fbpx

[VIDEO] Nasledniki komunistične partije v pravi luči: “Mi vse ukrademo na svetu, zato vse to je naša last, najlažje delavcu in kmetu, ker imamo tu pač mi oblast!”

Foto: printscreen

Slovenijo, kot vsako leto, tudi tokrat spreletavata mrzlica in epidemija rdečih zvezd, ki jih podpirajo častilci totalitarnih sistemov. Takšnih je pri nas ogromno, žalostno pa je, da vladajo naši državi. Medtem ko so države bivše Jugoslavije nadvse ponosne na svojo samostojnost, neodvisnost in tudi na to, da je obdobje komunizma le še del njihove zgodovine, s katero nimajo opraviti ničesar več, pa nekateri Slovenci še vedno živijo v preteklosti in prav v tem času pokažejo svoje prave barve. Vsako leto se v tem času zvrstijo prireditve in dogodki, na katerih ne manjka komunistična himna Internacionala, ki je bila nekaj časa tudi himna Sovjetske zveze. Bolje pa bi bilo, če bi se himna zamenjala z novo, sodobno Internacionalo, saj se besedilo bolj ujema s slovensko resničnostjo nekoč in danes.

Za prvi maj Slovenke in Slovence prebudijo prvomajske budnice, po vseh večjih mestih se vrstijo tradicionalne prvomajske prireditve, z govorniških odrov grmijo sindikalisti, ki le obljubljajo delavcem boljše pogoje in pravice, sami pa si polnijo žepe, saj so nekateri sindikati le organizacije, ki se jih rade polastijo politične stranke. Spomnimo, da je Štrukelj eden najbolje plačanih funkcionarjev in da v resnici igra zgolj vlogo Milana Kučana, saj je poleg tega, da je njegov slavni zet, tudi operativec skrajne levice in interesov globoke države. To stanje, ki se dogaja pri nas, odlično opiše nova Internacionala, s slikami poleg besedila pa se še bolj približa resnici, saj se pod tajkuni znajdejo Kučan, Golobič, Janković in drugi.

Namesto, da potvarjajo zgodovino, kdo in kako je “rešil” Slovenijo pred okupatorji, bi si lahko zavrteli novo Internacionalo, ki se začne s slikami žrtev komunistov in njihovih grobišč. “Vstanite v luč in blišč odeti, ki jarem vas teži zlata. Zdaj zvezda rdeča spet nam sveti, nas kliče spet krvava sla. Sledi pravičnosti razbijmo, do tal naj rop jo naš požge, do konca z davki jih odrimo, vzemimo vse, vzemimo vse!”

Prikrita grobišča

Pesem se nadaljuje tako, da se v naslednji kitico zvrstijo slovenski tajkuni, ki so si z denarjem davkoplačevalcev napolnili žepe. “Že tajkuni so zbrani, v zadnji rop zdaj že hite, da z internacionalo nov plen si pribore. Prav nihče nam nič ne more.” 

Zoran Janković (Foto: YouTube)

Pesem se nadaljuje: “Kakšen zakon, kakšen red, vse kar vidite, je naše, nam dal je Forum nov zalet. Sami pišemo zakone in sodimo, kot se nam zdi.” In tu se zvrstijo NLB, Telekom Slovenije, klinični center, Banka Slovenije – vsa področja, kjer je leglo korupcije.

Foto: YouTube

Pod verzom “ropajte zdaj bratje urno, dokler se ljudstvo ne zbudi” je slika zlate železnice, ki jo “obljublja” projekt drugi tir. Znano pa je, da omrežje tajkunsko-gospodarskega Foruma 21 (omenjen tudi zgoraj v novi Internacionali), ki ga je ustanovil komunist Milan Kučan, stoji za pregrešno drago državno investicijo drugi tir, ki bi jo plačali davkoplačevalci, nekdo pa bi pri tem mastno zaslužil.

Projekt drugi tir (Foto: YouTube)

“Že tajkuni so zbrani, v zadnji rop zdaj že hite, da z internacionalo nov plen si pribore! Mi vse ukrademo na svetu, zato vse to je naša last, najlažje delavcu in kmetu, ker tu imamo pač mi oblast. Ko vse dobre in poštene uniči naša trda pest, svobode bodo vse pregnane, pokoren rod vasi in mest.”

Predlagamo, da pokažemo resnico Slovenkam in Slovencem in na naslednji prireditvi predvajamo novo Internacionalo, saj je veliko bliže slovenski resničnosti kot stara. Lahko bi rekli, da Internacionala 2.21 dejansko prikazuje naslednike slovenske komunistične partije v njihovi pravi luči.

Posnetek nove Internacionale si lahko pogledate tukaj:

A. G: