Tako Stevanović manipulira z ljudmi! Okorn mu odgovarja: “Prirejanje statistike vam gre vrhunsko od rok!”

Organizator proticepilskega protesta Zoran Stevanović (Foto: STA)

Policija bo danes opravljala naloge, povezane z napovedanim protestnim shodom v središču Ljubljane. Shod ni prijavljen na policijski postaji ali upravni enoti, kot to določa Zakon o javnih zbiranjih. Za udeležence to pomeni, da ni organizatorja, ki bi že vnaprej poskrbel za varnostne ukrepe, kot je npr. rediteljska služba. Kljub temu je policija že opravila razgovore z določenimi osebami, ki so v javnosti pozivale k udeležbi na tem neprijavljenem shodu, ter jih pozvala k spoštovanju določil Zakona o javnih zbiranjih.

A poglejte, kako vas zavaja organizator Zoran Stevanović in njegovo gibanje Resni.ca. “Koliko denarja je bilo potrošenega za propagandni filmček? Koliko pranja možganov, da si ga je treba pogledati? Koliko denarja so prejeli glavni mediji za ves ta medijski prostor in agresivni marketing? Na koncu zelo klavrn doseg. Če bi radi glavni mediji POP TV, RTV Slovenija, Planet TV in Nova24TV vedeli, kako se doseže čez milijon ljudi in to brezplačno, naj vprašajo nas za nasvet. Za spremembo naj začnejo govoriti Resnico, pa bo,” so zapisali  na Facebooku, potem ko si je dokumentarni film Mitje Okorna v nekaj dneh ogledalo okoli 300 tisoč gledalcev.

 

 

Na koncu se je oglasil režiser kar sam: “Haha, primerjati gledanost 4-ih konkretnih objav na televiziji v dveh dneh vs. overall reach over a large period of time na internetu. Brilliant! Pa vi ste rojeni za politiko. Demagogika in prirejanje statistike vam gre namreč vrhunsko od rok … tako da … lepa kariera v politiki zagotovljena”.

Peter Truden