[VIDEO] Minister Klemenčič spet vinjen v parlamentu? Glede na očitke se lahko zgodi tudi to

Goran Klemenčič (Foto: STA)

Mastni zaslužki, sprenevedanje o premoženju, kršenje človekovih pravic, zloraba pooblastil in še nespodobno obnašanje v parlamentu. Verjetno bi še lahko naštevali, a to je le nekaj besednih zvez, ki jih lahko zapišemo ob imenu trenutnega ministra za pravosodje Gorana Klemenčiča. Neverjetno, kako dolgo se lahko ministrskega stolčka oklepa nekdo, ki ima toliko masla na glavi. A tako je, ko ti predsednik vlade, iz neznanega in marsikomu nejasnega razloga, še vedno zaupa.

Le dan nas še loči od nastopa pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča v državnem zboru, ko bomo lahko poslušali njegove izgovore, glede jasnih argumentov, ki dokazujejo, da bi moral oditi. Glavni tokratni argument pa bo zavajanje javnosti glede ravnanj Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) v primeru suma pranja milijarde evrov umazanega iranskega denarja prek Nove Ljubljanske banke (NLB).

A posvetimo se še nekaterim drugim argumentom, ki jasno nakazujejo, da Klemenčič enostavno ni primeren za ministra in bi jih morali vsaj malo upoštevati tudi poslanci, ki bodo odločali o njegovi usodi. To bo sicer že deseta interpelacija proti članom vlade Mira Cerarja in prva, uperjena proti ministru za pravosodje, Klemenčiču.

Plemenski konji in žena
Malo bolj podrobno bomo o Klemenčičevem premoženju spregovorili v nadaljevanju, tokrat pa naj spomnimo na zgodbo o plemenskih konjih, s preprodajo katerih naj bi se ukvarjala Klemenčičeva žena Nina Zidar Klemenčič. Koliko natančno zasluži z rejo in prodajo konj, od ministra nismo uspeli izvedeti. V obzir pa lahko vzamemo dejstvo, da lahko plemenski konj stane tudi 100 tisoč evrov in več. Veliko pa njegova žena zasluži tudi na račun našega, davkoplačevalskega denarja. V času, odkar je njen mož minister, je od javnega sektorja (po podatkih KPK) prejela 241.105,62 evra.

Foto: STA

Delo v KPK
Kot predsedniku Komisije za preprečevanje korupcije je Klemenčiču kar nekajkrat, milo rečeno, spodletelo. Najprej moramo omeniti slavno nezakonito poročilo, s katerim je Klemenčič skupaj s kolegom Rokom Praprotnikom zrušil vlado Janeza Janše leta 2013. A kasneje se je izkazalo, da je zlorabil svoja pooblastila za dosego političnih ciljev in ravnal celo nezakonito, na kar je opozoril njegov naslednik Boris Štefanec. Sporočilo je namreč objavil, še preden so se predsedniki strank glede tega sploh uspeli izjasniti. Posledica tega poročila je bil sicer nepreklicen odstop celotnega senata KPK, a kaj, ko je bila nepopravljiva škoda že storjena. Klemenčič pa jo je po vrhu vsega odnesel brez praske in bil kasneje nagrajen prav s položajem ministra za pravosodje.

Opozicijska komisija, ki preiskuje banke in jo vodi dr. Anže Logar (SDS), pa je odkrila, da je prek NLB v času, ko je bil Klemenčič sekretar na notranjem ministrstvu in pozneje šef KPK, iz Irana na zahod dve leti potovala milijarda evrov, o čemer je bil Klemenčič kot šef KPK tudi obveščen. Z namestnikom, ki je prišel iz Sove, danes pa je državni sekretar na pravosodnem ministrstvu, sta policijo o spornem dogajanju obvestila tako po tihem, da so tam vse preslišali.

Foto: STA

Premoženje
No, kot šef KPK se je Klemenčič intenzivno ukvarjal s premoženjem predsednikov političnih strank, ob tem pa je spretno skrival svojega.

Z Nova24TV smo že pred letom dni prosili ministra, da razkrije svoje in ženino premoženje ter njune dohodke v zadnjih treh letih. Podatkov nismo dobili. Klemenčič tako rad veliko govori o razkritju premoženja drugih, ko pa bi to moral storiti on, raje stisne rep med noge. Vse, kar smo dobili, je bil aroganten odgovor tiskovnega predstavnika Boštjana Lajovica, ki nam je dejal, naj zadevo “poguglamo”. No, tudi Googleov brskalnik ni seznanjen s Klemenčičevim premoženjem. Namesto tega pa smo našli številne članke, ki govorijo o dvomu v njegovo poštenost in premoženje. Več kot očitno je, da z ženo nimata čiste vesti. S predlogi o razkrivanju premoženja se zgolj širokousti, sam pa ima veliko za skriti.

