Tudi letošnje poletje v znamenju burkinijev: Enega našli v Čateških toplicah

Foto: Twitter

Čateške toplice, fotografirano avgusta 2019,” je Zmago Jelinčič na Twitterju zapisal ob fotografiji ženske, povsem zakrite v tako imenovani burkini – kopalke za islamske ženske.

Tudi letošnje poletje na slovenskih bazenih ni minilo brez obiska gostov z bližnjega vzhoda, kjer ženskam ortodoksna vera narekuje, da te ne smejo razkazovati gole kože. Še več, mnoge morajo biti povsem zakrite tudi na suhem, da o njihovih drugih pravicah ne govorimo.

Obiskovalec priljubljenega bazenskega kompleksa Čateške toplice, kjer letujejo številne družine z otroci, je posnel fotografijo žensko, ki se je povsem oblečena kopala v bazenu poleg drugih obiskovalcev, na objavo pa je na Twitterju opozoril poslanec SNS Zmago Jelinčič. “Čateške toplice, fotografirano avgusta 2019,” je zapisal v objavi.

V Rimu se obnašaj kot Rimljan
V preteklosti smo že večkrat poročali, da številne države, predvsem pa obalna mesta prepovedujejo kopanje v morju v islamskih burkinijih, saj kratijo pravice žensk, dokazano so nehigienični. Prepovedujejo jih tudi na bazenih, kot je to storila Švica ter številni hoteli in toplice v Avstriji in Nemčiji. Predvsem pa so v nasprotju z evropsko kulturo, obča pravila pa narekujejo, da je potrebno spoštovati navade tujih držav. Že stari rek namreč pravi, v Rimu se obnašaj kot Rimljan.

Toda slovenska prevladujoča miselnost je obratna. Če nam večina turističnih agencij priporoča, naj se v muslimanskih državah raje oblačimo “spodobno”, s pokritimi rameni in krili pod koleni, da se torej mi prilagodimo njim, pa je tudi pri nas takšna praksa, da nas mediji opozarjajo, da se v naši državi spet mi prilagodimo njim. V enem izmed RTV-člankov so za oblačenje v islamski državi Slovencem priporočili naslednje: “Pri izbiri kopalk se raje kot za bikini odločite za enodelne kopalke. Muslimani, tako ženske kot moški, z oblačili skušajo prikriti čim več kože. Skoraj vedno nosijo dolge rokave in dolge hlače ali krilo. Podobno vodilo velja tudi za turiste. Veliko več boste dosegli in bolj prijazno se bodo z vami pogovarjali, če boste oblečeni po njihovih pravilih. Srajce in tunike so najboljša odločitev. Med domačini boste z njimi pritegnili manj pozornosti in bili deležni več spoštovanja.” Tako torej deluje hlapčevstvo, da se kot turisti v muslimanskih državah mi prilagodimo njihovi kulturi, in tudi kot domačini se mi prilagodimo njihovi kulturi, namesto oni naši.

Peter Truden

 • Zombi Gartner

  Pač nima ženska svoje plače pa si ne more kupit kopalk.
  Kupii jih je mož take, ki so bile njemu všeč.

  • freedomfighter

   To si dobro povedal…najpomembnejsa stvar pri emancipaciji in liberalizaciji druzbe je ekonomska neodvisnost…ti dam primer…zenska ki nima prihodka ne bo nikoli zapustila nasilnega moza ker se zaveda da brez njega ne bo prezivela…dobro situirana zenska ga bo zapustila ob prvem nasilju…ekonomska neodvisnost je enako svoboda

   • Zombi Gartner

    Točno tako…
    Večina parov v EU tega ne razume…
    Pa kaj je hudega taki ženski. Nič.
    Ljubezen je nekaj kar uživamo. Skuha, pospravi, otroke porihta. Za moža poskrbi tako kot je treba. Če je pa sitna dobi klofuto in gremo naprej.
    Tega pri nas ne bo. Ravno obratno. Mož mora biti tiho, če želi zvečer biti potešen.
    Moški kuhamo, pospravljamo, otroke vozimo v šolo, treninge..
    Razen klofute ne dobimo…

