To je človek, ki naj bi nadzoroval 12 milijard evrov vredno državno premoženje: korupcija, hišne preiskave, kazenska ovadba, član nadzornega sveta Probanke …

Željko Puljić (Foto: STA)

Finančna ministrica za člana nadzornega sveta SDH predlaga Željka Puljića. Dejstvo je, da bi morala slovenska javnost dobro poznati njegov obraz, saj ga je Komisija za preprečevanje korupcije uradno razglasila za koruptivnega, za vratom mu visi tudi tožba zaradi domnevnega oškodovanja Telekoma, leta 2013 pa je bil za štiri leta izvoljen kot član nadzornega sveta Probanke.

Mateja Vraničar Erman je za manjkajoča člana nadzornega sveta Slovenskega državnega holdinga (SDH) predlagala Željka Puljića in Franca Žmavca. Nadzorni svet SDH je namreč trenutno tričlanski, po zakonu pa mora imeti pet članov. STA sicer poroča, da se je na razpis ministrstva za finance prijavilo 17 kandidatov, od teh pa jih šest ni izpolnjevalo pogojev ali pa se je pojavljal konflikt interesov. Med preostalimi, ki so ustrezali, je strokovna komisija izbrala štiri, od teh pa ministrica Vraničar Ermanova svoja kandidata – Puljića in Žmavca. Za slednjega spletni portal Požareport sicer piše, da sta ga stranki SMC podtaknila nekdanja udbovca Janez Zemljarič in Drago Isajlović. Na novinarski konferenci po seji vlade pa je finančna ministrica izpostavila, da so “pri izboru kandidatov upoštevali tudi strokovna področja, na katerih so še posebej močni, tako da se oba kandidata ustrezno vklapljata v nadzorni svet SDH”. A vse le ni tako idealno, kot je slišati iz ust ministrice. Puljića je namreč Komisija za preprečevanje korupcije uradno razglasila za koruptivnega, poleg tega pa družba Iskratel, ki jo vodi Puljić, ni tako v odličnem stanju, kot to poskuša prikazati v različnih intervjujih za režimske medije.

Puljić je sicer glavni direktor družbe Iskratel iz Kranja, ki že več let velja za pomemben vzvod akterjev levega gospodarsko-političnega miljeja. Dolga leta ga je vodil Andrej Polenec, ki se je v Iskri zaposlil leta 1975, kjer je kasneje sodeloval pri ustanavljanju družbe Iskratel, ki sta jo leta 1989 ustanovila Iskra Telekom Holding in Siemens. V družbi je bil direktor od njene ustanovitve – vse do leta 2012, ko se je upokojil. Leta 2014 so ga zaradi domnevno spornega ozadja menedžerskega prevzema Merkurja ovadili kranjski kriminalisti. Iskratel, ki je pred leti Merfinu posodil kar 20 milijonov evrov, je bil namreč eden glavnih, ki so ekipi Bineta Kordeža pomagali pri poskusu odkupa delnic nakelskega trgovca, Merkurja. Do večine teh sredstev naj bi ob pomoči Iskratela neupravičeno prišli v Gorenjski banki, ki so vsega 45.000 evrov vreden vložek v škodo Iskratela v manj kot 24 urah spremenili v 20 milijonov evrov čistega zaslužka.

Tudi ta podjetja so šla v stečaj, ostal je le dolg do upnikov
Nekaj let kasneje je v stečaju končala tudi nizozemska družba Aktiva Holdings v lasti nekdanjega finančnega mogotca Darka Horvata. Med največjimi upniki se je znašel – spet – Iskratel. Ta je bil, kot so pokazale listine, le obvod Factor banke, s katerim je slednja zniževala svojo izpostavljenost do imperija Darka Horvata. Iskratel je namreč financiral Horvatovo nizozemsko družbo CG Venture. Gre za nekdanjo družbo Aktiva Holdings, ki je lastniško obvladovala slovensko Aktivo, ki je leta 2015 končala v stečaju. Upniki so prijavili 45 milijonov evrov terjatev, največ državna Novi Ljubljanski banki (NLB) – kar 26 milijonov evrov.

Kandidat za člana nadzornega sveta SDH je bil že prejšnji direktor Iskratela, a se je po kazenski ovadbi umaknil iz boja
Tovrstnim praksam primerna je tudi lastniška sestava družbe Iskratel, ki jo upravljata komanditna družba Fintel Holding & co, k. d., in Fintel Holding, d. o. o., ki sta v lasti zdajšnjega in nekdanjega menedžmenta ter drugih privilegiranih zaposlenih. Po vsem zapisanem si je svojevrsten fiasko privoščila tudi stranka DeSUS, ki jo vodi zunanji minister Karl Erjavec, saj je leta 2015 Andreja Polenca predlagala celo za člana nadzornega sveta državnega SDH, a je ta po kazenski ovadbi umaknil soglasje za svojo kandidaturo nadzornika. A očitno se bo Puljiću, če se že ni Polencu, izpolnila želja po članstvu v nadzornem svetu SDH dve leti kasneje, čeprav se ob njegovi kandidaturi pojavlja konflikt interesov.

Puljićev mandat na Telekomu zaznamovan s kupom nepravilnosti, sledile so spektakularne hišne preiskave
Ko se je Polenec februarja leta 2012 upokojil, je mesto direktorja zasedel njegov izbranec Željko Puljić. Ta ima na slovenski politično-korporativni sceni bogato zgodovino. Leta 1959 rojeni Puljić se je rodil v Sarajevu, kjer je leta 1983 na tehnični fakulteti diplomiral iz telekomunikacij. V letih od 1983 do 1984 je deloval v družbi Unioninvest v Sarajevu, leta 1984 pa se je preselil v Iskratel v Kranj, kjer je deloval do aprila 2006. Takrat se je na predlog njegovega dolgoletnega prijatelja Bojana Dremlja, takratnega predsednika uprave Telekoma Slovenije, pridružil Telekomu, kjer je do aprila 2010 deloval kot član uprave in glavni tehnični direktor. Puljićev mandat na Telekomu je zaznamoval kup nepravilnosti, zaradi katerega je leta 2013 Nacionalni preiskovalni urad (NPU) na Telekomu Slovenije izvedel spektakularne hišne preiskave, povezane s sumi gospodarskih kaznivih dejanj, kjer gospodarska škoda znaša najmanj 25 milijonov evrov.

NPU naj bi med drugim preiskoval posle, kjer je bil zaznan prav močan pečat Željka Puljića, med drugim s kosovskim Ipkom, makedonsko družbo One in posle z nekdanjim Interseekom, kasneje preimenovanim v Najdi.si. Omenjena domnevna kazniva dejanja so bila izvedena med letoma 2007 in 2009. Leta 2015, dobro leto po hišnih preiskavah, je NPU tožilstvu ovadil pet oseb. Iz tega časa Puljiću po obsežni reviziji družbe Deloitte za vratom visi tudi tožba zaradi domnevnega oškodovanja Telekoma. Kako pomemben kader Iskratela je Puljić, pove tudi podatek, da je eden od štirih menedžerjev, ki imajo v Iskratelu skupno in uradno 17-odstotni delež, dejansko pa zaradi velikega deleža lastnih delnic in lastniške prepletenosti še bistveno večjega. Pozareport pa poroča, da je avgusta 2012, ko je bil Puljić član uprave Telekoma Slovenije pod vodstvom Bojana Dremlja, Komisija za preprečevanje korupcije Puljića uradno razglasila za koruptivnega. V povezavi z družbo Ipko in nakupom spletnega portala Najdi.si so po oceni protikorupcijske komisije oškodovali Telekom Slovenije za več kot deset milijonov evrov. Takrat pa je bil predsednik Komisije za preprečevanje korupcije prav zdajšnji minister za pravosodje Goran Klemenčič. “Zdaj naj bi torej človek, ki ga je sedanji minister za pravosodje Klemenčič pred petimi leti označil za koruptivnega, ker je državni Telekom Slovenije oškodoval za več kot deset milijonov evrov, nadzoroval zadnjih 12 milijard evrov državnega premoženja?! Res noro!” je zapisano na spletni strani Pozareport.

Poslali pa smo tudi vprašanja za pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča, in sicer nas zanima, ali se še vedno strinja s to oceno oziroma ali še stoji za poročilom, ki ga je KPK pod njegovim vodstvom izdala leta 2012 glede Puljića. Prav tako nas zanima, če bo s svojim vplivom kakorkoli poskušal preprečiti njegovo imenovanje za člana nadzornega sveta SDH zaradi vprašljive, kriminalne preteklosti oziroma ali se strinja, da Željko Puljić postane član nadzornega sveta SDH.

Puljić je dolgoletni prijatelj Gregorja Golobiča

Tesna prepletenost vladne politike trde levice v večino svojih mednarodnih delegacij vabi prav njej ljube gospodarske družbe in podjetja. Vir iz Telekoma Slovenije nam je zatrdil, da je zaposlenim že leta znano, da sta bila predvsem Željko Puljić in nekdanji član uprave Dušan Mitić dolgoletna prijatelja Gregorja Golobiča. Tesno zavezništvo med Puljićem in politiko potrjuje tudi vir z ministrstva za zunanje zadeve, ki je potrdil, da praktično ne obstaja pot v tujino, bodisi predsednika Boruta Pahorja, premierja Mira Cerarja ali ministra Erjavca, ko v delegaciji ni Željka Puljića. Tako je bilo Puljića videti na številnih obiskih v Rusiji, pa v Iranu, kjer je v Teheranu skupaj z Rikom, družbo v lasti Janeza Škrabca, znanega podpornika Foruma 21 in Nove Slovenije, ustanovil celo skupno pisarno. Septembra 2015 je v pogovoru za časnik Večer Željko Puljić aktivno lobiral za odprtje slovenskega veleposlaništva v Teheranu. Puljić je bil v prvih vrstah tudi ob obisku ruskega predsednika Vladimirja Putina pod Vršičem. Lani maja je uradni obisk Slovenije v Iskratelu sklenil kar predsednik Turkmenistana Gurbanguli Berdimuhamedov. Puljić je pred leti postal tudi predsednik Slovensko-turškega poslovnega kluba, tako se je ob obisku turškega predsednika Recepa Tayyipa Erdogana leta 2015 srečal tudi s turškimi poslovneži.

Ko je vlada Mira Cerarja leta 2015 vodila postopek za prodajo Telekoma Slovenije, sta se za nakup družbe potegovala Deutsche Telekom in britanski naložbeni sklad Cinven. Časnik Dnevnik je poročal, da naj bi Željko Puljić skupaj z nekoč prvim finančnikom Telekoma Filipom Ogrisom Martičem Cinvenu svetoval kot lokalni lobist, s ciljem prepričati akterje slovenske vlade, da se Telekom proda prav Cinvenu.

Puljić tudi član nadzornega sveta zloglasne Probanke
Pomembna slovenska svetovalca Cinvena pri naskoku na Telekom Slovenije naj bi bila člana nekdanje uprave, ki naj bi bila odgovorna za sporne posle na Balkanu. Njuna naloga naj bi bila med drugim prepričati vlado o prodaji Telekoma. Leta 2013 se je Željku Puljiću zaželelo še malo bančništva, tako je na skupščini Probanke leta 2013 za naslednja štiri leta postal njen član nadzornega sveta. Kako se je končala zgodba s Probanko in Factor banko, je slovenskim davkoplačevalcem dobro znano, še posebej aktivno se z bančnim fiaskom ukvarja parlamentarna preiskovalna komisija, ki jo vodi poslanec dr. Anže Logar.

Lani se jim je na razpisu Darsa izmaknil posel leta za uvedbo elektronskega cestninjenja, saj so bili zaradi 10 milijonov evrov dražje ponudbe izločeni iz tekme. Iskratel je na razpisu kandidiral v konzorciju s slovaškim Sky Tollom. Ta je v delni lasti skrivnostnega slovaškega podjetja J&T, ki zadnja leta aktivno kopiči lastniški delež največje slovenske energetske družbe Petrol pod vodstvom Tomaža Berločnika.

Puljić se hvali z uspehi, a množično odpušča in niža plače
Čeprav se Puljić hvali, da se je Iskratel po njegovem prihodu gospodarsko razcvetel, so kratko potegnili prav delavci Iskratela. V zadnjih letih je delo v Iskratelu izgubilo več kot 400 ljudi, v obdobju 2012 do 2014 pa skoraj 190 (Puljić je vodenje družbe prevzel v letu 2012). Pred leti so se zaposleni v Iskratelu na predlog vodstva v “dobrobit družbe” začasno odpovedali delu plače. Številni aneksi, stalno nižanje plač in dodatno zadržani deli plače so se nabrali tja do treh milijonov evrov.

Marjanca Scheicher

 • Adolf Hitler

  dosmrtna brez pogoia!

 • Duhec

  Pač obvlada svoj posel… zato so ga izbrali. Desni si pa spet grizejo nohte, ker jih ni niti blizu…

  • Minovak

   Duhec, če bi malo bolj pogledal te leve “posle”, bi bil brez nohtov, tudi na nogah!

   • Duhec

    Živim svoje življenje…. nič od tega me več ne zanima, tko bo vse šlo v pm, ni več rešitve.

  • tohuvabohu

   A bejž no? Nekaj let nazaj ste pa vsi antidemokrati jokali in tulili, da je Janša “prevzel” vse državne ustanove vključno s Sovo in glavnimi mediji.

   • Duhec

    Jst nikol…. sorry.

    • tohuvabohu

     Izjeme potrjujejo pravilo.

 • Peter

  …. korupcija, hišne preiskave, kazenska ovadba, član nadzornega sveta Probanke …

  taprau je, saj že zna, ne d b se šele zdej učiu gulfat pa krast, no.

 • sprehajalec

  Odakle je Željko rodom?

  • Peter

   Iz veleja, a ne ti malo vise, no?

   • sprehajalec

    Velenje? “Ta spodn”.

 • Duhec

  Ko bote desni začel protestirat, bo padla vlada in bo tud ta odletel…. sam počas, zgleda se še organizirate.

  • Minovak

   Duhec, vi ste pa “zadeli” z Bratuškovo, Cmerarjem in murgeljsko mafijo..ja, vidimo, slišimo in – čutimo. Pa ti tudi, samo priznanje tega je hudo, a ne…

   • Duhec

    Oni so žalitev za mafijo…

 • korupcija, hišne preiskave, kazenska ovadba? Zarota! Človek je nedolžen! To vse je maslo Udbe in Kučana!

