fbpx

[Video] Predsednica SD Tanja Fajon hvaležna: Takole se zahvaljuje tistim, ki so v četrtek zvečer zanetili nerede!

Predsednica SD Tanja Fajon se zahvaljuje četrtkovim izgrednikom (foto: Twitter)

Tanja Fajon, predsednica stranke SD, se je po pisanju portala Moje Podravje v video izseku, ki ga je objavil podmladek NSI zahvalila vsem, ki so v četrtek povzročali izgrede v Ljubljani.

“In se tudi zahvaljujem vsem, ki so skušali vnesti nemir,” pove predsednica SD Tanja Fajon v video izseku, ki je bil objavljen na Twitter profilu podmladka NSi.

Nasilneži so na neprijavljenem protestu v četrtek, 5. novembra 2020 poškodovali 15 policistov in povzročili veliko materialno škodo v Ljubljani. Pri tem je bilo poškodovanih tudi osem vozil, od tega dve reševalni vozili in tri policijska vozila.

Izgredniki so bili nasilni, napadali so policiste, prihranjeno pa ni bili niti fotoreporterju Borutu Živuloviću, ki so ga brutalno pretepli, niti snemalcem ostalih prisotnih medijev. ki so jih isti nasilneži napadali vsem na očeh. Fajonova se po trditvah Mlade Slovenije za to izgrednikom zahvaljuje.

“V bistvu je pa tako, da se je voditeljica SD zahvalila svojim, nasilnežem, ki jih tako ona kot stranka podpirajo in povzročajo nered v državi,” so dogajanje komentirali na portalu Moje Podravje.

“Tanja Fajon, predsednica stranke SD, se zahvaljuje vsem, ki so včeraj vnašali nemir. Mi pa upamo, da se tako nasilje na slovenskih ulicah nikoli več ne zgodi,” so ob videoizseku izjave Fajonove zapisali pri Mladi Sloveniji.

Ivan Šokić