Veliki preboj medija Nova24TV: Sedaj nas citirajo že nemški mediji, ker smo opozorili, kako MasterCard in Soros zalagata ilegalce s plačilnimi karticami, na katerih ni niti imena niti priimka!

Foto: twitter

Nemški, poljski, španski, madžarski in mediji so povzeli članek, ki smo ga med prvimi evropskimi mediji objavili prav na Nova24TV, in sicer, da so pozorni državljani že večkrat opazili, kako so ilegalci dobro prehranjeni, dobro oblečeni in opremljeni najmanj s pametnimi telefoni. To pa ne spominja ravno na begunce, ki bi bežali iz svoje revne države, ki bi bila v globoki vojni, kajne?

Nemški portal Pi News piše, da se je slovenski medijski portal Nova24TV dokopal do dokazov hrvaške policije, da je mnogo migrantov na svoji poti opremljenih s predplačniško kartico z logotipom EU in UNHCR. Razkrivajo – in to prav po zaslugi našega medija -, da migranti bančno kartico MasterCard prejmejo že v BiH, tako dobro finančno opremljeni pa se nato podajo proti Sloveniji ali naprej proti Nemčiji in Švedski. Spomnimo, pred nekaj dnevi smo zapisali, da si nelegalni migranti svoj življenjski slog med čakanjem v BiH na nadaljevanje poti proti Zahodni Evropi financirajo kar s pomočjo bančnih kartic znamke MasterCard, na katerih sta v posmeh vsem poštenim in delavnim davkoplačevalcem kar logotipa Evropske unije in agencije za begunce Združenih narodov. Kar je zaskrbljujoče, je tudi dejstvo, da na bančnih karticah ni niti imena niti priimka. Ali EU tako neposredno z denarjem davkoplačevalcev financira nasilje, ki ga islamska invazija s seboj prinaša v evropske države?! To udarno novico, ki so jo drugi slovenski mediji zamolčali, pa so le tri dni za nami objavili nemški mediji.

Nemški spletni portal v svojem članku večkrat citira naš medij: tako dodajajo tudi, da imajo omenjene bančne kartice, namenjene ilegalcem, zgolj številke, ki služijo kot nekakšna identifikacija, ni pa nobenih imen in priimkov. “Nova24TV navaja, da agencija za begunce Združenih narodov v sodelovanju z Mastercardom brezplačno deli predplačilne kartice migrantom,” so nas povzeli.

Pi News pa razkriva tudi tvit Slovenca Ninoslava Vučetića, v katerem je objavil fotografijo MasterCarda z logotipoma EU in UNHCR, ob tem pa sprašuje črnogorsko oblast, kdo je te brezimne bančne kartice razdelil migrantom. “Te bančne kartice so dokaz, kako EU uničuje evropsko kulturo,” še dobesedno povzemajo njegov tvit, v katerem se Vučetić tudi sprašuje, kdo daje migrantom takšne bančne kartice brez imena in priimka, s katerimi nato dostopajo do gotovine.

MasterCard sam svečano oznanil sodelovanje s Sorosom
Omenjeni nemški portal dodaja, da ni jasno, kdo polaga denar na te kartice, ki so namenjene ilegalcem, torej ali za tem stoji sam MasterCard, Soros ali agencija za begunce Združenih narodov. Za leto 2018 bo namreč omenjena agencija zagotovila kar 155 milijonov evrov za pomoč migrantom samo v Grčiji! MasterCard pa je že leta 2016 napovedal izdajo predplačniških debetnih kartic, ki bodo dale “beguncem mobilnost, prilagodljivost in dostojanstvo”. V sporočilu za javnost pa je lansko leto MasterCard napovedal tudi sodelovanje z Georgeom Sorosom pod imenom “Humanity Ventures”, da bi skupaj “pospešila gospodarski in družbeni razvoj za prikrajšane skupine v svetu, zlasti begunce in migrante”. Ob tej priložnosti je Soros napovedal, da bo namenil kar 500 milijonov dolarjev ter s tem povečal zmogljivosti za soočanje z izzivi, s katerimi se soočajo migranti. MasterCard prav tako navaja, da “z inovativnimi, podatkovnimi in identitetnimi rešitvami zagotavlja prizadetim ljudem po vsem svetu orodja, s katerimi izboljšujejo življenje beguncev in migrantov ter s tem ustvarjajo boljše gospodarske in socialne vezi z domačini”.

Madžarski uradniki trenutno opozarjajo kar na 70 tisoč ilegalcev, ki se nahajajo na Balkanu in se pripravljajo na selitev v zahodno Evropo prav preko “Soros Expressa”, še razkriva omenjeni Pi News.

M. S.

 • montyamp

  Nekdo se boji Evrope in to približno tako kot so se židje bali nemške industrije že pred več kot 100 leti .
  Pa ne da so to spet židje , ki so zažgali celi bližnji vzhod , danes pa hočejo z uvozom nasilnežev destabilizirati EU .
  Židje hočejo vojno med Nemci in Rusi , da bi lahko s plinom iz Katarja izsiljevali Nemce , seveda spada zraven tudi tendenca po vojni med krščanstvom in muslimani .
  Adolf ni bil neumen , v kratkem dobi spomenik .

  • Mihilus

   Strinjam se z zadnjim stavkom, ostalo so več ali manj nerazumljive blodnje. Židje se ne bojijo Evrope ampak sovražijo Evropejce. In ko rečem Evropejce s tem mislim etnične evropejce aka. bele ljudi kar vključuje tudi tiste iz Amerike, Avstralije.

   Bližnji vzhod so razturali, ker so upali, da bodo preko destabilizacije nekako zagotovili “varnost” zionistični državi, so pa seveda tudi težnje po širitvi. židje hočejo vojno med Rusi in zahodom, ker bi to oslabilo obe strani, da bi lažje vladali v ruševinah. Dol jim visi za katarce.

   • janez cepec

    Čifuti (židje) ga bojo tok cajt sral, dokler bojo mel podporo Amerjev. jebe se njim za use resolucije OZN, čeprou jih za njih kršitev obsoja ves normaln svet. dokler jim bo kretenski Trump dajau moralno, predvsem pa finančno kontrolo ne bo miru. Dolfe je že vedu, zakuga jim je kuru pod ritjo

    • Mirnik Aleš

     Zadeva ni tako preprosta, vendar če ne bi bilo gospoda Trumpa, bi bila na njegovem mestu čarovnica Killary, verjemi da bi v Evropi že krepko dišalo po vojni!

   • Zadeva je sicer še bolj kompleksna, ampak za enostavno razlago si ti dobro povedal.

 • opazovalec

  In kdo so ti nemški mediji?

  En sam (kaj ne poznate razlike med ednino in množino?), imenuje se P(olitically) I(ncoreeect), https://en.wikipedia.org/wiki/Politically_Incorrect_(blog)

  “Politically Incorrect (commonly abbreviated PI) is a mainly German-language Counter-jihad[3] political blog which focuses on topics related to immigration, multiculturalism and Islam in Germany and Western societies. A condensed version of the weblog is available in English.[4]
  The blog’s self-declared goal is to bring news to a wider public
  attention which it perceives to be ignored or suppressed in the
  mainstream media due to a pervading “leftist political correctness.”[5] It describes itself as pro-American, pro-Israel, in support of fundamental rights and human rights and opposed to the “Islamisation of Europe”.