  • sprehajalec

   Če je “naš” potem zagotovo ni nedolžen. “Naši” namreč nimajo priučene morale, kaj je laž, kraja in podobne stvari, ki jih župnik vcepi pri verouku. Niso hodili tja, ker so njihovi starši z “religijo razčistili”, pa ni bilo potem nikogar, ki bi jih te stvari v življenju učil. Te stvari tepejo Slovenijo.

   • Morala? Župnik? ..mhm hehehe

    • sprehajalec

     Imaš boljši predlog? Violeta Tomić?

 • Peter

  Ah sigurno je desnosucen, no….

  • Duhec

   Desnosučni ste nesposobni…

   • Minovak

    Niso še dokazali, levosučni pa vsak dan, pardon – minuto!!!

 • Olga

  Kakršna ministrica, taki nadzorniki! Vse, z njo vred bi bilo treba postaviti pred sodišče, ampak ne Slovensko, ker so vsi levi! Laž, kraja, goljufija….

 • Peter

  Sama fovsija vas je. Clouk je vrhunski strokovnak na svojih podrocjih, sposoben. To da je iz SDS nima pri njegovem imenovanju nobene vloge, it jor hart aut, desnosucni,no.

  • Minovak

   Peter, tebi je čisto vseeno, če ti kradejo iz TVOJEGA žepa, samo, da so naši, a ne…desnosučni…a dej no…pa še to, ali veš, da imajo tipkovnice šumnike???

   • sprehajalec

    Ti veš, da pametni telefoni šumnikov nimajo? Stara šola?

    • Minovak

     Imajo, samo najti jih je treba, čeprav sem že stara šola…!

    • učko

     Pol pa niso baš pametni, ne?!

     • Capi

      Uf, današnji telefoni so tolk pametni, da se prilagodijo uporabniku in njegovim navadam, hehe

 • resnicaboli

  Ja kaj ste pa mislili Miro je tako vzgojen pa postavlja “prave”.

 • Duhec
  • sprehajalec

   Kdaj boš ti katero napičila, pa posnemi, za forumaše tukaj…

   • Duhec

    Mah vlak mi je odpelu… zdej sm v resni zvezi.

    • sprehajalec

     Kdaj bosta šle pred oltar, da se bodo desnosučni metali po tleh od togote?

     • Duhec

      Moj je pravi moški…

     • Unikatna

      A geji po vašem niso pravi moški ali kako?

     • Duhec

      Nočem jih sodit, naj živijo svoje življenje…. ok no, niso.

     • sprehajalec

      Torej sem zaznal kanček nestrpnosti…. čemu pa potem ves ta cirkus okoli poroke? Provokacija?

      So za istospolne, ampak ne bi želeli, da on ali pa njihovi potomci so takšni.
      So za begunce ampak ne bi jih imeli v hiši.
      So za demokracijo in pluralizem, ampak ne bi želeli, da desni pridejo na oblast.
      So za vesrko svobodo, ampak ne bi želeli, da jim pride župnik na vrata.

      Dežela hipokritov…

     • Duhec

      Zafrkavam se… homiči so bli, so in bojo. Dokler z njimi nimam nič, me ne motjo… se mi pa zdi to vse skup bolano.

 • Lord H.

  Samo trenutek, grem bruhat …

 • Unikatna

  Saj pravim, še boljše službe dobijo!!

 • janez zorman

  Ali je gornja slika smeškota iz Cerknice iz Vira ali iz Ptuja ?

 • montyamp

  Takšni ausschussi v Švici še greznic ne smejo čistit .
  V murglosrbiji so pa ultraintelektalci , kakršne Albanci naženejo v Sirijo .

 • janez zorman

  Če sta ga frenda IsajloviĆ in ZemljariĆ podtaknila, potem se ve koliko je ura ! Uboga računovodkinja Ermanova je samo skromno pokimala.

 • Vlado77

  Povsod sami balkanci . In to ne kar neki. Pravi lopovi. Od župana Ljubljane do takih kot je ta Puljić . Kdo sploh verjame, da gre za naključja ali , da ni vedela ministrica za njegove rabote. Lisice pošiljamo v kurnike in nihče se ne zgane. Tudi g. Klemenčič ne ,ki tipa sam označi za koruptivnega . banda rdeča nas bo uničila. Edina rešitev je VSE prodat , da se rešimo teh uničevalcev države.

  • janez zorman

   Take na sodiščih ščiti GospoĐo Murgelj. Ona bo ustavni sud uradila po svome,….

 • učko

  Bravo, ta je expert v lopovščinah! Sam je po nerodnosti že tolkrat zahebal, da mu bo zdej ratal brez da ga dobijo !!!! Izkušnje štejejo !!! Vsaka čas vladi in Ermanovi-Vraničarjevi! Ta ma tri doktorate in deset mojstrskih izpitov iz lopovščin !!!!!

 • Olga

  Tudi Virant, poznan po virantovanju (rušenju vlade Janeza Janše), se nekaj oglaša in razlaga, da smo “z eno nogo še na Balkanu”!!? Ne pove pa, da je sam pomagal, da je ta noga ostala na Balkanu!??? Sram ga bodi! Naj bo raje tiho, Judež!

  • Krtača17

   Slovenija je na balkanu. Zemljepis cvek.

   • Duhec

    Sej ni edini…

   • Olga

    A res???

   • janez zorman

    Zemljepisno je na Balkanu samo del Slovenije in sicer tisti del ki je na desnem bregu Save. Okupirali pa so nas (Balkanci) podobno kot Šiptarji Makedonijo in Kosovo. Krtača -2.

 • Vlado77

  Tej državi ni pomoči . Če bi imel 20 let bi definitivno šel v svet. 26 let nas v resnici vodijo tisti ,ki so imeli vajeti v rokah pred osamosvojitvijo. In nič ne zgleda , da se bo to spremenilo čez 10 let. ZZB celo včlanja mlade “borce” Plenjenja ne bo konec. Dokler se ne počisti s Kučani, Isajlovići, Zemljarići …. ta država ne bo šla proti napredku ampak navzdol. Morda jih bo pamet srečala ,ko nas bo prehitela še soseda Hrvaška

  • Krtača17

   Tam pri pikcah si dodaj še Janšo. Pol pa mogoče bo kaj…..

   • Vlado77

    Neumnost.. kar neki. Zapriseženi klonirani sovražniki edinega opozicijskega voditelja . ki klevetajo brez enega oprijemljivega podatka. Razen seveda , če nisi človek tipa Ferlinc ,Hrastar ,Žalik, Masleša , Klemenčič -.. pa še je takih pametnjakovičev

    • Krtača17

     Pol pa gud lak. Ene par procentov mate in to je to. Sam ne jokat. Korita oink oink ne boste vidli več…ste tud preveč zaj…

     • sprehajalec

      Tudi vi ne, ker bo prazno…. še prvi Bratoškini krediti zapadejo…

 • Borut Stari

  Značilno za vladajočo koalicijo, da je na seji vlade finančna ministrica izpostavila, da so “pri izboru kandidatov upoštevali tudi strokovna področja, na katerih so še posebej močni, tako da se oba kandidata ustrezno vklapljata v nadzorni svet SDH”.Kaj v resnici pomeni ta izjava? Da sta kandidata strokovna in močna v kanaliziranju denarja iz državnega trezorja v malho za vzdrževanje paradržavnega udbomafijskega omrežja. Bom temu rekel “pranje denarja”. Bradavičarka kar brez sramu uradno,kar po ukazu omrežja iz ozadja, nastavlja “naše” preverjene kadre.Vlada pa vse “marifetluke” hladnokrvno potrdi.Nič drugače kot pred ~50 leti.tedanji izvršni svet po ukazu CKZKS.

 • Duhec

  Levi največji lopovi med lopovi, obstaja policija, sodstvo in desnim nič od nič ne rata…. pa kako bi jih lohk mel še bolj na pladnju???

  • sprehajalec

   Tudi če desni pridejo na oblast, s sodstvom in policijo ter vosjko, kjer v pisarnah še visijo slike pokojnega Maršala ne boš nič opravil.

   • Duhec

    Niso iz takega testa… sam sigurnost, prevlado jim morš vzet.

    • sprehajalec

     V razmerah, kot se je tranzicija zgodila pri nas, težko. To ostane v ljudeh.

     Kot da bi v Nemčiji po porazu oblastna struktura ostala takšna kot je bila z Gaulajterji, pa vodstvom stranke pa gestapom pa vsemi organizacijami. Samo ime bi spremenili.

     Potem bi še danes visele slike pokojnega “delavca” levičarja in socialista Adolfa po pisarnah. Socializem se indoktrinira v glave od otroštva, starejša je glava, težje se spreminja….

     • Duhec

      Zavedanje, da se enkrat živi je dovolj…

  • učko

   Glih v tem je keč, ker neo-pro-komunistično-balkanistično-Kučanistički režim obvladuje tudi in predvsem sodstvo, tožilstvo, policijo itd.

   • Duhec

    Drži…. če si pa iznajdljiv, zvit, pa vseen gre, če maš interes. Ni ga…. to je vse skup treba sterat.

   • Če bi to res popolnoma držalo potem razni ivani in bavčarji in še mnogo njih ne bi prosto hodili naokoli

    • Steiermark

     Ne vem, ali imaš kurjo slepoto, zagotovo pa kurjo pamet! Vse imajo rdeče podgane v svojih krempljih, vse usmerjajo tako kot želijo, organizirajo kockarske balkanske vstaje, na sodiščih obsojajo ljudi, ki ne pripadajo rdečim banditom, z obtožnicami, kakršnim se smeji cel demokratični svet, kjer veljajo kaj demokratični standardi in te nemorejo obsoditi po pravljičnem scenariju, “neznanega dne, na neznanem kraju od neznane osebe prejel obljubo o neznani nagradi…..”, vse pa prihaja iz murgelskih logov, kjer so specializirani za velike prdce, malega prdeca! Svojim tovarišem pa nikoli ne sodijo, raje sodijo mrtvim nasprotnikom in jih exproprietirajo, opankarskega mogotca, ki je pa še vedno zelo “živ” in poseduje neomejene količine denarja in tamalega škrata in drugih “gospodarjev Slovenije” se pa sploh ne dotikajo, ker še nimajo navodil, kako se do njih obnašati…… Svojim gospodarjem vendar nemorejo soditi in razkrivati njihovih svinjarij in stolenih ropov!

     • Če bi to res popolnoma držalo potem razni ivani in bavčarji in še mnogo njih ne bi prosto hodili naokoli

    • učko

     Kar se Bavčija tiče, je bil 2.človek LDS-a, takoj za Drnovškom in za nagrado je šel med rdeče primorske direktorje, med katere sodi tudi Kosmina. Tam je malo zasoliral, predvsem pa je prišel v konflikt z Jankovićem, ki je dosegel, da so ga po Mercatorjevi aferi izobčili, skupaj z Šrotom (SD). Janšo pa itak rabijo zunaj, ne pa v zaporu kot mučenika. Udba ni tako neumna in naivna !!!!

 • Vstrajnik

  Koliko let potrebuje še slovenski narod za bujenje kot v Romuniji, da pospravi to rdečo bando !?

  • učko

   10000009 let !!!!!

 • Poštenje velja

  bz

 • Duhec

  Kako desni prepričujete neopredeljene, da vam na volitvah dajo svoj glas??? Zakaj SDS nima strategije, kam vse to pelje???

  • Krtača17

   V komunizem, pardon janševo nadgradnjo janšizem….

   • Duhec

    Zanimivo, da se ne ukvarjajo s tistimi, ki so jim najbolj blizu, ki bi naj delali v njihovem interesu….

    • Krtača17

     Zavedene ovčke pač. Bo pa hudo ko bodo spregledal…

     • Duhec

      Nikol ne bojo…. nevedni bojo umrli, pa še otroke bojo okužli s svojo neumnostjo.

     • Krtača17

      Mah ene par procentov nikdar ne morš prepričat pa če imaš zlate dokaze. Večina pa očitno kar dobro vidi. Podpora strankam še nikdar ni bila tako nizka. Vsi skup….a majo 50%- vsi skup?! Se kuha, se kuha….

     • Duhec

      Roko dam v ogenj, da delajo skup…. podkurijo in pogasijo in tko v nedogled. Stanje pa iz dneva v dan slabše… folk pa ploska.

     • Krtača17

      Tudi jaz.

     • sprehajalec

      Nov obraz se pripravlja? kaj več povej o tem…

     • sprehajalec

      Pa dali glas Združeni levici ko se bodo oči odprle. Svetla podoba Chaveza in Ciprasa bleščeče sije na nebu….

   • Make SLO great again

    Krtača, ti si gnoj. Skrtač se.

  • učko

   Ker Jajo ilegalno dela za drugo stran, sam da tega ne ve veliko ljudi !

   • Duhec

    To jst govorim in pišem…. pa so začel z napadi iz vseh strani. Če bi jst bla bla bla, neb vse…

  • Make SLO great again

   Ej levičar/ka a si ti na desničarskem mediju zato ker ti je tu lepo?

  • sprehajalec

   Ker Ivanu Janezu ni do oblasti. Skrahirana država, penzionerji “po novem” na minimalcu 300 Eur, penzionerji po starem in zaslužni na 1k +, negativna bilanca, 1+ milijarde eurov minusa na leto, novega pufa ena plus milijarda na leto, kmalu bodo zapadli bratovškini in Čuferjevi pufi, tako da kmalu 1 milijarda obresti na leto, sile kontinuitete in progresa v ozadju nadzirajo zdravstveno blagajno in javne finance ter naročila, osamosvojene občine z “zdravim jedrom” stare šole, itd. itd.

   Poleg tega imaš pa še cel kup zblojenega folka za povrh, ki mislijo, da jih bo rešil socializem pa da ta črni ne smejo na oblast. Kdo se bo ubadal s sestrami, pa gasilci, pa kulturniki na ulici.

   Idelana župca za Združeno levico. Kar naj jo začne srkati…. Imajo moj glas.

 • Peter

  A šaman pa tale ni? Čudn, no.

 • Peter

  A dons je pa krtača dežurn?
  Bo pa vikend frej, a ne?

  • Duhec

   Ti se pa sam s komentatorji ukvarjaš…

  • sprehajalec

   Aktivisti Združene levice, v boju proti fašistom in janšistom. Člani Desusa so že manj vešči kompjuterja. To so bili še časi teleprinterja….

