fbpx

[Video] Je poslanec Andrej Čuš odvisnik od prepovedanih drog?

Andrej Čuš (Foto: STA)

Na spletnem omrežju Twitter se je včeraj pojavil videoposnetek, na katerem družba mladostnikov uživa prepovedane droge. “To je koka,” se na posnetku sliši glas mladeniča, v naslednjem kadru pa se vidi na mizi narisane ‘črtice’ kokaina. V ozadju družbe ni bil nihče drug kot poslanec državnega zbora Andrej Čuš. Posnetek je bil po naši objavi odstranjen iz Youtuba. 

Sodeč po videoposnetku, ki je prišel v javnost šele včeraj in ga je Youtube po naši objavi umaknil s spleta, gre po vsej verjetnosti za dogajanje iz študentskih časov, vsaj ozadje nakazuje, da gre za študentski dom. V njem je nazorno prikazano, da se je družba zbrala z namenom uživanja drog, saj so imeli na mizi narisanih precej črtic kokaina.

https://twitter.com/mavecbojan/status/829074414704660481

“To je koka… daj tu mi posveti…sneg, sneg, sneg,” se sliši glas, nato pa se v ozadju razločno vidi, da je bil tam prisoten tudi sedanji nepovezani poslanec Andrej Čuš, ki je spomladi izstopil iz stranke SDS. Ker gre za posnetek slabše kakovosti, prav tako pa je Čuš na njem videti vitkejši in mlajši kot zdaj, gre domnevati, da je nastal pred nekaj leti. S posnetka ni razvidno, ali je kokain užival tudi poslanec Čuš.

V javnosti se sicer nikoli niso pojavile govorice, da bi poslanec Čuš kadarkoli imel opravka s prepovedanimi drogami, kar pa ne velja za alkohol, saj naj bi Čuš bolj slovel kot pivec z občasnimi težavami z alkoholom, o čemer je pisal že Požareport. To vedo dobro povedati tudi njegovi sokrajani s Ptuja.

M. P.