Tajna loža Mira Cerarja – ko začnejo vladajoči bežati pred novinarji

Foto: STA

Ne, Miro Cerar ni postal član tajne lože ali verske sekte kot njegova finančna ministrica. Mnogo huje. V tajno ložo je spremenil kar Vlado Republike Slovenije. V zadnjem času so javnost praktično odrezali od informacij. Kaj se dogaja na vladi, je praktično nemogoče izvedeti. Informacije v stilu “kako smo dobri za državljane” dobivajo in objavljajo le še režimski mediji. V zadnjem mesecu pa je od posameznih ministrov, še manj pa od Cerarja, praktično nemogoče dobiti odgovore na vprašanja. Pred novinarji dobesedno bežijo.

Pa se vsi skupaj spomnimo, kaj je pred volitvami Miro Cerar obljubljal (citat iz njegovega programa):
“Povečati sodelovanje, transparentnost in odgovornost delovanja temeljnih političnih institucij na lokalnem, državnem in mednarodnem nivoju.”

Cerar beži pred vprašanji novinarjev
Povečati transparentnost delovanja je ključno za demokratični nadzor nad delom vlade in to je Miro Cerar kot ustavni pravnik dobro vedel pred volitvami, danes pa je to očitno pozabil. Sicer so ga še polna usta transparentnega delovanja, vendar to ne velja zanj niti za njegovo vlado. Zaprli so se pred javnostjo, kot da so tajna loža, in dobesedno bežijo pred novinarji, če jih slučajno ujamemo na kakšnem samopromocijskem fototerminu vožnje s kolesom ali svečanem odpiranju bankomata.

Da navedeno drži, dokazuje dogajanje ta petek, ko sta se predsednik vlade Miro Cerar in ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc odpravila na režirano predstavo uspešnosti ministrice v jeseniško bolnišnico z namenom prepričati javnost, da pozabijo na čakalne vrste in razraščajočo korupcijo v zdravstvu. Najprej sta si simbolno umila roke in se strokovno sprehodila po bolnici. Ko se je predstava končala, je Miro Cerar ponosno stopil pred novinarje in dobrohotno namignil, da ima čas in se mu danes ne bo nikamor mudilo, torej si bo blagohotno vzel čas za novinarska vprašanja.

Najprej je seveda povedal naučeno besedilo, ki mu ga je pripravila PR služba, in pohvalil izjemne dosežke ministrice za zdravje, veliko časa je namenil njenemu trdemu delu in zaslugam. Seveda kot ponavadi ni povedal nič konkretnega, zato vam v tem zapisu tega ne morem predstaviti.

Milojka Kolar Celarc “dobesedno” krvavi v bitki s čakalnimi vrstami
Sledilo je nekaj prijaznih vprašanj dvornih novinarjev, ki jih je Miro Cerar izkoristil, da je pohvalil svojo epsko borbo proti korupciji in klientelizmu. Vse prisotne je pomiril, da bo vztrajal v tej borbi in da bosta on in njegova vlada vztrajala brez popuščanja. Ni pozabil omeniti Milojke Kolar Celarc, ki baje “dobesedno” krvavi v bitki s čakalnimi vrstami v zdravstvu. Čeprav še ni videti rezultatov, pa so baje čakalne vrste tik pred izdihom.

Potem je pa sledilo neprijetno vprašanje novinarke Nove24TV: “Gospod Cerar, kako komentirate navodilo ministrice, da mora UKC Maribor zdravila iz krvi (in pripravke) kupovati pri zavodu za transfuzijo, čeprav so dražja?”

In kaj je Cerar odgovoril? “To bo pa ministrica odgovorila, saj je tukaj?”

 1. Spoštovani gospod Cerar, vi ste predsednik Vlade Republike Slovenije in vseh njenih državljanov, ki so vas izvolili, ker ste obljubljali transparentnost. Na takšno vprašanje ste dolžni odgovoriti, pa niste. Ker ne delujete v dobrobit državljanov, niti niste zvesti svojim obljubam. Kaj je tisti, ki krši dane obljube, pa vemo vsi.
 2. Ne imejte nas za neumne! Kako za vraga pa lahko ministrica odgovori, kako vi komentirate njena nezakonita navodila?!

Ker je Cerar povedal, da se mu ne mudi, je izkoristil priložnost in nadaljeval z opisovanjem njegove in ministričine požrtvovalnosti v boju zoper korupcijo. O nezakonitih navodilih pa nič.

Nato je kot gentleman prepustil besedo ministrici, ki je takoj začela strastno razlagati o svojem trdem delu in grozovitih uspehih, ki jih je dosegla, odkar vodi ministrstvo. Seveda ni pozabila okarati nekaterih zlonamernih medijev, ki napačno ocenjujejo njeno delo in mnogokrat celo pišejo neresnice. Ni pa presenečenje, da je pozabila povedati, da se ne odziva na vabila, da bi predstavila svoja stališča na Novi24TV, in da ne odgovarja na naša vprašanja.

Enako vprašanje je dobila tudi ministrica
Ko je zmanjkalo prijaznih vprašanj, je sledilo vprašanje novinarke Nove24TV o njenem navodilu glede nakupa zdravil iz krvi. Kot je v navadi pri ministrih Cerarjeve vlade, na vprašanje novinarke ni odgovorila, se je pa pohvalila, da imamo v Sloveniji odlično razvito krvodajalstvo in da smo ena redkih držav, ki ima kri zastonj.

Gospa ministrica! Če imamo kri zastonj, zakaj so potem zdravila, ki jih prodaja zavod za transfuzijo, dražja od tujih dobaviteljev? Ni se treba truditi z odgovorom, si bodo bralci sami ustvarili mnenje.

Potem je Miro Cerar začutil potrebo, da dovoli novinarjem še kakšno vprašanje. Prijazno in dolgovezno je odgovoril na vprašanje o prodaji NLB. Potem ga je novinarka Nove24TV vprašala, ali podpira spremembo zakona o tujcih. Pa je Miro Cerar, ki se sicer zavzema za transparentnost delovanja, odvrnil, da to ni današnja tema.

Ponovno skrajno sprenevedanje. Najprej si je Miro Cerar umival roke, nato je govoril o zdravstvu, potem o NLB, zakon o tujcih pa ni današnja tema. Ni res. Zakon o tujcih je zelo resna tema, le da Miro Cerar ne želi o njej govoriti.

Naenkrat se je našemu predsedniku vlade začelo silno muditi (čeprav je na začetku rekel, da ima čas) in je pobegnil. Pobegnil je tako, kot pred resnimi in konkretnimi novinarskimi vprašanji bežijo njegovi ministri.

Vlada se je začela skrivati pred javnostjo
Nas državljane pa mora to zelo skrbeti. Ko se začnejo vladajoči skrivati pred javnostjo, to pomeni, da pripravljajo nekaj slabega in praviloma dragega za davkoplačevalce. Neodgovorjenih vprašanj je vse več.

Za konec postavljam Miru Cerarju še dve vprašanji. Kaj ste storili, da bi tisti, ki so ukradli milijarde iz naših bank, odgovarjali? In kdo in kako kadruje v SDH, DUTB, KAD … ?

Za osvežitev spomina izsek iz vaših predvolilnih obljub:
Tajna loža Mira Cerarja 1Andrej Žitnik

 • APMMB

  Milojka Kolar Celarc je soodgovorna za smrt pacienta v Šempeterski bolnišnici. Na podlagi njenega PR so podane ovadbe zoper storilce, med katerimi pa ni predstavnikov ministrstva za zdravje niti zdravnikov.
  Napaka in posledično smrt pacienta, koliko pa jih je še bilo se ne ve, se je zgodila v bolnišnici ob uporabi nepravilno montirane naprave. Zdravniki bi morali napako zaznati, nanjo opozoriti in jo takoj izključiti iz uporabe.Ministrica bi nemudaoma morala formirati komisijo zdravstvenih delavcev, ki bi raziskali primer in ugotovili krivdo zdravnikov,ki so uporabljali nepravilno montirano napravo.Samo zdravniki lahko ugodtovijo,da je naprava nepravilno montirana in njena uporaba smrtno nevarna. Ministica tega ni storeila in je zato odgovorna.Zaradi takšne objektivne odgovornosti bi morala nemudoma odstopiti.Tako pa,NEMOEALNA kot je, ni odstopila in še več,po zaslugi njenega PR so objavljne ovadbe, med katerimi pa ni zdravnikov niti predstavnikov MZ. To pa je ostudnost brez primera.

  • Franc Šink

   Zdravniki bodo morali od sedaj imeti z sabo “fazenbrifer in “šrafciger”!!

   • janez zorman

    Ko so “na čakanju”, veliko koristijo kisik “za pomlajevanje” (če še ne veš), taklo da,……

  • fmg9

   Sicer se strinjam s teboj v marsičem kar si zapisal, samo ni na zdravnikih (MD), da bodo preverjali nepravilno nastavljen konektor v kleti. Za to imamo druge službe…

  • karlina

   Nesposobna kura, kot vse njene tovarišice ministrice, pa tudi ministri niso nič boljši, samo , če pogledaš Počivalška, ki ima res pravi priimek, ti gre samo na bruhanje. Pri tej vladi imam ze od vsega začetka zdravstvene tezave-bruhanje, driska, za crkniti no.

 • AlojzZ

  Miro Cerar? Čisto prav je, da vlada! Zakaj so ga pa izvolili? Naj ga pa še imajo!

  • komar marko

   Ja saj njim je lepo. Gor plačamo mi delavči in penzionerji. Očitno pa za cmerarjem že pripravljajo nov obraz, kki na BORZAH priljubljenosti kotira zelo visoko, No slučajno je bila s Palčkom Smukom tudi na kOtnikovi v podporo migrantov. Ščitila ju je pa oborožena in zamaskirana vosjka! Slučaj? le zakaj so se pojavile PRIVATNE milice? Ej ljudje odprite oči! Prakasno je! Imajo nas!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ druga S. Koreja, če ze na kar hujša.

   • Iza Demos

    ja pa ne oni penzionerji, ki sedijo v parlamentu. Ti so se lepo reaktivirali pa še 20% bonusa/nagrade jim da vsak mesec ZPIZ iz pokojninske blagajne ( 20% odmerjenega penziona od katerega plačajo le dohodnino) na račun tega, ker bi bili lahko v penziji pa niso in še vedno “delajo”. No sicer pa to krasno pogruntavščino naše vlade izkoriščajo tudi vsi “starci” , ki prejemajo plačo iz proračuna. Mladi so pa brez službe. Pa denarja nima ZPIZ za povečanje pokojnin onim revežem z manj kot 500 EUR penziona.
    Kdo bi to razumel?

  • Silka

   Ni problem, da ga imajo, problem je, da ga imamo vsi. Zato je že čas, da to vlado vržemo iz njene “transparentnosti in poštenosti” iz položajev. Veselim se že novih volitev in upam, da bodo čim prej. Seveda pa pričakujem, da bo Slovence končno srečala pamet.

  • cornusmas

   To je nerodno,da ga nimajo samo oni,ampak tudi mi,ki ga nismo hoteli.

  • karlina

   Saj ga imamo vsi, halooo in vsi plačujemo zaradi njega zelo zelo slabo.

 • MEFISTO

  Vsaka oblast je dana od Boga.

  Z aktualno oblastno koalicijo in Cerarjevo vlado je Bog Slovence zaradi prevzetnosti in lahkomiselne naivnosti le opomnil in kaznoval

  • dr Janez Sveti

   Mefisto, odlično si to razložil!
   DR Janez Sveti vesoljc

   • MEFISTO

    Kot vedno!

    Mefisto je učen in moder ter levičarjem nedosegljiv.

    • dr Janez Sveti

     Plačuješ za reklame ali imaš pogodbo o sodelovanju?
     DR Janez Sveti genij

     • Get2 Business

      mater, mi paraš živce…

     • dr Janez Sveti

      Ko se boš začel zavedat, da sam odločaš na kaj in na koga se boš jezil, boš lažje živel sam s sabo. Do takrat pa ti bo vesolje pošiljalo težave, ki te učijo, da nisi na pravi poti.
      Dr Janez Sveti svetovalec uprave

     • karlina

      On in tarantela, sta ravno za skupaj.

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Anton

   Bog je eden in edini, večen, neizmerljiv in neučljiv, je k energija, biva v nas, nas hrani, nas žeja biva naokoli nas je povsod viden a vendarle ateistom srcu nedosegljiv.

   sarkazem press

  • karlina

   Ne, Manifesto, Bog je na Slovenijo obupal, oziroma, mislim, da je zaradi med in povojnih pomorov lastnih ljudi, oz. genocida nad lastnim narodom, PREKLETA !!!! Dokler ne bodo uboge duše našle miru, oz. končno svojega dostojnega pogreba, ne bo bolje.

   • Iza Demos

    Bog ne obupa nad nikomer! Naložil nam je tako težko breme kot ve, da ga zaslužimo in zmoremo nositi.

 • dr Janez Sveti

  Andrej, tako se dela!
  DR Janez Sveti kritik

 • učko

  Cerarja in njegovo stranko je tik pred volitvami “izumil” režim. Najprej so hoteli to narediti iz Šoltesa (Verjamem), potem so skomponirali še Cerarja, ki pa je potegnil nase vse levakarje oziroma bivše malikovalce LDS-a. Cerar sam je sposoben ustanoviti stranko v roku 50 let, ne pa 5 tednov !!!!

