[VIDEO] Kot risanka A je to! Včasih Pat in Mat, danes Kučan in Han. To morate videti!

Foto: Nova24TV

Zadnji predsednik komunistične partije Slovenije Milan Kučan kljub svojim 76 letom ne počiva. Kot stric iz ozadja preži na dogajanje v slovenskem političnem prostoru in kot predsednik Foruma 21 obvladuje sedanjo družbeno sfero s pomočjo kroga izbrancev. Prejšnji vikend tako ni manjkal niti na 22. kongresu Mladega foruma, podmladka Socialnih demokratov, kar kaže na njegovo povezanost s stranko, saj je bil tja povabljen kot govornik, samo po sebi pa govori tudi dogajanje na priloženem video posnetku, ki prikazuje kako Matjaž Han vodja poslanske skupine SD skrbi za to, da na govorniškem odru, za katerim stoji Kučan, ne bi manjkal napis stranke.

Glede na to, da je Mladi Forum kongres pričel ob zvokih internacionale in vzkliki “Vstanite v suženjstvo zakleti” ni čudno, da so na kongres povabili Kučana, ki sicer uživa ob poveličevanju rdeče zvezde. To je med drugim dokazal aprila 2013 v dvorani Stožice, ko je skupaj z ostalimi pripadniki slovenske levice z navdušenjem ploskal in prepeval na prireditvi, ki poveličuje komunistično ideologijo, ki je zahtevala preveč življenj nedolžnih ljudi. V prvi vrsti pa seveda ni manjkala ministrica za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti Anja Kopač Mrak in tedanji predsednik SD Igor Lukšič.

Han skočil v bran Kučanu
Spomnimo na lanskoletno kazensko ovadbo Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) proti Kučanu, v kateri mu je to očitalo veleizdajo, ki jo je zagrešil kot predsednik predsedstva maja 1990 in sicer zato, ker ta ni preprečil razorožitve Teritorialne obrambe (TO). Predsedstvo je namreč potrebovalo kar tri dni, da je TO podalo ukaz, da naj orožja ne predaja agresorski vojski. V obrambo Kučanu se je postavil Han, ki je v imenu poslanske skupine SD izjavil, da obsoja kazensko ovadbo, po njegovem so si vlagatelji ovadbe poskušali prilastiti zasluge za slovensko osamosvojitev ter razvrednotiti dejanja vseh državljanov Republike Slovenije, ki so se borili za samostojnost in neodvisnost Slovenije. Po prepričanju stranke SD je imel Kučan eno najbolj izpostavljenih vlog v času slovenske osamosvojitve, kateremu je potrebno priznati velike zasluge pri vzpostavljanju naše države in utrjevanje njene veljave v širšem mednarodnem prostoru. “Vlagatelji ovadbe želijo našo državnost in državo ter vse njene demokratične institute podrediti radikalnim ideologijam, da bodo služili zgolj oblastniškim namenom nedržavnotvornega dela desne politične opcije. Socialni demokrati pozivamo vse sile razuma v državi, da svoje misli in delo usmerijo v prihodnost, preteklost pa pustijo zgodovini,” so še zapisali na stranki.

Dejstvo pa je, da osamosvojitev Slovenije nikoli ni bila Kučanova najintimnejša želja in da je naredil marsikaj, da do osamosvojitve ne bi prišlo. Kljub temu pa ga mnogi, s stranko SD na čelu, imajo za enega najpomembnejših osamosvojiteljev. Ta je namreč 31. 1. 1990 izjavil: “O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni bila nikoli moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti.”

Milan Kučan (Foto: STA)

Stranka SD s Kučanom na čelu se je zavzela za slovesnost pozabe in ne sprave
Ko so letos poleti na Kongresnem trgu v Ljubljani odkrili spomenik žrtvam vseh vojn in z vojnami povezanih dogodkov, se je zbrala vsa levičarska politična smetana. Tam se je poleg ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Milana KučanaMira Cerarja, Milana Brgleza, Boruta Pahorja znašel vrh stranke Socialnih demokratov (Tanja Fajon, Matjaža Han, Dejan Židan, Miran Potrč Majda Potrata) neposrednih naslednikov Komunistične partije, katere ustanovitelji so izvedli bratomorni genocid nad Slovenci. Spravne slovesnosti so se torej udeležili sami politični potomci krvave bratomorne revolucije, ki nikoli v zgodovini niso priznali zločinov svojih partijskih predhodnikov. Le ljubljanski metropolit Stanislav Zore je ponazarjal tiste, ki so bili nedolžne žrtve revolucionarnega nasilja.

Foto: Twitter

Ta slovesnost je predstavljala slovesnost pozabe in ne sprave. Namesto da bi spravo dosegli preko zgodovinske resnice, jo levica skuša doseči z grdimi socialističnimi in pregrešno dragimi spomeniki. Ampak dejstvo je, da sprave ne bosta dosegla beton in polaganje vencev. Da bomo le dosegli pravo spravo, bo potrebnega še veliko dela. Potrebno je namreč dostojno pokopati mrtve, obeležiti njihovo trpljenje in obsoditi krvavo komunistično revolucijo, katere politični nasledniki so bili edini prisotni na slovesnosti. Stranka SD očitno na čelu s stricem Milanom Kučanom tega ne razume in tudi noče razumeti. Slovenci tako še naprej živijo v državi, kjer vlada drugorazrednost in kjer lepo živi le peščica izbrancev, med te pa nedvomno sodi tudi sirski migrant Ahmad Shamieh.

N. Ž.

 • Vrhovni sodnik

  Krivce za povojne poboje in njihove naslednike bi morali z Ustavo prepovedati in jim zapleniti premoženje, tko, kot so oni naredili.

  • Kralj rdečih

   ITAQ, rdeče prasce je treba potolčt.

   • dob

    V pravnem sistemu, ki deluje pravno, ni treba nikogar potolči. Zato pa je pravni sistem, da prepreči, da zločin postane navada in da kaznuje kriminalce.

    V državi je treba vzpostaviti pravni red, ta pa bo poskrbel, da nam kriminalci ne morejo vladati.
    Če pa sprožiš vojno, takrat ni razlike med stranmi, ki se spopadejo, ker uporabljajo enake metode.
    Zato jaz ne bi nikogar potolkel! Potrebno je samo vzpostaviti normalen pravni red in s tem državo! To je nekaj, kar smo bili dolžni storiti že z osamosvojitvijo, pa tega nismo storili. Očitno se je osamosvajal samo milan kučan!

    Zdaj se pa bližamo grožnjam o tem, koga da je treba potolči…

    To samo pomeni, da so nekateri že v začetku, ko se je ustvarjala država, planirali, da bo sčasoma nekoga treba potolči, in so na to tudi računali, že od vsega začetka. Potem pa so zlagoma pod kučanovo taktirko ustvarjali take razmere, da bi se to tudi zgodilo. Skratka, vse so napeljevali v tej smeri.
    In še niso nehali.

    To pa, kar ti tukaj svetuješ, je pa natanko ta ista igra, ki so nam jo kumunisti vsilili! In zdaj jo vsi igrajo, pa še opazijo ne tega, da igrajo kučanovo igro.
    Na to so komunisti ves čas računali!
    Prekleto dobro so vedeli, da morajo napasti pravni red, ga zasesti, vzpostaviti svoja komunistična sodišča, vpeljati korupcijo namesto gospodarjenja, vsiliti svoje zakone demokratično, jasno, kajti ne gre pozabiti, da je Hitlerja demokracija spravila na oblast.