    • freedomfighter

     Vprasanje je zakaj bi moral moski zenski govoriti kaj naj dela…v nasi druzini tega ni bilo nikoli…pri nas je bil odnos vedno enakopraven saj ima moski svoje pozitivne in negativne strani in zenska isto…neka vmesna pot je najboljsa tako kot je to pri vseh stvareh…ne ena skrajnost ne druga ni dobra

     • Zombi Gartner

      Absolutno…
      Jaz razmišlam skozi moške uči. Pa ne to, da bi žensko komandiral. Tudi v muslimanskem svetu ni tako, da bi jo mož stalno nadzoroval komandiral. Ženska naj bi imele ženske vloge v družini. Kot moški moške. Smo različni. Narava je tako poskrbela.
      Nemore biti pa obratno to najman.
      Mogoče izhajam iz družine, ki ni bila najbolj sijajna.
      Jaz vidim družino kot čvrsto vez med dvema, ki ustvarjata dom. Mogoče želja ker tega doma ni bilo.

     • freedomfighter

      Ja jaz imam to sredo da izhajam iz druzine kjer nam je bilo kar fino…on prepiri so del druzinskega zivljenja ampak drugace je bilo pa kar fino…nikoli ne bom pozabil ko je moj oce enkrat zamahnil proti mami ona ga je pa nazaj udarila direkt po nosu…no to je bil edini trenutek da sta bila starsa nasilna eden do drugega in nikoli vec…vcasih je kuhal oce vcasih mama…moram priznati da je bil oce boljsi kuhar…pospravljali smo vedno vsi skupaj…pri ucenju je enkrat pomagal en enkrat drugi itd…pri nas so bila hisna opravila bolj razdeljena po tem kdo je imel kdaj cas in ne po spolih

 • Den456

  Poslat jo je treba h Karlu Erjavcu. Ženski se je verjetno pokvaril pralni stroj, nihče pa ji ni razložil, da se oblek ne pere v javnih bazenih. Lahko gre tudi do Milana Kučana. Če je poskrbel za pranje velike količine iranskega denarja, bo ja poskrbel tudi za tistih nekaj cunj.

 • Slovenec

  Od kod tako hlapčevanje Evropejcev in Slovencev. S tem se kaže norčevanje do
  naših prednikov in zaničevanje lastne
  države, kulture in vrednot. Sramota.

 • KAPIBARA

  Ne s e vzburjat ! Ta naša demokracija to dovoljuje- pa nisem pristaš tega !!

  – Leta 1999 je na sinodi v Vatikanu, med razpravljanjem o odnosih muslimani
  in kristjani, eminentni muslimanski učenjak hladnokrvno dejal:”S pomočjo vaše demokracije bomo
  vdrli k vam,s pomočjo naše vere bomo zavladali nad vami. ”
  – To je povedal udeleženec sinode monsignor
  Guiseppe Bernardini.
  – Vir: knjiga Bes in Ponos – Oriana Falacci str. 98+
  – Demokracija ja za tiste, ki se z njo okoriščajo !!!

 • Olga101

  Bojkot zaradi neupoštevanja higienskih principov!

 • samotoje

  Kako skrajno primitivni in brezobzirni so taki turisti. Ravno pravšnji za v Slovenijo.

 • Stajerka

  ….res me zanima kakšna bi bila reakcija, če bi se VSI gostje v bazen namenili oblečeni…….a tisto pravilo o tuširanju pred vstopom v bazen ne velja več??……zakaj tuširat telo, če lahko nekdo v bazen vstopi v cunjah…..a ima potrdilo, kdaj je bila ta plahta nazadnje oprana……pa še to je problem, vnos pralnih sredstev v kopalno vodo……če bi to počeli vsi, bi se kopali v mehčalcu/prašku in ne termalni vodi……

  …..mislim, KAJ pa higienski minimum??…..aja, če ne velja za Šami s.p., zakaj bi veljal za druge……kako pa je s tem v drugih državah EU…..a je dovoljeno v bazene v dekah?……komu in pod kakšnimi pogoji?……bo potrebno malo preizkusit diskriminatornost na tem področju!!!…..

