fbpx

[Video] Župan in član Civilne zaščite Miran Stanovnik: Če v naši družini ali naši okolici še ni obolelega, to ne pomeni, da virusa med nami ni, najhuje še prihaja!

Miran Stanovnik. (Foto: Nova24TV)

Župan in član Civilne zaščite Miran Stanovnik sporoča, da najhujše pri epidemiji koronavirusa šele prihaja. S Covid-19 je okužena tudi zaposlena v zdravstvenem domu Maribor.

Prva dva okužena Slovenca iz ladje Diamond Princess pozivata, da se ljudje strogo držijo navodil vladnih in strokovnih navodil. Enako pozivajo slovenski glasbeniki.

Moramo se zavedati, če v naši okolici ni obolelega, to ne pomeni, da virusa ni. Virus je še kako med nami in držimo se znotraj družin.  Če se zadržujemo v medsosedskih srečanjih, je to izjemno škodljivo. Jaz sem prepričan, da najhujše šele prihaja,” je povedal župan občine Log-Dragomer Miran Stanovnik, ki je v nastalih kriznih razmerah član Civilne zaščite.

V naših novicah si lahko med drugim ogledate o novi okužbi zaposlene v ZD Maribor. Prva okužena Slovenca na ladji Diamond Princess pozivata o upoštevanju vladnih navodil. Podobno so v svojih telefonskih razgovorih povedali glasbeniki Ivo Mojzer, Fredi Miler in Darja Gajšek.

Luka Perš