Ugrabitev 79-letnika še okrepila strah pred migranti: Marjan Šarec za preproste ljudi nima posluha, poglejte njegov odziv!

Foto: MM European Adventure 2015/epa

V četrtek je v Črnomlju potekala novinarska konferenca o ugrabitvi domačina s strani migrantov, na kateri so spregovorili Maja Kocjan, predstavnica Civilne iniciative Bela Krajina, Sabina Homjak, predstavnica Civilne iniciative Škofije, in Borut Rojc, predstavnik Civilne iniciative za varovano mejo iz Ilirske Bistrice. Glavna zahteva sodelujočih na novinarski konferenci je, da se začne meja dosledno varovati, kot to določa zakon. 

Slovenijo je šokirala vest, da so v sredo štirje ilegalni migranti ugrabili 79-letnega Mirka Moravca iz Malega Nerajca v Beli krajini. Do Moravca so migranti pristopili, ko je opravljal vinogradniška opravila. Sprva so ga prosili za vodo, nato pa so mu zagrozili z nožem, mu odvzeli avtomobilske ključe ter ga zvezali in strpali v prtljažni prostor njegovega avtomobila. Iz Nerajca so najprej vozili proti Hrvaški, nato pa so preko Starega trga ob Kolpi, Kočevja, Ribnice in Bloške planote pot nadaljevali proti Primorski. Približno 7 kilometrov pred mejo z Italijo so migranti avtomobil ustavili, se preoblekli, ugrabljenega Mirka pa izpustili. Na poti z ugrabljenim avtomobilom so bili kar 6 ur, a jih policija ni nikjer ustavila. Trije izmed osumljencev so bili kasneje prijeti v bližini Bazovice in vrnjeni v Slovenijo, pri čemer jim je slovenska policija odvzela prostost. Gre za enega 25-letnega državljana Maroka in dva 18-letna državljana Alžirije.

V povezavi z omenjenim dogodkom je v Črnomlju ob 14. uri potekala novinarska konferenca, na kateri so spregovorili Maja Kocjan, predstavnica Civilne iniciative Bela Krajina, Sabina Homjak, predstavnica Civilne iniciative Škofije, in Borut Rojc, predstavnik Civilne iniciative za varovano mejo iz Ilirske Bistrice.

Kocjanova je povedala, da je skrajni čas, da se težave, povezane z migranti, ki ne spoštujejo naše kulture, tudi na državni ravni vzame resno. Dejala je, da je ugrabitev Moravca med Belokranjci še okrepila strah pred migranti. Ob tem je opozorila na porast kriminala, smeti, ki jih migranti puščajo za seboj v gozdovih, ter na vse pogostejše vlome in kraje. V povezavi s slednjim je povedala: “Nekoč smo spali pri odklenjenih vratih, v zadnjih letih pa se moramo zaklepati. Sami se zvečer ne upamo sprehajati.” Dodala je, da domačini niso prejeli nobenih navodil, kako postopati ob srečanjih z migranti, ter napovedala organiziranje t. i. vaških straž, katerih zametki se ponekod po Beli krajini že nakazujejo. V povezavi z ograjo na meji pa je povedala, da se ji zdi brezpredmetna zaradi svoje prepustnosti in nesklenjenosti. Dodala je še, da bo turizem v Beli krajini v primeru nadaljnje ekspanzije migrantov dodatno nazadoval. V imenu vseh govorcev, prisotnih na novinarski konferenci, je Kocjanova povedala: “Cilj vseh treh iniciativ je, da bi se ljudje počutili varne. Naš namen je, da sporočimo vladi, da imamo dovolj, da ne bomo sprejeli postavitve registracijskih oziroma azilnih centov. Na področju zaščite meje se doslej ni storilo praktično ničesar. Dokler se vlada ne bo organizirala, ne bo rešitve. Čas je, da se meje zaprejo. Niti občine niti krajani se namreč finančno ne zmorejo več zoperstavljati migrantskemu valu.” Za soboto ob 17. uri je Kocjanova napovedala protest, ki bo v Črnomlju in na katerem bodo sodelovale vse tri civilne iniciative.

Maja Kocjan, predstavnica CI Bela krajina (Foto: Nova24TV)

Na podobne probleme kot Kocjanova je opozoril Rojc, ki je povedal, da imajo tudi na območju Ilirske Bistrice domačini vedno več težav z ilegalnimi migranti: “Naša občina se spreminja v smetišče, smeti so povsod. Ženske si same ne upajo več ven.” Ob tem je predsednika vlade Marjana Šarca pozval, naj skliče Svet za državno varnost, na mejo pa pošlje vojsko, ki naj ima policijska pooblastila. Tudi Rojc je pozval k udeležbi na sobotnem protestu v Črnomlju.

Foto: Facebook

Kompleksnost problematike je potrdila tudi Homjakova, ki je dejala, da se nezakonite migracije stopnjujejo tudi na Obali. Dodala je, da skoraj vsi ilegalni migranti, ki v Italijo pridejo iz Slovenije, tam povzročajo ogromno težav. Kot primer je navedla vlom v Miljah, do katerega je prišlo pred kratkim. Zaključila je: “Na Obali ne potrebujemo azilnih centrov, ampak varnost.”

Šarec pa molči …
Medtem ko Belokranjci upajo, da se bo na njihovo stisko odzval premier Marjan Šarec, pa je ta še naprej potuhnjeno tiho. Novinarsko vprašanje, kako bo pred migranti zaščitil državljane Slovenije in ali bo sklical Svet za nacionalno varnost, smo mu poslali tudi z našega spletnega portala in ga prosili, da odgovori do 12. ure, vendar tega ni storil … Očitno mu je mar samo za svoj stolček, državljani so zanj v drugem planu …

M. D.

 • Janez Kepic-Kern

  RAZVESELJIVO – JE PA TOLE !
  RAZVESELJIVA, UPAJMO – RESNIČNA VEST.

  ŠALA

  RAZVESELJIVA, URADNO ŠE NE POTRJENA VEST !

  PO LJUBLJANI SE GOVORI,
  DA SO AFROISLAM MIGRANTI
  POSTALI
  POZORNI NA – “DUHCA”, NA RDEČEGA BALONA, NA F. TUNKA ITD.
  IN DA SO
  JIH – UGRABILI
  NJIH
  TER
  TUDI NEKAJ – POLITIČNIH
  IN EX KP, ZK KOMENTATORSKIH – PODPORNIKOV – NEUREJENIH AFROISLAM MIGRACIJ !
  ZLASTI
  SE V NENAVADNEM POLOŽAJU – UGRABLJENCEV
  BAJE
  NAHAJAJO “ŽAL NAŠI” PROVOKATORČKI – S TEGA OK PORTALA NOVE 24 TV !
  NJIH
  AFROISLAM UGRABITELJI SO IZ NEKIH – SE ZDI – KANIBALSKIH
  PLEMEN AZIJE IN AFRIKE .
  UBOGE
  “RDEČEGA BALONA, IZTOKA PUŠNIKA=. TUNKA, DUHCA in ostale
  imajo baje – KANIBALSKI – afroislam migranti
  UJETE IN ZVEZANE
  NEKJE V KOČEVSKIH GOZDOVIH !
  Kanibalski afroislam migranti – KURIJO OGENJ !
  Gladijo se po trebuhih in cmakajo, se oblizujejo
  ter
  KAŽEJO
  NA RDEČEGA BALONA, NA IZTOKA PUŠNIKA, NA – DUHCA ITD.
  IN
  GOVORIJO : KEBAB, KEBAB, KEBAB – MLJASK !
  UH !
  Čuden konec življenja
  se obeta – se zdi
  RDEČEMU BALONU, F.TUNKU=IZTOK PUŠNIKU, DUHCU ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  bolj slabe “kanibalske” šale.

  • Luiggi

   Srcno upam,da se ta SALA sprevrne v stvarnost!Se jaz bi uzival pri pecenem Tunneku

 • JANEZ GUS

  Ta kurac,namesto, da bi reševal probleme državljanov,se je šel zazidat.Je to v njegovih šiptarskih genih.

  • McBobo

   Ko bodo horde udarile, mu tisti zid ne bo pomagal nič.

   • KAPIBARA

    V tem primeru, se pridružim hordi..

  • SIMON ROZIC

   Tudi svoje koze je spravil na varno!

 • milanček

  pa kaj ste pričakovali od idiota, od največje sramote za slovenski narod? Pošteni zavedni Slovenci-ke, treba bo, čeprav je že precej pozno, zadevo vzeti v svoje roke in narediti red v naši Sloveniji, tudi naših lopovov se moramo znebiti, ja kućanov F21, dovolj ste že nakradli!

 • Franc Šink

  Za smetmi ostajajo smeti !

 • DEATH TO COMMUNISM

  Glavno, da je Šarec “naš”, a ne, pizde pokvarjene levuharske?!?!? Pa če gre vse u tri pizde materine, glavno da državo vodijo levuharske podgane! Moja napoved: krvi ne bo do kolen! Krvi bo do grla!!!

  • JANEZ GUS

   To rdeča sodrga sisztematsko pripravlja že15let.

  • Povprečen Državljan

   In kdo bo puščal kri komu?

