fbpx

[Video] Prvo resnično afero v času Janševe vlade pravzaprav zakuhala prejšnja vlada!

Foto: posnetek zaslona

V kratkih novicah ob 12. uri smo na Nova24TV poročali o prvi pravi aferi v času Janševe vlade, ki jo je pravzaprav zakuhala Šarčeva vlada, ki je imela očitno ves čas dostop do zaupnih podatkov o državljankah in državljanih. Zaradi možnosti zlorabe podatkov v politične namene, je bil na policiji uveden interni nadzor. Poročali smo tudi o ponovnem zagonu zobozdravstvenih ambulant in o domnevnih “trenjih” znotraj koalicije, pri čemer gre pravzaprav za manjše nesporazume.

Končno smo dočakali prvo pravo afero v času vlade Janeza Janše, ki pa ni usmerjena proti njej ali kateremukoli od koalicijskih partnerjev, pač pa se afera nanaša na odtekanje zaupnih podatkov o državljanih iz Policije. Tam so uvedli interni nadzor, ker je minister Boštjan Poklukar dobival poročila centrov za obveščanje v neanonimizirani obliki, torej vključno z vsemi osebnimi podatki.

Zobozdravstvene ambulante počasi začenjajo s svojo dejavnostjo
Pri zobozdravstvenem delu se sprošča veliko aerosolov, zato so bile zobozdravstvene dejavnosti v času epidemije novega koronavirusa zaprte, zdaj pa se počasi odpirajo. To temo je na današnji novinarski konferenci naslovil predsednik odbora za zobozdravstvo pri Zdravniški zbornici Slovenije Krunoslav Pavlović.

Mediji poskušajo s konstrukcijo afere o domnevnih trenjih znotraj koalicije
Potem, ko so spodleteli poskusi konstruiranja afer mainstream medijev, kot naprimer tisti v zvezi z depešo, nabavami zaščitne opreme in mamo enega od ministrov, zdaj poskušajo ustvariti afero iz domnevnih trenj v koaliciji, pri čemer pa gre dejansko za manjše nesporazume.

Vabljeni k ogledu celotnih novic ob 12. uri, kjer si lahko med drugim ogledate še, kako so na Portugalskem predstavili Slovenijo kot vzor pri obvladovanju epidemije novega koronavirusa!

Rok Krajnc