[Video] Dokaz, da je RTV trobilo izrojene levice: Voditeljica Krljić Vregova ustavila predstavnika judovske skupnosti, ker je povedal resnico o zgrešeni slovenski zunanji politiki

Voditeljica Dnevnika na državni televiziji Jasna Krljić Vreg  je v pogovoru s predstavnikom Judovske skupnosti Sloveniji dr. Igorjem Vojticem spregovorila tudi o stanju slovenske politike v zvezi s priznanjem Palestine. Ko je odgovoril, da je slovenska zunanja politika zgrešena in je še vedno ujetnik jugoslovanske neuvrščene politike, ga je hitro skušala prekiniti, kar ji je tudi uspelo. Ker RTV preprosto ne upošteva, da velik del gledalcev želi uravnotežen in bolj profesionalen program, se bodo pozivi k ukinitvi obveznega RTV prispevka le še stopnjevali.

“Slovenska zunanja politika nasploh je ena žalostna zgodba, ki prav v tej zadevi s Palestino pride najbolj do izraza. Torej, naše zunanje ministrstvo je še vedno ujetnik jugoslovanske neuvrščene politike, ki se je bratila z Arafatom, podpirala palestinski terorizem, in to priznanje, če sploh do njega pride, ne bo nikakor prispevalo ne Palestincem v Judeji in Samariji, ne Izraelu in Judom.” Vojtic je bil zaradi prekinitve Krljić Vregove primoran svoj odgovor skrajšati.

Pogovor, ki je pred tem potekal o položaju judovske skupnosti v Sloveniji, je bil na tej točki hitro končan. To je samo še eden v nizu kazalnikov, kako je državna televizija navadno režimsko trobilo, ki ji ni mar za resnico, temveč samo za samopotrjevanje lastnih premis. Glede na to, da smo davkoplačevalci prisiljeni financirati ta cirkus, se res ne spodobi, da javna televizija želi javnosti predstaviti samo odgovore, s katerimi se strinjajo, ker ne prenesejo boleče resnice. Ker RTV preprosto ne upošteva, da velik del gledalcev želi uravnotežen in bolj profesionalen program, se bodo pozivi k ukinitvi obveznega RTV prispevka le še stopnjevali.

Ivan Šokić

 • Aron

  ‘Ne bo pomagalo Judom v Evropi’

  Kje najdejo te zionistične podtaknjenje? Pravi čas je, da se razkrije vse detajle izaelskega apartheida in etničnega čiščenja. Vse to mešanje megle, da priznanje Palestine ne pomaga k mirovnemu procesu, je uradna izraelska politika že več desetletij. Vmes pa čistijo Veliki Izrael ‘podgan’.

  • Dusan Cegovnik

   Neumnost kar pišeš!

   • xtc

    Ja prav je zapisal sploh onemi kateremu je to namenil.

  • Dostmamrecesije

   Verjetno te je babica učila, da čez komunizem ga ni. Kako lepi so bili časi v Jugi in kako je bil Tito ena odlična fantastična presona in kako je jokala ob njegovi smrti.

   • xtc

    In ta babica je dementna in že nekaj desetletij stalna stanovaljka bolnišnice Polje.

  • lojze

   Toliko neumnosti v štirih stavkih redko berem! In, ko sem že pri besedi, sem za to, da gremo v akcijo ukinjanja RTV davka oziroma spremembo zakona, ki bi omogočal, da plačujem davek tistemu mediju, ki me informira korektno. Kot pri DELU, odkar je postal fake news ga ne kupujem več.

   • Aron

    Katere neumnosti? Kar lepo po vrsti.

    • lojze

     1. Kakšni zionistični podtaknjenci?,
     2. Kaj je to izraelski apartheid? Kje si to dobil?
     3. Kakšno in čigavo etnično čiščenje?
     4. Kakšno mešanje megle Izraela?
     5. Pa čliščenje Velikega iZRAELA podgan?
     Res si lahko neobveščen in v demokratičnem diskurzu lahko tudi neumnosti govoriš, to je tvoja pravica, ki pač tebe kaže!

     • Aron

      1. Vsak ki ponavlja izraelsko propagando.
      2. Izrael je apartheid država, precej komentarjev in raziskav na to temo. Guglaj.
      3. Izrael izvaja sistematično etnično čiščenje Palestincev in na palestinsko zemljo naseljuje židovske priseljence. Poguglaj.
      5. Izraelski politiki za Palestince uporabljajo izraze podgane, opice, pošasti. Poguglaj.

      V informacijski dobi je samo lenoba izgovor za neznanje.

     • lojze

      No, sem malo poguglal in ugotovil, da si anarholevičar:
      Anarholevičar je prepričan, da so Židje ob pomoči ZDA brezobzirni vojaški hegemoni Bližnjega vzhoda, ki iz same islamofobne krvoločnosti pobijajo palestinske otroke in ženske. Prepričan je tudi, da Židje prav tako z ZDA, kujejo veliko sionistično zaroto s katerim bodo vsak trenutek zavladali svetu in nas zasužnjili. Ekstremisti iz gibanja Hamas so na drugi strani plemeniti borci za svobodo. Vsak razstreljen samomorilec v Tel Avivu, vsaka izstreljena raketa iz Palestinskega ozemlja je le pravično povračilo za izraelske zločine. Anarholevičar ne verjame poročilom mednarodnih humanitarnih organizacij, da borci Hamas rakete nastavljajo ob bolnišnicah, šolah in vrtcih ravno z namenom da ob morebitnem povratnem strelu iz Izraela maksimirajo število smrtnih žrtev in s tem vzpodbudijo mednarodne simpatije. Anarholevičar bo takšna poročila označil za sionistično zaroto. Palestinski boj za priznanje države bo po navadi enačil z NOB.

     • stajerc5

      Po moje je kazen za umor oceta, ki mu je dal zidovsko ime, ze odsedel!
      Aron, hehehe, takoj ima vizo za Israel!

  • xtc

   Levi res dokazujete ,da ste bratje po socializmu z Adolfom in še po nečem,gorečem sovraštvu do Judov in spodbujanju antisemitizma.

   • sprehajalec

    Socializem je en sam, pa naj bo Aronov ali pa Adolfov…

   • Aron

    Ljubček, napačnega zmerjaš z antisemitom. Tvoji so slovenske Žide zbirali in predajali SSovcem.

    • xtc

     Ne ne lsocialisti ste vsi isti od Delavskega Adija do Ruskega.
     Ne izvijaj se komunizem(socializem) je v Oktoberski revoluciji pobil vsć sto tisoč Judov in še kasneje-kajti Judje so bili v socializmu dekadentni in buržuji ,seveda ker so imeli denar-socialisti vseh sort pa težko trpite ,da bi imel kdo kaj več kot vi.

 • Bogdan Šalamun

  Komunjzarska televizija izvaja komunajzarsko politiko! Smrt komunistom, resnica ljudstvu!

 • učko

  Največ Judov je bilo pobitih v tedanji Sovjetski Zvezi pod komunajzarji, seveda !!!!

 • montyamp
  • Caetano

   Moraš razumeti, da se je judovska politika dosti spremenila od 20/30 let.Po prvi svetovni vojni so se Judje sionisti premaknili od prejšnje podpore liberalizmu k podpori socialističnim in kolektivističnim idejam. Bili so dejansko blizu komunizma. Levi sionisti so bili takrat dosti močnejši od desnih, ki pa so tudi bili in so se čisto lepo sporazumeli recimo s katoliško Poljsko za zavezništvo. Bilo je pa tudi veliko takrat zgolj tradicionalnih Judov, ki niso bili podporniki takega ali drugačnega sionizma.

   V času mednarodnega gibanja proti fašizmu so se levi sionisti povezovali s komunisti, med vojno pa so se leta 1944 celo sklenili sporazum s Stalinom, da bodo po ustanovitvi Izraela pomagali širiti komunizem na BV. Vendar so se po vojni že kmalu postavili na ameriško stran. Počasi so potem desni sionisti postali večina v Izraelu.

   • montyamp

    Dobro je vedeti tudi to .
    Hvala .

 • antimur

  Torej še drug dokaz, da karkoli ima samo vonj po čefurjih, je potrebno nagnati nazaj v njihovo zaostalo in primitivno čefurlandijo, pa naj tam počnejo sranje, Slovenci jih imamo dovolj, na svojem ozemlju bomo mi furali politiko, ki bo primerna za nas, ne za takšne zaostale kriminalne kretene ala Krljić, Janković in ostalih kučanističnih primitivcev.

  • Felix Langus

   Hanzi tv je postala popoln “fuck” medij, s sfriziranimi in pod vladajočo paradržavo nastavljenimi “fake news”.

 • xtc

  Jud je komunistom v Sloveniji le povedal bolečo resnico,ki je ljudem pričela odpirati oči,seveda je to v komunistični enklavi prepovedano.
  Naj več antisemitizma in sovraštva do Judov v Sloveniji prihaja ravno z levice.

 • FORT WORTH

  Na Hanzi tv ustvarjajo javno mnenje tudi tako, da sogovornike preprosto prekinejo.
  Voditeljica ima v usesu tudi slusalko, da jo partijec opozori, ce sama dovolj hitro ne reagira.
  (:-)))

  • samsara

   Komiju Pahorju so pred par leti vgradili v srednje uho kar poseben kućočip.
   Seveda je ta operacija potekala pod dkrinko bolnišničnega zdravljenja obolelega srednjega ušesa.
   Od takrat dalje funkcionira kot, človeku zelo podoben zombi.

   • FORT WORTH

    Ne vem, kaj bi ti napisal o temu umskemu invalidu.
    Je v vseh teh letih, kar je na politicni sceni naredil eno (1) samo dobro stvar za to drzavo ???
    Cesar se je lotil je iz dobrega naredil slabo ali se slabse.
    Kaj ima pokazati ?
    Razen Pahorizmov.
    Kje ima ta clovek obraz in samokriticnost ?
    V Nemciji bi mu v obraz povedali, naj se nesposobnez spelje od koder je prisel.

 • montyamp

  Židje delajo s pokradenim in ponarejenim denarjem samo sranje po celem Svetu .
  Slovenski zazidarski fašisti so invalidni odsev obsesij skozi murglosrbijo , projekcija zločina skozi prizmo kulturne dekadence .
  Komunisti in židje , isti , isti , isti ………………………

 • TweetyBird

  Lažete kot pes teče. Vse je lepo povedal do konca, je pa bila voditeljica vezena na čas in ga je čisto na koncu pač malo prekinila. So what?

  • rabbit

   Hahahahahahahahahahah. Že prej ga je enkrat.

  • mginko

   Ti se verjetno napajaš iz iranskih obresti, da tukaj “malo” nakladaš svoje nebuloze.. Pa saj je demokracija, ti kar daj, saj tako drugorazredni državljani lahko ločijo v politiki seme od plevela.

   • Aron

    Iranske obresti? V Iranu so obresti prepovedane, pametnjakovič.

    • mginko

     Si pač ne razgledan. Tudi tvoj odgovor razumejo drugorazredni državljani o “izobraženih” tovariših .

    • stajerc5

     Imas izkusnje?

  • Beli Medo

   Ne bluzi, če bi hvalil vladino politiko bi čas lahko prekoračili, točnost hanzija ni vrlina!

 • montyamp

  Židovska projekcija skozi HANZI KURBENHAUS , denar skozi hipokrizijo , gnoj na gnoj .

 • TweetyBird

  Aha, torej se na Nova24tv greste umazanih igric. Potem pa poglejmo nek drugi primer antisemitizma… Antisemitizmi Bernarda Brščića seveda niso mogli ostati neopaženi. Prvi ki je javno odreagiral na Brščićev antisemetizem je bil Robert Waltl, direktor Judovskega kulturnega centra v Ljubljani. Bernard Brščič mu je nazaj zabrusil, da je “PEDROVSKI MULTIKULTI AKTIVIST” ????

  • TweetyBird

   Brščičev izpad sploh ni bil naključje, osamljen spodrsljaj osamljenega skrajneža, morda bolnika, ampak je le vrh ledene gore slovenskega desničarskega revizionizma.

  • Tom Žnidarčič

   In Brščič je imel popolnoma prav, ker so njegovo izjavo popolnoma izmaličili.

 • tzt

  Še ena nova čefurka na Hanziju. Bog pomagaj. Le kje najdejo te spake in grozilde. A ni že zadost tista k’ ji vleče levo stran žnablov gor za ušesa. Carl, al kako se že piše.

  • Tom Žnidarčič

   Ena je Eugenija Carl, so pa še Mojca Pašek Šetinc in Jelena Aščič, ki jih na tv ljubkovalno imenujejo, če sem prav slišal, muđahedinke.

   • pajot

    Sliši tudi na ime Jelena Ašovčić.(za nepoučene: ašovčič je bila v JNA lopatka za kopanje jarkov.)

    • samsara

     Sam sem enkrat nekje ujel, da je njeno službeno ime, Jugoslavija.

   • samsara

    Pravilno je, mudžahide.
    ‘Mudžahidi’, je množinska oblika od ‘mudžahedin’.
    Sam nih vodim pod, kučahide.

 • TweetyBird

  Dnevnik, 7.5. 2017: “Na lokalnih televizijah in na Janševi televiziji Nova24 TV so predstavili holokavst kot “židovsko zaroto”. Urednik Miro Petek je sicer zatrdil, da osebno dejstva o holokavstu sprejema, a da objavljajo tudi “drugačna mnenja”. Direktor Judovskega kulturnega centra pa je napovedal kazensko ovadbo.”

  • if

   Kavarna Hayek, objavljeno na Nova 24 TV http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/holokavst-med-mitom-in-neizpodbitno-resnico-pogrom-nad-bernardom-brscicem/

   Šest milijonov Judov naj bi jih v skladu s prerokbo izginilo v pečeh nacističnih taborišč. Novinar Robert B. Goldmann je zapisal, da brez holokavsta ne bi bilo judovske države. Temu je posvetil knjigo Ben Weintraub, češ da je holokavst judovska dogma, Židje pa so svet prepričali, da se v to dogmo ne dvomi, ampak se mora vanjo preprosto verjeti. Torej so se Židje lahko vrnili v sveto deželo šele potem, ko jih je bilo šest milijonov manj. Po prerokbi je bilo to čiščenje grešnih duš ljudi. Tako očiščeni so šli nazaj. Zato teorija zarote (če gre v resnici za teorijo zarote) pravi, da so prav Židje najbolj potrebovali svetovno vojno.

   Judje so izdatno financirali naciste in komuniste.

   Kalifornijski zgodovinar in ekonomist Antony S. Sutton razkriva, da so židovski bankirji financirali tako boljševistično revolucijo kot vzpon nacizma. Človek se vpraša, zakaj so pravzaprav financirali svoj holokavst. Odgovor je jasen. Brez holokavsta svet v času, ko je potekala dekolonizacija, nikoli ne bi pristal na judovsko državo Izrael.

   Tretji mit pravi, da je bila večina Judov umorjenih v taborišču Auschwitz, kar ne drži. Samo eden od šestih Židov, ki so jih Nemci izgnali v taborišča, je umrl v Auschwitz, drugi v taboriščih, kot so Sobibor, Belzec in Treblinka. A nekateri menijo, da jih je največ umrlo kot civilistov v vojni, ko je nemška vojska vdrla v Poljsko in Sovjetsko zvezo (pokol pri Babyn Yaru). Mrtvih Židov med
   2. svetovno vojno je bilo 10 odstotkov med vsemi žrtvami oziroma okoli 15 odstotkov med vsemi civilisti. Največ žrtev med civilisti je 2. svetovna vojna zahtevala med Kitajci (okoli 15 milijonov).

 • Klon

  Levičarske ideologe zelo boli ko jim nekdo nastavi ogledalo in pove o boleči resnici. Komunizem in vse njej podobne ideologije so zlo od zla. Kjer se pojavi in pridejo na oblast rdeča ideologija, je država v razsulu, se širijo laži in sprenevedanja in uničevanje vsega kar ni po njihovi volji!!!
  Zato je vse jasno zakaj tako ko beseda nanese na RTV Slovenija.
  RTV Slovenija=poneumljanje ljudi z enoumjem!!!

 • mginko

  Dokler bo murgelska stara in mlada udbomafija financirala svoja trobila, se bo vse cenzuriralo, kar drugorazredni državljani ne smejo slišati – RESNICE !
  DRUGORAZREDNI DRŽAVLJANI – KOLIKO ČASA BOSTE ŠE PRENAŠALI TO MAFIJSKO KOMUNISTIČNO OBLAST ? !

 • Antonius

  Kdor še spremlja RTVS, očitno nima kaj bolj pametnega početi.
  V zvezi s to kanalizacije se je treba osredotočiti samo še na vsiljeno plačevanje *televizijščine*, ki ga je treba ukiniti.
  Dovolj nam mora biti tega, da vsepovsod razpasli partijski golazni, plačujemo za laganje in novinarsko prostituiranje.
  Jaz slovenskih kanalizacij v svoje stanovanje že pet let ne spustim niti pod razno.
  R+TVS si ogledam samo še na takle način, ki vam ga ponujam na povezavi.
  http://shrani.si/f/a/OH/4b9sdtp7/1/razno-proslava-011.jpg

 • herman

  Uredniška politika Nove24TV nasploh je ena žalostna zgodba, ki prav v
  tej zadevi s Palestino pride najbolj do izraza. Je še vedno ujetnik medvojne kolaborantske politike, ki se
  je bratila s Hitlerjem in podpirala holokavst.

  • sprehajalec

   Jerman, če bi Nova sledila levičarsko politiko delavca in socialista Adolfa, bi danes podpirala Palestince, tako kot je pokojni Adolf podpirav Velikega palestinskega Muftija v njegovem sovraštvu do judov. In ga gostil v Berlinu.

   Za palestince ste torej vi, njegovi bratje v socializmu…

   • Caetano

    Bolje mu ne bi mogel odgovoriti!

  • Alamut

   Tako kot Stalin in naši komunisti so se bratili z Hitlerjem

  • Anton

   Da lahko zdaj vi kraljujete v JUDOVSKIH prostorih.

  • Tom Žnidarčič

   Kako pa kaj bratenje komunistov z nacisti do konec junija 41 in poskus ponovnega bratenja komunistov z nacisti leta 43, ko je grozilo izkrcanje zaveznikov na jadranski obali?

   • radames

    Pust ga! jaz ga imam blokiranega. Vosu je pač vosu! S takimi se sploh nem dajem.

 • radames

  Kako, urednički informativnega programa na TV) Bo kdo letel? Ko hoče gost povedati resnico, je zabremzan. Gre vam le za tisto (prirejeno), kar naj bi po vaše bila resnica.
  Kar delajte tako naprej! S tem si kopljete tisto jamo, v katero bo padla obvezna taksa za “elektro priključek”. Če mislite tako delati, se ta čas nezadržno bliža. Nekoč bodo vladali tudi tisti, ki bodo znali prisluhniti narodu. In ukiniti “prispevek za elektro priključek”. Se boste kdaj navadili delati nepristransko, ne zagovarjati KPJ in KPS ter Jugoslavijo? Zakaj pa nacizma ne zagovarjate? Ker ga kot državne ideologije pri nas nikoli nismo imeli. A ga danes v državnem merilu v Nemčiji zagovarjajo? Ne, ker vedo, da je bil zločinski sistem. Tudi komunizem je bil. Z osamosvojitvijo smo izbrisali prejšnji režim. Tako kot so ga Nemci s kapitulacijo leta 1945.
  Zagovarjanje komunizma, socialistične miselnosti in Jugoslavije je zavrženo, nespodobno dejanje.

 • bubamara

  Tole vmešavanje male Slovenije v velike težave svetovne zunanje politike je dokaz, da Slovenci nimamo pojma o tem kaj je prav in kaj ne. Namesto, da se usmerimo v razvoj domače družbe in predvsem v močno gospodarstvo, se gremo lulanje proti orkanom.

 • Anton

  Res se vidi kako jih boli resnica. Hahaha spet lahko rečem samo kurbe rdeče!

  • TweetyBird

   Ustaš Thompson in skrajni desničar Brščič sta nevarna, ker sta simptoma bolezni, ki vse od padca železne zavese predvsem na nekdanjem Vzhodu komaj čaka na izbruh. Ker z rehabilitacijo starih, že zdavnaj pokopanih demonov pomagata rušiti povojni red, ki je na evropski ravni obračunal z največjim zlom v človeški zgodovini. Ker njun “dvom” ni iskreno neumen in naiven, ampak politično preračunljiv in perfiden. Seveda za Brščićem stoji SDS…ta isti SDS ki je odobraval nastop Thompsona.

   • Anton

    Danes ne boš uporabljal štajeskega narečja?

    • TweetyBird

     Ko Brščić govori o tem, da “je nemški narod žrtev judovskega vsiljevanja in kurjenja možganov s tako imenovano holokavstologijo”, mu glasbeno podlago daje Thompson, ki razlaga, da “so se Judi proti njemu združili skupaj s četniki”.

     Moj mož piše in govori v haloškem narečju, jaz sem pa dekle iz Maribora…priseljena k mojemu možeku. Ti je sedaj jasno?

     • Anton

      Te pa nič.

     • bednick

      Alkoholiki vkip letijo.

     • Mirnik Aleš

      ja, vkup letijo, tak kot flaše in krigli po gostilni, ko zaropoče…

     • Steiermark

      Kaj pa poreče koza julika na to tvojo priležništvo? Se strinja, da tvorite trikotnik?

   • Tom Žnidarčič

    Taiste, ki jih je motil Thompson, pa jih ni motila Ceca, znana kot vdova pok. Arkana znanega kot dežurni udbovski likvidator in vojni zločinec kot tudi ne tisti od Riblje čorbe, znan kot Miloševičev podpornik in avtor izraza bečki konjušari.

    Seveda, ko prebiraš nebuloze takih ptičev, te taka označba slovencev niti ne preseneti.

   • Steiermark

    Vse bolj sem prepričana, da je “železna zavesa”, padla na tvojo glavo in te poškodovala tako hudo, da pri tebi ni mogoča nobena “rehabilitacija”….edino šmarnica ti lahko malo olajša tvoje psihične muke, s tem, da boš nanje enostavno pozabil, ko se je boš nacuzal….

 • bednick

  RTV je socialna ustanova.
  Bi radi videli cca 1500 brezposelnih?
  Jim to želite?
  Kje imate srce?
  Kje je ljubezen Kristusova?

  In to zaradi ušivih 12,75€.

  P.s.:
  a ni nekdo spodaj omenil Begunje?

  • Anton

   To bi lahko vse Ahmad Šami naredu.

 • Bald Eagle

  Slovensko novinarstvo je z redkimi svetlimi izjemami pretežni del nekdanjega partijskega novinarskega aparata, skrbno izbranega in popolnoma podložnega politiki, ki se ima za levo in kateri suženjsko služi kot transmisija laži in prevar.
  Živa sramota za demokracijo.

  • Goran Hvala

   Se spet pametnega delaš burkež??? Raje babo poštimaj!

 • Tom Žnidarčič

  Ne podpiram prinanje Palestine, kot tudi ne manikuliranje. Novinarki ni uspelo ustavit Igorja, čeprav je to medlo sicer poskušala.

 • Anton

  Deček pred RTV-jem ščije gnojnico i svira kurcu(om).

 • Franjo Trojner

  Politična levica in njeni dobro financirani aktivisti očitno ne marajo Izraela in Judov!
  V politični levici tudi ne marajo ZDA in držav napredne zahodne civilizacije, imajo pa zato zeli radi Ruse, Kitajce , S Korejce, Kubance in Venezuelce kaj ne morejo skriti/prikriti niti na nacionalni TV.
  To levičarsko trobilo si naj financirajo kr levičarji sami!
  Zdaj je lahko pa res že vsakemu jasno, da so levičarska trobila v bistvu volilni štabi levice in to na stroške vseh državljanov. In to bi naj bile poštene volitve????

 • TweetyBird

  Podporniki največjega zla… nacizma, fašizma, ustaštva, četništva, domobranstva, janšizma… kakor pač hočete… in hujskači tipa Brščić nimajo v Sloveniji kaj početi. Pika in konec!

  • Beli Medo

   A bejš no, pojdi malo na zrak mogoče preboljšaš!

  • bednick

   Grozno!

  • Caetano

   Ne očitaj antisemitizma desničarjem. Čisto jasno je, da so največji filoislamistični antisemiti danes pri nas na levici. Desničarji se v večini zavedamo, da so posebno desni izraelski sionisti naši naravni zavezniki.

   • TweetyBird

    Najbolj grozljivo je to, da pri tem sploh ne gre za “fake news”. Thompson in Brščić nista primerljiva z nasprotniki obveznega cepljenja, zagovorniki teorije o Zemlji kot ravni plošči (Galileo se verjetno obrača v grobu). Oba le izkoriščata njihovo “platformo”… prepričanje, da je v današnjem svetu ogromnih količin instant informacij ne le mogoče, ampak celo zaželeno dvomiti o vsem, od gravitacije naprej :)

  • Anton

   Foglof tunnek je tvoj mož? Potem si ti njegova julika.

   • TweetyBird

    Moje pravo ime je Julijana Tič…po domače…????

    • Korenjak

     Ne, tvoje pravo ime je… Grega Repovž, Igor Mekina ali Vasja Jager. Stil pisanja, kot tudi intelektualni nivo, te izdajata.

     • TweetyBird

      He he…morda pa imaš celo prav. Mladina je res moj najljubši cajtung :)

    • Anton

     Kurčeva julči?

    • bednick

     Če si ti Julijana Tič, sem jaz papež Henrik Goriški, plemič iz rodbine Spanheimov.

     • TweetyBird

      Pozdravljeni !… Morava se enkrat dobiti…bova katero rekla, tako na štiri oči :)

     • bednick

      Pošlji mi sliko.
      Ne bom hodil brez veze.