  • kalavnik

   In se cez…Muslimani se bodo v njej utapljali….levicarji isto…

 • Novakec1

  Ta gospod za tišlarjevo vlado predstavlja strošek, vleče penzijo, če ga ne bi bilo bi lahko več namenil kozjejebcem ki skačejo čez ograjo.

 • Novakec1

  Gasilce in lovce pod isto streho pa akcija v stilu veselice.

 • Artur

  Bojim se, da tudi to ne bo dovolj velik razlog , da bi se narod dokončno zganil in te šarčevo komunistične barabe poslal 3 PM.

  • Zgornji

   DA, TUDI TO BO ŠE PREMALO ZA PREBUDITEV NAŠEGA MRTVEGA NARODA !!! ! !!! Žaaal.

 • sodnikisozločinci

  Šaronji tudi nos zanaša v levo, tak je kot moj kurac.

 • Stajerka

  …a se še kdo čudi Šarčevemu 3m Kamniškem zidu??……

  • Zgornji

   HINAAAVEC IZDAJALSKI JE !!! ! !!!

 • Common Sense

  Ne pričakujte preveč od Šarca. Bo pa gotovo izjava šla v smislu, da on in vlada delata vse kar je potrebno za zagotavljanje varnosti, da izredni primeri se vedno lahko zgodijo a da SDS tako pridobiva politične točke.

  • Zgornji

   NE SAMO PREVEČ, TEMVEČ POVSEM NIČ NE PRIČAKUJTE OD ŠAROTA !!! ! !!! VSAJ NIČ DOBREGA NE, TEMVEČ SAMO ŠE SLABEGA !!! ! !!!

   • WISKY 1000

    ta klovn nam uničuje Slovenijo

    • Zgornji

     TOOOČNO TOOOOOOO !!! ! !!!

  • samotoje

   Sem poslušal Šarčevo izjavo. Kako si vedel, jasnovidec?

 • totex39

  Bojazljivec se je skril za svojim obzidjem.

 • Zgornji

  “Očitno mu je mar samo za svoj stolček, državljani so zanj v drugem planu … “V KAMNIKU GOVORIJO, DA SE MU JE POVSEM ZMEŠALO, KO JE ZAGLEDAL SVOJ “STOLČEK” !!! ! !!! ZATO OD TEDAJ KAKEGA PLANA ZA DRŽAVLJANE VEČ NI !!! ! !!! ČE PA JE ŽE, PA JE PLAN POLN ZLOBE PROTI SLOVENSKEMU NARODU !!! ! !!!

 • Olga101

  Tako “rešujejo” probleme levičarji! Umaknejo se v ilegalo!

  Tudi problem ekologije, ki jim je “prioriteta”, rešujejo – s požigi zbiralnic!

 • totex39

  To vlado ni nastavilo ljudstvo, sami so se, zato se tudi tako obnašajo proti narodu.

  • moon

   Vidis, tukaj se zal motis. SDS je dobila cetrtino glasov, vse ostalo raznorazni levajzarji. In samo se slabse bo. Folk ma rad davke, pa male bonboncke.. recimo konzervo fizola iz RK..

 • Olga101

  Na volitvah jim dajmo nogo! Tudi Ljudmili murglski! Volimo domoljube, ki bodo varovali Slovenijo in njene državljane!

  • JANEZ GUS

   Ti škrabčevi in kučanovi vlačugi bi morali dat nogo takrat,ko je prepovedala referendum o zaprtju arhivov.

   • Slovenka

    Mimogrede, nič ne bi bilo narobe, če bi migranti obiskali tudi Škrabčevo domačijo in si v njej postregli v svojem običajnem slogu. Lahko bi krenili tudi v Kamnik in Murgle pa Boruta bi tudi lahko obiskali na domu. Zid v Kamniku je sicer visok, ampak kje so pregrade za naše brigade?

    • lili pili

     Tudi h krkovicu…

     • wert

      Si tam, kaj pozabil ?

     • lili pili

      Lahko bi pogostil begunce…. mogoca ima se kaj oro….

   • lili pili

    Kako pa je lahko ena poslanka prepovedala referendum, pa si res bedak, takrat se je ta zakon sprejemal in ni bilo nobene vloge glede referenduma, malo pobrskaj…. se pomnite tovarisi..

   • zokispoki

    Kurcanovi !

  • WISKY 1000

   čaj od štefane pa je le dobila

   • SIMON ROZIC

    …a “župce” pa ne? To pa je diskriminacija! No, jo
    bo pa od nas dobila, takšno, pogreto in bolj začinjeno!

  • Slovenka

   Draga Olga, dragi Janez.

   Ko so sledili odzivi medijskih hiš na dogodek, je bila Domovina.je edini medij, ki ni rekel ne bev ne mev o zadevi. Oglasili so se šele pozno popoldne, ko so forumi drugod že skoraj pregoreli od jeznih odzivov. Napisala sem nekako takole.

   Ne razumem, zakaj ste to objavili šele zdaj. Mar vam koalicijska partnerka SD ni dovolila, da bi se prej odzvali? In vaša Ljudmila, ali ni malo pozna?

   Seveda prispevek ni preživel cenzure.

   Nista edina, ki verjameta, da v NSl smrdi, smrdi, smrdi.

   • lili pili

    Smrdi sds poglej tvite o bogovicu na reporterju, potem bos zavohala gnilobo desne politike.

  • lili pili

   Samo da imate bogovica na listi, domoljuba, prijatelja od sivota gorenca, malo preberi stare tvite jansata in ostalih sds o bogovicu, danes ga imate oa na listi, cista hinavscina

 • wert

  Šarec misli, da je Slovenija dovolj zavarovana, če si je okrepil zid okoli svoje domačije.

 • rubec

  Sašo Hribar je še kar na prostosti? Če bi jaz takega debila kot je predsednik vlade vzel v službo, bi me sodelavci že zdavnaj fentali.

  • JANEZ GUS

   Šarec ima za njega poeben tretma.

 • Slovenka

  Morate razumeti, čaka se na smernice iz Murgelj.

  • JANEZ GUS

   V murgleh še kar praznujejo.Danes imajo dan zmage,samo ne vem katere.NA današnji dan pred 74 l,se je začela množična,kolektivna rdeča kraja.Vsi hlapci in dekle so prišli do vil,stilnega pohištva,pribora,ki ga niso znali uporabljat.Vgrmovju so jedli z rokami in spali po kozolcih.Rdeče kurbe so komisarji natepavali po kozolcih,potem pa čez 9m tudi na kozolcu pustili otroke,Tako danes praznujejo dan zmage Zahodna eu jo je včeraj.

 • totex39

  Šarec pravi, da v državi varnostni sistem deluje, ta se res dela norca iz nas. Pa še to, ne rabimo prepustne panelne ograje, ampak zid na južni meji.

 • xtc

  Zakaj je tiho?
  Kučan mu mora poslati režijo,kako so v bistvu ugrabitev inscenirali v Alžirce in Maročane preoblečeni SDS ovci z JJ na čelu in da ugrabitve v bistvu ni bilo in da gre za subverzivno dejavnost notranjega sovražnika,ki jo bodo preganjali z vsemi sredstvi in da se ruši Šarca najuspešnejšega PM v Sloveniji,od katerega bežijo vsi zahodni diplomati.

 • McBobo

  Drugorazredni državljani sploh nismo na njegovem planu.

 • xtc

  Zanima me kje je sedaj svetovalec za Nacionalno varnost?
  Veliko gobčni Muri?
  Muca papala jezik?

 • Branko Jadran

  Sem slisal pripoved, da je velika moznost, da Trubar, Francek Presernov, pa se neki ne morjo pri miru spat, baje so pripravljeni prekinit vecni pocitek, ter bodo oni napravili red. No ali naj upamo v ta cudez. Nikoli ne reci nikoli

 • Duhec

  Šarec ima vse pod kontrolo.

  • Imperial Commando

   Ja vidim, ovce ste postrojene.

  • WISKY 1000

   si spet zadet

  • ZatonMesecnikov

   šarec se je zaščitil z zidom na državne stroške okoli bajte. Drugorazredni te možnosti nimajo….

  • xtc

   Ta še r*** nima pod kontrolo ,kaj šele drugo.

  • Common Sense

   Ja:) Se vidi.

 • skrajna resnica

  Saša Dončić slovenske politike se ne odziva, ker z varnostjo nima problema, saj mu davkoplačevalci financiramo črnogradnjo zidu okoli hiše in varnostnike on pa nas v zameno za(je)bava s šarcizmi.

 • Mitja Mazini

  Kdor seje sovraštvo in paniko zaradi lastnih koristi jr zloben.

  • ZatonMesecnikov

   Še bolj je zloben tisti, ki te zveže, pa strpa v prtljažnik tvojega avtomobila in ti ga ukrade, Mitja.

  • kalavnik

   Ko ti bodo muslimi posilili hci in zeno bos spoznal svoje prave koristi…

 • xtc

  A še nisi danes oddelal garažne seanse,kot navadno?
  zato tečen?

  • Povprečen Državljan

   Tele

   • xtc

    kaj je babo,a teleta ti naj pripeljem ,da se boš sexualno izživel?
    Bljak,pujs nemarni.

 • Liberalec

  Ja, saj ste volili večinsko te stranke, ki sestavljajo vlado.

 • totex39

  Vlada naj takoj odstopi, če nam ne zagotavlja varnosti.

