V zadevi Jankovićeva “farmacevtka” bo zmagovalka tožilka Žgajnarjeva in ne sodnica Kocjančičeva

Tožilka Blanka Žgajnar in ljubljanski župan Zoran Janković (Foto: STA)

Prve dni julija letos je odjeknila vest, da je sodišče izločilo dokaze zoper Zorana Jankovića v zadevi domnevnega prejemanja podkupnin v zvezi s posli ljubljanskega komunalnega podjetja in izsiljevanja spolnih odnosov od farmacevtke, ki ji je Zoran Janković uredil stalno zaposlitev v ljubljanskih lekarnah.

Poročanja medijev so bila enoznačna in jasna. Tožilka Blanka Žgajnar je zamudila dvoletni rok za vložitev zahteve za sodno preiskavo, zato je preiskovalna sodnica Mojca Kocjančič zahtevala izločitev vseh dokazov, pridobljenih s prisluhi policije Zoranu Jankoviću.

Pa se je “vsulo” po tožilki Blanki Žgajnar. Ne le, da so jo mrcvarili mediji, nekateri komentatorji so jo celo zmerjali z udbovko, češ da je povezana z Jankovićem in je zato namerno zamudila rok in še kaj. Toda nihče se ni vprašal, ali je napako (nenamerno ali namerno) naredila sodnica Mojca Kocjančič, nekdanja žena nekdanjega pravosodnega ministra Aleša Zalarja. Med njo in slovensko politično levico, ki še vedno prisega na udbovska izročila, bi gotovo našli več stičnih točk, kot pa bi jih našli pri Blanki Žgajnar, hčerki moje nekdanje sodelavke, ki se je celo življenje ukvarjala z mladoletniško kriminaliteto.

Toda stvari dobivajo bolj jasno končno podobo, saj odločitev sodnice Mojce Kocjančič še tehtajo višji sodniki. Ti pa nikakor ne bodo mogli mimo tako imenovane avtentične razlage 153. in 154. člena Zakona o kazenskem postopku. Ko bo ta sprejeta v Državnem zboru, so nanjo praktično neposredno vezani in jo morajo spoštovati. Če pa bi svojo odločitev sprejeli pred avtentično razlago v korist odločitve sodnice Mojce Kocjančič, še vedno ostane zahteva po varstvu zakonitosti. Avtentično razlago posameznega člena zakona ali več njih sprejme Državni zbor takrat, kadar se v strokovni javnosti pojavi več različnih tolmačenj, kaj neko zakonsko besedilo točno pomeni. Le Državni zbor pa lahko z avtentično razlago jasno pojasni, kaj je bilo mišljeno s sprejemom posameznih določil nekega zakona. In prav to se dogaja zdaj.

V postopku Državnega zbora je avtentična razlaga 153. in 154. člena Zakona o kazenskem postopku. Seveda se upravičeno sprašujete, ali bo ta sprejeta ali ne. Nobenega dvoma ni, da bo sprejeta, saj jo je predlagala opozicija (Matej Tonin, NSi), Vlada RS pa ji ne nasprotuje, ampak jo podpira. Le če bi v koaliciji prišlo do nepojasnjenega preobrata, kar je teoretično mogoče, avtentična razlaga ne bi bila sprejeta, a za zdaj kaže, da je vse v redu.

Avtentična razlaga predlagatelja se glasi takole: “Določbo četrtega odstavka 153. člena in drugega odstavka 154. člena Zakona o kazenskem postopku (Uradni list RS, št. 32/12 – uradno prečiščeno besedilo, 47/13, 87/14, 8/16 – odl. US, 64/16 – odl. US in 65/16 – odl. US) je treba razumeti tako, da je rok dveh let po koncu izvajanja ukrepov instrukcijski rok. Če je glede na aktivnosti državnega tožilca v tem obdobju jasno, da namerava nadaljevati kazenski pregon, se lahko pridobljeno gradivo iz četrtega odstavka 153. člena oziroma drugega odstavka 154. člena v postopku uporabi kot dokaz tudi, če je zahteva za preiskavo ali obtožnica oziroma obtožni predlog vložen po poteku roka dveh let od konca izvajanja ukrepov iz 149.a, prvega odstavka 149.b, 150., 151., 155., 155.a in 156. člena”.

Vlada RS pa je zapisala: “Vlada Republike Slovenije želi uvodoma poudariti, da se strinja z argumenti, ki so jih predlagatelji avtentične razlage navedli v tretjem in četrtem odstavku na četrti strani gradiva (pod točko III. Razlogi za avtentično razlago). Predvsem velja izpostaviti, da je uničenje gradiva nujno le v primeru, če državni tožilec poda izjavo, da ne bo začel kazenskega pregona, če pa izvaja različne procesne aktivnosti, ki so usmerjene v pregon storilca kaznivega dejanja, je jasno, da ima namen s pregonom nadaljevati, zato ni razlogov za uničenje dokazov”.

No, pa te pravne izraze zapišimo še za širši krog bralcev v bolj razumljivem jeziku. Predlagatelj in Vlada RS torej menita, da je imela prav tožilka Blanka Žgajnar in ne sodnica Mojca Kocjančič. Kot že rečeno, bo Višje sodišče po sprejemu avtentične razlage v Državnem zboru praktično vezano nanjo in bo moralo odločitev sodnice Mojce Kocjančič razveljaviti. Se bodo novinarski in drugi “pljuvači” vseh vrst Blanki Žgajnar opravičili? Seveda da ne.

dr. Vinko Gorenak

 • Vrhovni sodnik

  Zakaj pa ne začne s postopkom, vsi dokazi so že zdavnaj zbrani.

  • Steiermark

   Morajo počakta, da bo lahko zastaralo…….

 • Olga

  Smo edina država, kjer celo zločin zastara! Sramotno je, da lahko zastara resnica – dokazi!

  • Hun

   ti si jo prva zmerjala da je tozilka na placilni listi UDBE

 • Hun

  Vinko je okrcal svoje desnocutne, ki so Zgajnarjevo obsojal da je podkupljena…hahahajaha..same burleske

 • rubec

  Odvetnik Miha Oliver Hardy Kozinc trdi, da med jankovičem in farmacevtko ni nikoli prišlo do neposrednega stika, ker je med njima obstajala neke vrste gumica. V slovenskem pravu pa velja, da če ni džankšna do kaznivega dejanja sploh ne more priti tudi v primeru, če je nekomu od njiju priti ne.

  • Krtača 20

   Ja gospa sodnica, med nama ni bilo popolnoma nič! Prisežem da popolnoma nič! Tud obleke ne!

   • pater karel jošt

    ka pa tvoj pimpek

  • karpelec

   Oh rubec, rubec- tožilec Hardy Kozinc je pozabil, da za izmenjavo telesnih sokov ni merodajen samo en džankšen za popolno kaznivo dejanje, tudi če je zaščiten z gumico.

 • Franjo Trojner

  Mafijska posla.

 • Franc Šink

  Za Jankoviča je popolnoma vseeno ali je kriv ali ne.Posledic ni nikoli.

 • učko

  Vso tole Udbo sodstvo in tožilstvo je teater in pesek v oči za naiven folk. V ozadju so ogromni mafijski posli, zaradi katerih še nihče ni bil niti obtožen, kaj šele obsojen. Kučo mafija že ve, kako se to dela !!!

