fbpx

[VIDEO] Parodija na delo aktualne Cerarjeve vlade: Učinkovitost, natančnost in nepopustljivost na “svoj” način

Foto: STA

Na Twitterju se zadnje dni smejejo videoposnetku, v katerem gre vse narobe. Primerjajo ga z vlado Mira Cerarja, ki deluje na podobni ravni. Poglejte. V posnetku se določene samoumevne zadeve niso sposobne razviti, tako kot se pod vodstvom Mira Cerarja ni sposobna razviti vlada, da bi delovala v korist državljank in državljanov.

Cerarjeva vlada z agresivnim kadrovanjem na čelu našega edinega nacionalnega parka uničuje slovensko naravno dediščino, veselo nadaljuje s čistkami in po smešni ceni prodaja protioklepne raketne sisteme, ki so za obrambo Slovenije neprecenljive vrednosti, ter obenem ščiti krive, nedolžne pa preganja. Nesposobna Cerarjeva vlada med policiste in vojake vnaša razdor, ukinila pa je tudi samostojen urad za štipendije in prihranek dala Mihi Lobniku.

Takšna vlada ni storila ničesar za povečanje varnosti državljanov in zavarovanje premoženja, Slovenijo pa še danes dela vse bolj ekonomsko nesvobodno. Glede na to, da bi rada krajše čakalne dobe, denarja za to pa ne bi dala, je ne moremo primerjati z ničemer drugim, kot s spodnjim videoposnetkom.

https://twitter.com/AnamarijaN0vak/status/921653339569475584

Anja Lepej