fbpx

[Video] Parada ponosa tradicionalnih vrednot, o kateri mediji ne poročajo

Parada tradicionalnega ponosa v Beogradu (foto: Youtube/zajem zaslona)

Srbska parada ponosa je potekala malce drugače. Zbrali so se starši s svojimi otroki in ponosno zakorakali po ulicah srbske prestolnice v podporo tradicionalnim družinskim vrednotam – na katere je v sodobnem času že skoraj prepovedano biti ponosen. 

Čeprav tako večinski srbski mediji kot tudi slovenski niso poročali, da se je shod zgodil, so o njem kljub temu zaokrožili posnetki, naloženi na socialnih omrežjih. Organizatorji so poročali, da se je na shodu v podporo tradicionalnim družinam in kot protest proti septembrski paradi ponosa “europride” zbralo okoli 50.00o ljudi, ki so na t. i. parado tradicionalnega ponosa pripeljali tudi svoj naraščaj – družine so hodile z ramo ob rami, matere, očetje in njihovi otroci.

Preberite tudi: Znana transseksualna aktivistka in mladinska svetovalka LGBTQ obtožena posedovanja otroške pornografije

Glavno sporočilo protestov ni bilo homofobno, saj nihče gejem ne odreka pravice do tega, da živijo svoja življenja tako, kot si jih želijo. Sporočilo je bilo predvsem: “Pustite naše otroke pri miru!” kot odziv na zahodni trend indoktrinacije otrok v ideologijo LGBTQ, kjer otroke že v vrtcu učijo, da je spol socialna izmišljotina in si ga lahko zato poljubno izberejo.

https://www.youtube.com/watch?v=EB9JoFnK4Yw

 

Odzval se je tudi poslanec SDS Branko Grims, rekoč, da je to edina prava parada ponosa.

Spomnimo, da je Zahod povsem preplavila histerija politično korektnega vsiljevanja ideologije LGBTQ, ki gre celo tako daleč, da transvestiti na drogih nastopajo v otroških vrtcih in otroke učijo, da si lahko spremenijo spol, medtem ko se pedofilom po novem reče M. A. P. (minor attracted person – osebe, ki jih privlačijo mladoletni), da bi se tako izognili marginaliziciji pedofilske skupnosti in sovražnemu vedenju do nje.

Andrej Žitnik