 • učko

  No, Bavčar je pa vseeno bil obsojen. In to samo za to, ker je v primeru “Mercator” skupaj s Šrotom “spolno zlorabil” oziroma nategnil Janković, kar je Zokić večkrat povedal na TV. Takrat je Zokić tudi prerokoval Bavčarju, da bo končal v zaporu in tako je tudi bilo. Janković že ve, kako deluje Udbo-sodstvo in ta isto tožilstvo.

 • učko

  Žgajnarca je pa itak že tolk bogata, da ji sploh ni treba več v službo hodit’. Samo od balkanskega bojevnika Tosića je pokasirala en velik kup denarja !

  • Majda

   Le kako more dr. Gorenak napisat, da se ji bo kdo opravičil! Toliko gorja, kot ga je ta ženska naredila s svojim delom, ga težko kdo! Čudi me pa sodelavec hčerkine matere… Ne morem verjet!

 • učko

  Vse to so šolski primeri zlorab uradnega položaja, tako s strani sodišč kot tega žepana !!!

  • Janko Gedlička

   … in tožilstva.

 • pajot

  Zdaj bi bil pa že čas,da tud fukfehtarja kdo nategne. Na Dobu. Od uzadej,po pasje.

  • Krtača 20

   Čaki mal no. Zdej je Bavčar na vrst.

   • realnost

    Bavčar je svetnik proti njem: je samo zlorabil svoj položaj da si je napolnil svoje žepe.
    Mafijanković pa ima poleg tega da si skozi polni svoje strgane žepe na vesti tudi življenja ljudi ki za opravljena dela niso dobili plačila, goljufije, seksualno nasilje, podkupovanja,……
    Ovadb ima toliko da omar ne morejo zapret in so jih veliko prenesli v druga mesta!!
    Od kje teb da je treba čakat za tega mafijca??? Do kdaj????

 • Ana Job

  Vse se vrača, vse se plača. Tudi Opankar bo enkrat dobil ta pravo dozo nazaj. Slej ko prej bo naletel.

  Farmacevtka bo pa za celo življenje vedela s kakšnimi se ne sme pentljati, ker ji je to umazalo ugled. V Ameriki bi ji Playboy takoj poslal visoko ponudbo za golo slikanje.

  • indijanka

   Itak…saj malo je pa že. Saj veš, hitro pridobljeno, hitro izgubljeno. Ata Jankovič “pobira” od sinov pa kar “leti” proč denar.

   • Ana Job

    Razen juga Italije, se ne pomnim, da bi glavno mesto neke, evropske države vodila mafijska združba,ki obvladuje vse, od sodstva dalje.

  • Janko Gedlička

   Bojim se, da je bila gospa v stiski. Kot sem prebral ima dva otroka. Potrebno jih je solidno preživljati, skrbeti za njuno izobraževanje itd. Kako to storiti brez redne službe?. iz teksta članka mi je “potegnilo”, da je samohranilka,ali tam nekje blizu. Jezus je ženski, ki mu je umila noge s svojimi solzami dejal: “pojdi in ne greši več.”

   • Ana Job

    Njen bivši mož je premožen, njeni starši niso reveži. Sama bi se lažje obrnila na svoje starše, kot na sluzastega moškega na slabem glasu, konec koncev, lahko na takšen način stakneš nevarno spolno bolezen. Za Opankarja je splošno znano, da ženskam v Ljubljani tako rihta službe. Več let že to traja. Upam, da bo dobil zasluženo kazen, ta ogaben sluzavec s steklenimi očmi.

    • indijanka

     Ana, prav imaš, da je sama poiskala instant rešitev in najkrajšo pot. Ampak, vseeno seksa ni želela. Severnjakinje so si priborile pravico, da če moške, ki njimi seksajo, ko so alkoholizirane, lahko prijavijo posilstva. Seks je neksj najlepšega. Najlepše bo ostalo, če bo obstajala ničelna toleranca do nasilja v njem. V zgodbah nikoli nismo objektivni, vedno smo subjektivni. Zato je ničelna toleranca edina, ki ohranje spoštovanje žensk. Saj, ne gre za tole farmacevtko. Za deklice gre!

    • Janko Gedlička

     Nova 24 je namigovala na stisko matere samohranilke. To je vse, kar mi je bilo znano.

     • Ana Job

      Vseeno upam, da Opankarja stlačijo v keho, kamor sodi. Ta mafijec je že predolgo pri koritu. In predolgo že v Ljubljani pobira provizije za vsak posel v sklopu občine.

 • MEFISTO

  Jaz sem radoveden človek.

  Tako me muči radovednost, da se najbrž ne bom mogel krotiti, da ne bi vprašal proti korupcijsko komisijo, kaj meni o integriteti Zorana Jankovića za opravljanje funkcije župana Ljubljanskega.

  Vprašal bi jo tudi rad, ali spada barantanje s seksom in službami tudi med osnovne naloge županske funkcije.

  Končno pa me zanima, komisija pa naj mi pojasni, zakaj je vsakdo dober za ljubljanskega župana, in ali sta bila ugledna Slovenca Tavčar in Hribar nekoč po pomoti izvoljena nato funkcijo.

  Komisijo bom tudi opozoril, naj mi nikar ne odgovarja, da v seksualni aferi Zorana Jankovića ni bilo korupcijskih tveganj, kot mi je takrat, ko sem jo javno vprašal, zakaj je bilo pri zaposlitvi Janševe hčerke zaznati korupcijo, ker je bila izbrana izmed petih (5) kandidatov, pri zaposlitvi hčerke Danila Tuerka pri MOL pa tega ni bilo, čeprav je bila izbrana izmed 235 kandidtov.

  In še tole si zapomnite!

  Po novem je poleg Cerkve tudi pamet ločena od države!

 • Muslim da Lublančan ga ne smejo več volit, zato ker na Lljubljanskem gradu ne visi Slovenska zastava. Pa boga tud žena od Jankovica kaj je morala prestajat…bohvet kok afer je imel tudi z drugim ženskam.

 • Kučko pod pručko

  Glavno, da je Zoki družinski človek. Vse drugo je itak brez veze!!!

  • KIKI

   Mija misli drugače!

   • Steiermark

    Ali sploh misli, glede na dejstvo, da se je spečala z jugosrbskim opičjekom?

 • moat

  Odločitev torej bo in velika verjetnost je, da bo v korist Žgajnarjeve. Seveda pa se Gorenak spreneveda, saj je prav nova24TV žolčno napadala Žgajnarjevo, ker je menda napravila napako. In prav tukajšnji komentatorji so jo imenovali kot kot članico udbomafije. Sprevrženost brez primere, res.

  • MEFISTO

   Mar ne veš, da sta na levici najmanj dve mafiji in da Žgajnerjeva, da se obdrži, najbrž dela za obe mafiji.

   • moat

    Si pozabil, da Gorenak navija (zdaj) za Žgajnarjevo in jo ne potiska v .rek! Morebiti misli resno, kar je slabo; še slabše pa je, da se spreneveda. Dvoličnež pač.