    • pesjanar

     Aaaa zdaj vem kdo si Tičova Jula ,ti si tidta kur….katero v vaškem bifeju nategujejo stari rdečkarji za en pelinkovec…..

 • bednick

  Erjavc vas znova in znova nateguje.
  Ste že slišali za predvolilne poteze?
  Erjavc je eden najbolj inteligentnih samopromotorjev!

 • soc

  Jasna Krljić? Slovenka očitno ni, je pa grda. Morda je to razlog, da je na nacionalni TV.

  • stajerc5

   Ooovaj, kako bi rekao, nije ni za pokrkljat!!

 • Caetano

  Novinarka sogovornika ni prekinila zaradi kritike zunanje politike slov. vlade, kot bi mogoče kdo na hitro sklepal, ampak zaradi nečesa dosti bolj globokega in nevarnega. RTV je prepredena s filoislamizmom.

 • TweetyBird

  Brščić večkrat nastopa na dogodkih in v oddajah, ki so povezani s stranko SDS. Lahko bi rekli, da je Ivanov podtakjenec…kao neki intelektualec ki ve o čem govori !?!?

  • TweetyBird

   Nova24TV je objavila podporo Brščiču, ki jo je podpisal anonimni avtor Kavarna Hayek. V tem zapisu je mogoče najti več “poglobljenih” dvomov o vzrokih in obsegu holokavsta. Predstavljena je recimo teza, da so bogati Judje s finančno podporo nacistom sami financirali holokavst, da bi s tem upravičili nastanek izraelske države???… To je isto kot če bi moj Tunek videl bele miši :)

   • xtc

    Najprej trol tole;Brščič ni zanikal Holokavsa pač pa je izrazil dvom o številu mrtvih,saj je 6 miljonov številka ki izhaja iz Judovske verske zgodovine in da je ta številka preveč točna-točno šest miljonov.Lahko bi jih bilo 4 ali 5 morda 7.Skratka 6 se preveč navezuje na mitologijo-to ga je zmotilo.

 • Sredina

  Zakaj pa o mnenju ne povprašajo še kakega palestinca in zakaj je judovsko/izraelsko mnenje absolutno in edino pravilno?

  To je tako, kot da bi o priznanju Kosova dajali komentarje Srbi, ali pa o priznanju Katalonije Španci, ali pa o neodvisnosti Škotske Angleži, ali pa o Krimu Rusi, ali pa o Tibetu Kitajci

  • stajerc5

   Dokler ni drzave ni Plastelinca, OK!?

   • Sredina

    Zakaj se potem razglašaš za štajerca?

 • TweetyBird

  Zakaj v današnjem članku zagovarjate Jude, če pa se strinjate Bernardom Brščićem? Aha…ker vam tako paše. Torej sami spini!!!

  • Korenjak

   Najprej sem mislil, da so te izpustili iz psihiatrije, pa vidim, da so te iz Mirovnega inštituta.

  • Olga_10

   Kot vedno, diskreditacija! Spet ena v nizu laži!

   • TweetyBird

    Vem Olga vem… Ivan Janez nas nonstop diskreditira. Pa da ga ni sram :)

    • Olga_10

     Resnica je za vas diskreditacija?

  • Anton

   Judje so na svetovni šahovnici žrtvovali 6 mio kmetov.

 • Olga_10

  Dr. Vojtica povabite na Novo 24, da dokonča svoje misli in naj tudi pove, kako gleda na komunisticno krajo premoženja pomorjenim Judom!

 • TweetyBird

  Moji dragi desničarski komentatorji…zapomnite si eno stvar… Verbalno sovraštvo je enakovredno fizičnemu nasilju. Za vekomaj.

  • antimur

   Kam bi pa ti zmešana kučanistična kura opredelila državno nasilje in nasilje vseh pritepencev nad Slovenci? Imaš kakšno kategorijo, ali gobcaš samo tako v tri dni, samo, da je po volji okupacijske kučanistične drhali.

   • TweetyBird

    No…I made my point. Tudi ti si zabiti desničar.

  • Anton

   Potem pa pazi na besede.

  • pesjanar

   Saj ne morem verjeti da ste lahko ljudje tako pokvarjeni in naivni,morda ste levi mazohisti,bolj kot vam uničujejo vse kar je normalnim ljudem sveto to je dostojanstvo ljubezen do domovine lomijo duha ker vam rok ne morejo,te imate kot pravoverni levičarji globoko v žepih,po navadi sosedovih bolj ploskate sprevrženi levi ideologiji.V Sl so tatovi družbenega premoženja izključno levičarji zbrani pod perutjo veleizdajalca iz murgl,ampak to ni nič jebeš tistih nekaj miljard,za vas rdeče podgane je to normalno,kar je za poštene državljane kriminal.Tebi priporočam da uporabiš drugi nick,svetujem ti da uporabljaš nick posrani ptič….

  • macon

   Taki kot ti ste praktičen dokaz obstoja režima, ker kje drugje kot v režimski državi bi se nekdo trudil tako lagati.

   A imaš na uro ali po zapisu ali je to kaka akademska FDV ali FF naloga?

 • Morala

  Zakaj se naša politika vsepovsod vmešava? Doma pa pravo smetišče…

  • TweetyBird

   Ko bo skrajna desnica na smetišču zgodovine bomo postali ekološko zelena republika.

   • sprehajalec

    Bo šlo v kurjo glavo?

    Nemčija;

    Ultra levica = Antifa razbijači in posamezniki po zaporih, Bader Mainhof in Rdeče brigade kompanija.
    Normalna Levica = Socialdemokrati.
    Desnica = CDU, AfD

    Slovenija:

    Ultra levica = SD, pa priveski, LDS, Moralni, Naprej, Nazaj, Pozitivna, negativna Slovenija, Zares, Zahec itd, itd.
    Normalna levica = je ni
    Desnica = SDS.

    Slovenija zaradi totalitaristično popačenega družbenega razvoja pozna samo skrajnosti, tako so ZSMS Mladinci hoteli reformirati Partijo (oziroma zasesti položaje) v smer zahodno europske Ultra levice. Kar jim je uspelo.

    Vse kar je desno, se pa smatra po kominternovski formuli iz 30tih let za slabo in Adolfovo.

    Popačen pogled na svet, ki kreira popačeno zunanjo in notranjo ter gospodarsko politiko. Čisto simpl.

    • Goran Hvala

     Tak kot se smatra vse kar ni desno da je komunisticno…nimas kaj..vsak svoje goni..sam da desnakov je sam ene 20% mogoce….levakov ene 40%…kar ostane smo pa tisti ki vidmo da so prej nasteti vsi isti sam barve menjujejo kakor je modna muha so pa vsi tam ze 25let+ pa vsi fine dnarske cuzajo…to je vse…

     • sprehajalec

      Z zaostrovanjem finančne situacije v državi, se bo desnica krepila.

      Ja, pri nas je dejansko tako, ker je to dežela ekstremov, kjer razvoj ni bil normalen. Če se slovenska levica pozicionira na ultralevico, potem res ni daleč od komunizma.

     • Goran Hvala

      Desnica bi se krepila ce bi bla desnica…tak so pa jansisti…vedno isti %…

     • Steiermark

      Hvala Bogu, da so, edini pravi z desne, SDS z našim osmosvojiteljem na čelu – vedno isti! Zavezani Sloveniji in Slovencem, ter poštenju in ustvarjanju boljših življenskih pogojev, za vse in ne kot tvoji smrdljivi jugokomunajzarski nje njeee, idioti, ki še vedno ropajo, kjerkoli morejo in jim nikoli ni dovolj, ter za to koristijo kredite, katere moramo odplačevati delovni ljudje in tudi upokojenci, v Sloveniji”!

     • Goran Hvala

      Ja ker desnaki delajo vse zastonj…se place ne prejemajo baje…jj ima placo sam od prispevkov svojih vernikov…cist drgac kot levakarji ki prejemajo placo iz proracuna…..;-)

     • Steiermark

      ja, zato pa tvoja jugobosanka, čefurka, ki je zahtevala, da se znižajo na minimalca je sedaj, ko se šopiri s svojimi rodžaki, kar v parlamentu, kamor si hodi luftat svoje spolne organe, ker “subota” (da bi se umila), ni vsak dan in pri vas z balkana je v navadi, da “jedva čekate subotu, da se okupate”, če jo pa slučajno preskočite, potem pač čakate naslednjo…..tudi tebi se to pozna……

     • Goran Hvala

      Se bolj se pozna teb se mi zdi…ker se tolk z drugmi obremenjujes…;-)

     • Goran Hvala

      Bivsi komiji pac…

    • Steiermark

     Sprehajalec, prav nazorno si napisal, vendar mislim, da v kurjo glavo vseeno ne gre, ker je premala….

   • Morala

    Prvo je potrebno v vaših vrstah spremeniti mišljenje in skrajno levico odstraniti na smetišče…levica je zakockala svoj obstoj…

   • Steiermark

    Potem bi pa že morali biti, saj ste ravno vi levaki “skrajna desnica – levica in fašistični komunajzlarji”, ki ste hujši od vseh nacistov oz. ste kar njihovi kameradi….

  • sprehajalec

   Gre za notranjepolitične namene. “Da se pokaže ta belim” in se vrne na smernice politike neuvrščenosti izpod peresa dr. Antona Beblerja iz Dolančevega Faksa za Bežigradom in filozofiji Univerze Edvarda Kardelja Speransa.

   Že zdavnaj sem povedal, da se slovenska gospodarska politika kreira na Ljubljanskem magistratu, Zunanja politika in državna filozofija pa na Metelkovi in v Rogu.

 • Dostmamrecesije

  Samo še enkrat naj en reče, kako je komunizen zlata doba. Ja, za ene, kot so prebivalci Morgelgrada – Murgelstadta.

 • totex39

  J. Krljić no pa še ena ćefurka od nje pa res ni kaj drugega pričakovati. No pa smo spet pri nacionalni TV, ki bi jo že zaradi takih priseljencev, ki jih imajo zaposlene morali nehati plačevati in vzdrževati. Sam roj teh ćefurjev se gnete vsepovsod.

  • Prom

   Tako je, poleg krljiĆeve bi blo treba tud tegale novnega šokiĆA spravit iz medijev! TU JE SLOVENIJA!!!!

 • Dostmamrecesije

  Jasna Krljić Vreg jaz sem najprej prebral Jasna Krljić Vrag :):):):):):)

  Ta RTV je pa res en velik Vrag

 • učko

  Rdečkarska fašistokracija zažrta v vse pore družbe, tako tudi v državne medije !

 • garfi

  ta poplava iĆev pri protiSlovenskih leviČarjih ni slučajna
  lepo se dopolnjujejo v nestrpnosti do Slovencev

  • Goran Hvala

   Hudo je ko vidis ice pr desnakih…se novinarji na novi…sami slovenci..;-)

  • FSOS

   RES ZAKAJ NOVINARJI NA NOVI NISO NAŠI LJUDJE, tale na iĆ na vsaki novici – NI ZA VERJET!

   ko bo SDS zmagala bo temu IĆanju konec “!!!!

 • Frank Novak

  Ste videli, ni ga samo prevpila, pljunila mu je v obraz in ga vrgla s stola. Sigurno je bil v njo preoblecen Kucan…

  • stajerc5

   A-a, taksen je kucko v resnici, drugace je maskiran…

  • Sobor

   ja škrat mali murgeljski res … Nikjer nam ne da miru!

 • Claudio Moro

  PREKLETI KOMUNISTI!!! SDS! SDS! SDS!

  • Branko

   Ja saj so v SDS sami komunisti.

   • T-Rex

    v tvoji glavi so pa res

  • Vera

   Če že pišeš komentar,potem ga napiši, da bo vsem razumljiv . Kaj ima stranka SDS s komunisti ? A ne bi raje napisal : Komunisti nam slabo vladajo, zato želim, da vlado prevzame desnica !

   • Miro

    a si premlada da ne veš??? SDS ima svoje prednike v KPJ

    • Vera

     Ti si imel še dudo v ustih, ko sem jaz trpela zaradi komunistov !

 • Claudio Moro

  CEFURKA!!!!!! VRNISE TJA DOL!!!!!

  • sodnikisozločinci

   Kako pa veš, da je prišla od spodaj? Kaj pa, če je od zgoraj? Kaj pa je to cefurka? A se tako govori ženskam, zakaj je raje ne povabiš na kavo, si mogoče peder?

   • Solaom

    ti prasec levosučni, boš Slovence na kave s čefurkami vabilll! so na novi napisal, kakšna je violeta tomič, vsa zgubana pa s podočnjaki!!! take so te migrantske!

 • Goran Hvala

  Kdaj je pa ze zid govoril resnico??…hahahaah

  • sprehajalec

   Za levičarske antisemite tvojega kova nikoli ne bo govoril resnice. Prav o teh govori dr. Vojtic, ki jih je polna Slovenija in stresajo levičarsko sovraštvo do judov po portalih.

   • Goran Hvala

    Ja cak mal..a ni sovraztvo demokraticno…demokraticnopas ej mi to stalno pravite na tem portalu…mas vso pravico sovrazit…eni komuniste eni muslimane eni crnce itd…a je slucajno kje kaksen podakt demokracije kjer pise da zidov pa ne smes sovrazt?…ce pise takoj neham…vse po zakonu..