 • Dragan Krstič

  Ta v burkiniju ni muslimanka ampak Fajonka ki si želi že sedaj zagotoviti ponovno izvolitev za poslanko v Bruslju. Dragi bosanski muslimani in kosovarji na volitvah obkrožite moj priimek in zagotavljam vam da bom storila vse da boste nemoteno prišli v Slovenijo in dobili državljanstvo, zaposlitev in stanovanje. Volite me in pomagala vam bom, vaša slovenska muslimanka Tanja Fajon.

 • Antonius

  Zakaj bi kam pošiljal žensko, ki v slovenskem bazenu pere svoj burkini? Če je vredno koga kam poslati, bi morali lastnika bazena.
  Vsaj en teden bi lahko dali lastniku hotela vedeti, da osamljen ob muslimanki lahko v bazenu pere tudi svojo obleko.
  Jaz osebno, bi v znak protesta, takoj zapustil kopališče.

  • SIMON ROZIC

   Mi, ostali gostje bazena, moramo do bazena preko razkužitve in tuša, Muftike pa kar tako!?
   To je diskriminacija !

  • VERZIFIKATOR

   Packo Topličar

   SVINJA IN BISERI

   Svinja v biserni se vodi kopa.
   “Ah, pa kaj, saj mi smo tolerantni,
   naj ob priliki tej amuzantni,
   še naprej se vodni biser ropa.”

   Svinja posvinjala bo obalo.
   “Pa četudi, vi ste prenapeti,
   saj od vode se ne da umreti,
   naj le kopa se še gostja malo.”

   Svinja naredila nam bo mlako,
   saj po vodi brez obzira rije.
   “Naj, da končno dobro se umije,
   uporabi vodo za kloako.”

   Rekel to je, dobro se opekel,
   ki nalášč poslal je svinjo v vodo,
   žaloval nad lastno bo usodo,
   sam hudič ne bo ga več izvlekel.

  • KAPIBARA

   Še ene toplice, ki so deležne mojega bojkota..
   Kere so pa ta prve, se pa res več ne spomnim..

 • Dragan Krstič

  Muslimani se norčujejo iz Evropejcev in kristjanov ker jim levakarski politiki to dopustijo. Točno vedo da ne bo nihče ukrepal ker bo s strani oblast še kaznovan. Dobro da sem že kar v letih in ne bom videl kako se bodo vsem Evropejcem posrali na glavo.

 • Gregor Kastelec

  ogabe muslimanske

 • antimur

  Muslimani že pregovorno niso najbolj higieni podvržene osebe, kakšno mora biti šele njihovo perilo. Zato hvala za vaše usluge Čateške toplice in tudi vse druge, ki dopuščate tem primitivcem norčevanje iz Slovencev, vsaj dokler ne bomo sesuli kučanizma, ki vse to ne samo tolerira, ampak tudi vspodbuja.

 • rubec

  Alah je pač nastavil tako temperaturo. Če se gre muslimanka hladit je to direktno nasprotovanje njemu in kazen zanjo bo prišla. Gor jo čaka nedolžnih 72 stopinj.

 • Dragan Krstič

  Primitivci ki vdirajo v Evropo zelo dobro začutijo ob prihodu ali celo že prej da so kristjani usmiljeni kar pa znajo ti muslimani hitro vse obrniti v svojo korist. Zlato pravilo je da primitivcu ne smeš pokazati šibkosti kajti če mu ponudiš prst ti bo odtrgal ne samo prst ampak celo roko

 • Fogl Veliki

  Dokažite, da je to Čatež. Lahko je kakšna Turčija ali Albanija ali Bosna. Nič ne verjamem Nori24TV-prva v službi laži !!!

  • Kju

   Edini nor tu si ti, zato se obrni na:

   Če ste v stiski ali razmišljate o samomoru, pokličite (01) 520-99-00!

   • tohuvabohu

    Haloški davitelj bolj razmišlja o kozomoru.

    • Kju

     Aha, zakrivanje sledov kozjejebstva…

  • KAPIBARA

   Če nebi bile, bo do danes , sobota 17. toplice že odreagirale..