 • Kučko pod pručko

  Dva različna primera spuščenih hlač

  Čeprav sem daleč od pravne stroke in ne poznem podrobnosti svinjarij, ki se jih gre naše sodtvo, nisem nikoli podvomil v dobre in pravične namene tožilke Blanke Žgajnar. Pri sodnici pa je drugače. Vse pove že podatek, da je bila Mojca Kocijančič nekdanja žena bivšega ministra Aleša Zalarja. Vedeti moramo, da skupaj letajo ptiči iste, komunistične sorte. Tako tudi Zalar ni vzel za ženo drugo, kot zapriseženo komunajzarko Mojco. Od tu naprej pa je stvar lažje razumljiva.

  Me pa čudi, da ženska, ki se je ločila od svojega moža prav zaradi njegove ljubezenske afere, ki jo je imel z bivšo avstijsko pravosodno ministrico, ni ravnala po ženski čutečnosti. Kocijančičeva, ki se je takrat ločila od svojega prevaranta, bi lahko razumela stisko Opankovićeve žene Mije, kako se je počutila zaradi pogosto spuščenih hlač svojega soproga. Že iz čisto človeškega stališča bi pričakovali, da bo z balkanskim kriminalcem, ki ima na vesti ogromno kaznivih dejanj, delala s trdo roko.

  Toda njena roka je bila čisto mehka in je kot zaprisežena komunistka pomagala Opankoviću s tem, da se morajo proti njemu izbrisati vsi dokazi, ki so jih kriminalisti pridobili s prisluhi.

  K naši sreči pa se tožilka Barbara Žgajnar ni dala in zdi se mi, da bo dosegla svoje!!!

  • Majda

   Če bi vas ta zloba kdaj obtožila, ne bi mogli tako pisati. Čudi me “mehko srce maminega šefa”. Če je Žgajnarjeva podobma mami, je bilo gorje tistim, ki jih je obdelovala. In sedaj še ta dr.Gorenak! Se mi bliska pred očmi….

   • Mojca pokraculja

    Ja v temi – mentalni se pa res lohka bliska pred očmi. Zaskrbljujoće !!

    • Majda

     Ali ste mislili na dr. Gorenaka? Ta zahteva opravičilo za mamino hčerkico. Če to ni mentalna tema, sije sonce 24 ur na dan.

     • Mojca pokraculja

      ” Se mi bliska pred očmi….” ste napisala. Torej vam !

     • Majda

      Moralo bi se vam, če bi razumela!!!!!!

     • Mojca pokraculja

      Aja, zakaj pa ? Lahko argumentirate, prosim !

     • Majda

      Ker ne razumete, da tukaj ne gre za Jankoviče ampak za HUDO sprenevedanje Gorenaka! Žgajnarjeva je kriva in pika, pa če se Gorenak postavi na trepalnice in če vi vidite bliske le ponoči in ste MENTALNO nadpovprečna! Take kot ste vi, rabi Slovenija.

     • Mojca pokraculja

      Napišite drugič razumljivo ! Pa prosim brez žaljenja, ad personam je najlažje.

     • Majda

      Ste vi žačeli…Ni v moji navadi.

 • Antonius

  Čas bi že bil, da Ljubljana dobi župana, ki ne razmišlja s kurcem, provizijskega Zokija pa zaprejo s kurcem vred.

  • MEFISTO

   Kako bo pa potem zapravil provizijo?

  • Kučko pod pručko

   Kako se pa vi, fini gospod s klobukom, izražate?!?

   • Antonius

    V zvezi z Jankovićem zelo zadržano.

    • indijanka

     Opustil si zvezdice v besedah? Škoda ..pasale so ti. Jankovič tega ne vreden.

     • Ana Job

      Meni je njegovo novo izražanje všeč. Ne moti me, ker se v jezi tudi sama tako izražam. Pravijo, kletvice na dan odženejo zdravnika stran. In to dobesedno. . ;-)

     • indijanka

      :) a bejž..morš me naučit izražat jezo, hladnokrvna sem

     • Ana Job

      Meni moraš pa zaupati recept za hladnokrvnost. Razen med rjuhami, mi vročekrvnost hodi narobe. Pač dediščina mojih prednikov iz apeninskega polotoka.

     • Antonius

      Diplomatskih fines si bleferji in kmetavzarji ne zaslužijo.
      Zvezdice sem mu dodal na tvojo željo, ker mu sicer v nobenem primeru ne pripadajo.
      Kmetavzarjev ne marajo ne na kmetih, ne v mestih. V krvavo rdeči Ljubljani je pa kmetavzarski “hovdre” izvoljen celo za župana.
      Sicer že v letih, pa vendarle, sem v duši še vedno toliko gorak, da izvoljeni prevarantski barabi zapišem tisto, kar si v nemar spoštljivih besed, zagotovo zasluži.
      Sicer pa, človek “zori” celo življenje. Zadnjo pubertetno izkušnjo sem pustil za seboj nekaj dni nazaj.

     • indijanka

      Hmm….ja dodal si zvezdice. Kot sam kralj Salamon. Življenje nam ponuja vsa čustva. Zato, da svoj svet vedno lahko izbiramo sami. Politika se ljudi s svojo željo po oblasti samo dotakne. Prava vrednost in področje spremeb se skriva v notranjosti ljudi in ponuja možnost izbire. Poznaš to: ” Za nič mi ni mar, potnik sem v svojem srcu.” (Tagore) p.s. bojevit pubertetnik si :)

     • Antonius

      Nekoč poslednja bo padla kaplja dežja,
      iz posušenih nedr matere ne bom več pil modrosti
      in besede bodo suho listje vseh zemeljskih vrtov,
      po nebu razgubljeno,
      po votlem nebu zemeljskih grobov.

      Takole biva v sebi osiveli pubertetnik, Antonius.

     • indijanka

      ❤ niso mi še dani sivi lasje, a se vseeno počutim majhno v neskončnem in večnem vesolju. Mogoče je tam, kamor sem namenjena, tako lepo kot v gozdu. Mojem najljubšem kraju, kjer najbolj občutim sebe in kjer sem najrajše sama, da lahko slišim gozd in se pogovarjam z njim. Kdo ve? Ni me strah poti. Življenje je priprava nanjo. Zato je tako pomemben in dragocen vsak njegov trenutek.

     • Antonius

      Indi, crescendo, ki se je zgrnil nad mojo dušo, sem razgrnjenega objavil in z njim tudi končal na Piinem portalu.
      Opljuvan, ozmerjan, opremljen z novo slabo izkušnjo a novim spoznanjem sem se odpravil stran od vsega v kar sem naiven upal, verjel in zaupal.

      Bog si ga vedi, kako ljudje, ki se jim niti ne sanja, kaj pomeni beseda stradež, razumejo Cankarja?
      >Za nič mi ni mar, potnik sem v svojem srcu< je zapisal Tagore.
      A verjameš, da se vsakdanji pameti sanja, česa Tagori ni bilo mar, ko je svoje srce skozi čas potoval?