  Politically Incorrect is one of the most popular German political blogs in terms of readership.[1][2] It has been widely criticized by the German media for creating fear of Islam,[2][6] while it enjoys some support in the conservative press opposed to Islamism.[7] The Federal Office for the Protection of the Constitution (Verfassungsschutz) has consistently placed the blog within the Islam-critical spectrum, assessing its activities as protected by the freedom of speech.[8][9] The blog’s local news bureau in Bavaria, though, is monitored by the Verfassungsschutz of this state.[10]”

  Oevidno še vedno velja Gliha vkup štriha.

  • montyamp

   Židovska cenzura v EU zgleda kot UDBOVSKA v Sloveniji .

 • Zgornji

  HVALA VAM EKIPA NOVA24 !!! ! !!! NUJNO SE MORAMO OSVOBODITI PARAZITSKIM IZKORIŠČEVALSKIM LENUHOM, TAKO, DA BODO LAHKO V MIRU POCRKALI OD SVOJE LENOBE.
  Mir naj vam bo .

 • montyamp

  Foto :
  Kje pa se obira vlak tisti s 370 na uro ???

 • Simon Novak

  Nemški portal Pi News HA HA HA HA HA HA

  • branči

   vsak je “jack” v svojem peskovniku! a bi ti nebotičnik? da ti mama pomaga!

   • Simon Novak

    Brankec, daj priznaj, če si že kdaj prej slišal za ta nemški portal, pošteno povej

    • jo

     Vse je enkrat prvič, je dejala vaša mati in sključene galve odšla v spovednico

 • janez cepec

  ma kašn preboj, keri kreteni ste. vesel bod’te, de vam ne oponesejo useh fake news, ki jih producirate dan na dan, sicer pa, koko jih naj, pa ja ne misl’te, de vas kdo bere u EU. kva pa tisto, k’ ste pred mescem objavl, de je iz Kladuše prema nama krenulo 50 jurju migrantu. še zdej jih ni tle, mora, de so se zgubl?

 • Hm, razmišljam kako bi tudi jaz prišel do tistega Mastercarda??

  Mogoče mi bo pomagal moj nadimek, da bom upravičen do ‘free money’ :-))

 • Olga2345

  Bravo Nova 24 IMPERIJ! Zato pa komunisti skačejo v luft!
  “Donacije” (plačevanje terorizma) starega nacističnega zlocinca obdavčiti z 99% davka!

 • Grog

  Cak mal , se pravi , da ce oropam begunca dobim kartico z kesom ????? Jaz jih komi cakam , zastonj denar prihaja ;) To bo se zabavno ;)

 • Preklete črne opice – vsi so isti !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=cph0D7Vdjp4

 • totex39

  Čestitke ekipi Nova24, edini ki pišejo kar se resnično dogaja, čimveč takih prispevkov naj gre v svet.

 • Feniks

  ČESTITAM!!

 • Mihilus

  Pred nekaj dnevi je Trump podal izjavo, da je možno, da Soros financira tudi karavane, ki potujejo iz srednje amerike. Sprožil se je srd židovskih (tj. mainstream) časopisov, da s tem daje Sorosu sliko tipičnega židovskega manipulatorja in da židje niso v ozadju teh karavan. Napisali so še, da trditve, da Soros financira migracije niso samo neresnične ampak tudi ANTI-SEMITSKE.

  Samo nekaj dni kasneje pa prebereš kako Soros z lastnimi besedami potrdi, da on dejansko financira migracije. Človek kar ne ve kaj bi si mislil.

  Pa to še ni vse. Pred kakšnim tednom se je zgodil masaker v pitsbourgu (o katerem žal niste poročali), kjer je en “neo-nazi” umoril 11 židov. Razlog za njegov napad pa je bil vpletenost židovskih organizacij (konkretno HIAS) pri globalnih migracijah. In reakcija mednarodne židovske skupnosti je naravnost osupljiva. Ponosno priznavajo svojo vlogo pri migracijah in so se zavezali, da bodo še bolj pomagali migrantom.

  Situacija je prav tragikomična. Kajti tukaj se ne gre samo za nekaj močnih židov, ki se jim je odpeljalo. Vse raziskave kažejo na to, da so od vseh možnih profilov pri anketiranju židje največji podporniki migracij. Pa ne samo to. So tudi največji podporniki feminizma, LGBTizma, vojne proti Rusiji in še česa. Ne morem verjeti lastnim očem, da se takole izpostavljajo.

 • šmentanamuha

  Bravo, Nova24TV, vedno boljši ste.

  • janez cepec

   ti s’ pa usak dan slabš

   • Van Der Waals

    ti si bedak^2

    • janez cepec

     ti s’ pa debilko

   • šmentanamuha

    Ne sodi drugih po sebi, cepec,

    • janez cepec

     ne delam tega

 • tomnidari

  Najlaže je vladat med sabo sprtim narodom, kjer ni važna vsebina ampak figura. Ker se počasi približuje dan, ko bomo Evropejci spoznali, da nam je glavni sovražnik bankirska oligarhija, ki obvladuje cel svet, nas je treba ponovno spret, da odvrnejo pozornost. V tej luči je treba gledat sedanje migracije, kot tudi pretekla dejanja ZDA in EU podanikov.

  • Glavni sovražnik ni bankirsko-židovska oligarhija, kot to na veliko promovirajo AR fanatiki, ampak so to bedaki in idioti, ki so tvoji sosedje, sodelavci, mogoče celo žlahta.
   Zaradi bedakov se vse to dogaja in brez bedakov bi bili tudi banksterji z vsem svojim denarjem in močjo brez vpliva.
   Edini sovražnik, ki se ga moraš bati in se z vsemi sredstvi obvarovati pred njim je bedak, ki ti s svojim bedaštvom povzroča vse to gorje.

   • tomnidari

    Ok. Ampak je za malo bolj divje otroke moja stara mama dejala: Iz divjaka še človek rata iz bedaka nikoli.

    • Tvoja stara mama je imela še kako prav. “Divjaka” se da civilizirat, bedak pa je vedno bedak.
     Priporočam v branje: http://harmful.cat-v.org/people/basic-laws-of-human-stupidity/

     • tomnidari

      Torej moramo tem bedakom najti drugo vero od te sedanje. Če bi imeli v lasti večino medijev, bi to bilo enostavno, tako bo pa malo teže.

     • Z “boljšo vero” samo omiliš škodo, ki ti jo naredijo bedaki. nikoli pa ne boš dosegel, da bi bedaki postali pametni ali vsaj neškodljivi zarad svojega bedaštva.
      Zmagaš edino, če pametnemu delu populacije uspe prevzeti krmilo odločanja in bedakom odvzeti vpliv na odločitve v družbi.
      V zgornjem linku je lepo pojasnjeno.

     • tomnidari

      To pa je na legalen način skorajda nemogoče, oz zelo dolgotrajen proces, še posebej, če so tudi pametni med sabo skregani tako kot je to pri nas.