 • JANEZ GUS

  Resno me skrbi za tov. Šarca.Kje hodi,da še ni sklical sveta za nacionalno varnost.Tu se vidi,kako ga briga varnost državljanov.Pusti naj nemškega predsednika,saj ga on itak ne pozna. Z njim se naj ubada barbika.

 • Sonce

  En sestanek, navodila, in to je to.
  Svet za nacionalno varnost diši po pretiravanju.

 • SALZ

  Se ve zakaj majo Avstrijci kontrolo na meji, ker je očitno to edina od Turčije do Avstrije.

 • Slovenka
  • xtc

   Ta bebo deluje kot Marković 88 tudi pri njemu je vse “delovalo”-samo kako.

 • AG Eric Holder

  Nabavite si orožje Slovenci! :)

  PS: Ali pa prestopite v Islam. :)

  • KAPIBARA

   Nč bat, je že, v povočenem papirju, na koncu njive, zakopan..

   • AG Eric Holder

    Če hočeš imate korist od orožja……. ga moraš imeti na dosegu roke. :)

    PS: Pro tip! :)

    • KAPIBARA

     Nč bat – Ta konc njive, je kuj za hišo..
     drugače maš pa prav… evo grem kuj iskat , pa jo dekonzervirat..
     P.S: – Ne znam si razložit “Pro tip!”

  • rdečicvet

   pišeš v svojem imenu ..?!

  • Den456

   Islam smo že enkrat pregnali s slovenske zemlje. Bomo pa še enkrat gnojne vile in sekire uporabili. Sicer pa, kot pravi Mlakar: “Ma tudi su motorko bo padla glava preč.”

   • kalavnik

    Takrat se ni bilo levicarjev, zdaj pa so in to je problem…

 • ZatonMesecnikov

  Imaš še zimsko barvo face, Jovice. Tam na šentilju greš čez kamere, pa skočijo, če si 2x zapečen. Bognedaj 3x.

 • Sonce

  “Naš predlog znotraj Evropske unije, ki smo ga že večkrat poudarili, je, da bi moral Frontex nujno začeti varovati zunanjo mejo Evropske unije. To pa je meja med Hrvaško in Srbijo ter Hrvaško in Bosno in Hercegovino. To bi bil še dodaten ukrep, ki bi bil zelo dobrodošel pri soočanju s temi migracijami.”

  Se strinjam, in čudi me, da se to že ne prakticira.

  • ZatonMesecnikov

   Ko so leta 2015/16 Nemci ponudili pomoč pri varovanju meje, je to Cerar na ukaz ZZB odklonil. Če živiš še kar v letu 1945 je to razumljivo.

   • Sonce

    ZZB ukaz?

    • ZatonMesecnikov

     Ja, opus dei slovenske pravovernosti…

     • Sonce

      Pravljice

     • ZatonMesecnikov

      To se ti tolaži. ZZB je branik pravovernosti. Skupaj s partizanskim pevskim zborom Tone Tomšič je sposobna polovico Slovenije spraviti na ulice.

      ZZB kreira in dirigira ton poročanja v državnih medijih.

 • ZatonMesecnikov

  zato imate pa levičarji bolj zapletenega Slovenac. Kardelja ni nihče zastopil…

  • Povprečen Državljan

   A lahko poveš še enkrat? V slovenščini prosim, ker te ne razumem.

   • ZatonMesecnikov

    Potem pa nisi levičar…

    levičarji zapleteno govorijo.

    Zakaj pa potem pljuvaš po Ivanu janezu?

 • Frank Derzic

  Tale nas siptar dela kapijo zase za ljudi pa ga k….. briga. Izvolili ste igralca in ga imate in ga imejte, saj drugega ne zasluzite. Sisko je clovek, ki razmislja zdravo, pa naj bo predsednik in tole naso golazen kar posljite domov. Poglejte si koliko ministro, ministrantov, sekretarjev, zupanov in zupnikov s svetniki je. Kaj oni vsi skupaj naredijo dobrega za drzavo ? Vsi gledajo samo za svojo rit. Denarja ni in ga ne bo koj pa z vsemi drugimi???

  • AG Eric Holder

   Ja….. čustveno nestabilna oseba, naj bi vodila državo?! :)

   PS: Koji………………. :)

 • Branko Jadran

  Na fotki,muzikant ne izgleda slabe volje, verjetno ni predvideval kaj ga caka. Temvec gospod z desne je pa ze mal.zacuden, ne da ugotavlja, ce.igra Henckovo ali.Avsenikovo, ampak studira, da muzikant nekaj sluti,

 • AG Eric Holder

  To pljuvanje po Šaracu……..Kaj bi pa Janša storil? Mobiliziral vojsko zaradi enega incidenta? :)

  PS: Obsojam dejanje muslimanskega terorista. :)

  • ZatonMesecnikov

   AG Jerić, Ivan janez bi sklical svet za nacionalno varnost, ki bi od Brusla zahteval zaščito zunanje meje šengena. Pa povezal bi se z Avstrijci pri varovanju meje. Pa pritisnil preko EU na Albanijo, da začne loviti švercerje. enako na Srbijo in kosovo. Pa zahteval od Albanije, oziroma črne Gore bolj temeljito varovanje meje. Enako od Srbije.

   • AG Eric Holder

    AG Jerić?……….. Vaši kolegi “Ustaše” sami švercajo ilegalce na Zlovensko mejo……… samo vi, temu ne verjamete…….braća po mozgu. :)

    PS: Verjamem pa, da ima Janez veze…………od dol…………Sa Albanije……… :)

    • ZatonMesecnikov

     Jeriću, vaše veze so še iz časov Saveza komunista v beogradu…

     • AG Eric Holder

      Mi imamo veze od svuda. :)

      PS: Kvalitetne veze………….ne kot Snežić, Đuđić,…. :)

     • ZatonMesecnikov

      Verjamem jeriću. vaše zaveznike venezuelece pa Severne Korejce ni za podcenjevati,…

     • Den456

      Tistemu, kar čutiš v zadnjiku, se ne reče veza.

     • Den456

      A je AG bil glavni pušač SKJ?

     • ZatonMesecnikov

      Njegov Ćale, pukovnik JNA u penziji…

     • Den456

      A je puknu od vsega kar je popušu?

    • Observer

     Ta ugrabljeni gospod je povedal, da sta prejšnji dan bila pri njemu dva iz Ljubljane, baje moški in ženska, ki sta si ogledovala teren in se predstavil kot arheologa. Tudi določeni Slovenci sami švercajo naprej to kar jim drugi prpelejo. Me prov zanima kdo sta tista Ljubljančana. Verjetno sta levo usmerjena, ker zavedni Slovenci tega ne bi počeli. Da ne boš samo o ustaših govoru. Tudi tvoji švercajo.

  • Duhec

   Štos je, ker bremzajo folk, ki sploh noče ostat tle. In itak, povzočajo si stroške, delo in skrbi. Za prazn k. In s takim cvilenjem bojo dosegl sam kontra učinek. Še več stroškov, dela, kriminala itd. Bedaki pač.

 • SlumdogGodzilla

  SDS so Sionistični Kristijani in še ena veja marksizma.

  • ZatonMesecnikov

   Slovenski levičarji, kot direktni naslednki Komunistične partije slovenije pa so seveda Glavna veja.

   • SlumdogGodzilla

    Ja, seveda. Oziroma… Srbski marksisti so obstranska veja pravih marksistov, ti marksisti so pa veja masonov in bankirjev. Bankirji so potem obstranska veja ‘potomcev Kralja Davida’.

    • ZatonMesecnikov

     “Ljubitelj” Judov Godzila? Kot se za pravega socialista spodobi?

     • SlumdogGodzilla

      Ojla. Kaj ti si fukjen?

     • ZatonMesecnikov

      Sam napeljuješ na Jude, na koncu organizacijske lestvice. Ve se pa, da so Jude iztrebljali socialisti, delavski. Komunisti in samoupravni socialisti so pa preživelim pobrali premoženje, jih obtožili kolaboranstva z delavskimi socialisti in izgnali v palestino.

      ne poznaš te zgodovine? te drugače učijo?

     • Luiggi

      Ja kdo pa je izumu komunizem??? al morda ti ves kaksna kri se je pozilah prelivala Korlnu Marxu?

     • ZatonMesecnikov

      Tudi Džugašvili je bil nekoč gojenec šole, ki so jo imeli Popi. Se je v njegovih žilah pretakala krščanska kri?

      Judaizem je Religija Luidži, ne rasa.

     • SlumdogGodzilla

      Židi niso Judi niti biblijski Izraeliti. Moderni Izrael ni Izrael iz Biblije. Sionistični Židi vs. markistični Židi je izmišljen konflikt. Stalin velja kot antisemit, bil je pa samo anti Sionist in Žid glede na očeta in mlade slike. Soros je anti-Sionist. Obama je recimo anti-Sionist. Trump, Bush so Sionisti. Vsi od prvega do zadnjega potem silijo osvajat Babilon. Vsi imajo enak cilj. Jej govno, slovenski Sionist, izdajalec naroda in svoje vere/Jezusa.