  • T-Rex

   Kdaj je pa levak že govoril resnico…..

   • Goran Hvala

    Sej pravim..takrat kot zid…

 • Slovenka

  SDS, zmagaj. Slovenija te potrebuje.

  • sine

   Se strinjam !

 • Sadako

  Židje se znajo vsaj braniti za raziko od katoliških buteljnov.

  Dodaj na: Facebook Twitter
  Lani skoraj 100 napadov na kristjane v Nemčiji
  2. 2. 2018 | Mojca M. Štefanič

  V lanskem letu so v Nemčiji zabeležili skoraj sto ciljnih napadov na kristjane, med njimi umor, devet telesnih poškodb in požig, kot so poročali nemški mediji in se ob tem sklicevali na podatke nemškega Zveznega urada za kriminalistiko. V približno četrtini primerov so bili napadi usmerjeni na cerkve in krščanske simbole. V najmanj 14 primerih so prosilci za azil in begunci storili »krščanstvu sovražna kazniva dejanja«. Do umora je prišlo aprila 2017 v mestu Prien ob Kimskem jezeru in ga trenutno obravnavajo na sodišču.

  Bavarski notranji minister Joachim Herrmann je v pogovoru za medije dejal, da integracija v Nemčiji pomeni »brez kdaj in ali« sprejemati kulturo zahodno-krščanskih vrednot. »Kdor želi živeti tukaj, se mora nujno odpovedati krščanstvu sovražni miselnosti«, je pojasnil Herrmann in dodal: »Sicer v naši deželi ni dobrodošel.« To ni le želja, izrečena beguncem, ampak »nujna zahteva«.

  Politik v nemškem parlamentu, Ansgar Heveling, je pozdravil dejstvo, da je zdaj znana razsežnost napadov. Po njegovem mnenju je število 100 kaznivih dejanj, naperjenih proti kristjanom, »zelo alarmantno«. Pomembno je storiti vse, kar je mogoče za zaščito kristjanov in krščanskih ustanov. Te napade je treba ostro in dosledno kazensko preganjati. Če obstajajo »luknje v zakonu«, zaradi katerih bi se storilci lahko izognili kazni, »jih je treba zakrpati, ko je bilo to storjeno ob antisemitskih napadih
  http://www.druzina.si/icd/spletnastran.nsf/all/2135EFF081CBC509C1258228003DD807?OpenDocument

 • Jure kavčičeu

  Tudi Švedska je ujetnica jugoslovanske politike. Švedi so bli glavni v gibanju neuvrščenih. A niste vedl?
  Mimogrede… tako zanimivo mi je vse skupaj. Najprej se vsi repenčite, da smo slovenci neki podložniki ZDA in delamo kar oni hočejo… Sedaj pa poskušamo za spremembo nardit nekaj dobrega, odločnega, se pa zgražate in vpijete, da kao nebo to koristlo nikomur. Razen seveda parim miljonom Palestincev, ki jih Izraelci po milji volji streljajo in bombardirajo tja v tri krasne.

  • sprehajalec

   Kauč čescu, “švedi” se je včasih v Jugi reklo “ta spodnjim”. Verjetno imaš te Švede v mislih in potem ti lahko pritrdim, pa niso bili glavni Švedi samo pri neuvrščenih, tudi pri fuzbalu so bili glavni.

   Če je priznanje nečesa, kar levičarji imenujejo palestina nekaj dobrega, potem je enako dobro tudi, če sosedu ves skidan sneg zmečem na njegovo dvorišče….

  • Meho

   Pa to ne moreš verjet !!!!!!! ŠVEDI SO BILI V GIBANJU NEUVRŠČENIH ????
   .
   Pa daj človek, usmili se, sem skoraj crknil od smeha. Tudi Švicarji niso bili nikjer uvrščeni, pa to ne pomeni, da so bili v “gibanju neuvrščenih”.

   A ti sploh veš, kaj so bili Neuvrščeni. Združba diktatorjev, ki so bili neuvrščeni samo na papirju. Itak je bil glavni namen neuvrščenih, da se prodaja orožje, prodaš enemu afriškemu diktatorju, da se lahko tolče proti drugemu afriškemu diktatorju, po možnosti prav tako neuvrščenemu. Pa ne samo afriških, na primer Irak proti Iranu.

   Sem prepričan, da si ti eden tistih pametunov, ki trdijo, da je Švedska socialistična država. Ne, pametni, socialna država ni isto kot socialistična država.

   • Jure kavčičeu

    Pa a me imaš za debila? Če ne vidiš sarkazma potem bodi raje tiho in se sploh ne pogovarjaj z ljudmi. Hvala

  • Caetano

   Svedska je bila nevtralna in ne neuvrscena. Kar je velika razlika. Poleg tega so pa neuvrsceni bili sponzorirani od ZDA in zahoda oz. prostozidarjev, ker je bilo treba nekako zagotoviti, da kolonije, ki se osamosvajajo ne bodo prisle cisto pod sovjetski vpliv, kar je bila takrat realna nevarnost. Zaradi tega je tudi Tito v dolocenem obdobju dobival res kar precej denarja, ki pa je bil tudi precej slabo porabljen. Nekdo drug bi s temi sredstvi naredil iz cele Jugoslavije Svico.

 • Slovenka

  RTV potrebuje deratizacijo.

 • T-Rex

  RTV rdeči kurbenhaus

  • Miro

   kaj pa pol Rosvitka Peskarca tam dela? aja kurbenhaus

 • Slovenka

  Jugovina v naši deželici se je očitno tako zaredila in razmnožila, da že ogroža Slovenijo. Ob tem moram poudariti, da poznam kar nekaj spodobnih in poštenih ljudi s tega konca, ki spodobno govorijo slovensko, očitno pa prevladuje svojat. Bom dočakala dan, ko bo ta sodrga v Sloveniji skopnela kot sneg spomladi? Upam samo, da ne bomo namesto njih v državo dobili še hujše primerke, ‘strokovnjake’ iz Tretjega sveta in na ta način šli z dežja pod kap. Bog čuvaj Slovenijo.

 • Ribič

  Ne vem zakaj se ne vpraša Leva Krefta, saj je nek Judovsk funkcijonar. Viktor Žakelj pa Evangeličansk. Partija ma vse pokrito.

 • luckyss

  Do danes je od 193 članic Združenih narodov priznalo državo Palestino 136..
  Palestina je med prvimi priznala Slovenijo..
  Glede na to, da se imate za verne…Palestino je priznal tudi Vatikan…

  Saj vem …nekdo vam je twitnil navodila, sedaj pa zagovarjate nekaj o čemur kot običajno pojma nimate ;))

 • Caetano

  Ta Jud dr. Vojtic je povedal golo resnico. Jugoslovanska udbovska diktatura se je bratila s palestinskimi teroristi in to se nadaljuje se danes. Naj pa se dodam, da je Tito sprva po Stalinovem navodilu zalagal Izrael z orozjem, dokler je komunisticna banda mislila, da bodo s pomocjo levih sionistov, ki so takrat vodili Izrael sirili komunizem po BV. Ko je to spodletelo in so si Izraelci nasli glavnega zaveznika v ZDA so pa komunisti jezni usmerili v podporo Arabcem.

 • TweetyBird

  Aha, torej se na Nova24tv greste umazanih igric. Potem pa poglejmo nek drugi primer antisemitizma… Antisemitizmi Bernarda Brščića seveda niso mogli ostati neopaženi. Prvi ki je javno odreagiral na Brščićev antisemetizem je bil Robert Waltl, direktor Judovskega kulturnega centra v Ljubljani. Bernard Brščič mu je nazaj zabrusil, da je “PEDROVSKI MULTIKULTI AKTIVIST” ????

  • TweetyBird

   Brščičev izpad sploh ni bil naključje, osamljen spodrsljaj osamljenega skrajneža, morda bolnika, ampak je le vrh ledene gore slovenskega desničarskega revizionizma.

  • MladiLiberalec

   To zadnje je pobral od homofoba Putina ki je tudi njegov fan. XD

 • RATATA

  Pogoj, da te zaposlijo na rtvSlo je, da si čefur ali pa potomec/naslednik morilske komunistočno lopovsko požigalske zalege!

  • Miro

   če bi bilo to res pol ne bi bilo nobenega poslanca SDS v parlamentu, ampak bi bili vsi zaposleni na RTV

   • RATATA

    Popij malo vode, malo si jo pa zlij na tilnik, morda boš dobr za kakšno minutko, dve. Globoko prizadet si Miro. Malo pa tudi notranje gniješ.

    • Miro

     janeza vpraš, če men ne verjameš…. resnica boli

     • RATATA

      Jaz sem Janez.

     • Miro

      sožalje

     • sine

      Janeze imam najrajši.

     • RATATA

      Jaz imam pa najrajši Ančke, Zinke, Zefke, Zofke, Mojce, Marije, Zale, Urške, Julije ….

     • komar marko

      ah, naši rdečkoti so še vedno v letu 45. Ne bi mečudilo, če bi od HRČKOV zakupili Goli Otok!

     • Caetano

      SDS je edina stranka v kateri so se poslanci morali pisno obvezati, da niso bili v casu diktature cinkaroski udbovci v sluzbi CK KP.

     • luckyss

      A Janez tudi…

     • xtc

      Preberi najprej kar je zapisal nato komentiraj bumbar-še prečitati ne znaš.

     • Miro

      a so te takole v cerkvi učili

     • xtc

      Še posebej enkrat zate bumbar preberi točno kaj je gornji komentator zapisal nato piši komentarje ne idiotizme.

     • Miro

      joj kaj bo pa bogec reku, da se takole razburjaš…in tako lepo krščansko vzgojen….

     • xtc

      Glej bebo jaz govorim o vsebini posta ne o cerkvi in tvojih blodnjah,če nisi sposoben prebrati in razumeti posta ne komentiraj in ne izpadaj bebo.

     • Miro

      ja bebo, a ne vidiš da komentiram tvoje neumnosti, ne pa posta….

     • xtc

      Vidim ,da pišeš neumnosti bebo.

     • Caetano

      On je bil zrtev in udbe in KOS-a.

     • luckyss

      Dober vic ;)))

     • Caetano

      To je trpka resnica!

     • xtc

      Glej bebo,če pravte,da je Janez domobranc-a si ti kaj spil čudnega?

     • Steiermark

      Potem pa vzami kakšno protibolečinsko, če te zelo boli….

   • sine

    Miro dobrega mikrokirurga rabiš. RATATA ima prav.

 • Anton

  mislim,haloooo ,kdo je to babše učil bontona, sedi cvek.

  sarkazem press

 • MladiLiberalec

  Mene je Spreho pregovoril z ekonomsko logiko da je treba gledati na to da imamo od Izraela dosti koristi od Palestincev pa ne. In da se nam sploh ni treba izpostavljati. :D

  Upam torej da se bo po tem ravnala tudi vlada. :D

  • luckyss

   To je tipično “rit nastavljaški princip” ki so ga prakticirali že belogardisti..
   Tudi, če bi takrat zmagal Dolfi, ne bi bilo bistvene razlike…namesto jam bi bile peči…Noben diktator namreč ni tako butast, da bi zaupal izdajalcem lastnega naroda..
   Genska “napača”, ki jih postavlja na obrobje še dandanes..

   • MladiLiberalec

    Sorry ne razumem primerjave. XD morm pa priznat da se je Spreho res potrudil z argumenti ki jih razumejo liberalci:D

    • luckyss

     Resnice pač ne določa interpretacija le te…

     • MladiLiberalec

      Mal si res weirdo. XD okupacijo ne primerjat s priznanjem Palestine saj nas niso okuporali ne izraelci ne Palestinci. XD

     • sprehajalec

      Kakšna okupacija pa? Palestine? Čigava okupacija? So izraelci okupirali Palestino ali kaj? Tam so bili od Davida sem v večini.

     • MladiLiberalec

      Slovenije sem mislu :D

     • sprehajalec

      Ma kakšna resnica. To je samo tvoja resnica. Pa še ta je kreirana v sumljivi glavi.

    • Sadako

     Nemci bodo za Hitlerjev plan žrtvovali svoje punce. Ostali bodp brez punc in plan jim bo propadel.
     SS Handžar projekt iztrebljanja Židov je v teku. Samo bo sfalil.

     • MladiLiberalec

      I see :D

   • Caetano

    Ne govori neumnosti. A so ti to povedali v agitropu Kominterne in se vedno ne znas nehat ponavljat?!

    Sploh ves kdo je zastavil politiko do Slovencev po kapitulaciji Italije? Dr. Rainer. In cilj te politike je bil povecati koncesije Slovencem z edino izjemo Stajerske, za Gorenjsko pa je bil pripravljen na kompromise. Saj je bil takrat sploh cilj nemske zunanje politike, da se pogodi z zahodom ali vzhodom.