 • Steiermark

  Rdeče lisice “pazijo” na kokoši z zlatimi jajci…….

 • McBobo

  Kot bi dal lisici kure v varstvo.

  • Krtača17

   Seveda, zato je pa janša v ar pardon opoziciji…hehehe

   • Duhec

    Janša se bo izkazal za enega izmed največjih nategov…

 • Maja Novak

  banda levakarska pokvarjena. kje so zdaj opozicijski poslanci s preiskovalnimi komisijami!

  • Duhec

   Hahaha…. bravo.

 • Hun

  take clanke rabi Slovenija…pohvalno nova24tv

  • Duhec

   Ja…. enkrat na mesec jim pa rata.

  • Maja Novak

   se strinjam. to je pravo raziskovalno novinarstvo, ne pa drekanje s temi imigranti pa prekopavanje kosti.

   • Ruggedplant

    Kdor ne razume povezave med enim in drugim (gre namreč za iste ljudi, isto politično kliko z istim končnim ciljem9, je milo rečeno kratkoviden cepec.

    • Maja Novak

     vidiš tukaj se pa ne strinjam. gre za pokvarjene politične elite, ki imajo VSE svoj izvor v prejšnjem sistemu(tko leve kot desne). namesto da bi se ukvarjali z resničnimi problemi kot v tem članku, ki se odvijajo tukaj in zdaj. vidiš spet se oddaljujemo od bistvenih tem in to so sprege političnih elit z gospodarstvom, ki hromijo in uničujejo razvoj slovenije. dutb je politična tvorba, ki jo je začela 2. janševa vlada, njen projekt pa nadaljuje zdaj cmerko s svojo kliko. kdaj boste spoznali, da je politična klika samo ENA, te navidezne delitve so zgolj pesek v oči naivni javnosti, da se preusmeri pozornost.

     • Ruggedplant

      Ne kvasi neumnosti – saj imamo vsi ljudje rojeni pred letom 91 svoj izvor v prejšnjem sistemu, le da smo mu bili nekateri v napoto, drugi pa so ga gradili, nepomembna razlika kajne?

      To o čemer piše ta članek je POSLEDICA resničnega problema, ne pa vzrok. Tvoje razmišljanje ni drugega kot manipulacija, distrakcija javnosti, ki naj se fokusira v drevo, da ne vidi gozda – gozd pa je sistem, omrežje točno določenih ljudi, ki monopolno obvladujejo državo. Demokrati so edina resna stranka v Sloveniji, ki se bori proti spregi politike in gospodarstva, kar se lahko naredi le na en način: s prodajo državnih deležev bank in podjetij privatnim, po možnosti tujim kupcem, ki nimajo zveze z našo politiko.

      DUTB ni nikakršna politična tvorba sama po sebi, ampak ročna zavora za ustavitev podivjane rdeče politike pri plenjenju slovenskega gospodarstva. Zasnovana je bila kot družba neodvisnih vrhunskih strokovnjakov, ki bodo Slovenijo popeljali k postopni normalizaciji in to je bil glavni razlog za “vseslovenske” vstaje, ki so jih sponzorirali tisti, ki jim seveda tovrstni strokovnjaki niso bili niti malo všeč. vsi sodelujoči v državnem udaru so dobili fantastične nagrade, naslednji levi vladi pa sta politizirali institucijo do mere, da so iz nje napodili vse kar je dišalo po stroki, na njenih sedežih pa danes sedijo ironično tisti, ki so vso to luknjo skopali. Niti eden med njimi ni “desen”.

      Sprenevedanje in kontradikcije brez primere.

     • Maja Novak

      kdo pa je stroka!? tisti roparski švedi, ki so najemali svetovalna podjetja v povezavi z vidnimi politiki tako na levi kot desni!? tvoj zapis je zelo naiven in idealizira opis delovanja institucije, ki jo je ustanovila in imenovala POLITIKA, ki je pač trenutno na oblasti. . Resnični problem je, da vse politične klike, ko pridejo na oblast, državno premoženje tretirajo kot vojni plen, na katerem se je dovoljeno neomejeno mastiti. Če tukaj kažeš s prstom samo na eno kliko, si del problema in ne rešitve!!!!!!!!! Rešitev je prodaja se strinjam, vendar moramo določene stebre gospodarstva (zavarovalništvo in bančništvo) obdržati v državni lasti zavoljo finančne suverenosti. Se pa strinjam, da moramo poskrbeti za boljši nadzor! Veliko bi bilo, da bi člane nadzornega sveta kdaj poklicali na odgovornost. To se pa ni zgodilo ne pod levimi ne pod desnimi.

     • Ruggedplant

      “Rešitev je prodaja se strinjam, vendar moramo določene stebre
      gospodarstva (zavarovalništvo in bančništvo) obdržati v državni lasti
      zavoljo finančne suverenosti.”

      Neverjetno kakšne stresate danes, tole je še bolje kot Krtačin “Drugače pa tvoja dojčland brez slovencev, grkov, šiptarjev itd že zdavnaj crkne…..” Se le delaš nevedno ali ne razumeš, da je prav bančno zavarovalniški sektor tisti, ki obvladuje praktično celotno gospodarstvo? Ne boš našel uspešne države, ki ima ta sektor podržavljen in obratno, to ti zagotavljam.

     • Maja Novak

      Nemčija ima bančni sektor v večinski državni lasti.

     • Ruggedplant

      Natančneje 40%.

      “Based on OECD studies, the German public banking system had a share of 40% of total banking assets in Germany”
      ( Felix Hüfner: The German Banking System: Lessons from the financial crisis, Economic Department Working Papers No.788, OECD, P.7.)

      PS; V Nemčiji javno/državno niti pod razno ni okrajšava za Forum 21, da kar takoj razjasniva tudi ta pojem.

     • Make SLO great again

      joooj kok si ti pametna ej! Asm loh tvoj prjatu?

    • domovina mili dom

     Komunisti še vedno ne dojamejo, da se jih razkrinkava. To jih boli.

     • Maja Novak

      pa o kakšnih komunistih ti govoriš!? kdo pa ni bil član partije za časa juge od zdajšnje garniture!? dej lepo te prosim. komunistov že davno ni več, pri nas je krony kapitalizem, se pravi zlizanost vsakokratne oblasti z gospodarstvom.

     • domovina mili dom

      A veš tisto, kdor ne skače ni Slovenc. Kdor ne krade ni levak (komunist).

     • Maja Novak

      mislim da je bolj: kdor ne krade, ni politik! veš koliko je bivših partijcev v sds in nsi?

     • Ruggedplant

      Ste v šoli že vzeli razliko med sedanjikom in preteklikom? Mi znaš torej našteti postulate komunizma, ki jih danes izkazuje SDS? In na drugi strani vsaj en sam indikator, ki bi kazal na to, da se stranke naslednice KPS kakorkoli distancirajo od rdeče politike tistih časov?

     • Maja Novak

      seveda nič lažjega: dosmrtni vodja, nikakršne opozicije, totalitarni nadzor, svoj medij (nova24). to je definicija totalitarizma. Naslednice strank kps, tu verjetno ciljaš na sd in nekdaj lds, seveda se distancirajo: spremenile so družbeni sistem, podprle razprodajo državnega premoženja, zmanjšujejo delavske pravice, ukinjajo univerzalno zdravstvo, brezplačno šolstvo, privatizirajo javne storitve itd. primerov kolikor hočeš. menjavajo predsednike strank kot spodnje gate, ustanavljajo nove stranke kot je značilno za politično pluralnost in ne za prejšnji sistem.

     • Ruggedplant

      Neverjetno kaj vse prenese tipkovnica. Se šališ?

     • Make SLO great again

      ma kaj bluziš. Si na koki?

     • rrrrr

      Maja, zakaj mečeš črke na ventilator?

     • domovina mili dom

      Spoštujem tiste leve politike, ki so ostali zvesti KP , in niso zamrznili svojih knjižic, no.

   • Make SLO great again

    Zakaj si ti tu a? a nimate vi dost levih medijev? Tja se postrgej.

    • Maja Novak

     kaj pa pluralnost medijev, ki je vedno na jeziku desankarjev!? to zahtevate samo pri drugih!? podpiram tovrstne članke,ki razkrivajo svinjarije pa naj bodo na novi24, rtv-ju, 24kur al pa lady. slovenija je svobodna država in imam se pravico udejstvovati kjerkoli.

     • Make SLO great again

      zapri gofljo pa se podtrgaj.

 • Krtača17

  Nova24 je tudi čisto netransparentna. Kaj ste zdaj na novi? Ste delničarji? Kdo so potem delničarji? Al ste tv s posebnimi potrebami? Odločite se. Ampak ravno tisti ki se zavzemajo za transparentnost, najbolj skrivajo. Zakaj pa skrivate kdo vas financira?

  • Duhec

   Ker perejo dnar…

   • Krtača17

    Skrivnostni medij iz madžarske….Kdo? Baba vanga? Coperfield? Putin? da ni soros? Čudil se ne bi….

  • Unikatna

   Iz državne blagajne sigurno ne dobijo nič. Zakaj pa bi vam na ljubo razkrivali kdo jih financira? :) Delničarji!

   • Duhec

    Ne bit naivna…

    • Unikatna

     Meni dol visi kdo jih financira, nekatere pa to tako boli…

     • Duhec

      Ja… če neb lagali. Z razlogom, načrtno….

  • domovina mili dom

   Ta prvo naj POP a kanalizacija pove pravega lastnika.

  • Make SLO great again

   a ti si tudi levičar? kaj delaš na desničarskem portalu? se ti ne zdi da si malo zabluzil?

 • Peter

  Hm, dežurni lobi levosučnih v napadu…Zagovarjate tov Puljića? Seveda, saj je dober, ne…

 • Krtača17

  Skratka desni, najprej popucajte maslo iz svoje glave, potem pa dalje. Torej kdo so lastniki nove? Da vidimo ta “neodvisni” portal. Naj bo fer za obe strani…

  • Fogglof Tunnek

   Lastniki NoveTV so SDS z Generalom Glanzkopfom na čelu !!!

   • Duhec

    Lol…. so preveč preračunljivi in prebliz notranjim info.

    • Fogglof Tunnek

     Zato pa so neverodostojni…

   • Make SLO great again

    tvoj lastnik je komunalno podjetje. Kdaj pridejo pote?

  • Make SLO great again

   lej ga. Še en levičarski smrad.

   • domovina mili dom

    Ne jim dat veselja, si niso zobe umili. Jih je kučan zgodaj zbudil, da so morali priti kakat.

  • domovina mili dom

   Naštej masla.

 • Fogglof Tunnek

  Bolje deset “koruptivnih levičarjef” kot samo eden koruptiven desničar… kajti ta eden je zmožen narediti večjo škodo kot onih 10 fkup !!!

  • Duhec

   Bravo…. zadel si razmerje.

   • Fogglof Tunnek

    Ja, meni je vedno blo razmerje 10:1…v korist nas liberalnih levičarjef !!!

    • Make SLO great again

     levičarjef? ha ha ha

  • Hun

   neumnost…rabimo dvignit moralna vprasanja in strogo financno sankcionirat odgovorne za financne “luknje”.. ..

   • Fogglof Tunnek

    Z moralni fprašanji se ukvarja slovenska RKC in seveda SDS-ofci !!!

    • Hun

     vsa druzba za najvecji zgled pa brez dileme ljudje na odgovornih sluzbah drzavnih institucij…

     • Duhec

      Sanjaš… ni etike, morale.

    • Make SLO great again

     ti bi se pa mogel ukvarjati s komunalnim podjetjem, da te pridejo odpeljati

  • Make SLO great again

   kaj si pa ti? levičar ali desničar?

   • Fogglof Tunnek

    Čisti levičar !!!

    • Make SLO great again

     ti si čisti gnoj

 • Krtača17

  Nova24 ko ste tako narodno zavedni….kdo pa je Peter Schatz?

  • Duhec

   Lutka…. vidiš udbovske štose na desnici.

  • Fogglof Tunnek

   A toti?… Peter Schatz

   Vice President, Corporate Healthcare & Not-for-Profit at M&T Bank
   Washington D.C. Metro AreaBanking

   • Krtača17

    Ne vem če je ta ta prav ker jih je več. Ampak problem je transparentnost ki je na novi ni.

    • Fogglof Tunnek

     Transparentnosti tu ne moreš pričakovati… To je vendarle Nova24TV !?!?

 • Krtača17

  Zakaj pa najema nova server v tujini, namesto da bi dali delo ljudem v Sloveniji, če ste na novi tako narodno zavedni? Od vas bi od prvih pričakoval to. Poleg jasnih odgovorov seveda. Nekam šepajo vam zgodbe. Nevem no….

  • Duhec

   … ker majo drugi nadzor. Fajn je met informacijski sistem, mrežo…

   • Krtača17

    …pa dobro koordinacijo in centralizacijo ja ja to bo, točno.

    • Duhec

     Pop je ista zgodba…. Cmera ma pa tud fajn svetovalca.

     • Krtača17

      Spet stara zgodba – teza, antiteza, sinteza…..levi, desni, kaos, nova ureditev….

     • Duhec

      ko se gre enim za drobiž, drugi pripravljajo temelje za prevlado svetu in maščevanje… jih pač poznam.

  • Ruggedplant

   Lahko vzameš slovenclja iz komunizma, ne moreš pa komunizma iz Slovenclja. Kdo pri zdravi pameti bi plačeval dražje stroške za slabšo storitev ob kateri obstaja 99,9% verjetnost, da ti bo po podatkih šarila še Udba glede na to, da si eden redkih medijev, ki ji gleda pod prste?

   • Krtača17

    Sem ti že prej povedal da si nepismen. Ti bom pa še enkrat. Drugače pa tvoja dojčland brez slovencev, grkov, šiptarjev itd že zdavnaj crkne…..

    • Fogglof Tunnek

     Morda celo brez migrantof… ha ha ha ha ha ha ha ….

     • Krtača17

      Hohohoho

     • rrrrr

      Čujta fukota, te mom še pa jas komentiro: hi-hi-hi-hi.

     • tarantela

      he-he,hu-hu…

     • rrrrr

      …no ja, Tarantela, (vsaj nekatere) tvoje komentarje vseeno precej bolj cenim kot pa kepice, stisnjene iz cca 15-20 črk abecede, ki jih ta dva veseljaka prav na gosto lučata po tem portalu in se hahljata drug drugemu. Pa naj,odgovarjajo jima res še najbolj usmiljeni med nami.

     • sprehajalec

      Ko se najdejo levičarji na kupu, to je krohotanja. Kot da bi “rdeči” Boris Kobal povedal domislico o Ivanu Janezu….

     • Peter

      Aja, se spet hihitajo?
      Je res je hecn, k kradejo levi, čeprav kradejo tud njim, ampak to je njim hecn, no.

     • sprehajalec

      Če ti ukrade njihov je cel šundr, če ti pa ukrade “naš” je pa to pač socialno sprejemljivo….

     • Peter

      Očitno je celo zabavno, no.

     • Make SLO great again

      ne, ko se levičarji zberejo, taki kot na novi, naredijo veeeelik kup gnoja hah

    • Ruggedplant

     Imaš že kakšen certifikat o neprištevnosti ali še delaš na tem? Če želiš beneficiran staž na tej podlagi, ti svetujem, da to izjavo odneseš na primerno ustanovo in v trenutku dobiš certifikat. Ko pomisliš, da si od levakov slišal že res vse neumnosti, pride krtača in ti ustreli takole… Čestitam.

     • rrrrr

      In zakaj si se spravil na te ne prav bistre fantiče s posebnimi potrebami? Bodo že sami povedali, kdaj lulat pa kakat…..

     • Ruggedplant

      Pravzaprav še sam ne vem. Morda prikrite mazohistične težnje.

  • sprehajalec

   Če bi imela Nova server v Sloveniji, je že zdavnaj ne bi bilo več. 20+ sodnih prepovedi bi bilo izdano v za Slovenijo rekordnih časih, sodišče bi delalo nadure.

   Kot da bi dal ljubljenca belo miško čuvati sosedovi mački. Sosed bi pa dejal, pa zakaj ne zaupaš miške naši mački, saj je čisto fina in ima rada miške, pa nič jim noče, s sladkimi besedami.

 • domovina mili dom

  Po vrhovih slovenskih državnih podjetij, uradov, imaginarnih uradov, ciklirajo levaki skorumpirani do obisti. Kar je pa najbolj tragično tudi balkanci, samo, da je naš.
  Vse prodati tujemu zahodnemu kapitalu, bog nas var balkancem, da se enkrat za vekomaj iztrebi korupcija in pa seveda vsa zajedavska leva elita. Kar poglejte si levačo čebaškovo. Levičarji kar tekmujejo, da ropajo proračun. Seveda ne pozabijo ob svojem ropanju kazati proti kapitalistom, da jih butasti Slovenci ne dohajajo.

 • Fogglof Tunnek

  A ni Puljič “naš”? Če bi bila SDS na oblasti, bi bil sigurno “naš”, oziroma njihof…pa to…

 • tarantela

  Kojk je men dons dolgcaaaajt!

 • rubec

  Svojega jazbečarja letim ma veterino zamenjat za majmuna če jih imajo na zalogi. Njuška od psa me spominja na Puljića.

  • tzt

   Pol ti bodo pa tuneka podtaknl.

 • sončnica

  …na železnice pa zaposlujejo bivše misice…kot svetovalke….bruuuuhahhhahhaa

  • Duhec

   Tam so pa desni…

  • Maja Novak

   slovenske žečleznice so odličen dokaz zlizanosti politične klike, tam so levi in desni, ki vsi z veseljem z roko v roki kradejo. sds-ovske ovčke pa še kar sanjajo komuniste.

   • Iva

    A si mislil(a) na Miho Butaro, ki sestankuje ob jedači in pijači z Golobičem, Jauševcem in kompanijo?!

    • Maja Novak

     mislila sem na alberta pavliča in njegovo kompanijo

     • Iva

      Torej bo Pavlič (kdo so ostali?) odločal o drugem tiru?

     • Maja Novak

      pavlič je del uprave sž in soodloča. kar se pa drugega tira tiče je pa razvojna nujnost in upam da se tu vsi strinjamo.

   • učko

    Kdo pa hodi v Vatikan? Cerar, Pahor, Buteljškova, nazadnje pa je bil Brgla-si-ga-drgla !!!! Papko že ve, s kom mora kšeftat !!!!

    • Maja Novak

     sej vam poskušam dopovedat, da ni bistvenih ideoloških razlik v politični eliti. vsi so pristaši krony kapitalizma. kot sem že prej napisala, so politiki vse pripravljeni storiti za prihod na oblast in se potem mastit za koritom. barva politikov je nepomembna, modus operandi vseh je enak. poglej cmerkota pa jajčkota, skupaj gulita prve klopi pri maši. zame sta ista nesposobna govnača.

 • tarantela

  A ste opazil, kako ima dr. Vinko Gorenak lep gvant? Prej je bil kr po domače oblečen, zdej ka ma pred imenom in priimkom še dr., je pa spremenu vizažista. Učer je meu tud kravato in lep lajblč, prou simatične je biu. Mogoče je dubu povišico. Sej mu prvošm, je eden simpatičnih pri SDS. Mogoče bi mal uplival še na gospoda Grimsa, de bi si kejšno večjo številko rekelca kupu, ma prekratke rokave pa še srajco s kratikimi rokavi in ga takule gledam, me kr mal zazebe, de začnem rokave pr jop dol vlečt, pa nč ne pomaga.

 • Iva

  Mateja Vraničar Erman je za nadzornika zadnjih 12 milijard evrov državnega premoženja (SDH) predlagala Željka Puljića,

  ki ga je sedanji minister za pravosodje Klemenčič pred petimi leti označil za koruptivnega, ker je državni Telekom Slovenije oškodoval za več kot deset milijonov evrov. No, Klemenčič je zrušil vlado JJ s finančnim ministrom Šušteršičem, ob pomoči povzpetnika Viranta, uličarjev in medijev – z lažjo in nezakonitim poročilom (je ugotovilo sodišče), ne bo pa rušil Cerarja in Vraničarjeve, saj pričakuje nagrado – selitev v EU službo!

  Je Šušteršiču in t.i. sredincem-liberalcem (vsegliharjem) vsaj sedaj jasno kaj se že od Depale vasi (1994) dogaja v Sloveniji?
  Bodo povzdignili glas in javno protestirali t.i. mlado-ekonomisti, tudi prof. na EF. So pomembnejši stolčki ali država Slovenija??!

  • Krtača17

   Kakšno vprašanje? Normalno da drobtinice….stolčki.

 • sončnica

  ..pod rimsko oblastjo državo vodijo le te servilni podrepniki…enkrat eni,drugič drugi

  …..za svoj blagor in blagor svojih denarnic….bljak…..od 50-70 milijard državnega premoženja so pokradli in spravili v davčne oaze…država smo pa mi…torej so pokradli naše….

  • Peter

   Enkrat eni, drugič drugi?
   Lej no, a res, A ni bl tko enkrat eni, drugič eni, tretjič eni, enkrat drugi, četrtič eni, drugič drugi, petič eni, šestič eni…?

   • sprehajalec

    85% časa so “naši” na oblasti na 45 let podlage, ampak kradejo pa vsi enako…..

 • tarantela

  Ljudmila Novakova ma tud fajn ideje. Se je spomnla, de b u parlamentu pred usako sejo DZ mal molil. A kdo ve, kdaj bojo ta predlog obravnaval na kakšni seji?

  • Krtača17

   Tole bo polom ker bojo moral izbirat med dvema bogovoma. Kater bo pa zmagu….

   • tarantela

    Sej bojo lahko glasoval. Ampak bi blo pa zanimiv do konca, bi usej temo spremenil.

    • Krtača17

     Ja, ampak bo sam ena skrinjca pa samo bele kuglice…

  • Fogglof Tunnek

   Tudi Melanija je molila Oče naš v Ameriki… v čisti angleščini…

   Auver fader, hu arnt in heven
   halod bi daj nejm…..

  • Make SLO great again

   a te je strah molitve?

   • tarantela

    Men ni treba molitve

    • Make SLO great again

     Ja ampak si tako pokvarjen da bi moral kdaj pa kdaj zmoliti.

 • Fogglof Tunnek

  Ko je pretekli petek precednik SDS Janez Janša, tvitnil, da minister za pravosodje Goran Klemenčič “nažgan kot aksa2 nastopa pred poslanci, da fse zaudarja okoli njega, se ni zgodilo nič novega. Ampak res nič novega!!!… AMPAK RES NIČ NOVEGA !!!

  • tarantela

   Kva jamraš, moje novice ber, sej kr naprej neki kleplem, pa obenga odgovora ni, še za mušji kakec ne.

  • učko

   Kwa s’ pa ti prčakwau, da mu bojo dal pihat? Ta je tolk blesaw, da ne bi pihal ampak bi vleku, cuzal, ejga !

  • Krtača17

   To je demonstriru kako zgleda povprečen sdsovc vsak dan.

   • Fogglof Tunnek

    Čuj Krtača, nekdanjo ministrico in lepotico za notranje zadeve Katarino Kresal je SDS na enak način nesramno obtoževala, da je redna uporabnica kokaina, in jo na koncu prignala do javnega objavljanja rezultatof testa prisotnosti drog v krvi. Fsa tovrstna podtikanja smo torej pri Janši in SDS že videli… v resnici je to prava zgodovina tega človeka in tote stranke.

    • Krtača17

     To itak dela jajo že od 88 leta dalje stalno. Zdaj bi se pa že lahko naučil ja.

     • Fogglof Tunnek

      Naučil se je transparentno lagat !!!

     • Make SLO great again

      Tunnek ugotovil sem, da mora tvoja tipkovnica blazno smrdeti. A veš po čem?

  • Make SLO great again

   Kaj ti bluziš. A sploh kdo zastopi tega cepca?

   • Fogglof Tunnek

    Odlogiraj se in bodi tiho !!!

   • Ruggedplant

    Njegov namen ni debata, ampak papagajevsko ponavljanje laži v upanju, da smo tudi na Novi priplavali po župi tako kot recimo raja na hanzijevem forumu, ki takšne neumnosti kot po pravilu nagrajuje s plusi.

 • rubec

  Rmanova je tudi mladeniča žmavca predlagala. Kaj ona poleg atmosfere tudi stratosfero obvladuje? Žmavc je namreč od tam.

 • sončnica

  …gozd ali kriminalna akcija

  Koliko
  donosnih poslov je na voljo državi, pa ji pri tem ni treba nič delati,
  le preštevati bankovce in nadzorovati ljudstvo. Davek na vse, voda,
  DUTB, SDH in kot zadnji še gozd. Predvsem voda in gozd sta delo narave
  in, če imaš možnost nelegalno si prisvojiti ti dve dobrini si skoraj na
  konju. Niti ne toliko država kot njeni prijatelji. Vodne vire
  razprodajamo, gozdove pa razdelimo med cerkev in državo, da lahko vsak
  pobere svoj del pogače za dobro medsebojno prijateljstvo. Naj tokrat
  izpustim nezakonito podaritev gozdov vatikanskim jezuitom in ostanem le
  pri Židanovi korporaciji za plenjenje naših gozdov. Podržavili so jih na
  papirju, da so jih lahko prepisali na državno zasebno podjetje, ki
  lahko preprodaja naš les po trenutnih željah in najboljšim prijateljem.
  Hlodovina je postala mešetarsko blago, saj jo prodajajo dobrim
  prijateljem, ki obvladajo preprodajo tujcem. Če je les pri sosedih
  dražji pomeni, da bi naša lesna industrija lahko bila zelo konkurenčna
  in bi delavci imeli delovna mesta. Ne, država jo uničuje, da lahko sama
  dražje prodaja les Avstrijcem in Italijanom, denar pa porabi za
  investicije v turistična potovanja in krmljenje birokratskih podgan.

  Od
  same ustanovitve Državnega gozdnega podjetja je bil jasen namen, pa so
  mediji šele sedaj odkrili to resnico. Korupcija, korupcija in spet
  korupcija. Najvišji proda Jožetu les po 10€, ta ga takoj za 20€ proda
  tujcem, brez kakršnekoli obdelave, Jože in najvišji pa si razliko
  dogovorjeno razdelita. Medtem lesni delavci polnijo zgolj Zavode za
  zaposlovanje, sociale pa itak ne dobijo, ker so že predolgo brez dela.
  Ja, gozd je kriminalka, ki bi jo v pravni državi morali ob začetku
  soditi, a pri nas imajo očitno vsi deleže, na tak ali drugačen naćin. Na
  koncu pa mi kupujemo lesne izdelke, narejene v tujini iz slovenskega
  lesa za mnogo višjo ceno, kot bi jo naredili domači proizvajalci. A
  razlika je v znanih žepih, brez strahu pred posledicami. Zato pa je
  Slovenija tako zanimiva za tujce, ker imamo kljub vsem zastrupljanjem še
  znosno naravo in je tako krasen korporacijski vir zaslužkov. Malce
  deliš z birokrati in si na konju. Ta korporacija pa se že dolgo imenuje
  Država dd!/publishwall/

  • učko

   Maš praw, ampak ti bom nekaj razložu. Če hočeš bit vele-kšeftar z lesom, moraš imeti zelo veliko odjemalcev. Avstrijci, ki pokrivajo tudi Nemški trg in še gor višje, znajo s tem kšetom. Naši pa so premajhni. Edina varianta je, da bi “naši” kšeftarji začeli na veliko izvažati, ker slovenski trg je za lesno-veletrgovino premejhen. Enostavno obstajajo ekonomski razlogi, da se pr’ nas še noben ni spustu v lesno veletrgovino. Saj ni nikomur prepovedano pri nas kšeftat z lesom, sam ne znajo! Mogoče bi red časom lahko to naredil Novoles iz Straže, pa je raje propadel. Men je tut žal, da se to dogaja !!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Maja Novak

    Se strinjam. Žal je vsa slovenska lesno-predelovalna industrija propadla ali pa umira. Alples, Meblo, slovenijales, lip vled, jelovica celulozna industrija itd. Žal smo zamudili poosamosvojitveno obdobje za reorganizacijo in razvoj. Lahko bi bili med vodilni v regiji pri predelavi lesa, zdaj pa izvažamo surovino z nizko dodano vrednostjo. Dobiček se pa ustvarja drugje. Sem pa optimistična, saj se lesna industrija počasi pobira. Pustimo se presenetiti.

    • Make SLO great again

     lesna industrija je dobra za izdelavo lesenih ograj, znotraj katerih se skida gnoj.

 • Iva

  SAJ NI RES, PA JE alias je Vraničarjeva funkcionalno nepismena???

  Državni Telekom Slovenije je zoper nekdanjo Telekomovo upravo, torej tudi zoper Željka Puljića, ki naj bi,

  če bo zares postal član nadzornega sveta SDH, posredno nadzoroval(!) tudi državni Telekom Slovenije,

  po javnosti sicer že znanih podatkih doslej vložil kar nekaj odškodninskih tožb!

  • Maja Novak

   vraničarjeva je karierna sekretarka na MF in je služila že pod vsemi barvami. ne razumem kako vas takšne novice sploh še presenetijo. vraničarka je tipična predstavnica birokratske elite, ki se udinja vsakokratnim oblastnikom in TO JE PROBLEM!!!!!!!!!

 • odzunaj

  “Zdaj naj bi torej človek, ki ga je sedanji minister za pravosodje Klemenčič pred petimi leti označil za koruptivnega, ker je državni Telekom Slovenije oškodoval za več kot deset milijonov evrov, nadzoroval zadnjih 12 milijard evrov državnega premoženja?! Res noro!” je zapisano na spletni strani Pozareport.

  Ne noro, kriminal velikega obsega, kriminal v organizacijskih rokah vlade !
  DOL Z VLADO !
  USTAVIMO ROPANJE DRŽAVE !

 • Fogglof Tunnek

  Nova TV se spet loteva laži, diskvalifikacije, hkrati pa seveda popolno odstopanje od standardof, na katere se ta stranka sklicuje. Janša ves čas moralizira in kaže s prstom na druge, hkrati pa ne zna pojasniti, od kod denar, s katerim je ženina sestrična plačevala njegove položnice.

  • Iva

   Če nimaš nobene vsebine, potrebuješ propagando, prosto po Goebelsu

   • Ruggedplant

    Tunnek je ne potrebuje, on JE propaganda.

    • Fogglof Tunnek

     JJ govori o etiki, pa mu uspe prepisati malodane cel govor od Tonyja Blaira. Moralizira, pa se ne spomni, kako je plačal polovico avta in kje je dobil denar. Govori o tem, da si drugi podrejajo medije, pa je bil pripravljen zlomiti Mercator, da je prišel do fpliva na Delo in Večer…samo je pogorel… Hvala bogi !!!

     • Make SLO great again

      Ej tunnek, a tvoj stol tudi smrdi po gnoju?

     • Make SLO great again

      dddddddddddd…Jasno, ha ha ha!

   • Fogglof Tunnek

    Kdo je že Goebbels v SDS-u?… Jas vem !

    • Make SLO great again

     Mi vemo da si ti gnoj.

   • rubec

    On je poln vsebine. Ponavadi je v črevih.

  • Make SLO great again

   Ej gnoj si že ugotovil, po čem smrdiš?

  • Make SLO great again

   Kaj si pa mislil? da bo Janša pokazal s prstom na gnoj kot si ti?

 • Peter

  Tumpek, si spet spodaj, no?

 • Ruggedplant

  Dragi dežurni branilci tekovin revolucije, obveščam vas, da smo danes 24. februarja in vam toplo priporočam, da z neumnostmi, ki jih danes stresate na tej temi počakate do 1. aprila, ko bo zadeva v sarkastičnem kontekstu vsaj približno smešna. Hvala.

  • Krtača17

   Za enkrat vzem dve črtici. Bova čez pol ure preverla če je dovolj. Če ne bova predpisala še dve.

   • rubec

    Jaz bi na tvojem mestu preveril kataster. Če starši vejo kako nepopravljivo si zabit boš tam našel le račun za takso ko so te odpikali.

    • Krtača17

     Tle bo treba pa en apaurinček pa pol črtice predpisat. Čez en dan bova pa preverla če ti pomaga.

     • rubec

      Originalno in izvirno. Tako kot so kardeljeve knjige na tvojih policah.

     • Make SLO great again

      Krtača se še nisi skrtaču? še vedno smrdiš. Razen če si 100% gnoj. v tem primeru ti pa ni pomoči.

     • Krtača17

      Ja žal je tko. Lahko še tko drek gloncam s krtačo, pa bo še vedno drek in smrdelo. Tko da verjetno res najbolje da drek pustim pri miru – nima haska.

     • Make SLO great again

      Ne ne, kar skrtači se, preveč smrdiš.

     • Krtača17

      Spet ne zastopiš. Krtača je orodje ravno za namen odstranjevanja dreka, blata, prahu itd. Razen če imate v sds krtače iz dreka. Potem se pa čisto nič ne čudim…. kar lepo v bel jopič ja…..bomo tle mal zategnil da vam bo udobno. Bo teta prinesla črtice, bo ful lepo ja…..

     • Make SLO great again

      Krtača je orodje za odstranjevanje dreka? Pa si res gnoj.

     • Make SLO great again

      Ej krtača, neki me zanima, povej, a gnoji kot si ti se oblačite in nosite oblačila?

   • Ruggedplant

    Te je že kdo seznanil, da je SDS kot edina poslanska skupina doslej predlagala testiranje glede drog, pa so jih komiji družno zavrnili? Skoraj 3000 komentarjev si že naklepal na tem portalu, pa niti ene same preverljive resnice – če sem ti s tem naredil krivico, se priporočam za copy paste, ki me demantira.

    • Krtača17

     Saj te zastopim no. Kar rokco v tale bel jopič gospod….pa še ta drugo….

    • Nata

     + + + + + + + + + +

 • Fogglof Tunnek

  JJ moralizira o denarju drugih, pa je brez dvoma najbogatejši med vodilnimi slovenskimi politiki, z nepremičninami po fsej državi, gotovino, ki ga vedno znova “preseneti”, eksotičnimi dopusti. Govori o eliti, pa že 20 let igra golf, seveda tudi tega v tujini, z Afstralijo vred…blizu skrite klinike!!!

  • Krtača17

   Če ni zadost dnarja pa širši družinski krog pomaga a ne? 30 jurjev teta s penzjonom 300evrov pa stric 50jurjev s 500 penzjona. Ni problem….

  • Make SLO great again

   ej gnoj, tvoji posti smrdijo.

  • Poštenje velja

   dober komunist mrtu komunist!

 • Olga

  Spet tema za prodane levaške duše! Reveži niti nevedo, da so kanonfuter, da lahko tisti iz prvega partizanskega kotla, kradejo!

  • Krtača17

   Kaj nam pa ostane drugega. Tisti vaši iz kotla kradejo še hitreje…

   • Olga

    Tisti še kotla nimajo, saj ste tudi kotel za drugorazredne ljudi ukradli!

    • Krtača17

     Pol nam pa vaši že izpod naših rit kradejo. Zadovoljna?

    • Nata

     + + + + + + + + bravissimo !!

  • tarantela

   Jest sm tud pršla z gaveto po menažo.

 • Duhec

  Dons pa niti enga posilstva na Novi…. itak, še Rant je pobegnu.

  • tarantela

   Pomerja gvant za maškare.

   • Duhec

    Ne vem zakaj Marjanca ne piše raj o seksu… politiko naj pa pusti.

 • SALZ

  Itak levaki se pač morajo svojim volivcem odkupiti da glasove na volitvah.V zahvalo bojo slovenčke fajn nategnili

 • Duhec

  Desni nimate več niti najmanjših možnosti za vladanje… kr sprijaznite se.

  • sprehajalec

   Pravim, Slovenija je pravšnja župca za Združeno levico. Vroča in pekoča. Združena levica ima moj glas na volitvah. pa da vidimo vstajnike….

  • Nata

   žal…….tudi s tvojo pomočjo !!

 • tarantela
  • Krtača17

   Uf tole jih boš pa dregnila….

  • Nata

   No, tarantela, tole in takole je povedal.
   V taki povezavi je tudi dejal, da je bolje ne verovati, kot hinavčiti

   »Za vse nas, za
   vsakogar izmed nas, bo dobro, da danes pomislimo, če je v nas kaj
   dvojnega življenja, če se kažemo kot pravične, če se zdimo dobri
   verniki, dobri katoličani, a pod tem delamo nekaj drugega; če je v nas
   kaj dvojnega življenja, če imamo pretirano zaupanje: ‘Gospod mi bo nato
   vse odpustil, jaz pa bom nadaljeval …’ Če je kaj, da rečemo: ‘Da, to ni
   dobro, spreobrnil se bom, toda ne danes: jutri.’ Pomislimo na to.
   Izkoristimo Gospodovo Besedo in pomislimo, da je Gospod v tem zelo
   strog. Škandal uničuje.«

 • MEFISTO

  Gledam in se čudim.

  Tarantela, Duhec, Krtača17, Fogglof Tunnek, zvani Tumpek, rubec in drugi., sama ugledna komentatorska imena.

  Je NOVA24TV zamenjala lastnika?

  • tarantela

   Sam Tebe smo še čakal, zdej smo pa komplet! Drugič pa prej ustan!

   • Make SLO great again

    a tarantela je tudi levičarski smrad?

    • tarantela

     mi je useen, kam me kdo prišteva, usekam, kamor mi pride na misel,sem sama svoja stranka.

     • Make SLO great again

      Ja ne, ne smeš kar usekati, ti lahko usekaš samo na gnoj.

     • tarantela

      Kamor prileti, kdor noče, naj se pa umakne.

     • Make SLO great again

      ne, ne smeš, samo na gnoj.

  • Yety

   Tudi jaz sem tu…

   • tarantela

    Zdej mu pa daš mislit, ne ve, kam naj te vtakne.

    • Yety

     :-)

   • Nata

    Pa jaz……pa jaz ??

    • Yety

     Ja. To pa morš Mefistu povedat, ne meni… :-)

     • Nata

      sem že nekaj , no.
      Oprosti

  • Olga

   Nova je edina demokratična televizija! Da možnost tudi levakom! Vendar se jih večina ne odzove vabilu za udeležbo v oddajah, ker se bojijo resnice! Našteti kalibri so pa tako le palčke za mešanje dreka!

   • Yety

    Ne bodi zdaj jezna, če si za Mefista neugledna…

    • Olga

     V vašem stilu: deli in vladaj?!

  • Nata

   No, jaz se pa tudi – malo – čudim. koga vse si skupaj vtaknil.
   Sicer verjetno misliš, da kar naprej zbadajo drug drugega ? Namesto da bi komentirali ? Ampak, potem bi bilo pa malo dolgočasno.
   Saj že celo leto pisarimo eno in isto.

  • Krtača17

   Kaj to delaš? Spisek za odstrel?

   • Make SLO great again

    Ne, krtača, lahko bi že pogruntal. On ne dela spiska ampak kanto za gnoj, v katero spadaš.

    • Krtača17

     Midva bova pa kar v tistole sobico z ograjco šla a ne? So lepe blazince notri, pa teta bo še štiri črtice prinesla…..

     • Make SLO great again

      ja ne ne, z gnojem se nikamor ne hodi, gnoja se je treba izobibat

  • Make SLO great again

   Gnoji niso ugledni, gnoji so samo smrdljivi.

 • Nata

  V Jugi so se funkcionarji vrteli kot pujseki okoli korita. Znali so prav vse……..od A – Ž .
  Sedaj nadaljujejo njihovi učenci ………
  Jaz edino funkcije nadzornika ne razumem.
  Kaj hudirja pa nadzira, da gre vse, ampak prav vse k hudiču ?
  Saj jih ne potrebujemo.

  • tarantela

   Oh, nadzornik je nekje v devetem vesolju…

   • Nata

    Na, hudir, no ? Sedaj bo pa tiste silne miljarde ” nadziral ” ……a, ja……..ne nadziral. Kar upravljal ?

  • Olga

   Nadzira, da jih kdo pri kraji ne moti!

   • Nata

    + + + + + + dobra. Bo menda res to držalo !!

  • sprehajalec

   ja, sem včeraj bežno ujel Violeto Tomić – Igralko, na hanzi TV. Strokovnjakinja za manjšinjska vprašanja Koroških Slovencev… Da počiš.

   • Nata

    ja, je pametovala, da ji je kar ven gledalo.
    Naj vpraša svoje, kaj so packarilil vsa leta tam gori, da je…..kot pač je .

    • tarantela

     Ja, od leta 1991 naprej. Vsi.

     • sprehajalec

      Kdo vsi?

     • tarantela

      Vse vlade so prespale to zadevo s koroškimi Slovenci.

     • sprehajalec

      Je kaj narobe z njimi? Se imajo slabo, mislim na koroške Slovence, ne na vlade? Ti več veš.

     • tarantela

      Ti ne mislim razlagat, mal spremljaj, kaj se dogaja.

     • sprehajalec

      Aha, torej spremljaš Hanzi TV? Pravijo, da jih hočejo zbrisati?

      Pa si kdaj potegnila kakšno zakonitost iz vsega tega dogajanja? Da ko se tukaj kaj pripravlja neko “kadrovanje”, prevzem zamenjava ali kakšna nečednost, vedno potegnejo ven koroške Slovence?

      zazvoni telefon, dvigne ga stari Udbovec Lojze Kos “Lojze, daj kaj najdi tam gor”. Pa je stvar urejena. Da deluje, si pa živ dokaz ti.

     • tarantela

      Posluš mal: ADP je bila podpisana z bivšo Jugoslavijo, po osamosvojitvi Slovenije pa so naši zaspali, namesto, da bi to pogodbo potrdili še za novo državo Slovenijo. Prva, ki sa to zameštrala, sta bila Peterle in Rupel, potem pa kasneje vsi. Do danes te pogodbe ni potrdila nobena vlada Slovenije. Kaj bi še rad? ;mal kej druga preber, ne sam da tuki buliš!

     • sprehajalec

      Sem pa dobil lekcijo.

      Kaj pa če Avstrijci niso hoteli te potrditve in so nas tukaj nekaj šopali? Kolikor se spominjam, je bilo rečeno, da je bila podpisnik Jugoslavija in ne Slovenija? Zakaj vse verjameš, kar ti natvezijo?

      To je isto, kot da bi pleme Seminola v Ameriki hotelo ratifikacijo pogodbe s sedanjo Rusijo o prodaji Aljaske ZDA. Ker so pravni nasledniki….

     • Yety

      Vsi živi, ki so se drenjali pred koritom že v Jugi. Idi v knjižnico, pa si prelistaj stare mariborske Katedre. Tam boš lahko bral, kako sta se dajala Leljak pa Janša… :-)

     • sprehajalec

      Tiste par mesecev. kdo se daje pa že 25 let na 45 podlage?

     • Yety

      Vse se nekje začne. Ko so ustrezni temelji, pa si na konju! Če se ti da, sem nekaj zanimivega našel na spletu, kako se je “dogajal” na samem začetku Slovenije.
      —————————–
      http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:f1Qws1fPOlwJ:www.dlib.si/stream/URN:NBN:SI:DOC-IMST3P1B/32d97946-2364-4d36-8952-3e7d573a456c/PDF+&cd=3&hl=sl&ct=clnk&gl=si&client=firefox-b

     • Nata

      E, dej no ?? Kaj pa obračaš ?
      Niso govorili o letu 91……….te napake tam gori na Koroškem so huda posledica napak komunistov.
      Oz……..kaj napak ! Svinjarij, ki so jih počeli prav povsod pri zamejskih Slovencih.

    • sprehajalec

     Jim je tisti stari (ne vem imena) lepo povedal svoje, pa so ga kar preskočili. Na Hanzi TV jih ful zmedeš, če poveš kaj izven konteksta pričakovanega.

 • Make SLO great again

  Nova24TV potrebuje portalno komunalno podjetje, ker imajo preveč gnoja ha ha ha

  • tarantela

   Za dobro letno je treba dobr gnojit.

   • Make SLO great again

    A boste vi levičarski gnoji letos kaj pognojili? Tam bi vas potrebovali.

    • tarantela

     Od kod Ti ideja, da sem levičarka?

     • Make SLO great again

      Ker smrdiš..

     • tarantela

      Vsaj prstov nimam v marmeladi od patrie in orožja.

     • Make SLO great again

      res je, ti imaš prste v gnoju.

     • tarantela

      Ti že veš iz lastne prakse.

     • Duhec

      In pol naj taki vladajo… bolš, da gre vse v pm.

  • moon

   Dreka je res veliko, rdecesralcev pa samo par.

 • Duhec

  Desni bote do konca vztrajali v zgrešeni politiki…. mladi nimajo prihodnosti.

  • Make SLO great again

   Imaš prav prdec, zdej se pa razkadi.

  • moon

   Niti ne. Eni zapuscamo potapljajoco ladjo norcev imenovana Slovenija, ker tako zblojenega, rdeceneumnega folka ne najdes niti v S. Koreji.

   • Make SLO great again

    Ej moon, so, so, povsod so, v Evropi, v Amriki, Kanadi. Isto povsod. So le boljša pa slabša delovna mesta.

 • Krtača17

  Kako zgledajo trenutna gobezdala hehehe na oblasti in v opoziciji. Da ne bo spet kdo pameten ker gre samo za demonstracijo trenutne slo politike in nima nič skupnega s temi politiki (razen skripte hehehe) Uživajte: https://youtu.be/iZcpNJxB4Mk

  • Make SLO great again

   pa kdo misliš da bo bral tvoje smrdljive skripte?

   • Krtača17

    Teb ni treba. Saj sva se zmenila da za zaprt oddelek ni treba.

    • Make SLO great again

     Aveš zakaj si ti za na zaprt oddelek?

     • Krtača17

      Hehehe, aja zdaj moram vprašat a ne? Hehehe, no zakaj?

     • Make SLO great again

      Zato ker si smrad. Si pogruntal sedaj?

     • Krtača17

      Hehehehe

     • Make SLO great again

      pa veš da si ti smrad?

     • Krtača17

      Počil bom od smeha hehehe. Dej še enkrat….

     • Make SLO great again

      Smrad si. Imaš dovolj?

     • Krtača17

      Ma ni. Daj še mal no….

     • Make SLO great again

      Smrad si, smrad smrad.

     • Krtača17

      Nekam se ponavljaš. A je zštekal? hohohoho

     • Make SLO great again

      Sej si sam tako hotel.

     • Krtača17

      Ne jaz nisem tako hotel. Hotel sem samo pokazat mentalni domet povprečnega spranega desničarja. Definitivno je tole nogo zone. Boste srečni če boste drugo sezono prestopil prag parlamenta. Pa kdo bo to volil? Hvala vseeno za dokaz in pomoč.

     • Make SLO great again

      zdej se pa vrž v kanalizacijo, da te odnese, kamor spadaš, gnoj.

     • Make SLO great again

      Ej Krtača17, cepec, si se že skrtaču? Še vedno si levičarski smrad.

 • Stajerka

  mater, stric google nas vedno znova in znova opozarja na lopovščino 1-vrstne klase…..glede na vso pokradeno premoženje, je Slovenija Švico prehitela že najmanj 2x……3. bo zelo kmalu – ob naslednji skorjašnji ponovni dokapitalizaciji bank…..

  http://www.publishwall.si/ivanakarba/post/97074/najbolje-placani-managerji-2011-seznam-pohlepa-ki-ne-sme-nikoli-v-pozabo

  ko pošten človek naleti in prebira takšne novice, čeprav stare 6 let, se mu MORA obrnit želodec……če pa vsa ta imena postavi v današnji čas, potem ne vem, če ni najbolje, da v tem trenutku PRENEHA S PLAČILOM VSEH DAVČNIH OBVEZNOSTI RS!!!!

  • Nata

   + + + + + + + + + + tvoj predlog je dober
   .Ampak, bo podobno kot pri Rtv prispevku. Jaz sem že ena, ki si tega ne upa !

 • Fogglof Tunnek

  JJ govori o nepotizmu, hkrati pa se pritožuje, da je trajalo pol leta, preden so v državnem podjetju Plinovodi zaposlili njegovo hči Niko. Govori o zarotah, pa že dve desetletji Milanu Kučanu podtika, kaj naj bi rekel leta 1994 v Novi Gorici… Gamad !!!

  • Nata

   Ja, no ? Kaj ni res rekel ?

   • Fogglof Tunnek

    Ne ni… To je on reko za JJ…

    • Nata

     ne razumem…….a to je reku, da je J.J. reku ?
     Kako , v kakšni zvezi ?

     • Make SLO great again

      Pusti ta levičarski smrad saj ne ve kaj govori.

     • Nata

      imaš prav. Pa vendar….mene jezi, da se kar nekaj ” vrže “…..vrže eno že zelo obrano, staro kost.

     • Krtača17

      A ti bi jo pa kar zabrskala? Aja taki ste aja.

     • Nata

      Ajajajajaj !!!Ti tudi !
      Lahko pa bi jo skupaj zabrskali. Bila bi pametna poteza.

     • Fogglof Tunnek

      Jasno, da je Kučan s temi besedami mislil Janšo. Natančneje, opisoval je način, na katerega naj bi Janša obračunal z njim samim: Kučan je napovedal, da ga bo Janša sprva skušal diskvalificirati, potem pa likvidirati, če je treba, celo fizično.

     • alojz

      Dobro, da si tukaj. Preberem, obrnem in je prav. Brez dilem.

  • Make SLO great again

   ja res si gamad Tunnek. In to smrdljiva gmad.

   • Franc Šink

    živi od “kulture” !

 • Fogglof Tunnek

  A ŠE POMNITE TOVARIŠI ???… Janez Janša govori o zarotah, pa si je o Danilu Turku uspel izmisliti “mali kriminalni roman”, fključno s fabricirano dokazno mapo, za katero se je naknadno izkazalo, da so jo zavestno in zlonamerno sestavili in zlepili iz uradnih dokumentof, le zato, da bi Turka diskreditirali. Tudi ko so Janšo in SDS na laži ujeli, se seveda nista opravičila… še za prepisan Blairov govor ni zmogel izreči, da mu je žal, pa čepraf se je smejala celotna Slovenija…ha ha ha ha ha ha ha … Enkrat lažnivec in kradlivec…vedno lažnivec in kradlivec !!!

  • janez zorman

   Saj ni treba nič lepiti in zvijati. Vsi vemo kje je bila Turkova odskočna deska v “karieri”.

  • Nata

   ja…..ja…….enkrat nakladač, vedno nakladač .
   Si opisal kar nekaj osebkov tule .

  • Make SLO great again

   Ej a veš zakaj ti ne boš mogel prodati svoje pisarniške opreme?

  • učko

   Ta rdeči fašisti edini kradete in lažete v tej državi!!!!!!!!!

 • Krtača17

  Kdaj se bo torej Janša transparentno zlagal kdo financira to ludo kučo? Nekdo vendar mora vedet. Ali je to samo spet ena izjema več ki je dovoljena samo Janši? Hočemo transparentne odgovore. Brez črtic….

 • Iva

  Državni Telekom Slovenije je zoper nekdanjo Telekomovo upravo – tudi zoper Željka Puljića vložil kar nekaj odškodninskih tožb!

  No sedaj pa naj bi ta človek postal član nadzornega sveta SDH in tako posredno nadzoroval(!) Telekom in odškodninske tožbe proti sebi.
  Tako etična in strokovna kot je Cerar z ekipo ni bila niti Alenka!

 • herman

  Katastrofa, vam rečem, tale (j)etična Cerarjeva vlada! Politično kadruje same bleferje in tolovaje, namesto vrhunskih gospodarstvenikov in poštenjakov, kot so Lovšin, Bavčar, V. Türk, Kosem-Starina…

  • Krtača17

   Bavčar mi je sploh zelo pri srčku hohohoho. A ga še kej aua aua buba buba?

  • Iva

   Neverjetno koliko grešnih kozlov si naštel. Bavčarja je inštalirala dvojica LDS Drnovšek-Golobič , Lovšin se je izkazal za vrinjeno gnilo jajce, saj je biznis v Rusiji vodil skupaj s Škrabcem in F21, Tuerk je brat Danilota, Adrijana pa je operirala skupaj z zapornikom Šrotom in rušila Janšo skupaj z odvetniškim tajkunom Zdolškom, nadzornikom v več državnih korporacijah.

   Zakaj Patria (volitve 2008) in državni udar K+V+F571+ orkestrirani uličarji (2013). Ker so strici vedeli, da Janša napak ne ponavlja. In nadaljujejo s krajo stoletja!

 • Franc Šink

  Namesto JJ bi morali zapreti tega Bosanskega Hrvata in še mnogo ljudi okoli njega! SOVA kje si? (namig:Patria)

 • xtc

  Ja je čisto pravi yugo udbaški poštenjak.Vzor in dika
  Ja čista slika SDV jevskih poštenih yugo komunistov;kot cela slovenska levica:

 • Make SLO great again

  Leve smrade je treba zbrisat s tega portala. ha ha

 • Krtača17

  Evo Jansha-Blair plagiat o katerem govori Tunek. https://youtu.be/R8JUEliKI5E

  • xtc

   Samo eno vprašanje zabiti rusofil komunistčni-Kaj imata sedaj JJ in Blair s tem ,da je omenjeni v bistvu take sorte človek ,da bi na Češkem,Poljskem in še drugih še bolj pravnih državah verjetno že gulil dosmrtne zaradi kupa,precej sumljivih poslov .da o ostalem ne govorimo-korupciji,kraji itd.

  • Make SLO great again

   Krtača17 je smrdljivi levičarski gnoj.

 • Poštenje velja

  Ko bo počilo ne boste ustavili morije!

 • soc

  Kdor ne riskira, ne profitira. Po 2008 gre rdeča banda (Novi razred = družine nekdanjih partijskih šefov in šefičev) na vse ali nič – ali jih bo razjarjeni narod v nekem trenutku pomendral (večinoma bi itak odleteli na Kajmanske otoke takoj, ko bi začelo pokati), ali pa bodo ob blejajočih ovcah legitimizirali prevzem slovenske ekonomije in si s tem zagotovili družinske fevde ad perpetuum. Tudi v neki novi Jugi, s katero so zlizani do konca (najnovejši primer Gorenjska banka).

 • RATATA

  Dobr ga je oplazilo, ćefurja.
  Vrhunski kader.

 • xtc

  Vbistvu omenjeni poseduje vse vrline in odlike,ki so v bistvučast levakov in jih najbolje opišejo.
  Če se sprašujete zakaj izgubljamo v tujini,zakaj bodo Korošci potegnili kratko je odgovor ta človek,pooseblja vse tisto,kar tujina vidi v Sloveniji in še kaj zraven.

 • jan

  Bravo Cerar. Očitno si bil res mafijski consigliere, zdaj si pa njihov hlapec.
  https://www.youtube.com/watch?v=JsZAJ6PuSO8

 • Fogglof Tunnek

  SDS falanga in Nova24TV menijo, da so zdaj lažne novice nekaj legitimnega, ker če je izvolitef Donalda Trumpa legitimna, so legitimne tudi njegove metode. Na to spremembo je treba biti pozoren. Do volitef je namreč še daleč, pa so metode že brezkompromisne, kot je pokazal primer Klemenčič.

  • Iva

   Anatole France je zapisal: »Kaj lahko stori hladna in gola resnica proti blestečim lažem?«

   • Krtača17

    Ne vem. Morda tole: https://youtu.be/imanmnbkfIo

    • Make SLO great again

     Ah ti tudi zapri gobec. Smrdi.

   • Fogglof Tunnek

    Čuj Iva, če vodja ene največjih strank ministra obtoži, da je v službenem času pijan, je to pač huda obtožba…. za to se ministra zamenja, z njegovo kariero pa je konec. FSloveniji je drugače, sploh ko gre za Janšo… razen njegovih volifcef mu namreč res redko kdo verjame. To pa ne pomeni, da ta sprožena govorica ne obstaja, še huje… pogosto taka kleveta celo pogosto izgubi vir in ostane zgolj informacija o pijanskih ali drugih razvadah nekega ministra ali politika… Vidite, to je diskreditacija !!!

    • Make SLO great again

     Zdej pa zapri gobec, da ne bo smrdelo.

  • xtc

   Ja svojega kamerata po šmarnici boš pa ja vendar branil_pijančki in bedaki vseh dežel združite se:He;he;he:

   • Make SLO great again

    Tunek je cepec, da mu ni para.

    • xtc

     Če to misliš velja to zate.
     Tunnek je plačani udbo policijsko komunistični provokator,ki uničuje portal in želi izvati grožnje njemu,ko bo doseel to bo portal prijvil in tistega,ki mubo prvi zagrozil.

  • Make SLO great again

   Tunnek smrad, previdno z alkoholom, spet se boš zaletel v kup gnoja.