Neprimerno obnašanje v parlamentu
Kot da njegova nezakonita dejanja niso dovolj, pa si je minister privoščil še izpad pred poslanci državnega zbora in glede na to, da so sejo prenašali v živo, tudi pred celotno Slovenijo. Februarja letos je bila petkova seja državnega zbora hkrati tudi seja, na kateri je minister Klemenčič pokazal, da trezen v tej vladi ne more več delovati. Ob njegovem nastopu so se na družbenih omrežjih usuli komentarji, ki so opozarjali, da je Klemenčič zvrnil kar nekaj kozarčkov preveč, to pa so dokazovale tudi vonjave, ki so se širile okoli njega.

“Vladni zakoni ne pijejo vode. Minister Klemenčič očitno tudi ne,” je tvit, ki povzame Klemenčičevo grotesko. Ogledate si jo lahko v nadaljevanju.

Klemenčičev tast 85-letniku prebil čelo in ga podrl na tla
Franc Zidar, samooklicani lembergški graščak, tast pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča in oče odvetnice Nine Zidar Klemenčič, je leta 2014 napadel in grdo poškodoval takrat 82-letnega sovaščana. Tekla je kri! Bilo je 4. junija 2014 popoldan, ko je Martin Štimulak v bližini gradu Lemberg z dvema delavcema polagal žično ograjo na rob katastrske meje zemljišča, ki ga je kupil pred leti. Ograditi je želel pašnik. Tako pripoveduje Martin Štimulak, danes 85-letni upokojenec, ki lahko hodi le s pomočjo palice: “Stal je na brežini nad menoj, kričal je, da je to njegova zemlja. Nisem hotel govoriti z njim. Obrnil sem mu hrbet in tedaj me je “speklo po glavi“, tolkel me je in mi prebil čelo, nato me je podrl na tla, da sem padel po bregu navzdol.” Franc Zidar, danes obdolženec kaznivega dejanja …

Foto: Škandal24

Kar je pri vsem skupaj najbolj skrb vzbujajoče, pa je dejstvo, da si premier Cerar pred vsemi dejanji, ki niso vredni ministra, zatiska oči. Ne samo, da je ministru spregledal izpad pod vplivom alkohola (ali kot se je izgovoril minister sam “elektronske cigarete”), prepričalo ga ni niti njegovo sporno ravnanje v preteklosti. Zato se je na velik šok odločil, da ga celo nagradi in ga predlagal za komisarja za človekove pravice pri Svetu Evrope. Zgodba, o kateri si lahko rečemo samo: “Saj ni res, pa je.”

B. V.

 • Vrhovni sodnik

  Kdo še tega kronika jemlje resno.

  • von Rhein

   Marsikdo ga jemlje resno.Probaj slediti kje bo pristal,kakšna bo še njegova kariera. Stavim,da namesto na Škofljici, nekje v tujini z dobro službo in plačo.

   • totex39

    Z Junckerjem bosta zelo dobra prijatelja.

    • karpelec

     Potem bo pa Junkerju pomagal nositi plenice.

 • Miro Jereb

  Jaz mu ne bi dal “tri nacrtane ovce da mi čuva”…al je bil v Dahau al pa ga je pjača zjebala…primeren za v koruzno polje in bi vrane za 3 leta vse nazaj prnesle…

 • Zima prihaja

  https://www.instagram.com/p/Bbh3Iy6Fhqf/
  Preberite si kaj bi ljudje vse naredili za denar.
  Berite komentarje.

 • janez zorman

  Le zakaj se je Nini zasmilil ?

  • Zima prihaja

   Gliha fkup striha?

  • karpelec

   Nikoli ne veš, kaj skriva pod obleko.

 • domovina mili dom

  Sloveniji vlada zakon komunistov. Zato takšni homo erektusi vladajo slovenskim gumpecom.

 • Sloustava

  Naj mi, prosim, blogarji, ki se imajo za prvorazredne, odgovorijo na tole vprasanje: zakaj se ta Vlada, konkretno Klemencic, posledicno pa Kucan, tako zelo bojijo, da bi na oblast prisla desna opcija?

