAJO – PONAVADI ZELO PRIKRITO
  TE
  IZ VKP-B STALINIZMA
  – IZHAJAJOČE – SD, LMŠ, LEVICA, zamirajoči SMC, DESUS. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  NA
  SPODNJEGA DR.DR. COLLESA – SE NE OZIRAJMO.
  VSE
  KAR SPLOH ŠE ZMORE – JE
  SE ZDI
  BREZSMISELNO, ZLOBNO ITD. TIPKANJE V NJEGA – MOBI.
  Ki je najbrž t.i. “pametni” mobi,
  da pa bi dr.dr. Colles=F. TUNEK – SPADAL K ČEMU “PAMETNEMU” -tro pa dvomim

 • Andrej

  Če Slapšakova pridobi mnenje Dnevnika ali pa večera bodo ta mnenja še bolj “zaprmej”. Sicer pa velja mnenje iz Murgel in nič drugega.

 • Hribouc

  A res ni to tatica iz Beograda, ki so jo nagnali-ali pa se je sama, naj odkrito pove sama, ki je kradla, tako v medijih, že na začetku neke “kariere” ? Je kdaj zanikala, kar pišejo?

  Naj končno pove kaj je resnica njene kariere v Beogradu. Subito.
  S kakšno pravico potem Sloveniji, v tuji deželi gostiteljici soli pamet inustrahuje najvišjega predstavnika oblasti, g.Kovšco, modrega in zaslužnega Slovenca ?

  Kaj bi se zgodilo z menoj, če bi samo bleketal bedarije čez Srbe in Sr5bijo na sred Beograda?
  Naslednji dan bi me potegnili iz Save ali pa bi šel skozi Džerdap v Črno morje, 100% !

  Baba, nehaj srat !