 • ZatonMesecnikov

  Pa je Plemeniti (pa ne da bi mi bil pri srcu) tole popnil na facebook. pa se vmes najdejo neki liki, ki začnejo pljuvati in zmerjati z nacisti tiste, ki se ob sliko obregnejo. Skupna točka jim je;

  1. So zelo mladi.
  2. Živijo v izobilju.

  3. Kot takšni imajo obilo časa gledati dlje in bolje od ostalih.

  Levičarstvo je Mladostna distrofija zelo mladih ljudi. Gre za bolezen, ki praviloma z leti mine. Le pri nekaterih ostane, kot spodaj Painkihlerju haloškem, ki je naredil kariero pri Udbi.

  • freedomfighter

   Kaj ljudje ki zivijo v izobilju niso islamofobi zakaj? Ker imajo dosti denarja? Zanimivo imas ti logiko…se pa strinjam da so v vecini mladi navdusenci nad revolucijami in socializmom ker starejsi ko si bolj cenis mir in status quo…konzervativizen v osnovi zagovarja status quo za to pa konzervativizem izumira nadomescata pa ga levicarski in desnicarski reakcionizem…ubistvu so liberalci moderni konzervativci ker socialisti zelijo nazaj v socializem tradicionalni konzervativci pa sploh ne vem v katere case zelijo…case pred letom 45 ali pa morda se dlje nazaj

   • ZatonMesecnikov

    Gre za izključno mladince, zrasle v družbi obilja. Mlad kužek/ljubljenec je tudi prijazen in se vsakogar veseli.

    mladinci v boju za preživetje v tretjem svetu, so iz drugega testa. Gledajo, kaj bi sunili oziroma kako bi prišli do obilja. Borba za preživetje po Darwinu.

    Stari Konzervativci, kot praviš, pa so občutljivi na razdajanje svojega bogastva in akumuliranega minulega dela, za prišleke iz tretjega sveta, ki bi radi na njem participirali. Čisto simpl. Kaj pa imajo stari konzervativci od njih? Samo težave, drugega nič. Tudi tako je narava naredila.

 • Kju

  To je kulturna obogatitev, volite moje podanike iz levih strank, ki bodo poskrbeli za vsak dan več tovrstne ponudbe.

  Vaš Lucifer

  • Fogl Veliki

   Smo vas in še vas bomo. Je še prostora v… khm, saj veš kje…

   • Kju

    Ko crkneš računaj name, zagotovo pridem pote.

    Za kurjavo bo poskrbljeno do večnosti.

    Tvoj Lucifer

    • Fogl Veliki

     Vse ti bomo pogasili, zapustili tvoje brezno…ti pa boš ostal. Čez leto dni bodo same kosti. Še en domobranček več :)

     • Kju

      Pomoč v duševni stiski: (01) 520-99-00!

 • rubec

  Bula ima lanski model. Na letošnjih je nalepka Cerade Armani.

 • mara

  Na, pa je šla večerja….sem izgubila apetit…..ma dobro, kje so odgovorni ob bazenih, da to dopuščajo, pa table naj postavijo …a zdej bom pa mulca pustila noter, ko si ona pere svojo …ne vem kaj!!!!

  • Fogl Veliki

   Kaj si hotela reči… ” ko si ona pere svojo pizdo” ?…Ja ja Mara…ti si jo redno pereš?

  • Stric iz ozadja

   Veliko folka scije v bazen. Kaj je hujse? Ena “rjuharica” ali sto scalcev?

   • rubec

    Po kakšni logiki bi bilo sto scalcev brez rjuharce hujše?

    • Stric iz ozadja

     Ti se rad kopas v vodi s primesanico scaline?

     • rubec

      Ne, ampak če poleg ni še muslimanskega scanja, je koncentracija znosna.

   • tretjerazredni

    Če se pingvin stokrat uščije v rjuho, si bolj kot ne na istem.

   • KAPIBARA

    Hujše je rjuharca, ki ščije v bazen..

 • Stric iz ozadja

  A kiklini spredaj vas pa ne moti?

 • Basileus

  Letos ste komaj eno lastovko ujel. Patetiki.