  • tarantela

   Nisem prvorazredna, mislim pa, da se jih ne bojijo. Desni preprosto ne pridejo na oblast, ker volivci izvolijo drugo opcijo. In tudi, če desni dobijo največ glasov, jih imajo premalo, da bi obvladali parlament, v koalicijo pa nihče noče u njimi, še NSi ne, ki se ima za desno. Tu morate pa sami nekaj razmisliti. Imam občutek, da je Janši všeč tako. Če si v opoziciji, imaš lepo plačo, delat ti ni treba, še na seje DZ ne hodiš. Nobene odgovornosti, šimfaš pa lahko vse vprek. A ni to v redu zaposlitev?

   • Olga_10

    V tem parlamentu dela samo SDS! Odlično opravlja svoje delo!
    “Javna” TV se je spečala s komunisti in s fake news uničuje demokracijo v Sloveniji, saj prikriva informacije, jih prireja, laze… namesto da bi opravljala svojo vlogo – informiranja javnosti!
    Za svojo raboto bodo kazensko odgovarjali, skupaj s sodniki! Ni več daleč ta čas!
    Tudi v Ameriki so bili zaradi medijske blokade prepričani 98%, da bo zmagala Hilarija….

  • etrusk

   Zelo enostaven odgovor, Če tega ne veste , ste prvorazredni.

  • DJURO SUMAR

   Saj se ni česa bati, dokler je Janez Janša na čelu opozicije. Večina volilcev ima rajši pijanega Klemenčiča kot Janeza, katerega ne prebavljajo niti sorodne klerikalne stranke.

 • von Rhein

  Pijanec je vedno toleranten do kolegov pijancev.Marsikatera odločitev sodišča ima vonj po alkoholu.

 • učko

  Kretenko je al’ pijan al’ pa kreten, po navadi pa oboje skupaj. Sam’ če je pijan, njegov kretenizem ne pride tolk do izraza. Kako gre tista pesem: bolje biti pijan, nego glup, tralala…..

 • Olga_10

  Kakršna vlada, tak minister! Da lahko opravljaš tako umazane rabote, lažeš, kradeš in podtikaš svoj kriminal drugim, rabiš “elektronske” cigare – alkohol, tako hik minister, kot hik poslanec levice, kot hik politkomisarka na Hanzi…
  Tudi njihovi predniki so se pri genocidu nad Slovenci zadevali z alkoholom! To je “žlahtna” levica…

 • MEFISTO

  Za poročanje o interpelaciji je v oranžni stopnji pripravljenosti predvidena večno trezna Tanja Gobec.

 • totex39

  V Cmerarjevi vladi ni važno, če si zasvojenec z alkoholom ali s čim drugim, glavno da si njihov.
  Zgodovina v tej zavoženi državi se namreč ponavlja na vseh področjih.

 • mona lisa

  Ogledalo naše izprijene lopovske vlade.

 • bubamara

  Od Klemenčiča je dober ženin dekolte.

 • Peter

  rečte kr čte, ampak čeden pa je, no.

 • Antonius

  Klemenčiča pogledaš na sliki skupaj z Gadafijevim izvenzakonskim *pridelkom* v Sloveniji, pa pogled na krvavo rdeči kravati da človeku takoj vedeti kdo ga, ju ščiti.
  SDS ve, da interpelacija ne bo uspela, z njo se trudijo zato, da volivcem dopovejo, brez kakšnih barab Kučanovi novi obrazi ne zmorejo.
  Šarec je najnovejši model specialnega ksihta, s katerim bo Kučan volivce *osvajal* na naslednjih državnozborskih volitvah.

 • RATATA

  Tale vinjen nostradam klempo grozni je najvplivnejši pravnik v osamosvojeni socialistični respubliki Sloveniji.

 • Stajerka

  Klemenčič se je potuhnil odkar so mu ministrski kameradi sporočili, da mu pripravljajo toplo, pernato posteljo v Bruslju……zasluge in plačilo pač morajo bit…….
  je en velik nesposoben pokvarjenec, z dolgo gofljo, pokvarjeno dušo in oportunizmom brez primere……že videno lahko pričakujemo, da bo za višji položaj ponovno stisnil rep med noge, z izjavo, da je nemočen in da se poslavlja s funkcije……
  .država nikoli ni bila pravna v pravem pomenu besede, pa tudi pravno še nikoli tako v razsulu kot je danes……čeprav državo vodi, v vladi in parlamentu, neizmerno pravno-strokovna večina……večina, ki na oltar sramote postavlja slovenski univerzitetni program pravne stroke……še bolje, pravnega šalabajzarstva, kjer je največjemu laiku o pravu jasno več kot večini dr. prava…….sicer nas imajo za bedake, pa smo daleč od tega, smo le prepošteni za to pokvarjeno sodrgo, ki se kot sluz vleče po vseh porah družbe……