  • Make SLO great again

   ej smrad kako si? si se že spokal iz nove? Pa hitro se spokaj smrduh.

  • Make SLO great again

   Nova bi morala že zdavnaj banati smrduha Tunek.

 • Yety

  Ahaaaaaaaa… Detected as spam!!!!! Čim dam kako resnico gor, pa je kar naenkrat SPAM??????
  Zato še enkrat, kopirano iz Tribune… PDF, septembra 1991, urednik Branko Čakarmiš. Dosegljivo na spletu!!!
  —————————
  TRIBUNA: Za to so potrebna velika sredstva. Od kod denar KOS-u in od kod Sektorju 9?
  LELJAK: KOS ima velik vir v šolanju tujih ob veščevalcev in izvozu orožja. Ti viri so praktično neomejeni še danes. Za stroške Sektorja 9 je pač treba razumeti, da je delo te službe potrebno in bomo to morali požreti. Janša in Bavčar bosta te službe morala še okrepiti, v ključni fazi pa so potrebne tudi na ekonomskem področju.
  TRIBUNA: Ali je imel KOS tudi skupino za umazana opravila, umore in podobno? ‘
  LELJAK: KOS je imel takšno enoto. Vodil je t.i. knjigo »L«, ki je vsebovala različice posameznih stopenj »obdelave« s posamezniki. V teh načrtih je bilo jasno zabeleženo, da se v primeru vojaške nevarnosti izolira konkretne osebe, nekatere pa likvidira. Za izolacijo je bila predvidena Kočevska Reka in ravnali bi pač v
  skladu s knjigo »L«. Tudi Sektpr 9 bo moral takšno službo ustanoviti, če je še ni. Verjetno to glede na število pribežnikov iz KOS-a in JA ne bo predstavljalo posebnega problema.

 • pajot

  Men se pri tem članku skoz pojavla napis this user is blocked. A je kej narobe s spletno stranjo?

  • Yety

   Hahahahaaaaa, jaz pa sem bral zdaj staro Tribuno. Pričanje Jelinčiča…
   ————————————-

   TRIBUNA: Lahko bolj podrobno opišete še katero od vaših akcij? JELINČIČ: Npr. tank pri Brezovici. Čas še ni, da bi se povedalo, kako je teritorialna tam zamočila. Prišlo je do tega, da sva dva napadla tank T 72. Tisti trije soldatje v tanku niso bili nobeni rekruti, ampak tisti, ki so jih pripeljali iz Niša. Vsake toliko časa so streljali po mimoidočih. Nekomu so vžgali po Hyundaiu. To se je dogajalo. Počutili so se gospodarje. Dobil sem komando, naj ga razorožimo ali poskušamo doseči predajo ali spravimo iz obtoka. Tam naj bi bil nek komandant TO, ki naj bi s svojim grozečim glasom pozival vojake k predaji. Ko pa sva prišla s soborcem tja, ni bilo nikjer nikogar. Dva soldata sta gledala iz tanka in merila z mitraljezom mimoidoče. Streljala pa nista. Zaokrožila sva. šla ven in si šla ogledovat kje tank stoji in od kje je najboljša pozicija za ogled, kar so pač povedali domačini. V skladu s komando iz štaba sva napadla tank in po daljšem boju, v katerem so kasneje prišli zraven tudi teritorialci, se je posadka predala. Z vojaškega stališča bi zelo težko rekel kaj dobrega o tisti enoti TO tam. Kasneje so sicer prišli tudi drugi, največ pa jih je bilo na koncu, ko se je posadka predala…

  • Peter

   Men tud, verjetn je spet tumpek prevzel portal, no….

 • koreninca

  Še en ćefur na mastni poziciji.
  Bljak!

 • Miha

  To so rezultati dela najuspešnejše vlade in koalicije.
  Po njihovih delih in rezultatih dela jih bomo sodili na naslednjih volitvah, mogoče.

 • Miha

  DEMOS tudi nosi odgovornost za današnje porazno stanje v državi.
  Tudi če nič na narediš ali se zmotiš, si odgovoren.
  Zato moramo poiskati nove voditelje, ki so
  – samostojni,
  – neodvisni,
  – pametni,
  – imajo karakter, ki povezuje ljudi in ne deli,
  – sposobni,
  – imajo odlične rezultate v privatnem sektorju ter
  – jim lahko zaupamo in
  – nimajo prtljage.

  • Poštenje velja

   In niso ćefurji

 • samsara

  Levičarska plenilska praksa in kontinuiteta neovirano dalje.
  Bravo slamnak cmeroslav cincavi. Sosedek te bo pohvalil.
  Ob nogi! Sedi!

 • Poštenje velja

  Kandidat popolnoma ustreza vladni koaliciji saj ima vse potrebne lasrnosti ki jih pooseblja ta vlada narodnih izdajalcv,
  teoretikov ,diletantov ,lopovov in hinavcev.
  Pa se cifur je . Zakon.

 • Peter

  Ko vidim spodaj vso to množico blokiranih luzerjev, se vprašam, kaj so imeli toliko povedati o gornjem članku.
  Ali so:
  – na vsak način branili dobro ime tov. Puljića in zagotavljali, da je odličen kandidat, da njegovo imenovanje nima nobene veze z naš-vaš politiko, ker je izreden strokovnjak, ki bo ves ta denar temeljito oplemenitil na ga investiral v nazaj slovensko gospodarstvo? Ne, toliko tudi tumpeki, krtače, maje, tarantele, duheci in ostali niso glupi, no…
  – na vsak način hoteli preusmeriti pozornost od bistva članka v kakšne povsem druge, nepomembne vode? Ja, rajtam, da jih je ene 50% takih…
  – na vsak način hoteli dokazati, da so vsi isti in da so na desni pokradli še več, kot na levi. Ja, rajtam, da je to drugih 50%.

  Imam prav, tisti, ki ste brali to brozgo spodaj?

 • skrajna resnica

  finančna ministrica izpostavila, da so “pri izboru kandidatov upoštevali tudi strokovna področja, na katerih so še posebej močni, tako da se oba kandidata ustrezno vklapljata v nadzorni svet SDH”.

  Zakaj torej niso imenovali Tošića in njegove bojevnike? Najbrž so premajhne ribe ali pa jih morajo še prej izpustiti.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Marine Le Pen obljublja neodvisno zunanjo politiko in avtonomno samoobrambo…ka pa narodna garda fSloveniji… A SDS dela kaj na tem?

  • tohuvabohu

   A imaš ti rdeče govedo kaj povedati na vsebino članka?

   • Fogglof Tunnek

    Samo nedolžno sn fprašal…

    • Make SLO great again

     Ej gnida. Ti nimaš tu kaj iskati. Gnoj poberi se.

     • Fogglof Tunnek

      Čuj, ti si eden tistih hinafskih katolikof o katerih te dni govori papež.

    • tohuvabohu

     Nimaš ti kaj spraševati tukaj, govedo zarukano. Komentiraj članek ali pa zaveži, kreten.

     • Peter

      Ne odgovarjaj plačanemu provokatorju…!

     • tohuvabohu

      Eh, reušna. Plačan ali ne plačan, to zdaj ni vprašanje. V vsakem primeru je dresirana opica.

  • Make SLO great again

   Ej ti gnida lažniva bolna. SI ti fu*jen ali ja?

   • Fogglof Tunnek

    Samo nedolžno sn fprašal…pa to…

    • Make SLO great again

     nimaš kaj spraševati teslo zahojeno, poberi se gnoj

     • Fogglof Tunnek

      Ti si eden tistih hinafskih katolikof o katerih te dni govori papež.

     • Make SLO great again

      Ej gnoj. Rdeči. Kaj sem ti rekel. Poberi se. Spokej.

     • Fogglof Tunnek

      A je hemeroid že fejst napet…bo počo fsak čas?

     • Make SLO great again

      Teslo. Si ti fu*jen?

     • Fogglof Tunnek

      Bo potrebno plenice nabavit?… A tvoja starša že tudi nosita plenice?…Samo fprašam.

     • Make SLO great again

      EJ a veš da si ti prif*kjen? a?

     • Fogglof Tunnek

      Se pravi starša že nosita plenice? Aha!!!

     • Make SLO great again

      Ti si res prif*kjen. A misliš da ljudje berejo poste ki jih napiše prif*kjenec?

     • Fogglof Tunnek

      Ti jih bereš…redno…

     • Make SLO great again

      ha! ne…

  • Make SLO great again

   Zapri svojo lažnivo gofljo pa se skidaj.

 • Fogglof Tunnek

  Ma pustimo Željka Puljića, on nič ni krif !!!…Preiskovalna komisija DZ-ja za naložbo v Teš 6 je zaslišala nekdanjega SDS-ovega ministra za infrastrukturo Zvonka Černača. Ta se ne čuti odgovornega za zgrešeno vodenje naložbe…Baje mu je Janez Janša reko, da nič ni krif, da so sigurno krivi levi fašisti !!!

  • Make SLO great again

   Kaj bluziš cepec, noben ne bere tvojih postov.

   • Fogglof Tunnek

    Ti jih bereš…z velikim veseljem…

    • Make SLO great again

     Ne jih ne. Zdej se pa poberi.

     • Fogglof Tunnek

      Ej, ti si eden tistih hinafskih katolikof o katerih te dni govori papež.

     • Make SLO great again

      Poberi se gnida.

     • Fogglof Tunnek

      Pampers za odrasle… Prodam…poceni…

     • Make SLO great again

      Velik boš moral prodati da boš zalužil za psihijatra..

    • Poštenje velja

     Pojdi na vaš portal kjer ste pasjejebci v večini.

     • Peter

      Ignoriraj plačanega provokatorja.

  • Fogglof Tunnek

   SDS-of poštenjak Črnač je takrat tudi dobro poskrbel za svojo ter druge črne gradnje, stem ko je zamrznil zakon o rušenju le teh…. Turki, Janše, Jakliči in podobni se mu lahko zahvalijo.

 • Peter

  Nova invazija levičarjev?
  Vas tumpek prepričuje, kako dober kandidat je tov Puljić?
  Ja glejte, dober je, ni kaj, no.

  Vas hoče tumpek prepričati,, da Mejk slo grejt ni on sam, hihihi, no.
  Sam s sabo se pogovarja, ker se noben drug noče…

 • Peter

  tumpek, dej upraš Mejk slo grejt, kaj kej misl o tem.no:

  Samostojna Slovenija bi bila najbolj črnogleda varianta … Vendar moramo narediti vse, da Jugoslavija bo,” Milan Kučan, 26. 10. 1988.

 • Borut Stari

  Bradavičarka brez sramu sedaj uradno, po ukazu omrežja iz ozadja, nastavlja “naše” preverjene kadre.Vlada pa vse “marifetluke” hladnokrvno potrdi.Nič drugače kot pred ~50 leti.tedanji izvršni svet po ukazu CKZKS.

 • Fogglof Tunnek

  Petek, dan za metek. Nekaj desetletij stara izjava, najbrž študentska, je še vedno aktualna. Dobro, v teh časih te lahko doleti, da te kakšna klerofašizmu in domobranstvu prodana duša obtoži, da si grozil z umorom…recimo desnosučnih…he he…

 • Fogglof Tunnek

  Čivkanje Janše na spletu bo pokopalo njegovo stranko. Pravosodnega ministra obtoži, da je pijan kot aksa, da smrdi po alkoholu okoli njega, je samo eden od bolj bisernih. Za takšne javne žalitve in lažniva obrekovanja bi pričakoval od funkcionarja v vlogi ministra, da večno zgago in sejalca sovraštva povabi v sodno palačo na predobravnalni narok.

  • Poštenje velja

   Ti si pijan od sovraštva .
   Govno izprijeno.

   • Peter

    Ne odgovarjaj plačanemu provokatorju. Ignore.

   • Fogglof Tunnek

    Samo resnico pišem…in ka je narobe stem?

   • Fogglof Tunnek

    Med iskrenimi ljudmi, prostora za SDS ni !!!

    • albusa aquilae

     Ne,ne,ne…tekst gre tkole….med iskrenimi ljudmi, samo tunnek prezivi

     • Peter

      Pa kaj vam je, no?
      Zakaj ne ignorirate cepca, no?

     • albusa aquilae

      Ali kdo ve, kdo je sedaj večinski lastni nova24tv?

   • Peter

    Ignoriraj plačanega provokatorja!

 • Peter

  Kaj je rekel MejkSLOgrejt?
  Si ga sploh uprašu, hihihi?

  Slabo ti gre tole tumpek, slabo. Meni bi bilo nerodno, no.

 • učko

  Puljić je režimski človek, ki ga je na položaj vedno nastavila kučo-mafija. Cmerko je bil o tem samo obveščen ali pa še to ne!!! Koji bre lulek!

 • Krtača17

  Desni še kar nimajo argumentov? A so šli ponje v beograjske arhive? In so odprli arhive, pa raje potihem zaprli nazaj…. najboljš da grem na per. Bom vsaj do vitaminov prišel….

 • Peter

  Ignorirajte plačanega provokatorja tu pod mano.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, vi ste pogumni pisuni in lizuni plešastega Generala Glanzkopfa in malikovalci smradu na tem portalu, ki veje iz jam pobitih izdajalcef… Kapish???

 • krof

  Tunek, samo tako dalje. Janšabani se bodo požrli od gneva. Neprecenljivo!

  • Fogglof Tunnek

   Se trudim :))

 • Peter

  Spet nov nick našega tumpeka.
  In spet sam sebe hvali, hihihi, no.

  • krof

   Neprecenljivo!!!

 • Peter

  No, kaj boš pa zdaj?
  Feferon še nisi bil, al pa Formula 1, al pa mozoljnariti, no, hihihi…

 • Peter

  Lahko bi bil pa JanezJanša, kaj praviš, no?

 • Fogglof Tunnek

  Kljub izdatni podpori Janše in stranke SDS, je Reporter fake news (isto kot NovaTV)…ostal nizko nakladna revija za potrebe šefa Janeza. Kaj kmalu je slednjemu postalo jasno, da iz Reporterja ne bo nič. Naklada ne raste, berejo pa ga redki verniki Janše, ki verjamejo, da je praf on tisti, ki bo popravil krivice preteklosti…ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Peter

  Tumpek, kaj pa praviš o tov Puljiću?
  Dober kandidat, strokovnjak, de?

