fbpx

V oddaji Hobotnica ob 19.30 razkrivamo najbolj vplivnega strica

Foto: Nova24TV

V oddaji Hobotnica razkrivamo najbolj vplivne ljudi, ki iz ozadja vodijo našo državo. Prejšnji teden smo razkrili nekaj najpomembnejših imen – kot se je izkazalo, velja za najbolj vplivno Borut Jamnik. In kdo je Borut Jamnik ter kakšen je njegov vpliv? Glejte nas ob 19.30.

Gosta voditelja Borisa Tomašiča v tokratni oddaji sta urednik portala portalplus.si Dejan Steinbuch in nekdanji svetovalec predsednika državnega zbora Miha Burger.

Vsako sredo v oddaji Hobotnica merimo lovke in razkrivamo strice in nečake iz ozadja. Pridružite se nam ob 19.30 in 21.00 (ponovitev) na izbranem kanalu vašega operaterja.

Poročila vsak dan ob 13.30 in 17.30
Nova24TV je informativna televizija, preko katere boste lahko vsake pol ure spremljali osvežene najnovejše novice o dogodkih doma in po svetu, ob 13:30 in 17:30 pa bodo na sporedu tudi vodene novice. Vsak večer ob 19:30 in s ponovitvijo ob 21:00 bomo predvajali osrednjo pogovorno oddajo, v kateri bomo predstavljali najbolj žgoče težave, s katerimi se sooča naša družba.

Imate težave z dostopom do našega kanala?
Če imate težave z dostopanjem do našega signala, vas prosimo, da se obrnete na vašega kabelskega operaterja, veseli pa bomo, če nas o tem obvestite tudi na [email protected]

Naš signal lahko spremljate pri naslednjih kabelskih operaterjih:

T-2                           16

Telekom/Siol         704

Telemach                124

Amis                        24

Morebitne težave lahko sicer odpravite tudi tako, da izključite in ponovno vključite vmesnik. Ponekod pa se pojavimo tudi na drugi številki, na primer na Siolu se tako iz zaenkrat neznanih razlogov pojavimo tudi na številkah 706, 711, 715 …

B. O.