 • antimur

  Za vse te barabe v vladi je izključno kriv največji omejenec, nerazsodnež, caglavc, totalni nesposobnež in pokvarjenec Cerar, ki je seveda na ukaz kučanove bande to golazen pripeljal v vlado, sedaj jih pa z vsemi štirimi brani, pa naj ta ministrska banda krade otroke(Kopačka), ropa državljane, zaradi njih umirajo bolniki in otroci (Celarca), hodi pijan(Klemenčič) v parlament, zapravlja ozemlje in morje Slovencev (Erjavec), z vsemi sredstvi brani prodajo državnih bank in firm, da lahko iz njih še naprej ropajo, iz sodstva so naredili gnezdo banditov, ki ne spoštujejo ne Ustave, zakonov in predpisov……Država se je enostavno ustavila, oziroma se vrti nazaj ter ne da hitimo v anarhijo, mi smo že globoko v njej. Zadnje umazano in za normalnega človeka nerazumljivo je dejanje Škoberneta in zadrogiranega Kordiša (ki tako ne ve za sebe, razen da brani pedre , da je proti katolikom, ne pa proti muslimanom, sploh pa kaj se od poslanca zahteva) ter še bolj grozljiv je odziv leve politike. Edina rešitev je Brglezovo naravno pravo.

  • etrusk

   antimur
   Največji krivec , da imamo to kar imamo je SLOVENSKI BUTASTI VOLILEC.

   • antimur

    Po svoje imaš prav, toda ta “butasti” slovenski volilec je zaveden z lažmi, ki jih non-stop lansirajo režimski mediji, te pa obvaduje slovenski zločinec št.1, to je Kučan s svojo smrdljivo bando. Torej so predvsem oni krivi za to kalvarijo, ki jo doživlja Slovenija.

 • milanček

  Tudi vi bi ga žrli, alkohol mislim, če bi se rodili kot taka spaka kot je ta bumbar, pa ne samo on, poglejte še drugo gravžo, praprotnika! Jebeno, da se življenje tako poigra s teboj, pa si tako nagravžen!

 • Janez

  V
  SRBIJI
  SO ŽE LETA 2015
  ZAČELI
  IZVAJATI NA PODLAGI ZAKONOV
  – R E H A B I L I T A C I J O NESODNIH ŽRRTEV “ZLOČINSKEGA TITO STALIN KOMUNIZMA”.
  URADNO,
  SODNO
  SO REHABILITIRALI DRAŽO MIHAJLOVIĆA, VODDJO ČETNIKOV.
  Zdaj
  opravljajo sodne REHABILITACIJE OSTALIH ŽRTEV NESODNIH KOMUNISTIČNIH ZLOČINCEV.
  A
  V
  R.SLO?
  BOMO MORALI U V O Z I T I ?
  – EKIPO UJIH OK PRAVNIKOV – ZA PRIPRAVO TAKIH ZAKONOV.?!
  V
  LINKU
  VAM DAJEM PRIZNANO PRAVNICO VERO MEJAK,
  KI
  JE VEČKRAT POVEDALA , KAKO
  JE V BEOGRADU URADNO, SODNO REHABILITIRALA SVOJEGA OČETA,
  KI
  SO GA “TITO ZLOČI SKI OZNOVCI – NESODNO LIKVIDIRALI 1944. L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  Pravnica
  Vera MEJAK
  O REHABILITACIJAH ŽRTEV
  “TITOVIH NESODNIH KOMUNISTIČNIH POLIT MORILCEV.
  https://www.google.si/search?q=vera+mejak+radio+ognjišče&oq=vera+mejak+radio+ognjišče&aqs=chrome..69i57.25587j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Borut Stari

  To je 10. interpelacija razdružene in neenotne opozicije. Za moje pojme je to kar inflacija legitimnih poskusov menjave ministrov zaradi neustreznega delovanja. Nepojmljivo je kaj si vse privošči, seveda predvsem zato ker si lahko, koalicija s svojo navadno večino v DZ in vlada zs PV na čelu. Vse, tudi upravičene interpelacije so bile nesramno preglasovane.Tako bosta tudi zadnja proti Klemenčiču in ustavna obtožba proti Cerarju padli na glasovanju. Spoštovani sotrpini, do volitev ne pričakujem nobenih sprememb. Na oblasti so avtokrati z neomejenimi pooblastili. Interpelacije so v Sloveniji vzburkano mešanje greznice, da še bolj smrdi.

  • karpelec

   A lahko svetuješ kaj bolj uspešnega?