     • Če so pametni skregani med sabo, potem NISO pametni.
      Res ti priporočam, da se poglobiš v tisti esej, ki sem ga prej linkal.
      V tekstu je briljantno razložena razlika med pametnimi, barabami, bedaki in zgubami ter kakšne posledice imajo posamezni tipi ljudi na naše skupno življenje.

     • tomnidari

      Ni, da se pametni ne moremo pogovarjat. Jaz imam kar nekaj prijateljev, ki so pametni, ampak za njih je sveta uradna zgodovina, hkrati, pa se dobro zavedajo, čigavi dediči so nam ukradli državo. No oni bodo slej ko prej spoznali kaj je prav. Imamo na drugi strani podoben delež pametnih, ki verjamejo nasprotno, kar se lepo vidi tudi na tem forumu. Tistih, ki smo za ene Janšisti, za druge pa levuharji, pa nas je zelo malo, vsaj javno se bolj malo izpostavljajo-mo.

   • večni srb

    A res, torej so bogate evropske buržuazije podarile denar arabskim čobanom, ker niso mogli delati z nikomer drugim kot edino z judi.

    Neverjetno, kako butasti ste nekateri, kot da ne bi imeli nič svojih možganov.

  • večni srb

   Po tvoji logiki, ko nekdo zasluži res veliko denarja, odpre banko in si v njej zgradi bazen, podobno kot se je kopal v denarju stric Skopušnik.
   V resnici gre pa obratno, kdor ima denar, plača banko in zavarovalnice, pa tudi vojsko, policijo in zasebne varnostne službe ter detektivske agencije. Tudi politike in javne uslužbence, če hoče imeti mir in varnost.

 • baader-meinhoff

  Ma odjebi medij lažnjivi, a moraš biti slep, nem in gluh, da ne vidiš fotošopa na tej kartici????? PI portal? Resno?

  • plavi-mil

   Ko se razkrinkajo rabote LEVAKOV, je pa hudo in obsojate vse druge po vrsti, samo sebe ne pogledate, uši debilne komunajzarske.

  • slosin

   kaj komunajzarček, si še vedno pristaš skrajne levičarske teroristične organizacij -baader meinhof….? Pa tkole btw: kako se napiše slovensko lažnivi ali lažnjivi..?

  • Simon Novak

   Ninoslav Vučetić, verodostojen vir NoreTV, da bi on uporabil Photoshop, pa to bi ja bil ŠKANDAL…PI portal pa najodmevnejši nemški portal, vsak dan ga obišče milijone ljudi iz celega sveta, ha ha ha

  • leviukradlidrzavo

   nekaj sekund nazaj
   1 SAM RAZLOG VEZAN NA SLIKO POVEJ ZAKAJ BI BIL TO PHOTOSHOP? ENEGA SAMEGA? Da te vidim laznjivca.

   • Simon Novak

    Da te ne bo kap, pazi na zdravje, zahojenec

 • macon

  Gledaš fotografije pritepencev, ki ležijo med smetmi, ki so jih nametali in jim niti na pamet ne pride, da bi kaj pospravili za sabo, za ta nižja opravila smo dobri domorodci. Oni so na božjem pohodu za evropskim denarjem, stanovanji in belo pičko, vse jim pripada in vsi jim ploskajmo, ker so vendar tako pogumni in energični.

  Tiste smeti že vse povedo, koliko smo za skupaj, ker mi niti na pamet ne bi nikoli padlo, da bi se valjal med odpadki pa tudi večini Evropejcev ne.

  • FORT WORTH

   Jbg, prosim strpnost do doktorjev znanosti, pilotov, kirurgov…

   • totex39

    Da so “piloti in kirurgi” dokazujejo na vsakem koraku, zato jih “naši” tako obožujejo.

   • jo

    Se strinjam z vami. Tile na sliki preračunavajo količino vsebnosti človeških iztrebkov na železniških tirih.

  • Simon Novak

   Ja, kdo pa ti je kriv, da se nisi šolal in si pristal pri smetarjih, zahojenec?

   • macon

    Ali si bolj đebil ali bolj podidiot, to je sedaj vprašanje, smet komunajzarska. :)

    • Simon Novak

     Smet je v tvojem delovnem opisu, saj razumem, zahojenec zahojeni

     • macon

      Kje se valjaš, smet umazana, da te ne poberejo in fuknejo na kompost ali med toksične odpadke, ker si toksični bio odpadek.

     • Simon Novak

      Sedaj pa vidim, da si ti verjetno že višji smetar, vidim, da obvladaš tematiko, zahojenec

     • leviukradlidrzavo

      Imas pa besedni zaklad prvosolcka. Zahojenec, zahojenec, zahojenec….al je to edina zaljivka ki jo zbrskas na tem prepihu v glavi.

     • Simon Novak

      Ko slišiš đesnjak, zahojeno avtomatsko pride zraven, zahojenec

  • večni srb

   Kaj narediš pa s svojo smetjo, če ni nikjer javnega koša za smeti v bližini?

   • macon

    Dam jo v žep ali pa jo nosim v roki, dokler ne najdem koša ali kontejnerja. V travo sem v življenju vrgel samo par palčk od sladoleda, nikoli nobene plastike.

 • domovina mili dom

  Bravo Nova. Kar tako naprej. Zdaj imate novega urednika, zavednega Slovenca. Dajte in raziskujte, objavljajte , kar komunistični mediji zamolčijo.

  • Simon Novak

   Ha ha ha, da ti ne bo prišlo, pazi

 • Dragan Krstič

  Ne bodite skromni, tudi na angleškem portalu Voice of Europe poročajo o vašem odkritju.

 • totex39

  Samo še nekaj ur počakajte, ko bodo režimski mediji na široko z svojimi lažmi “bombadirali” resničnost prispevkov od Nove24, zato zdržite in se ne dajte tudi tem pritiskom.

  • Simon Novak

   Režimski mediji NoriTV sploh ne namenjajo pozornosti, zato lahko čakaš še par dni, zahojeni

   • Republic Commando

    Vzemi tablete, ki ti jih je predpisal veterinar in idi počivat. Zahojenc.

 • Mimoidoči

  Zato pa jim Hrvaški policaji uničujejo telefone in poberejo denar, sodeč po novicah. Počnejo naši policisti isto ali so veliko bolj mehkužni?

  P.S.: Če že pišete o tem bi lahko dodali kakšno dokazno fotografijo te kartice, da to vidimo, se vam ne zdi?

  • totex39

   Kje si pa upajo, nimajo takih napotkov, če pa naredijo v svoji režiji, ostanejo brez povišice za katere se sedaj borijo ali celo službe.

  • Roman

   gor maš sliko kartice!

   • Simon Novak

    Ja, itak, Romanček

   • Mimoidoči

    Hvala, nisem videl linka. MIslil sem v članku samem, da bi lahko dali sliko.

    • Simon Novak

     Pa pazi, da te od photoshopa ne bodo bolele oči

     • Mimoidoči

      Ne na pamet govoriti. Naj nekdo OBJEKTIVNO NEPRISTRANSKI, ki se spozna na photoshop, da to v photoshop in spusti skozi razne filtre, pa se lahko takoj ugotovi ali je photoshop ali ni.