    Tako so kučanovci ohranili šolski sistem in zdaj, kljub nekaterim bednim poskusom posegati v šolski sistem, je kljub temu jasno videti, da je opozicija, sedanjemu komufašističnemu sistemu poučevanja svoje podle amorale, globoko v defenzivi!

    Medlo nastopa, se opravičuje, ker nima namena izriniti zločinske ideologije iz šolstva, ampak preprosto moleduje kriminalce za malo več denarja.

    Tako so kučanovci ohranili vzgojo in izobraževanje, državne finance, bančništvo, neovirano zadolževanje države… kot je bilo v SFRJ!
    In vse to lahko počnejo, ker nimamo normalnega pravnega reda!!!

    Nimamo ga pa zato, ker ga je milan kučan sabotiral. Ko so namjk državo ukradli, je Krivic s prstom kazal proč od tega dejstva in je pozornost javnosti usmerjal na izbrisane, na problem, ki je zlahka bil rešljiv na drugačen način, kot pa se je potem reševal. Ampak – jebalo se je Krivicu za Slovenijo in njeno državnost! Opravljal je delo za svojega bossa!

    Namesto da bi kučan šel v zapor kot zločinec, za vse, kar je slabega storil tej demokraciji, ki zaradi njega ni mogla nastati, se mirno sprehaja po Ljubljani in je kremšnite, saj ga nihče niti slučajno ne more spraviti na sodišče, kjer bi odgovarjal za svoje zločine proti narodu. Sodišče je njegovo! Pravni sistem je on sam. Policija je njegova.

    To samo pomeni, da Slovenci nikoli niso želeli svoje države, ampak so preprosto hoteli ubraniti Jugoslavijo pred dokončnim propadom in so jo spravili na splav imenovan Slovenija. Slovence pa pometali s splava, pa naj plavajo v Filadelfijo in Argentino!

    Potem pa so tako preoblečeno Jugoslavijo podtaknili Evropi, naj jo finančno vzdržuje.

    Prvi korak k normalnosti je vzpostavljanje pravnega reda.
    Nič streljanja, prosim!

    • RATATA

     Na guobc bo čist dovolj.

 • Darth Vader

  “Zgodovinsko dejstvo je, da obstaja veliko zgodnejši, prvi in neposredni
  dogovor/sporazum Milošević – Kučan z dne 24.1.1991 o katerem nisem
  pisal v predgovoru knjigi Prodaja. Ta prvi zgodovinski sestanek, na
  katerem je nastal sporazum Milošević in Kučan se je zgodil natanko na
  dan, ko je Predsedstvo SFRJ poizkušalo legalizirati vojaško intervencijo
  JNA v Hrvaški, poznanem po tem, da je na ta dan KOS (komunistična
  obveščevalna služba) sproducirala in predvajala film o ilegalnem
  oboroževanju Hrvaške (Primer Špegelj)…” ”

  “Predsednik Milan Kučan je zaključil
  razpravo s soglasnostjo vseh članov Sveta s predlogom ministra za
  obrambo, da se del zaprošenih sredstev oborožitve lahko odstopi BiH. Pri
  tem jim pristojni organi sredstva oborožitve in strelivo prodajo,
  rabljeno vojno opremo pa odstopijo brezplačno.”
  (Zapisnik 3.seje Sveta za obrambo Predsedstva Slovneije, Ljubljana, 12.6.1992).” https://ambasador21.wordpress.com/2014/03/09/resnica-o-slovensko-srbskem-paktu-proti-jugoslaviji-in-o-trgovini-z-orozjem-kdo-je-pomagal-odpreti-vrata-pekla-in-pri-tem-se-zasluzil/?preview=true&preview_id=726&preview_nonce=4ee595899d&post_format=standard

  • črnogled

   Kaj želiš povedati?

 • črnogled

  65 milijonov na Kitajskem
  20 milijonov v Sovjetski zvezi
  2 millijona v Kambodži (Kampučija)
  2 millijona v Severni Koreji
  1,7 milijona v Afriki
  1,5 milijona v Afganistanu
  1 milijon v komunističnih državah Vzhodne Evrope
  1 milijon v Vietnamu
  150.000 v Latinski Ameriki (večinoma Kuba)
  10.000 smrti »povzročenih z dejavnostjo komunističnih strank, ki še niso na oblasti.«[3]
  To so številke,ki jemljejo dih.To so številke,ki nam povejo koliko je bilo žrtev komunizma na našem modrem planetu,vse v imenu enakosti in pravičnosti.Hitler je s svojimi kriminalnimi dejanji mačji kašelj za komunistične voditelje.Vsi člani komunističnih partij po svetu,so krivci za te žrtve,bivši,sedanji in prihodnji.Sicer večina bivših in sedanjih teh zločinov ne bo nikoli priznala,prihodnji opranoglavci,pa si zatiskajo oči(verjetno namerno),ker pričakujejo,da bojo prvorazredni.Pri nas in po svetu.

  • Aron

   Kapitalizem ima na grbi 1.5 miljard zrtev, stevilka pa raste iz dneva v dan.

   • črnogled

    Bi se strinjal,a to ne opravičuje dejstva,da so komunisti kriminalci prve klase.Pobiti drugačemisleče kar na strelišču,ali celo žive zmetati v neke jame in jih zasuti,se ne more meriti niti z nacističnimi zločini.

    • Aron

     Eh, ne bi o nacinih, kako kapitalisti pobijajo ljudi v imenu profita, denarja. Brezplodna debata.

     • črnogled

      Ne zagovarjam nikogar,ugotavljam samo dejstva in če naj se iz zgodovine kaj naučimo,je skrajni čas,da se kriminalcev in njihovih naslednikov znebimo.Vseh.Boš pa moral priznati,da boljšega sistema od kapitalizma do sedaj človek še ni izumil,pa čeprav je tudi le ta nepravičen.Ne morem si predstavljati,da bi živel v pravem komunizmu(ne v takem ponarejenem,kot smo ga poznali-socializem),kjer bi vsi imeli enako velike želodce,ne glede na to kaj kdo dela in koliko.

     • Steiermark

      ja, ampak komunisti so imeli veliko večje želodce in ri….ti, kamor so si tlačili vse naropano od navadnega in poštenega delovnega človeka!

     • črnogled

      Se popolnoma strinjam,Pešica privilegirancev je živela na veliki nogi,ostali smo bili vsi enaki v revščini,čeprav se najde veliko modelov,ki pravijo da so prej živeli bolje.Nihče od teh se ne spomni na čakalne vrste za plin,na bencinske bone,na par nepar,na ribje konzerve Delamaris,ki so bile v Avstriji cenejše kot v jugi,pa na to da smo na telefonski priključek čakali po pet let in smo ga morali še sofinancirati,pa na leto in več dolgo čakanje na Fička,pa še bi lahko naštevali.

     • Steiermark

      pa še in še negativnega……..

    • Steiermark

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Sašo

    Največji kapitalisti pa nekdanji komunisti ( Kitajska, Rusija in slovenska elita, ter seveda Američani ;) .

