[Video] Poglejte, kako so na 24ur manipulativno zmontirali posnetek, da bi očrnili Trumpa

Izsek, ki kaže, kako je Acosta fizično preprečil pripravnici Bele hiše, da bi mu odvzela mikrofon (vir: twitter)

Ameriški predsednik je v sredo uro in pol odgovarjal na novinarska vprašanja v zvezi z rezultati vmesnih volitev. A celoten dogodek je zasenčil izpad novinarja CNN Jima Acoste, ki je prestopil vse meje splošno sprejetega obnašanja. Namreč, ko mu je predsednik dal besedo in tudi odgovoril na njegovo vprašanje, Acosta ni želel predati mikrofona in pustiti tudi drugim novinarjem, da zastavijo svoje vprašanje.

Ko mu je pripravnica Bele hiše želela vzeti mikrofon, je položil roko nanjo, kar je razjezilo predsednika. Ta se je umaknil od svojega mikrofona in ni želel odgovarjati na vprašanja, dokler Acosta ni predal mikrofona. A Acosta je tudi zatem spet vztrajal, vstajal in se oglašal. Njegov izpad, ki ni prvi tak, je sodu izbil dno, zaradi česar so zvečer iz Bele hiše sporočili, da so CNN-ovemu novinarju odvzeli akreditacijo za vstop v Belo hišo.

Preberite še: Povest o dveh novinarjih

Vseeno pa si na 24ur niso mogli pomagati, da ne bi skušali obračati resnice. Tako so očitno namerno izrezali posnetek, ki prikazuje Acostovo neprimerno obnašanje, in skušali očrniti ameriškega predsednika ter celoten dogodek prikazati kot Trumpov izliv žolča nad “nedolžnim novinarjem, ki si drzne postavljati vprašanja”. Vprašamo se lahko, kaj imajo na POP TV od tega? Zakaj so posnetek zmontirali in skušali prevaliti krivdo na Trumpa?

Zanimivo je tudi, da so levičarski mediji v anglosaškem svetu skušali obtožiti posnetek Infowarsa na Twitterju, kjer je jasno vidno, da Acosta položi roko na pripravnico in ji ne pusti vzeti mikrofona, da je prirejen. A kaj, ko so neodvisni strokovnjaki hitro potrdili, da posnetek ni bil v nikakršnem pogledu spreminjan, ter da so edina odstopanja posledica kompresije videoposnetka, ki nastane zaradi pretvorbe v drug format datoteke pri nalaganju na splet.

Lažne novice na 24ur
Zdaj pa imamo v Sloveniji očiten primer, kako izgledata manipulacija posnetkov ter igranje z izrezanimi izjavami. Ob tem je dopisnica 24ur Tadeja Lampret celo izjavila: “Nekaj ur kasneje je Bela hiša Jimu Acosti odvzela dovoljenja za delo. Trdijo, da je nedopustno odrinil mladenko, ki mu je skušala odvzeti mikrofon, čeprav posnetki kažejo ravno nasprotno.” Če Lampretova na kateremkoli, izvirnem ali zmontiranem posnetku vidi, da je pripravnica odrinila Acosto, ki ji je želel vzeti mikrofon, potem priporočamo obisk pri okulistu.

Začelo se je, ko je Trump Acosti dal besedo. Ta je želel vedeti, zakaj Trump kolono migrantov, ki napreduje iz Srednje Amerike proti ZDA, imenuje invazija. Trump je pojasnil, da je to zanj invazija. Ko je Acosta nasprotoval takšni oznaki, je Trump odvrnil, da ima vsak svoje mnenje. Trump je ravno tako povedal, da so priseljenci dobrodošli v ZDA, a da morajo priti legalno. Enaka pravila morajo veljati za vse. Acosta je nadaljeval s podvprašanjem o Trumpovi kampanji, ki je prikazovala oglase, v katerih so migranti plezali preko ograj in zidov.

Karavana migrantov je invazija
Trump je odvrnil, da so to res počeli, da to niso igralci iz Hollywooda. Ko Acosta ni želel odnehati, mu je Trump odvrnil: “Iskreno, mislim, da bi morali pustiti meni, da vodim državo, vi pa se ukvarjajte s CNN. In če bi to počeli dobro, bi bila vaša gledanost precej boljša.” Tu se je začel incident, zaradi katerega je Acosta ostal brez akreditacije. Ne samo, da ni dovolil drugim novinarjem do besede in je še naprej vztrajal pri vprašanjih, temveč je tudi položil roko na pripravnico in ni želel spustiti mikrofona.

Trump ga je večkrat opozoril, da je bilo dovolj, naj preneha s takim obnašanjem. Da je nevljuden, da se vedno grdo obnaša do tiskovne predstavnice Bele hiše Sarah Sanders. Ko Acosta še vedno ni dojel, da je čas, da se usede in umolkne, se je Trump odmaknil od svojega mikrofona in dal vsem jasno vedeti, da ne misli odgovarjati na nadaljnja vprašanja Acoste. Ta je nato le izpustil mikrofon. Trump je nato predal besedo naslednjemu novinarju, a si Acosta ni mogel kaj, da ne bi spet vstal in se začel pregovarjati s predsednikom. Trump mu je povedal, da se lahko CNN sramuje zaradi takega načina dela, in omenjeno novičarsko omrežje označil za lažne novice. “Ko poročale o lažnih novicah, ste sovražnik ljudstva,” je bil jasen ameriški predsednik.

Ivan Šokić

 • abc

  Na 24 ur niso nič zmontirali ! Šokićev Ivek ne zavajat. z lažnimi novicami ,Sarah Sanders tiskovna predstavnica bele hiše , je objavila zmontirani posnetek na internetu.
  https://www.index.hr/vijesti/clanak/trumpova-glasnogovornica-objavila-montiranu-snimku-novinara-cnna-i-stazistice/2041424.aspx

  • GkGbsmzjLiJkDA

   Kdo je to Šokićev Ivek ?

   • učko

    Novinar, ki je napisal ta članek. Mal preber !

 • tarantela

  A še niste nehal malikovat Trumpa? Zbudite se!

  • GkGbsmzjLiJkDA

   Dobro jutro abcEDA !

   • VERRZIFIKATOR

    Ella Taranto

    TARANTIZEM

    Tarantizem je nevarno stanje,
    bojda pik da pajkov ga povzroča,
    glava je zblodela in vsa vroča
    in rešitev ménda le divjanje.

    Divji ples rešitev da prinaša,
    resda so nekoč ljudje verjeli,
    toda ko so pajka le ujeli,
    videli, da sebe sam prekaša.

    Pajek, ki prenaša tarantizem,
    redko avtoimuno ima bolezen,
    daje vtis, da sploh še ni bil trezen,
    še ponoči sanja socializem.

    Pajka daje vse noči nespečnost,
    se že zjutraj besen ves huduje,
    kaj se ne bi, vsako noč je huje,
    ubijalska je zares nesrečnost.

    • tarantela

     Hm, kakšna čast, če se ne morim, doslej še nobenemu komentatorju nisi sklamfal verzov. Ja, umetni pa si, globoka čustva in sploh…

    • VERRZIFIKATOR

     Kaj porečeš, zgornji komentator,
     le kako se eni prepoznajo
     in potem priznanje sebi dajo,
     jaz pa mislil sem na – radiator.

     • GkGbsmzjLiJkDA

      Enkrat vroča, drugič mrzla – zmeraj trda, kot radiator.

  • učko

   Pejt ti rajš mal spat ! Tukej ni govora o malikovanju Trumpa, ampak o medijskih manipulacijah, ki jih je tudi pri nas polno, zlasti na strani režimskih trobil !

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

   • slosin

    levakarska pamet ni sposobna dojemati bistva problema…

  • Mojca pokraculja

   Zbudi se v večni sen.

 • Miro Jereb

  Ljudje kaj ste nori…TRUMP je predsednik ZDA in ne naš…kaj vas boli zanj…saj imamo še večjih bedakov dovolj doma v SLO pa se na njih spravite….uprvičeno.

 • VERRZIFIKATOR

  Mile Popič

  24 UR LAŽI

  Štir´indvajset ur je v vsakem dnevu,
  preživeti moč jih je prijetno,
  za resnico dan in noč dovzetno,
  ali pa v laží in besa gnevu.

  Enega poznam, ki popularen
  štir´indvajset ur bi hotel biti,
  Pop sam sebi pravi ta razkriti
  popularnež, ki je ves bizaren.

  Pop in top in kaj vem kaj še kakšne
  nase je navlekel etikete,
  a besede njega strogo vzete
  gole so laži in to še kakšne!

  Ga usmerja sproti sloka Tjaša,
  ta resnico vsakokrat predela,
  a tako, da prava laž debela
  s Popom prav banalno jo prekaša.

  Tjaši pravi pač zato se sloka,
  ker resnico noč in dan ukrivlja,
  da kot »fake news« jo potem doživlja,
  da namesto smeha zgolj še stoka.

  Štir´indvajset ur se imenuje
  ta, ki trosi jih nadvse ceneno,
  padel je ta Pop pod vsako ceno,
  se lahko kar v Fake preimenuje.

 • rubec

  Lampret je tudi zmontirana. Iz lambrete in lampe.

  • Zgornji

   ;-)

  • FORT WORTH

   Na kurbler pritiska, kt blesava pa ji nikakor ne vzge…
   Zitnik si je ze kolen izpahnu.
   Hehehe

  • Monica Lewinsky

   Monica Lewinsky pa ni bil montiran proces! Ja, pripravnice smo vedno nastradale…

 • bubamara

  Novinarji lahko zlorabijo vsako novico. Vse je odvisno od tistega, ki novico sprejme. Če ga nategnejo večkrat, je Slovenc. Američani so pokazali, da niso neumni volilci. Ob tako agresivnem medijskem linču vsega kar ni povezano z demokratično stranko, so vseeno prepoznali kaj je dobro za njih. Danes vidimo, da Trump dela dobro za Američane, ko jim gospodarstvo raste, brezposelnost je na najnižji stopnji. Smešno je gledati SLO dopisnika “fantka” Žitnika, ki nervozno išče napake Trumpove administracije. Homoseksualnemu novinarju je res težko poročati o normalnih novicah.

  • opazovalec

   Američani sploh niso neumni volivci. Volitve za senat so dobili Republikanci s strašno večino 33,6:46,2 M glasov, (-12,6M). Imajo pač tak sistem, da na volitvah v senat (in predsedniških, ki jih je Trump tudi dobil z nekaj miljoni manj glasov) prevladuje vukojebina iz osrednjega dela države in ne države, ki so ekonomsko najpomembnejše, recimo CA, NY. Vse je v volilnem sistemu. in v tem kdo šteje.

   • Anton

    Ja saj to vas žre. Pri nas imamo pa tak sistem da komunisti zmeraj zmagajo. Seveda odvisno kdo šteje.

   • Vlado77

    Kot mi je znano so dobili v predstavniškem domu in ne senatu , kar pa je manj pomembno. V resnici imajo demokrati manj moči

    • Monica Lewinsky

     Kako je kaj na Bledu? Je še kaj ljudi v Zaki?

    • opazovalec

     A ti prebereš, preden odgovoriš. Republikanci so dobili volitve v senat, ohranili ali celo povečali so prevlado v senatu, kakor sem napisal so dobili 33,6M glasov. Demokrati, ki niso izboljšali, kvečjemu poslabšali rezulat so pa dobili 46,2M glasov in v tem je poanta, ki je ti pač ne dojameš. Volitve v spodnji dom so pa dobili demokrati. Upam da sedaj razumeš.

 • Gr Enze

  PRI NAS JE TAKIH PODREPNIH MUH , KOT JE TALE OD CNN A ZELO ZELO VELIKO PO TV PO RADIU PO ČASOPISIH VEČINA ITD ! SO PA TUDI IZJEME NAPRIMER NOVA 24 TV IN DEMOKRACIJA PA MOGOČE REPORTER VSE DRUGO JE PA LAŽNO !

 • luckyss

  Torej je vam en idiot v obliki Trumpa vzor ?! Morda samo zato, ker si je kupil Slovenko ;))
  No saj ni čudno glede na stanje v vaši štali..

  • Anton

   Jaz sem tudi plačal šranga.

 • BlackOpsSystem

  detected spam….my ass U stupid fucks!!!

  • Foglof Tunek

   Yes, Stupid24TV are stupid fucks :) …

   • Republic Commando

    You are the leader.

    • Zgornji

     Amennn !!!

 • Stajerka

  Trump je predsednik, ki ne pozna celofana in hinavščine……raje imam klofuto v obraz kot sekiro v hrbet…..in večina politikov so hijene, pokvarjene hijene nevredne človeške rase, kaj šele da krojijo usodo narodom…..

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!!

 • Miran Pavličič

  Dokler bo Slovenija angažirala in podpirala tudi finančno to levičarsko agendo poročevalcev ala Lampret, Žitnik, Lipušček, … iz Amerike se ne čudit takšnim ekscesom. Zanimivo pa je to, da narod še kar naseda tem pamfletom. Kako dolgo še?