  • xtc

   Baje gre za tvojo ženo-potrdil tudi Plemeniti,a jo doma tud tako v pralnemstroju opereš in razvesiš na štrik za posušit ,kot netopirja?

  • Fogl Veliki

   Sam SDS-ovci in ostala desničarska gamad takoj spremeni eno lastovko v 100 lastovk…

   • xtc

    Tunek te bo treba spet prijavit zaradi širjenja nestrpnoti?
    No ,želja ti je izplnjena!
    LP.

    • Fogl Veliki

     A bi rad končal v jami? Samo reči !!!

     • xtc

      Tunek ti sam prid na mojo posest motit le to in grozitpa ,da ti izpulim bučo z hrbtenico in trico vred in zagrebem za cesto kot cucka.
      Jaz ne bi grozil kot ti pos** jaz bi to kar obljubljaš naredil,no pos**,a bo kaj?

   • Basileus

    Oni so klonirane ovce.

 • MEFISTO MODRI

  Okopa se in še cunje si opere.

  • Nšo-či

   Ooooo Mefisto ;)

 • xtc

  Nagnat z bazena.

 • Fogl Veliki
 • Fogl Veliki

  Bitchcraft… tudi podgane so živali.

  • antimur

   Ni druge, kot da te nekdo z vso silo pošlata po tvojem kristjanofobnem gobcu. Kar gobcaš je pravi sovražni govor, moj komentar je čist kot solza proti tvojemu kozlanju.

 • Aton

  Saj gre samo za potapljanje

 • Fogl Veliki

  Strelnikoff: “Smo ateisti in ne pripadamo nobeni verski ločini, ne verjamemo v boga in še manj v satana, niti kakršnekoli druge nadnaravne sile. Prav tako ne pripadamo nobeni politični stranki. Enako spoštujemo vse ljudi, ne glede na njihovo versko (ne)prepričanje ali barvo kože. Želimo živeti v svobodni državi, kjer lahko vsak pove svoje mnenje, vsak pa ima pravico, da se s tem mnenjem ne strinja.”

  Foglof Tunek: Allahu Akbar !!!

  • KAPIBARA

   Se mi dozdeva da boš imel eno lepo karmo..

 • tretjerazredni

  Raje skrijte slike razgaljenih otrok, bo še kdo mislil, da jih hodijo na bazene slikati perverti.

 • Artur

  Hlapčevski vodilni gospodje Čateških toplic mene več ne boste videli v vaših bazenih.
  Lahko pa namesto zaslužka z vstopnino sklenemo kupoprodajno pogodbo za posredno nabavo črnih žakljev z odprtinami na “primernih” mestih za izposojo, kitajska kvaliteta zagotovljena.

  • Fogl Veliki

   Boš boš…morja si itak ne moreš privoščit. Še kako rad boš plaval z muslimani :)

   • Artur

    Nimaš ti pojma kaj si lahko jaz privoščim zato se rajši vzdrži nakladanja in ne klati neumnosti, če nimaš kaj pametnega za reči.

    • Perkele

     Drugorazredne menjamo z muslimani.

 • tretjerazredni

  Zgleda stara in debela, zelo vljudno od nje, da ne kazi estetskega povprečja. Tam kjer se kopajo grde babe mene ne boste videli namakat.

  • Fogl Veliki

   Baje da imajo najgrše babe prav desničarji. No, Urška je dobra baba…ne vem kako si je lahko izbrala šiptarja ???

   • tretjerazredni

    Počadi bo lahko tudi ona oblekla burkini, ženske so najlepše okoli 20.leta, ko so tudi najbolj primerne za razplod.
    Za mlade to ni, zakaj bi punčko zavihali v zaveso, ampak stare, grde in jalove babe bi lahko začele posnemati muslimanke. Nobena kmetica v zrelih letih si ne upa več na javne bazene, burkini bi jih rešil zadrege in zdraviliščarjem podvojil dobiček, pa še mlade frajle bi lahko vzgajale, kadar preveč rade migajo z napol nago ritko.
    Ta kmetavzarje velja isto, najprej razkužit s klorovo raztopino, potem se lahko pa zavijejo v turban, kot ga nosijo starčki v radžastanih. Marsikdo ne ve, da je turban v resnici kar šest metrov dolga svilena preproga, ki si jo previdno navijejo okoli lobanje, indijski derviši tako nosijo s seboj zasilno obleko, spalno vrečo in šotor v enem, uporaben je tudi kot bisaga.