  • janez zorman

   Se strinjam. Saj ena stvar je, z katero ima FDV izkušnje – seveda po navodilih velikega palčka; vse za ohranitev privilegijev in borčevskih penzij ter skrivanja povojnih MORILCEV

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Založba Maks Viktor

  Slava voj. Kranjske pa se prodaja s popustom: :)
  http://www.maks-viktor.si/component/jshopping/product/view/1/7?Itemid=0

 • cornusmas

  Jaz sem Miro,Cerar Miro…poznate vlado še katero….ki bi ga takole sr.ala….in na vrhu bi ostala?

  Ne jamrajte…iščite rešitve….pis,ljubav,bok.

  • karlina

   No, glede na zadnje, kar je rekel, je pa res samo dokaz, da je za v PB, kaj takšnega normalen in pameten predsednik ne bi nikoli izrekel.

 • dež

  Gre za pametno taktiko. Ko nič ne delajo in so tiho, jim javnomnenjske ankete najbolje kažejo. Večkrat Mirko odpre usta, bolj so v dreku. Prosto kot pasulj.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • MEFISTO

  Tudi takole znajo nekateri zapraviti dan, kot naprimer legendarni nick Jovo Jamnica še bolj legendarnega Petrovca:

  “Jovo Jamnica 15.10.2016 20:56:36
  Danes smo bili vsi, ki nosimo v srcu poštenje, delo in srečo, zbrani na Primorskem na SABOTINU in urejali in varovali nam dragi napis TITO!
  Obujali spomine na lepe in srečne trenutke bivanja v Titovi Jugi.”

  Ne bodite malenkostni in se ne razburjajte zaradi njegovih jezikovnih in slovničnih napak, temveč občudujte njegovo domoljubje.

  • cornusmas

   Skalopazniki so menda cele noči gor na Sabotinu.

  • karlina

   SRAMOTAAAAA

 • MEFISTO

  V družbi bratskih nickov Jova Jamnce, Petrovca in pravega123 ter sajniresa je tudi vsestranski in multidisciplinarni dr. Janez Sveti zadal odločilni udarec vsem komunistom:

  “dr. Janez Sveti 15.10.2016 20:13:15
  Vsega zla na tem svetu, so krivi komunisti. Od izumrtja pinozavra, preko propada Rima, pa do vesoljne neumnosti CKZK in/ali Mefista.”

  Mene so naprimer zmotile le Petrovčeve jezikovne in vsebinske posebnosti.

 • cornusmas

  No,jaz si bom to vlado zapomnil predvsem po iskanju….ne rešitev….ampak ministrov.

 • janez zorman

  Najprej so se imenovali “skrivaći”, ko so pobijali sodržavljane, po navodilih iz Velike Rusije; danes so spet skrivači,….nič čudnega !

 • cornusmas

  A kdo kaj ve…Turk že hodi po slovenski zemlji?

  • janez zorman

   Upam da gre v “zasluženo” penzijo. Njemu privoščim visoko penzijo, samo da ga ne vidim in ne slišim več – njegove “sluzi” !

   • karlina

    Takšno penzijo, kot je šel Kučan, verjetno misliš, kajne, itak je premlad za penzijo , se mi zdi.

  • karlina

   To je pa res zadnje, kar me zanima, zaradi mene, če ostane tam, kjer je, ne bo čisto nobene škode, ker imam občutek, da bo za svoj poraz v tej gnili drzavi celo dobro nagrajen, na škodo nas , drzavljanov, samo to se še manjka, da zamenja cmeravega, potem smo pa res samo še v peklu.

 • Borut Stari

  Fotografije teh modelov niso potrebne. Ko jih vidiš imaš uničen dan.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • totex39

  Da se ta skrompirana vlada skriva, je pa res nedopustno in hkrati tudi sumljivo. Sigurno je to režimsko murgeljsko naročilo, ki nam pripravlja zamenjavo.

  • karlina

   TOČNO

 • moat

  Pravilno! Čim več neprijetnih vprašanj, da bo cmerar videl kako nesposobni so.

  • tohuvabohu

   Saj to vidi, prekleto. Le odgovornosti ne prevzame, ker je mentalno na ravni enajstletnika. Bo že ata poskrbel, haha. Taka vlada je idealna za vladavino udbomafije iz ozadja (bolj prav je reči iz podtalja).

   • tohuvabohu

    Neodgovorni so bili že Jamrarjevi starši. Samo poglejte njegovo neurejeno zobovje, da o malomarni vzgoji ne govorim.

    • karlina

     ha ha ha ha

 • Kučko pod pručko

  V bistvu ne gre za tajno ložo Mira Cerarja, ampak za Veliko ložo Murgel, katere Veliki mojster 33 stopnje je Milan Kučan. Kdor je bral knjigo Andreja Dvoršaka V znamenju lože in je vsaj malo uporabljal svojo glavo, je med dvema visokima slovenskima politikoma, ki sta prostozidarja v avstrijski loži, odkril tudi šefa murgelskega klana. Kakšno stopnjo v njej zaseda Kučan, mi ni znano, v murgelski pa stoji čisto na vrhu. Poleg tega Kučana navajajo tudi kot viteza malteškega reda, torej še ene skrivne združbe, ki deluje v smislu vodenja sveta. Prostozidarji in vitezi malteškega reda sestavljajo piramido Illuminatov, najbolj zločinske združbe na našem Planetu.

  Tako je imel Cmero že kar na domačem pragu priložnost seznaniti se z ložami. Za tako delovanje je značilna stroga hirearhija in tajnost. Če povzamemo odlični prispevek Nove, se prav tajnosti premier poslužuje kjerkoli mu je potrebno. Sicer pa, kako se je ne bi, če na konkretna in jasna vprašanja nima pametnih odgovorov. Kar zna, je prodajanje megle zavijanje stvari v celofan.

  Skratka, Cmero na mestu prvega med ministri absolutno ne deluje, kot je s figo v žepu prisegel ob izvolitvi v slovenskem parlamentu.

  “Prisegam, da bom spoštoval(a) ustavni red, da bom ravnal(a) po svoji
  vesti in z vsemi svojimi močmi deloval(a) za blaginjo Slovenije.”

  Tako predstavlja današnja tematika samo še dodatno potrditev, da je za ustoličenje Cmerota in povzročitev velikanske škode Sloveniji kriv Veliki mojster prostozidarskega reda Murgel!!!

  • neny

   +++++

  • Franc Šink

   Vitezi tega reda pošiljajo prehrambene pakete SV.

  • karlina

   Hvala za tvoj dober in resničen zapis, sedaj mi je vse še bolj kristalno jasno, kot mi je bilo ze prej.

 • KIKI

  Ob večnem, ogabnem, nerazumljivem režanju ministrice Milojke in prisilni, bebavi drži
  zgubljenega Cerarja, ki ne ve kaj bi natvezil, v upanju, da ga nihče več nič ne vpraša,
  bi priporočala obema in ostalim vladajočim ogabnežem tudi, da si poleg grabežljivih tac,
  temeljjito operejo tudi svoje gobce! (s kakšno kislino, če je mogoče,, da za vedno utihnejo!)
  lažnive

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Viktorh

  “Ne imejte nas za neumne! Kako za vraga pa lahko ministrica odgovori, kako vi komentirate njena nezakonita navodila?!”

  Neumen človek NE more imeti drugega za neumnega, ker je pač neumen.
  Torej, Miro Cerar ni neumen, dela pa se neumnega. Ker je nesposoben normalnega komuniciranja, ni sposoben vladanja, mu pač uide iz ust neumnost kot je ta z Milojko.

  Huje pa je, ker se zaradi svoje nerodnosti, nespretnosti in nepoznavanja obrti vladanja, obnaša kot stari partijski funkcionar – šalabjzer, tega pa se sploh ne zaveda, ker nikoli v življenju ni bil za nič odgovoren enako kot partijski funkcionarji..

  Sramota, še več kot sramota pa je to, da ga tisti tiči, ki so naplavili tega tipa, ne morejo odstraniti s politične scene, ker jim je zmanjkalo dvornih norčkov.

  • tohuvabohu

   Zakaj bi ga pa odstranili? Treba je le počakati, da gre vse v maloro, potem pa priti z novim obrazom murgelskega Doriana Graya.

   • karlina

    Očitno bomo res morali pasti čisto na dno, da se bomo zopet pobrali iz dreka, ni druge, ampak , ko bo “vojna, bo vojna” za vse, tudi za drzavni aparat in levake.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • althar

  Cerarjeva vlada je pač lutkovna vlada in te lutke so tam, da delajo, kakor jim naroči rdeče podzemlje. Ker jim podzemlje ne razlaga, zakaj so kako stvar morali narediti, seveda tudi lutke tega ne vejo, lahko si le izmislijo kak trapast izgovor, kakor Cerar, ko je ob ustavitvi prodaje NLB flancal o Brexitu. In ker jim podzemlje tudi ne razlaga, kakšni so njegovi nameni z njimi za naprej, seveda lutke tudi tega ne vejo. Zato pač nimajo česa povedat novinarjem, razen da jih seznanijo z izvedenimi dejanji, ki smo jih vsi že tako ali tako opazili.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • MEFISTO

  Od tega trenutka dalje vas bom zqčasno zapustil, ker odhajam v Slovensko Bistrico na Primčev shod, kjer bom znova med poštenimi ljudmi.

  • Viktorh

   Vzemi me s sabo, bo ceneje.

   • janez cepec

    ja ne vem, če se ta shod namenen starim UDBOUCEM , kot si ti

    • Viktorh

     Opa, dobro jutro.
     Si se le oglasil stara rdeča 3,14ZDA iz DDR.

     • janez cepec

      ponavlaš se, stari, ponavlaš, a nimaš nubene nove ideje?

     • centurion

      Butl.
      še ta starih ne zastopiš…

     • cornusmas

      On še sebe ne zastopi,kaj šele druge.Razcepljena osebnost.Vsaka od teh dveh tudi razcepljena…

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Viktorh

      Oprosti, nisem opazil, da si ti danes napisal novi štos, da nisi ponovil tisto z udbovcem…

     • janez cepec

      ja kva morm, tko pravjo, enkat udbouc, zmeri udbouc, čeprou je pr teb mau dragač, ke se obračas po vetru. enkat si že zataju tardeče, dej boš pa hmau ljubljen’ga vodjo zataju, k mu ne gre glih po načrtih, pa boš spet u rdeče vode zajadru

     • Viktorh

      Kako pa kaj tvoja velika računalniška firma? Še gre tako dobro kot ti je šlo?
      Navsezadnje, saj si bil prvi v jugi, ki se se organizirano lotil te dejavnosti. Bil si največji, kot si pisal.
      Daj natresi nekaj dobrih podatkov v številkah kajti črke ti delajo težave pri sestavljanju besed.
      Ne obupaj, vzemi si čas.

     • janez cepec

      more, de si me zamenu z nekom, pojma nimam, kva dej bluziš. kar se računalnikou tiče, znam kešno pasjanso udart, drgač sm pa bel švoh tlele. ne vam, od kod ti to? zgleda, de si mau zamešu te svoje papirje, k sih pobrau predn s tardeče zapustu

     • Viktorh

      Žal, IP kaže nate, ta običajno laže. Kar veliko imen si si izbral. Nekateri znamo to poiskati. Ti kot stari sodelavec stasia bi to moral vedeti.

     • janez cepec

      ti se pa glih spoznaš na IP, bumbar naumn, pojma nimaš, neki ke u tri dni bluziš, to j’ eno in edino ime, k sm ga izbrau, ti pa Mefisto sta pa zafrustrirana z raznim nicki, tko k vaš prerok s Kučkotom

     • Viktorh

      Tako, mimogrede.

      Včeraj si začel s komentarjem:
      “janez cepec • en dan nazaj
      uglavnem ste eni levaki, pa ne uni politki, k se majo za levake, pa so glih tko eni idijoti. pojma od pojma nimate. prva stvar se vid,že u imenu: U službi resnice. malo morgen. isti ste, kot učas DDR, Demokratična Koreja, SFRJ etc. use so imel u imenu demokracijo, pa poglejte njihovo demokracijo. vi ste kao u službi resnice, pa trajbate eno in isto, kar vam ukaže ljubljeni vodja, prerok od nedavna in dobri pastir, ki vodi, vas ovce u tri krasne”

      Uporabil si žargon, ki ga uporabljaš pod drugim nickom. Malo kasneje si ugotovil napako in si začel s svojo “blčejščino”, ki je ne obvladaš.

      janez cepec Viktorh • en dan nazaj
      glih spodej sm ti povedu, de pazi, de nauš tabeleh preveč hvalu, ke zgleda, de bojo tardeči spet zmagal, pa se boš ti kot star UDBOUC spet trasformiru, prešaltu. sam pohit, de boš se plac pr korit dubu.

      Zakaj le? Bebček!

      Veš, manjka ti pameti!

     • Viktorh

      ..in skril se je v mišjo luknjo…

    • cornusmas

     Pozdravljen,cepec.Šele zdaj si vstal,gobček si opral ?

     • Viktorh

      Gospodar ga je zavrgel tako, da mu sedaj nima kdo prati…

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • karlina

     MISLIM, DA SI SE ZELO, ZELO ZMOTIL, KER JE VIKTORH, KAKOR BEREM NJEGOVE POSTE-DOMOLJUBEN SLOVENEC.

  • janez cepec

   zgublene ovčke se zbirajo, a bo dobri pastir tud pršu? ejga, kva če b’ Petrouca poklicau namest ljubljenega vodje, sej s’ mu tko mokre sanje, pa s’ ga sanu calo noč?