    In sploh nikoli ni bil nemski nacrt, da bi Slovence pobili ampak, da bi iz enega dela Slovencev – po nemskih teorijah so to bili poslovenjeni Germani naredili nazaj Nemce. Nezeljene bi pa iz svojih obmocij izgnali.

    General plan Ost ni nikoli sploh veljal za Jugoslavijo. Vecino okupiranega ozemlja Nemci niti niso vzeli zase. Hoteli so, da bi jim to ozemlje posebno Srbija sluzilo za bodoce industrijsko zaledje, ki bi ga izkoriscali. Balkan ni bil v prioriteti nemske politike. Nemcija se je hotela z balkanskimi drzavami pogoditi. V vojno jo je v bistvu potegnil italijanski napad na Grcijo.

   • Sadako

    To je res. Dokazalo se bo, ko bodo muslimani izdajalke Nemškega naroda Mie in Marie…
    Ups so jih že.

   • sprehajalec

    Luckyass, nekoč sem ti že povedal, da ko se boš izkazal z nekim dejanjem, da si bil pripravljen tvegati zdravje in življenje za neko idejo, potem se pa oglasi. Dokler boš pa druge silil, da to počnejo, boš pa nič drugega, kot usrana in ne srečna rit.

    Kot španski borci, ki so začeli z komunistično gverilo v Sloveniji, ampak glej čuda, skoraj vsi so preživeli, z redko izjemo Rozman Staneta, ki je pa umrl v kao sumljivih okoliščinah. Kot Hercegovci na Gorenjskem, ki so po urbanem mitu Panzerfauste naslonili na trebuh pa sprožili, ko so jih našli.

    Tvegaj ti tvoje lastno zdravje pa življenje, ne obsojaj drugih, ki so življenje izgubili, pa verjetno niso hoteli.

    • komar marko

     jap, vsi slavni so preživeli. Edino za JJ so panični, ker je obrambo vodill iz CD. vsi rdečuhi pa so se takrat poskrili, ko je pa minilo so začeli poskakovati. Lahko imena!

     • Miro

      kaj pa ti veš ko nisi bil zraven… tale tvoj Janez se je skrival po ljubljanskih kleteh, ko pa se je pojavil na TV pa je bil ves presran…

     • sprehajalec

      Verjetno sploh tega nisi videl, ampak je rekla kazala informacija.

      Ivana janeza so v resnici takrat vsi potihem kleli, ker se je zdel preveč odločen in napadalen. Velika večina bi takrat popuščala.

      Čisto nasprotje od tvojih informacij.

    • Caetano

     Ne razume, da so si komunisti izmislili, da hocejo Slovence, Hrvate in Srbe ter druge Nemci pobiti. To je bilo samo navidezno opravicilo za njihov revolucionarni, avanturisticni in nevojaski nacin odpora.

  • sprehajalec

   Bravo.

  • komar marko

   od IZRAELA je imel korist tudi Palček Smuk, pa tanke T55 so nam renovirali za ceno ENE patrije pol pa direkt v muzej! Le kdo je to izpeljal in zakaj?

  • sprehajalec

   Na začetku slavnih nakupov amaterskega pisca člankov o vojaški tehniki in amaterskega ljubitelja letalstva Kacota, ki si je prislužil naziv “Železni”, ko je s svojim avtom čelno napadel hrvaški avtobus na Kacinovem klancu pri Tržiču, je bil glavni trg nakupov Izrael. takrat je bil celo sklenjen nek sporazum, da se nakupljena tehnika odplača z protidobavami slovenskega gospodarstva. in Izraelci so res skakali naokoli po Sloveniji, kaj bi se dalo kupiti. Kako je bilo speljano, ne vem, verjamem, da se je potem šlo na keš, saj so bile provizije dobre.

   Šušlja se, da je Iskra commerce takrat posredoval nakup vojaških pilatusov v Švici (mimogrede tudi za to se je reklo, da se bo zapiralo s protidobavami) in vzel 2% posredniške provizije, ker je bila tam Kacinova. Zlobni jeziki pač….

 • domovina mili dom

  Res je čudno, plačuješ pa ne smeš povedati svojega mnenja.

  • luckyss

   Če misliš na MMC, potem se strinjam ;)

   • komar marko

    a si mislil MIRO,.MIRO Cerar, tako kot JAMES, JAMES BOND?
    Sam se mi zdi da je bolj knofek pri gatah, še mal pa bo sfrčal!

    • luckyss

     Mirči vsaj škode ne dela v času debelih krav..

     • domovina mili dom

      Kako ne, deli plače in širi javni sektor za dodatno 1 milijardo.

     • komar marko

      uf, škode je naredil preveč. Od tega, da se drugi tir ne gradi, do ŠTRAJKOV, dviga plač direktorjem, čakalnih vrst v zdravstvu, dviga davka, nerešenih zadev glede pranja denarja, OPRAŠČANJE in uničenje dokazov za šerifa, PLAGIATOV, stalne pripravljenosti…. abo dovolj???????????

     • luckyss

      Za drugi tir ga jebete tu prisotni, pri plačah direktorjem se je usral, prav tako je zajebal pri sirskem brivcu, kar si pozabil ;)
      Ostalo je znosno in se pokrije z rastjo gospodarstva, ki bi bila še večja brez SDSovskih polen..

     • komar marko

      in kaj je CMERAR naredil za gospodarsko rast. Le zakaj ni ukinil neki ZUJF, ki ga je JANEZ izdelal? Nima oneta. zakaj je povečal število zaposlenih v JU za 50.000. Zakaj se je izselilo 20.000 SLo državljanov ob uvozu 21.000 tujcev? Ne blejaj norosti!!!!!!!!!!!!

     • Luiggi

      No pejt se ti mal srat,yes Lucky ass!!!…Le kaksna polena,se trske ne,si pa res bedak!!!Kdaj pa je koalicija sploh sprejela en sam predlog podanega od SDS-a???

  • xtc

   A ti ni jasno,v komunizmu si zato ,da služiš in plačuješ-mnenja piše Partija.

   • domovina mili dom

    Dobro opazuj. Ko bomo desni komentatorji rekli zeleno, se bodo rdeči osebki zapodili v zeleno sfero……

    • komar marko

     ah, saj so res revčki zaradi KONSTANTE. pač pameti je za ene zmanjkalo, zakaj pa so bili hlapci?

     • domovina mili dom

      Če bomo začeli hvaliti teroriste, bodo takoj kontrirali.

 • xtc

  Levaki kar napreje mešajo d************* enkrat vreščijo ,da so Judje fašisti,drugič napadajo Bršiča ,da je anti semit oz. da širi sovraštvo do Judov. skratka tumbajo emkrat sem enkrat tja.
  Realno vprašanje pa je res to ali je bilo Judov res pobitih šest miljonov ali ne,dejstvo je ,da je šlo za načrtno iztrebljanje ali je 6 miljonov realno ali je štiri ali 8 najbrž zagotovo neve nihče, bi pa znalo biti,da pa je 6 miljonov realno res povezanih z verskim izročilom.Seveda pa se izpostavlja le en del zgodbe o pobojih Judov -to je Delavslo socialistični zelo pa se molči še o onem drugem,Komunistično socialističnemu ,ki nima kaj dosti manj Judov na vesti in je prvemu celo le te dostavljal s svojih obočij.
  Skratka trmasto vztrajanje nekaterih Judov ,da so pač Nemci večno odgovorni za izvršeni zločin je malce čudno,saj mlajša generacija nima nič s tem in ne more biti obtožena nečesa kar ni storila ona,no ravno temu v brk se je postavila nova situacija,ki jo je zakuhala multi kulti Gela,z uvozom muslij in afrosov,ki so složno skupaj pritovorili neustavljiv val antisemitizma in antikrščanstva in dejansko absurdno Nemce kot Jude postavila pred absurdno dejstvo,ali začno z roko v roki zidati raufnke ali pa so oboji na listi z odstrel te drhali ,ki rine v Evropo.

  • Sadako

   Judje bodo obranili svoj Izrael, krščanski luzarji pa Evrope ne bodo.

   • Svele

    Krsna Slava i tri prsta.

  • luckyss

   Priznavanje holokavsta ne pomeni da ga lahko Židje sedaj izvajajo nad Palestinci…
   To je za vas očitno že “višja matematika”…
   Sicer pa razumem vašo zmedo….Med vojno ste pomagali Dolfiju “filat” peči, sedaj pa je nekdo twitnil, da so Židje O.K.
   Res je problem, ker tukajšnje ovce nimate lastnega mnenja..

   • Sadako

    Moji predniki so bili partizani. Kaj pa zdaj?

    • xtc

     Torej?
     Smrdijo ti noge in smrdi ti iz r********* in iz r**** ti rastejo ščetine-OK?

   • Sadako

    Adolfina hoče z Židi filat peči in zato uvaža Handžar SS.

    • Svele

     Vratit če se Valter ljubit če vam mater

   • domovina mili dom

    Žalostno je da levičarji uporabljajo holokavst za politične namene. Žid je Žid, prej in sedaj.
    Malo razmišljaj zakaj je do tega prišlo pred 70 leti in zakaj sedaj Erjavec ščiti Palestinske teroriste. Torej so levičarji nagnjeni k ponovitvi Hotlerjevega dela. Malo pomisli, a bo šlo?

    • luckyss

     Holokavst je dejstvo, kot je dejstvo tudi nasilje Izraela nad Palestino…kaj ti tu ni jasno ?!

     • komar marko

      in kdo je pobil športnike v MUNCHENu in razbijal letala? IZRAEL? PEREZ?

     • luckyss

      Akcija-reakcija tele mamino…

     • komar marko

      a res?

     • xtc

      Definitivno ne,kajti komunisti so oboroževali in financirali palestinske teroriste,da so pobijali gnile imperialiste kamor so prištevali tudi Žide zaradi povezav z ZDA.

     • komar marko

      jap tudi naš TITEK!

     • luckyss

      Ja, pravilno…

     • xtc

      Torej se strinjava v tem ,da Judje pošteno-izbrišejo palestinske teroriste z obličja zemlje saj so izvrševali teroristična dejanja-no vidiš ,da se strinjava.

     • luckyss

      Pravilno je bilo oborožiti borce proti cionistični bandi..

     • xtc

      Ne pravilno je popokati teroriste,zopet nekaj mutiš.

     • Luiggi

      Ja judje so pobili svoje,ker so vedeli,da bo nekdo drug kriv!!

    • komar marko

     jap partizanski način vosjkovanja. Spravociraj in imaš LAŽGOŠE in nekaj spomenic!

   • xtc

    Judje nič ne izvajajo,Arabske pritepence bi že zdavnaj morali spoditi nazaj tja od koder so se na silo privlekli,ko so Judje pričeli delati državo.

    • domovina mili dom

     Koder je meja Izraela, je vse zeleno. Onkraj je puščava. Torej puščavniki nič ne delajo, s kurcem po pesku šarijo in čakajo, da se jih nafutra.
     Tipična komunistična manira, živeti na tuj račun.

     • xtc

      Zakaj misliš ,da je nastal Palestinsko Izraelski spor?
      Komunizem in seveda Judje so delali in ustvarjali državo Arabska banda pa je hodila krast na njihov trud in ko so prvi dobili šibre v rit se je začelo.Arabska drhal je mislila ,da so Judovske njive samopostrežba zastonj Judje pa sužnji,no oni se s tem niso strinjali pa je bila vojna tu.

     • domovina mili dom

      Če komijem zmanjka gradiva za spore, si pa izmislijo strojane.

 • komar marko

  ne se smejat, luckasti ali as ščetinko danes ni bil na terapiji BUTN SKALA!

  • sine

   Čaka mikrokirurga, da mu podstavi možgane.

   • komar marko

    ni pomoči, samo KROŽNO GOPODARSTVO v digitalni obliki ga reši!

 • mapu

  Ja, pa moramo res imeti voditelje na tv z neki čudnimi priimki..(ić).

  • domovina mili dom

   Slovenska abeceda ima samo 25 črk.

  • Sadako

   Kaj je narobe z IĆ. Brez Karađorđevića bi ti imel pokrito mamo in posiljeno hčerko.

   • alef

    Kaj se boš ti revež skliceval na Karadžordževića! On je bil kralj! Tvoj idol pa je neki Broz, baje iz Kumrovca, to sicer ni zanesljiv podatek, a se ve kdo je to. Ustanovil je “neuvrščene”in jih šuntal ene proti drugim, vsem pa prodajal zarjavele puške iz prve svetovne vojne. V času njegovega prizadevanja za mir po svetu, je bilo po cvetu čez 60 vojn in revolucij. In seveda velika revščina povsod. V vseh so bili vpleteni komunisti. Kar ga ni več na svetu,, veliko narodov v bivših neuvrščenih deželah mirno živi in se razvija.

    • Steiermark

     kdo pa je potreboval to srbsko navlako in golazen, s titom in karadžordževiči na čelu?

     • druže Tito

      Kdo pa rabi nemške lezbače v Sloveniji? Take k si ti?

     • Steiermark

      No, druže tito, poleg tega, da si bil pedofil, si tudi pederajzl in psihopat, za krinko pa še imaš ob sebi, najverjetneje kakšno lezbačo, in to balkansko, tako kot si tudi ti!