   • Janez

    A?
    SI KAJ VSEL,
    KER BOSTA NESPOSOBNA
    IN BOLJ KO NE ” LENA” KARL E.
    IN “VOLOVSKI ŠTOSER ” JURŠA – RAZSULA ” ŠKODLJIVI DESUS” !
    JAZ
    SE VESELIM, DA GAA BOSTA NAREDILA NEPOTREBNEGA.
    JE
    “BREZSMISELNI DESUS” POVZROČIL – ŽE VELIKO ŠKODE. A ne? L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    JIH JE ALENKA B. DOBRO – NA LAŽ POSTAVILA.

   • Borut Stari

    Revolucija odpade. Ni v domeni in opciji desnice.Volitve v DZ ? Vse Imajo v postsocialistični ali še huje kar postkomunistični Sloveniji eno hudo napako. Dve tretjini volivcev je tako poneumljenih, da do konkretnega obrata v sestavi DZ od zmage DEMOS-a ne pride več. Kontinuiteta zmaguje po tekočem traku z izjemo vlade J.J., kar potrjuje pravilo. Moj nasvet je, da zamenjamo ljudstvo. To pa ne gre. Desnica že 27 let ni zmožna složnega delovanja in tako postati trdna pozicija.

    • Hun

     bl sebicnega komentarka pa se ne…on bi kr ljudstvo menjal..diktator desnicarski

     • Borut Stari

      Enostavno izbereš drugo državo in greš. Izbira je ogromna. In nehaj se vtikati kam ne spadaš. Še enkrat, sem desničar in domobranec. Če že hočeš. Tebi pa kar se .mene tiče, sikter.

     • Hun

      nikamor ne bom sel nit ne obstaja desnicar in nacionalist, da ga je tok moza, da me kam podi… preziram vse ekstremno smrdljive nacionaliste

     • Borut Stari

      Jaz tudi. preziram ekstremno smrdljive naciste kar vi ultra levičarji tudi ste. Nihče te nikamor ne podi nerazumnež. Še zadnjič, odjebi.

     • Hun

      ne napihuj se nepomembnez

     • Hun

      z nacisti so sodelval tvoji predniki…smrad pokvarjen

 • Janez

  A?
  KDO VE ?
  KDAJ BO TA VETERINAR OZ. “DOHTAR ZA PUJSE ” SD” ŽIDAN
  – RAZPUSTIL SVOJ
  BREZSMISELNI ” KOMUNISTIČNI SD” , KI LAŽE O SOCIALI, O TITU ITD. L.R. J. KOMENDA

 • hribovc

  vidi ga, pijan ko mazga i još se nalijeva…

  • DJURO SUMAR

   Sem prepričan, da je več kot polovica komentatorjev na temle portalu pijančkov. Trezen človek pač ne zmore pisariti takšnih neumnosti.

   • montyamp

    Niso pa ministri murglosrbske teroristične celice .
    Golazen izvoljena ob zmontirano zaprtem vodji opozicije , pa to so ja vajenci stalinistične glistavosti .
    ULTRAIDIOTIZEM , dokazano .

    • DJURO SUMAR

     Ultra idioti so tisti, ki ne znajo priti na oblast.

   • Janez

    A?
    SI TI TUDI ZA RAZPUSTITEV ?
    Te
    “Sd” ZBLOJENE KOMUNISTIČNE ” SD” ,
    KI JO VODI EN VETERINAR=”DOHTAR ZA PUJSE”?
    PA?
    “ZL” katere člane so na – se zdi
    – na “FDV” PUMPALI Z LAŽMI O “TITU”, ŠPANIJI. A. ni to bolano ? L.r. J. KOMENDA

    • DJURO SUMAR

     Mislim, da si hudo bolan ti.

 • rrrrr

  Klemenčičevi so zadnje čase vedno bolj pod gasom. Ata, mama, star ata. Zato bodo jutri v parlament poslali edinega treznega člana družine, plemenskega konja Ferda.
  Po pričakovanju bo koalicija zavrnila neupravičeno interpelacijo in se bo Ferdo lahko vrnil v svoje nažgano družinsko okolje.

 • montyamp

  Pa kdo je zaj tu nor ???
  Narod ki majmune voli .
  Krivi za stanje pa tisti debili , ki ne gredo na volitve .

  • Novakec1

   Koga boš pa volil vol…. Marsovce?

 • Janez

  Ja?
  ZAKAJ ?
  SE GA NE POŠLJE K ZDRAVNIKOM ZA ALKOHOLIKE? Če tad pije?
  Saj?
  Dr. Rugelj ni bil edini – dohtar za ljubitelje tekočin z alkotom. Pa Juncker. L.R. J. KOMENDA
  P.s.
  KAKO JE Z TISTIM “ODKLOP” JUNCKERJEM – NE VEM. A že na videz se zdi? Pijandura.