  • indijanka

   Slikco..prosim.. Naj te vključuje.

  • karlina

   EDINO PRAVILNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • centurion

  Miro Cerar- prostozidar? Ne nas hecat!
  Pa ne bi ga vzel v službo niti zidar Ibro iz
  Rakove jelše, ki popoldan fuša s prostimi zidarji Reda Malta in beton s.p.

  Pustite mi Mirota pri Miru.
  Pis, ljubav, bok!!

  • cornusmas

   Kaj pa zidar Zidar….on je tudi zidal….

 • cornusmas

  Vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje…so njegova mati rekli……Sin to dobesedno vzel.

  • karlina

   TOČNO

 • domovina mili dom

  Moramo pa le priznati, da na svetu še niso izdelali takšnega multipraktika kot je Kučan. V 5 dneh uspe zmiksat ves drek, ki je ostal na smetišču v smuti, ki se imenuje stranka, katerega moramo žreti vsi. Istočasno pa okuži ostalo zdravo sadje, da začne gniti in ga pripravlja za nov miks.

  • Get2 Business
   • domovina mili dom

    Še barva ustreza.

  • tarantela

   Ljudje pa izvolijo njegov smuti, a ne?

   • Duhec

    Ja…. nerazumljivo a ne???

    • tarantela

     Majo rajši znano zlo.

     • Duhec

      Znano in večje…

   • domovina mili dom

    Bljak, smrdi.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ NA SVETU NI NOBENEGA VODITELJA, RAZEN NA KITAJSKEM , KI VLADA ZE TOLIKO LET, KJER VOLITVE NIMAJO NOBENEGA SMISLA.

 • tarantela

  Je pa res, de ma sam hudič prste vmes, ko ne rata pa ne rata. Smo že pred dvema letoma po volitvah napovedal, de bo ta vlada padla po enem letu, pol smo razne shode delal, še zdej se nas zbira takole ducat ali dva na useke dva tedna, protestiramo, vlada pa mrtvo hladna naprej fura.

  • karlina

   Tebe res ni za razumeti, saj jaz te ne-enkrat pljuvaš po Janši, drugič udrihaš čez to levo vlado, lepo te prosim, da se KONČNO odločiš, za kaj ti je res mar.

 • Duhec

  Bravo…. tko se sprašuje Cmerarja in pol vse analizira.

  • tarantela

   Samo uspeh je pa pol piškavega lešnika, he-he…, jest se zabavam!

   • Duhec

    Ma žalostno je vse skup.

    • tarantela

     Udri brigu na veselje, pravijo na jugu.

     • Duhec

      Ma veš…. ko vidim vse krivice, ljudi na robu preživetja…. ne morm.

     • tarantela

      To je po vsem svetu, ne moreš pomagati. Ampak zanimivo je to, da za revne največ prispevajo revni, tisti z lepimi plačami dajo bolj malo, tako levi, kot desni. Ampak bolj, ko razmišljam, bolj ugotavljam, da v prejšnjem sistemu ni bilo toliko revežev, kot jih je sedaj in tu je uspeh levice na volitvah, vse drugo je samo mlatenje prazne slame.

     • Duhec

      Ne vem kako je blo življenje v Jugi, ker sm se proti koncu rodila. Ko je pa umrl Tito, je bil moj oče ful vesel.

     • tarantela

      Ni bilo vse lepo, posebno po koncu vojne, ko je bilo veliko pobijanja, kasneje so se zadeve umirile, vsi so imeli zaposlitev, vsi otroci so se lahko šolali in tega se ljudje zavedajo, zato jih tudi brezna po tolikih desetletjih ne bojo prepričala; potrebujejo delo, kruh, mladi pa stanovanja, da si ustvarijo družino in tega je čedalje manj. To, kar imamo sedaj ni noben pošten kapitalizem, ampak enostavno kraja in to tako z leve kot z desne politike! Nihče od vodilnih politikov ni naiven, naiven je narod, ki si rajši nadene plašnice, kot bi gledal, ko si vodje namakajo prste v marmelado!!! Na račun delavnih ljudi, kolikor se jih še da odreti.

     • Duhec

      Vse to in še več se dovoli…

     • Viktorh

      Že dolgo nisi ponatisnila te neumnosti.

     • karlina

      TOČNO, ker je zivela in še vedno zivi super dobro, saj enim in istim je bilo in je še vedno bolj in bolj SUPER , ze 70 let.

     • von Rhein

      Saj ni umrl.On živi kot Elvis.Vprašaj tiste,ki stražijo kamnolom na Socerbu.

     • karlina

      Seveda ni umrl, ker ga častijo, kot mi častimo Marijo, oz. še bolj , se mi zdi.

     • karlina

      Ti bom jaz povedala, ker sem zivela v najhujšem obdobju komunizma, rojena 20 let po 2. sv. vojni in tisti, ki nismo bili za komuniste, smo ziveli in še vedno zivimo strašno slabo, vedno smo bili zaznamovani, ker smo si upali javno povedati, da hodimo v cerkev, povsod-v šoli in tudi v sluzbi so se nam posmehovali in seveda dobili najslabše plačane sluzbe, no naj ti samo povem, da smo v sluzbi s sodelavko delale čisto isto delo, ona brez šole, ampak s partijsko knjizico je imela veliko večjo plačo, kot jaz, si mogoče misliš, da sem si upala kdaj vprašati zakaj takšno nesramno in nepravično ocenjevanje, nisem si, ker bi lahko zaradi tega izgubila sluzbo, no sem pa jo, leta 2008 in veš zakaj, ker so vsi vedeli ,da sem skromna , oz. da sem ponosno dala vedeti, da sem verna, samo zato.

     • von Rhein

      V prejšnjem sistemu so proizvajali reveže na zalogo.Za današnje čase.

     • karlina

      TOČNO, kdor je DOMOLJUBEN , VEREN SLOVENEC, nam gre slabo ze 75 let, če štejem ze naše starše in stare starše, tako, da zakaj za vraga moramo res samo MI kratko potegniti, res ZAKAJ , ZAKAJ, meni je tega res ze dovolj, dovolj.Smo mogoče kaj slabši drzavljani, samo zato, ker smo domoljubni in verni, ker nismo nikoli bili KOMUNISTI, niti naši predniki in zato nas ze 70 let kaznujejo. Enkrat se mora to končati ,res se mora !!!!!!

     • karlina

      No, si juznjakinja očitno, si se lepo izdala in v naši drzavi je za vas SUPER DOBRO, MED TEM, KO JE ZA NAS PRAVE DOMOLJUBE-KATASTROFALNO.

    • karlina

     Ne samo zalostno, je ze kar močno GROZLJIVO, nič več zastrašujoče, kot bi sanjal najhujše sanje, potem pa se zbudil v normalni drzavi, pri nas je pa ravno obratno, zivimo v skropucalu od drzave in sanjamo lepšo in pravično, predvsem pa normalno drzavo.

   • karlina

    ja ,ti se zabavaš, ker ti gre sijajno dobro v tej drzavi, ti nisem nič fouš, samo ,zakaj ne bi šlo v tej drzavi vsem dobro, zakaj samo tistim, ki imajo ze tako preveč

 • Vera

  Kaj Cerarjevi ne vedo, da tudi tujina spremlja njihovo obnašanje , nedelo ? Če on misli, da nas lahko vleče za nos, tako kot nekatere novinarje , se krepko moti ! Plačilo pride ob nasljednjih volitvah, če ne že prej !

  • Duhec

   Od kje ti ti, da ga tujina spremlja???

   • Vera

    Še kako tuji voditelji spremljajo delo te lene vlade, saj jim je veliko dolžna !

    • Duhec

     Olga… eno so tvoje želje, drugo je realnost. Cmero majo za nesposobnega neuporabnega butla.

     • tarantela

      Men se zdi, da so drugi nam dolžni, so nam pobral fabrike in določil, kaj in kje naj kaj pridelamo, če smemo pridelati, da oni lažje manevrirajo s svojim kapitalom.
      Mi bi morali biti samostojni, ne da nam ukazujejo, a smemo a ne smemo trgovati z drugimi.

     • Duhec

      To ni res…. naši lopovi so vse uničli.

     • tarantela

      Mi bi lahko imeli južni tok plinovoda iz Rusije, pa nam ne dovolijo; Nemčija ga pa ima lahko, svojega, prav tako iz Rusije?

     • von Rhein

      Južnega toka in pritoka v Slovenijo je že od nekdaj preveč.

     • karlina

      BRAVOOOO, VSE POVEDANO !!!!!!

     • karlina

      Ja, ker imajo SPOSOBNE GOSPODARSTVENIKE, S SPOSOBNIM MINISTROM. Pri nas imamo pa POČIVALŠKA, ki počiva na lovolikah, oz. ima okoli sebe same skoraj nage kure, pravzaprav delam kuram krivico, so pokazali , kako so sposobni in predvsem modri ljudje, ko so bili na obisku pri šejku, ne misliti, da tega niso izvedeli tuji drzavniki in se nam lahko samo rezijo, kakšen NEKULTUREN BALKANSKI NAROD SMO !!!!!

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • karlina

      No, sedaj si se pa dokazala, kakšno razmišljanje imaš, brez veze.

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    Oh, v svetu vedo, kakšna zavozena drzava smo z zavozenimi voditelji in levo komunistično vlado, nič bati, smo veliko slabši , kot GRČIJA in smo postali ze 2 S. Koreja, zato nas pa čisto nobeden ne jemlje več resno, kako le, če smo na vseh svetovnih lestvicah na repu, edino po številu samomorov smo na prvem mestu, zelo pohvalno, kajne, briljantno za nekatere, ki so bogati in bogatijo na tuj račun, glede na to, da se skoraj vsak mesec zapufamo do onemoglosti, na drugi strani pa najmanj pol milijona drzavljanov tolče revščino in se samo trese, kdaj mu bodo rubili nepremičnino, edino , kar je še njegovega, za majhne denar pa jih bodo zopet pokupili bogatini, če se ti kaj takšnega zgodi, kot se dogaja je res najboljše, da vzameš štrik in na drevo, ker ti drugega enostavno ne preostane, ali pa v Ljubljano pod most, SRAMOTAAAAA OD DRZAVEEEEEE !!!!!!

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • antimur

  Ta klipan je prava prispodoba samodržca in kučanističnega podrepnika. Ti norci s Cerarjem in najbolj katasrofalno vlado in koalicijo, so nas dobesedno okupirali. Zato imamo vso pravico, da tem barabam vzamemo Slovenijo nazaj na kakršenkoli način, je pač revolucija, kjer se sredstva ne izbirajo. O tem bodo vedeli več “heroji” iz ZB s Turnškom na čelu.

  P.S:Za začetek bi bil najbolje kakšen organiziran pohod na Murgle, od koder izvira vso to zlo. Potem pa širom po Sloveniji počistiti s to nesnago. Slovenci, gre se za domovino, za jezik, za kulturo, na kratko, gre se za preživetje.

  • cornusmas

   Počakaj zdaj…bo Duhec dal nasvet.On rad pije Cerarjev smuti.

   • Duhec

    Zakaj lažeš???

    • cornusmas

     Ne lažem….zmotil sem se…sem mislil….K smuti.

     • Duhec

      Sami seb škodite…. ste pa tolk zabiti, da se sploh ne zavedate.

     • cornusmas

      Eh…težko je zdaj vse po čez o zabitosti *smutistično nakladat….

     • Duhec

      Spel se… ne prenesem anonimnih net primitivcev.

     • cornusmas

      Ne jamraj….a te ni tega Cerar naučil?

   • tarantela

    Si se zmotu, men je Kučanov smuti čedalje bolj okusen, bolj gledam desne, bolj mi je sredina všeč!

    • cornusmas

     Potem pa kar uživaj.

     • tarantela

      Hvala, bom!

    • komar marko

     Ponavadi res na sredini uživamo. Samo problem kdo je za tebe sedaj na sredi. Jaz ga ne poznam. Kdcor trdi da je sredina je nov nateg. Dejstva pa so, da se desnice BOJITE, ker boste nagnani od korita. Edino takrat se bo v SLO začelo dobro!

     • karlina

      iz tvojih ust, v Bozja ušesa

  • tarantela

   A boš dobil tri osebe za pohod na Murgle?

   • karlina

    Tebe sigurno ne, če si to mislila, verjetno.

  • janez cepec

   kva, če bi vaš ljubljeni vodja še enkrat organiziru pohod po poteh Avnoja u Jajce, pa pejte z jim, pa usi skup ostante tam dol. glih za tam ste, majo ulik planin, pa se bote uhka paslt tam, ovce naumne

   • von Rhein

    Koga misliš z “usi skup”?

    • cornusmas

     Glede na to,da je za množico ljudi socializem nekakšna kolektivna religija….so pač navajeni reči vsi skupaj…po moje se je zmotil…glede na to,da drugače misleče imenujejo razkropljene ovce.

   • komar marko

    ja a ne bi bilo boljše da gremo v AVSTRALIJO! Tam ima baje bolnico, si pozabil. Glede JAJCA je pa takole. Pravoverni še danes hodite po maškaradah in v KUMROVEC. ravno včeraj ste PUCALI kamne na SABOTINU! saj si bil zraven kanede. Vidiš edino kamne spucat ste sposobni in FIRME v bankrot pošiljati! Pa pravljice pisati! Kanede!

