fbpx

Trendi novih okužb še vedno kritični: Ljudje umirajo, covid anarhistom in levi politiki pa le malo mar, ko gre za oblast!

Ljudje so se namesto vladi pričeli upirati Jaši Jenullu in Zlatanu Čordiću - Zlatku.

Medtem ko se po Sloveniji svobodno sprehajajo covid anarhisti, ki od osrednjih medijev dobivajo platforme za lastno promocijo in jih leva politika predstavlja kot “heroje ulice”, taista leva politika vlado krivi enkrat za premile, drugič za prestroge ukrepe. Stanje Slovenije glede okužb ni rožnato, še več, okužbe so še vedno v porastu (380), dva sta za posledicami umrla, kar 147 so jih morali napotiti na bolnišnično zdravljenje, zaradi česar je vse manj prostih postelj.

Čeprav mora biti bitke na več frontah, tudi takšnih, ki ne samo, da jih ne bi smelo biti, ampak bi morale predstavljati del njene moči (mediji, opozicija), slovenska vlada med pandemijo najprej opravlja svojo temeljno funkcijo, katere zelo pomemben del je tudi obveščanje javnosti.

Zadnje stanje v Sloveniji na področju okužb, umrlih, hospitaliziranih ter odpuščenih iz bolnišnice s covid-19 je po poročanju vlade sledeče:

Image

Image

Image

Aleš Ernecl