     • indijanka

      Tvoj jezik je znan mojemu srcu, kot njegov lastni. (Tagore) Zakaj bi se ljudje hrepeneli dotakniti bregov svojega srca in njegovega dna. Zakaj bi hrepeneli, da bi se dotaknili nemogočega. Ne jezi se. Energija smo. Neuničljiva. Pretvori jo. V ljubezen. V globino svojega srca. Ljubezen, ki te obdaja je najboljši ščit. Prosta kot pesem je. Ničesar ne pričakuje. Sprejema, zaupa in se prepušča.

     • Neznani

      ITAQ, barabe je treba direkt sredi čela, brez olepšavanja.

  • pajot

   jest bi mu ga pa mal odrezou. Tko,za probo. da vidim,kako se bo pa pol obnašal.

 • MEFISTO

  Sicer se pa ne čudite, da si Janković lahko nekaznovano privošči seksualno afero, saj je celo neka sodnica nekoč sladostrastno vzkliknila, da Janković “nekiii ma”.

  In je napredovala na višji položaj.

 • Krtača 20

  Mi se kle sekiramo zaradi ene prostitutke ki ga je vlekla županu, na drugi strani luže v amerika majo pa tole (CIA in 4tone velik problem švercanja droge): http://yournewswire.com/video-cia-jet-cocaine/

  • Stajerka

   od kdaj se pa ti sekiraš za USA probleme???

   • komar marko

    boj proti imperialistom se nadaljuje. Samo kaj ko se ne zavedajo, ko bo crknil IMPERIALIZEM bodo pokrepali tudi socialisti, ker jih nihče ne bo hotel živeti!

  • realnost

   Pa si prepričan da se največji mafijc v sloveniji ne ukvarja tudi s tem? Procesa Balkanski bojevniki se spomni..

   • KIKI

    Janković & sinovi se “uhvate svakog posla”, samo, da je denar!!!!!

  • Darth Vader

   znanstvenik…..ti pa nisi najbolje obveščen oziroma čustva ti selektivno meglijo um, kar ga je? “In kaj se dogaja na celjskemu tožilstvu? Je kakšen napredek? »Kaj mi
   more celjsko sodišče? Oni so tudi v pat poziciji. Če oni mene pokličejo,
   jaz pokličem vas. In oni morajo soditi pošteno. To je samo poskus
   podaje vročega krompirja nekomu drugemu. Jaz pa imam dokaze, da je
   sodnica plačana. To je tudi razvidno iz postopka. Če mene pokličejo,
   povem, koga morajo še poklicati in se bo to zapletlo in bo po časopisih.
   Oni tega ne morejo več skriti. Ni več kot prej. In jaz nisem dostopen
   slovenskim oblastem. Vi me lahko uradno pokličete na to številko in jaz
   vam lahko povem po resnici vse, kar hočem. Oni tega ne morejo
   preprečiti, ker je vse legalno. Če pa bi bil v Sloveniji, bi me strpali v
   kakšno samico in ne bi smel govoriti. In še, slovenski zapori so zapori
   z ljudmi, ki se poznajo iz prejšnje Jugoslavije. Ubiti nekoga v
   slovenskem zaporu je zelo enostavno,« je dejal Martinčić in nam razložil
   svoje videnje glede nedavne smrti v zadrskem zaporu. »Kdor pozna to
   sceno, lahko naroči umor v Beogradu, Prištini, Sarajevu, Ljubljani,
   Argentini. Vsepovsod, kjer so naši ljudje. Edino tukaj mi nič ne morejo,
   ker tudi jaz sam sebe ščitim. Imam tudi vse pogoje za iti na svobodo, a
   nočem iti na svobodo, ker vem, kaj me čaka. Oziroma moram to stvar zdaj
   rešiti z njimi: ali bodo zaprti oni ali bom zaprt jaz ali pa se bomo
   streljali. Ni druge poti. Če oni streljajo name, koga lahko ubijejo
   zraven mene? Kakšnega nedolžnega? Tako da je vse povezano s terorizmom.
   Vedno pridemo na terorizem. Česarkoli se dotaknemo v tem primeru,
   pridemo do orožja in terorizma.«” http://www.demokracija.si/fokus/dosje-balkanski-bojevniki-droga-in-terorizem.html

  • MEFISTO

   Menda ne boš zanikal, da ima svoje prste vmes tudi slovenska udbojugogomafija, ki obvladuje promet z dogami tudi čez lužo.

  • Mojca pokraculja

   Matr si ti pameten, samo da se ne bi s svojimi stvarmi ukvarjal. Pa kva te briga Amerika, a si tam volilec ? Da nam dnar posojajo so pa ok? Takrat nič ne protestiraš. Prostitut je Jankovič, najbrž pa tudi ti, glede na logiko. Hitr ga pejt pozdravt na magistrat, klanjaj se mafijozotu, pa sezuj se in eno kumunistično mu zmoli.

  • KIKI

   Kam si zašla, trapa neumna!? Namesto prasca Jankovića obsodiš žensko, ki se bori
   za delo ( pri nas je to zelo pogost pojav: dobra služba, dobra rit!). Preko naše zemlje
   se droga vali v tonah, predno najdejo 10 gramov le-te v spalnici svojega sovražnika!

  • pajot

   No ja,glih prostitutka ni,bi rekel…kar pa za tvojo ženo ne morem trdit.

 • učko

  Mah, še stotič bom tlele napisal. Janković je režimski cepec, kralj čefurjev in glupavih Zlovencev in kot tak ima v tem režimu fevdalni položaj in je nedotakljiv, lahko dela kar hoče in to tudi počne. Kriv je v bistvu glupavi folk, ki podpira tak zločinski režim kot ga imamo, vse ostalo so samo posledice tega !!!!!!!!!

  • Mojca pokraculja

   Ta glupavi folk so čefurji, ki imajo v ljubljani večino. Slovenci raus bo naslednji roman !!!

   • učko

    To ne bo roman, to je že zdavnaj realnost, ker se že zdavnaj izvaja !!!!!!!!!

   • KIKI

    Moram ti verjet, ker imaš zagotovo prav!

 • antimur

  Edini možni in pravični razplet te Jankovićeve umazane zgodbe mora biti obsodba tega čarapana, ki ima na vesti toliko kriminala kot malokdo. Potrebno mu je s prakso dokazati, da njegove balkanske umazanije v Sloveniji kaznujemo. Sicer pa, kakšen naj bo, če podpira Kučana in je njegovo lopovsko orodje. Marš, pokveka čefurska, najprej na Dob, potem pa s svojimi čarapani nazaj na Balkan.

  • KIKI

   Lepo bi bilo, če bi on skočil z okna najnovejšega srbskega hotela v Ljubljani!!!
   Uf, in če bi bil še nag?, ej, potem bi vedeli, da je mafijski podšef GOTOF ! Ostane
   samo še sivi palček z izbuljenimi očmi…

 • Božo

  Se pravi da vlada dela proti Jankoviču, SDS pa ga ščiti. Narobe svet.

  • učko

   To je samo zloraba tožilstva za Jankovićevo promocijo. V očeh njegovih volivcev in potencialnih volivcev je “jebački heroj” !!! In tale primer “farmaceutka” je v sklopu tega. Če bi Jankovića hoteli zašiti, bi ga lahko in morali v čisto drugih primerih, finančnih primerih, ki pa se jih tožilstvo sploh ne dotakne !!!! SDS tukaj nima nič, Bozzo !!!