     • druže Tito

      Nazadnje sem tebe zlorabil in zdaj si drek kakršen si! Da ne nihče od lastne desne še povoha ne!

   • sodnikisozločinci

    Turkov nas je rešil Andrej Turjaški z zmago pri Sisku, kjer je bilo ubitih več kot 20000 Turkov in manj kot 20 Slovencev, pri čemer ne gre pozabiti, da je Turke vodil Hasan paša Predojević, rojen kot pravoslavec Niko Predojević, ki je pri 20 letih prestopil v islam, da bi lahko ropal in pobijal po Sloveniji.

    • Steiermark

     in izgleda, da se je medtem zelo razmnožil, ker imamo vedno več teh turških hlapcev, ki nas ropajo in uničujejo ….

   • Steiermark

    aja, tako, kot so delali srbi, po 45 letu, v Sloveniji, ko niso imeli več karadžordževiča ampak tita, ki je bil zelo izkušen v posiljevanju, tako da je tvoje rodžake, srbske koljače tudi izuril v tem “sportu”, razen v klanju in ropanju?

  • komar marko

   kako pa naj se drugače pišejo če pa imajo MEKANOG????????????

   • sine

    katastrofa !!!

   • domovina mili dom

    Vsi tile balkanezarji naj si gredo pogledati priimke svojih “zemljačin” po zahodnem svetu. Morda tam dobijo idejo o spreminjanju priimkov v gostujočih državah.

   • Steiermark

    nekateri pa, da so bolj podobni svojemu velikemu “očetu” titu, pa nimajo samo mekanog ampak tudi posušenega – kot tito!

  • Sadako

   Brez Miloša Obilića bi tvoja sestra hodila naokrog v črni smetarski vreči.

   • xtc

    Če bi čakali na Srbe bi ti še Dunaj zapravili.

   • Steiermark

    …..a v takšni, kot tvoja?

   • Svele

    Sadako hoce umreti v fašistični Sloveniji.dolazi vlad Vladimir Putin .fašisti nema sta da brinete sigurno čete da poginete.ja ljublju mat RASIJA i Vladimira. Fašisti bled nahuj

   • Tone

    Srbi pred muslimani še sebe niso obvarovali. koristni so postali šele, ko jih je Avstrijsko cesarstvo najelo za graničarje.

 • marker

  Ali na RTV SLO ni več slovenskih voditeljev in napovedovalcev? Z veliko hitrostjo se približujemo cilju levice novi Jugoslaviji.

  • janez zorman

   Ja, res ironično. Okoli leta 1970 smo v Yugi, po težkih diskusijah dobili slovenski DNEVNIK na RTV. Sedaj, ko imamo svojo državo pa bi naši bratje radi Yugoslovansko TV.

   • komar marko

    ne može YUGA iz naših SOCIALISTOV!

   • radames

    Aprila 1968!!!! Ne 1970.

 • janez zorman

  Leva opcija se na vse pretege trudi, da bi nas sprla z USA in Izraelom. Ne vem kam jih je Putin nategnil ?!

  • komar marko

   ja a niso navajweni drek mešat?

  • domovina mili dom

   Levo opcijo bi lahko nevtralizirali samo s pomočjo zahoda, da se jih odreže od vpliva ruske oligarhije.

   • komar marko

    leva opcija se boji da CRKNE IMPERIALIZEM, torej vir do denarja. samo to jim je potrebno odstraniti!

    • luckyss

     No, to si pa lepo povedal…Brez imperializma bi ZDA v enem letu pobralo in vse njihove vazalne države tudi…
     To se bo prej ali slej končalo in potem bomo hlapčki izviseli kot že mnogokrat…
     Saj je Cankar kar prav imel…” Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!“

     • komar marko

      res si siromak. Ne dojameš da so nam zavladali HLAPCI! ne dojameš da ZDA kljub pljuvanju po TUMPKOTU s strani rdečkotov, beleži RAST in BLAGINJO, kar je v nasprotju z vašo doktrino!

     • luckyss

      Ja, oni imajo rast in blaginjo na račun okupiranih in vazalnih držav..

     • Luiggi

      Zakaj si ostal brez pitne vode???…A ja not si se usral,zdaj pa ni vec za pit!

     • Svele

      Prodali smo vodo gospodarju.hlapcevska logika

     • Svele

      Hlapčevska Slovenija umira.zivela RUSKA slovenija.zivel VLADIMIR Putin Janša je čisto hin

     • xtc

      A to je po tvojem vzrok crknjenja Yuge bili smo hlapčki ZDA?
      Ke s ti en bebo zmeden.

     • luckyss

      Vzrok “demontiranja” Yuge je bil v tem, da bi nerazbita Jugoslavija bila krepko napoti planom CIE in NWO…Torej destabilizacija Evrope, zaplet Evrope v spor ali celo vojno z Rusijo in posledično ponovna gospodarska prevlada ZDA v svetu…..
      Seveda so sedaj ZDA popušile, ker se je oblikovala nova supersila…To je koalicija Rusije, Kitajske, Irana, Turčije in malce podrejene Sirije..
      Pa kaj bi to vam razlagal…čista izguba časa….vaš domet so SDS parole…

     • xtc

      Ma ,ke s ti en butl,Yuga ni bila sekunde rentabilna vseskozi viseča na zunanjih “darovih”,ko darov ni bilo več je crknila no tole čaka SLO zelo kmalu.

     • tohuvabohu

      A si ti kaj takega pojedel?

     • alef

      Naivnež naivni! Koalicije Rusije s Kitajsko nikoli ni bilo in je ne bo. Kitajci vedno z enim očesom gledajo na prazno a bogato Sibirijo, ker rabijo “Lebensraum” (življenski prostor). Rusi se tega seveda zavedajo in so pozorni. L. 1969 so za trenutek pogledali vstran pa so Kitajci takoj testirali njihovo vojsko (spopadi na reki Ussuri). Čim bodo Kitajci ujeli Ruse na levi nogi jih bodo napadli. Amerikanci nikoli niso imeli nikake ambicije vojskovati se z Rusi, nit v času t. i. hladne vojne ne. Turki so pa itak v stalnem sporu z Rusi , od otomanskih časov do danes. Taka koalicija je možna le v tvoji zasanjani glavi, tvoja pobožna želja, hahahaha! A Iran, da bi šel v koalicijo z Rusi? Rusi imajo lahko islamski Iran le za nezanesljiv kanon futer, ne morejo pa se pravoslavni Rusi povezovati v nek pakt z ekstremnimi islamisti. V Rusiji je zelo huda islamofobija, tega ti naši mediji ne bodo niti prišepnili, kaj šele javno obelodanili. Po eni strani so zelo srečni, da so se po padcu komunizma znebili islamskih republik, ki so sedaj države, kot so Turkmenija, Uzbekistan, Tadžikistan, po drugi strani pa so žalostni, Ker se je imperij zmanjšal. Čečenije pa napr. ne spustijo iz rok, ker je tam veliko nafte. Ta bi se hudo rada odcepila. Podobno je še ca. deset velikih regij, ki bi se rade ločile od matjuške Rasije in postale samostojne države. Napr. najboratejša regija Tatarstan v evropskem delu Rusije …,.

     • tohuvabohu

      Cankar je s svojimi norimi izpadi Slovencem naredil nepopisno škodo. Že celih sto let nas vsak rdečkar, ki ima pet minut časa, zmerja s hlapci. Ljudstvu, ki izgubi svoj ponos, svojo vero, svojo samozavest, ni težko vladati. Vladajo mu, pri čemer mu serjejo v obraz in ga zlorabljajo za svoje krvoločne interese, ljudstvo pa vzklika od navušenja. Ja, tako daleč smo prišli. Ivan, hvala ti.

     • Svele

      Hlapec tiho bodi

 • piko8

  Murgl-poni, da komando in družbeno (politični) škodlivi delavci odvzamejo besedo, da resnica ne pride na dan!
  Politika murgl-ponija je Slovencem v pogubo!

 • komar marko

  A je potem kaj čudnega, če CMERKO telefonira na notranje ministrstvo in da ustavni dekret, da mora BRICO ostati nato pa v PARLAMENTU tulijo, da je krivična obtožba ker je naš MIRKO, MIRKO Cmerko!

 • komar marko

  Pravkar so sporočili na radiju SOSEDOVA FRANCKA, da jeLUCKASTI pričel s terapijo NUTN SKALA!

 • Hun

  maslo SDS koalicijskega bestića Kahla

  • komar marko

   bodi previden, ĐĐ imaš pod posteljo!

  • luckyss

   Korla si sicer ne bi upal poslati v trgovino po kruh in mleko…Ker bi zalutal ali pa pozabil…denar pa bi seveda obdržal…
   Vendar ima prav…naša prihodnost je v približevanju vzhodu in višegrajski skupini ali pa bomo postali zahodnoevropsko smetišče za zavržene migrante..

   • xtc

    Jep!
    Drži in čim dlje proč od komunista Putina ,ki se hinavsko za rajo namaka pred popi v mrzlo vodo-komunist prevarant,kot Milče.

   • sunday

    če imaš prav, pač imaš prav!!!

 • lokec

  prosneta

  Krljić Vrego

 • Jožef

  Ali ima smisel komentirati medijske vsebine v mainstream medijih. Nima !
  3/4 stoletja partijske doktrinacije je naredilo svoje. Pomoči menda res ni več.
  Slovenci bi morda našli mirno življenje nekje v zeleni Novozelandiji.
  Gremo se množično preselit.
  Propadli politik Sašo Peče je ob interpelaciji Janeza Janše, slednjega vprašal: G. Jaša, ali boste vi odstopili ali slovenski narod ?. Pošteno bi bilo sedaj, če bi vprašali malo sivolaso plavooko eminenco, ali bo dal končno mir v pokoju ali se moramo zaradi njega vsi Slovenci, ki ne mislimo tako kot on, odseliti ?

 • če smo kristjani

  judovska vera ne mara krščanstvo, nikoli niso marali Kristusa.

  • Stanka

   In zavzeli so cerkev sv. Sofije, ukradli Konstantinopol in klali Cigane na Kosovu.

 • Jožef

  Kaj bomo dobili s priznanjem Palestine ?
  Kaj bi dobili ali izgubili, če Palestine še ne priznamo ?
  Kaj bomo pridobili, če Rusiji zlezemo v r…?
  Kaj bi izgubili ali dobili, če bi se bi bolj navezali na ZDA ?
  Odgovor je, ali NATO z materialno in vojaško pomočjo, ali neuvrščeni, od katerih bomo dobili migrante,
  Neuvrščeni Afriki in Bližnjemu vzhodu bi dajali pomoč.
  Torej, lačni bomo site krmili, tako kot v Jugi.
  Ali Slovenci res to podpiramo in želimo ?

 • Kosobrin

  Morda pa je imela samo minuto še rezervirano za odgovor …

 • terminalar

  Nacionalkino enoumje.

 • Osti jarej

  …..sionisti ,svetovna vlada v senci….

  • Luiggi

   Le kdo je izumil krscanstvo,Islam,komunizem?…Jzus Marija,sami Judje,ti so povzrocili najvec gorja na svetu!!

 • strokovnjakstih

  res je nekulturna tale kljiĆka migrantarska!!!

  ko bomo zmagal z SDS bo konec tega – pa židov pogoltnih tudi!!!

  SDS+MAGA JE ZMAGA S SDS NA ZMAGO!!

  • sodnikisozločinci

   Ne ga srat, no!

 • bisabre

  Sem poslušal posnetek, a je možakar povedal do konca kar se je namenil. Nisem opazil, da bi bil odločno prekinjen in bi mu voditeljica vzela besede, da ne bi mogel dokončati kar je želel povedati. Mislim, da tukaj pa le malo pretitravate.

  • radames

   Ti pač niso znane finese. Z nekim medmetom se je Krljičeva oglasila med njegovim govorjenjem. Zanj je bil to znak naj odneha.

   • nevtrino

    Krljićććeva.

  • novakus1

   ti levouhar nemaren pa tišina!!!! tu dobro vemo, kaka golazen na REŽIMSKEM RTV dela za KUČANA!!!!

 • alef

  Zelo zanimivo je s kakšno vnemo se Erjavec, odkar je bil na nekem zasedenju v Bruslju, prizadeva, da bi to folklorno skupino priznali kot državo. Za tako vnemo je lahko le ena razlaga: neki lobisti (a la Soroš, kateremu se Izrael odrekel, čeprav je po narodnosti Jud), so mu potisnili v žep debelo kuverto. Čeprav ta klovn od Erjavca sploh ne ve kaj se tam dogaja, še manj pa da bi kaj razumel, poskuša sedaj zafurano slovensko politiko še bolj zafurati. Pred volitvami o tem ne sme biti govora! Naj živi Izrael!

  • nevtrino

   Ja, če mu niso (še) kaj drugega ponudili, pa očitno “debelo” kuverto, ali pa mogoče še miss palestina povrhu,… – ali se mu pa je enostavno strgalo …

 • milanček

  pa odakle opet neko govno na ….ić?

