[Video] Dr. Logar: “Zmagal bom te predsedniške volitve.”

Dr. Anže Logar na predstavitvi na Ekonomski fakulteti, kjer je bil tudi sam študent te fakultete. (Foto: FB)

Želite mojo napoved? Zmagal bom te predsedniške volitve. Enkrat po dolgem času nas bo večina volila ‘ZA’ in ne ‘proti’. In Slovenija se bo naučila sodelovati. Tudi v politiki …“, je bilo zadnje sporočilo predsedniškega kandidata dr. Anžeta Logarja pred koncem volilne kampanje.

V petek ob polnoči se je uradno zaključila kampanja za predsedniške volitve, kar pa ne pomeni konec kampanje za medije in običajne ljudi na socialnih omrežjih.

V petek se je odvilo še zadnje soočenje predsedniških kandidatov, presenetljivo, na komercialni televiziji POP TV, kjer je prišlo do poskusov, da se ustavi dr. Logarja. K sreči so volivci že odločeni, zato navijanje v levo ne bo imelo vpliva na nedeljski rezultat. Dr. Anže Logar je odločen, da bo te volitve zmagal. V zadnjem nagovoru pred volilnim molkom je izpostavil svojo vizijo Slovenije kot državo priložnosti, s čistim okoljem, z ničelno stopnjo tolerance do korupcije in socialnim dialogom ter solidarno družbo, ki zna in zmore sodelovati. Nato je še v znakovnem jeziku povabil državljane na volitve in jih pozval, naj obkrožijo številko dve.

https://twitter.com/AnzeLog/status/1583458339916505088?s=20&t=aL3GQFAm66Y1j_VG1R4kKQ

Andrej Žitnik