    • janez cepec

     ne vem zakuga b’ hodil u AUS, bolnice, k’ bi jih ve, ovčke, nucal so npr u Begnah, al pa u LJU u Polu. bližji je, pa cenejš, kr tja pejte

     • komar marko

      Problem je ta, da NORCI nas normalne silite za rešetke vi se pa svobodno sprehajate, organizirate vstaje in rope bank! Ni čudno če NOTRANJI ORGAni IŠČEJO notranje organe PO GLAVNI BOLNICI. JA KJE PA SE BODO organi drugje našli kot v bolnici! Res ste pacienti!

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ bi predlagala našim gradbincem, da začnejo v Sloveniji graditi vsaj dve PB, da naredijo pravočasno prostor za vsaj te budale v SMC, nato pa še za druge v levih strankah, ker to, kakšni so pa ti ljudje, pa res ni za nikamor drugam , kot v to ustanovo.

     • cornusmas

      Ne gre…ste že vi vse zasedli.

     • janez cepec

      jutr bojo u Begnah belil, pa jih bojo vun steral, pa sigurn usi ne pridejo nazaj, pa se uhka zagrebeš, bo plac, nč bat

     • cornusmas

      Ste vi pred nami…čakalnih vrst pa se ne sme preskakovati.Korupcija.

     • janez cepec

      ah kaj bi tisto, če to uhka u UKC devajo, zakuga pa ne b’ še u Begnah?

     • cornusmas

      Še vedno ne razumeš?Ni moralno.Miro rekel.

     • janez cepec

      ja kva j’ že use reku, tle se pa tud jest strinjam, de bel bluzi kot ne. recimo, de ma slabe svetovauce, sam pa zgleda nima treh ćisteh, zato j’ pa tko ket je

     • von Rhein

      Kakšno prošnjo moram vložiti,da odgovoriš na vprašanje na koga misliš s tistim “usi glih”? Če še na tole ne odgovoriš boš dokazal,da samo nekaj nakladaš z namenom provokacije,karkoli užitnega pa nisi sposoben sestaviti.
      Vnaprej hvala pod pogojem,da odgovoriš.Če ne, imam zate posebno zahvalo.

     • janez cepec

      ne vem kva misleš, kje sm napisu use glih, a to misleš, de ste usi verniki dobrega preroka USI GLIH ENE OVCE, al kuga?

     • von Rhein

      Moram popraviti….ne vsi glih…vsi skup.Tole o ovcah bom spregledal,vseeno pa pričakujem odgovor na to koga si imel v mislih…”usi ukup ostante dol”.

     • janez cepec

      use skup pomen use ovčke, cela čreda dobrega pastirja, ki ste zavedene z eno in edino resnico, ki jo vaš prerok trajba že četrt stoletja, to pa je, da je sam on nazmotljiv, da je sam osamoslvoju SLO. da se razumemo, za osamosvojitu mu dam use priznanje, ne mor se pa šlepat na to ceu živlene, usi drugi so pa njegovi sovražniki, predvsem tardeči, čeprou so bli pred cajtam dobri kolegi. zameru jim je pa, k so ga iz partije fukn, pa ga klub prošnam niso nazaj uzuel

     • von Rhein

      Nisi nivo s katerim bi razpravljal o ovcah in pastirjih. Če si sam sebi všeč,ker le na časa sestaviš nekaj konfuznih stavkov ,naj ti bo.Upam samo,da nisi preveč blizu Begn (Begunje na Gorenjskem).Če

     • janez cepec

      sej sm reku, de bojo jutr u Begnah belil, tko de jih ven sterajo, pa bo plac še za tebe

     • von Rhein

      Ja,bilo je nekaj tehničnih težav. Takole,glede na to,da pogosto omenjaš Begne (Begunje na Gorenjskem) sklepam,da ti je značilnost tega kraja dobro znana. Včasih so tam zdravili zakompleksane tipe,ki so svoje komplekse reševali z alkoholom. Vse kaže,da vsi niste bili ozdravljeni.Glede na sposobnost napisati par povezanih misli.Takega te je treba jemati. Za polemike je škoda časa.

     • von Rhein

      prav

     • janez cepec

      majhn se t’ je vrstn red spacou, sej sm reku, take rabjo u Begnah, kr prjav se. u nedelah mate pa izlet h Avseniku. mau kulture ne škod

     • von Rhein

      vem

     • von Rhein

      so

     • von Rhein

      včasih

     • von Rhein

      tam

     • von Rhein

      zdravili

     • von Rhein

      zapite

     • cornusmas

      Bravo-Janez oporečnik…ven so ga vrgli…pa še nazaj ga niso hoteli vzeti.Potem so pa dobili,kar so dobili,ko je šel po svoje.

     • karlina

      Jaz njegove skropucalščine ne morem več brati, res ne.

     • karlina

      Ti sigurno nisi pravi SLOVENEC, glede na tvoje skropucalo od knjizne slovenščine, veš.

    • karlina

     TOČNO, pa na Dedinje hodijo slaviti kamne, ha ha ha ha

   • cornusmas

    Ja matr,kva,kva zdej to? Si se uhka zadnč na Sabotinu po kamnih pasu?Pa tolk imamo ulik drugih planin.A ste bli usi skup?

   • karlina

    Imaš čisto ta pravi nick, res si en velik CEPEC

    • cornusmas

     …in to dvojni,ker naprej in nazaj se isto bere….

  • karlina

   MOJ VELIK PODPIS !!!!!!

 • von Rhein

  Že nekaj časa ne priznam,da ima Slovenija vlado in v njej ministre.To kar ima Slovenija je skup amaterskih vaških glumačev,ki padejo v zadrego takoj,ko pozabijo naučeno besedilo,oziroma,ko eden izmed njih pove nekaj kar spada v drug scenarij.Vse bolj se umikajo z javne scene,so preutrujeni in ne ljubi se jim ukvarjati z delom na zahtevnih področjih.Edini cilj,ki ga jasno izražajo je čimdalj ostati na odru,včasih pa za spremembo opraviti kakšen izlet na drugo dvorišče.Edina sreča za njih je v tem,da imajo tudi publiko,ki jim zaradi podarjenih vstopnic pogosto aplavdira.

  • karlina

   To, kar je SLOVENIJA, je samo skropucalo od drzave !!!!!

 • indijanka

  Naše cvetoče Butale so izbrale pravega vodjo. Ne zmore kritičnega pogleda sedanjosti in ne premore sanj o prihodnosti. Presenetil je celo pri prelaganju papirčkov, ker sem pričakovala, da bo vsaj to področje obvladal. Roko na srce, energije ne premore in zato je bil izbran, kot neškodljiv. Zakaj bi torej pričakovala spremembe in čudeže? Me pa dnevno nasmejijo provokatorski komentarji, ki odgovornost za stanje pripisujejo opoziciji. Ker ni dovolj razumna, ker ni dovolj strpna, ker stvari ne spremeni z revolucijo…Štejejo se med opozicijo….opoziciji. Kaj si bomo še izmislili, ker me premoremo kritičnega pogleda in ocenjujemo v bistvu neverbalni del le tega?

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Duhec

  Cmera je nastavljena…. tko kokr je bla Bratuškova. Nič dobrega ne morte pričakovat. Policaji in sodstvo….

  • komar marko

   ja tu je verjetno rak rana naše SLO. Spisali so zakone po svojih potrebah. nek bivši ustavni sodnik kljub rabotam javno brani kriminalca. Dokler bodo taki podpirali rabote , SLO kaže slabo. pa še nekaj, sodstvo je FEMINIZIRANO . In kaj to pomeni! Pač med nogami se dogajajo stvari!

   • Duhec

    Zakoni niti niso tolk slabi… skorumpiranost je problem.

    • komar marko

     zakoni so problem, in to velik. Le zakaj se župana ne more odpoklicati, pa ne bom nadaljeval.

  • karlina

   ampak Alenčica mu ni niti do kolen segla, glede njegovega obnašanja in arogance

 • tarantela

  Boste rekli, da je Janša kaj bolje vladal? Njegovo kupovanje Patrie je skrajno amaterski posel! Da si neka vlada dovoli, da za tak posel mešetarijo pod mizo z nekim malarjem, je enostavno neverjetno.
  Ne morem si predstavljati, da tako odgovoren nakup enostavno prepustijo nekim autsajdarjem!

  • komar marko

   Vladal veli bolje. Puf zmanjšal. Kaj pa tebi glede PATRIJE ni jasno! Še vedno radi podtikate. O tankih T 55 ki so se predelali ste popolnoma tiho. O kupčijah z orožjem tudi. Pač so mediji vaši in oni naredijo PROGROM! Slučaj? Zato mi ne nabijaj!

  • Duhec

   Neprimerljivo bolš je vladal…

   • janez cepec

    ja njegova vlada (Bizjak) je zastavla T6, pa dovolila, de se j’ investicija 2x podražila, pa se in še

    • komar marko

     No dokaži navedbe z NIP, kakor so jih izdelovali! A si res tako netrazgledan in zaslepljen!

  • komar marko

   Le zakaj ste se pri drugi njegovi vladi ZBALI in ste organizirali VSTAJE! Pa ja ne boš trdil, da se je dvignilo ljudstvo! Oj rdečkotri, kdor vas ne pozna vas drago plača. Hlapec ostane hlapec!

  • domovina mili dom

   S poslom Patrije in podpisom o nameri, je začel Rop. Desna vlada ni imeli nič okrog malarja. Malar je bil v španoviji z Drnovškom. pod Drnovškom pa prime minister Rop.
   Vse ostalo se je nadaljevalo.

   • janez cepec

    kupovanje Patrij je nadaljevau minister za use, butasti Kohl, po navodilih ljubljenega vodje, ki takrat še ni biu prerok, da bi vedu kva se bo izcimilo iz tega

    • komar marko

     če bi imel kaj v glavi in kaj vedel akko to poteka, potem ne bi pisal norosti! Razpis je bil javen in so se vsi lahko javili. Tudi sistemska tehnika z LESENO MAKETO tako kot ste zastavili! Si pozabil?

     • Nata

      + + + + + + + + + + jej, točno . Lesena maketa !!

    • domovina mili dom

     Tvoj ljubljeni vodja je začel. Temu, kljub prilegajočemu nazivu, ne moreš oporekati. Desna vlada je peljala naprej. Nek algoritem pa velja peljati. kajne?

     • Nata

      Ja, pa dajta vidva napisat , kateri ljubljeni vodja .
      Pišuka , stalno moram gledati kdo piše , da potem vem kateri ljubljeni ……!!

     • domovina mili dom

      Jaz ta prvo preberem ime. Kajti določenih sploh ne berem, ker ……

     • Nata

      No , saj tudi jaz. Sem se malo pošalila !

   • tarantela

    Ko je prišel Janša na vlado, bi kot PM lahko preprečil škodljivo mešetarjenje, se sprašujem, zakaj ga ni!?

    • komar marko

     In kaj je bilo škodljivo! Sam vprašam. Ali to na ni posel dobila LDS ki je imela pripravljenih 24 aneksov, tako kot pri TEŠ?

     • tarantela

      Kot dober gospodar bi moral preprečiti oškodovanje naroda za račun… čigav že?

     • komar marko

      OŠKODOVANJE! V čem, daj vire. Konkretno! Bo šlo? Ali pa je pranje opravilo svoje!

     • tarantela

      To škodo je preprečila vlada, ki je prišla ja Janšo.

     • komar marko

      zapiši konkretno in e samo nabijanje v stilu maškarad in pravlji MIRKO in SLAVKo! A imate res tako zakoreninjeno v genih?

     • karlina

      SEVEDA IMAJO

     • Nata

      Ne vem , če to drži.
      Prekiniti eno pogodbo tudi ni brez finančnih posledic. Kaj vemo o tem ?

     • domovina mili dom

      Da ne boš nabijala brez veze. Skupna stična točka je v mafiji, ki se imenuje Sistemska tehnika. Oni so z leseno maketo prišli na razstavo vojaški vozil.
      V danem trenutku pa je SV rabila konkretna vozila. Sicer bi tudi sedanja ministrica rada opremila vojsko s fračami. problem pa je z nabavo gumic, da ne bi prišlo do korupcije, kdo jih bo nabavil.

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • karlina

      Ljubi Jezus, kaj so tebi res oprali mozgane.

     • karlina

      Ljubi Bog, kaj je pa tebi stopil na zulj Janša.

    • karlina

     Ne odnehaš in ne odnehaš.

  • elh

   Bomo rekli, da je JJ bolje vladal in se ne bomo zmotili.

   Pravzaprav so vsi bolje vladali, še celo mojškrca.

   In bi bolje vladala slehrna gospodinja. Tako tista, ki je v plusu, kot tista, ki je v minusu. Nobena slovenska gospodinja nima gospodinjstva toliko v minusu, kot je v minusu “gospodinjstvo” Cerarja.

   Nobena gospodinja ne pušča odklenjenih vrat in drugim dopušča svobodno šariti po stanovanju in ga “preurejati”… Cerar ima odklenjena vsa vrata in okna, vsak terorist je dobrodošel, ker ne semo nikogar sumiti, da je terorist in lahko počne kar ga je volja… Da o zapufanosti niti ne govorimo.

   Država je samo večje gospodinjstvo, slovenska država niti ne veliko.

   • tarantela

    No, bodimo pošteni, da bi ob taki gospodarski rasti, kot je bila za časa Janševe vlade, vsaka vlada vladala v redu! Danes bi Janša tenko piskal.

    • von Rhein

     Nič ne bi “tenko piskal”.Niti danes,če ne bi imel nasproti rdeče sodrge. Niti sodelovanja ni potrebno,samo mir pri delu.