 • Marko

  Bivši partijec, komunist in policijski načelnik spet modruje. SDS naredi že lustracijo v svojih vrstah.

  • učko

   Pravilno ! Zato pa je tako ! Za to pa se grejo neko “prijateljsko podjebavanje” in nič drugega.

  • Janko Gedlička

   To pa ne morejo. So ven vrgli lustracijsko določilo iz statuta. Tisti, ki tega niso mogli prebaviti, so pa bili butasti.

 • zokispoki

  Tudi, ce ga sedaj takoimenovana sodna veja, ali karkoli ze je, oblasti, zaradi procesnih in podobnih napak oprosti, je merjasec kriv. Lahko smo prebrali, iz verodostojnih virov napisano, kaj si je cefurski fukfehtar dovolil. Kriminalc je, ne glede na pravne, taksne ali drugacne finte in nebuloze. Folk, narod to sedaj ve, crno na belem, smo vse prebrali in videli, in tega se ne da vec spremeniti. Ce ga ne bodo sprocesuirali v imenu ljudstvain obsodili, si bodo sami sebi odzagali tisto svojo ominozno vejo in se zmanjsali ugled, ki ga ze tako nimajo ne vem koliko! S to barabo stoji, ali pade pravna drzava ! Je pa res, da komunjare jebe internet, saj posledicno ne morejo vec vsega pomesti pod preprogo, in ga zato tudi sovrazijo. Bi ga najraje kar prepovedali, ce bi se le dalo ! Jutri pa vsi na volisca , nujno potrebujemo 180 stopinjski zasuk !

 • rrrrr

  Vedno manj spoštovani dr. Gorenak. Zakaj na žive in mrtve branite tožilko Blanko Žgajnar Bašić? Ali vam je poznano ( in zakaj ni), da je vaša varovanka:
  1 v zadevi Janković ( podkupnina naKPL, posilstvo farmacevtke ): pozabila na dvoletni rok, zato so po zakonu dokaze o prisluhih uničili. Ste to vedeli?
  2 v zadevi Balkanski bojevniki je vaša varovanka zamudila s podaljšanjem pripora enega izmed dilerjev, da se je le ta odrežal na prostost, za vse ostale pa ,, kao spregledala” relevantne dokaze srbske in italijanske policije, potrebne za izrek obsodilne sodbe. Ste to vedeli?
  3 v konstruktu proti slovenskemu znastveniku dr. Noviču: vztrajanju pri obtožbi za umor brez enega samega dokaza je združila z zahtevo po nezakonitem, že tri leta trajajočem priporom zaradi ,,ponovitvene” nevarnosti. Če si nedolžen, lahko to ,,ponoviš” ?Ste bili kdaj na kakšni sodni obravnavi proti dr. Novičuu in videli vašo varovanko v glumaškem elementu?
  4 da je ( glej točke 1-3) vaša skrbno izbrana vrovanka zadolžena za najbolj umazane zadeve, kjer nedožne obremenjuje in krive razbremenjuje, z namenom, da zasede ključni tožilski položaj udbomafijskega krivosodnega podsistema. Vam to ni jasno?

  Zakaj tožilko Žgajnarjevo že DRUGIČ na teh straneh branite, vedno maj spoštovani dr. Gorenak? Pa ne da….Če sami nimate na to pametnega odgovora, si ga bomo morali poiskati sami. Samo eden je!

  http://nova24tv.si/slovenija/nov-skandal-slovenskega-sodstva-tozilka-zamudila-dvoletni-rok-za-zacetek-kazenskega-pregona-proti-jankovicu-prisluskovalni-dokazi-morajo-v-kos/

  http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/balkanski-bojevnik-obsodili-le-stiri-kurirje

 • Osti jarej

  Spomnimo. Albanski spletni portal Info-ks.net je namreč nedavno poročal o primeru tožilke s Kosova, ki ima na svojem računu kar 67 milijonov evrov. Gre za tožilko Merito Lumezi, ki je sorodnica glavnega državnega tožilca Aleksandra Lumezija in velja za eno najbogatejših visokih državnih uslužbenk. Po nekaterih podatkih naj bi bilo njeno družinsko premoženje vredno 70 milijonov evrov. Ustvaril naj bi ga bil njen mož Albert Lumezi, ki je generalni direktor komercialne banke NLB Priština. Gre za podružnico Nove Ljubljanske banke, največje slovenske banke, ki je v državni lasti in se je v zadnjem času znašla na prvih straneh časopisov zaradi afere s pranjem iranskega denarja.
  Pred kratkim so se vodilni NLB s poslovnimi partnerji zabavali na igrišču za golf v Smledniku, za kar so najeli celo helikopter. Zanimivo je, da je član uprave NLB Priština tudi Bogdan Podlesnik, nekdanji slovenski prvak v šahu, ki je med drugim povezan s podružnico NLB v črnogorski Podgorici (Montenegrobanka). Predsednica revizijskega odbora v omenjeni banki je Tatjana Jamnik Skubic, vdova umorjenega dr. Janka Jamnika, direktorja Kemijskega inštituta v Ljubljani. Prav tako ima podobno funkcijo v podružnici NLB v Sarajevu in v Beogradu, kjer podružnico NLB vodi Branko Greganović, vidni funkcionar ZSMS v osemdesetih letih prejšnjega stoletja.
  Seveda se z zvezi s prej omenjenim pranjem denarja v NLB postavlja vprašanje, kje vse so končale provizije. Jih je kaj prišlo tudi v roke tistih, ki naj bi varovali zakon? Poznavalci pravijo, naj bi bil na računu kosovske tožilke tudi denar od trgovanja s prepovedanimi drogami, tokrat heroinom.

  http://www.demokracija.si/fokus/dosje-balkanski-bojevniki-droga-in-terorizem.html

 • Osti jarej

  »Ja, lahko naredite anketo na Twitterju. Postavite vprašanje, ali je slovensko sodišče skorumpirano ali ni.«

  http://www.demokracija.si/fokus/dosje-balkanski-bojevniki-droga-in-terorizem.html

 • Osti jarej

  Zanimalo nas je, kakšna je vloga tožilstva v tej zadevi, če že trdi, da je sodnica, ki vodi postopek, skorumpirana. »Nimajo dokazov, mene niso poklicali.« In nam vrne žogico: »Lahko vi meni odgovorite, po čem lahko danes ocenimo delovanje tožilstva? Edino po neki modni sceni. Po čevljih, po torbicah, po zapestnicah Tiffany. Ker Blanka Žgajnar je takšna na slikah. In ženske tudi ‘znajo’ (vedo, op. p.), koliko stane ena torbica. Ena torbica lahko stane kot peugeot 208, kot clio. In ženska, ki ima tri, štiri take torbice, je isto, kot da nosi dva, tri cliote. Razumete?« nam malo cinično odgovori. Avtorica članka se med pogovorom res spomni omejene tožilke, kar ji izvabi smeh. »Smešno. In po čem lahko ocenimo delo tožilstva? Nimajo nobenega rezultata za delo, ki ga opravljajo, za delo, za katerega so plačani. Rezultat jim je Novič oziroma so ta vroči krompir podali drugim, da ga rešijo. In kaj se bo zgodilo z zadevo Balkanski bojevnik, je tudi vprašanje.«

  http://www.demokracija.si/fokus/dosje-balkanski-bojevniki-droga-in-terorizem.html