     • Simon Novak

      Bodo Nemci hitro ugotovili, brez skrbi

     • leviukradlidrzavo

      1 SAM RAZLOG VEZAN NA SLIKO POVEJ ZAKAJ BI BIL TO PHOTOSHOP? ENEGA SAMEGA? Da te vidim laznjivca.

     • Simon Novak

      Slovensko se prvo nauči, zahojenec zahojeni

  • Franc Šink

   IV Slovenijo pridejo brez njih.Za to poskrbi potem kar država.

  • večni srb

   Ne verjamem, da so naši isti, ustaši so le ustaši.

 • SLO84

  Smo tud omenjeni v tem nemškem mediju
  https://youtu.be/9Y0Nn5KcXzU
  Zelo dober kanal!

 • Franc Šink

  Še malo pa se bomo umikali kot Francozi iz restavracije ko je treba plačati in Angleži od resnice.

  • Simon Novak

   Franček, bodi pripravljen

   • Franc Šink

    Ti pa tiho ko govorijo odrasli.

    • Simon Novak

     Sedi

 • Simon Novak

  Ninoslav Vučetić, mojster Photoshopa, vi pa to tukaj prodajate kot preverjeno vest, ha ha ha

  • Mimoidoči

   Dokaži, da je photoshop.

   • Republic Commando

    Ne more, nabija v tri krasne, kot vedno ;)

   • Simon Novak

    Vam bojo že Nemci dokazali, brez skrbi, upam, da boste to takrat tudi objavili

   • večni srb

    Da se dokazat, vsak program pusti tipične grafične vzorce, ki so odvisni od unikatnega algoritma.

  • xxxxxx yyyyy

   Ninoslav Vučetič slovenc ha ha nova 24 nizko ste padli,pa on je slovenac

 • Simon Novak

  Veliki preboj medija Nova24TV KO BO TO OBJAVIL KAK DRUG, VERODOSTOJEN MEDIJ, BO MOGOČE RES

  • hle

   Vprašanje je kdaj je po tvoje resnica res resnica ali takrat ko to objavijo levaški mediji ali takrat ko ustreza dejanskemu stanju glede na to kako nam resnico levaški mediji prikrivajo jih ne bi ravno označeval za verodostojne so že davno padli na isti nivo kot nova

   • Simon Novak

    Nikogar nisem označeval za verodostojne

    • hle

     Saj jih tudi ne moreš vsak pač piha v svoj rog če pa misliš da imamo kakšne neodvisne medije ki bi bili resnično zavezani samo resnici jih pa žal nimamo tako da tisto verodostojni kar pozabi

  • Primorec 81

   Lastna hvala cela mala….. Lol nova24…..

 • Republic Commando

  Simon Novak, levićarski enovrstični “crusader” :) Že celi dan v akciji z gverilskim cviljenjem. človek crkne od smeha :))))Kok ste bogi na umu levićarji ajga :)))))))))

  • Common Sense

   A to je on? Ne bi vedel. Vidim samo, da se je nek “uporabnik je blokiran” na široko razpištoljil po celem forumu; ) Še ti ga blokiraj. Če ga bodo vsi, bo izgubil avditorij. Do novega nicka;)

  • Schemva Miro

   Po mojem je on veterinar in to slab,ker samo tablete predpisuje.

 • abc

  HAHA Nova24 v službi resnice, pozabili ste napisati kateri nemški medij, vas je citiral. Citiral vas je medij, ki propagira probleme priseljevanja, migrantov , propagira in podpira pa neonacionaliste, in širi nestrpnost, ter strah med ljudmi v nemčiji. Take medije smo že imeli v Nemčiji, za časa nacistov, vemo kam je to pripeljalo. Nekateri imajo pa itak slab spomin.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Politically_Incorrect_(blog)

  • Simon Novak

   Pozabili ali POZABILI=?

   • abc

    Naslov članka CITIRAJO NAS ŽE NEMŠKI MEDIJI in nato v članku navedejo , da jih je citiral PiNEWS portal. ( medij, ki mu je prioriteta vzpodbujanje nestrpnosti in nacionalizma )

    • Simon Novak

     Pa se čudiš?

  • Schemva Miro

   Pripeljalo je do tega,da je Nemčija danes gospodarska velesila.

   • Simon Novak

    Zaradi PI News zagotovo ne, zahojeni

    • Schemva Miro

     Kdo pa je rekel,da zaradi tega,si prekratke pameti,da bi razumel,gnoj usmrajeni.

     • Simon Novak

      Mirči, da te ne bo kap, hitro po tablete, ki ti jih je predpisal tvoj veterinar, zahojenec

     • Schemva Miro

      Saj sem vedel že vnaprej,kaj boš odgovoril,ti zmanjka besed,sicer sem ti pa že povedal kakšen je tvoj intelektualni domet,stopnja imbecila.

     • Simon Novak

      Vzemi tablete, naj ti ne bo nerodno, jih pač potrebuješ, samo pazi na doziranje

     • Schemva Miro

      Ponavljaš se,kot pokvarjena plošča.Z vsakim takim odgovorom samo še stopnjuješ svojo imbecilnost,kar vsak povprečno pameten takoj vidi,si med najbolj zabitimi levičarji na tem portalu.Z normalnimi rad diskutiram,ampak s tako zabitimi se mi pa ne da več ukvarjati.Pa lep pozdrav.

     • Simon Novak

      Vzemi res tablete, na slabše ti gre

   • večni srb

    Spoznaj najprej kakšnega nemca, potem govori.

    • Schemva Miro

     Mi ga ni treba,žlahta so mi Nemci in Avstrijci.

  • hle

   Raje se vprašaj v kolikor je to resnica zakaj drugi mediji molčijo o tem in še o marsičem kar se tiče te problematike marsikdaj se ne smeš vprašat samo kaj je ampak tudi česa ni in zakaj ne

 • cploger

  Kje lahko naročim takšno kartico? Imam dva šoloobvezna otroka, oba odličnjaka in vzgajana v zavesti, da sta Slovenca, da je Slovenija njuna očetnjava in Slovenščina njun materni jezik. Ali to kaj šteje?

  • abc

   Če imaš šoloobvezne otroke je jasno, da boš delal, da jih preživiš, ne pa fehtal.

   • Simon Novak

    Njemu ne

    • abc

     Očitno res

  • Simon Novak

   Pri tebi očitno ne šteje, ker ti bi tvoja “odličnjaka” lahko povedala, da se slovenščina piše z malo začetnico

   • cploger

    Slovenščino sem namerno pisal z veliko, ker sem jo navedel kot lastno ime in ne kot obče ime. Se pa opravičujem, da tega nisem dal jasno vedeti, zato zdaj – Slovenščina bo za mene vedno pisana z veliko, ker za mene nosi lastno ime.

    • Simon Novak

     Nimaš osnovnih pojmov razčiščenih

  • xxxxxx yyyyy

   Baje za gledalce nora 24tv jih daje Orban

   • Simon Novak

    Hudič bo, ko bo moral puklasti začeti vračati denar…pri sestavi vlade so pušnili, pri LJ in MB bodo pušnili, denar iz nekih vukojebin, kjer bodo imeli župane, pa ne vem, če bo zadoščal za poplačilo dolgov

    • xxxxxx yyyyy

     Sej je bosna blizu ,pa tako so proti južnjakom pol pa si gre v republiko srpsko sposodit pa tam je najbolj pokvarjena oblast.
     Gliha skupaj štriha

     • Simon Novak

      Ja, Dijana ĐuĐić ga čaka z odprtimi rokami, pa verjetno nogami tudi

   • Schemva Miro

    Za pokvarjene levičarje se pa krade kar denar davkoplačevalcev.