 • ljubinica

  Oblika vladavine v Sloveniji je OHLOKRACIJA t.j. vladavina drhali.
  Nic novega pod soncem: To so poznali ze stari Grki in o tem pisali. Ugotovili so, da se ohlokracija razvije iz predhodne tiranije.
  Vir: Wikipedija.

 • Janez

  Kaj?
  Bo
  PA TA NESREČNIK OD MAG. GORANA K. SPLOH POČEL,
  ČE
  NE BO VEČ PRISESAN NA DRŽAVO A zna kaj delati? Šraufat itd. . L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  NO?
  Morda ga bo zaposlila žena?

 • Hun

  prava elita se goji v Sloveniji…cez 30let pa opet revolucija

 • Erik Nebenhaver

  Desničarji, umaknite se. Mi hočemo naprej. Nas zanima več kot le dnevna politika in obmetavanje z žaljivkami. Niste plačani za to, da se jebete. Ne vlecite naroda v svoje psihopatske zgodbe in 2. svetovno vojno.
  DESNIČARJI!
  UMAKNITE SE!
  HOČEMO NAPREJ!

  • bubamara

   Definiraj “mi”.

   • janez zorman

    Mirkovi študentje, definitivno !

   • Erik Nebenhaver

    Vsi Slovenci, razen peščice zagrizenih, jeznih, užaljenih SDS-jevcev, ki jim je sovraštvo edini življenski cilj. OK?

  • Janez

   KAR POJDI NAPREJ – VSE DO – SEVERNE KOREJE !
   Veseli bomo, če odideš.

   A?
   Boš ti
   URADNO SODNO REHABILITIRAL ?
   IN
   URADNO SODNO OBSODIL ?
   – ZLOČINCE IZ TITO KOMUNISTIČNE OZNE !
   KI
   SO
   POLETI 1945 NEČLOVEŠKO UMORILI TO 17 LETNO DEKLE ! Čvekač si lR. J. KOMENDA
   P.S.
   GROB ANGELCE MEH
   NESODNE ŽRTVE
   ZVERINSKIH KOMUNISTOV-OZNA, POLETI 1945.

   http://reporter.si/clanek/slovenija/zverinsko-umorjena-angela-meh-pociva-na-pokopaliscu-v-smartnem-ob-paki-472687

  • Osti jarej

   …dej,ne obnašaj se psihopatsko

  • bubamara

   Če kdo živi v preteklosti so to levičarji. Levičarji želijo, da se svet vrti nazaj. Ampak zemlja se vrti v desno.

  • antimur

   Norec zaplankani, kdo pa še hodi okrog z zastavami in embleni iz WWII, kot tvojizločinski zombiji, abnormalne sodnice itd., levičarska drhal pa jih podpira in redno spremlja njihove seanse ter pomaga peti njihove revolucionarne pesmi , kot Bratušca, ki je sicer brez posluha, toda ne gre ji zameriti, je tudi brez ostalega, kar mora imeti pošteni Slovenec, predvsem pameti, je pa vsa ta levičarska drhal nemoralna, kradljiva, spletkarska, lažniva, skratka kriminalna golazen antislovenska.

  • Korenjak

   Tale Erik je bralec Mladine (eden izmed okoli 3200, kolikor še ima Mladina prodanih izvodov). Z drugimi besedami: umaknite se nam, mi rabimo denar iz javnega zdravstva, da bomo lahko še naprej lagodno živeli in dobro kradli.

   Erik, si kdaj prebral tudi, kdo so lastniki Mladine? https://www.portalplus.si/686/kapitalizem-hrani-mladino/

   • Erik Nebenhaver

    @korenjak:disqus
    Vlečenje izmišljenih podatkov iz lastnih riti je ena bolj zabavnih desničarskih cirkuških točk.
    Bravo, korenjaček!

    • Olga_10

     Boste plesali v Cirkusu, kar počakajte! Ni več daleč čas do vaše “točke”…

   • Olga_10

    Mladina se za zadnjico obrisati ni koristna!

  • Olga_10

   Je rekla Hilarija in pogorela… Paralelo potegnitev sami! Vsi vas imajo dovolj! Še vaši! Sama laž,kraja, korupcija..zdaj bi že kršili zakone in ustavo za NEZAKONITE migrante…Povampirjenci!