 • Osti jarej

  Martinčić je prej omenil, da so obtoženi krivi. Pa sploh obstajajo dokazi za to? »Seveda obstajajo. Obtoženi so krivi. To sem povedal tudi sam 5. oktobra 2016, ko so me poklicali. In tožilstvo točno ve, da so krivi. Če so pripeljali Samota (Amona, op. p.), vedo kompletno zgodbo. Le rešitve nimajo. Rešitev je edino pošteno sojenje,« je jasen Martinčić, ki je prepričan, da se sedaj »ne more več igrati nepošteno ali nekaj zrežirati«. Vprašal nas je, ali vemo, koliko je do sedaj že stal ta postopek. »Milijon evrov najmanj,« je sam odgovoril, ko smo mu povedali, da tega nismo raziskovali. »Samo v enem letu je postopek stal toliko. In ga le podaljšujejo. V bistvu se čaka, da me ubijejo. Kar pa ni ‘šans’. Jaz poznam njih, oni poznajo mene. Tukaj sem tudi zavarovan. Na svobodo ne grem, dokler se ta slučaj (primer, op.p.) ne reši. Oziroma nisem niti zaprosil za osvoboditev, saj bi me rešili. Stvar mora rešiti sodišče. Slovensko sodišče za slovensko stvar, Hrvati za hrvaško in Srbi za srbsko stvar. In potem se lahko povežejo vse te stvari.«

  http://www.demokracija.si/fokus/dosje-balkanski-bojevniki-droga-in-terorizem.html

 • Osti jarej

  …kdor ne skače,ni slovenc…hejhejhej

 • Osti jarej

  ..nehej,no ,vinko

 • Osti jarej

  »Ni torej možnosti, da sodišče dokaže krivdo obtoženim brez vas?« smo hoteli razjasniti dvom. »Ni šans, da jim dokažejo krivdo brez mene.«

  http://www.demokracija.si/fokus/dosje-balkanski-bojevniki-droga-in-terorizem.html

 • Osti jarej

  Kot varovano pričo pa lahko Martinčića pokličejo po videokonferenci.
  »To je edina možna pot. Če ne bi imel pogojev, da sem priča, me ne bi klicali kot navadno pričo. Oziroma hoteli so me, po domače povedano, ‘nategniti’. Takrat so me poklicali in me hoteli prisiliti, da lažem, da obdolženi niso krivi. To bi tudi naredil, če bi bili naši odnosi urejeni.« Mafijski namreč, saj mu Darko Šarić ni več plačeval za njegov molk. »Ker pa niso, sem povedal resnico in ne morejo več iz tega. Iščem samo formalno zaščito, da mi ne bi sodili v Sloveniji.«
  Kar pa je sodišče praktično že storilo takoj po tem, ko je Martinčić povedal, da je sodnica Sedej Grčarjeva korumpirana.
  »Saj so vsi. To se vidi, to se več ne more skriti. Da se sojenje podaljšuje, da rezultatov nimajo, da priča obstaja, da dokazi obstajajo. Ves svet ve. Celo film o Šariću in teh ljudeh je posnet. In knjige so napisane. Tako da je resnica je znana.«
  In kakšen je mednarodni položaj države Slovenije zaradi primera Balkanski bojevnik?
  Martinčić pravi, da se »vsi smejijo«. »Kako lahko sodišče tako deluje?« Ponovi, da ne bi trdil, da je sodnica skorumpirana, če te zadeve ne bi poznal.

  http://www.demokracija.si/fokus/dosje-balkanski-bojevniki-droga-in-terorizem.html

 • pater karel jošt

  Tokrat se v celoti strinjam z Gorenakom

  • učko

   Sta torej oba “gor enaka” !!!!

   • pater karel jošt

    hvala za kompliment.

   • Osti jarej

    …kaj pa dol :-)

 • Osti jarej

  ..da bomo pa vsi razumeli trabunjanje,pa tole

  ga.sodnica je kriva,ker je tožilka zamudila dvoletni rok za vložitev zahteve za sodno obravnavo neke zadeve,zato je zahtevala izločitev vseh pridobljenih dokazov….

  ga. sodnica je nekdanja žena ,nekdanjega pravosodnega ministra,ki močno smrdi po udbi,tožilka pa ne…

  no,kolobocijo bo gotovo razrešil 153 in 154 člen blablabla…in karavana bo šla dalje…

 • Olga

  Velik plus za Žgajnerjevo!

 • Osti jarej

  Center košarkarske reprezentance Doba, Ivory Le Bavčaron je, včeraj,pozno popoldne, zamenjal hotel. Samo za VIP barabe…. Za ostale po četrtini kazni

 • Osti jarej

  …to je slomafijandžija

 • gujdek

  Blanka je že v redu. Gnoji, ne je blatiti!

  • Olga

   Bomo videli! Ne hvali dneva pred večerom!

   • gujdek

    Ti boš videla morda katerega drugega…

  • slovenka

   Najprej si malo polepšaj nos, da bodo tvoje izjave vsaj malo verodostojne;tako grdavšo kot ja ta tožilka, je težko odstaviti, dela in rogovili preko vseh trupel, če je potrebno.

   • cosmosjasnovidec

    Na tej sliki ima še znosnega,ker ima v resnici takega,da bi zasedel ves prostor na fotografiji.

    • gujdek

     Če imaš v mislih organ, na katerega veličino da slutiti moški nos, potem te naj potolažim. Nos sem si za malenkost zmanjšal. Saj veš.., fotošop.

   • gujdek

    Tudi, če je Blanka grda (stvar osebnega žmaha!) je korektna in dobro opravlja svoje delo. Sam sem z njenim delovanjem čisto zadovoljen, pa še lepa se mi zdi.

  • cosmosjasnovidec

   Ti pa ravno veš prašič za zakol.

 • Janko Gedlička

  Ne bi se strinjal, da je potrebno tožilko Blanko Žgajnar tako zelo po rokah nositi. V zadevi umora direktorja kemijskega inštituta Jamnika, bi po pošteni in strokovni presoji morala umakniti obtožnico zoper dr. Noviča že po pričanju hrvaškega balističnega izvedenca Vojin – a Maštruka ter dr. Mirana Čeha z Inštituta Jožefa Stefana, tako pa je vlekla zadevo zavedajoč se prirejenosti Sabljičevega “izvedenskega” mnenja, ki je v enakovrstni spregi, kakor ona in sodnica Koletova s svojimi “strici iz ozadja” do konca – to je do krivične obsodilne sodbe. Prav obremenjenost z delom vendarle narekuje, da postori časovno najurgentnejša opravila. Zato pa so rokovniki. Tudi tu gre za enakovrstno sprego s strici iz ozadja – če ni celo sama ena izmed tet v kakšnem malo bolj oddaljenem kolenu. Na tak način se z “vestnim in predanim” delom celo napreduje.

  • cosmosjasnovidec

   Točno tako.Jaz ji ne verjamem popolnoma nič.

 • domovina mili dom

  V tej zadevi sploh ni važno kdo, važno je, da se zapre ljubljanskega solatnega mafijozota.