    • xxxxxx yyyyy

     Mislim da te kartice če sploh obstajajo nimajo veze z slovenijo in našim proračunom

     • jo

      Zaenkrat ne, upam.
      V prihodnosti pa prav gotovo. Ne ravno kartice ampak inženirji, doktorji, cvetličarji, brivci, itd. Le ti, jo sedaj uporabljajo za transfer do Indije Koromandije. Tu oziroma tam, pa jim je obljubljeno brezdelno, lahko življenje med prismojenimi domorodci.
      Takrat pa bo prišlo do precejšne obremenitve proračuna.
      Do takrat pa so dovoljene sanje, bi dejal tov. Kučan

     • hle

      Žal imajo in to na dolgi rok ker se bo kar obilo imetnikov teh kartic prisesalo na naš proračun pa še kak dvig davkov pričakuj v bodoče na ta račun

     • Simon Novak

      Ni kartic, zahojeni

  • večni srb

   Kar se mene tiče, popolnoma nič, kot tudi tebi ne verjamem, da si tako v redu oče.

 • Simon Novak

  Pri Vučetić Ninoslavu, ti bo hitro photošopiral eno

 • xxxxxx yyyyy

  Ma tu je slika glanc nove a so jih tud pri beguncih našli

 • Simon Novak

  Tako, kot je puklasti nagnil Anžeta, je Vučetić nagnil NoroTV

 • Common Sense

  Če to ni provokacija, potem bi marsikateri državljan verjetno hotel podobno kartico. Sicer me pa tole dogajanje vedno bolj spominja na tiste violiniste na Titaniku. S to razliko, da izgleda, da bomo mi bolj “svirali ku*cu” kot na violine, če bo šlo tako naprej.

  • Simon Novak

   Lahko ti jo PhotoShop naredi

   • Mimoidoči

    Tebe je photoshop naredil. Dokaži svoje trditve.

    • Simon Novak

     Čakaj še malo, vam bodo Nemci kmalu javili, zahojeni

     • Mimoidoči

      Ne rabijo Nemci nič javit. To sploh ni težko ugotoviti za tiste, ki se spoznajo. Jaz se ne, se pa drugi, ki so bolj vešči. Vsak, ki ima računalnik in se spozna na photoshop in dotične programe lahko to sliko preveri sam. Sploh pa trenutni Nemški oblasti, ki ima multikulti agendo in skriva pred lastnimi Nemci in svetom 90% posilstev, ki jih zagrešijo ti divjaki iz Afrike, Pakistana, Afganistana, BV, itd., ni nič za verjeti.

      Ti si zahojen, ko braniš luzerja Jankovića pod drugimi novicami.

     • Simon Novak

      Anže s svojo falango luzerjev proti Zokiju nima za burek, zahojenec

     • Mimoidoči

      Janković je tak luzer, da mora žensko prisiliti v sex, drugače ne bi dobil. In posledično, Janković je tak luzer, da vara svojo ženo. Janković je tak luzer, da brez EU sredstev in brez odpisa dolgov ne more ničesar zgraditi in dokončati in uspešno poslovati. Janković je tak luzer, da še Stožic ni dokončal. Janković je tak luzer, da je Ljubljančane zadolžil za 114 milijonov eur. Janković je tak luzer, da morajo zanj uničevati dokaze na sodiščih, drugače ne bi zmagal na sodišču.

      Janković je definicija luzerja! :) Potem boš pa ti govoril o luzerjih, ko je pa tvoj ljubljeni luzer Janković v resnici luzer nad luzerji! Cesar (Janković) je gol!

     • Simon Novak

      Pa še vedno Anže s svojo falango luzerjev nima za burek proti Zokiju, pa če se ti na glavo postaviš, zahojeni

     • Mimoidoči

      To nima veze ali ima Anže šanse ali nima, kar je pomembno je, da ljudje imate radi luzerja nad luzerji Jankovića in podpirate njegovo luzerstvo, medtem ko druge obtožujete luzerstva. Sramu pa tako ne poznate, ker ste se prepričali, da je luzer Janković car. Za vas luzer pomeni car.

     • Simon Novak

      Ne, za nas je Zoki car, Anže pa luzer s tistim svojim bebastim nasmehom, ki mu bo 18. 11. zvečer zginil z obraza, ko bo spoznal, kako ga je puklasti nagnil

     • Mimoidoči

      Ja, saj vem, da je za vas Zoki car, ker ste zamenjali njegovo definicijo luzerstva za carstvo. Za vas je car človek, ki prisili ženske v sex, ker drugače ni sposoben osvojit ženske. Za vas je car človek, ki vas zadolži prek 100 milijonov eur v LJ, za vas je car človek, ki ni dokončal svojega projekta Stožice, za vas je car človek, ki ni poplačal upnikov, za vas je car človek, ki brez EU sredstev in odpisa dolgov ne zna poslovati in ničesar zgraditi, za vas je car človek, proti kateremu se dokazi uničijo na sodišču. Ja Zoki je res car (če veš, da car v vašem pokvarjenem svetu pomeni luzer).

      ZOKI JE TO BIG TO FAIL. Mimogrede zaradi take politike je bil leta 2008 kolaps. Zoki pa je to pri nas na mikro nivoju. Tudi v LJ vas bo doletel rezultat te vaše politike brez skrbi. In takrat boste spet s prstom kazali na grozni kapitalizem, samo na sebe ne, a nede, de.

     • Simon Novak

      Zoki je za Anžeta car…pa kar nabijajte do 18. 11., se bomo pogovarjali tega dne zvečer, pa da vidim, koliko vas bo tu jokalo o še enih ukradenih volitvah

     • Jože

      Zate je Zoki car

     • Mimoidoči
     • večni srb

      pa si prepričan, da je vse to res?

    • xxxxxx yyyyy

     Pa naj dokaže nora24 tv kot jaz razumem je kartica napolnjena z določeno vsoto denarja ko jo sparazniš je prazna potemtakem bi moglo bit po grmovju nešteto teh kartic praznih. A on pokaže glanc novo

     • jo

      “Seveda vse je enkrat novo. Dobi se v Bosni. Potrebno pa je staro oddati, da dobiš novo. Na njej zna biti naložena predvidena količina denarja, katera na dan znaša, recimo 27eur. Za premik iz točke A na točko B je predvidenih 12 dni. Pot je zarisana v mobilnikih, in se spreminja po potrebi. Ko oseba doseže cilj, (B) to potrdi z dvigom denarja na bankomatu.
      Tako je sledljivost premikov zelo enostavna. Pa še nevladniki niso potrebni v prav velikem številu.(nekaj jih je celo zapustilo udejstvovanj na teh procesijah, ko so spoznali kam to pelje, in čemu služi.
      Aja, za dvig je potrebno vnesti kodo …….”
      Je dejal M.K.