 • Stajerka

  Zgodilo se je torej pričakovano. Točno 10 dni pred lokalnimi volitvami (prihodnjo nedeljo, 18. novembra) je Zveza združenj borcev za vrednote NOB, po domače “Zveza borcev,” izdala pisni ukaz, naj se v Ljubljani za župana voli Zorana Jankovića, pa tudi vse njegove liste za člane ljubljanskega mestnega sveta in četrtnih skupnosti (faksimile) …

  http://pozareport.si/post/434978/10-dni-pred-volitvami-je-zveza-borcev-izdala-pisni-ukaz-volite-zorana-jankovica

 • Republic Commando

  Noben demokratski (levićarski) predsednik ne seže do gležnjev Trumpu po uspešnosti. Statistike so vse v njegov prid, zaj se pa derite levićarji nesposobni.

  • Beličič

   Če nisi vedel kaj je imel Tito v torbici boš vsaj za Melanijo izvedel.

   • Monica Lewinsky

    Tito je imel v torbici vibrator.

 • dePolo

  Demokrati + CIA = Demokracija

 • Olga2345

  To so levičarski talibani! Laž, kraja, podtikanje so njihovi “atributi”!

  • Beličič

   Pa veliki penisi!

   • Olga2345

    Ki ga rinete drug drugemu v anus!

    • Beličič

     Vrstni red se ne preskakuje!

   • slosin

    mali penisi pa velike gofle…

 • Lojz

  Boli me patak za Trumpa. A mamo kaj od njega in njegove frdamane žene.

  • macon

   Ne, ker jo levičarski režim zaničuje. Lahko pa bi kaj imeli, če bi bili manj levičarsko pokvarjeni.

 • Občasni Komentator

  nobenega nadlegovanja tiste punce ni bilo…nobenega fizičnega kontakta…hotela je mikrofon in ji ni pustil…to je vse…povsem legitimno…bi pa moral (in na kncu tudi je) odnehati, ko je Trump jasno povedal, da ne bo več odgovarjal

  • Foglof Tunek

   Ne tega razlagat totim skrajno desničarskim oprodam na tem portalu. Fsi so fukjeni in zaslepljeni…pod fplivom Velikega Diktatorja SDS-a !!!

   • Beličič
   • Franci Kos

    Mater si sit samega sebe! Slej ko prej te bo razneslo in smrad se bo valil zelo daleč!

   • mapu

    Oh, uboga pamet, le kam odšla si ?

    • tohuvabohu

     Tega goveda pamet še nikoli ni obiskala.

     • Občasni Komentator

      No pa dej govedo, pardon Osel razloži nam legitimnost

  • tohuvabohu

   A ti razumeš pojem “legitimno”? LOL.

  • macon

   Položil je roko na njeno roko za kratek hip. Na posnetku je jasno vidno. Ženska se je takoj odmaknila.

   Nič ni povsem legitimno, ker je bila dvorana polna novinarjev in je vsak hotel postaviti vprašanje. Trump je CNN-ovemu novinarju dopustil več kot eno vprašanje in odgovarjal na njih.

   • Občasni Komentator

    Tako kot vsem drugim…nič takega ni bilo…tako pač je

  • Vince Blake

   Fizični kontakt je bil. Malce sta se pač ruvala za mikrofon. Ni pa bilo seveda nobenega napada, saj nenazadnje tudi Bela Hša tega ni označila za napad.

   Punca je dobila namig, da naj vzame mikrofon Acosti in ga da drugemu novinarju. Me pa čudi odziv nekaterih novinarjev, ki so se postavili v bran Acosti, ne zavedajoč se, da jim Acosta s takim početjem krade skopo odmerjen čas, ki je namenjen novinarjem.

   Sicer pa to ni prvi Acostin incident. On je to redno počel in so ga imeli že vsi (med njimi tudi dosti drugih novinarjem) že rahlo poln ku*ac.

   • Jovo Jamnica

    To je vse res. Zakaj pa je potlej Sandersova poslala v eter predelan video posnetek???

    • Vince Blake

     Posnetek ni bil zmontiran, pač pa samo fokusiran na “delovanje rok”. Lahko morda predložiš kakšen dokaz, da je posnetek bil zmontiran?
     Mimogrede naj še povem, da vsak, ki je že kdaj nalagal filmčke na youtube, twitter….nenazadnje tudi pornhub…ve, da objavljen video ni nikoli enak naloženemu.

     To pa zaradi tega, ker folk nalaga filmčke v miljon razlinih formatih in bi to pri gledalcih povzročilo preveliko zmešnjavo. Zato vse filmčke od prvega do zadnjega konvertajo v enoten mp4 format. Video nikoli ni “živ” takoj po zaključenem uploadu, pač pa traja nek določen čas, da ga mašina skonverta.

     Ampak resnično….res me zanima od kod nekaterim ideja, da je video bil zmontiran.

     • Jovo Jamnica
     • Vince Blake

      Zastopim. In tudi na video editing se nekaj malega spoznam.
      Najprej naj opozorim na link, ki si ga prilepil. Vir je tale profil: https://twitter.com/tomrichell
      In takoj ko greš na njegovo časovnico vidiš, da gre za političnega aktivista, ne za neodvisnega novinarja. Že po sliki, ki jo ima v glavi časovnice. To je že prvi znak za alarm, da mnenje ne bo objektivno.

      Nadalje….verjetno si opazil, da je raw video mnogo boljše kvalitete. To pa zato, ker je bil video od Sarah potegnjen od bogvekje, najverjetneje s twitterja in že s tem deležen obdelave twitterjevega konverterja.

      Iz prve roke ti lahko povem, da če z videom nekaj počneš (v tem primeru je bil vpleten Paul J. Watson, ki je hotel zumirati delovanje rok) lahko twitterjev konverter prepozna frame Paulovega konverterja kot poškodovane in jih enostavno izpusti. Tudi meni se je že to zgodilo. Za celo sekundo.

      In tudi če…..tudi na raw posnetku se vidi (in tu mislim, da se oba strinjava), da je Acosta hotel odriniti roko stažistke Bele Hiše. Kar samo po sebi ni nič kaj tako groznega. To je normalna človeška reakcija in bi jaz tudi verjetno enako ravnal, če bi hotel nakaj povedati, nekdo bi mi pa pulil mikrofon iz rok.

      Kar je bolj obsojanja vredno je to, da je Acosta kradel čas ostalim novinarjem, ki so stali v vrsti za svoje vprašanje. In ker je rating vsakega novinarja odvisen od uspešno postavljenega (in poslanega v eter) vprašanja, jim je s tem svojim eksibicionizmom kradel tudi denar.