 • Janez

  NO !
  ZDI SE,
  DA V SLO T.I. ” INSTITUCIJAH PRAVA”
  – ( policija, tožilstvo, sodstvo )
  – LE POČASI POTEKA PROCES ” – ” R A Z R D E Č E N J A “!?
  VSEKAKOR SLO DOMOLJUBI UPAMO, DA SE BODO NAŠE R.SLO USPELE OTRESTI ?!
  Zastarele ex KP, ZK
  MENTALLITE
  IN POLICIJSKIH, TOŽILSKIH IN SODNIH ” DELOVNIH RAZVAD” POVEZANIH ?
  I Z
  EX KP, ZK HVALABOGU – MINULIH ČASOV !
  IN
  – DA SE BODO ZMOŽNO OTRESTI TUDI NEKOREKTNEGA NADLEGOVANJA LJUDI IZ EX KP, ZK VRST !
  Ter
  VERJETNIH
  ZAHTEV EX KP, ZK LJUDI ?!
  PO ?
  “SPREGLEDU” IN-ALI PO? ” NEGLOBOKO” RAZISKOVALNIH POSTOPKIH!
  KO
  JE. ŠLO ZA NEKOREKTNA IN PROTIZAKONITA RAVNANJA – EX KP, ZK LJUDI !
  In?
  Da bodo podprli
  TOŽILKO GO. B. ŽGAJNAR – V KOREKTNI IZVEDBI POSTOPKA ZOPER MOL ŽUPANA ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  SICER
  SE PA LAHKO VSI ZAINTERESIRANI
  – PRIDRUŽITE :
  P O D P I S O V A N J U civilnodružbene PETICIJE Z ZAHTEVO ZA ODSTO ŽUPANA MOL .
  Podpise
  SE ODDAJA V E – OBLIKI NA [email protected]
  ENIH IN VPLIVNIH LJUDI – JE ŽE ODDALO SVOJE PODPISE – ZA ODPOKLIC MOL ŽUPANA.
  VELIKO POŠT

 • Iva

  Gorenak: Pa se je “vsulo” po tožilki Blanki Žgajnar. Ne le, da so jo mrcvarili mediji, nekateri komentatorji so jo celo zmerjali z udbovko, češ da je povezana z Jankovićem in je zato namerno zamudila rok in še kaj.

  Žgajnarjeva si seveda ne bi smela privoščiti kar 2 letnega roka za vložitev zahteve za sodno preiskavo,
  kar vsekakor meče čudno luč na njeno delo tožilke SDT!

  Toda, še DOSTI HUJŠE (celo neprimerljivo!) je njeno tožilsko ravnanje v sodnem procesu proti dr. Milku Noviču (obtožen in nato obsojen na 1. stopnji umora dr. Jamnika), kjer je najprej BREZ enega dokaza(!) vložila obtožnico (sicer zadnji trenutek-je mogoče doživljala pritiske?)
  Video posnetki kažejo, da je šlo za dobro načrtovan umor z udbo-mafijo v ozadju, lahko bi umaknila obtožnico, toda ne! Celo 30 let kazni je zahtevala! SRAMOTA! In še, s sodnico sta trdno sodelovali v tandemu!
  Vsekakor je s svojim ravnanjem dokazala (na sojenjih sem bila prisotna), da ni vredna biti tožilka!
  http://reporter.si/clanek/slovenija/obsodba-m-novica-dogajanje-spominja-na-sramotno-sojenje-nedolznemu-martinu-uherniku-510942

  • cosmosjasnovidec

   Res je,ker je tudi zadevo “Balkanski bojevnik” zaradi podkupnine umaknila.
   Da pa so ćefutarski copatarji “jankovići” in ćefutarska mrcina “kocjančička” stari znanci in kolegi se pa ve.Zato se tudi copatar “janković” posmehuje na vse očitke in kazniva dejanja katera se vrstijo ena za drugo.
   Sicer pa,ko vidiš priimek z končnico (IĆ) ti je takoj jasno kam vlak pelje.

  • Janko Gedlička

   Stari Rimljani so rekli (po slovensko): “Skozi trnje do zvezd.” Žgajnarjeva pa misli: “Čez trupla do zvezd”. Saj ubogi dr. Milko Novič sedaj v poznih srednjih letih sploh ne bo mogel preživeti vso to dolgoletno kalvarijo v zaporu.

 • Janez

  Ali ?
  KDO OD BEROČIH – VE ?
  Ali?
  SE ŽUPAN MOL Z. J. – ŠE SESTAJA PO PARKIRIŠČIH LJUBLJJANE – Z RAZNIMI LJUDMI,
  KI MU
  KAR – NA PARKIRIŠČU – IZROČAJO – DEBELE KUVERTE ?
  Kot
  sem na tem ok slovensko domoljubnem portalu že večkrat zapisall ,
  SVA
  JAZ
  IN MOJA PRIJATELJICA NEKAZNOVANA GARAŠKA GOSPA T.P.
  SVA
  CCA 2 LETI NAZAJ,
  KO SVA PO OBISKU LJ-TRŽNICE
  – SEDLA H KAVI – V LOKALU OB PARKIRIŠČU PRED LUTKOVNIM GLEDALIŠČEM V LJ
  LAHKO
  NEHOTE
  OPAZOVALA – NASLEDNJE DOGAJANJE :
  NA
  TEM PARKIRIŠČU JE OB SVOJEM – AVTU MERCEDES STAL – ŽUPAN MOL Z. J.
  IN
  TELEFONIRAL NA SVOJ MOBI APARAT – IN NATO – PAR MINUT – TAM OB AVTU – ČAKAL.K
  MOL ŽUPANU JE PRIŠEL MAMJŠI, DROBEN STAREJI MOŽIČEK – Z OGROMNO USNJENO TORBO !
  Iz usnjene torbe
  JE VZELL VEČ CM – DEBELO PISEMSKO SREDNJE VELIKO KUVERRTO !
  DAL
  JE TO KUVERTO ŽUPANU MOL, KI JO JE VRGEL V NOTRANJOST MERCEDES AVTA.
  ŽUPAN MOL Z. J.
  JE POSLOVIL OD DROBNEGA MOŽIČKA. In odpeljal s parkirišča.
  Z
  mojo prijateljico gospo T.P. to “videnje” župana MOL, lahko podava tudi?
  Zainteresirani uradni osebi na zapiisnik. In ga l.r. podpiševa.
  ČUDNO
  “POSLOVANJE”
  MOL ŽUPANA – KAR NA PARKINGU ZA AVTOMOBILE. Res čudno ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  POZIVU URADNE OSEBE NA MOJ NAJBOLJ SVEŽ ZAPIS NA TEM POORTALU – SE RAD ODZOVEM.

  OBČANI MOL
  ZBRAMO – PODPISE ZA PETICIJO

  – ZA ODSTOP OZ. ODSTAVITEV !

  MOL ŽUPANA Z. J.
  NE E- NASLOVU : [email protected]

  Veliko poznanih ljudi – je toPETICIJO – ŽE PODPISALO.

  • MEFISTO

   Da bi župan ljubljanski telefoniral z mobitela?

   To pa že ne, saj še pralnega stroja ne zna vključiti!