     • Simon Novak

      Ja, to bo

     • Miro

      pa pusti bedake, saj ne vedo zakaj se razburjajo….

     • Mojca pokraculja

      Ja bebo a jo ti stran vrzes ko nimas stanja na njej!!! Vsak mesec ali celo teden jim nafilajo stanje! Je to kunst razumet?!

     • Simon Novak

      Se bomo pogovarjali čez dan, dva, pa da vidim, kako boste takrat komentirali

  • Simon Novak

   Tako, kot je puklasti nagnil Anžeta, je Vučetić nagnil NoroTV, ve, koga lahko.

  • Miro

   obrni se na tistega ki jo je izdal in povej kje te boli kreten

   • Common Sense

    Tudi jaz te imam rad, dragi Miro;)

 • garfi

  vse protiSlovenske leWiČĆarje in njihove “nevladnike”, medije, stranke, aktiviste, antifa fašiste…
  plačuje rdeči naci-gLobaList soros
  Podgana kućan ga je odlikoval za zasluge njegovi cosa nostri
  naša stvar je da ljudi pripravimo na udeležbo na volitvah 18. novembra
  tu se izvaja deRatizacija in ne z vardami
  https://www.24ur.com/novice/slovenija/drzavno-odlikovanje-georgeu-sorosu.html

  • Miro

   in kaj te boli za te kartice bebo?

 • Common Sense

  Ekskluzivno za nejevernega “Simona Novaka”: UNHCR credit card is real. http://www.unhcr.org/5a14306a7.pdf
  Toliko o Photoshopu.

  • Mimoidoči

   auč, Simon.

   • Simon Novak

    Potem pa takoj stopi do tvojega veterinarja

  • Miro

   in kaj? kučan jo je izdal…..

   • Common Sense

    WTF?!?!

  • plavi-mil

   Saj “Novakoviću” nič ne pomaga, tudi slike ne, ne zna angleško, lahko mu cel članek na čelo nalepite, pa ne bo šlo nič v to trdo oprano komunajzarsko bučo.

   • tomnidari

    Če mu ga na čelo zalepiš verjetno ne, če pa uporabiš kladvo in žebelj, pa uspeh nebi smel izostat.

  • Simon Novak

   Se bo kmalu izkazalo, kdo ima prav, veselim se že tvojih komentarjev takrat

   • Djuro Sumar

    Takrat bo spremenil nik.

 • Mirnik Aleš

  Čestitam, ne samo v Nemčiji, tudi na (s strani globalistov tako osovraženem) ameriškem infowars.com so vas citirali v zvezi s posrednim priznanjem Reutersa, da Soros financira karavane! So posnetki, kako modeli “človekoljubnih organizacij” delijo denar posameznikom v karavani. Verjetno jih agenti katere agencij za domovinsko varnost že iščejo, da jih “nevtralizirajo”…

  https://vod-api.infowars.com/embed/5bdcd13afb9c6b4140c439dd?autoplay=true

  Kar tako naprej, stilski primitivizem pa le nekoliko umirite. Torej, nekoliko bolj objektivno, z dejstvi, kajti laž ima kratke noge in itak ne pride daleč.

  • Common Sense

   Kaj točno je v prispevku laž? http://www.unhcr.org/5a14306a7.pdf

   • Mirnik Aleš

    Laži se nanašajo na ustaljene prakse lažnjivih korporativnih MSM medijev na splošno (by commision & omission).

   • Simon Novak

    FakeNews

  • večni srb

   Nekateri ljudje imajo čudne ideje, denar je za njih samo gorivo, ta tip je recimo razdelil 30.000 evrov, ki jih je pustil kelnercam za napitnino: – https://youtu.be/uE6gud1voDs

   S kolegom sta naročala samo kozarec vode.

 • cploger

  Hmmm… Pa se je našla tržna niša za preusmeritev dejavnosti ropanja babic, ki hodijo na tržnico, na ilegalne migrante. UNHCR mastercard ima PIN …. Kakšen že?

  • Mirnik Aleš

   Ja, tudi mene zanima, kako je s pinom?

   • thalata, hamsa, thalata, abra :-))
    Zdej pa pogugli za prevod ….
    @cploger:disqus

   • Simon Novak

    Ni kartice, ni PIN-a, vsa umetnost

   • oto

    Pin je rojstni datum noriškega kralja.

 • Brutus

  A kdo ve, kako bi se dalo priti do takšne kartice? Bi mi prav prišla, saj imam za polno delovno dobo in zahtevano starost 475 € pokojnine! Ostalo je – kot večini slovencev pokradla komunajzerska zajedalska svojat!

  • Simon Novak

   Photoshopiraj si jo, kot jo je Vucetić za NoroTV

  • Djuro Sumar

   Mislim, da lažeš, kajti vsi s polno delovno dobo in zahtevano starostjo imajo penzijo nad 500 evrov.
   Pa pozanimaj se, kolikšen znesek je na takšni kartici in kakšne pogoje moraš izpolnjevati.

 • ĐĐ Style

  http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2018/11/mastercard.png

  Zakaj Nova24 na tej sliki predelala serisko številko????? Očitna fotomontaža

  • xtc

   Živčki?

   • ĐĐ Style

    Ne, ampak sem vas spet dobil v laži. Keri ste vi amaterji

  • AlternativaZaSlovenijo

   Kje pa je to očitno?

   • Jovo Jamnica

    Očitno je samo, da je fotka, ki jo je objavila Nova, ukradena od UNCHR in predelana.

   • Jovo Jamnica

    Očitno je samo, da je fotka, ki jo je objavila Nova, ukradena od UNCHR Greece in predelana. Originalno fotko najdeš na strani 13, če si odpreš pdf. No, Nova ta link, ki sem ti ga poskušal posredovat, ne spusti skozi. Drugi link ima na desni, pod naslovom fotko z linkom na PDF. Tam si enostavno pogledaš celotno izvirno fotko.

    https://reliefweb.int/report/greece/greece-case-study-multi-purpose-cash-and-sectoral-outcomes

 • xtc

  Prepoved poslovanja z temi karticami.

  • ĐĐ Style

   S photoshop karticami se ne da poslovati

  • Fotografija kartice je iz UNHCR pdf dokumenta študije o pomoči grkom.

   Tukaj je original: http://www.cashlearning.org/downloads/multi-purpose-cash-and-sectoral-outcomes—greece-case-study.pdf

   • Simon Novak

    Saj Nemčija bo slej kot prej reagirala

    • ĐĐ Style

     Ko dobijo po nosu bodo to zgodbico pozabili in rating jim bo padel v minus.

     • Simon Novak

      Pozabili, kot da se ni nič zgodilo, ampak njihovi verniki, zahojeni đesnjaki, bodo verjeli še naprej

     • ĐĐ Style

      Premalo jih je, če bi jih bilo več nebi vsakič pušili na volitvah

     • O’Brien
     • Jovo Jamnica

      Spet je na linku ista kartica, ki je bila objavljena meseca maja 2018 in je last UNHCR Greece.