    • Steiermark

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • slosin

    …kapitalizem ni za razliko od komunistov skoraj nikoli klal svojih sonarodnjakov…

    • Aron

     Ne? Kaj pa Indija v 50/60. Letih prejsnjega stoletja? Miljoni mrtvih Indijcev zaradi uvajanja kapitalisticnih politik…

     • macon

      Oprosti, Indija je bila vedno socialistična država, gredo se eno svojo hindujsko različico. Tito, Naser, Nehru, a ti to kaj pove?

     • Steiermark

      Ja, ti trije so bili bratje po zločinu……genocidarji lastnih narodov!

   • macon

    A jih lahko razdeliš po državah, da bomo pokomentirali in te seveda postavili na laž?

    Kapitalizem ima na grbi življenje več milijard ljudi, ki brez njega ne bi dočakali pet let. Tretji svet hranijo in zdravijo ravno kapitalistične države in ne Kuba, Severna Koreja ali Slovenija. Primerjaj demografske podatje sveta iz leta 1950 in danes in se zamisli, zakaj se je tretji svet tako pomnožil, ko se prej stoletja ni. A si sposoben premisliti, zakaj?

 • VERRZIFIKATOR

  Poje se na: Moj črni konj, ne rabi uzde …

  NAŠ MALI FANT – HAN HAN HAN HANI

  (himna najstarejše indijanske stranke v pogorju Alp in Apalačev)

  Posvečena je posvojencu poglavarja, imenovanemu Han-han.
  Ljubkovalno ga kličejo Han-han-han-hani, kar v prevodu iz indijanščine pomeni Mali umni čuk.

  Naš mali fant ne rabi uzde,
  uboga vse brez vajeti,
  pretakne vse kanjone puste,
  na vsak ukaz ta fant drvi.

  Han, han, han, hani,
  kdo je, ugani,
  han, han, han, hani,
  kako hrumi.

  O-o, naš prodajalec
  in gum menjalec kot blisk leti.

  Bil je trgovec, zdaj je lovec,
  ki šefom kozla ustreli,
  a ker rad bil bi pustolovec,
  poanto vselej fant zgreši.

  Han, han, han, hani,
  kot kuža vdani,
  han, han, han, hani,
  ta fant lovi.

  O, o, naš prodajalec
  in zavijalec kot blisk hiti.

  Je daljnoviden in previden,
  v preriji vedno dviga vrat,
  na daleč še predobro viden,
  ko išče rdeči rezervat.

  Han, han, han, hani,
  tam v Indijani,
  han, han, han, hani,
  z nami drži.

  O, o, kot vodja trupe,
  sestavlja grupo z rdečimi.

  Naš mali fant, sin poglavarja
  bi v rezervatu rad postal,
  ne brani zlepa se denarja,
  da kaj veljal bi, vse bi dal.

  Han, han, han, hani,
  le naš ostani,
  han, han, han, hani,
  do konca ti.

  O-o, naš Indijanček,
  naš odposlanček vse žive dni.

  Naš mali fant, ne rabi uzde,
  uboga vse, kar se veli,
  kanjon rdeči če pretakneš,
  enakega nikjer več ni.

  Han, han, han, hani,
  ta fant zaspani,
  han, han, han, hani,
  tam naj živi.

  O-o, junak naš strumni,
  po drži umni je le komi.

  Naš mali fant je kot ustvarjen,
  sledem rdečih da sledi,
  in kot od strele je udarjen,
  brezglavo on v prepad drvi.

  Han, han, han, hani,
  ta fant predani,
  han, han, han, hani,
  prav všeč si mi.

  O-o, v kanjonu savskem,
  predgorju alpskem doma si ti.

 • Valter BraniSlav

  Ze 40 let zivim na zahodu, vecinoma UK in ZDA. Iz distance spremljam dogajanje v SLO in vidim sledece:
  Levi se pretvarjajo da ljubijo muslimane, DESNI se pretvarjajo da jih se vedno preganjajo komunisti, NIHCE PA NE ZIVI ZIVI TUKAJ IN ZDAJ TER DELA V DOBRO SLOVENCEV.

  • učko

   To je res, da komunisti preganjajo vse, ki niso na njihovi liniji in pri tem zlorabljajo vse državne inštitucije, ki so jim na voljo. Od sodstva, tožilstva, ministrstva za okolje in ARSA (Pečečnik) itd.

  • sloustava

   Ojoj, tov. Valter, zivis ze lahko, a komunisticnih lazi in manir se pa nisi otresel. Za take, kot ste vi, ti, vsi komunisti, velja isti rek, isti aksiom: poslji osla krizem svet’, osel se povrne spet!

  • etrusk

   Valter, Valter, vidi se , da sploh ne veste kaj se tu dogaja.Seveda se vam oprošča ,kajti žal ne morete vedeti.

  • Steiermark

   Valteri izgleda, da že 40 let živiš na “azhodu” (po hrvaško – na wc), zato ti hlapi iz “zahoda” uhajo in pristanejo v t voji ubogi prazni glavi…..

   • Valter BraniSlav

    Stari JALOVO dekle modruje.

 • Zima prihaja

  Če ne bi bilo komunistov in kao nekih zaveznikov bi mi danes imeli standard kot v Nemčiji .

 • Kučko pod pručko

  Veleizdajalski osamosvojitelj

  Kadarkoli se komunisti, zbrani v SD, stranki naslednici morilske partije, prizadevajo razglasiti Kučana za največjega osamosvojitelja, se mi pred očmi pojavijo njegovi citati. Teh ne more iz spomina Slovencev izbrisati nobena Udba, noben požig dokumentov Arhiva RS in noben Murgle Press. Njegove izjave bodo živele večno. V njih je veleizdajalec slovenskega naroda sam zelo nazorno pokazal svoje odcepitvene želje in zavzemanje za samostojno Slovenijo.

  Samostojna Slovenija bi bila najbolj črnogleda varianta… vendar moramo narediti vse, da Jugoslavija bo. (26. oktober 1988, javna debata o viziji »tretje« Jugoslavije)

  Jasno je, da mi iz Jugoslavije nočemo in ne želimo in da nas kljub takim amandmajem iz nje nihče nima pravice poditi. (Milan Kučan na plenumu CK ZKJ v Beogradu, Delo, 28. september 1989)

  O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti. (Milan Kučan, 31. januar 1990)

  Očitajo mi, da sem bil proti odcepitvi. Še zdaj sem. (Milan Kučan, MMC RTV SLO, december 2015)

  • črnogled

   Ja in to je bil prvi predsednik demokratične samostojne republike Slovenije.Tu se vidi kakšen dober spomin imajo slovenski volilci-kot mrtev konj.

 • tetka z ozadja

  Kerlc tale Kučan skoraj osemdeset let ima, pa zmeraj pelje scat janšeka.

  • Steiermark

   tale tvoj srbski podtaknjenec, še sam nemore več “scat iti”, kajšele koga peljati ter v ta namen tudi uporablja plenice…..smrdljiva rdeča podgana!

   • tetka z ozadja

    Kučan je superjornejši kot janšek

    • Steiermark

     ja, v mešanju in ustvarjanju balkanskega dreka in velikih “pokov”, ki se vedno razblinijo v njegove smrdljive prdce……tukaj ni razlog, samo “starost žalost” ampak je takšen od svojega rojstva dalje, ker pač ima uničevalske srbske gene…..