   • Janez

    No ja !
    Zdaj so mobiteli tako poenostavljeni za uporabo,
    a jih lahko uporabljajo tudi prredšolski otroci. In zelo stari ljudje. L.r. J. KOMENDA

  • MEFISTO

   Tudi to me zanima, ali je bila kuverta dovolj velika, da si šli v njo tudi veliko največjih bankovcev?

   • Janez

    JA !
    TISTA KUVERTA !
    JE BILA KAR VELIKA
    – VSAJ POL A4 FORMATA . Katerikoli bankovec bi šel vanjo !

    DOGODEK JE – 1000 % RESSNIČEN !!!
    Sva
    BILA JAZ IN MOJA OK PRIJATELJICA, GOSPA T.P.
    . – ZELO PRESENEČENA NAD PRIZOROM ŽUPANOVEGA ” POSLOVANJA” NA PARKIRIŠČU !
    Na
    parkingih prevzema in predaja razno robo – kot vemo vsi – zlasti – “mafija” !
    ŽUPAN MOL
    PA IMA ZA. SVOJE ŽUPANSKE POSLE
    NA VOLJO STAVBO IN PISARNO NA MESTNEM TRGU
    PAR STO METROV PROČ
    LE
    OD PARKIRIŠČA PRED LUTKOVNIM GLEDALIŠČEM.
    ZAKAJ
    ŽUPAN MOL
    TEGA SREČANJA NI PRAVIL V MESTNI HIŠI ? Zakaj – na parkingu? L.r. J. KOMENDA

    • MEFISTO

     Ker si nam vse tako z dokazi podprto razložil, sem pripravljen biti tvoja priča.

     • Janez

      Hvala za pripravljenost – za pomoč !
      Ne bo ti trba pomagati.
      Tisti starejši mali možiček je tako nezamenljiv,
      DA GA BOVA Z MOJO POGUMNO PRIJATELICO T. P.
      ZLAHKA PREPOZNALA – TUDI PO 2 LETIH OD DOGODKA.

      Raje
      Naj
      ČIMVEČ LJUDI PODPIŠE
      – P E T I C I J O – ZA ODSTOP OZ. ODSTAVITEV MOL ŽUPANA Z.J.
      NA
      TA
      ZNANI E- NASLOV : [email protected]. VELIKO PODPISOV ŽE JE ! L.r. J. KOMENDA

 • MEFISTO

  Je sodnica Kocijančičeva kaj v sorodu ali svaštvu z bolj znanim in zaslužnim Janezom Kocijančičem?

  • Janez

   Jaz tega ne vem.
   Znano pa je,
   da je
   DR. ANDREJA KOCIJANČIČ
   PREDSEDNICA SVETA AGENCIJE ZA KVALITETO VISOKOŠOLSKEGA ŠTUDIJA “NAKVIS”
   ŽENA
   EX KP, ZK FUNKCIONARJA I.T.D. JANEZA KOCIJANČIČA.
   ZNANO JE,
   DA SO V AGENCIJI “NAKVIS” PO MNENJU RAČUNSKEGA SODIŠČA – IZPLAČEVALI
   PREVISOKE SEJNINE.
   DOBILA JE TAKO SEJNINO – TUDI SEDANJA MINISTRICA DR. MAJA M. BRENČIČ !
   Vendar
   BAJE DA ZARADI NEUREJENIH PRITOŽBENIH PREDPISOV
   NA RAZSODBE RAČUNSKEGA SODIŠČA
   DR. MAJA M. B. IN VERJETNO TUDI DRUGI
   – NISO !!!
   VRNILI PREVISOKIH SEJNIN “NAVKIS”. Toliko vem.
   V
   OZADJU TEGA DOGAJNJA JE VERJETNO?
   “TOVARIŠIJSKO EX KP, ZK G N E Z D O
   – ZA VODILNE KADRE V ŠOLSTVU DR. SVETLIK ITD.” Se zdi. Ne trdim. L.r. Janez KOMENDA

 • Janez

  PODPIŠITE – P E T I C I J O !
  ZA
  ODSTOP ALI ODSTAVITEV “ŽAL” MOL ŽUPANA Z.J. !
  Resno zbiranje podpisov na zelo znani E – NASLOV : [email protected] !!!
  Novejša
  ZELO NEGATIVNA INFO – O ZELO SLABEM ŽUPANOVANJU MOL ŽUPANA Z.J.
  JE TISTA ,
  KI JO JE NA SHODU SDS V MENGŠU – POVEDAL CENJENI G. J.. J A N Š A !

  MOL POD Z.J. JE POSTAL ZELO ZADOLŽENA OBČINA. L.R. J. KOMENDA

  • MEFISTO

   Jaz ne bom podpisoval nopbene peticije in ne bom prosil Jankovića, da odstopi.

   Jaz zahtevam, da odstopi.

   • Janez

    Se strinjam.
    Vendar – sam os sebe ne bo šel. , v spremstvu policistov – morda. L.r. J. KOMENDA

    • MEFISTO

     Bomo pa poslali k njemu policaje, saj je že skrajni čas.

 • MEFISTO

  Kocka je padla ali za moža isočerih nickov, ki govori latinsko kot kak domačin, alea iacta est.

  Moja načelnost me je prisilila, da uradno povprašam Komisijo za preprečevanje korupcije, ali je v luči seksualnih poslov Janković še primeren za župana prestolnice in za kako drugo javno funkcijo.

  Ali ima integriteta se temu učeno reče.

 • svoboda sloveniji

  “PLJUVAČI” ŽGAJNARJEVE NISO PRIZADELI …
  ŽGAJNARJEVA JE Z NASMEŠKOM IN BREZ ENEGA SAMEGA DOKAZA ZAHTEVALA 30 LET ZAPORA ZA NEDILŽNEGA ČLOVEKA . MI KI SMO VSE OBRAVNAVE SPREMLJALI SMO V POPOLNOSTI RAZUMELI DA JE UMOR dr.MILKU NOVIČU PODTAKNJEN. KAKO, DA ŽGAJNARJEVA TEGA NE BI VEDELA … DR. MILKO NOVIČ JE ŠE DANES NEDOLŽEN V PRIPORU. KDO SE BO NJEMU IN NJEGOVI DRUŽINI OPRAVIČIL ZA VSE GORJE, KI JIM GA POVZROČAJO !
  SLOVENCI, ČE BI SPREMLJALI TO SOJENJE, BI VAS BILO LAHKO ZELO STRAH …
  TUDI TO JE SAMO ENA IZMED NJIHOVIH IGRIC …
  NE NASEDAJTE IN ZBODITE SE !
  SVOBODA SLOVENIJI!!!

 • opazovalec

  V zadevi Jankovićeva “farmacevtka” bo zmagovalka tožilka Žgajnarjeva in ne sodnica Kocjančičeva

  zelo jasnoviden članek, danes pa berem v desnosučnih FINANCAH, https://live.finance.si/39196/Delo-neuradno-prisluhi-Jankovicu-v-zadevi-farmacevtka-v-unicenje, da gredo sicer neuradno prisluhi v uničenje. Res jasnoviden je gospod dr. Gorenakdolbedak.

 • milanček

  seveda, tožilka je proti plačilu namenoma zavlačevala, da je zastaralo!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!