     • tarantela

      70 % naroda ga noče, to dovolj pove! Pa niso vsi rdeči, veliko jih je v sredini, tudi Novakovo imajo raje, čeprav niso verniki.

     • komar marko

      A res? le zakaj ste potem organizirali vstaje. Saj vas 90 % naroda noče, pa se še vedno pasete.

     • tarantela

      A res, zakaj pa potem ne pridete v vlado?

     • komar marko

      Zato ker PROREŽIMSKI mediji naredijo svoje. Prav tako ste mu s PATRIJO oklestili volilce in ti ostajajo sedaj doma, pa čeprav veste o LAŽEH! Edino levaki imajo kONSTANTNO bazo, čredo, ki gre za koritom. Samo sebe poglej!

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • quetal

      Zakaj pa mali sivi palcek ni v zaporu?

     • karlina

      Ja, le zakaj , ze najmanj 20 let bi moral biti.

     • Nata

      Zato , ker vas večina ne gre volit .
      Si ti tudi med njimi ?

     • karlina

      Sigurna sem ,da je , samo , če bereš njene provokativne poste, ti je vse še kako zelo, zelo kristalno jasno.

     • karlina

      Ampak ne moreš in ne moreš iz svoje koze, da ne bi kar naprej provocirala, kajne, imaš mogoče slabo vest, samo vprašam.

     • von Rhein

      Od tega 50% zato,ker je tako naročeno. Delno preko medijev,delno preko seans,ki se tedensko dogajajo zaradi ohranjanja “tekovina”.20% je normalno.

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • karlina

      A bejz no, kje pa si našla to laznjivo številko, verjetno iz laznjivih anket, ki so narejene tako, kot jim naročijo strički iz ozadja, če še ne veš. No, sicer pa mislim, da ti ziviš izredno dobro, imaš sluzbo nekje v javni ali drzavni upravi, zato, bi bilo bolje , da bi se kdaj ugriznila v jezik, kajne.

     • Nata

      + + + + + + + + + +

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • elh

     Druga vlada JJ ni imela zavidanja vredne osnove, vendar so stvari vseeno usmerili v pravo smer in če bi jih z lažmi in zvijačami kontinuitetni ne ustavili, bi danes ne bili v tej godlji in tudi meje ne bi prepuščale tako, kot prepuščajo.

     • tarantela

      Sebi naj pripiše, če ga narod ne želi v vladi!

     • Nata

      Narod ga ne želi ??

     • elh

      //////////////////Sebi naj pripiše, če ga narod ne želi v vladi!////////////////

      Dobil je toliko glasov, od volilcev – ljudstva, da mu je bilo ponujeno mesto prvega ministra. Torej ga je ljudstvo izvolilo. Vrgla pa ga je kontinuiteta s pomočjo laži in zvijač. Ne govoriti, če je kontinuiteti v želodcu, da ga narod ne mara. Tako so delali v režimu, v imenu ljudstva, naroda so govorili, delali pa v imenu sebe in zase.

      Za druge volitve ga je pa kontinuiteta itak umaknila v zapor.
      Toliko o takoimenovani ljudski, narodovi volji.

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • karlina

      Veš kaj, nismo vsi taki , kot si ti, verjemi in hvala Bogu, da smo res z GOSPODOM JANŠO !!!!!!

     • tarantela

      Kaj pa imamo od njega?

     • karlina

      TOČNO

    • quetal

     Imas ti malo slab spomin? ob zadnjm mandati JJ se je stanje gospodstva v sloveniji zelo hitro izboljsalo. potrebno je namrec vzeti v zakup, da je bratuskova in nato tudi cerar povzel JJ stratgijo ampak, z dodatkom – ukradi poleg, kolkor se le da.

     kar se tice patrije, zate jo je JJ kupil, no, resnca pa je, da jo je kupil en mandat prej – rop. JJ je potem samo speljal posel iz levicarskih rok, ti pa so mu iz mascevnja pripravili afero patrija.

     skoda, da imamo tako zabit folk v sloveniji, ki ni sposoben spomina vsaj srebrne ribice …

     • avtohtoni neandartalec

      Tudi Janša je kradel revnim, da bi lahko dal bogatim, nobene razlike ni bilo, saj vidite, da se ni nič spremenilo.

     • karlina

      Točno, vedno bolj imam občutek in mene občutek redkokdaj vara, da je bila gospodarska kriza ustvarjena umetno, da so še lazje kradli in dali še več SLOVENCEV na cesto, tistih, ki smo delali v gospodarstvu, da so lahko namesto nas potem zaposlili najmanj 15.000 svojih otrok in znancev v JAVNI IN DRZAVNI UPRAVI.

    • karlina

     A bejz no, a res, kaj pa , če se motiš, samo vprašam, veš, sram te je lahko, če si res prava domoljubna Slovenka, za kar se imaš, ampak močno dvomim v to, da kar naprej, vedno pljuvaš samo na Janšo, strički iz ozadja pa so zate očitno angelčki, zame so , ampak v hudičevi preobleki.

  • Nata

   Patrio je kupovala Ropova vlada !

   • tarantela

    Janša bi lahko to preprečil, zakaj je pa vlada, ki je prišla za Janšo, prekinila to škodljivo kupčijo?

    • Jovo Jamnica

     Prekinil jo je Hojs pod Janšo…

     http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=170295

     …Pogodba o nakupu vozil Patria je bila sicer sklenjena leta 2006, v skladu z njo pa je Slovenija skupaj kupovala 135 patrij, od tega 110 polno opremljenih. Slovenija bi morala do letos prevzeti 86 vozil, prevzela jih je le 30. Kot je danes pojasnil minister, je Slovenija zanje plačala nekaj več kot 74,5 milijona evrov…

     • tarantela

      Vzeto na znanje. Ampak provizije so bile pa fajn!

     • Jovo Jamnica

      Seveda. Pri zadevi Patria so bile ključne. Ko je firma Patria provizije izplačala, nikogar več ni zanimalo, kako se bo pogodba udejanjala…

     • tarantela

      Pravi ljudje ob pravem času na pravem mestu. Ne pa mi …

     • Jovo Jamnica

      Mi smo plačali 74 milijonov € vbogajme…

     • tarantela

      Revež je zmir bolj radodaren kot bogataš. Že na Karitasu se vid.

     • Jovo Jamnica

      V primeru Patria, smo bili Karitas mi, pomoči potrebni. Vsebina paketov, s katerimi smo se v dobri veri, posameznikom oddolžili za zaupanje, pač ni obrodila pričakovanih sadov. Po mojem, nimajo niti slabe vesti.

    • karlina

     O, lepo te prosim, no, čisto vse pa res ne more in ni mogel rešiti Janša.

     • tarantela

      A ni vsemogočen?

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   Vedno presenetiš z odgovorom, itak zate je za čisto vse, ampak res za čisto vso barabinstvo v tej drzavi kriv samo eden in edini Janša, kajne.

 • komar marko

  no Palček Smuk je že vedel zakaj mora podtakniti Cmerkota.Sedaj pripravlja zamenjavo, se je že akzala na podpori migrantov na Kotnikovi. Res sta imela s sabo oboroženo in zamaskirano milico. Le kako bi RDEČKOTI in razne prostitutke cvilile, če bi JJ to organiziral. Nekoč je nekaj rekel o narodni gardi, pa je HANZI takoj tulil da JJ hoče svojo gardo! In rdečkoti pritrjujejo!

 • komar marko

  Halo rdečkoti, ali imate kake bolj sposobne zapisovalce norosti kot sta spodnja dva siromaka. dajte jih vsaj malo podučiti o nekaterih stvareh, ker sta še vedno v dobi TURŠKIH VPADOV. No ja, na maškarade in pucanje kamnov se odlično razumeta!

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • TOMLC

  Po Ljubljani se govori, da bodo socialisti dali na fasado parlamenta filmček
  “Vse kar ste želeli vedeti o seksu z živalmi”
  Posnetek pa bo iz Oražnove garaže.
  Tako perverzni ljudje, kot so socialisti ne morejo in ne smejo voditi države.
  Upam, da je to vsem jasno.
  Tudi socialistom!

  • von Rhein

   Pol LJ bi se od smeha valjalo po pločnikih,če bi na fasadi zavrteli posnetke dogodkov iz bifeja med sejo DZ.

   • karlina

    Ja bi bilo verjetno zelooo zanimivo.

  • janez cepec

   koko se j’ že učas imenovala edina pravoverna stranka ljubljenega vodje, preroka od nedavna. SDSS? aja SOCIAL demokratska stranka Slovenije-. čeprav včaseh, še bol pa dones ni blo in ni v njej neke silne socjale, še menj pa demokracije. tko j’ to: ljubljeni vodja je eden in edin

   • komar marko

    Ja dobro vam gre v nos, terej je na pravi poti! Škoda ker dobivate samo srčne kapi. Možganskih ne morete! In ste tako posledično zelo odporni!

    • janez cepec

     tud zate so nebesa rezervirana; blagor ubogim u duhu, pa tko naprej

     • komar marko

      Glede duha mi je pri tebi jasno. Glede podstrehe tudi. Te še kaj zanima ?

     • janez cepec

      all clear

   • TOMLC

    Res je.
    SDS sodi na levo stran političnega zemljevida, pravih desnih stran Slovenija nima.
    To kar pa je zdaj na levi je ena sama demogagija in sodi direkt na odpad

    • traktor

     Desni je bil mogoče včasih Zmago, pa še to je bil bolj hec. Vsaj upal je rečt ciganu -cigan, pa pički-pička.

     • Jovo Jamnica

      Vsi takoimenovani desni, so bili po emancipaciji, pri nas… bolj hec… In danes ni nič drugače!

     • TOMLC

      Jelinčič je nateg in rdeč jebiveter.
      Udbaš s šifro “padalec”
      https://twitter.com/Udba_med_nami/status/649223442449965056
      Za bajto ima kip enonoge rdeče kuge –> titeka.

     • traktor

      Prav zares,jebiveter na 2.

   • quetal

    V cem je problem, ce se je imenovala SOCIALNA? A da ni bilo sociale? Ce se samo spomnim na brezplacne avtobusne prevoze in malice solarjev, oboje so potem tvoji rdeci kriminalci uknili! Demkratska je tudi. JJ je doslej vedno zmagal na strankarskh volitvah demokraticno. Ali imas mogoce ti druge podatke in nam jih lahko zaupas. potem ljudbljeni ne bo vec tako ljubljen ?!

 • Olga

  Tako se skrivajo ljudje, ki nimajo pojma! Cerar je marioneta, je le maska, za katero se skrivajo tatovi iz ozadja! Cerar jim s svojim početjem drži vrečo!
  Kompetentnih ministrov nima, saj jih v bistvu ne rabi. Sekret-arji so zadosti! Pokrivajo krajo in goljufijo!

  • komar marko

   Cilj te vlade je PART pozicija, da se PRIHVATIZACIJA konča! Zato so ga pa nastavili in organizirali VSTAJE!

   • Olga

    Nam je vse jasno!

  • karlina

   Če nas ne bodo prej okupirali migranti, potem tudi za odgovore ne bo več časa, ker ne bodo več pomembni, no mogoče pa res delajo v tej smeri, v tej drzavi je čisto vse mogoče in nič ni nemogoče.

   • Olga

    Ubranili smo se pred JLA, se bomo tudi pred temi divjaki!

    • Duhec

     JLA je bla pičkin dim v primerjavi s temi…. še teroristi so bolš.

     • Olga

      Ste šleva? Narod, ki se brani, je vedno močnejši od agresorja!

 • Shalalabayzer

  “…odvrnil, da to ni današnja tema.”

  Vsaka podobnost z g. Türkom je zgolj plod PR domišljije :)

 • tarantela

  Kaj se sekirate, se vidimo čez dve leti na volitvah, bo vse jasno!

  • Duhec

   Ja…. levica bo zmagala.

   • Jovo Jamnica

    Spet si dvajsete(o)rici vztrajnih na portalu, dvignila tlak… :-)

    • Duhec

     Vse je za neki dobr. V teh letih vejo, da so še živi.

    • von Rhein

     O glej ,glej.Čuvaj kamnov se je prebudil (info Požar).

     • Jovo Jamnica

      Kdo, kje, kaj… zakaj??? Sem pogledal na Požara…

     • von Rhein

      Jovo Jamnica 15.10.2016 20:56:36
      Danes smo bili vsi, ki nosimo v srcu poštenje, delo in srečo, zbrani na Primorskem na SABOTINU in urejali in varovali nam dragi napis TITO!
      Obujali spomine na lepe in srečne trenutke bivanja v Titovi Jugi.
      …………………………………….
      Ste se šli igre “bacanje kamena sa ramena” in obujali spomine.Tisti smrdolin,ki je glavni čuvaj je verjetno povabil na pečenje.Plačilo ,naročilnica ZZB.

     • Jovo Jamnica

      To nisn jaz napiso. Na Požari sn “runkl” in doben drugi. Tut na Politokisu se negdo potpisuje z mojim nazivom. Samo dve možnosti sumim. Petrofc al pa Mefo… Nazadne sn na Požari napiso to:

      runkl 07.10.2016 10:12:37
      ja… @Vir zind perajt… pa še to si poglej: http://beta.publishwall.si/reporter/post/236178/cerar-jankovicevi-ljubljani-300-milijonov-evrov-mariboru-pa-azilante
      Ogledov???… zero, nada, nul koma jozef… :-)

     • von Rhein

      No ja,se zgodi.Bom pogledal ob času.

     • quetal

      toliko o inteligenci … :) potem pa se clovek sprasuje, zakaj je slo v k****u

     • Jovo Jamnica

      A te moj občasni “sleng” moti?