     • tetka z ozadja

      OK, vsaj šiptar ni.

     • milanček

      pa človek?, ko preberem to tvoje bluzenje, sem pa trdno prepričan, da je s teboj resnično nekaj narobe, res si ubogi!

     • tohuvabohu

      Svinja umazana rasistična!

     • Steiermark

      kdo ve? Če ni šiptr je pa njihov brat, srbin! Še, veliko slabše…..

    • tohuvabohu

     Ja, res je boljši v delovanju iz podzemlja. To je tudi edino, kar obvlada. Ko ga kdo povabi na javno soočenje, pa stisne usrano rit.

  • MEFISTO

   Rad bi bila dama, pa uporabljaš take gemajn izraze in besedne zveze.

   Se pa res ne moreš primerjati ne z damami in ne gospodi na desnici.

   Nič boljši nisi od Kučana.

  • tohuvabohu

   A na soočenju? To bi pa rad videl, haaaaahahaha.

  • slosin

   …škoda, da jih nima vsaj 90, bi bil bliže dnevu, ko bo škripnu…

  • MižekFiga

   Kerlc v plenički?

 • totex39

  Kučana je lahko sram, ko v svojem nagovoru hujska mlade, kako naj ponovno rehabilitirajo nazaj komunizem in partizane.

 • Od kar je ta portal nastal, smo že marsikaj izvedeli o Kučanu. Pa za mene niso to nič lepe stvari.

  • ahnenpass

   Še vedno čakam na obširno biografijo v angleški Wikipediji in intervju v slovenskem Playboyu.

  • samsara

   Glavnina in bistveno šele pride in takrat bo veselica vseh veselic.
   Ali pa, mati vseh veselic, po kučanovo.

 • Viktorh

  Mali hlapček se je prijel za govorniški oder, da ne bi padel, ko se je klanjal tamalemu.

 • Artur

  Pričevalci – Ne preveč goreči komunist odvzem premoženja pravoverni goreči komunist privilegiji nema da nema , turobno vzdušje pri tistih ne dovolj negorečih v neprestanem strahu, da jim tisti najbolj goreči pravoverni ponoči potrkajo na vrata, preslikano na današnji kot se dogaja v bolj prefinjeni kurvinjski obliki . Prekleta Gamad hudičeva komunajzraska do kdaj bomo še dovolili, da nam ” kri pijejo” ?

 • MižekFiga

  Še vedno čakam kdaj bo kdorkoli napisal avtentičen doprinos politika ddr. Milana Kučana za vse slovenske državljane in državico tudi! Natančno vem, da NI doprinos ampak ODPRINOS, zato čakam kdaj ga bo ESČP ocenila in poslala v doživljenski zapor. Kar nekaj predlogov obtožnic je bilo že objavljeno. V slovenskem pravosodju je možno skriti vsako politično in ekonomsko svinjarijo v kolektivno odgovornost, zato naj mu sodi ESČP, ne Klemenčič. Se kdo ne strinja?

  • ahnenpass

   Izdal je Zvezo komunistov Jugoslavije, mar ni to dovolj?

   • MižekFiga

    Jugoslavije ni več. Slovenija je slovenska čeprav ima največjega komunista uradno še vedno zamrznjenega..
    PS.: IN Komunisti so si nadeli partizansko ime “Socialni demokrati”. Vsi njihovi zločini z ddr. Kučanom na čelu se še vedno obelodanjajo. Tudi gospodarski kriminal je zelo prisoten.
    Ti pa najdeš nekaj, česar več ni? IN na dinozavre si pozabil!

   • FRANC3

    Ne, ni izdal ZKJ in ZKS. ON JE SAMO ZAMRZNIL ČLANSTVO.
    Slovenski novinarčki pa se Milančka tega niti vprašat ne upajo, revčki preplašeni.

    • Steiermark

     Kot izgleda, milančku nikoli ni delal njegov zmrzoovalnik in zato se mu knjižica in članstvo nista nikoli zamrznila….

 • ahnenpass

  Kučan ni razorožil TO, je ni mogel, ni bilo nobenih šans, ker je TO spadala pod JLA; ta pa pod vojaško garnizijo v Zagrebu.
  Z drugimi besedami, našo TO so skušali razorožiti Hrvati.
  Kučan je zavaroval skladišča ljudske milice, ki so pomagala pokrasti orožje TO, s katerim smo potem obranili domovino, to je dejstvo. Dejstvo pa je tudi, da nam je po vojni milica tisto orožje pokradla in se preimenovala v policijo, zdaj so oboroženi samo oni in nato plačanci, namesto TO imamo pa samo še družbeno samozaščito, ki tudi spada pod njih (pod koga pa naj?).

  • FRANC3

   Ali si nor, ali pa lažeš.
   TO JE SPADALA pod slovensko poveljstvo in ne pod JLA.
   Že to, daje bilo v TO slovensko poveljevanje v JLA pa srbsko pove vse.
   NE ZAVAJAJ.

 • domovina mili dom

  Morda ti omladinci dobivajo kakšne privilegije, da so tako zagreti. Komunisti morajo biti plačani za revolucijo, zastonj ne naredijo ničesar.

  • von Rhein

   “Ti omladinci” vidijo svoje življenje v politiki. Vzor so jim dosedanji komunajzli,ki so z lažmi,prevarami in rednimi intrigami dosegli lepe pozicije in materialno podporo do penzije in po njej. V osnovi so sami lenuhi,nesposobni početi karkoli drugega razen plehkega gobcanja.

  • FRANC3

   Če pa slučajno danes delajo zastonj, se zavedajo, da bodo dobili nagrado ko revolucija uspe. Sledijo dobro plačane službe, zaplembe, privilegiji.

 • ahnenpass

  Odbor za zaščito človekovih pravic Ah-mad je po moje velika sramota levice, ne moreš se postavljati pred tujimi mediji za enega čefurja, lastne ljudi pa metat na cesto, jih zatirat ter krivično kriminalizirat, to je preprosto nehigiensko, naravnost ogabno sprenevedanje.
  In prav Han se napihuje, doma ne more skrbeti za svoje diskriminirane reveže, ki jih je pomagal ustvariti za svoje in Pahorjeve nedotakljive strice, pa bi se rad postavil za nekega arabskega čobana.

  • Soave

   Ja, vse drži. Pa se jaz vedno – pri vsaki taki neumnosti, ki tako zelo ” štrli ” – vprašam kaj za vraga je zadaj.? Mi na veliko razpredamo o tem kozlu, ki čiča v bolnici, ta čas pa gre marsikaj mimo nas ?

 • rubec

  Han Pjesak bo pisal spomine: “Življenje je lepo”.

 • von Rhein

  O kučanu je bilo že preveč napisanega.Torej ,Han. nikoli ne bom razumel ljudi,ki volijo takega bedaka in mu omogočijo prodor v politiko preko katere sokreira kvaliteto življenja državljanov. Jaz ga lahko pošljem vedno in povsod v njegov izhod ob rojevanju,toda njegovi volilci,ki jih je umazano nategnil?

 • Vrba

  Na današnji dan se je rodil France Prešern v kmečki družini.

