fbpx

Ta video dokazuje katastrofalno stanje v zdravstvu! 28-letnik nujno potreboval pomoč, te pa od nikoder!

Slika je simbolična (Foto: YouTube)

Vsakomur, ki ima stik z realnostjo, je jasno, da so razmere v zdravstvu naravnost katastrofalne, kar pa dokazuje tudi spodnji video. Samir Ćeman je na družabnem omrežju objavil video posnetek, ki prikazuje njegovega 28-letnega brata, ki nujno potrebuje zdravstveno pomoč, a strokovnjaka ni od nikoder.

Ćemana je upravičeno razjezilo, da njegov brat že dve uri leži v bolečinah, strokovnjaka pa ni od nikoder. “Iz Portoroža do glavne klinike sem prišel prej kot človek, ki je za to odgovoren. Ali je to v današnjem času normalno? Presodite sami.”

Gepostet von Samir Ćeman am Donnerstag, 3. Mai 2018

Stanje je nedopustno
Za objavo posnetka se je Ćeman odločil zato, da se vidi, koliko pomanjkljivosti se pojavlja v zdravstvu. “Fant je star 28 let in tega si ne smemo dovoliti. Ni prav, da gre skozi nema ušesa in oči. To je bolečina 28-letnika, lahko bi bil vaš sin, babica, dedek, oče, mati, sestra, brat ali katerikoli drug. Nedopustno je, da leži v bolečinah z 39 stopinjami vročine, v katetru pa kri. Dve leti smo bili tiho, sedaj imamo dovolj! Zdravstvo potrebuje pomoč, saj je tisti, ki jo najbolj potrebujejo, nimajo, medtem pa nekateri kradejo. V prihodnje si tega ne smemo več dovoliti!”

Potem ko si je posnetek v 19 urah od objave ogledalo že kar 169.000 ljudi, se je Ćeman zahvalil za delitev posnetka in skupno borbo proti vsem ljudem, ki zavirajo normalno delovanje zdravstva v Sloveniji. Ob tem pa pohvalil vse osebje medicinskih bratov, dežurnih sester in marljivih oseb.

N. Ž.