   • traktor

    Naj zmaga, potem ne bo imela več izgovorov zakaj nas vodi v blato do vratu.

   • karlina

    A bejz no, mogoče pa sedaj NE BO !!!!!

  • Adolf Hitler

   nič čez dve leti sofort „Nicht der Staat befiehlt uns, sondern wir befehlen dem Staate.“ !!!. ohne Volk gibt es kein Staat

   https://www.youtube.com/watch?v=c7zCkMUEL40

   • Jovo Jamnica
    • Adolf Hitler

     volk to je ljudctvo Kaj pomeni naconalnosti nša nacioliteta naši predniki naša kultura naše ljudctvo naše umetnost in naša rassa

     • tarantela

      Ja, naše “ljudctvo” še posebej…

   • tarantela

    pol pa kr volitve razpisat, bomo prej frej!

   • tohuvabohu

    Keinen Staat, miško.

  • karlina

   Če šele čez dve leti, bo res KATASTROFA !!!!!

 • rubec

  Ta idiot od cerarja ima take starostne fleke, da Mars zgleda kot tri leta star planet.

 • tzt

  Cerar je samo tolko transparenten kolkr ga v Fotošopu nafilaš Transparency.

  Je pa škoda vsake besede o temu jecljajočemu poscancu.

 • Anton

  Njegova pamet ima tak red kot njegovi zobje.

  • tramal

   A se še kar ni kdo našel da mu jih razbije ,da si bo moral dati delati nove na naš račun

 • Adolf Hitler

  zdajle vam bom pa pokazal u kaj vi ovce z prepranimi možgani verjamete

  Zeichen und Symbole trifft Menschen und Personen

  https://www.youtube.com/watch?v=LBQ7M4YVIVY nažalost je samo v nemščini

  • tarantela

   Takih jajc ne mislim tri ure gledat, sploh pa ne, če ni rdeče zvezde zraven!

 • Adolf Hitler

  nicht der Staat hat uns geschaffen sondern wir schaffen uns unsere Stadt kein Staat

  • tarantela

   a Ti niso neki zradirkal?

  • tohuvabohu

   Keinen Staat, bučko.

  • cosmosjasnovidec

   Schreiben Slowenisch oder nicht wissen?

  • cosmosjasnovidec

   Schreiben Slowenisch oder nicht wissen??

 • Adolf Hitler

  KRIEG & VERACHTUNG – SKRUPELLOSE, MENSCHEN-VERACHTENDE … AUSSAGEN von POLITKERN u.v.m.

  https://www.youtube.com/watch?v=tj7nyEav3PU

 • primoz

  Ahhh pa kaj tu ni jasno Cerarja so nastavili,Cerar ne vlada dejansko in Cerarja bodo tudi odstavili ko ga ne bodo potrebovali!! — Pač Cerar je še ena LUTKA ,ki so jo nastavili volilcem z omejenim dosegom razmišljanja. ————

  • komar marko

   Saj tudi še vedno ne verjamejo da je v Velikovcu bombo postavil PRAVOVERNI hlapček! Pač rdečkoti!

   • Olga

    Pomembno je, da to vedo in verjamejo Avstrijci!

  • karlina

   Točno, saj Cmerko ne vlada, on je marioneta v rokah strička iz Murgelj, s pomočjo F21, to vsi vemo in to se itak vidi, ko Mirko reče, bom povedal jutri, bom povedal naslednji teden, po novem pa očitno ne bo več povedal, ker se očitno ali potapljamo, ali nekaj spet groznega pripravljajo komunisti.

 • komar marko

  No Palček Smuk je že vedel zakaj mora podtakniti Cmerkota.Sedaj pripravlja zamenjavo, se je že izkazala na podpori migrantov na Kotnikovi. Res sta imela s sabo oboroženo in zamaskirano milico. Le kako bi RDEČKOTI in razne prostitutke cvilile, če bi JJ to organiziral. Nekoč je nekaj rekel o narodni gardi, pa je HANZI takoj tulil da JJ hoče svojo gardo! In rdečkoti pritrjujejo in kuj organizirajo milico!

 • komar marko

  No nič se ne piše kako načrtno ropajo glavno bolnico v državi, kako so postavili svoje ljudi za čas vladavine LDS. Ja preljubi SLOVENCELJNI še boste zategovali pas. O skrajšanju čakalnih vrst je pesek v oči, preveč jih je prisesanih na to verigo.

  • Novakec1

   Ti počas kaplja kdo je naredu največ škode sloovcam.

   • komar marko

    že dolgo časa vem. Sam je preveč ovc, ki jih še vedno podpirajo!

    • Duhec

     Zarad koristi…

     • komar marko

      jap in petih minut slave. v vrsti stojijo kot za ZASTONJSKE vstopnice v PLANICI. Ka Kongresnem se dajo hebat, sam da so slavni in zaslužijo everček!

  • karlina

   nič čudnega, ko pa so v zdravstvu zaposleni v glavnem sami juznjaki in ti svoje spravljajo na prej, preko vez, to je dejstvo

 • Unikatna

  Če bi delal v dobro ljudstva, bi se ne bal vprašanj novinarjev! Ko začnejo politiki bežati pred novinarji, potem že veš koliko je ura! Naj ga nekdo še vpraša, da zakaj Slovenija kot vestna izvrševalka Merkel-Juncker politike, skrito od oči javnosti naseljuje afriške in arabske nezakonite migrante po naši domovini? In koliko milijonov nas bo to stalo?

  • Novakec1

   Hebo te denar, večji problem ratuje identiteta sloovc.

   • radames

    Lej ga, lej ga! Agresor!
    No, kaj boš povedal? Do zdaj še nisi nič!

    • Novakec1

     Takim kot si ti je treba risat, ker ne štekajo.

  • karlina

   Kdaj pa je ze Cerar sploh upal ljudem pogledati v oči, samo vprašam, to vse pove o človeku, da nima čiste vesti, če ne moreš pogledati nasprotniku v oči.

 • tramal

  Saj ne bežijo ,le kučan jim še ni napisal kaj lahko govorijo.Glede da so umsko zaostali potrebujejo približno en mesec prej da jim napiše.

 • Novakec1

  Upam da kmalu tudi pred rajo!

  • Duhec

   Bravo…. kratko in jedrnato. Upam, da doživim…. sam dvomim.

 • Duhec

  Cmerarjeva etika in morala…. in to je zmagalo na volitvah, za kozlat.

 • Duhec

  Edini, ki lohk… je Janša. Sami smo se nategnil, ker ni mel podpore, ko jo je rabu. Zdej pa…. ostane sam čudež.

  • komar marko

   po nategu ali bo fantek ali punčka! Je to še vprašanje?

 • komar marko

  Slovenceljni nič se sekirat. Pri belem dnevu vas ropajo. Kriminalci na državnih proslavah sedijo v prvi vrsti. Prostitutke in javna hiša se pa ubadajo z opozicijo!

 • cosmosjasnovidec

  Prav čudno,da ni izjavil,da še mora premisliti za odgovor glede čefutarke milojke celarc.
  Vso vlado so zavzeli sami izprijeni,tatinski,levaški komunajzerji in zahojeni čefutarji zato pa gre vse na slabše.
  Za Cmero še nekako razumem,da je levaški komunajzer ampak ne razumem kdo je dovolil nastopiti mesta v parlamentu vsem tem čefutarjem od Tomičke naprej.?
  Ljudstvo ni nikoli glasovalo za njih.In toliko nekih novih strank na novo je čedalje več.Ja v kateri državi pa to podpirajo,da kar sami sebe navlečejo skupaj dajo neko ime in že so stranka v parlamentu?
  Jelinčič kateri bi ravno moral biti v parlamentu,da bi jim malo pojasnjeval njihove sfustrirane zmote ga pa ravno ni.
  Sem gledal nekje na netu kaj je v oddaji govoril ciganom tistemu muslimanskemu predstavniku je v obraz rekel,da je navaden bedak pa tudi Pahorju.

  • karlina

   Slovenijo ze po letu 45 okupirajo juznjaki, danes pa imamo zato , kar imamo, verjemi, da imajo v Ljubljani največ besede prav Srbi in verjetno tudi v vladi.

 • MEFISTO

  Lahko bi imeli premiera Janšo, pa je vsemogočni Bog kaznoval butaste, prevzetne in slepe ter gluhe Slovence s Cerarjem.

  Bog že ve, kaj dela.

  • Jovo Jamnica

   Mefisto… Bog te nima rad…
   http://www.loterija.si/LOTERIJA,,igre,igre_z_zrebanji,eurojackpot,rezultati.htm

   • indijanka

    :) Mefista ima rada Indijanka. To je skoraj isto Jovo.

    • Jovo Jamnica

     Slaba tolažba za NovoTV… :-)

     • komar marko

      Si kot služabnik dobro očistil kamne?

    • MEFISTO

     Tudi Mefisto ni indferenten do tebe.

     Saj veš, kogar Bog ljubi, ga tepe.

     To se pa lahko spremeni. če se boš slinila okrog niča od niča z nickom Jovo Jamnica, ki je konec koncev le eden od tisočertih nickov enakega bedaka.

     • Jovo Jamnica

      Z indijanko te nikoli ne opravljava vnemar. Nisi fer!

     • indijanka

      Nasmejiš me kot vedno. Vidim, da si povzročil pravo vojno. Kdor zna..zna.

     • Jovo Jamnica

      Ah, nadvse se zabavam. Kakšna vojna vendar…

     • MEFISTO

      S temi Petrovčevimi nicki opravim za malico.

      S teboj bi se pa več zamudil.

     • indijanka

      Hmm…ja.

   • MEFISTO

    Butl jde butl, pa kamorkoli ga popstaviš.

    Če ste v prejšnji vrstici spoznali Jova Jamnico, je to zgolj slučajno.

    Tokrat se me je Bog kar hvaležno spomnil.

    To počne že nekaj časa.

    Premija mi torej ne uide, NOVI24TV pa tudi ne dva milijona.

    Da se ne boš jezil, ti bom zaupal, da sta mi nekdanji šef partije in nekdanji šef udbe obljubila, da mi bosta poslal vsak po tri butaate komuniste, med aterimi boš tudi ti, da jih bom napopjil in rakazoval po nekoč slovenski Ljubljani.

   • komar marko

    Zaradi vas ga je sram. pač odmrla veja človeštva , ki je v sedanjem časau napravila največ zla človeštvu!

    • Jovo Jamnica

     Ja Marko, ohladi se. Z Mefistom se dajem… :-)

     • komar marko

      saj navajam somo dejstva in golo RESNICO na katero ste pa vi alergični in se jo bojite kot hudič križa!

     • Jovo Jamnica

      Jaz sem agnostik. Tovrstne resnice me ne ganejo…

     • komar marko

      za agnosticizem velja, da ne pristaja na absolutne resnice in trenutno znanstveno nedokazljive trditve, kar pa ne pomeni, da ne dopušča možnosti, da se te trditve v prihodnosti izkažejo za pravilne. In to se dogaja danes. LAŽI in pravljice se razblinjajo!

     • Jovo Jamnica

      Saj trdim samo, da nisem ganjen. Nič drugega…

     • komar marko

      a si še slediš? Razumeš moj zapis in utemeljitev besede AGNOSTIK!

     • Jovo Jamnica

      Ja

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • komar marko

  Včeraj so naši siromaki s krtačami na SABOTINU čistili kamne. Dobili so dnevnice in brezplačen golaž. Cmerko vas ima ra, proračun pa je malo lažji. Mič ne de, do nove maškaarde se bo že napolnil z novim pufo,!

 • MEFISTO

  Gospe in gospodje, tovariši ter tovarišice?

  Vljudno vas sprašujem, ali se je pritisk moža tisočeri nickov na ta portal zadnje čase kaj zmanjšal?

  Že nekaj dni s svojimi nicki dr.Janez SVeti, runkl, pravi123, polo06, Petrovc in Jvo Jamnica ter star profi razgraja in bruha po Požareport.

  Toda Požar ga ne bo tako dolgo prenašal in tolerirakl kot NOVA24TV.

  • komar marko

   Ja denarčke si je treba zaslužit! Mi si jih s krampom in lopato, drugi pa s pisanjem NOROSTI! Dvor rabi NORČKE!

   • Jovo Jamnica

    Srbi pravijo… “Najgore ti je tudje pare brojit!”… :-)

    • komar marko

     jap v glavni bolnici so že vedeli pod LDS zakaj morajo nastaviti svoje ljudi ! IZKUŠNJE!

     • Jovo Jamnica

      S sintetičnimi opojnimi substancami nisem na ti… :-)

     • komar marko

      nisem vedel da jih potrebujete, da lahko doživite jutro in vsaj malo zatisnete oči!

     • Jovo Jamnica

      Me boš razsvetlil? Pohiti, ker so na POP TV kmalu na vrsti talenti…

     • komar marko

      Razsvetlil? S čim? Mogoče kamni? To bi pa lahko doživel že včeraj ali pa so probali in dokazali, da ni pomoči! Se motim?

    • MEFISTO

     Mar nisi nekoč govoril , da je najgore svoju ženu jebat, pa si prešaltal na buzerante?

     • Jovo Jamnica

      Ne, ne, to nisem bil jaz. To je bil Petrovc…

  • tarantela
 • cornusmas

  Taklemamo….pod to vlado je etika razprodana.