     • ZatonMesecnikov

      Slovenski žid izhaja iz staronemškega jüd. Voham antisemitskega levičarja, godzila. Kot delavec socialist Adolf nekoč…

     • SlumdogGodzilla

      Židi so kvečjemu Farizeji, Judi pa stari Evropejci, tudi glede na prirejeno masonsko Krscanstvo ki ga je sprejel Rim. Delitev na leve in desne je marksistična delitev, izvira iz Frankfurtske šole.

     • ZatonMesecnikov

      Vidim da si specialist za Jude. voham te…

     • SlumdogGodzilla

      Za Žide pa res. Suširaj se mogoče pa neboš vohal stvari

     • ZatonMesecnikov

      Tako kot jih je delavski socialist tuširal, Godzila?

     • SlumdogGodzilla

      V karkoli te naučijo sektašit danes ali jutri, to je najbolj prav zate, brezdušni Slovanski lobadar.

     • ZatonMesecnikov

      Vzor delavskih socialistov so bili nordijski Slovani Godzila….

      Pred smrtjo je levičar in delavski socialist Adolf hvalil vzhodne slovane, ker so se pokazali trpežnejše in močnejše…

     • SlumdogGodzilla

      Nordijski in Pruski Slovani so d best ja, pa delavsko socialistični in anglo saksonski Slovani, da ne omenjam Slovane ki so bili preveč puritanci za anglo saksonske Slovane, ter Slovane ki so jih anglo saksonski Slovani poslali dol v zaporniško kolonijo… Ti so kot neopartizan… Vse so nardili drugi, ampak ti si največji borec v zgodovini… Okolje ti razpada, nič ne znaš, nič nisi nardil, nič nimaš, iz lukenj brez namena okoli bajte si restavriral staroslovansko čučalico… Ampak ti si kralj sveta, no seveda Satanyahu je kralj sveta, ti si pa bližnji drugi, poljski lobadar deluxe

     • ZatonMesecnikov

      kakšen Filo Faks Godzila? “jezični dohtar”? Govoriš v stilu Andersenovjh Cesarjevih novih oblačil?

      če ti le to kaj prinese v življenju v žep Godzila…

     • SlumdogGodzilla

      Zdravo. Kaj ti si fukjen?

     • ZatonMesecnikov

      Oprosti, sem pač pomislil. namečeš nepovezane besede, v stilu Slavoja Žižka, potem mu pa folk ploska, da ne bi kdo mislil, da ga slučajno ne razumejo…

  • Luiggi

   Ti pa nisi glih prevec bright,no ja,saj si si zbral pravi nick!

 • piko8

  Pod nujno ORGANIZIRAT VAŠKE STRAŽE, med ljudmi je dovolj LOVSKEGA orožja za tako organizacijo!!

  • AG Eric Holder

   HAhahahhahahah. :)

   PS: Smo videli, kako so se odrezali v preteklosti. Ne hvala. :)

   • ZatonMesecnikov

    Tokrat ne bo Tovarišev iz Moskve in Beograda, ki so prišli po umiku nemcev, 09.05.45.

    • AG Eric Holder

     Danes je toliko Dubajića……….. ne moreš jih prešteti…..nešteto….. :)

     PS: Ne more vas rešiti, niti Trump. :)

     • ZatonMesecnikov

      Trupel Slovencev, ki so ostala za Simo “Srbinom” Dubaićem?

     • AG Eric Holder

      To debato smo že imeli. :)

      PS: To so bili nacisti. :)

     • ZatonMesecnikov

      Ne, šlo je za Slovence Jeriću…

 • ZatonMesecnikov

  To tudi Policija ve, zato bi te na špilfeldu potegnila iz avta.

 • Duhec

  Razglasit izredne razmere, poslat vojsko na ceste in zganjat represijo nad vsem kar leze in gre. Jap, SDS politika.

  • ZatonMesecnikov

   Ali pa čakati, da te migranti pobijejo….

   • Duhec

    Ej, še deke so mu dal, da mu ni blo pretrdo, pa skoz so ga opazovali, če še diha. Tko se glih ne ubija.

    • macon

     Kako pridno najdeš izgovore. Kaj boš le rekla, ko bo prva civilna smrtna žrtev iz strani migranta?

     Nič, sp!3dila boš. Pojma nimaš o ničemer pa se usajaš.

     Admin, prosim, pobriši jo. Oseba brez pameti, morale in hrbtenice.

     • AG Eric Holder

      To je po vaše demokracija, svoboda govora? :)

      PS: Vi odločate, kdo je pameten, ima prav…… Joj, joj. :)

     • macon

      Glede migrantov so zakoni nedvoumni. Ti ljudje so navadni kriminalci in če je teh več kot običajno, se nezadostni policiji pridruži vojska.

      Tvoj problem je, da si kot vsi levi silno samovšečen, nisi pa sposoben napisati stavka ali dveh s kako mislijo. Kot papagaj ponavljaš kar so te naučili ali pa še to ne.

     • Den456

      Levi lahko mislijo samo z eno glavo in še ta je ku(r)čanova.

     • samotoje

      Veš kaj, PS, greš v blokado. Smeti mi pa res ni treba prenašati. Ne rečem, človek je lahko premaknjen in vseeno kaj pametnega blekne, ti si pa res kanta brez vsebine.

     • Luiggi

      Ma jebi se vol neumni in ne zali pravega Ericka Holderja!

     • antimur

      Nič ne bo rekla, ker ne bo mogla, takrat se bodo takšne 3,14zde obravnavale tako kot si zaslužijo.

     • Imperial Commando

      Spet bo profil zbrisal, kot ga je zaradi Noviča ;)

    • ZatonMesecnikov

     Pravi humanitarci. sedaj vem, kako s starimi. Ukradeš jim avto, zvezeš, vendar opazuješ če še dihajo.

     Potem te pa vsi hvalijo, kako si human.

     čeprav je on izjavil, da so ga hoteli zvezanega vreči v Kolpo.

  • Sonce

   Ko so Slovenci v Avstriji ugrabili Grke, Avstrija ni razglasila izrednih razmer.

 • kalavnik

  Podmladek levicarjev v Beli Krajini bo zdaj koncno doumel, zakaj so bile med WW2 ustanovljene vaske straze..alipa ne

  • Imperial Commando

   NE BO

  • Luiggi

   Brunskoletova jim bo pa poveljevala!

 • AG Eric Holder

  SDS-u……..ni nikoli prav…….če bi Šarec poslal vojsko, policijo……….ustavna obtožba………če ne bo storil nič………..isto. :)

  PS: Joj, joj,….. :)

 • Anton

  Levaki in komunisti spet kolaborirajo s okupatorjem.

 • kalavnik

  Ce nas ostane samo pol milijona je zadosti, da ustvarimo stari – novi genski potencial.
  Levicarje je pac treba postaviti pred zid. Ni druge, ampak res. Alternativa ne obstaja…sicer nam bo zavladal komunisticni islam.

  • AG Eric Holder

   Slovenke imajo rajši Srbe………….. kot Zlovence. :)

   PS: Tako da……nič ne bo od tega. :)

   • stajerc5

    Po plusih, ki si jih sam dajes, bi rekel, da ti se nisi prisel dlje od samozadovoljvenja.
    Mali drkadzija in narcisek, nje, de-de!?

    • rubec

     hehehehe

     • Luiggi

      kaj se rezis baba,tebe itak ne srbin ne butalec vec ne pofuka!

 • Duhec

  Je pa bil ugrabljeni zelo priseben, miren, pozoren. Lepo, pohvalno. Verjetno bivši udbovec. Čudovito, da vam je všeč.

  • Sonce

   Tudi meni je zgodba rahlo čudna.

   Če ti ukradem avto, te ne bom še 6 ur vozil naokoli.

   Jp, čudni časi

   • Duhec

    Ja glej, bil je zvezan, pokrit in za vsako pot ve kje so ga gonil, pa še kolk časa je vse skup trajalo. Upam, da ni mel pr seb mob in je gledal na uro, klical policije pa ne. Bi prej rekla, da so ga skup pil, da jim je obljubil prevoz in si pol premislil. In so ga pač vrgli v prtlažnik. Ubit ga itak niso mel namena, pa kot ugrabitelji so bli zelo pozorni do xy človeka. Takih je bore malo. Ok, mel je srečo. Kakorkoli, vojsko in policaje na cesto, da privijejo navadn folk, to hočjo in naj majo.

    • Luiggi

     Enostavno ali za to grdo babo,ki se kaze kot duhec,nerazumljivo.Ugrabitelji so hoteli samo prevoz do Italijanske meje,as simle as that,samo ona to ne razume,ker je prevec z rdeco farbo ofarbana in zabita!

   • xtc

    Levim se zdi vse čudno tud to da Tita ni več in da je živ zgnil.

    • Sonce

     Vsako leto v Sloveniji ukradejo xxx avtomobilov (642 leta 2017), in samo v tem primeru so lastnika avta še 6 ur vozil naokoli.

     • xtc

      In?

     • Duhec

      Nič. Kot večini pr teh letih, se tud njemu meša. Starost, pač.

     • xtc

      Ja vidimo Šarec je že hudo zmešan vedno večje kretenizme kvasi kot Cerar.

     • Slovenka

      Ravno danes sem pogledala nekaj njegovih slik in ostrmela. Drži se. prosto po Tavčarju, kot da je že napol zveličan. Kakšen blažen izraz.