      Plus tega je procedura na nov. konferencah utečena. Novinar postavi vprašanje, predsednik odgovori in mikrofon gre drugemu novinarju. Acosta je pa polemiziral s predsednikom. Zato mu je Trump tudi rekel, da bo on vodil državo, Acosta naj se pa briga za CNN.

      Torej je Acosta grobo kršil ritual Bele Hiše. In pravzaprav rituale vseh novinarskih konferenc na tem svetu.

      Zaradi tega mu je tudi bila odvzeta akreditacija. Ker je to redno počel. Akreditacija Bele Hiše ni pravica, pač pa privilegij, katerega si je Acosta sam zapravil.

      In že samo zgovarjanje CNN in ostalih levičarskih medijev na izgubljene frame, medtem, ko se tudi na raw posnetku točno vidi Acostino “odrivanje” je tiho priznanje, da je Acosta tokrat prekoračil mejo. Ali na kratko: vsak izgovor je dober, pa tudi, če ga pes na repu prinese.

 • jjajo ljuzer absoljutni

  dve možnosti sta : ali bo bralec Nove pogledal še kakšen medij in tam videl, da so s pospeševanjem novinarjeve geste v Beli hiši trumpetarji manipulirali in poskušali prikazati, kot da jo je napadel. tak bralec bo spregledal laži tretjerazrednih orbanovskih pisunov z ustaškim emigrantom Šokićem in KOS Leljakom kriminalcem na čelu. drugi bodo pač nabijali o laži kot nesmrtni duši komunizma, pisali proti Žitniku in Lipuščku, se vnemali za Melanijo in trumpetarja in se vedno bolj pogrezali v lažne in mračne mrtvice noriškega kraljestva, edinega, v katerem janšari gospodari in se dobro počuti. izmišljen vladar, večni luzer, si je pač ustvaril realnost, v kateri je on zmagovalec in kjer sloni letijo

  • slosin

   ni kej, dejstvo je, da mikrofon pripada samo novinarjem, ki mlatijo čez Trumpa…nobenmu drugmu…

  • tohuvabohu

   Samo ena možnost je: da si neozdravljiv psihopat.

  • macon

   Ni je napadel, položil je roko na njeno roko za kratek hip. Na posnetku je jasno vidno. Ženska se je takoj odmaknila.

   To kar pišeš, je pa moteno otročje pisanje. Vaš režim samo krade in škodi družbi, ti pa to podpiraš, ker si zblojenec. Izgovarjate se na človekove pravice in manjšine, vendar vas za lastne ljudi boli krulac kar kažete vsepovsod in zmeraj.

 • oto

  Hahahaha, glej, kdo se oglaša in cvili o manipulativni montaži, za krepat od smeha! Ja saj, sami najbolje to obvladate, pa razno lepljenje arhivov in kalimerovsko pošiljanje filmčkov v eu…, zato!!

  • rubec

   Je bolj malo ostalo arhiva, da bi se ga dalo lepit. Takoj po osamosvojitvi, pa še malček prej tudi, jih je nekdo kuril. Kaj veš kdo bi to bil, tovariš sette oto nove?

 • Valter BraniSlav

  Tito VRNI se in nas odresi Islama in izrojene levice in islamizacije.
  Tvoje ljudstvo te pogresa in brez tebe noce in ne more ziveti, o ti vsemogocni in nesmrtni Josip Broz, najvecji sin Slovenske matere Marije Javersek.
  Castimo te, slavimo te, ko polni blazenega upanja pricakujemo tvojo slavnostno vrnitev na nas Balkan.
  Tvoja pionircka Valter BS in Janez Jansa.

  • slosin

   teb gre pa že orng na otročje….a si že orng v letih…?

   • Valter BraniSlav

    Ljubim Tita in od ljubezni ne odstopam, niti za mm, niti za mikrom. On je moj in jaz njegov.
    Vsi nazaj med pionircek.
    Mi smo Titovi Tito je nas!!!

    • Monica Lewinsky

     OMG! Sliši se gejevsko. Ljubim Tita…. Fuj! A je žensk zmanjkalo al kva je to zdaj?

     • Valter BraniSlav

      Monica na kolena pa fafat

     • Monica Lewinsky

      Ti bi ga fafal Titeju, hihihi…

     • Valter BraniSlav

      Tito ne mara moskih, Tito ljubi fafacico Monico in Slosin

     • Monica Lewinsky

      Dr. Cosmojasnovidec mi je povedal, da je izvedel, da si bil največji fafač kurcev daleč na okrog, predvsem likvidatorjem in Titeju si ga rad fafal, danes si se pa postaral in ga vlečeš samo kurćanu, ker nisi več zmožen ustvarit vakuma.

     • Valter BraniSlav

      Duhovito…a neresnicno.
      Nam bogatinom ne pride nic do zivega kajti nasa vrednota st 1 je denar, ne cast.

     • Monica Lewinsky

      Nimaš prebite pare, ta pravi bogatun se nikoli ne hvali, jih poznam kar ene par.

     • Valter BraniSlav

      Jaz sem drugacen. Ponosen na druzino in na denar.

     • Valter BraniSlav

      Res je, jaz sem skromen.
      Tako kot Trump.

     • slosin

      nekrofilsko…

    • slosin

     pazi, če greš nazaj med pionirčke, ti bo Titek takoj pobral miljončke s katerimi se hvališ…Saj veš, da je njemu vedno primankovalo deviz…

     • Valter BraniSlav

      Jaz bi mu jih poklonil

     • Monica Lewinsky

      Milijončki so v njegovi glavi.

 • Foglof Tunek

  PRAVA RESNICA !!!

  Zatem je Trump nadrl tudi naslednjega novinarja, ki je prevzel mikrofon, Petra Alexandra s televizije NBC, ki se je postavil v bran Acosti. “Tudi nad tabo nisem navdušen. Če sem pošten. Nisi najboljši,” je dejal Alexandru. Nato pa se še enkrat posvetil Acosti: “Ko poročaš lažnive novice, kar CNN počne na veliko, si sovražnik ljudstva.”

  Prasec oranžni desničarski in smrdljivi !!!

 • Foglof Tunek

  PRAVA RESNICA !!!

  Ker so dogajanja posnele kamere, je Acosta hitro dobil podporo novinarskih kolegov, tudi že na sami novinarski konferenci, da nikakor ni položil roke na pripravnico. “Sandersova laže,” so se odzvali tudi na CNN in ocenili, da je bila Acosti novinarska akreditacija odvzeta “kot povračilo za postavljanje težkih vprašanj”.

  • Foglof Tunek

   “Ta še ne videna odločitev je grožnja naši demokraciji in država si zasluži boljše. Jim Acosta ima našo polno podporo,” so sporočili s televizijske mreže CNN.

  • Vince Blake

   Ja, če so pa to izjavili na CNN, potem bo pa že držalo.

 • ludvig

  Trump: “Samo vračam udarce”!!!

 • Foglof Tunek

  Pa čudno, da ima lopof Trump toliko podpore fSloveniji. Ga sploh kdaj poslušate, brez telepromterja govori kot petošolec. Poln besa zdaj, kaj fse ga še čaka… Seveda ima oranževec podporo v naši klerofašistični desnici ala SDS, SNS in NSi. Bobu bob!!!

 • Foglof Tunek

  @Monica Lewinsky spet hoče imeti cigaro v svoji piz***??? A se kdo javi ki kadi cigare? Jas ji lahko porinem haloški kol v piz***, namazan s svinjsko mastjo… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Foglof Tunek

  Desničarski primitifci pozabljate, da ste odgovorni narodu…zato nehajte ščititi največje desničarske lopove…ala Trump, Orban, Kurz, Janša…

  • Grega

   Ti si nor. Poglej se malo v spiegel. Dobro jutro.

 • Grega

  Trump je car. Nekaj takega manjka levicarski Sloveniji.

  • Foglof Tunek

   Ti si pa budala. Nekaj takega ne manjka levičarski Sloveniji !!!

   • joza joza13

    Hahaha…

   • Den456

    Končno si prišel do pravilne ugotovitve, ti levuhar.

  • Beličič

   Zdaj ko već ne more je res odličen!

 • Svoboda

  Pop tv ali slo1 tv vsi vemo da dobimo informacije take da se otroci smejejo

 • Beličič

  Jederska spodaj pljuje.In ni sama sebi namen!

 • Kosobrin

  Čisto lepo ga je spraševal, toda kaj, ko ga je vprašal tisto, kar mu ni prav.

  • xtc

   Očitno tepci ne razumete,kaj je lepo.
   In kaj je kultura.

  • črnaovca

   Vprašaj Janeza kaj o orožju in Patriji

   • slosin

    Janša je bil pripravljen javno na tv odgovarjati na vprašanja o orožju,
    ampak samo, če bo odgovarjal tudi mali iz Murglstana….Mali je dal rep med noge in iz soočenja ni bilo nič….

   • Aton

    Ah, napačna stran avtomobila…

   • pesjanar

    Zakaj pa ne ,orožje je švercal v kompaniji Tuđmana in tistega bosanca vaš “genij”Kučan,kateri je ob podpori Erjavca in zblojenih novinarjev zrihtal mater vseh afer Patrijo,katera pa se je izkazala da je ta mati afer navadna kurva levosučnežev.

    • janko

     Akter Patrije pa je bil M. Cvikl, ki je za nagrado na varnem v tujini že od takrat z državno super plačo!

  • macon

   Čisto lepo mu je odgovoril in po moje logično in smiselno. Ni pa pustil, da rine vanj naprej in naprej, CNN-ov novinar je žensko prijel in ji ni dovolil, da mu odvzame mikrofon.

   Trump se je obnašal tako kot je treba: kot gospodar situacije.

   • Kosobrin

    Res, potem pa jaz slabo vidim, se opravičujem.

 • Jovo Jamnica

  Našo sn nezmontiran posnetek… Toti posnetek je poglealo že meljon pa pou ludekof…

  https://twitter.com/ReformedBroker/status/1060882574954835970

 • črnaovca

  Čudno da so na POP zmontirali posnetek ki ga kažejo tudi drugi. Trump je pač desni ki po svoje razume demokracijo, kot naši desni kjer je za njihove neuspehe krivo neuko ljudstvo ne njihove nebuloze

 • xtc

  Kaj ima POP od tega?
  Hm?
  Kdor je malce prebral zadeve se mu hitro utrne,kaj je narobe sklad KKR,ki je kupil Pop tv in A kanal je v lasti Republikancev in POP TV je leglo Kočanovih komunistov,ki ljudi filajo z njegovoprppagando in pomagajo držatoi levake na oblasti,z prevzemom Američanov se obeta čistka kučanove bande in sprememba iz pro ruske v proameriško poročanje.
  Kot je lepo zapisano,da AVK ne dovoli prevzema Popa-čeprav je pred leti v isem primeru ravnala drugače,je jasno v odgovoru levičarjev;POP tv je preveč pomembna za Kučana ,da bi z njo upravljali “tujci” in da je politično preveč pomembna za levico.
  Seveda bedaki ne vedo,da bodo padaletožbe v tujini,kajti lastnik je pač lastnik,ki je firmo kupil in bodo verjetno padale odškodnine uin firma bo na koncu prevzeta,seveda,pa jo bodo skušali levaki na vsak način obdržati pod kontrolo,ampak tvegamo ukrepe s strani ZDA.
  Seveda je ista zgodba pri NLB,ki jo bomo kljub “uspešni” prodaji zagotovo kmalu snirali,davkoplačevalci?
  Zakaj?
  Kučanova druščina,je zopet izzigrala EU,ki je dovolila razpršeno prodajo in ni ztrajala pri popolni privatizaciji.
  EU bi morala vztrajati ,da mora največji lastnik pridobiti najmanj 52% banke ostalo pa se lahko razprši zadnjih 25% pa proda na prostem trgu.
  Kje je kavelj?
  Država z 255 lastništvom je še vedno največji lastnik,ki nastavlja vodstvo banke politično,mali delničarji pa nimajo moči,da bi vplivali na odločitve vodstva banke,saj nadzorni svet spet večinsko obvladuje država in njeni sateliti in se bodo rabote znane iz preteklosti zelo hitro ponovile,državeo je treba spoditi od kontrolnega kot večinskega deleža lasništva banke,če ne želimo nove sanacije zelo kmalu.

 • Get Smart

  @Šokić

  vidiš, da gre, da znaš, zmoreš. Takorekoč odličen prispevek. Skorajda brez puhlic in ostalih (škodljivih) primesi, le gola dejstva.
  Izpostavimo le omembo “anglosaškega sveta” (dejanski vpliv Anglov in Sasov ter celo kakor njihov svet je za prispevek prej ko ne nepomembna), ki jo raje zamenjaj z nekaj primeri imen držav ali pa s precej jasnejšim pojmom “v angleško govorečih”, če si želel sporočiti nekaj takega.

  Še o retoričnem vprašanju “Vprašamo se lahko, kaj imajo na POP TV od tega?” in o stvarnem “Zakaj so posnetek zmontirali …?” ki pa postane podobno prvemu, če nanj ne odgovorimo.

  Kaj imajo? Plačani so, da z lažmi “očuvaju tekovine revolucije”. Zakaj? Glej prejšnji odgovor. Kaj pomeni “očuvati tekovine revolucije”?
  Ohraniti vse, kar je kaviaržido KOMINTERNA oz. tu njena podružnica MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že naropala ter ohraniti možnost nadaljevanja ropanja in parazitiranja teh zločinskih kreatur na ljudeh.
  Nekaj dodatnih podrobnosti: obe družbi (cnn>turner>warner…>at&t, poop>pro+=POZITIVNA MURGLSRBOSLAVIJA*>cme>warner…>at&t) sta hčerinski podjetji hčerinskih podjetij istega prapra očeta: kaviaržido KOMINTERNISTIČNE INTERNACIONALE.
  –––––––
  * – ta delček ravnokar kakor prepisujejo iz nabiralnika z Bermudov na belgrajski (beogradski) nabiralnik KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE (Sholak nje),
  na katerega so že prenesli Telemach.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
    hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Jovo Jamnica

  Predsednik Trump verjame v svobodo medijev in pričakuje in pozdravlja težka vprašanja njemu in njegovi administraciji. Zato lahko njegova piarovka po mili volji prireja posnetke, ki jih pozneje deli po svetu…

  We stand by our decision to revoke this individual’s hard pass. We will not tolerate the inappropriate behavior clearly documented in this video.

  https://twitter.com/PressSec/status/1060374680991883265

 • garfi

  leWuhi in leWiČĆarji so največje zlo človeštva !!!
  18. novembra je čas za poračun
  ali pa nas bodo uničili

 • garfi

  naši gLobaListični mediji so SOVRAŽNIKI NARODA !!!
  18. novembra je čas za poračun
  ali pa nas bodo uničili

 • garfi

  kje se bo to končalo
  upam, da z uničenjem mafije ali pa sledi uničenjem sveta
  18. novembra je čas za poračun
  ali pa nas bodo uničili

 • lokec

  Lahko se še tako kurčite Trump je predsednik USA in bo še en mandat.

 • ĐĐ Style

  Kako si drzne novinar spraševati Trumpa o njegovih lažeh

  • Imperial Commando

   Katerih lažeh?

 • ljubinica

  Jim Acosta ni novinar, ampak levicarski aktivist. (Takih je tudi na RTV in POP polno).
  Namesto da bi predsedniku zastavljal vprasanja in pocakal na odgovor, je hotel s predsednikom polemizirati. Vsiljeval je svoje mnenje, kot da bi koga brigalo , kaksno je mnenje nekega Jima Acoste ….
  In potem se incident z mikrofonom.
  Tako se profesionalni novinar ne obnasa.

  • Herby

   ljudje na tem portalu pa so al kaj? ne me smejat no…

 • Občasni Komentator

  zdaj sem pogledal posnetek 24ur in res gre za zlonamerno montažo dogajanja…sem pa gledal zadevo v živo in brez teh montaž, kjer se lepo vidi nek dialog med Trumpom in novinarjem, kjer vsak zagovarja svojo tezo, vendar jo Trump po moje brani boljše. Sicer Trump res “zlorabi” položaj in mu reče kakšno pikro, ampak meni v domenu normalne in legitimne debate. S tisto punco pa ni bilo ničesar omembe vrednega, malo sta se rinila za mikrofon in to je to. Novinar je odnehal, ko je videl, da bi Trump zapustil konferenco. Ni bilo potrebe za dodatnimi dejanji Bele hiše.

 • xla

  Infowars so dokazano priredili posnetek (pohitrili). Dejte nehat nategovat ljudi.

 • xla

  … še to … Trump se ni naučil … ni neumnih vprašanj, neumni so lahko le odgovori!

 • Garbage man

  Fajonka je pa lepotica, ki se ni prodala za Sorosev krvavi denar.Milan kučan je pa osvobodil Slovenijo…..

 • Garbage man

  foglof tunek je pijan kriminalec, ki je posilil lastno mati, plačuje ga zajčjeusti, preko državljana ,preko milčija

 • xtc

  Levali sop čedalje bolj patetični,spomnim se levaških naslovov “Zgodovinske volitve v ZDA” Modri val bo prevzel oba doma predstavnišlega in senat z večin.
  No rezultat pa bolj kot ne ponižujoč v Senatu za Republikance isto, če ne močneja v spodnjem domu pa so komaj zlezli čez pol pa še to je par predstavnikov takih ,ki glasujejo bolj desno kot ostali tako da……..
  Drug obupanes so ALDe,ki so se lotili Orbana,vendar je težava v tem ,da ALDE postaja vse bolj stranka palčica,kar kažejo volitve po EU državah.
  Zadnji udarec pa levica doživlja z odhodom pro migrantske Merckelce,ki se jo skušajo v CDU znebiti z vsemi sredstvi saj jim volilci množično bežijo k AfD,ki utegne postavljti kanclerja kmalu,v CDU so hudi spori saj vsi krivijo za zaton stranke in beg volilcev merkelcino promigrantsko politiko in to ,da komunistične Grke ni vrgla iz EU v bankrot ,kar je voda na mlin AfD katerega trenda rasti ne morejo ustaviti,vse več nezadovoljnih Nemcev,ki so volili CDU in SPD sedaj daje podporo AdD ravno zaradi ponorele politike merckelce in Shultza in liberalov,ki izginjajo,panika med levaki je še toliko večja,ker EU volitve nakazujejo drastičen vzpon desnih in Bruseljsko diktatorsko multikultarsko nenaklonjenih strank,ki bi lahko zasedle celo do 70% EU parlamenta,kar bi lahko pomenilo velike spremembe v zakonih in resolucijah inseveda nenazadnje vse bolj se stol maje Macronu,skratka nočna mora levakov se uresničuje EU gre ostro v desno zato porast agresivnosti pri njih ni nelogičen ampak ričakovan-izgubljajo zato bodo zanetili vojno.

 • Garbage man

  Tuglof je homoseksualni predator

 • cosmosjasnovidec

  RAZISKOVANJE IN TEST.
  Zanimiva raziskava svetovno znanih znanstvenikov je na testih pokazala sledeči rezultat.
  Od 1125 testiranih mešanih oseb niti pri enem desničarju niso odkrili Aids,Hepatitis,Bolezen norih krav ter podobne pozitivni so pa bili vsi levičarji,čefutarji predvsem pa musliči.
  Kaj ta raziskava pove ni potrebno ugibati.-,
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Garbage man

  Foglof Tunek je fasal pruh!