 • komar marko

  no naš JOVO se nam bo izpovedal kako je včeraj KRTAČIL kamne . Dobil je dnevnico in golaž in to je vse zagotovil podmladek združenja naše najvitalnejše generacije maškar in pravljičarjev!

 • MEFISTO

  Odločil sem se.

  Vzel bo v roke mojo motorno škropilnico in z obstojno črno barvo v četrt ure prebarval vse te kamne na Sabotiniu..

  Potem jih pa naj čistijo bedaki, kakršen Je Jovo.

  • tarantela

   Čigava pa je pravzaprav tista parcela na Sabotinu?

   • komar marko

    Od podmladek združenja naše najvitalnejše generacije maškar in pravljičarjev

    • tarantela

     Pol pa pr gmah pustit, da ne bo kdo v spremstvu policije nazaj v belo štrihal. Je za premislit!

     • komar marko

      kamni spadajo med rudnine, te pa so od države. Torej ne nakladaj o policajih. Ti bi morali ukrepati proti KRTAČARJEM ker uničujejo rudnine!

     • tarantela

      To so navadni kamni in jih je treba na tujem ozemlju pr gmah pustit, sicer mi pa dol visijo tako kamni kot tisti, ki bi jih farbal.

     • komar marko

      Glede farbanja vprašaj Jovota. Da ti pa dol visi je pa kriva GRAVITACIJA in EMŠO!

     • tarantela

      Mi sploh ni zrasl.

     • komar marko

      A pl si ploh!

     • tarantela

      Nak, kt Mišika.

     • komar marko

      Če pa trdiš da ti ni zraslo! A je SILIKON car?

     • tarantela

      Dol oduspodi nimam pipice

     • komar marko

      ha, ha, ha. Kaj pa pol si?

     • tarantela

      Kr neki.

     • komar marko

      Vidim, ja. Ja vsak DVOR ima svoje norčke.

     • tarantela

      Sm lahko kar čem! Največji norčki so pa tisti, k misljo, da je šef desn, je pa u resnic skrit drgam usmerjen.

     • komar marko

      Ne vem o čem govoriš. Do sedaj smo trdili da rdečkoti kradejo. Desnim pa podtikajo! A se je kaj spremenilo! Sam bolnico poglej.

     • tarantela

      A je že sezidana?

     • komar marko

      A glavna bolnica v Ljubljani. pa saj so vsi cajtngi polni kako kradejo? A si ti od MESEĆNIkov?

     • tarantela

      A veš, da so na četrtem mestu po anketi, mater bi mel že 13 mest u parlamentu, če bi ble dons volitve. Treba mirkat!

     • MEFISTO

      Medtem so se mi pridružili še trije pomočniki, vsak s svojo škropilnico.

      Če bodo prijave tako deževale, bom morda lahko res počakal tistih pet minut kar ob vznožju Sabotina.

      Potem bomo pa premlatili še nekaj primorskih komunistov in tiste, ki zlagajo kamne na Sabotinu.

      Njihov poimenski seznam že imam.

     • tarantela

      A Ti posodim rolico papirja, da boš mel kam pisat imena?

     • samotoje

      Uf, še mlatili boste poleg barvanja. Kakšen performans (brez državne podpore). A bo video?

   • MEFISTO

    Moja ni.

    To pa še ne pomeni, da smeš na njej čistiti in zbirati kamne ter onesnaževati kulturno okolje.

    • tarantela

     Kaj pa, če je to lastnik počel?

     • MEFISTO

      Mu bomo pa kamne zaplenili.

  • Jovo Jamnica

   Sploh veš, kako daleč je do tja? Svoji šoferki naroči, da ustavi pri prijatlu Dobu, pod Sabotinom.

   • komar marko

    ha, ha, ha. Z biciklom malo naokrog, mimo Brd, pa dol proti SOČI in taku naprej! Ha, ha, ha

    • Jovo Jamnica

     Mefisto na tandemu? Ta film bi rad videl…

     • komar marko

      Njet tandem. Pa tega filma letos ne boš videl!

     • Jovo Jamnica

      Verjamem. Petrovc nam je o Mefistu povedal vse in še več… :-) Pa ti sploh veš, da je Mefisto doma v okolici Celja?

     • komar marko

      Pa kaj ima to veze od kje je. Očitno so tudi tam posamezniki z urejeno PODSTREHO kar je za mene najpomembnejše, pa da kamne ne krtači!

     • Jovo Jamnica

      Kaj on krtači, jaz ne vem. Vem pa, da z njegovo podstreho ni vedno vse v redu.

     • komar marko

      Po zapisijh je vse OK, kamnov pa sigurno ne krtači!

     • Jovo Jamnica

      Kakor komu… :-) Nekega konsenza ravno ni med onimi, ki njegove umotvore prebiramo…

     • komar marko

      kako so se mi včeraj revčki s KRTAČAMI zasmilili. le kako jih lahko propadli režim še vedno manipulira! Očitno je šola pranja naredila svoje. Sem se malo vprašal iin skoraj padel z bicikla!

     • Jovo Jamnica

      Pa kaj ti s temi krtačami misliš na Krtačo17 ali kaj?

     • komar marko

      ne, pač pa na KRTAČENJE kamnov. To se je namreč včeraj dogajalo! Sem se tako krohotal, da je pol oštarije pilo na moj račun, saj veš tam pri razglednih rovih!
      A ni to tvoj drugi NICK NAME! Namreč moj PC dokazuje pri teh dveh NICKIH isto stopnjo nOROSTI!

     • Jovo Jamnica

      Pojma nimam. Nisem še bil na Sabotinu. Poznam ga samo s spleta.

     • komar marko

      ha, ha, ha A pol si dokazano lažnjivec!

     • tarantela

      Kam je pa Mefisto ušu?

     • komar marko

      Po barvo za kamne!

     • tarantela

      Ajaaaa, matr, sm tumbasta!

     • Jovo Jamnica

      A Mefista sprašuješ preko mene?

     • MEFISTO

      Takole med svojo odsotnostjo izvem ve o sebi.

     • Jovo Jamnica

      No vidiš. Sokrat je vedel, o čem govori…

     • antimur

      Zdaj pa ne smeti več po tem portalu. Če imaš kaj za povedati, povej, samo ne bluzi kot popolni omejenec, kajti tvoje kracanje je brez vsakega smisla, tako lahko pisari edino norec.

     • Jovo Jamnica
  • Olga

   +++++++++++++++ bom pomagala!

  • karlina

   Če imaš res moznost to narediti, hvala v imenu vseh domoljubnih SLOVENCEV in vsaka ti čast.

  • samotoje

   Barvaj, Mefisto, barvaj. Na debelo.

 • komar marko

  no še vedno ni poročila o krtačenju kamnov. Kaj je POROČILO PEPI centrala zavrnila ali pa je Palčel Smuk nekaj zameril!

 • Kučko pod pručko

  Na RTV SLO2 je bila danes predvajana odlična oddaja o koroških Slovencih. Kučana in Cmerota bi pred TV-jem zvezal na stolu in bi ju prisilil gledati zavedne Zamejce toliko časa, da bi prenehala z uničevanjem Slovenije. Šele, ko bi pokazala zadovoljiv napredek in znala vse pesmi na pamet, bi ju pogojno izpustil. Če pa bi še vedno delovala proti domovini, bi ju za vedno zaprl v najtemnejšo udbaško luknjo, da ne bi nikoli več videla sonca, ki sije na slovensko zemljo!!!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nisem gledala, poslušam pa vsako nedeljo na radiu Ognjišče izseljeniško oddajo in ti po pravici povem, da vedno jočem, koliko srčnosti in dobrote, ter vsega, kar ni več v naši drzavi je v teh ljudeh, resnično.

   • Kučko pod pručko

    Karlina, če imaš zamik, se splača pogledati (danes, Koroška pesem, ti družica moja ob 18:55 na RTV SLO2). Komunistom bi dal za obvezno gledanje. Vsak dan trikrat, da bi znali vse na pamet!!!

    • samotoje

     Neverjetno dober in pošten dokumentarec.

 • MEFISTO

  Petrovc, ti si zjebal vse fizikalne zakonitosti.

  Kako si lahko hkrati na Politikisu, kjer si edini in zadnji komentator, na Reporterju, Požareportu ter na NOVI24TV?

  • janez cepec

   zgleda, de je skor tok sposobn kot vaš prerok

   • MEFISTO

    Z njegovo sposobnostjo pa skoraj malo pretiravaš.

    • janez cepec

     pa ne hvalem ga jest, psalme mu pojejo njegove ovčke

     • nevtrino

      Mislite seveda na vse Muhamede, ki jih pa res ne manjka v jugobutalah…?

 • MEFISTO

  Jovo Jamnica, udbaški veteran, je vašo pozornost odvrnil od gnide, ki so nam ga vsilili za premiera.

  Janša, ki bi znal voditi Slovenijo, mora pa tolažiti obubožane ljudi, da bo bolje po naslednjih voltvah.

 • Verbena

  Eh, tale vlada je pa tolk slaba, da si še enega zapisa ne zasluži !!!!…..sploh največja stranka , ostali dve pa tako že dobro poznam od prej ….naj se še tako trudijo olepševati stvari in jih prikazovati v dobri luči….realna slika je povsem črna, še minimalnega odtenka bele barve nima, kaj šele kakšen drug odtenek !!!…….bom mogla povedat mami, da me je povsem narobe naučila o etiki, morali…o vrednotah….

 • Iza Demos

  Pa mu je Nova 24TV postavili ta vprašanja/izrekla to mnenje v živo ali ne?
  “Spoštovani gospod Cerar, vi ste predsednik Vlade Republike Slovenije in vseh njenih državljanov, ki so vas izvolili, ker ste obljubljali transparentnost. Na takšno vprašanje ste dolžni odgovoriti, pa niste. Ker ne delujete v dobrobit državljanov, niti niste zvesti svojim obljubam. Kaj je tisti, ki krši dane obljube, pa vemo vsi.
  Ne imejte nas za neumne! Kako za vraga pa lahko ministrica odgovori, kako vi komentirate njena nezakonita navodila?!”

  So mi iz TV SLO rekli, da tega ni rekel noben novinar. Torej ste ali niste? Jaz sem rekla, da sigurno ste, a so oni sedeli na ušesih. Ne me razočarat!

  • radames

   Kdo pa iz TVSLO? Urednik, novinar, receptor, ki ob nedeljah sprejema telefonske klice?

   • Jovo Jamnica

    Program Hanzi TV seveda v nedeljo predvaja… roboter…

    • baldeagle

     Jovo, spodaj sem prebral copy paste tvojega posta, ki si ga napisal na nekem drugem portalu, v katerem piše, da si se udeležil krtačenja kamnov, iz katerih je sestavljeno ime enega najhujših zločincev vseh časov, na Sabotinu. Ne morem verjeti, da si tak extremist, oz. ortodoksni komunist. Neverjetno, razočaral si me, pa sem te imel za kredibilnega komentatorja in prijetnega sogovornika.

     • Jovo Jamnica

      Pa daj no. Kako lahko verjameš takšnim neumnostim. Vsak bebec se lahko na Požareportu ali portalu Politikis lažno predstavi. Tukaj to ni tako enostavno, saj se vodi števec komentarjev. Pomisli malo.

     • baldeagle

      Torej trdiš, da tistega posta nisi ti napisal in si je nekdo sposodil tvoj nickname.

     • Jovo Jamnica

      Seveda

     • baldeagle

      Ok, glede na najine pretekle dialoge, ki so bili vsaj zame korektni in prijetni, ti nekako verjamem.

     • Jovo Jamnica

      Poglej linke in preberi. Saj je brez repa in glave. To ni moj stil.

     • baldeagle

      Tudi sam verjamem, da le nisi yugo fanatik, pa čeprav imaš precejšnjo nostalgijo za ex državo.
      Zanima me pa nekaj, kar se ne spomnem, da bi se kdaj pogovrjala o tem. Kakšen je tvoj odnos do preteklega komunističnega režima v ex yugi? To pa me zanima.

     • Jovo Jamnica

      Režima nisem maral. Ne maram poveličevanja česarkoli. Poleg vsega sem rodoljub in sem imel v Jugi nemalo težav. Južni bratje so hoteli z menoj večkrat fizično obračunat, saj sem vedno poveličeval dejstvo, da sem Slovenec in ne nekakšen Jugoslovan. Rodoljube so v Jugi imeli za šoviniste in protirevolucionarne elemente, karkoli bi pač naj to pomenilo.

     • baldeagle

      Glede tega, kar si napisal, pa respect z moje strani.

     • Jovo Jamnica

      Hvala. To je resnica o meni. Še danes sem isti in se nisem premaknil niti za milimeter. Zame je država, nič drugega, kakor vsota vrst prisile, s katero vladajoči razred drži v pokorščini, razred eksploatiranih. Države Slovenije ne spoštujem. Niti njenih državnih simbolov, ker to ni moja država. Sem Štajerc, slovenskega porekla.

     • baldeagle

      Jaz pa v nasprotju s tabo izjemno spoštujem Slovenijo, ker je krasna dežela, ne spoštujem pa določenega dela njenega prebivalstva ,celo preziram ga.

     • Jovo Jamnica

      Normalno. Saj vas je več, kakor nas, čudakov.

     • baldeagle

      Dobro, si Štajerc slovenskega porekla in zaradi tega ne spoštuješ Slovenije?
      Tudi jaz lahko zase rečem, da sem Američan slovenskega porekla, vendar izjemno spoštujem Slovenijo, sedaj mojo domovino.