  • Svele

   Meni je vseeno kaj bližine pedofil itak izumirate evolucija pač venčkov ne bo razen unih na ič

 • nevtrino

  Lahko kaj drugega pričakujete od še ene jugobutalke ?

 • janez cepec

  pa koji je kurac, tale Vojtic,d e se utika u našo zunanjo politko. če mu ni ušeč, nej se izsel na Zahodni breg, naprimer. njegov moto, (Izraelski) je, de majo čifuti zmerej prou, ne upoštevajo niti ene resolucije ZN, de se jim godi zgodovinska krivica, so pa krivi čist za use pizdarije na bližnem uzhodu in če jih ne bi Amerji podpiral, bi že vidl hudiča. Dolfe je vedu, zakuga jim je kuru pod ritjo.

  • nevtrino

   No, malo se morate zamisliti, malo zbrati, no…

   • sunday

    se žal nima s čim zbrati oz. zamisliti – ni bila narava radodarna do vseh, kar se tiče misli !!!

  • sprehajalec

   Kwaj zej janez, ne maraš čefutov, tko kt tvoj fotr takrt ne, pa usi lewaki, Z socjalistom Adolfom?

  • montyamp

   Pa ne da si imel srečanje s pametjo ???

  • antimur

   Najmanj kar je, bi morali kučanistični “moralni ideologi” tvoje gobcanje označiti za skrajno sovražni govor, toda ker jih podpiraš, tega ne bodo storili, pa ne imej lažnega upanja, da jo boš odnesel tako poceni. Kmalu, se bodo te zadeve uredile, prej kot pizde kučanistične to predvidevate.

   • Jana učak

    Ti pa enako!!

  • Jana učak

   Res si cepec!

  • xtc

   Glej bebo vacleve cepce v kontejner in v Palestino.

 • mare

  Očitno se je Evropa postavila na stran islama, vsi mediji imajo navodila da nam to nenehno trobijo, kar.počnejo muslimani po evropskih mestih, pa skrivajo in ne poročajo. Kmalu bomo dohiteli z blokado informacij S. Korejo.

  • sunday

   kar se tiče realnega in resničnega poročanja o svinjarijah, ki jih počnejo ti hudičevi alahovi, podganji iztrebki po celi eu smo s.korejo že pustili zadaj – seveda z blokado in lažjo močno prednjačijo režimski mediji po vseh eu državah, ob enem pa “nagajajo” – blokirajo malim medijem, ki se trudijo poročati po resnici!!!

   • franci kranjec

    A misliš Nova TV, Si že tako zblojen, da verjameš kaj oni poročajo. Oni pojejo hvalospev le SDS-ovemu maršalu, imajo pa tudi precej nesposobnih voditeljev oddaj s Tomažičem na čelu. Priporočal bi jim tečaj retorike.

    • sunday

     jaz tebi ne bi priporočal ničesar več, če nisi tega razumel – je že za vse prepozno !!!

 • Stanka

  Turki so klali po Balkanu in pobili Armenske kristjane in Turki niso bili Židovske vere.

 • montyamp

  Krljićććć , ka je to ???
  Spet srbska Hrvatica iz Bosne ???

  • ….

   ona je Srbkinja, priimek Vreg pa ima po slovenskem možu

 • Tone

  Kaj pa je sploh bilo narobe, razen tega, da mu je prekinila zadnjo besedo, ki stajo nazadnje izgovorila oba. To lahko vidim pri skoraj vsakih tv poročilih, ko govornik vleče zadnji stavek in ne zna končati, voditelj pa pazi na odmerjene sekunde. Kaj bi pa lahko še povedal?

  • sprehajalec

   Pa ravno pri kritiki politike neuvrščenosti se je zataknilo. Ta je bila opus mundi bivše Juge in sedaj Slovenije, kot njenega edinega dediča…

   • Tone

    Bilo je zadnje vprašanje in voditelji govorca pogosto prekinejo tako. je pa povedal vse, kar je želel. Zakaj zgražanje nad tv prispevkom, drugo je zgražanje nad politiko vlade.

 • Olga_10

  Levičarji bodo “naredili red na bližnjem vzhodu” ? Teroristi (komunisti), ki uničujejo Slovenijo, bodo priznali teroriste (ISLAMISTE ) v Palestini…, ki obljubljajo uničenje države Izrael…. A je to Milanova “intimna opcija”?
  Slovenci! Naženimo levake!

 • Dragan Krstič

  Mnogo bolj nesramno vodenje je pokazala dr. Ljerka Bizilj s partizanskim imenom Stiropor, ko je intervjuvala janeza Janšo in sploh dovolila sramotitev
  dr. Jožeta Pučnika, ko je dovolila da je neki totalni primitivec po telefonu napadel njenega sogovornika in ga obkladal z vsemogočimi žaljivkami.
  O dveh .prestitutkah pa škoda besed

  • Dragan KrstiĆ , napišite svoje srbsko ime na pravilen način.

   • Dragan Krstič

    Anonimus, najprej se ti predstavi kdo si. A ti pomagam. Napiši: sem Pepe ta in ta….
    Verjetno si takšno skropucalo da se skrivaš, govno.

  • Svele

   Smrt Janezu Janši sovražniku slovenskega naroda Bog podari mu hitro smrt življenje mu je muka.bog prosim vzemi ga k sebi amen

 • Vrhovni sodnik

  Vlada je nehala delat, nima zimske opreme in je zmrznila.

  • sodnikisozločinci

   Čas je, da jih skidamo.

 • Židje niso kristjani.

  • Tone

   So pa Palestinci tudi kristjani.

   • ….

    v Palestini živijo tudi kristjani, ki delijo enako žalostno usodo s palestinskim narodom.

    • Peter

     A ja?
     žalostna usoda je, da na pošiljanje raket nad civiliste, dobiš nazaj v isti meri?

  • sodnikisozločinci

   Pa kaj potem, če niso, glavno da imajo usta za jest in rit za srat, ne pa obrnjeno, kot je to pri slovenski progresivni levici.

 • Peter

  Zakaj SDS ne da v svoj program ukinitev harača za javno hišo Hanzi TV?

  • Tone

   1. Ker je šefu za rajo vseeno, on ga tako ali tako ne plačuje.
   2. Ker te obljube ne bi mogel izpolniti, če pride na oblast bo bo t6v potreboval.
   3. Hanzi tv deluje po načelih, ki jih je spisal Grims. Samo pravi niso na oblasti.

 • lili pili

  Paczakaj 7 milionov palestincev ne bi smelo imeti svoje drzave. Od kar ne nastal izrael in so na bliznjem vshodunodkrili nafto tam ni mira. Naj gredo amerikanci domov, arabce in izraelce pa naj pustijo, da se sami dogovorijo, ce so se izraelci med drugo vojno cesa naucili…

  • alef

   Kdo pa so to palestinci? Teh pred 70. leti sploh ni bilo. Za ozemlje Svete dežele, so kristjani uporabljali latinsko ime Palestina, med narodi, ki so tam živeli pa so bili tudi Arabci. Te so po nastanku Izraela v Evropi počasi poimenovali v Palestince, sami pa so se imeli za Arabce. Ker pa so jih Arabci zavrgli, so se oklenili novega imena palestinci (to pišem z malo začetnico, ker ta narod ne obstaja). Druga stvar, pa je vprašanje ozemlja kje naj bi ta država bila. Na ozemlju Jordanije, kjer živi ogromna večina tega folka? Mogoče v Egiptu, na Sinajskem polotoku, kamor spada tudi Gaza? Preberi si malo višje kjer sem nekemu podobnemu nevednežu kot si ti, dal malo za razmisliti. In če ima 7 miljonov (? a si tudi Jude prištel zraven) pripadnikov te etnije pravico do države, ima tudi 16 miljonov Judov to pravico. Kaj praviš?

   • lili pili

    Ja arabci so kot egipcani, tunizijci in ostali v tem podrocju zato se te drzave tudi povezujejo v arabsko ligo. Palestino so v glavnem okupirali izraelci od leta 47 dalje. Ce niso sposobni zivet z palestinci na njihovem ozemlju si morajo oni poiskat prosto ozemlje, ne pa da z vojsko zasedejo zgodovinsko ozemlje.

    Ce bi danes vse drzave zelele meje recimo saj iz leta 1938 bi bilo ogromno sranja. Sicer pa izraelxem dolgorocno gledano na tem obmocju ni obstanka…

 • FUCK COMMUNISM

  Zid naj drzi jezik za zobmi!

 • Židje niso kristjani. V Izraelu imajo tudi kristjani probleme zaradi židovskih dejanj.

 • !!

  Kristjani imajo probleme v židovskem Izraelu, pa ne zaradi Palestincev https://www.middleeastmonitor.com/20170922-jewish-extremists-condemned-for-vandalising-jerusalem-church/

  • alef

   Ne kvasi neumnosti! Na območjih t. i. “Palestinske avtonomije”, ki ji regira Abas, ne boš našel kristjana, kaj šele Juda. V velikem mestu Hebron, kjer živi nekaj sto tisoč izraelskih Arabcev je edina kolonija Judov na vsem tem območju. Šteje okoli 500 ljudi, ki so zaprti v geto in ne smejo hoditi po mestu. Imajo točno določene poti po katerih lahko hodijo. V bistvu je to samo ena pot izven njihovega geta. To je pot do grobnic izraelskih očakov Abrahama, Jakoba, Izaka in njihovih žena. O kristjanih pa ni da bi govoril. Kjer ni izraelske vojske tudi kristjanov ni. Mogoče si ti videl v Gazi kakega kristjana ali celo Juda? Če bi Arabci dobili oblast nad Jeruzalemom, kristjanov kmalu tudi tam ne bi bilo več. Te t.i. palestince, ne marajo niti Arabci iz drugih dežel, ker so leni, zahrbtni in hinavski. Vse kar znajo je nož v hrbet. Sicer je pa tako. Zahodni breg, ki ga je Izrael okupiral v šestdnevni vojni l. 1967, je ozemlje Jordanije, enako je z delom Jeruzalema. Tudi, če bi Izrael odstopil to ozemlje t. i. palestincem (pisano z malo, ker se govori o nečem, kar ne obstaja), Jordanija nikoli ne bi dovolila nastanka neke nove državne tvorbe na njenem ozemlju. Ali si že slišal za “črni september”? Poišči si informacije o tem dogodku. Takrat so Jordanci pobili okoli 40000 t. i. palestincev, ker so na ozemlju Jordanije nekaj fantazirali o avtonomiji. In imajo sedaj doma mir. Izrael pa dela z njimi v rokavicah, zato pa dobivajo nož v hrbet. Enako je z Gazo, ki naj bi bila egiptovska. Nov ameriški predlog je, da naj Zahodni breg prevzame Jordanija, ker je bilo to včasih njeno ozemlje, Gazo pa Egipt. No in kaj sedaj? Si o teh stvareh kdaj kaj slišal, tak strokovnjak kakršen si?

 • Peter

  Paczakaj 7 milionov palestincev ne bi smelo imeti svoje drzave. Od kar
  ne nastal izrael in so na bliznjem vshodunodkrili nafto tam ni mira.
  Naj gredo amerikanci domov, arabce in izraelce pa naj pustijo, da se
  sami dogovorijo, ce so se izraelci med drugo vojno cesa naucili…

  Zakaj ne bi smeli imeti svoje države?
  Zato, ker v ustanovni listini Hamasa, ki vodi Gazo piše, da ne bodo odnehali, dokler ne uničijo Izraela.
  Ti bi priznal tako entiteto?
  Zakaj bi imeli Palestinci svojo državo, so Arabci, Zahodni breg naj se priključi k Jordaniji, Gaza k Egiptu, pa bo. Pa jih niti Jordanci niti Egipčani ne marajo, že vedo, zakaj ne. Mogoče jih bo k sebi vzel Pepi, no?
  Zato, ker meje države niso določene. Priznati državo, ki nima določenih mej je problem, da ni večjega.
  Amerikanci naj gredo domov? ??? Halo?
  Seveda se dete samoupravljanja in neuvrščenosti kaj takega, kot sem zgoraj navedel, ne vpraša. Kako bi se, če se futra iz Tanjuga odkar je na svetu?

  Pepi, Pepi, ostani raje na Reporterju, tam ne dobiš replik, ki te postavijo na realna tla.
  Pa malo manj šnopčka ali pa malo več kontrole nad tem, kar daš od sebe, no.

  • !

   cerkev v Izraelu jamra, da ” skrajne ž. organizacije” nočejo kristjanov tam https://www.middleeastmonitor.com/20170922-jewish-extremists-condemned-for-vandalising-jerusalem-church/

   • Peter

    Siten si že, 5x si že prilepil ta link, ki me ne zanima, no.
    Kot sem že rekel, kristjani nikjer drugje na BV nimajo take svobode in varnosti, kot v Izraelu.

    • Aron

     Rabini so prepovedali oddajati zidovska stanovanja goyimom,tudi kristjanom. O kaksni toleranci in svobodi govoris?