     • O’Brien

      So what! Migranti dobivajo kartice. Poglej, koliko je gor denarja. https://www.refugee.info/greece/cash-assistance-in-greece–greece/the-cash-program

     • Jovo Jamnica

      Kopirano iz tvojega linka:

      Cash cards are valid only inside
      Greece and don’t work outside Greece. If you are leaving Greece through
      Relocation or Family Reunification, make sure you withdraw your money
      from the card before you go.

     • O’Brien

      In je dvignil ter se znašel v Bosni in nato v Germaniji. Saj ne piše, da denar dvigujejo v Bosni.

     • Jovo Jamnica

      Mesečni priliv na kartico v €

      Item………….Partial MEB……………….Full MEB
      ………………..Individual………………….Individual
      Food……………. 45.75……………………91.50
      NFI(hygiene)…….6.43……………………16.07
      NFI(cloth+child)…4.5……………………..4.50
      Health…………….10.0…………………….10.0
      Shool Supplies…..0.0……………………..0.0
      Phone Credit……10.0…………………….10.0
      Transportation…..9.8……………………..9.8
      Total……………….86.48…………………..141.87

      Transfer Amounts..90.00…………………..150.00

     • O’Brien

      Podatki so za eno kartico. Potem greš pa po še eno in še eno …

      Če so se take stvari dogajale v urejeni Nemčiji, je v Grčiji še veliko huje. https://www.google.com/amp/s/www.thelocal.de/20180529/berlin-immigration-authorities-enabled-years-long-fraud-report/amp

     • O’Brien

      Preberi članek. Je kaj narobe?

     • Jovo Jamnica

      Samo preletel sem ga.

     • O’Brien

      Potem pa ne blefiraj da si odkril napake.

     • ĐĐ Style
     • O’Brien

      Cnn – kdo pa so to? A tisti ki pravijo da mejimo na Avstralijo? Mimogrede – cenzura je zelo butasta poteza, ki potrjuje vse, kar je Infowars trdil.

     • ĐĐ Style

      Tako nekako satirično se obnaša NOVA24 https://youtu.be/kG7szS15O8Q

     • O’Brien

      Very funny. V Avstriji pa … https://mobil.krone.at/1801367

     • ĐĐ Style

      Tako pa v Trstu vaši skrajno desni https://www.dnevnik.si/1042243016

     • O’Brien

      S fašisti so se družili tvoji z zvezdo.

     • ĐĐ Style

      Kdo je pa bil na nasprotnem bregu, spet zvezda. Sedaj si ustvaril paradox. Edino pametno je bil, da so leta 45 malce razrečili fašiste in jih poslali na oddih.

     • O’Brien

      Ne, fašiste so mirno pustili domov ali jih vzeli v svoje vrste. Pobijali so samo Slovence. Zgodovina ti ne gre, saj zato pa še blodiš z rdečo zvezdo. Preberi kaj, da se ne boš smešil.
      https://www.casnik.si/partizani-in-kolaboracija-v-sloveniji/

   • O’Brien

    Ne, gre za pomoč migrantom. http://www.unhcr.org/5a14306a7.pdf

    • Jovo Jamnica

     Drži, ampak točno določenim!

     ————

     WHO IS ELIGIBLE

     The eligibility criteria for cash assistance have been agreed with the Greek authorities and the European Union Civil Protection and Humanitarian Aid (ECHO).

     Eligible refugees and asylum-seekers include those who:

     * Arrived in Greece after 1 January 2015.
     * Have been registered by the Greek authorities and continue to reside in the country.
     * Have either:
     − A pre-registration or full registration trifold with the Asylum Service.
     − Any other valid official document issued by the Greek
     Government, such as a valid Police Note.
     * Are above 18 years of age.
     * Live in designated sites or in rented accommodation (refugeesliving in informal settlements are excluded from the scheme).
     * Are not employed with an NGO or UN agency.
     * Are not employed and receiving a salary

     • AlternativaZaSlovenijo

      A če zbeži iz otoka mu pa ukinejo account.

     • Jovo Jamnica

      Nimam pojma.

     • O’Brien

      In kaj potem delajo v Bosni, če so se registrirali v Grčiji?

     • Jovo Jamnica

      Vprašaj Marjanco Scheicher.

     • O’Brien

      Saj je ni v Bosni.

     • Jovo Jamnica

      Kako veš??? Je tvoja žena???

 • ĐĐ Style

  https://reliefweb.int/report/greece/greece-case-study-multi-purpose-cash-and-sectoral-outcomes

  VELIKI PREBOJ NOVE24 ha ha

  Ujeti v laži, sedaj pa v čimvečjem številu obvestiti nemce o njihovih laćeh skupaj z dokazi o lažnih fotografijah kartic.

  • Simon Novak

   Pa kaj misliš, da bodo zahojeni đesnjaki to razumeli=? Če bi jim NoraTV napisala, da bo jutri nedelja, noben od teh zahojencev jutri ne bi šel v službo

   • ĐĐ Style

    Itak nebod šli , pričakovali so jajotovo zmago in lepe položaje, dobili so K od ovce.

    • Simon Novak

     Isto kot bodo 18. 11. v LJ in MB, mogoče jim bo SLS prepustil par vukojebin

 • Djuro Sumar

  Očitno vam gre zelo slabo, da morate hvaliti sami sebe.

 • oto

  Opažam, da so desnuhi obmolknili. Domnevam, da so na gugl translejtu…

  • ĐĐ Style

   Preveč optimistično upaš da ga znajo uporabljat.

   • Simon Novak

    To itak, zahojeni do amena

  • učko

   Kwa je levuharčki, kwa vam ni jasno ?!!!!

   • Simon Novak

    Tebi, žal, čisto nič

   • oto

    Če morda poznaš črko “b”, si jo prilepi spredaj k svojemu nicku.

 • Hribouc

  Spet židovsko-komunistično-multikulti-mafijsko banditsko bratstvo na poti uničevanja Evrope!

  • Simon Novak

   Pa ne tako grdo o puklastem, zahojenec

 • učko

  Kučanov nagrajenec Soroš je pač odprl pipice ! Že ima računico !

  • Simon Novak

   Ja, to bo

 • učko

  Levuharji in migranti so ista golazen. Drek pa kaka se skup namaka, so rekli učas !

  • Simon Novak

   Za primitivizem ni zdravila

 • Jovo Jamnica

  Sramota, kakšno zavajanje! Ko pa sem videl podpis M.S. pod člankom, sem si oddahnil.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Kdo je M.S?

   • Jovo Jamnica

    Marjanca Scheicher (Šajher Liković)

    • AlternativaZaSlovenijo

     Hvala, ampak pojma nimam kdo je ta Marjanca

     • Jovo Jamnica

      Najdeš jo kot “novinarko” na Nova TV. Vodi tudi neko oddajo v nedeljo. Nikoli gledal.

      https://www.goodreads.com/author/show/7098660.Marjanca_Scheicher

     • AlternativaZaSlovenijo

      Naslov njene knjige je pa udaren.

     • Jovo Jamnica

      Na to se spozna. Kapo dol. Drugo pa je pofl.

     • oto

      Ufff, kera literatka!