    • Slovenka

     Že za življenja je delal pokoro za svoje grehe. Prosto po Prešernu: krivic mašč’vavec večni Bog obilno pošlje mu nadlog.

  • Imperial Commando

   Homo Patheticus Leftardis

 • totex39

  Po novem policija in Šarec dvomita o verodostojnosti teh podatkov.

 • xtc

  Baje je Šarcu po tem dogodku priljubljenost poskočila na 102,5%.

  • Imperial Commando

   Saj to lahko kmalu pričakujemo od režimskih medijev, “damage control”, podpora v oblakih :)

 • skorpijon93

  glupani Slovenski, na volitve bi šli pa volili SDS, DOM, NSI, sami ste si krivi ! volitve so mimo , pojejte drek ! tisti ki na volitve ne gre je enako kriv kot tisti ki voli multikulti levičarje

  • Slovenka

   Nove Slovenije ravno te. Ta stranka je namreč Marjanova rezerva v DZ.

 • skorpijon93

  JEBAL VAS PAS MATER !

 • Montana

  Šarec je daleč najbolj beden klovn na čelu bedne vlade!

 • antimur

  Prasec, povsem primeren za kučanističnega ritolizca. Tako je beden, da je o njem že kar boleče pisati.

 • Imperial Commando

  Matjaž Han je izjavil, da naj se s tem ukvarjajo kompetentni ljudje :)

  • rubec

   Mislil je na tiste, ki so se ukvarjali z njegovim primerom, ko je povozil otroka.

   • Slovenka

    Ne bodi sarkastičen.

    • rubec

     Bolje sarkastičen, kot han. Konfucij l. 470 p.h. (pred hanom)

   • Imperial Commando

    Praktično je priznal, da oni niso kompetentni, to kar jim je že Janez enkrat podobno rekel, saj veš, radikalno nesposobni pa to ;)

 • Imperial Commando

  Marjan Šarec: “Varnostni sistem deluje”

  Ja itak, tolk dobr deluje, da so tile , ki so tega gospoda ugrabili, že drugič v Sloveniji bili.

  • Common Sense

   Marjan je povedal tocno to kar sem predvideval. Od tega komedijanta nas bo se zelo bolela glava.

 • Imperial Commando

  AJa , še to, Hanzi je na poročilih pripravil prispevek o obletnici sovjetske zmage nad nacizmom/fašizmom, ki je bil enako dolg ali še celo daljši kot prispevek o ugrabitvi.

  Ker nas pač morajo spomniti na nacizem/fašizem :)

 • Felikss_AH

  Hudič je vedno v “podrobnostih” in dve take Slovenske “podrobnosti” so – Šarac-Kriminalac in notranji sovražnik – Levičarji. Šarac pa z vsakim dnem bolj kaže svoj pravi značaj – Nadut, Lažniv, Sprenevedav, Potuhnjen, Odvraten in Sluzast kot krastača. Pa se je zdelo da bolj odurnega od Serarja Slovenija ne more več izbruhati… in surprise – surprise… zmore!

  Ne vem kakšne so možnosti, da tisti ki utrpijo resno škodo ali pa podobno kot tale možakar, za podajo kazenske ovadbe proti najbolj odgovorni osebi – predsedniku vlade. Če bo tega še več potem bi skupinska tožba bila smiselna. Šarac-Kriminalac pa si zasluži enak postopek kot Ceaușescu… prav za prav ne… to je premilo za tako barabo… zazidati ga živega v neki opuščeni rudnik skupaj z onim ki ga je nastavil bi bilo glih pravšnje.

  • Imperial Commando

   “Ceaușescu” bi se moral zgoditi že njegovemu botru, ker se pa ni pa smo tam kjer smo.

 • Imperial Commando

  @disqus_pvptG2TYqp:disqus je napisal:

  “Ja glej, bil je zvezan, pokrit in za vsako pot ve kje so ga gonil, pa še kolk časa je vse skup trajalo. Upam, da ni mel pr seb mob in je gledal na uro, klical policije pa ne. Bi prej rekla, da so ga skup pil, da jim je obljubil prevoz in si pol premislil. In so ga pač vrgli v prtlažnik. Ubit ga itak niso mel namena, pa kot ugrabitelji so bli zelo pozorni do xy človeka. Takih je bore malo. Ok, mel je srečo. Kakorkoli, vojsko in policaje na cesto, da privijejo navadn folk, to hočjo in naj majo.”

  Dragi Slovenci in vsi, ki imate radi ta kos Zemlje, zapomnite si tegale zgoraj, ko se bodo iskali izdajalci naroda!

 • garfi

  na soočenju kućanove rtv Zver ni dorasel situaciji
  kaj šele da bi znal izkoristiti ugrabitev
  LUDAmila murgelska pa igra angelo merkel

  • Slovenka

   Za kuro je najbolje, da je tiho. Res pa tudi njen videz postaja vedno bolj potuhnjen. Mešanica zavisti do Janše, manjvrednostnega kompleksa, poželjivosti po murgeljskih priboljških, neumnosti in pritlehne zlobe ji puščajo sledove na obrazu.

   • garfi

    povsem je bila usklajena z ostalimi levuhi
    Zver pa mehak kot vedno tako, da je jelinćić ukradel šov

 • garfi

  na soočenju kućanove rtv Zver ni dorasel situaciji
  kaj šele da bi znal izkoristiti ugrabitev
  LUDAmila murgelska pa igra angelo merkel

  • Amerikanc

   Zver je kar dobro izpeljal, Jojova pa se je s svojim neznanjem in nepoznavanjem Ogerske zgodovine, ponovno osramotila.

   • Luiggi

    Slovenceljni itak ne volite pametnih kandidatov tako,da Jojeva glih taprava!

 • Rožle

  Pa dejmo še mal počakat , da nam začnejo glave sekat .. pa sej smo trpežni …
  .. bomo že zdržal ..

 • učko

  Evo, Zverko na Hanziju-1 puši ko majmun banano !

  • Amerikanc

   Ali si bil malo prehiter; ko je Jojeva zaradi neznanja Ogerske zgodovine odstopila od vprašanja in ji je moral Zver razložiti za kaj sploh gre. Sramota za kandidatko. Se vidi intelektualni nabor Šarcizma.

   • učko

    Jah, važna je zmagovalna miselnost. Luzike pa cviljo. No, tud Zverko ni dal jasno vedeti, da dobro pozna tisto obrobno stvar.

 • Hribouc

  Najebali smo ga z dipl.komedijantom, to garantiram.

 • lili pili

  Zakaj pa mojega tasta nocejo odpeljat..

 • Slovenka

  Veste, kaj je vedno večja težava pri komentiranju? Človek postaja tako besen in žalosten istočasno, da je vedno težje komentirati brez kletvic. Priznam, če me ne bi zadrževala skrb, da komentirajo tudi mladoletniki in če me ne bi mučili predsodki glede žensk, ki preklinjajo, bi izrekla marsikaj, tako pa škripam z zobmi in upam, da se Bog končno usmili naše nesrečne dežele in njenih ljudi.

  • Sonce

   Kletvice niso ok, ponavadi surove primitivne surove, not ok.

   300 zelenih!

   • Slovenka

    Ej, hvala ti za tole.

   • Luiggi

    Mi smo raje kleli po slovensko:”Tristo kosmatih”!!!

  • sunday

   menim, da je raja tako zabita ter posledično zapeljana, oprana, nevedna, da nam še molitev samega boga ne pomaga !!!

 • Sonce

  Beležimo prvi in edini primer v vsej zgodovini migrantstva, da bi migranti ugrabili državljana ene države, ga zvezali, vozili v prtljažniku preko države do meje z drugo državo, ga tam odvezali, izpustili in potem sami peš bežali naprej v Italijo. Verjetno so mu še ključe avtomobila pustili, da se je lažje “zatekel” do prve hiše.
  Ajde ne me basat z neumnostmi, Janezi, spet se vam je nekaj skisalo v scenariju. Le kdo ga je napisal.
  In če je vse skupaj res? No, potem smo se pa soočili z najbolj butastimi migranti na vsem svetu, ki so zdaj aretirani, preti jim 12 let zapora in trajni izgon iz EGS.

  Iz fb

  • Rožle

   Aja, najbrž se je kar sam zvezu …

   • Sonce

    Si kdaj bil zvezan?

    • Rožle

     A si ti ?
     Se znaš kar sam zvezat … al preveč filme gledaš?

     • Sonce

      Ne, sem pa dva, tri krat, Sabino, bilo ji je všeč.
      Za sosede pa ne vem.

     • Rožle

      Lepo ime za kužiko …

 • AG Eric Holder

  Zmago do zmage. :)

  PS: #Tarča :)

  • Amerikanc

   Zmagec je danes na svojem vrtu, povišal Titeja v Maršala !

 • Slovenka

  Belokranjci, ni druge, kot da postanete sami svoje usode kovači. Samo brez rdeče zvezde, srpa, kladiva in sorodne navlake.

 • Rožle

  En ma tardečo …

  • Imperial Commando

   Kdo, Balonček, eh, ta jo ma skos ;)

 • Slovenka

  Murgle ne jamrajo, Murgle iščejo rešitve. Na dlani je, da bo kriva SDS.

  • Slovenka

   Zakaj nisem presenečena?