 • Janez

  Erik !
  Ti
  KAR POJDI – NAPREJ !
  Naprej !
  Do Tromostovja – stopi na ograjo !
  Pa skoči !
  Naprej !
  V mrzlo in umazano Ljubljanico – da se ohladiš ! A si klošar ? L.r J. KOMENDA

 • Novakec1

  V KPK mu je Praprotnik hrbet kril in ga nazaj držu, zdej ko ga nima več zraven pa bedarije počne tako kot večina levakov.

  • Johan

   Oba sta iti šmoren, sranje skoz gusto Vranje

 • piko8

  Butast narod voli butasto vlado!!

  • Peter

   Ne, s tem se ne strinjam.
   Od osrednjih medijev opran narod voli vlado, ki jo pripravijo v štabu.

   • piko8

    Se strinjam !!

  • Beli Sneg

   Delno se kar strinjam s tabo. Zelo veliko folka je dobesedno bustega in nerazgledanega. Jih politka ne zanima.

 • ahnenpass

  Lepo, da sestavljate Slovensko Wikipedijo, ko objavljate biografske podatke o naših javnih veličinah, za katere se se ostalim raziskovalnim novinarjem ne ljubi potruditi. Ker to so zdaj Klemenčiči, ljudje s preteklostjo in individualnim karakterjem, brez teh zgodb ne morejo imeti več svoje biografije, odkar ste iz njih naredili potencialni škandal. Dejstvo je, da o Klemenčiču danes vemo več kot recimo o Janši, ki je že celo večnost na samem vrhu politične scene. Zdaj bo pa Klemenčič verjetno spustil kakšno nazaj proti njemu, ker mu delate probleme, bodo odslej še daljši vnosi v Wikipedijo. In tako je edino tudi prav, čas si mora zapomniti ljudi, ne samo nazive.
  Za Klemečiča lahko iz osebnih izkušenj rečem edino, da je isti kot njegovi predhodniki, vsaj zadnjih deset, petnajst let, nobene razlike ni razen, da je zatiranje in tlačenje ljudstva pod njim nekoliko omiljeno, čeprav vso zlo še vedno obstaja in nemoteno uničuje nedolžne in nemočne še naprej. Je zato dober minister, je mogoče slab, glede na koga ali kaj verjetno.
  Se pa cel članek obeša na ugotovitve nekega Štefanca, lep zagorski priimek, o katerem javnost ne ve praktično popolnoma nič. Razen, da je nula, brez veze, če je ali ga ni, ni nobene razlike. Kje ste tega našli… lepo vas prosim, a se zavedate, da sploh nima svoje strani na javni Wikipediji?

 • Erik Nebenhaver

  Kako pa kaj Janša in TEŠ 6? Nič o tem? Hmmm….

  • Beli Sneg

   Kdo pa Hanška še jemlje resno. Jecljavček je nekredibilen in še kaj več, kar ne bom napisal.

 • Johan

  Zopet slike, da ji obesiš, otroci se sladkorja ne bodo dotaknili !

 • Rožle

  Minister Klemenčič… : “Jah, petek je hi hi hi hi hik ” ….
  Ups…priprave na petek ..

 • Peter

  Glejte, jest sm usak dan vinjen u bifeju pr naši Joži.
  Pa kva ste se zdej na tega bozga ministra obesl, no?

 • Peter

  Glejte, jest bi biu tud skoz vinjen če bi biu tak lepotec pa bi meu tako nagravžno ženo.
  Pa dejte mal razumet čluveka, no.

 • Izaija

  Možakar je narodno zaveden in rad poje Zdravljico, zlobni jeziki pa takole…

  Mar naj to počne na prazno grlo, kaj vam pa je???

 • ljubinica

  Psi lajajo, karavana gre dalje …..
  Erjavec, ki je bil pred dnevi v Rimu, je izjavil, da je Italijanom predlagal dil: “nasi” podprejo Italijana za neko bruseljsko funkcijo, oni pa v zameno podprejo Klemencica ….
  Je to evropska politika? Ha ha ….

 • Hribouc

  Vinjen?
  Od kdaj pa ta luzer žre vino?
  A veš kol litrov bi moral požret, da bi bil tolk usekan, kot so kazale kamere?

 • Grenze

  To ni Slovenec ampak ALŽIRC KI GLEDA KOT KAKŠEN MARSOVĆEK BZ BZ BZ BZ .

 • Pia Pele

  Zaradi higijene je skrajni čas, da se Klemenčič postrga iz vseh javnih služb. Naj ga zaposli žena Nina. V njeni pristojnosti je, ali ga bo zadolžila za čiščenje odvetniške pisarne ali pa ga bo poslala v konjušnico. Jaz vem, da mu ne bi zaupal konja v rejo, ker sem prepričan, da bi ta konj postal žleht.

 • piko8

  Boga mati, ki se ji rodi taka spaka od človeka!

 • Janez

  SMC
  se je
  takointako pokazal kot malo kvalitetna
  TUDI KOT ČISTO NEGATIVNA STRANKA
  – ZLASTI V PRIMERU ODVZEMA MANDATA CENJENEMU G. J. JANŠI.

  OČITKI
  “ŽAL”
  MINISTRU G. KLEMENČIČU – SO KAR UTEMELJENI.
  ČIMVEČ
  NJEGOVIH MALVERZACIJ – NAJ BO DOKANO PODANIH.
  ZLASTI
  NI
  NA EU NAČIN POSODOBIL
  R. SLO INSTITUCIJ PRAVA. ZLASTI SODSTVA – NE.. Novega boljšega ministra. L.r. J. KOŽENDA

 • Izaija

  A niste rekli, da bo šel v Bruselj?

  Tam ga že čaka Žan Klod Drunker, ki nekaj podobnega izvaja pred očmi cele Evrope, pa je vse v redu:

  https://youtu.be/XPgiI46FCDU

  • Beli Sneg

   Pasala bi res skupaj, dva pijančka.

 • lauraas

  Še Frankenstein je lepši.

  • primsek

   Še celo Janša, imata pa istega frizerja

   • xtc

    Morda.
    Ampak očitno ima JJ večjega in bolj trdega in to Klemenkota z pivsko mehkim in majhnim dela žleht,no js kot vse leve.

  • xtc

   kej češ kar naredijo levaki je bodisi pokvarljivo,neestetsko ali zanič-tako pač je,
   Klemenko je pač Zaporožec produkt levih posteljnih aktivnosti.

 • Občasni Komentator

  Spet nakladate z njegovim tastom….to je res podn od novinarstv….kaj ima on s tastom? še z ženo hvalabogu nista v sorodu…skratka bedarije pišete….on ima toliko drugih tehtnih argumentov za odstavitev vi pa tasta jahate nesposobneži

  • Izaija

   S tastom je toliko v sorodu, da kot pravosodni minister ni poskrbel za prioritetno, hitro in odprto obravnavo njegovega primera ter ga ni zaradi ogrožanja svoje politične kariere na kolenih prosil za njegovo javno opravičilo, kar bi se zgodilo v vseh resnih demokracijah, nesposobnež Občasni Stalni Komentator.

  • MEFISTO

   Da ga bolje spoznaš, je treba poznati tudi njegovo socialno okolje.

   Če se oglašaš samo vsakih 10 minut, še nisi občasni komentator, hehehe.

   • primsek

    To je socialno okolje braniteljice Janšarija Šipca, on sdam presvetli IZnoriški je Zidar Klemenčičevo izbral za zagovornico

    • MEFISTO

     A ti si pa sam sebi okrepitev?!

    • xtc

     Sedaj pa tole posebej zate pod drugim nickom,,če je jasno dokazano ,da je tvoj gospodar potomec madžarskih romov,ti pač nimaš nobenih dokazov zactvoja bebava norjenja,to ,da pač če je JJ pač peračil,Klemenkotovo babnico,je pač dobro delo,saj si babnica z pijančkom res ne more kaj prida opomagati sploh pa če ima majhnega in mehkega po pijanskih vajah.
     Pomoč v stiski je pač dejanje humanitarnosti.

   • Občasni Komentator

    MEFISTEK ne nakladaj.

    • xtc

     Glej bebo nakladaš ti.

  • xtc

   Njegov tast je kradel kot sraka na Kozjanskem parku,pod gradom Posdsreda je pognala precej velika stavba na račun muzeja,katere lastnik je in nima nikakršnih dovoljenj,je pa v lasti tasta in to na zemljišču parka.

   • Občasni Komentator

    Ti očitno osebno vpleten v te zgodbice, in si enake sorte kot ta njegov tast. Kar počne tast nima zveze s tem kar počne on kot minister. Kva ti ni jasno pri tem? Skratka enako kot MEFISTKU ne nakladaj.

 • MEFISTO

  Bojim se, da pade v delirij, če bo predolgo trajala razprava o interpelaciji.

 • Cahit Aljkovic MADRIDISTA

  Bravooo

 • xtc

  Klemenčič je dete pravovernih staršev socializma in ne more iz kože,gre za ljudi psihopatskih prepričanj in vedenj,ki jih ustaviš le z ustrezno zakonodajo ali namestitvijo v določenev ustanove.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!