   • centurion

    No ja Stefka, una Od Danila Slinavega….res lepe….
    Pa ti in tvoja tut, lepi da je kej, levi….

   • ZatonMesecnikov

    Miss Levičarjev nekoč je bila Lidija šentjurc. Najlepše, kar so lahko levičarji postavili na oder….

 • skorpijon93

  nagnat kurbe muslimanske pa vse šiptarje zarevn , dost je !

 • skorpijon93

  v višegrajskih državah ni muslimanov, ni terorja, preprosta logika

  • Stric iz ozadja

   Popravi ni muslimanov v malo muslimanov. Hvala.

   • skorpijon93

    če smo natančni v višegrajskih državah živi manj kot 0,2 % delež muslimanskega prebivalstva , v Sloveniji 3,6 %, na Hrvaškem pa 1,6 % za primerjavo

 • totex39

  V znak protesta lastniku bazena bi se moralo več ljudi kopati v teh črnih nehigienskih cotah pa da se vidi kakšne bi bile reakcije.

 • centurion

  Ta v burkiniju je Foglof tunek, po domače Peinkiher Anton.
  Ne upa si prikazat pred ljudi brez maske.

  • Fogl Veliki

   Ta v burkiniju je Anton Krković, po domače Skrivač.
   Ne upa si prikazat pred ljudi brez maske.

   • centurion

    Kako kaj sodba, Tonči?
    Mu boš v kešu plačal ali na trajnik?
    Pa opravičilo, Tonči, javno ali prek e-maila?

    • macon

     Na javnem prostoru pred vsaj sto pričami, pri tem si bo moral puliti lase in se posipati s peskom. Krkovič mu bo po avtodafeju milostno pljunil v debilni udbofašistični ksiht.

     Na koncu ga bodo otroci in stare babe obmetavali s kamni in kozjimi iztrebki.

 • Janez Kranjski

  V rit je treba nasuvati direktorje teh toplic, kjer pustijo te muslimanske prasice, da perejo svoje svinjske umazane riti v naših bazenih. jaz bi jih nagnal v žvepleno kislino.!

  • Perkele

   Ti si k en londonski islamist.

 • Uroš

  Po drugi strani pa: naj se cvre in kuha v tem pajacu pri 35+. Takim se lahko samo smejem. Kako grozen občutek mora bit kopati se v takšni tuhni. Kar privoščim jim.

  • tretjerazredni

   Gre vsaj včasih malo ven, med ljudi, povej raje kdaj si ti nazadnje peljal svoje babice in dedke v toplice.
   Zavij jih v zaveso, če jim je nerodno kazati svoje postarano in kilavo telo.

   • antimur

    Se mi je zdelo, da s teboj ni vse v najlepšem redu, ali si čefur, ali pa drug pritepenec.

    • tretjerazredni

     Meni se pa zdi, da imaš grde babice in dedke, sicer mi ni jasno kaj bi te lahko tako ujezilo.
     Saj ni treba nosit burkini, namesto kape si navij okoli glave turban in se boš lahko šel vseeno kopat,,čeprav si se vzel bolj po starih starših. Nisem si jaz tega izmislil, tako se pač znajdejo ljudje po svetu, oblačila niso samo moda oziroma ideologija ampak imajo tudi praktično funkcijo. Pride prav tudi lepim ljudem, če nočeš, da bodo vsi zijali v mladoletno hčerko, jo pač zaviješ v burkini, potem bazenskii psi ne morejo vedeti kje ima ritko.

   • Uroš

    Kaj bi mi ti rad povedal, 3.razredni? Da voziš omo in dedka v toplice? Lepo. Vsaka ti čast. Kar tako dalje.

    • tretjerazredni

     Ne morejo vdi v ropčice, eni se sramujejo svojega telesa, ki z leti ne postane nič lepše. Zato pa pravim, če ste grdi in debeli, se zavijte vsaj v kuhinjski prt, oblečeni so vsi ljudje enaki.