  • von Rhein

   Moral bi biti praznik.Komunajzli pa so določili,da je dan njegove smrti praznik. Dolgo tega nisem razumel.Ob nekem dogodku na dan kulturnega praznika se mi je posvetilo…na smrtni postelji je tudi SLOVENSKA KULTURA.

   • Vrba

    Če bi bil Prešern danes živ, bi bil verjetno razočaran nad našim pravosodnim sistemom in pravnikom ki vodi Slovensko državo. Prešern je marsikaj dosegel z lastnim delom in trudom.

    • tohuvabohu

     Bil bi togoten in to po pravici. Verjetno bi zložil še en sonetni venec.

   • baubau

    No ja,takšna je Evropska kultura:rodiš se kot grešnik-samo umreš mogoče kot svetnik…tudi zločinci se najkasneje tako kot levi razbojnik ob smrtni uri lahko spreobrnejo-morda naši komunari računajo s tem-midva pa se Prešerna lahko spomniva celo večkrat na leto…

 • montyamp

  Saj je PATRIA Tudi zgodovina , pa so Janšo na suho zaprli .
  LAŽ NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA .
  Zakoni in nadzorovana mnenja potomcev povojne pobijalsko zazidarske hunte , se prilagajajo potrebam dnevne politike .
  Gledajo rdeči fašisti v prihodnost , montirajo procese proti opoziciji , murglosrbski NLB bankomat ni za prodat , uvažajo muslimane , financirajo LGBT , ni kaj ni ……………
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • milanček

  kučan je negativna zgodovina, še par petkov, pa ajde v piksno, pa na žale! Bolj zaskrblujoče so ti mladi zblojenci, ki še zase ne vedo, pa bluzijo , a realnost jim bo dala po zmešani tintari!

  • von Rhein

   Počasi,počasi milanček. Ko omenjaš junge zblojence imaš sicer prav,toda piksna? Poglej jih lenuhe,ki so vse svoje življenje živeli na tuj račun kdaj jih pobere.Vsi (če se prej sam ne odstrani) preživijo starost 80 let in se pri 90-še vedno bašejo s prigoljufanim in pokradenim.

 • Olga_10

  Veleizdajalec Slovenije, zadnji šef komunistične partije in Udbe, poveličevalec zločinskega komunističnega sistema (komunizem=nacizmu in v EU prepovedan) sodi dosmrtno za zapahe! Starec, z obema nogama praktično v grobu, nima pravice Slovenije vleči na Balkan, uvažati nezakonitih migrantov (sprejem z Antifa in Fajonko v centru Ljubljane), vpeljevati zločinskega komunističnega sistema in uničevati mladim generacijam prihodnosti!

  • ahnenpass

   Sploh ni res, komunizem je prepovedan zgolj načelno, ker je kot tak butast, z izjemo določenih članic, ki imajo to pač uzakonjeno in so povezani v neko čudno antikomunistično koalicijo, smrdljivo po fašizmu.
   Problem je, kaj je danes komunizem, kot je načel že Žižek, edini uspešno nadgrajen model so Kitajci in mogoče tudi Rusi,ki verjetno čakajo nadaljnje izboljšave, ko bodo videli kako se bo obnesel kitajski model. Vladavina postsocialističnih oligarhij je navaden fašizem, to je jasno, čeprav s človeškim obrazom. Zaenkrat.
   Pravo vprašanje je, kaj je demokracija, če lahko bogate in vplivne oligarhije ustvarijo propagando, s katero lahko tudi podzavestno prepričujejo drhal… v karkoli. Demokracija je torej zelo odvisna od medijev, ki morajo izpostaviti različne zorne kote in ustvariti prostor za javni diskurz, predvsem pa mora obstajati osnovni pogoj, da so člani demokratične družbe dovolj izobraženi. Izobrazba je ključna za demokracijo, sicer se hitro sprevrže v linč mafijo, vendar mora posameznik sam skrbeti za sovje znanje, kar je paradoks. Kaj pa, če ne more ali noče, ali je potem še vedno lahko član demokratične družbe, če je bedak in bo itak naredil kar mu rečejo drugi? Zato je demokracija praktično najhujša od vseh totalitarnih sistemov, mogoče edino z izjemo nacional socializma, ker socializem ne more biti zaprt v neke ideološke okvirje ampak lahko resno deluje le kot odprt in globalen sistem obče človeških vrednot. Novi svetovni red skratka.

 • garfi

  posle tita KurĆan
  na fotki je celo potrata, tragikomiĆno

  • von Rhein

   Potrata in teta iz Izole,Breda P. sta me vedno navdušili s svojim nastopom in šarmom.Dokler sem še sledil dogodkom v DZ.

   • garfi

    potrata je osvobodila rtv in nastal je rtvzlo

   • tohuvabohu

    Danes pa najbolj šarmira Marjana Poropat (DesUS), zlasti z veščim branjem plonkcegeljcev.

   • Soave

    Sedaj ne slediš več sijajnim nastopom v DZ ?
    Sedaj navdušujejo njihovi priskledniki – o, sorry – nasledniki !

    • von Rhein

     Ne,ne sledim.Nočem okvare zdravja. Marsikaj najdem v medijih,dovolj za orientacijo tudi tukaj,sicer bolj spletne časopise (Finance,Jančič,Portal +).Tipov,ki ne znajo niti slovenskega jezika,bleferjev tipa Vilfan in večine Desusovcev,Mutidorflna,Škobrneta,nekaj bedastih magistrov in doktorjev.To presega meje mojega okusa.

     • ahnenpass

      Pri nas je vse več hrvatizmov.

     • von Rhein

      Ja,kao nekaj bi radi povedali.To je to.

   • Viktorh

    A sta ti dve frači pristali na pregled “mednožja” ali ne?
    Mislim, da sta se ustrašili, da bi se zvedelo, da sta “der”.

  • Soave

   Hja. . . . hvaležnost je lepa človeška lastnost !

 • baubau

  Takšna je naša resničnost in zanjo so v največji meri soodgovorni tudi nepremišljeni volilci.

 • MižekFiga

  Naslednje volitve bodo “zadušnica” za pleničko in ddr. Kučana.
  Za zabavo bo poskrbljeno. Ples in petje bosta zaželjena!
  Kranjske bodo priloga za moč!

  • Steiermark

   pa štamprli šnopsa tudi……

 • OrangeHitler

  Potrebno je pitati vernike in jih še naprej deliti, in vladati.
  Ti isti verniki so prepričani, da je SDS in JJ na njihovi strani, medtem ko se njemu gladko jebe, saj ve da bo vedno lahko zaigral na njihova paranoična čustva…

  • ahnenpass

   Ne nujno. Vprašajmo se raje kdo je pri nas sploh opozicija.
   Edini problem z SDS je, da hočejo rehabilitirati nacional socializem,lahko bi postali odličen in objektiven kritik komunističnega režima in ideologije, vendar se raje zatekajo v paradokse in teorije zarot, ki enostavno nikoli ne morejo postati resnične. Se pa slišijo tako preproste, da jih lahko razumejo tudi najbolj zarukani in ignorantski Slovenci, vendar to danes enostavno ni več dovolj, očitno.
   Rabimo SDS oziroma pravo desno stranko, ki ne bo niti poskušala debatirati o fašističnem posilstvu med 2.sv, ki ne bo zlorabljala religije, da jim drži štango oziroma se ne bo šlepala na poceni moraliziranje, bo pa vztrajala pri določenih obče človeških vrednotah in raziskovanju resničnega življenja, ki bo raziskovala in varovala zgodovino ter negovala pristno tradicijo našega malega velikega naroda. Rabimo nekoga z ogromnim srcem in velikimi jajci skratka, ki bo všečen tudi Bogu.

