fbpx

Janša: K normalizaciji medijskega prostora bo pripomogla prav Nova24TV

Janez Janša na srečanju SDM (foto: Twitter)

Slovenska demokratska mladina (SDM) je v Celju praznovala 26. obletnico. Predstavili so svoje zahteve po dostojnejši prihodnosti, zbrane pa je nagovoril tudi predsednik SDS Janez Janša.

“Nikogar ne izključujte, debatirajte, vključujte se, širite znanje in ideje, pridobivajte zaveznike,” je Janša opozoril mlade. Pozval je k sodelovanju pomladnih strank in poudaril, da je “od tega odvisno, kako hitro bo v Sloveniji prišlo do pozitivnih sprememb”. SDM je pohvalil z besedami, da podmladek predstavlja “veliko upanje, saj mu je uspel preboj v DZ in v izvršilna telesa mednarodnih organizacij”.

Predsednik SDS ob tej priložnosti ni pozabil omeniti tudi tistega drugega podmladka. Podmladka nas vseh, naših otrok. Poudaril je, da otroci niso človekova pravica in da jih moramo zaščititi tako, da na referendumu glasujemo proti.

Med drugim je Janša opozoril, da je temeljni pogoj, da se začnejo stvari v Sloveniji premikati, tudi, normalizacija medijskega prostora. K temu bo v veliki meri gotovo prispevala tudi Nova24TV.

V. V.