 • Miki Miška

  sramota za slo

 • Skrajno Desni

  Ne prestopim praga niti enih toplic v Sloveniji, grem raje v Lenti termalni park zanesljivo teh islamističnih gnojev tam ne bo.

  • skorpijon93

   na madžarskem živi manj kot 0.4 % delež muslimanov po podatkih pew researc centra 2016 leta

 • skorpijon93

  Češka republika si ne uvaža šiptarjev, jugoslovanov, ne združujejo družin , Čehi svojih izobražencev ne izganjajo v tujino, imajo svojo valuto, javni dolg Češke znaša 32,7 % in je eden najnižjih v eu, tudi stopnja revščine je 9 % in je najnižja v EU, nekaj podobnega kot Slovenija leta 2002 , ja zamislite se in zgledujte se po Češki !

 • RATATA

  Tako je, odkar so toplice preimenovali v terme!

 • Sloven”c

  Največji izdajalec v naši državi je tanja fajon….z malimi začetnicami , seveda in brez ga., ker ni vredna spoštovanja. Zapomnite si to.

 • Miro Jereb

  Točno to.

 • luka globus

  Čefo predsednik nacionalne stranke, samo v Slo.

  • KAPIBARA

   Samo v SLo je toliko ogromno slovenaćkih poturica..
   – Kot rekel Cankar: “Imenuj se dandanes v Ljubljani Slovenca, pa boš tepen, ne od nemških,
   temveč od ilirskih šovinistov.

 • Gardon Game

  to niso čatežke toplice. nikoli

  • KAPIBARA

   Počakajmo na odziv Čatežanov..

 • Artur

  youtube.com/watch?v=aAsLjG3mn8M

 • Andre Frass

  No Ursola katero je EPP enoglasno podprla še hoče uvoziti več tega. Meni je ta politika odprtih vrat prinesla v službi 6 šivov na trebuhu.

 • Drago
 • Artur

  Švic na švic… burka “aroma”.
  https://www.youtube.com/watch?v=eGmGVITnlN0

 • PLavi-mil

  Vsi od prvega do zadnjega bi se morali sleči, pa da vidimo kaj bi uprava naredila potem, verjetno bi nudiste podila ven, da bi rjuharico zaščitila.

 • Andre Frass

  Ursola,ki jo je EPP množično podprla, hoče uvoziti še več tega.

 • Amerikanc

  Mene ne vidijo več, v teh pralnicah dolgih gat.

 • Garbage man

  Če se gostje strinjajo s tem, ko jih jebe.

 • freedomfighter

  Pa je res tudi letosnje poletje v znamenju burkinijev…enega ste nasli hahahah zabavno

 • piko8

  Rjuharce je uvozila cmrarjeva in serpentinškova RECIKLIRANA nevlada!!

 • sodnikisozločinci

  V Burkini Faso hodijo ženske najraje zgoraj brez. O kakšnih burkinijih to pišete?

 • terminalar

  Pridem!
  Imam nekaj cunj za oprat.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  NASLEDNJI SHOD BO NA – H A L O Z A H !
  Shod
  šakalov-kojotov – ali kaj že so – s HALOZ – bo to.
  So
  haloški šakali ali kojoti ugotovili, da se je HALOŠKI F. TUNEK -PREVEČ ZREDIL.
  Pa
  se bodo zgleda – NA SHODU NA HALOZAH
  šakali- kojoti dogovorili – se zdi,
  ZA KOLIKO BODO OBGRIZLJALI – F. TUNKA
  da
  BO BOLJ NORMAlL IN ŠLANK,
  ne pa kot en okrogel ČEBER MESA IN ŠPEHA- kot ena prleška – “TUNKA”
  Zdi se,
  da se s tem, da ga haloški KOJOTI-ŠAKALI – OBRGRIZLJAJO
  se zdi,
  se haloški ex DON JUAN- F. TUNEK – se zdi – KAR STRINJA.
  Zdi se,
  DA BI BIL SPET RAD – F. TUNEK – DON JUAN iz Haloz?. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE