[Video] Možakar ni mogel verjeti svojim očem – na dom je dobil policijo in Borisa Johnsona

Datum:

Možakar, ki na spletu nastopa z imenom Splinter Sales, se je v sredo zbudil v povsem normalno jutro, dokler na njegova vrata ni potrkala angleška policija, preiskovalno ekipo pa je vodil nihče drug kot angleški premier v odhajanju Boris Johnson. Zmedeni Sales je dogajanje uspel posneti, Johnsona, sicer znanega po njegovih norčijah, pa je celo vprašal, kako se počuti. Johnson je po počitnicah v Sloveniji očitno trdo zagrabil za delo, še preden se njegovi dnevi premierstva končajo. 

“Wagwan Boris,” je vprašal Sales v očitnem angleškem uličnem žargonu, ki bi se ga lahko v grobem prevedlo v “kako si”, na kar je angleški premier odvrnil: “Dobro jutro, kako si?“. Sales je nato za angleški Independent povedal, da ga je celotni prizor izredno presenetil: “Bil sem šokiran. Noč poprej sem bil pijan, nato pa se zbudil z Borisom Johnsonom pred očmi. Mislil sem, da sanjam.”

Policisti naj bi v stanovanju iskali in tudi našli prepovedane droge, ki jih angleški organi klasificirajo v kategorijo B, gre v glavnem za konopljo in nekatere popularne plesne droge, kot je Speed itd. Policija med preiskavo ni nikogar aretirala, Sales pa na koncu ni bil obtožen ničesar, saj naj bi si po poročanju medijev hišo oziroma stanovanje delil s sostanovalcem.

https://twitter.com/bmuhhh/status/1564949267889983488?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1564949267889983488%7Ctwgr%5E4ba804900cdf59b2208647db5391e2fec560dcb5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Feurope%2F2022%2F09%2F01%2Fboris-on-the-beat-man-baffled-as-prime-minister-joins-police-raid-on-his-home%2F

To sicer ni prvič, da bi se Johnson pridružil policijski preiskavi, je pa zagotovo zadnjič. Med angleškimi konzervativci namreč divja huda bitka za njegovo nasledstvo. Pričakovano je, da bo Boris Johnson vajeti države predal v roke svojemu nasledniku že v ponedeljek. V tem kontekstu je tudi razumeti Johnsonovo sodelovanje v jutranji raciji. Ker se iztekajo dnevi njegove vladavine, si želi zagotoviti trajno dediščino, po kateri se ga bodo spomnili njegovi rojaki. Eden izmed takšnih projektov je veliko povečanje britanske nuklearne industrije. Premier v odhajanju naj bi bil izredno jezen, da ima država, ki je prva razcepila atom tako malo jedrskih elektrarn. “Kri mi zavre, ko vidim, da imamo tako malo nukleark,” je pred kratkim dejal za angleške medije.

Njegovi nasledniki povezani z WEF
Kaj kmalu pa njegovo mnenje ne bo nosilo več velike teže. V ponedeljek ga bo zamenjala Liz Truss, nekdanja liberalna demokratka, ali pa Rishi Sunak. Breitbart poroča, da sta oba tesno povezana s krogi, zbranimi okrog Svetovnega ekonomskega foruma, poroča Breitbart.

Andrej Žitnik

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...