 • Foglof Tunek

  Si vsak dan tko prbit al sam danes

 • Foglof Tunek

  Namesto pohod okoli LJ-, vsi na Kolpo

  • Andrej

   Ejga, ti si pa fuuullll napredoval. Bravo.

 • cosmosjasnovidec

  Če se ne bo pričelo pokati po tej muslimanski golazni bodo taki primeri vsakdanji čeprav mislim,da že so vendar policija ter mediji vse prikrivajo tako kot so takrat,ko je tisti črni muslič ubil policaja njegovi družini so pa dali denar za molk.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Vrhovni sodnik

  Šengen bi morali izvajati na celotnem območju meje, bili emigranti ali pa ne. Če imamo v tem obdobju na meji več lukenj, kot sira, kako je šele bilo pred emigrantsko krizo, so samo na uradnih mejnih prehodih varovali, ni čudno če Avstrijci izvajajo svojo kontrolo na meji, ker imajo naše za nesposobne in to upravičeno

  • Slovenka

   Naši niso samo nesposobni. Naši so podkupljeni in morda še kaj.

  • Luiggi

   Ker si pac vrhovni,zakaj ne predlagas Titov system,na vsake tplk karaula in na vsakih 50 metrov oborzen starzar,ki ne sprasuje ampak strelja!

 • Vrhovni sodnik

  Joveva in Violeta sta na soočenju pravi poden.

 • Rožle

  In kaj bi imel star ata od tega .. ? dej zber se mal

  • Imperial Commando

   Ma pustga revčka, vidiš, da je obupan in piše še večje bedarije kot ponavadi . ;)

 • Vrhovni sodnik

  Če je vlada nesposobna, pa Vardo na mejo.

 • SIMON ROZIC

  Imam predlog: strpajmo Ostržka v prtljažnik C1 in ga kakšnih 6 ur vozimo po Sloveniji po
  dobro razritih lokalnih cestah, z lepilnim trakom preko ciničnih ust…pa da vidimo ali bo
  iznašel kakšen novi pregovor za lepo življenje v Sloveniji!

 • Vrhovni sodnik

  Fajonka spremenila mnenje o 2 zaporednih mandatih, kandidira še 3, ker ji zaupajo prav, a to emigranti, Šoltes pa nima problema z 2 strankami, enkratno.

 • ZatonMesecnikov

  ne bo avtocesta šla čez hribe, jovice. Kje si pa to videl…

 • rubec

  Irena Bolgareva je rekla, da če ne bi naša policija tako hitro reagirala, jih italijani ne bi ujeli.

  To je tudi vse, kar sem hotel povedat.

  • samotoje

   Ena silno bistvena informacija, hvala. Zdaj grem lahko spat.

   • rubec

    Vedno se trudim ljudi kar najhitreje informirati o vsemu kar je bistvenega, a nekateri samo z roko zamahnejo, češ. Mater od tomičeve recimo sem svoj čas lepo opozoril, naj ne gre rodit.

  • Luiggi

   Ce bi bila vasa policija kaj vredna,jih nebi bilo treba makaronarjem lovit!

  • Andrej

   Ene parkrat so brez vseh dokumentov šli čez državno mejo, pa ni nihče niti trznil. Čeprav se tipom že na en kilometer vidi, od kje so.
   Zakaj moram pa jaz vedno v vrsti čakat na meji, da me preverijo, pa se mi že na en kilometer vidi, da sem domorodec? Aja, zato.

 • cosmosjasnovidec

  Takih primerov je v Sloveniji ziher že na stotine vendar policija in mediji prikrivajo ter grozijo žrtvam z raznimi ukrepi,če bodo spregovorili.
  Dajo jim denar za molk in zadeva ne pride v javnost.
  Celo družina tistega policaja katerega je ubil črni muslič je molčala,ker so jim dali denar za molk ti so pa sprejeli in šele pozneje se je izvedelo,da je bil črnuharski kamelotrajbarski muslič katerega je sicer policija ubila kar je pravilno čeprav naj bi se baje sam zabodel v hrbet štirikrat.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Broni

  Poziv vsem poštenim ljudem. Kdor je našel klobuk Serpentinška, mu ga naj takoj vrne, da bo na njem vsaj nekaj slovenskega. Ta buksel mi gre resnično na jetra. A ni strašno čuden brez Klobuka…..

 • FORT WORTH

  Klown Serpentinšek, nic cudnega, da je imel Šarko – mizarko 6 popravcev…
  Spel se nazaj v Kamnik !!!
  https://m.youtube.com/watch?v=xLsK7OD4FgU

 • ZatonMesecnikov

  V avtih se tlačijo jovice. Glave dol tiščijo na Špilfeldu..

 • Lux Ferre

  Čakam, da se še komik slika s teroristi. Saj so to ja njegovi ljudje, njegovi bodoči volilci… slovenskega naroda krvniki?!

 • Radolf Mitler

  Ob celotni meji je treba postaviti 100m široko minsko polje – pa da vidimo!

  • Igor Kavalar

   Izrael je v 3 letih zgradil 245 km ograje na meji z Egiptom za 450 milijonov dolarjev. Visoka je 6 metrov, gre pod zemljo, opremljena je z senzorji in nadzornimi kamerami + fizično varovanje (vojska) z ukazom prvo streljaj, sprašuj kasneje.

   Preden so ograjo naredili so imeli 12.000 vstopov ilegalcev. Danes jih prečka 1000x manj. (12)
   https://youtu.be/X9fe4m0UAg4

   Izrael je to naredil za 12.000 ilegalcev, Slovenija to ni naredila za vstope 500.000+ ilegalcev.

   V glavnem naše barbike nimajo ne jajc ne možganov raje dajo 300 milijonov € nevladnim organizacijam, ki pomagajo ilegalcem in 125 milijonov € so namenili direktno za ilegalce.

 • šmentanamuha

  Rosvita pravkar na Odmevih razpreda o ugrabitvi kot o “neljubem dogodku”, prav tako namestnik generalne direktorice policije.

  • Imperial Commando

   Zmankal bo celofana…

 • ZatonMesecnikov

  zato pa pregledujejo.

 • šmentanamuha

  Še prosli boste Šiškota, da pride pomagat.

 • Common Sense

  Baloncek, si ti zdrav? Si seksal kaj zadnji cajt? Ker kaze, da ne. Namrec, po kolicini rdecih pik kaze, da si silno zafrustriran. Obicajno je temu vzrok v nedo*ebanosti.

 • Rožle

  No, vam je sedaj jasno zakaj so bile nekoč vaške straže … edina prava Slovenska vojska

 • Imperial Commando

  Levaki na soočenju pa fašizem to, fašizem ono, ustrahovanje gor, ustrahovanje dol, povezanost, solidarnost blablablabla…… JEBITE SE

 • Vrhovni sodnik

  Tuneka ni, se prav je on 4.

  • Rožle

   A je tale bivši Srebrni muc …? ker že eno in isto kokodaka 10 let

   https://www.24ur.com/users/silverberg

   • Vrhovni sodnik

    Je, sem tud jaz videl, mi je prec v oči padel

    • Rožle

     Itaq .. on je .. koga pa še plusi tako bolijo :)

 • Miki Miška

  lili pili takim kot si ti bi pripeljal avtobus teh migrantov v sobo

  • Luiggi

   Jaz bi pa tudi tebe nalozu na Falcona s temi banditi in sredi sredozemskega morja odprl vrata roplana in tudi tebe z njimi poslal v vecna lovisca.Skoda,da za tebe ne bo niti ene device,kaj sele 72!

   • Luiggi

    Pomota,tole gre lili piiju!

 • sunday

  šarko šarac je v resnici sramota za slovenijo in ob enem ogledalo pred tistimi, ki so ga izvolili (povsod kjerkoli se pojavi izgleda tako kot da se je pripeljal s traktorjem, da ne govorim kako je, ko odpre usta) !!!

 • Luiggi

  Na Falcona te bandite in na sredini sredozemlja odpret vrata in jih poslat v vecna lovisca!

  • Andrej

   Na Falconu menda internet ne dela, pa Šarko ne ve, kaj se pri nas dogaja.

 • Andrej

  Že nekajkrat sem rekel, da čakam na tiskovno konferenco vlade. Glede na vladni odziv je popolnoma jasno, da te vlade varnost in dobrobit lastnih državljanov sploh ne zanima. Ker gre za drugorazredne. Gorje pa, če se kaj zgodi prvorazrednim: njim in ilegalcem, takrat je pa slika popolnoma drugačna.