     • Jovo Jamnica

      En sam je napisal kritiko knjige Obsedenci. To te vbuje, če te trofi. ROTFL

      Feanor (ena zvezdica od petih mogočih)

      A monkey could’t do it worse. Just give her/him, some time.
      That’s a book, I read in 4 hours, just to get sure, it is – really so bad, as a thought after first few pages.
      Try me, find me something worse, if you dare.

     • oto

      Ja faaak….in ta nadbrihtna kar nadaljuje in to zavedno, domoljubno, ponosno, bwahahaha…. Redno se sprašujem, če desnuhi, s tem portalom na čelu, sploh še lahko padejo niže, a vedno znova dokazujejo, da je njihovo dno neskončno.

     • Jovo Jamnica

      Dobro no, to glih ni moj stil. Tudi sam se prištevam med desne.

     • oto

      Ok, spoštujem vse razumne, razmišljujoče, empatične itd, ljudi, ne glede politično ali versko prepričanje, obe itak vnašata nepotreben razdor med večino populacije. Če si desen, je čist uredu, biti desnuh, kar ti nisi, pa je nekaj popolnoma drugega…

 • cosmosjasnovidec

  “”Pi News pa razkriva tudi tvit Slovenca Ninoslava Vučetića””
  Torej je po novem že vsak balkanec čistokrvni Slovenec,če ima SLO državljanstvo?
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • mk

   Ce bi se preimenoval v Janez Novak, bi pa bil?

  • Jovo Jamnica

   Kako pričakovano. Pee News povzema po M.S.

 • Get Smart

  Tovariš je soroš je lepa slika za tiste, ki jih moti pojem kaviaržido v besedni zvezi kaviaržido kominterna.
  Je tako kot vsi njegovi tovariš, že crkotine ali še zasužnjevalci (JOSEPHI BBROZI TITOJI mosesi moshe pijadeji kardalijy SHOLTESI marxi engelsi rotšildi rokfeleri i tako dalj od milvokija do tokija) pač samodeklariran kaviaržido kominternistični bastard.

  Štejejo pa dela. Po njihovih delih jih boste prepoznali.

  Kaj delajo kaviaržido kominternacionalci = samoimneovani tudi

  SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI?

  Vse, kar je v nasprotju z občo človeško kulturo.

  Le oči morate ljudje odpreti. “Turški vpadi” niso kake pravljice, to kaviaržido KOMINTERNA s pomočjo svojih podjemnikov MUSLIćKULTIJEV uprizarja vedno, ko ima možnost in ko spite kao spanje pravičnega oz. nasedate njihovi propagandi, kako vas zanima samo prihodnost bla bla bla, pa njihovi i-phoni (btw, saj menda veste, da so oni lastniki obgrizene jabolke, ki je notri itak gnila… itd., a ne?)

  To je prihodnost, ki vas čaka, če ne boste odprli oči še pravi čas in se OSVOBODILI MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem =
   SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

    SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
    seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
    vrednotami.
    Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
    ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
    = poštenost,
    = pravičnost,
    = resnicoljubnost,
    = prijateljstvo do ljudi,
    = domoljubnost,
    = rodoljubnost,
    = svobodoljubnost
    in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
    podarili svetu.
    Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Glavno je, da ne jemljejo iz mojega računa :-)

 • večni srb

  Zakaj pa res ne bi dali migranotm denar, v vsakem primeru je ceneje kot, če bi najeli profesionalne agencije za zaposlovanje tujcev.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Temu članku manjka sledeče: Uporabnost take kartice. Vsaka master kartica ima svoj account (številka bančne kartice) in limit. To bi se dalo vse preveriti na master cardu. Poleg tega pa ni nobenega trdnega dokaza, da ljudje v BIH prejemajo take kartice. Kaj pa lahko počneš s tako kartico (glede na opis) če prideš npr v Slovenijo. Dvomim, da lahko kupiš celo kako evianko v Intersparu.

  • večni srb

   Zavedaj se, da je Slovenija zelo zahojena, ciganska, fašistična vukojebina, kjer smo sto let za leseno žlico, naj te mestna smetana ne zavede, pa še tam so sami kmetavzarji.
   Seveda lahko vsakdo dobi bančno kartico, samo denar moraš imet ali ti ga kdo položi namesto tebe, samo pri nas ne, ker se politika trudi predvsem, da državljani tretjega razreda čim bolj trpijo.

  • O’Brien
  • Jovo Jamnica

   Cash cards are valid only inside Greece and don’t work outside Greece. If you are leaving Greece through Relocation or Family Reunification, make sure you withdraw your money from the card before you go.

   —————

   Mesečni priliv na kartico v €

   Item………….Partial MEB……………….Full MEB
   ………………..Individual………………….Individual
   Food……………. 45.75……………………91.50
   NFI(hygiene)…….6.43……………………16.07
   NFI(cloth+child)…4.5……………………..4.50
   Health…………….10.0…………………….10.0
   Shool Supplies…..0.0……………………..0.0
   Phone Credit……10.0…………………….10.0
   Transportation…..9.8……………………..9.8
   Total……………….86.48…………………..141.87

   Transfer Amounts..90.00…………………..150.00

 • večni srb

  Begunci so razcapani in usrani, kar je razvidno že iz zgornje slike ,ko imajo na sebi umazane nogavice in ležijo kjer se sicer ščije in sere.
  Pametni telefoni se mečejo v smeti, kljub temu iskreno dvomi, da jih imajo vsi, nikar ne posplošujmo, ker lahko ti gizmoti rešujejo življenja.

 • pajac debeli

  Svaka cast Novi, jaz sem slisal to novico iz politicnega podcasta iz Washingtona. To pomeni, da postajate spica sulice resnice svetovnega merila. Cestitam!

  • oto

   Mal si se blamiral, ampak nick ti pa pristoji.

  • Jovo Jamnica

   VISA in Mastercard sta preko luže konkurenca! Mastercard se je “rodila” v Kaliforniji, ki je trdnjava Demokratov.

 • Novakec1

  Paja, denar na te račune pa marsovci nakazujejo. Migracije bo ustavilo edino blokiranje takega financiranja in pametnih telefonov v lasti migrantov in začel se bo pravi krvavi ples po zblojeni €U.

 • maxbernie

  Laž na laž in vedno razkrinkani. Res ste šalabajzerji nora24tvejevci

  • GkGbsmzjLiJkDA

   zakaj se smešiš ?

  • FRANC3

   EU porablja tudi tvoj denar. In ti temu praviš laž. Za Slovence pa naša država nima denarja!!

 • Dado

  FAKE news., he,he. In to zalaga medije KVAZI državnik….. Višje sodišče v Celju je ugodilo pritožbi Janeza Janše v zvezi s tožbo Eugenije Carl zaradi Janševega žaljivega tvita. Sodba se bo zaradi nepravilnega vročanja razsodbe vrnila v ponovno odločanje na prvo stopnjo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljao ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Tone

  Pi News je enako lažnive sorte kot Nova. Od tega medija Nova že dalj časa povzema članke, obratno pa šele sedaj. Ko se boste lahko pohvalili, da vas povzema kak spoštovanja vreden nemški medij, bom pa čestital.
  https://de.wikipedia.org/wiki/Politically_Incorrect

 • Tone

  Raziskovalni novinarji Nove24 niso niti poskusil izvedeti kaj o teh karticah od izdajatelja. FAKE.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!