 • cosmosjasnovidec

  Temu smrdljivemu kamelotrajbarskemu pristašu je Trump preveč dovolil.
  Moral bi ga povabiti ven ter prebutati na mrtvo.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Get Smart

  Ker MURGL JUGOKOMI SRBO RVACKi kaviaržido KOMINTERN kastriranćeti ne umedu da gledaju brze slike nje, pisat ču polako nje:

  Pussić Akosta seveda ni novinar, ampak je kaviaržido KOMINTERNISTIČNA pussi,
  je presstitut = WATCHDOG = vojak revolucije = pes čuvaj tekovina revolucije, je nastavljač dupeta gazdam tako kot tu občasni in stalni MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pussić seratorići nje.
  Akosta je najprej nabijal, da invaders niso invaders nje (saj vemo, da so preplavali Sredozemsko morje in Atlantik, da so kao zbežali pred vojno na Bližnem vzhodu nje),
  zatem pa je vprašal,
  in pazi sad ovaj nje, Trump mu je takoj odgovoril, da ZANJ so ivaders oz. da gre za INVAZIJO.
  Nato je Akostić nadaljeval z drkanjem, da tist ni invazija nje, bla bla bla …
  Trump ga je pomiril, da bo imigrante uvozil, ker jih rabi, toda
  PO PREDPISIH, ne pa preko invazije.
  Zatem je Akostić iz svojega dupeta potegnil kao reklamno sporočilo Trumpa in vprašal, če je kazal tiste, ki so plezali čez ograjo?
  Trump mu je tudi v 3. zopet takoj odgovoril, JA, itak da sem, saj so plezali,
  in niso bili tvoji HOLIVUD tovariši, ki se utapljajo v vodi do kolen,
  vmes pa se je Trump cel čas boril za besedo, saj Akostića niso zanimali odgovori in je Trumpa NEPRESTANO PREKINJAL in ponavljal svojo-kaviaržido KOMINTERNISTIČNO floskulo, da ni invazija bla bla bla
  Zatem mu je Trump ene 5x rekel “DOSTA je bre Akostiću bre”,
  ampak Akostić ne jebe pet posto in drka svoje imigrant drkancije naprej.
  Zatem mu Trump reče “oddaj mikrofon”, toda Akostić ne jebe nje,
  “ne priznaje ovaj sud” in drka naprej, ne sprašuje, ampak drka, nato pride asistentka Sara po mikrofon, toda Akostić ne da, “Izvini Saro bre, al ne dam, ajde bre …!”
  Trump gre, pussić končno odloži mikrofon …
  Besedo je končno dobil drugi pussić, toda Akostića srbi tazadna, saj je že nekaj časa v dvoranici in pač ni prejel doze u dupe nje, zato kar vstane in “jovo na novo” bla bla bla … imigratns not invasion bla bla bla …
  in tu mu zdaj Trump pojasni, da ko maltretira Saro, da ko maltretira ljudi z FAKE-NEWS, je slab person, je “NEPRIJATELJ LJUDI,”
  kot si te kreature sicer tudi same pravijo = smrtni neprijatelji ljudi.

  Po njihovih delih jih boste prepoznali.

  • Get Smart

   Sara je gostiteljica. Če praša za “svoj” mikrofon, ji ga pač moraš vrniti, ne pa se ga oklepati kot klop in jo z roko distancirati od “njenega” mikrofona.
   Ampak saj veste, za MURGL JUGOKOMI pussiće ne veljajo občečloveški odnosi, saj te pse (WATCHDOGI si sami pravijo) vzgajajo v garažah po pasje.

   Še pomnite, kaj so ti psi delali, kako so rjoveli, lajali, vpili, bevskali, režali, ves splet je bil pokozlan od MURGL JUGOKOMI pasjih izbljuvkov, ko se je en človek v hodniku Državnega zbora lokalni MURGL JUGOKMUNISTIČNI presstitutki zahvalil za nadlegovanje, ko pa presstitutka ni odnehala, ji je z gesto nakazal (dotaknil se je mikrofona nje), da ima njenega uturivanja mikrofona dovolj?
   Še pomnite?

   Te kreature so satanistične kreature in bodo za svoje kavir KOMINTERN gazde vedno delale proti ljudem. Vedno.

   Pomni: Volk dlako menja, nravi pa ne nje.

 • David Hitler

  Noste to levo podgano vn in ga fukente v fema kamp!

 • Get Smart

  @Šokić
  vidiš, da gre, da znaš, zmoreš. Takorekoč odličen prispevek. Skorajda brez
  puhlic in ostalih (škodljivih) primesi, le gola dejstva.
  Izpostavimo le omembo “anglosaškega sveta” (dejanski vpliv Anglov in Sasov ter celo
  kakor njihov svet je za prispevek prej ko ne nepomembna dodatna tema),
  ki jo raje zamenjaj z nekaj primeri imen držav ali pa s precej jasnejšim
  pojmom “v angleško govorečih”, če si želel sporočiti nekaj takega.
  Še o retoričnem vprašanju “Vprašamo se lahko, kaj imajo na POP TV od
  tega?” in o stvarnem “Zakaj so posnetek zmontirali …?” ki pa postane
  podobno prvemu, če nanj ne odgovorimo.
  Kaj imajo?
  Plačani so, da z lažmi “očuvaju tekovine revolucije”. Zakaj? Glej prejšnji odgovor. Kaj pomeni “očuvati tekovine revolucije”?
  Ohraniti vse, kar je kaviaržido KOMINTERNA oz. tu njena podružnica MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že naropala ter ohraniti možnost nadaljevanja ropanja in parazitiranja teh zločinskih kreatur na ljudeh. Nekaj dodatnih podrobnosti: obe družbi (cnn>turner>warner…>at&t, poop>pro+=POZITIVNA
  MURGLSRBOSLAVIJA*>cme>warner…>at&t) sta hčerinski podjetji
  hčerinskih podjetij istega prapra očeta: kaviaržido KOMINTERNISTIČNE
  INTERNACIONALE.
  –––––––
  * – ta delček ravnokar kakor prepisujejo
  iz nabiralnika z Bermudov na belgrajski (beogradski) nabiralnik
  KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE (Sholak nje),
  nanj so že prenesli Telemach.

 • večni srb

  Kakšno sranje je CNN, ob koncu hladne vojne in v času razpada Jugoslavije, je večina držav povzemala njihove dezinformacije in jih posredovala kot svete resnice. Brez CNN, bi bil svet danes drugačen.

 • Kapodistrias

  Trump je pač takšen in drugačen. V tem primeru je bil izjemno dostojanstven. Genialno je potolkel bednega novinarja CNN.