   • OrangeHitler

    Da potrebujemo pravo desno stranko ni isto kot reči, da potrebujemo SDS. Kajti slednja je definicija skrajne desnice in počenja vse to, kar si naštel: poceni moraliziranje, ideološko razdeljevanje, šlepanje na 2. sv, podpihovanje sovraštva na osnovi teorij zarote…

    Desno stranko bi potrebovali kvečjemu zaradi …hočem se spomniti kakšnega praktičnega smisla, samo ne vidim nič…mogoče glede fiskalne odgovornosti, kaj več pa ne. Kajti dejstva imajo prekleto levičarsko nagnjenje-večina ljudi bi imela brezplačno zdravstvo, šolstvo in socialno mrežo ki zagotavlja njihov obstoj, večina bi jih rada končala vojne in denar vlagala v domačo ekonomijo. Večina bi imela svoboden internet (net neutrality) in še marsikaj…

    Komunističnega režima že dolgo ni več, upam da smo vsi na istem pri tem. In prosim, ne mečite mi državnega lastništva podjetij kot dokaz komunizma, kajti v Nemčiji je ta delež še večji, tako da ta argument ne obstaja. Slovenija je močno vpeta v globalistično-kapitalistično mrežo

  • Steiermark

   bolje , da se “njim jebe”, kot pa da bi oni nas “jebali”, kot to počnejo vaši rdeči gospodarji z vami!

   • OrangeHitler

    Torej se strinjaš, ok. :)

 • luckyss

  Tista “lesena Čeha” iz risanke ima SDS v parlamentu…
  pravzaprav jih je več…eden iz lego kock sestavlja tanke in se še ne zna sam pravilno obleč…drugi….ja pri drugem pa je že konkurenca..nekateri niti “govort” ne znajo, navkljub “Magisterijem in doktoratom” narejenim pod rdečo zvezdo…;))
  Ovce blesave…vsaj dostojne primerke si poiščite za v parlament….vas bo narod takoj bolj resno jemal..
  Levica je tu v prednosti, vsaj “gorovornih napač” nimajo in znajo kaj povedati tudi “iz glave”, so pa v bistvu isto sranje, ista banda…z istim poreklom in namenom…skregati narod in živeti na njegov račun, podoben sistem ima Cerkev..

  • von Rhein

   Kakšna inteligentna in pronicljiva ugotovitev. Na žalost (tvojo) slabo opazuješ.Čeprav ne gledam prenosov, vidim včasih na tv ekipo tvojih doktorjev,ki se znajo obleči.Če bi rad kaj izvedel o doktorjih znanosti,pa za začetek poslušaj ali vsaj preberi Matića.Mogoče Murglo.Trčeni naj bo za priboljšek.

   • luckyss

    Trček je itak preveč inteligenten za ta parlament…ni čudno, da mu poka film…pa še svojih ne sme zmerjat…res stresno…
    Sicer pa ne ločiš stila oblačenja, ki je individualen in “dress code”, ki pa je nujno zlo in bi vsaj eden v stranki lahko imel nekaj pojma v tem…če pa ste sami “kmeti”, pa vprašajte..

    • von Rhein

     Preveč inteligenten? Imel sem občutek,da je to Vilfan,mogoče Mutidorfar,če ne sam Han, o katerem je danes govora.

     • luckyss

      Han in Vilfan skupaj nimata 150 pik….

     • von Rhein

      Imata pa smisel za kolektivno igro.

     • luckyss

      Ja, oba bi “driblala,” nihče pa ne ve kje je koš ;))

     • Kosobrin

      Vse, ki si naštel, so zelo inteligantni.

    • Res tako inteligenten, da mu škodi. Imaš pa res dar razsoje.

  • ahnenpass

   Niti ne, tako cerkev kot partija vzgajata predvsem ljubezen do svoje ideologije. Problem je predvsem v vseh ostalih, ki občutijo ljubezen še na naraven, spontan in nekultiviziran način, taki ljudje so lahko zelo plitki, četudi delujejo na prvi pogled zgolj romantični idioti.

 • antimur

  Tem norcem se je že povsem zmešalo. Kako lahko ultra komunist in baraba Kučan paktira z ultra kapitalistom Hanom, to dokazuje, da so že vsi brez vse morale in pripadnosti socialistični ideji, katero imajo vseskozi v svojih ogabnih antislovenskih gobcih.

  • luckyss

   Ja, narobe svet…cerkvene ovce pase komunistični pastir…

   • montyamp

    Narod brez vere zazidava žive politične nasprotnike .
    Pod križem so v srednjem veku kurili ” coprnice” .
    Pod zvezdo so 1945 žive zazidavali .
    Ti vzgojenec zazidarske hunte boš pa nam solil pamet .
    Hahahaha……………………………………………………………………………….

    • luckyss

     Vi bi še danes kurili..pa vam je kurjač Dolfi ušel na oni svet ;))

     • Spet prerokuješ, veš pa ne nič. To pa je res pesjansko.

     • luckyss

      Med prerokovanjem in logičnim sklepanjem je velika razlika..ovce seveda tega ne ločite, ker živite le še od pravljic..

     • Raje se zapri v svojo kletko, da ne trosiš neumnosti. Vsaj danes prizanesi ostalim forumašem !

     • von Rhein

      Zabava po kosilu v čakalnici za prenos rokometa.

     • luckyss

      28 : 29 za Romunke..na žalost..

     • von Rhein

      NE!

     • luckyss

      Ja, tudi sam upam, da bo obratno ;)

     • von Rhein

      Upam,da ne bo spet “cefranje”živcev kot včeraj zadnji dve minuti.Samo to ne,ostalo pa kakor bo v upanju,da niso preveč utrujene in pod dodatnim pritiskom.

     • luckyss

      Včeraj so imele Francozinje “hrvaški sindrom”..t,j. “lako čemo”
      Danes tega ne bo …Upam, da je puncam trener razložil da te tekme ni potrebno zmagati, le igrajo naj sproščeno in po najboljših močeh…
      Po moje je to edini recept….;(

     • luckyss

      Resnica ne prizanaša…

     • Rožle

      Po zakonu se moraš nujno cepit … Kje maš gazdo ?

     • Steiermark

      svojo steklino je že prenesel na svoje 1. razredne uporabnike, pasjeljubce, v garaži… Torej ceplenja so potrebni vsi rdeči pederajzli…..ki raznašao steklino širom po Sloveniji, na državni ravni in tako v upanju na popoln uspeh, ustanavljajo nova gibanja steeklih komunističnih psov!

     • Tačka

      Tukaj. Vse je še pod kontrolo, ni še potreben cepljenja.

     • von Rhein

      Tudi vi bi še danes gradili pregrade v Hudi jami.Pa vam je travestita napadla neka bolezen.Mislim,predlagatelja;izvajalci so se z aplavzom takoj oglasili.

