fbpx

[Video] Prvi mož Olimpije Milan Mandarić žalil Slovence!

Milan Mandarić (foto: NK Olimpija)

“Živeli ste ameriške sanje, živeli ste angleške sanje, nato pa ste se zbudili v Sloveniji,” je ta del pogovora v rubriki “Goli Život” začel novinar, Mandarić pa je takoj dodal, da ni bilo lepo bujenje. Nato pa sta se novinar in njegov sogovornik, še vedno prvi mož Olimpije, spravila na Slovence, razkriva današnja Ekipa24.

“Morda tega ne bi smel javno govoriti, a bom vseeno povedal. Slišal sem, da ko je bog ustvarjal države, je šel po vrsti, in ko je naredil lepo Švico, lepo Avstrijo, je prišel do Slovenije. Dal ji je reke, dal ji je jezera, dal ji je gore. In ko je pogledal, kaj je naredil, je ugotovil, da je naredil preveč lepo državo in da to ni v redu. Razmišljal je, kaj naj naredi in potem je dobil idejo. Zato je ustvaril še Slovence in je tej državi dal še Slovence kot protiutež lepoti države. Razumete?” je dejal Mandarić novinarju.

Tudi mi razumemo. Slovenija naj bi bila prelepa dežela, Slovenci pa naj bi po Mandarićevo bili tako slab narod, da to lepoto spravljajo v ravnovesje. Da v Sloveniji ne bi bilo prelepo. Da Slovenci v svoji zgodovini med drugim nikoli niso nikogar spoštovali, je nato modro ugotovil novinar, Mandarić pa je še nadaljeval: “Niso čisto vsi Slovenci slabi, srečal sem tudi dobre, toda na splošno drži, kar sem dejal in kar ste dejali vi” je zaključil Mandarič.

Celotni intervju (brez slovenskega prevoda) si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Mi pa bomo dodali le še to. Če Slovenija ni Mandariču povšeči, potem si za svoje bivanje lahko izbere drugo državo. Nas pa naj pusti pri miru …

E-maribor.si