 • Viktorh

  Včasih pa smo res nepošteni in nekritični do uredništva, ki pač ima mnogo, mnogo težav z delom in ustvarjanjem.

  Moramo pa pohvaliti portal, kjer lahko med 450 komentarji preberemo številne kvalitetne komentarje, ki osvetljujejo naslovno problematiko.

  Na palec ocenjujem, da v teh komentarjih sodeluje približno 8 – 10 komentatorjev, od tega 5 – 6 istega avtorja.

  Ni kaj, velik prispevek k razvoju demokracije.

  • Peter

   Predvsem k razvoju demokracije prispeva tumpek s scojimi novimi in novimi liki.
   Si videl spodaj, njegovo monodramo Pogovor med Tumpekom in MejkSLOgrejt…ti povem, ses splača, da dol padeš, no.

   • Viktorh

    Da, navedel sem:

    Na palec ocenjujem, da v teh komentarjih sodeluje približno 8 – 10 komentatorjev, od tega 5 – 6 istega avtorja.

  • janez cepec

   ma ti si tkole na palc ocenjevov po vojn nakradeno premoženje, k si ga kot UDBOUC kopiču doma. ko pa tje placa zmankau, si s’ pa dau bazen nardit, pa si tam skladišču, sej plavat tko nis znou, s’ biu in si prebutast

 • Aton

  Še par tumpekov rabimo. So najboljša propaganda za Cerar-Puljič-Golubičevo greznico. A ne mine dan, da ne bi kdo spregledal!

 • Viktorh

  V smeh pa bruhneš, ko na sosednjem portalu prebereš:

  “FAKTI IN ARGUMENTI:
  Tole sem napisal (Petrovc=Skumavc) na Nova24TV, dokler sem še tam komentiral, sedaj že 9 mesecev tega sranja ne čitam in ne komentiram tam!!!
  —————————————————————————————
  02.02.2016
  Petrovc • 6 minut nazaj
  Sedaj nam oblastniki na čelu z zašpehanim-debilnim Židanom kanijo še legalno krasti gozdove, to pa so se naučili pri RKC!. .
  Upam, da jih bo lubadar požrl, pa ne gozdove, temveč pogoltne politične povzpetniške rilčkarje-levakarske.
  Židana je Cmerar praktično, z imenovanjem za kmetijskega ministra, naredil meščans…”

  Na tem portalu pa operira vsaj z 10 imeni.
  Čestitam električar z Gorenjske, gastarbajter iz DDR.

 • Rožle

  Še dobro, da Fogloffffffafafa ni danes …

  • Peter

   Si prebral njegovo remek djelo, monodramo Pogovor tumpeka in mejkslogrejt?
   Malo nižje dol, je, da crkneš, kakšen vajenec, no…

   • Rožle

    Evo me nazaj …
    Že učeri sm ga 123 pogruntu ..a danes pa isto forsira ?

    • Make SLO great again

     in kako si to pogruntal?

     • karakal

      Ne morš si mislt, kakšn use strokovnjake jma člouk srečat na tmle portal.

 • garfi

  jugobutale so neizčrpen vir lumpov vseh kalibrov
  še italijanska mafija pravi, da je pri nas raj

 • garfi

  odgovor levemu fašistu Fogglof Tunnek
  na prodajnih mestih celi kupi mafijske revije mladina-neprodane
  jo zato rinejo v ospredje, slovenska Demokracija pa povsod zakrita v ozadju
  tudi zadnjo številko sem moral poiskati

  • Nata

   Sicer Reporterja ne obrajtaš, a moj mož ga sproti kupuje ( Demokracijo imava naročeno) in tudi on zopet menja vrstni red !
   Zanimivo!?

   • garfi

    kupoval ga bom dokler ne bo postal režimski v celoti

 • Jure Šober

  Se vidi,da Slovenijo vrti jugo mafija,zato pa smo tam.
  Še dobr,da kmal grem iz te gnile Slovenije in nikoli več nazaj.

  • Poštenje velja

   To je zal edina rešitev.

 • Juhica SDH

  Žotinjsko carstvo na finančnem ministrstvu (jazbeci in vrane) skrbijo za ustrezen in preverjen kader.

 • Vrhovni sodnik

  Vranični prisad je smrtnonosen

 • samotoje

  Če je pol tega iz članka res, bosta Puljić in Žmavc lepo zaokrožila lopovsko jedro slovenskih mafijcev in barabe bodo naprej mirno kradle.

 • karakal

  500 komentov in to je to. Baje sam dva levaka po vseh portalih Slovenije razsajata. No, če nč druzga, je vsej tolažba pr rok.

 • althar

  Udba.

  • karakal

   Tepc.

 • baldeagle

  Mogoče bo zvenelo malo zlobno, toda kot kaže, bo morala Slovenija bankrotirat. Posledično pa med narodom zavladat huda in množična revščina. Očitno je to edini recept, da bo ta opranoglavi narod uspel spregledat in enkrat za vselej rekel NE uničevalski in nesposobni levi politični opciji na volitvah. Katarza se bo morala v Sloveniji zgodit po najhujšem mogočem scenariju, kajti trdoglavost in zaslepljenost tega naroda je katastrofalna. Zato se bo morala usoda z njim poigrati na najbolj krut način, da se jim bodo odprle oči. Prekleta komunistična zločinska falanga je skozi desetletja vladavine enopartijskega totalitarnega režima uspela totalno mentalno pohabit večino tukaj živečih ljudi. Posledice takega pohabljanja pa so še danes jasno vidne in se kažejo v vseh porah današnje družbe.
  Ne me razumet narobe, vendar sem odkrito opisal tukajšnjo situacijo na način, kot jo sam vidim in zaznavam.

  • karakal

   Ejga brale, svaka ti čast.

  • Fogglof Tunnek

   Ejga brale, da te nabijem na kol in dam v gorico, da mi škorce strašiš… ti prekprokleti petokolonaš, kvizling, belogardist in novodobni gologlavi neodomobranec !!!

   • baldeagle

    Po tvoji reakciji sodeč, je več kot očitno, da si se prepoznal v mojem postu. Ti v popolnosti ustrezaš osebku, ki ga je uspel komunistični režim v popolnosti mentalno pohabiti. Si pravi mentalni pohabljenec, povrhu vsega pa še bolehaš za najhujšo možno obliko shizofrenije. Ne razumem, kako je sploh mogoče, da si še vedno na prostosti. Takim je mesto na zaprtem oddelku umobolnice.

    • Fogglof Tunnek

     Fsak dan neizmerno se zabavam,
     kogar hočem, lahko zajebavam,
     lovek sem k’ n’ ve ne nasrka,
     fsi vedo, da mene luna drka.
     če bi normalen bil, bi v zapor,
     zdaj pustijo me pr’ miru, ker sem nor.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, vi ste pogumni pisuni in lizuni plešastega firerja in malikovalci smradu na tem portalu, ki veje iz jam pobitih izdajalcef… Kapish???… LAHKO NOČ !!!

  • tohuvabohu

   Ti si pa zarukano rdeče udbovsko govedo, potomec rdečih klavcev.

   • Fogglof Tunnek

    Med iskrenimi ljudmi, prostora za SDS ni !!!

    • tohuvabohu

     Kaj boš ti pisunil, govedo zarukano, še vejic ne znaš postavljati. Komentiraj članek ali pa pokrij greznico.

     • karakal

      Menj vissza anyádba!

     • tohuvabohu

      A misliš, da sem jaz privatno Farkas Istvan? Falil si, siromak.

     • karakal

      Neb se ti oglasu, čeb faliu.

     • tohuvabohu

      Po čem pa to sklepaš, brihtna buča?

     • Fogglof Tunnek

      Jaz sem nor,
      jaz sem ubogi bogi bogi bogi bogi stvor,
      jaz sem nor,
      jaz sem ubogi bogi bogi bogi bogi stvor,
      jaz sem nor,
      jaz sem nor, haha,
      jaz sem ubogi bogi bogi bogi bogi stvor.

     • cosmosjasnovidec

      Saj pa to tako ali tako vemo,da si nor teslo zabito tako,da ni potrebe,da nenehno daješ na znanje ciganski kuhalec ježevega golaža.

 • Rožle

  Kje je pa Tumplefškof ata nič ga ne vidim …ga je več aftobus zgazil …? i to

  • Peter

   Se je prtozu na sindikat, da nima dovolj prostega casa, pa ga je dobu, no.

   • Rožle

    ccc….f murlah mu bodo peneze ftrgal…jej…!

 • Fogglof Tunnek

  SPAT GOLAZEN !!!

  • Nata

   Oj, imaš miške, ki te ne ubogajo ?

   • Rožle

    Pa sej njemu so že vse bele miške pobegnile od prenažiranja … ….

    • Nata

     Ne, ne. Kako že pravi Šifrer?
     Pridejo, ko sem zadet
     In popestrijo moj osamljeni svet

     • cosmosjasnovidec

      Ja saj je pa cigan “fogl”že normalno prizadet ne samo zadet od njegovega rojstva.
      Bele miši pri njem prihajajo in odhajajo,ko je nadnaravno zadet normalne prave miši so pa pri njem vedno prisotne že zaradi nered in umazanije v kakršni prebiva.

     • Nata

      A mu pomagamo pospravit vso golazen? Hm. . . težava ja v tem , da imamo vsak svojo.Kaj pa zdej ?

   • Peter

    Ignoriraj plačanega provokatorja..!

    • Nata

     No, sej! Ker pa poleg provociranja še packari . . dobi dvojen honorar ? A davek tudi plača, tako kot mi , ubogi avtorji ?

 • koza

  ha, ha Švedi bodo dovolili med delom 1 urico za sex, ne bo jih zanimalo s kom, razlog otroci so moteči faktor doma, pa zato, ker je zdrav za srce, ha, ha;
  A ga nimajo že dovolj?

 • Make SLO great again

  Vam je všeč moj avatar? Ta je za komunajzarje, pa naj ga malo gledajo ha ha ha!

  • Nata

   Je v redu. Skromen. A namenu služi!

   • Peter

    Čakej, zdej bosta eno debato s tumpkom usekala, tale MejkSLO in tumpek se odlično ujameta, kot bi bila ena oseba, hihihi, no.

    • Nata

     Ja- morda bo pa zanimiva ? Tudi za naše “vtikanje” . . .

   • Make SLO great again

    Brez skrbi, kar naj jih peče, ko ga gledajo.

  • radames

   Nekoč sem prišel kropit nekoga, ki sem ga dobro poznal. Vedel sem, kdo so njegovi najbližji. Komunajzli zelo blizu vrha. Pred krsto sem se počasi, demonstrativno prekrižal. Kmalu za mano je prišel nekdo, ki se je hitro in boječe, z oziranjem okoli sebe, prekrižal.
   Vem, zakaj sem tako storil. Iz zadoščenja za vse po nedolžnem pobite. Nekdo od najbližjih je bil direktni naslednik najbolj odgovornega v Sloveniji.

 • Vrhovni sodnik

  Saj slika vse pove, lopov, da ga je treba iskat.

  • cosmosjasnovidec

   Pa tudi kaj bi se drugega naj pričakovalo od čefutarja.

  • Nata

   Hi. . . hi. . . celo nasmeh mu vleče na levo.

   • Peter

    Ja, ampak obvlada tudi takega na desno, za vsak slučaj, no…

    • Nata

     Seveda. Ziher je pa le ziher !?

    • Rožle

     Men pa zgleda mal zategnjen ….

     • Peter

      Neuspela lepotna operacija, no…

 • Rožle

  Ob vikendih ni murgelskega honorarja za Tumplekovškega

  • Olga

   Je oblekel novo masko za pusta!

   • Rožle

    On ma pust vsak dan …

 • učko

  Tale Puljić bo populu, tako kot vedno, nekaj deset milijonov ojrov in jih veselo nesu Milanu, sam pa si bo še prej žepe nabasal !!!!!

  • Olga

   Zunaj ga bo čakal pa Trump, da ga vrne Slovencem!

 • Make SLO great again

  Predlagam SDSu, da postavijo kaki križ v državni zbor, na svojo mizo. Pa naj ga še politiki malo gledajo, ha ha!

  • Janez

   Dobra ideja !
   A?
   Bolje, da ne: saj veš – edino križa se “hudič” boji . In pogegne pred njim.
   Saj bi vsi — ali skoraj vsi, iz ex KP, ZK izvirajoči poslanci ? Takoj pobegnili iz dvorane !

   Kar takojšnje ?
   nenadne izredne volitve? A b bile za nas prave domoljube – ok? Ne vem. L.r. JANEZ KOMENDA

 • Rožle

  Ja kva je pa tole pojedu, da ga tolk zateguje ….?

 • radames

  Pa se vi zavedate, da je za vse te miškulance kriv – Janša? On je na oblasti že 25 let in je zato kriv tudi za zadnji potres v Italiji.
  Skušajte prepričati levakarje o nasprotnem. Naletite na silovit odpor ali pa na – molk. Le glede potresa v Italiji bi bili realni odgovori.

  • Peter

   Nisem prepričan niti glede potresa v Italiji, no…

 • MEFISTO

  Fogglof Tunnek se je predvčerajšnjim hvalil, da je NOVA24TV najbolj varno okolje za nabijanje po desnici, SDS in po Janši.

  Samo na tem portalu mu ne brišejo komentarjev, česar ni mogoče trditi za tiste,ki mu ugovarjajo.

 • Novo Jutro

  Kaj ne opažate, da se vedno bolj pogrezamo v blato ? Eni še res niste dojeli, da je stvar resna, saj eni (ponavljam eni !) razglabljate na tem portalu, kot, da dopisujemo v PAVLIHO !!!!!!!!

  Zakaj se eni sploh ozirate na neke sluzave udbovce ? Jih ne morete ignorirat ?

  Mislim, da je ta portal, kot lepa melodija- za dušo, zato Vas prosim, da ne kvarite te lepe melodije z oglašanjem raznim Tunelom..tunkam itd..
  V naprej, hvala.

 • Janez

  Ja ?
  Kolikor vem ?
  Imajo v tujini – večja, za državo, zaposlenost zelo pomembna podjetja !
  Imajo načine, vzvode – za hiter stik — z vladnim delom države !
  Če — takemu podjetju – nenadno zaškripa. Da država – priskoči na pomoč?! L.r. JANEZ KOMENDA

  P.S. KAKO PA JE TO PRI NAS V R. SLO – PA NE VEM.