     • luckyss

      V bistvu bi bil prvi za to, da se poimensko identificira žrtve v Hudi Jami in v ostalih grobiščih…da se končno pove kdo tja spada in kdo je bil nedolžen…vsi otroci, ki so tam so seveda sramota za povojno oblast in bi bilo potrebno poiskati odgovorne…

     • von Rhein

      Naj ti bo tukaj.Najprej sem kolebal kje bi ti pritisnil pohvalni plus.

     • montyamp

      Ja , odgovorne se pa išče tako , da se pljuva po demokratih in herojih .
      Jesi bre majmun , daleč od nemškega ovčarja .

     • Steiermark

      to je neki mešanec – bastard, kakšnega šarplaninca in bulmastifa, ki si ga lahko privoščijo samo tisti, 1. razredni pederajzli….

     • Steiermark

      ja, kaj ne poveš, zakaj ste pa potem imeli takšno šizo in odločili, da je v jami samo nekaj okrog tisoč vaših žrtev, kam so izginele ostale žrtve – 8.000? In zakaj ste tiste izkopane tako, pomešali, brez identifikacije, vse skupaj spravili v žaklje, kot najhujši morilci teer jih skupaj odvrgli v skupno jamo, v Mariboru? Sicer pa, ko in če, se bo začela identifikacija vaših žrtev, potem pomeni to delo za celo vojsko tistih, ki bodo izvajali analize DNK in ugotavljali tudi narodno pripadnost poklanih oz. umorjenih!

      Še enkrat te vprašam, zakaj ste tako šizofreno ravnali in na hitro, pomešane kosti in ostale posmrtne ostanke nesrečnikov, žrtev pedofilskega množičnega morilca tita, zagrebli, kot mačke, v skupno jamo? Sramota, da se nadaljujejo zločini največjih zločincev vseh časov!

     • mginko

      Bolje, da ne razmišljaš o teh stvareh, ker nisi tej temi dorasel.

     • luckyss

      Kot vsi ostali tu prisotni…se strinjam…

     • mginko

      Zopet dokazuješ da nisi dorasel. NISMO VSI ENAKI ,tako kot ste enaki vi komunisti. Ja to je hudič, če ti ne morem pomagat, ker nisi nam enak.,

     • Steiermark

      Oh, ja, tvoj klučavničar pa ni bil vešč kurjenja, kot dolfi, čeprav njegov prijatelj, zato je zazidaval, z 10 zidovi, žive ljudi – od otrok, do nerojenih, mladih mamic, starcev, mladcev itd. – poštenih Slovencev, ter jim “dovolil” počasno strahotno smrt!

   • mginko

    Ker si trd, si še vedno v pasji šoli.

    • luckyss

     Tudi jaz pasem ovce…;))

  • ahnenpass

   To ste rekli svoj čas že za Pahorja, morda imata iste benevolentne sponzorje in mecene.

 • montyamp

  Le zakaj so komunisti pospravili KRAMBERGERJA ???
  Verjetno zato , ker je slovenskim bolnišnicam daroval dializne aparate .
  Žvepleni halbmadžar je pa z udbopartijsko teroristično celico izsiljeval slovenske firme in morilec preživel , dobrotnik mrtev .
  Žvepleni je odnesel iz Elana 400 tisoč mark .
  Človek ki je obelodanil svinjarijo izprijenega pritlikavca je v zaporu , kot je bil njegov politični nasprotnik heroj JANEZ JANŠA .
  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/elan-je-politicnim-botrom-senkaval-celo-jahte
  IVEK , KDO TE JE UBIL ???
  https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os

  • Tole pa je res vprašanje, ki nas vse zanima. Kaj je resnica ?

   • ahnenpass

    Resnica je, ko vidiš celo vesolje naenkrat in iz vseh možnih zornih kotov, v danem trenutku.

  • luckyss

   Ubili so ga soglasno Kučan, Janša in Bavčar…
   Ivek je bil preveč moteč in bi lahko poenotil ljudstvo, kar bi bilo usodno za tiste, ki načrtno hujskajo narod in ga ločujejo na leve in desne…..Tako pa lahko oboji lajate, vaši pastirji pa lepo živijo na ta račun…

   • Olga_10

    Vi že veste…vam je Kučan pripravil scenarij? Edini morilec je Kučan z Udbo, v kateri tudi vi sedite in širite laži! Mogoče ste bili sam strelec? Kdor zagovarja zločinca in veleizdajalca Kučana, je to tudi sam!

    • luckyss

     Iveka sem osebno poznal in mi je par tednov pred smrtjo zaupal svoje strahove..
     Bil je preprost in naiven ter dober človek…ni pa bil ravno butast…
     Imel sem občutek, da mu je bilo proti koncu žal, da se je spustil tako daleč…ampak poti nazaj ni bilo..In Bavčar je bil dokazano že v zraku preden je počil usodni strel…
     Tako, da bi te prosil, da vsaj ob tej temi ne bluziš s svojimi parolami…

     • MEFISTO

      Je še kdo, ki ga ti nisi poznal?

     • Steiermark

      luckyss je verjetno “dobrotnika z negove” poznal , ko je hodil pobirati kosti, ki mu jih je le ta nastavljal pred vrata svoje gostilne…..

     • Steiermark

      kuži, še nisi pogruntal, da je Ivek napravil samomor – pomagal mu je pa kratkonogi, ki ga je opozoril, da je prišel njegov čas….. Kriv si je pa sam, ker je takrat, ob volitvah, ko sta prišla v drugi krog dr. Pučnik in kratkonogi podganji antislovenec – zadrti jugoslovanarski srb, in je Ivek izjavil, da svoje volilce pokloni kratkonogemu! No s tem si je podpisal smrtno obsodbo, dal je svoje volilce svojemu “neprijatelju”, proti kateremu je vedno nastopal, potem so mu pa jugoneprijatelji pomagali po pijanem lovcu, ki na nogah ni mogel stati in ga je celo uspel zadeti, na 100 metrov, od zadaj oz. sprožiti kroglo, ki je naredila ovinek in zadela iveka v hrbet, čeprav je bil proti lovcu obrnjen z prsmi….

   • mginko

    Tudi tebi so skisali možgane. S parolo iz štaba – “vsi so enaki”, ti povem čeprav si skisan, da tega ne boš razumel – da mi nismo enaki. Enaki ste vi, ker zaradi poškodb zgoraj, nikakor ne morete dojetia, da naroda NE MORETE več blefirati.

   • centurion

    Ehh, peso.
    Res ti je peso jebo mater, levo.
    AMEN

 • tramal

  So v zadnjih zdihljajih zato pa zmeraj bolj norijo.Morilcem se čas hitro izteka.

 • tramal

  Na prvi sliki imam občutek da se han pripravlja kako ga bo kočanu scuzil.

  • Steiermark

   To redno počne, zato je to samo posledica refleksne reakcije…..

 • Rožle

  Kaj pa Lolek in Bolek ? …
  Un ta okrogu bi mogu bit skos Kučan … Mislm, da je Bolek ..

 • Rožle

  He …tale na skrajni desni je nadvsemi fotogeničen … :):))))

  • MEFISTO

   Upam, ne boš trdil, da tudi Majda Potratna ni ljubka?!

   • Rožle

    Seveda ….in v temi je še lepša ..