 • Janez Kepic-Kern

  ZA ZDRAVSTVENO IN DUHOVNO NEOZAVEŠČENE ZAGOVORNIKE KOMUNIZMA.
  ŠALA
  PRAVLJIČNA
  ZA MOREBITNO SAMOSPREOBRNITEV EX KP, ZK POKOMUNISROV
  V NEKOLIKO BOLJ PODUHOVLJENA BITJA
  ZA DOBRO JUTRO.IN LAHKO NOČ

  ŠALA
  “MATILDA-KLERIKALNA IZMIŠLJOTINA
  in JAVNO ZDRAVSTVO”

  “ŠLAUF”
  – eden od bolj zajetnih SD ALI DESUS poslancex ima govor v DZ, V PARLAMENTU:
  “ KOMUNIZEM NAM JE PRINESEL JAVNO DRŻAVNO. ZDRAVSTVO
  – hitro in zanesljivo pomoč, če ima kdo teżave z zdravjem.
  Mi nasledniki KOMUNISTOV SMO ZELO PONOSNI NA NAŠ JAVNI ZDRAVSTVENI SISTEM”
  V dvorani se sliši posmehljivo hahljanje.
  V odmoru, med malici začuti poslanec
  ŠLAUF – ostre
  ZBADAJOČE BOLEČINE V TREBUHU.
  Vzame si
  poslanec ŠLAUF redoljubno IZHOD ZARADI OBISKA ZDRAVNIKA.
  Poslanec ŠLAUF
  PRIDE PRED VRATA
  NJEGOVE
  OSEBNE ZDRAVNICE – na vratih je
  NAPIS:

  dr XXXXXXXX sem dala

  ODPOVED

  delovnega razmerja
  ZARADI MOJEGA SODELOVANJA V
  POGAJANJIH Z VLADO O DELOVNH NORMATIVIH
  – v primer večjih zdr. teźav

  SE OBRNITE – na
  URGENCO !

  Poslanec ŠLAUF
  se razjezi in si reče:
  ” PA KAJ JE TO, KAJ SE. GREJO TI DOHTARJI. ZAKAJ JIH PA PLAČUJEMO.
  Ji bo treba po partijsko – disciplinirarati”
  A
  ker ga MOČNO ZBADA
  : V. TREBUHU
  gre na URGENCO:
  Tam
  je zatohlo in nabito kašljajočih in stokajočih ljudi.
  ŠLAUF
  se redoljubno vsede in čaka,
  a ker ga kar boleče zbada, gre k ZVONCU
  in začne pritiskati nanj.

  Ven pride čisto mlada
  ZDRAVNICA lepega videza

  in nejevoljno reče poslancu ŠLAUFU:
  “KAJ
  BI RADI – gospod, a ne vidite
  da imamo gnečo
  – OTROCI, NOSEČNICE IN POŠKODOVANI
  – imajo PREDNOST !
  Poslanec ŠLAUF,
  malone zajoka:
  “ AMPAK
  – v trebuhu ME MOČNO ZBADA”
  MLADA ZDRAVNICA – ODLOČMO,
  REALISTIČNO REČE”
  “GOSPOD
  – NAJBRŻ NE BO HUJŠEGA,
  VIDIM,-
  DA STE VELIK IN PREDEBEL, da imate “ŠLAUFE”
  OKROG PASU
  – najbrż ste se samo
  PRENAJEDEL, pa vas zbada.
  Pojdite v LEKARNO – napisala vam bom odvajalo
  LACTASAN”
  Poslanec ŠLAUF
  że res zaskrbljen zase malone zajoka” JA KAJ PA, ČE NE BO BOLJE,
  ČE BODO BOLEČINE ŠE MOĆNEJŠE ?”
  Nervozna mladenka,
  ZDRAVNICA poslancu ŠLAUFU reče:
  “JA ?
  PA POKLIČITE – 112
  PA PRIDEMO – NA – DOM – po vas – – GOSOPOD” “
  Bom storil tako, samo ne govorite mi GOSPOD – jaz sem TOVARIŠ”
  “SVA
  ZMENJENA, delo imam,
  GOSPOD,
  MENE VAŠE POSLANSKE AFNARIJE – NE ZANIMAJO.
  ČE BO SLABŠE POKLIČITE SNMP 112
  – zdravnica – TILI – PRIDE VEDNO HITRO, KAMORKOLI, KADARKOLI IN ZASTONJ”
  – reče posmehljivo njej zoprnemu
  poslancu
  ŠLAUFU” L. r. Janez K. Kern KOMENDA
  P. s.
  KONEC ŠALE.
  1. del,
  se bo nadaljevalo

  •Edit•Reply•Share ›

  Avatar
  Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • a few seconds ago
  še tu
  2 . DEL

  ŠALA
  O
  “MATILDI – KLERIKALNI IZMIŠLJOTINI IN JAVNEM ZDRAVSTVU R. SLOVENIJE”

  Poslanec ŠLAUF odide z URGENCE- ZD JAVNO ZDRAVSTVO in gre po ODVAJALO -“LACTOSAN” , ki ga je że čakalo v LEKARNI, ker je deżurna zdravnica recept ZA ODVAJALO – napisala V RAČUNALNIK..
  Poslanec
  ŠLAUF. se odpelje DOMOV. Tako močnih bolečin v njega DEBELEM “ŠLAUFASTEM TREBUHU – ni več ćutil – vendar je postajal – VSE BOLJ SLABOTEN, BREZ MOČI.
  Poslanec ŠLAUF se uleże, GRE POČIVAT – a ker je čutil NAPENJANJE, TISČANJE V NJEGA HRANE
  POLNEM “ŠLAUFASTEM” – trebuhu,
  vzame ODVAJALO “LACTO-SAN, LACTE-CON” eno profesionalno medicinsko – ODVAJALO – pač.
  Čez cca 15 minut
  – poslanec ŠLAUF – začuti močno potrebo po ODVAJANJU BLATA
  iz njegovega, vedno hrane polnega, velikega, “ŠLAUFASTEGA ” trebuha.
  Gre na WC, opravi veliko potrebo.
  Ko pa pogleda v WC ŠKOLJKO in vidi svoje blato – SE NA SMRT PRESTRAŠI.
  BLATO
  v WC ŠKOLJKI je bilo namreč – ČISTO KRVAVO.
  Poslanec
  ŠLAUF – si umije roke, s tresočimi rokami prime svoj moderni “PAMETNI MOBI”
  IN
  POKLIČE – ŠTEVILKO ZA NUJNO MEDICINSKO POMOČ – 112 !
  Poslanec ŠLAUF -reče glasu zdravnice,
  ki se odzove; “PRED DVEMA URAMA SEM BIL PRI VAS – NA URGENCI
  ZARADI BOLEČIN V TREBUHU, VZEL SEM TISTO ODVAJALO, KI STE MI GA PREDPISALI,
  ŠEL
  SEM NA WC – MOJE BLATO – JE ČISTO – K R V A V O”.
  Boli me ne več,
  VENDAR SE POČUTIM ČISTO – SLABOTNEGA”.
  Glas mlade zdravnice mu hladnokrvno odgovori:
  ” ja se vas spomnim, tisti preveč debeli poslanec ŠLAUF – ste kajne?
  HJA, ČE JE VAŠE BLATO POLNO KRI IN STE ČISTO SLABOTNI, POTEM?”
  “POTEM
  BO PRIŠLA – HITRO – K VAM NAJBOLJŠA ZDRAVNICA, KAR – JIH JE,
  gospa
  TILI, TILIKA, MATILDA !. Nič se ne vznemirjajte, kar počivajte – V 15 MINUTAH BO PRI VAS”
  Tresoči se,
  slabotni poslanec ŠLAUF – reče: ” ja, vas bom ubogal, počival in počakal to ZDRAVNICO – “TIILI”
  Glas
  mlade zdravnice prijazno, a hladno reče:
  “Sva ZMENJENA – V 15 MINUTAH BO – “najboljša zdravnica, gospa – TILI” PRI VAS !
  Poslannec ŠLAUF
  – se ves slaboten in tresoč se uleže in začne – čakati ! na “TILI” ! L:R: JANEZ K: KOMENDA
  p.s.
  KONEC ŠALE
  2. DEL
  se bo nadaljevalo.

  1
  •Edit•Reply•Share ›

  Avatar
  Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • 5 minutes ago
  ŠE TA DEL.
  3. DEL
  ŠALA
  O
  “MATILDI – “KLERIKALNI IZMIŠLJOTINI” IN O JAVNEM DRŽAVNEM ZDRAVSTVU”

  Poslanec ŠLAUF
  nemočno leže in komaj pri zavesti opazi
  SUHO , VISOKO ŽENSKO, ki se mu umirjeno, negrozeče približuje,
  poslanec ne ve – ali se je stvorila iz niča – ali je prišla skozi vrata,
  samo vesel je,
  da ni več sam
  in vpraša – VISOKO KOŠČENO ŽENSKO ”
  “A VI STE PA
  TISTA NAJBOLJŠA ZDRAVNICA – “TILI”
  ali kako vam je že ime – A ME BOSE POZDRAVII ME ODREŠILI TE NEMOČI,
  KI SEM JO POLN,
  KOMAJ LAHKO ŠE MISLIM, DAJTE ME REŠIT, ODREŠITI ”
  “JA
  TOČNO TO BOM NAREDILA
  – ODREŠILA VAS BOM VAŠEGA TELESA
  IN
  VAS POZDRAVILA,: nisem zastonj na glasu – kot najboljša,
  CELO OD BOGA DANA ZDRAVNICA, SEM – “BOŽJA DEKLA – “MATILDA”
  Poslanec
  ŠLAUF – se zdrzne,
  IN ZATULI
  ZADNJA ENERGIJA PLANE IZ NJEGA”
  – IN ZATULI:
  “Pa kakšno je to – naše POKOMUNISTIČNO ZDRAVSTVO ?
  REDNI ZDRAVNIKI,
  KAR DVIGNEJO ROKE OD MENE, ME NIČ NE ZDRAVIJO,
  IN
  ME KAR PREPUSTIJO – VAM – VAM – M A T I L D A !
  NO
  ZDAJ VSAJ VIDIM, DA RES OBSTAJATE,
  SEM VEDNO MISLIL
  – TO
  GOVORJENJE O “MATILDI” – JE KLERIKALNA IZMIŠLJOTINA !” “MATILDE – ni !
  V
  kakšno zmoto me je pahnil
  – TA
  “PREKLETI” KOMUNIZEM – HVALABOGU – OBSTAJATE – MATILDA !”
  Brez vas
  bi bil zdajle – sam. To bi bilo pa res – grozno !!” AMŠAK,
  VI “ZDRAVITE”
  – TAKO – DA ME BOSTE – USMRTILI: saj za moje predebelo telo mi – NI DOSTI !
  Ampak
  – nikoli nisem verjel v – “DUŠE”
  za mene, mojo pamet, osebo – ZA MOJO DUŠO – bi rad – DA NE BI UMRLA !
  NE
  NE BO KAR – UMRLA – VAŠA – SICER NE PRAV LEPA DUŠA.
  Bom
  jaz poskrbela, da vas bo pogledala MARIJA, PA SV. PETER TUDI !
  Poslanec
  ŠLAUF
  reče” ” O HVALABOGU, DA VI – MATILDA, MARIJA, SV. PETER ,
  KI
  SEM VAS JAZ – imel – ZA IZMIŠLJOTINE “FARJEV” – RES OBSTOJITE !
  BREZ
  VAS – BI BIL ZDAJLE – ČISTO – ZGUBLJEN ! SAM!
  SREČANJA
  Z MARIJO – SE VESELIM ” S SV. PETROM – TEGA SE MABJ VESELIM !”
  A
  reče MATILDA”” NAJPREJ UREDIVA TELO ” vaš trebuh je poln krvi.
  PRENAŽIRALI STE SE HRANE –
  – PRIŠLO JE DO RAZTRGANIN ČREVESJA, HITER IZLIV KRVI !
  Tu
  navadni zdravniki – ne morejo nič – ZATO SEM PRIŠLA – JAZ – MATILDA !”
  Poslanec
  ŠLAUF reče: “RAZUMEM, ZA TELO MI NI -NIČ.
  Le MARIJE – NE POZABITE POKLICATI !”
  “Ne bom
  pozabila Marije !
  – poklicat REŠILA VAS SICER NE BO – A VSAJ – K SV. PETRU VAS BO USMERIILA ”
  Poslanec,
  pokomunistični poslanec ŠLAUF reče””NAJ SE ZGODI BOŽJA VOLJA”
  Ko
  MATILDA ZASLIŠI – TE BESEDE – STISNE SRCE IN ODPIHNE ŽIVOST
  IZ
  POKOMUNISTIČNEGA POSLANCA – ŠLAUFA , ki neha dihati !
  MATILDA
  zašepeta:”MARIJA – ENA NOVA DUŠA ZATE !” IN MATILDA
  – ODIDE
  – od mrtvega telesa poslanca – ŠLAUFA.
  V
  PROSTOR – VSTOPI MARIJA: v svoj plašč zajame ŠLAUFOVO DUŠO.
  Sliši
  se ŠLAUFOV GLAS: ” tako lepe ženske
  KOT SI TI MARIJA še nisem videl”
  MARIJA REČE: “MORDA RES – VENDAR SEM PRECEJ STROGA.,
  Tamle
  je lestev do sv. PETRA” Ne padi z nje” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  nekoliko pravljične šale,
  morda se bo nadaljevala
  “POSKRBELA BOM ZA – VAŠO DUŠO” – REČE ŠE – MARIJA !

 • ZatonMesecnikov

  Avstrijci imajo vse pod kamero Jovice…

 • Janez Kepic-Kern

  MARJAN ŠAREC – NAJ ODSTOPI !
  SE STRINJAM- O.
  ZELO PODOBEN JE SPODNJIM EX KP,ZK ZAGOVORNIKOM KOMUNIZMA,
  NEUREJENIH MIGRACIJ ITD.
  IZTOK PUŠNIK=F.TUNEK, “RDEČI BALON”, “DUHEC” ITD.
  NISO
  IZRAZILI NOBENEGA SOČUTJA
  DO
  UGRABLJENEGA GOSPODA MORAVCA.
  ZATO
  TA SPODNJI ZAPIS

  RAZVESELJIVA, UPAJMO – RESNIČNA VEST.

  ŠALA

  RAZVESELJIVA, URADNO ŠE NE POTRJENA VEST !

  PO LJUBLJANI SE GOVORI,
  DA SO AFROISLAM MIGRANTI
  POSTALI
  POZORNI NA – “DUHCA”, NA “RDEČEGA BALONA” , NA IZTOKA PUŠNIKA=F. TUNKA ITD.
  IN DA SO
  JIH – UGRABILI
  NJIH
  TER
  TUDI NEKAJ – POLITIČNIH
  IN EX KP, ZK KOMENTATORSKIH – PODPORNIKOV – NEUREJENIH AFROISLAM MIGRACIJ !
  ZLASTI
  SE V NENAVADNEM POLOŽAJU – UGRABLJENCEV
  BAJE
  NAHAJAJO “ŽAL NAŠI” PROVOKATORČKI – S TEGA OK PORTALA NOVE 24 TV !
  NJIH
  AFROISLAM UGRABITELJI SO IZ NEKIH – SE ZDI – KANIBALSKIH
  PLEMEN AZIJE IN AFRIKE .
  UBOGE
  “RDEČEGA BALONA, IZTOKA PUŠNIKA=. TUNKA, DUHCA in ostale
  imajo baje – KANIBALSKI – afroislam migranti
  UJETE IN ZVEZANE
  NEKJE V KOČEVSKIH GOZDOVIH !
  Kanibalski afroislam migranti – KURIJO OGENJ !
  Gladijo se po trebuhih in cmakajo, se oblizujejo
  ter
  KAŽEJO
  NA RDEČEGA BALONA, NA IZTOKA PUŠNIKA, NA – DUHCA ITD.
  IN
  GOVORIJO : KEBAB, KEBAB, KEBAB – MLJASK !
  UH !
  Čuden konec življenja
  se obeta – se zdi
  RDEČEMU BALONU, F.TUNKU=IZTOK PUŠNIKU, DUHCU ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  bolj slabe “kanibalske” šale.

 • Dada

  Populizmi in hinavstvu SDS ni videti konca ne kraja. 1. Janša noče sestaviti vlade, da bi ostal v opoziciji, da bi lahko kot nič odgovoren kritiziral vse stranke in vse predsednike vlad dajal v nič. Spomnite se vsakokratnih napovedi.. Ta vlada je nesposobna, trajala bo samoo… 2. Janša je še od Pučnika dalje dolžan izvesti lustracijo in zakaj je ne ? Da lahko na koga kaže s prstom. 3. Janša ni hotel v vlado, ko je že potekala emigrantska kriza, čeprav ima protimigrantski program . Zakaj ?? Da bo lahko za vsak ilegalen prehod migranta kritiziral vlado in kazal s prstom kdo je nesposoben 4. Medija SDS sta komaj čakala in hitro objavljala “teroristične akcije emigrantov”, da bi potrdili, da ima SDS prav s svojo skrajno politiko. Takrat se je zgodil FIASKO z Teroristično ugrabitvijo avtobusa v Ljubljani”. Napisana in objavljena LAŽ. IN 4. Končno se je zgodila emigrantska ugrabitev, da bi Janša s sklicem NSNV lahko pokril svoj politični fiasko, ko kljub zmagi ni sestavil vlade in da bi javnosti pokazal kako zelo skrbi za Slovence.
  Torej, ali bo Janša na naslednjih volitvah sestavil vlado in izpolnil pričakovanja, nenazadnje je prejšnji teden zaradi tega odstopil MB šef SDS Zvone Zinrajh ??. Odvisno je samo od Janše, volivci ga podpirajo.

 • Janez Kepic-Kern

  AKTUALNA INFO.

  ŠTEVILO – KRAJ AVTOV
  SE JE BAJE
  – V ZADNJIH DNEH MOČNO POVEČALO ! To je seveda stvar organov MNZ !
  Povem
  le
  ZA PRIMER, KI SEM GA SLIŠAL OD MLADEGA FANTA,
  KI
  JE DEL KROGA LJUDI – MOJIH VSAKODNEVNIH ZNANCEV.

  ŠE TU.
  RESNA INFO !
  Meni osebno dobro poznani
  19 letni , VELIK, DELOVEN, OK FANT
  vnuk gospe T.P.
  JE
  VČERAJ REKEL, DA VE ZA PRIMER

  – K R A J E – AVTA

  AVTA IZPRED NEKE TRGOVINE PRI LJUBLJANI..
  LASTNIKU,
  KI JE PO NERODNOSTI PUSTIL KLJUČE V AVTU
  SO STORILCI ZLOŽILI NJEGOVO ROBO IZ AVTA
  NALOŽILI SEBE IN SVOJO ROBO – V TA AVTO – IN – ODPELJALI.
  Takih
  primerov – JE BAJE VELIKO.
  Povem
  kot sem slišal. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije [ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak], za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):

  • Get Smart

   I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL
   JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži,
   pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne
   identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu
   režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
   II.
   »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA
   LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno
   delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja,
   ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!