fbpx

Tako homoseksualni aktivisti izsiljujejo državo za denar: Za njihove pritlehne cilje izkoriščajo mladeniča

Foto: Twitter

Zagovornik načela enakosti in radikalni homoseksualni aktivist Miha Lobnik skupaj z drugimi nevladnimi organizacijami od Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti zahteva denar na precej pritlehen način: dodatnih pol milijona sredstev, ki jih je zahteval, pa so jih na vladi zavrnili, sedaj izsiljuje že na ulici, za ta namen pa uporablja mladeniča, ki sedi na ogled javnosti.

Minilo ni niti teden dni, odkar smo poročali, da je zagovornik načela enakosti Miha Lobnik zahteval od ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dodatnih pol milijona evrov za zaposlitev 25 ljudi, kljub temu da za svoje delovanje že prejema 200 tisoč evrov. Na Ministrstvu za finance so pojasnili, da je bil predlog ministrstva za delo v nasprotju z Zakonom o javnih financah in Zakonom o izvrševanju proračunov za leti 2017 in 2018, zato so mu tudi nasprotovali. Še vedno pa bodo Lobnikovi ideološki policiji za to leto lahko namenili dodatnih 50 tisoč evrov.

Danes pa so aktivisti homoseksualnega lobija pričeli z novo javno akcijo, s katero želijo priti do dodatnega davkoplačevalskega denarja: svojo pisarno so preselili kar pred vladno palačo in tja postavili mladega fanta. Kot so pojasnili, gre za opomin zaradi slabih delovnih razmer, zato zahtevajo boljše prostore in več denarja za zaposlovanje novih kadrov za izvajanje LGBTQ-politike. Na tem mestu bodo vztrajali vsak delavnik od 9.00 do 17.00 ure, dokler jim vlada ne bo izpolnjila zahtev.

Aktivist Miha Lobnik (foto: STA).

Brez odnosa do javnega denarja in istospolno usmerjenih
Skrajni levičarski aktivist Lobnik je že prejšnji teden izrazil razočaranje nad umikom pripravljenega predloga Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, sedaj pa gre v boju za nove evre še dlje in do konca. Na Novi24TV smo že ob ustanovitvi institucije Zagovornika načela enakosti poročali, da le-te ne potrebujemo, saj morajo državni organi ter organi pravne države že po uradni dolžnosti zagotavljati ter izvajati temeljni 14. člen Ustave RS o enakosti človekovih pravic, vsakršno ustanavljanje dodatnih institucij pa je zgolj zapravljanje davkoplačevalskega denarja, metanje peska v oči ter zlorabljanje institucije za pritlehne politične interese obračuna homoseksualne skupnosti z drugače mislečimi.

C. Š.