  • Staybell geenius

   Izjemno dostojanstveno se je izognil težkemu vprašanju o lastnih lažeh glede “karavane migrantov”, ki naj bi pomenile “nacionalno grožnjo” in zaradi katere je na mejo napotil vojsko.
   Poklicni izogibovalec odgovornosti že celo življenje se tudi tokrat ni izneveril svoji največji vrlini – izogibanju odgovornosti.
   In navijači to vidijo ter padejo v trans, saj so tako vzrejeni

   • Kapodistrias

    Spet levičarsko sprenevedanje. Kje so tu kakšne laži? Vsak normalen človek bi potrdil njegove besede, da naj vsakdo, kot to velja za Američane in vse druge civilizirane države, pride legalno na mejo in se tam izkaže z vsemi dokumenti. Isto je rekel madžarski Orban. Ponavljam, vsak civilizirani državljan bi te besede potrdil. Necivilizirani pa pač drugače. In kje je tu izogibanje odgovornosti? Ravno to je prava odgovornost. Sem včasih mislil, da ste levaki pač zaslepljeni. Ne, vi ste pokvarjeni! Etično in še kako drugače.

    • Staybell geenius

     “Spet levičarsko sprenevedanje. Kje so tu kakšne laži?”
     Laži so te, da je karavano označil za nacionalno nevarnost, čeprav so njegovi vojaški generali, ki so za to zadolženi, jasno zanikali, da gre za nevarnost.
     Poleg tega pa so za edino nevarnost razglasili samostojne milice civilnih oborožencev, ki so se samovoljno odpravili “braniti mejo” ter so neorganizirani, oboroženi in komaj čakajo, da bodo nekoga ustrelili. TI so po poročanju trumpovih lastnih vojaških generalov EDINA nevarnost, kar se tiče t.i. “karavane migrantov”, ki se manjša z vsakim dnem.
     Poleg tega: zaprositi za azil NI ILEGALNO; predvidevati, da vsi HOČEJO biti ilegalci, pa do amena retardirano.

     • Kapodistrias

      Po mednarodnem pravu se zaprosi za azil v prvi varni državi. Kaj to ni Mehika???

     • Staybell geenius

      Mehika je zate varna država? Za koga točno?
      Temu mednarodnemu pravu se reče “Dublinska uredba” in se nanaša na prvo državo EU, v katero vstopi migrant iz tretje države. Torej NE velja za ZDA.
      Link: https://ijrcenter.org/refugee-law/
      Če imaš pa kakšne druge podatke, pa prosim da prilimaš kakšen dokaz

 • Staybell geenius

  Si predstavljate predsednika, ki vsem svojim navijačem razlaga, kako je pošten, pogumen in kako so (samo določeni, tisti kritični) novinarji “sovražniki naroda” ter kako bo uničil politično korektnost in washingtonsko koruptivno greznico…. istočasno pa je najbolj občutljiva, politično korektna rožica, ki ne prenese niti najmanjše kritike njegovih laži, ki so nedvoumno dokazljive, v kabinet pa zaposluje izključno najbolj koruptivne lojaliste, lizalce čevljev??
  SI predstavljate takeg človeka?? Zagotovo ne, sicer nebi bili trumpovi kimavčki

  • FRANC3

   Verjetno opisuješ pokojnega mesarja Jugoslavije tov. Josipa Broza Tita ali pa imaš v mislih tov Milana Kučana. Neti enemu niti drugemu ni bilo ali ni dovoljeno nasprotovati. Pod prvim jih je nekaj 100.000 končalo pod rušo, tudi drugi bi to počel (nekaj malega je realiziral), če ne bi bili drugi časi.

   • Staybell geenius

    si lahko še bolj dolgočasen in enak kot vsi navijači tukaj?

 • Get Smart

  MURGL JUGOKOMI pussjiću Ðinijusu smo zadevo pojasnili,
  ampak pussić pač mora gazdi nastavljati dupe nje.
  Ponovimo nje:
  Pussić Akosta seveda ni novinar, ampak je kaviaržido KOMINTERNISTIČNA pussi,
  je presstitut = WATCHDOG = vojak revolucije = pes čuvaj tekovina revolucije, je nastavljač dupeta gazdam tako kot MURGL JUGOKOMI pussić Staybell nje.
  Akosta je najprej nabijal, da invaders niso invaders nje (saj vemo, da so preplavali Sredozemsko morje in Atlantik, da so kao zbežali pred vojno na Bližnem vzhodu nje),
  zatem pa je vprašal,
  in pazi sad ovaj nje, Trump mu je takoj odgovoril, da ZANJ so ivaders oz. da gre za INVAZIJO.
  Nato je Akostić nadaljeval z drkanjem, da tist ni invazija nje, bla bla bla …
  Trump ga je pomiril, da bo imigrante uvozil, ker jih rabi, toda
  PO PREDPISIH, ne pa preko invazije.
  Zatem je Akostić iz svojega dupeta potegnil kao reklamno sporočilo Trumpa in vprašal, če je kazal tiste, ki so plezali čez ograjo?
  Trump mu je tudi v 3. zopet takoj odgovoril, JA, itak da sem, saj so plezali,
  in niso bili tvoji HOLIVUD tovariši, ki se utapljajo v vodi do kolen,
  vmes pa se je Trump cel čas boril za besedo, saj Akostića niso zanimali odgovori in je Trumpa NEPRESTANO PREKINJAL in ponavljal svojo-kaviaržido KOMINTERNISTIČNO floskulo, da ni invazija bla bla bla
  Zatem mu je Trump ene 5x rekel “DOSTA je bre Akostiću bre”,
  ampak Akostić ne jebe pet posto in drka svoje imigrant drkancije naprej.
  Zatem mu Trump reče “oddaj mikrofon”, toda Akostić ne jebe nje,
  “ne priznaje ovaj sud” in drka naprej, ne sprašuje, ampak drka, nato pride asistentka Sara po mikrofon, toda Akostić ne da, “Izvini Saro bre, al ne dam nje …!”
  Trump gre, pussić končno odloži mikrofon …
  Besedo je končno dobil drugi pussić, toda Akostića srbi tazadna, saj je že nekaj časa v dvoranici in pač ni prejel doze u dupe nje, zato kar vstane in “jovo na novo” bla bla bla … imigratns not invasion bla bla bla …
  in tu mu zdaj Trump pojasni, da ko maltretira Saro, da ko maltretira ljudi z FAKE-NEWS, je slab person, je “NEPRIJATELJ LJUDI,”
  kot si te kreature sicer tudi same pravijo = smrtni neprijatelji ljudi.

  To se je dogajalo v Beli hiši, zdaj pa poglejtu tu, kaj je nasral kastrirani MURGL JUGOKOMUNISTIČNI garažni ÐINIUS pussić Staybel nje.

  Po njihovih delih jih boste prepoznali.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!