   • KIKI

    A tovarišica še živi? Nisem zasledil part na zadnjih straneh Dela d.d !.

 • MEFISTO

  Ko se omenja akademika Hana, mi pride na misel, da je edini, ki sme rapredati o financiranju osnovnošolskega izobraževanja, ker je poleg akademika Janija Moederndorferja edini, ki je ostal čisto blizu osnovne šole.

 • Janez

  DOBRO
  STE NA NOVI24TV OPOZORILI !
  NA TE FOSILNE OSTANKE EX MORILSKO USTVARJENE KPJ TITO YUGOVINE.
  Bomo
  MORALI BITI POZORNI NANJE.
  Kaj dobrega za Slovenijo in nas Slovence ? Zagotovo nimajo v mislih. L.r. L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  KAR POZORNI BOODIMO NA TE NESKESANE ” TITO KOMUNISTE”
  NE
  POZABIMO !
  KOLIKO NESREČ SO PRINESLI NAM SLOVENCEM ?!
  V
  ZLOČINCA J. V. STALINA ZAGLEDANI KPS STALIN KOMUNISTI !
  KPS ZLOČINSKI STALINISTI – Kidrič, Kardelj, Maček, M. Ribičič, A. Bebler& comp. L.r. J. KOMENDA

  • ahnenpass

   Najprej sem prebral, da zagotovo nimajo v mislih Janeza K. Komende, potem sem šele videl, da si stavek in podpis ločil s črno piko.

 • KIKI

  Dragi moji, na tej prvi “fotki” je jasno vidno, kako se akademik Han
  spoveduje akademskemu dušebrižniku Kučanu! Videti je angelska
  nasmeha dveh čistokrvnih debilov! …skoraj mi je ušlo v hlače,
  od smeha, seveda!

 • piko8

  Upam, da bo MATILDA poskrbela, da Slovenijo v čim krajšem času zapusti ta debilni stari prdec!!

  • Valter BraniSlav

   Matilda lahko zgresi smer in pride najprej po tebe. Sicer pa ko Kucana vec ne bo bodo taki luzerji kot si ti se naprej nesrecni in si bodo poiskali Novega “krivca” za lastne neuspehe.

   • KIKI

    Ajajajajaj !, nikar ne lajaj!

   • andreas82

    Si kdaj opazil, še vsaka stvar kjer je bil ta politik zraven je dala orto minus, ali pa propadla, primerov da ne naštevam, pa najbolj oboževan politik na slovenskem, kje so potem te naše dragocene značilnosti Slovencev, na levici jih ne vidim!!

   • xtc

    Milanček Mali Napoleon s sindromom zločinca Titeka.

  • KIKI

   Besede naj postanejo resnica!

 • milanček

  ta komunistična golazen bo poleg nepopravljive škode sedaj zavajal še mladino in ji lagal ! Štefka, če ti je kaj do slovenskega naroda, do teh mladih ljudi, ukrepaj, tudi ti boš bolje zaživela!

 • xtc

  Npr. na Polski ali Litvi ter Češki,bi Kučan že davno pristal v zaporu.

 • andreas82

  Kako se kakšen Slovenec najde v tem, te stranke je en sam parazitizem, ne rečem da so druge kaj boljše, vsak ki se v Sloveniji ukvarja s politiko mu ni ravno težko, narod lepo vse plačuje, država je fevd iz klatere nam lepo jemljejo, zato ponavljam kdor se v Sloveniji ukvarja s poltiko ni ravno neumen, že samo da si del enega podmladka, se ti lahko hitro pozna na računu, samo v tapravi družbi moraš biti!

  • andreas82

   Poglejte ko končajo s parazitstvom v državnih firmah, jih Jankovič da na svojo listo za svetnike in še tam potem do bridkega konca izčrpavajo narod, tega res ne vidiš povsod no,

   • andreas82

    Temu se v prevodu reče boj za osvobojenje, namesto da šel razvoj naprej kot v kapitalizmu, so se zažrli in stojimo na mestu, toliko da sproti poravnmamo stroke,ko zmanjka pa spet nov kredit od imperialistov, pa gremo nekako skozi..do kdaj??

    • Karmen

     Do bankrota – tako kot v Jugi.

 • Olga_10

  Vsa zlocinskost komunističnega sistema, njegovih podrepnikov in plačancev, se vidi tudi pri poskusu diskreditacije komentatorjev na Novi 24 in posredno Nove 24 same, s pomočjo ukradenih in zlorabljenih Nickov!
  Moj Nick zlorablja Antifa terorist @najplemeniti, ki se sedaj poskuša skriti in širi sovraštvo in svoje blodnje pod identiteto @Olga__10, ki je podobna moji identiteti @Olga_10! Razlika je v dolžini črtice (on uporablja dva podčrtaja skupaj) med imenom in številko!
  Sporočam mu, da nikoli ne bom šla s portala, ker se njega in njegovih ne bojim! Vredni so vsega pomilovanja, saj kažejo vso bedo zločinskega totalitarnega sistema, ki ga vzdržujejo z lažmi, manipulacijami, krajo, zlorabami, podtikanji, likvidacijami…
  Boriti se moramo in razkrivati njihove laži in podlosti!
  Sama ne bom odnehala nikoli, saj verjamem v to, da je vsak človek svoboden in ima pravico do svobode, kamor spadata tudi svoboda mišljenja in govora!

  • Franc Šink

   Tudi meni je bilo vse skupaj malo čudno Hvala za pojasnilo.

 • Franc Šink

  Kučana navdušuje rdeča zvezda na zastavi, mene pa na steklenici Heineken piva.

 • sunday

  ko bo slovenijo rdečih izdajalcev kri pojila,
  bo za slovence svoboda vzklila!!!

 • montyamp

  DELAVCEM DELO IN ČAST
  ULTRAIDIOTOM MURGLOSRBSKIM BANDITOM DENAR IN OBLAST .
  Pa kdo je zaj tu nor ??

  • andreas82

   Kar je najpomembnješe nič pri tej stvari ni zastonj hehe

   • andreas82

    Delavcu zgolj čast, od oblasti pa roke stran, imamo za to izobražence, duhovnike, se kdo spomni kako je bilo ko je RKC vodila??

  • sunday

   tisti, ki jim je dal glas na volitvah!!!

 • mona lisa

  Če hočemo rešit to državo potem bi bilo treba vse te takoimenovane prvorazredne nekam nagnat kjer ne bi več delali škode.

 • marker

  Milan se z žarom in lepimi spomini vrača v leta pred 1991, ko sta v Ljubljani skupaj z martuljškim gobarjem na seji ZKS pa tudi v javnosti govorila v srbohrvaškem jeziku. Še vedno upa na neuvrščeno Jugo in sebe na mestu predsednika.

 • Janez

  USPEŠEN ODLET
  VSEH
  “ODKLOP” SD,
  ZL , SMC, DESUS , ZZB ITD. POKOMUNISTOV – V SEVERNO KOREJO !
  In?
  LEO JIH PROSIM-O. Ostanite tam, Slovenija bo brez vas lepša. L.r. Janez K. KOMENDA

 • norik zdaj!

  Milan, partijski šef psihiča in komunajzarja piškice šiptarske Janše, ki ima probleme z avtoritetami in resničnostjo, ker se je zataknil v Noriškem kraljestvu

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!