     • Jovo Jamnica

      Tebi je mnogo lažje. Države nisem maral v prejšnem sistemu in v novem sem hlepel, da bi živel v državi, ki bi jo intimno spoštoval. Po kakšnih dveh letih pa sem ugotovil, da iz tega ne bo nič, saj so se na oblast zavihteli isti, ki so mi grenili domoljubje v prejšnem sistemu. Ko se ozrem na sever, preko meje z Avstrijo, vidim, da tam še drevesa vedo, da rastejo v človeka dostojnem okolju.

     • baldeagle

      V tem tvojem postu, se zopet popolnoma strinjam s tabo.
      Vendar imam sam razlago, zakaj se je zgodilo v Sloveniji točno to, kar ti upravičeno kritiziraš in kdo je kriv.
      Vendar sva o tem že debatirala, pa tudi nekako danes nisem razpoložen, da se na dolgo in široko razpišem o tem.
      Sicer pa tako verjetno skozi komentarje poznaš moje stališče do tega vprašanja.

     • Jovo Jamnica

      Seveda. Zdaj sem žalosten. Pa drugič.

    • radames

     Ob nedeljah in ponoči telefonski klici ne gredo skozi centralo. Tista “centrala” je receptor.
     Direktne številke, katerih zadnje 4 številke so tudi interne pa seveda ne gredo skozi centralo.

  • karlina

   Ti si pa očitno ze kar udba, da vse raziskuješ, kajne.

   • Iza Demos

    Ravno vse ne, a če imam priložnost, da poznam koga, ki je bil ob tistem istem času na tistem istem mestu, pač povprašam.

    • radames

     A nimaš direktne številke deska Dnevnika?
     Jaz jo imam, zato jih kdaj pa kdaj opomnim, kaj delajo.

     • Iza Demos

      Kaj pa Nove 24TV? Daj povprašaj jih!
      Hvala!

 • Vztrajnik

  Pogrebci Slovenije molčijo. Narod pa še kar spi.

  • karlina

   Zgoraj si preberi, vse ti bo jasno.

 • karlina

  Med politiki najbolj priljubljen ostaja predsednik republike Borut Pahor, sledita mu evropska komisarka Violeta Bulc in evropska poslanka Tanja Fajon. Sledijo predsednik SD Dejan Židan, predsednik državnega zbora Milan Brglez, minister za pravosodje Goran Klemenčič, premier Miro Cerar, evropski poslanec Lojze Peterle in župan Zoran Janković, prvo deseterico pa zaključuje evropski poslanec Igor Šoltes. To pove vse, v KAKO ZELO KOMUNISTIČNI DRZAVI ZIVIMO, pa še to, Tanja Fajon je prišla za stalno v Slovenijo-zakaj ze, bomo verjetno kmalu izvedeli, tukaj meni nekaj zelo, zelo, zelo smrdi.

  • nevtrino

   Ja, tako, v Severni Koreji jim je vsaj jasno, na čem so, tukaj v jugobutalah pa vse sloni na zavajanju in sprenevedanju butalcev …

 • Adolf Hitler

  Zbor prisilnih plačevalcev članarine RTV SLO, https://www.youtube.com/watch?v=3vLdkj-Pyg8

  • nevtrino

   Žal je tudi udeležba na tem zboru odraz iznakaženosti slovenske pameti.

 • baldeagle

  Lepo je Cmerarja zdresirala njegova mati, ortodoksna komunistka, nedemokratka in zagovornica kriminalcev (ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje). Ni čudno, da je Cmerar kontinuiteta svoje matere, tako mentalno, kot ideološko. Pravi kučanov puppy, ki takoj priteče po ukaze, k svojemu gospodarju, ko ga ta pokliče.

  Človek ne more in ne more verjeti, koga ta zabit narod izvoli na visoko državniško funkcijo. Upam, da ne bom koga užalil, vendar tako zabit narod obstaja edino še v N.Korei in Venezueli.
  Pa še nekaj, narod ki na volitvah množično voli na način, samo da ne bo nekdo drug (Janša) dobil volitev in je zaradi tega pripravljen skleniti pakt tudi s samim satanom, si res ne zasluži boljše oblasti, kot jo ima.
  Žal mi je tistih, ki podpirajo perspektivne in sposobne stranke in so zaradi zabitosti ostalega naroda še sami obsojeni, da slabše živijo, kot bi lahko, če bi Sloveniji vladale stranke slovenske pomladi in ne boljševiška drhal.

  • radames

   Da je narod zabit, je rekel pred časom tudi sam Kučan, ko je snoval neko svoje zarotništvo.
   Zdi se mi, da citat te Kučanove povedi najdeš na Politikisu.

   • baldeagle

    Včasih pomišljam, mogoče je bila res kriva indoktrinacija in enostransko poročanje, ki ste ga bili deležni v ex yugi in skušam nekako razumeti zmanipuliranost naroda.
    Ko pa opazim veliko število takih ,ki pa ste na tak ali drugačen način uspeli spregledati, pa ne najdem več opravičila za zabitost ostalega naroda.

    • radames

     Jaz sem že v letih. Ubili so mi očeta.

     • baldeagle

      Sočustvujem s tabo. Tudi moja bi, če nebi emigrirala v tujino.

     • radames

      Cleveland?

     • baldeagle

      Ja.

     • radames

      Moj stric, J. Suhadolnik, tudi povojni emigrant, je tam imel potovalno agencijo Bled Travel Service. na St,. Clair Avenue.

     • baldeagle

      Ima kake potomce, so še živi?

     • radames

      En sin, Joe, živi v predmestju Clevelanda

     • baldeagle

      Verjetno bom šel za Božič za nekaj časa v Cleveland. Želim se namreč srečati z veliko ostalimi Slovenci, ki prebivajo tam. Pa tudi svoje sinove bom obiskal, ki pa živijo v Miamiju na Floridi. Pa še nekatere druge prijatelje želim videti.

     • radames

      Letos, aprila meseca, bi z enim mojim sinom šla v Cleveland. On poslovno, jaz z njim. Imela sva že vse urejeno, samo iti bi še morala. Pa si je sin en teden pred odhodom tako poškodoval nogo, da so ga morali operirati. Nisva še nikoli bila v USA, jaz bi pa tudi strašno rad obiskal stričev grob. Najbrž bova šla spomladi.

     • baldeagle

      To ti pa priporočam. Cleveland je ameriška Ljubljana. Ogromno Slovencev živi tam in so neverjetni domoljubi. Neprimerljivo večji, od večine tukaj živečih Slovencev.

     • radames

      Ja, še to. Moja mama je bila rojena v USA še pred 1.svetovno vojno, v Waukeganu, slovenskim “gastarbajterjem”. Po 1. vojni so prišli nazaj. V titovini si je tudi zrihtala ameriški potni list in šla potem v 60. letih na obisk v Cleveland. Imela je še izpred vojne znance in prijatelje, ki so po vojni emigrirali v USA. Tudi sama je takrat bila navdušena nad Slovenci v Clevelandu.

     • baldeagle

      Škoda, da nista tvoja starša po vojni odšla v USA. Veliko bolje se jima bi godilo, kot v gnili yugi. Sploh, če je imela tvoja mati ameriško državljanstvo.

     • radames

      Ja. Moj stric, njen brat, jo je že v 50. letih vabil v USA, ker je bilo nam tu res težko, pa se mama ni odločila. Ne vem, zakaj. Morda zaradi jezika, morda zaradi majhnih otrok, zaradi svoje mame, ne vem. Vem pa, da bi živeli mnogo bolje kot pa tu.

     • baldeagle

      Jezik niti nebi bil tak problem, saj večina Slovencev tam kar dobro obvlada slovenski jezik. Angleški jezik pa bi se tudi kmalu naučila.
      Ti si pa verjetno preživel vso obdobje komunizma v Sloveniji in doro veš kako je bilo življenje v tistih časih. Pri nas so Slovenci pripovedovali, da je bila prava katastrofa in ste živeli pod pravim komunističnim terorjem.

     • radames

      Ja, tako je. Pod pravim terorjem. In večina jih danes tega ne bo priznala, ampak bodo trdili, kako je bilo lepo v Jugoslaviji. Neverjetno, kako hudo so jim poškodovali možgane!!! Pravijo, kako je bilo fajn, ko so morali v Trst po kavo ali kavbojke in se niti ne zavedajo, kaj so zinili. Da mora normalna država artikle široke potrošnje nuditi v domačih štacunah. Če tega ni, to ni normalna država. In še taužent podobnih zadev. Preslišijo, da je državo vodil eden najhujših svetovnih zločincev. Bilo je lepo, bilo je lepo, pravijo. Joj, joj, joj!!!

     • baldeagle

      Glede na informacije, ki jih imam, se tej yugonostalgiji nekaterih ljudi, zelo čudim. Nekateri mi pripovedujejo, da je bilo npr. za nakup novega avtomobila potrebno plačati 120% dajatev od nabavne cene. Tega še danes ne morem verjeti. Pa nekakšen par in nepar, da ste imeli, benzinske bone itd… Če to drži, kako lahko potem nekdo zagovarja tako državo, kako je to sploh mogoče? Tega ne bom nikoli razumel.

     • radames

      Ja, avti so bili dragi. Uvožen avto je stal še enkrat več, kot v tujini, ker so z visokimi carinami ščitili jugo avtomobilsko industrijo, ki pa je itak delala samo licenčne avte.
      Par-nepar in boni niso bili dolgo. Morda kakih 5 let vsega skupaj in to v 80. letih, zaradi tega, ker je bila Juga tik pred bankrotom. Niso imeli dolarjev in ostalih deviz, s katerimi je bilo treba vračati kredite. Potem so pa to ukinili in Juga je propadla.

     • MGTOW Didactics

      Dovoli… Tu se je za v osnovi pohlepen in narcisoiden narod opranih možganov začelo:

      Po 2 SV, ko so komunisti prevzeli oblast so v duhu velike revolucije nahujskali ljudstvo pod pretvezo ˝obnove˝ v kolektivistično zastonjsko delo gradnje mest, infrastrukture, cest in predvsem tovarn. Vso to delo je bilo neplačeno. Ljudje so dajali življenje in zdravje v letih teh ˝udarniških delovnih akcij˝. No, in po obnovi so nekaterim za njihovo garanje podelili nekaj aluminijastih medalj, naredili par govorov pridiganja vrlin in podobno…

      Predvsem pa so ti politkomisarji ljudem rekli; vse kar je zgrajeno je družbena lastnina, vse firme in infrastruktura je VAŠE, je ljudsko, je državno, je narodovo. In narod je zagrabil na polno ta konstrukt, to blodnjo od katere ni imel nič. Saj vladali tako narodu, kot upravam VSEH teh firm so ti taisti kaviar komunisti, ki so pred narodom populistično pametovali o ˝bratstvu i jedinstvu˝ a zasebno živeli enako kot največji kapitalisti. Pa človek božji, komunisti so bili hujši od monarhije! Po osamosvojitvi pa so točno isti pacovi, ki so sedeli na stolčkih upravnih odborov, razni direktorji mešanja slame itd.: TE ISTE FIRME spravili v stečaj in jih kupili za drobiž od znotraj, večinoma pod pretvezo, da bodo ˝rešili˝ firmo. In tako postali lastniki obrata z stroji in delavci za katere niso mrdnili s kurcem. Skozi enak postopek nato izbrisali dolgove do podizvajalcev in povzročili masoven pomor podjetnikov v Sloveniji, vezanih predvsem na gradbeništvo, industrijo in dobaviteljstvo. Vse to z žegnom države/vlade, istih pacovov, ki so tem degenerirancem držali potuho, ko so privatizirali firme. Le ti so se kazneje evoluirali v ˝tajkune˝ In tako delujejo še zdaj. Mafija od mafije. Z žegnom vlade. Samih naslednikov ex politkomisarjev. Slovenija je produkt negativne selekcije. In dolgoročno nas bo to uničilo…

    • MGTOW Didactics

     Glej intervju z Yuri Bezmenov-om. Prebežnik iz KGB-ja, ki je že konec 80-ih detajlno razložil več kot 40 letni plan marksističnega družbenega inženiringa v zahodnem svetu. Ljudem lahko pred nosom mahaš z dokazi, pa bodo zanikali! In do zadnjega VSE kar je napovedal se je in se uresničilo. Tvoja ljuba USA pa je osuplo nenormalno okužena s tem. Na mojo zgroženost, upal sem da bo Amerika najčvrstejši branik proti temu govnu, a so tam živeči zagovorniki te sociopatije najbolj glasni od vseh…

  • MGTOW Didactics

   Amen

 • samotoje

  A skrivajo se, falotki. Bomo šteli do deset, potem pa hajdi nad njih. Z zastavami, transparenti in bomo peli tisto Kam so vse barabe šle… ( prosto po: Where have all the flowers gone long time passing…). Je pa že ves čas jasno, da je Cerar s podrepniki vred en velik nateg za zabit narod (.to pa Baldeagle pravi).

  • samsara

   “Kam so vse barabe šle..”

   V Murgle, kraj zloveščega imena…

 • nevtrino

  Sama morala in etika je na oblasti, transparentnost, javnost in poštenost, kaj ?

 • samsara

  Tale vlada mi deluje kot nekakšen podmladek Udbe.

 • tinta

  Saj ni res… pa je…..

 • helena943

  Celarc- nesramna do skrajnosti. Da si upa po Šempetru sploh govorit. Za zdaj so nasli dva mrtva, bogve koliko jih je v resnici.
  Kopac-Mrak- prava naslednica črne vdove s Petrcka. Tam je bilo tudi vse “strokovno”.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!