   • sodnikisozločinci

    Izraelska vlada ščiti kristjane, to da se sliši glas skrajnežev, ki bi radi izgnali kristjane je pa dokaz svobode govora, česar v bananistanu Sloveniji žal nimamo in ker tega nisi navajen se čudiš.

 • Peter

  Paczakaj 7 milionov palestincev ne bi smelo imeti svoje drzave. Od kar
  ne nastal izrael in so na bliznjem vshodunodkrili nafto tam ni mira.
  Naj gredo amerikanci domov, arabce in izraelce pa naj pustijo, da se
  sami dogovorijo, ce so se izraelci med drugo vojno cesa naucili…

  Zakaj ne bi smeli imeti svoje države?
  Zato, ker v ustanovni listini Hamasa, ki vodi Gazo piše, da ne bodo odnehali, dokler ne uničijo Izraela.
  Ti bi priznal tako entiteto? Ki ima v listini, enako Ustavi zapisano, da bo uničila soseda?
  Zakaj
  bi imeli Palestinci svojo državo, so Arabci, Zahodni breg naj se
  priključi k Jordaniji, Gaza k Egiptu, pa bo. Pa jih niti Jordanci niti
  Egipčani ne marajo, že vedo, zakaj ne. Mogoče jih bo k sebi vzel Pepi,
  no?
  Zato, ker meje države niso določene. Priznati državo, ki nima določenih mej je problem, da ni večjega.
  Amerikanci naj gredo domov? ??? Halo?
  Seveda
  se dete samoupravljanja in neuvrščenosti kaj takega, kot sem zgoraj
  navedel, ne vpraša. Kako bi se, če se futra iz Tanjuga odkar je na
  svetu?

  Pepi, Pepi, ostani raje na Reporterju, tam ne dobiš replik,
  ki te postavijo na realna tla. Tam si lahko zadovoljen s sabo, tukaj pa
  sori, nisi dorasel debati.
  Pa v prihodnje malo manj šnopčka ali pa malo več kontrole nad tem, kar daš od sebe, no.

 • sodnikisozločinci

  To je pa res sramota od javne hiše. Zdaj je priložnost za VV Faktor in Novo24tv, da povabi Igorja Vojtica v oddajo in mu omogoči povedati tisto kar ni smel na HanziTV.

 • g

  Kristjani nismo židovske vere

  • Svele

   Slovencev in Slovenije ni več .zamerili so se putinu zidom Hrvatom Avstrijcem italijanom.ko bo počilo Slovencev ni več amen

 • Grega Grega Medual

  Meni se je zdel da se ji mudi zakljucit prispev zaradi casovne stiske…hujsi ste od slovenskih novic

 • Vlado77

  Ni prvič , da voditelj prekine nekaj kar mu ne gre v kontekst. Imamo nešteto levih tolmačev tega konflikta ,ki dobesedno podpirajo in razumejo terorizem palestincev. Zanimivo je , da Rusi niso tako trapasti da bi bili sovražni do Izraela. Kar nekaj diplomatov trdi , da gre v primeru priznanja Palestine za neumnost ali vsaj veliko napako (Ernest Petrič) . To nam ne bo nič koristilo bo pa škodilo. Omenjajo je izraelski turisti ,ki jih morda ne bo več ali veliko manj. Palestinskih pa verjetno ni. Tudi gospodarsko je Izrael dosti bolj zanimiv . Sicer pa je bistveno zame terorizem. S priznanjem Palestine bomo podpirali terorizem. Palestina Hams delno Fatah in Hezbollah ( podprt od Irana) so teroristične organizacije, ki želijo uničiti Izrael. Moraš biti resnično nor, da podpiraš tako državo. Rešitev ,ki je bila ponujena obema je obojestransko priznanje in končno začet normalno življenje. Kar pa je sedaj je terorizem ,ki ga oživlja izključno palestina. Me prav zanima, kaj bi si mislili taki kot Mesec ,Kordiš, Vatovec,Erjavec in ostali , če bi zgubili bližnjega v bombnem atentatu na avtobus recimo ali na tržnici. Bi imeli to za pravičen boj ? Morda celo res , kdo ve. Podobno ,kot neke blondinke ,ki jih posili migrant in jih razumejo.

  • Aron

   Nevem ce se bo kdo pritozeval zaradi izraelskih turistov, baje so najslabsi gostje.
   Hamas je legitimna in demokraticno izvoljen oblast v Gazi. Izraelcem to ni vsec, zato izzivajo in ko se Hamas brani, udarijo z vsemi silami, ubijejo par deset civilov in vpijejo samoobramba. Stokrat videno. Isto velja za Hezbolah. Ce Izrael ne ni napadel Libanona, Hezbolah ne bi obstajal. Dejstvo. Izraelci pa jokajo, da so teroristi. Ne, samo svojo zemljo branijo pred okupatorji. Kdo bi jim zameril, ce vidijo kaj se dogaja z neoboroženimi Palestinci, ki se branijo s kamenjem in doma narejenimi bombami. Vsak teroristicni napad na Izraelce je odgovor na brutalno vojasko okupacijo, ki traja 70 let. Gre za bitko Davida z Goljatom, tako bo vse dokler Zahod ne odigra svoje vloge in preseka, kot je to storil z JA apartheidom.

   • Vlado77

    Tisto baje ne bom komentiral ,ker je kr neki. Da je Hamas legitimen ! I kaj naj to pomeni? Tudi vsak diktator je izvoljen s podporo doma. Milošević bi bil še danes predsednik Srbije recimo. Tudi Hitlerja so podpirali Nemci itd.. Terorizem je način boja tega Hamasa . Tega so jih učili celo naši komunisti. Terorizem pa ni sprejemljiv način boja za svoje pravice. Hezbolah in Hamas in neki Aron bi se morali vprašati kaj so naredili dobrega za svoj narod. Kje so in kako naprej. Dejstvo je da je Izrael realnost in ga ne morejo premagati ,ker so slabo organizirani na vseh področjih. Palestincem bi se godilo bolje če enostavno priznajo Izrael in nehajo s terorističnimi akcijami. Tako pa živijo bedno in bodo še kar nekaj časa. Kdo komu odgovarja je po navadi neskončna debata. Na vsak način pa je priznanje države ,ki ima v najvišjem zakonu zapisano kot cilj uničenje Izraela totalna neumnost. Mi jim s priznanjem ne bomo pomagali na bolje . Bomo pa zgubili zaveznike in tudi nekaj možnosti trgovanja. Prepričan pa sem , da imajo take poteze posledice na drugih področjih . Kot pravijo recimo proruska politika je vplivala na arbitražo.

    • Aron

     Glede turistov je resnica, povprašajte…

     Glej, Hamas je legitimen odgovor na terorizem in okupacijo Izraela. Kaj je bilo prej, Hamas ali Izrael? Hamas je bil ustanovljen leta 1987, zato ne sanjaj o neki podpori naših komunistov, ker jih je bilo takrat le še za vzorec, kaj šele, da bi vežbali Hamas:) In ker ne poznaš situacije: Palestinci bi priznali Izrael, a Izrael ne pristane na meje iz leta 1967 in še naprej okupira in aneksira dele, ki jih je zasedel v vojni 1967 ter do dandanes, kaj šele da bi pristal na vrnitev vseh beguncev. Z Izraelom bo treba drugače, ker kršijo vse resolucije UN, sodbe ICJ in mednarodno pravo. Ti pa govoriš o Palestincih teroristih. Kažeš popolno nepoznavanje problematike¸.
     Tudi Izraelova uradna politika je popolno uničenje Palestincev, njihov izgon ali pa življenje v bedi kot je dandanes, brez nobenih pravic. Poglej si malo uradne izjave izraelskih politikov pa ti bo vse jasno. To je uradna politika Izraela. Bi ti priznal nekoga, ki je prišel na tvojo zemljo, izgnal ali pobil tvojo družino? Samo idiot bi to storil.

 • Tom Žnidarčič

  Tom Žnidarčič • 15 minut nazaj

  Če bi nam vsem mama 80 let odtegnila sesek, vsakič, ko bi poskusili naredit kaj po svoje, bi nam vsem bila čisto dovolj MLADINA in TV SLO1.

 • FRANC3

  Naši levičarji (beri: komunisti) se obnašajo kot kralj Ludvik XIV: DRŽAVA, TO SEM JAZ!

  • Asterix in Obelix

   Zakaj pa misliš, da so potem njegovim naslednjikom odrezali glave.

   • sumljivislon

    … ˝če nimaš za kruh..jej potico˝…

    • Krtača 20

     Janševa verzija: super nam gre, štruce iz kant ven gledajo….pa je dobil kockice….

     • nevtrino

      Dežurate za enega Janeza ?

     • Forex

      Janezov nas je veliko. Zakaj sprašujete.jaz sem janez.zveni znano.

     • Svele

      Psihopatski morilec brez jajc tudi v vojni se je cmerali ko majhna deklica v kleti Cankarjevega doma.zivel Janez jJanš živel da lahko umre amen

 • Asterix in Obelix

  Naj raje povejo, da se Izrael zna braniti s Krav Mago, njihove punčke pa ne.

  • Volkhv

   Oni imajo Kravjo Mago, mi pa imamo Kempo Arnis, in kaj zdaj?

   • nevtrino

    Nekateri pa imajo celo nekaj pameti, ne ?

 • Volkhv

  Judje so v Izraelu isti kurec kot Arabci. Ta židek pa Sloveniji nima kaj oporekati na javni televiziji, vključno z Izraelom, saj Izrael ni nad našo državo.

 • Krtača 20

  Edini izrodki ki jih vidim tule, je tale portal nova24. Tale židek naj bo pa lepo tiho. Z genocidom ki ga trenutno izvajajo naj najprej poskrbi za svoje zionistke in jih da v red. O ja, ko se bo sesula amerika, se bojim da bo Izrael iz strani sosednjih držav, dobil izstavljen račun. Oziroma bojo želi kar so sejali.

  • nevtrino

   Aha, pa ko se bo sesula Kitajska, pa Indija, pa … Pač, že iz vesolja se lahko vidi, da nekakšni bolani rdečkarski levičarji neverjetno konzervativno zagovarjajo bolano nacionalno RTVSLO, trobilo nekakšnega vegastega totalitarnega režima.

   • Krtača 20

    A si se prepoznal al kaj? Če bi blo tko kot ti praviš, potem tega intervjuja ne bi bilo, pa je očitno bil. Človk je povedu svoje bolno mnenje, če se kdo strinja al pa ne. Torej je problem v tvoji glavi. Novinarji imajo omejen čas in če v prvih treh stavkih ne uspeš povedat bistva, potem vozi! Edin pravilno. Kaj bi pa še lahko dodal? Pet minut jokanja in igranja nedolžne žrtve? Na to štorijo se švercajo že 79 let.

    • Darko Bukovec

     Ja Krtača ti si pa kriv da je Slovenija izgubila Trst, po 2. svetovni vojni…ti usrani nesposobnež. Tako kako ti vse Žide obsojaš za vse..lahko jaz obsojam tudi tebe za vse…KAJNE !!

  • FRANC3

   Krtača je za ribat, ne za razmišljat.

 • Grenze

  Kurbe rdeče

 • primoz

  Kakor koli gledamo na spor med Palestinci in Izraelci in gojimo lahko celo simpatije do Palestincev se moramo zavedati realnosti se posebej bi se moral realnosti v svetu zavedati zunanji minister KLOVEN ERJAVEC in trenutno priznanje palestinske države bi Sloveniji in njenim državljanom samo škodilo. Erjavec in tale trenutna nesposobna vlada se očitno ne zaveda da si od teh zidov redno sporočamo denar in očitno si želijo da bodo pribitki na naše obveznice spet 7,8 Odstotkov in bomo ponovno plačevali milijarde za obresti torej priznanje Palestine bi nas stalo milijarde SMO ZA?

  • Aron

   Pa si dajmo denar sposojat ceneje. Ce si lahko SDS sposoja po 2%, zakaj ne tudi Slovenija?

   • Darko Bukovec

    Pojdi na kakšno boljšo banko kot NLB…NLB ima zelo slabo bonitetno oceno. Tam nekje B+ imasedaj, prej je imel NLB oceno pod C+, ja mogoče banke nekje v Tanzaniji imajo bolšje bonitetne ocene kot NLB…lol.

 • Jebiga

  Kot kaže, večina sploh ni poslušala posnetka. Ovce….
  Voditeljica ga ni prekinila – povedal je do konca, kar je hotel!!

  • šmentanamuha

   Jaz sem poslušala. Hotel je še nadaljevati, vendar ga je ona zaključila. Mislim, pa da to počnejo zaradi samocenzure, torej iz strahu, če bi sogovorniku dovolile razviti misel v “napačno” smer.

 • Peter

  Dokaz, da je RTV trobilo izrojene levice….

  Ga ne rabimo, to že dolgo vemo.
  Raje naredite kaj v zvezi s tem, npr pobuda za ukinitev harača na vtičnice, no.

 • Peter

  Res je, tov jebiga, nisem pogledal, priznam.
  Hanzi TV ne pogledam niti pod razno, no.

 • Svele

  Mazel tav fasoti

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!