fbpx

Viole v podporo Zahoviću sporočajo medijem: J**ite se!

(Vir: Facebook Viole)

Viole, navijači Maribora, ki so večkrat dokazali, kako se navija in bori za klub, športnega direktorja v suspenzu Zlatka Zahovića niso pusti na cedilu. “J**eš medije,” sporočajo na svojem Facebook profilu.

Objavljamo nekaj (nelektoriranih) komentarjev na Facebooku:

Simon Potočnik:Zaho car si.”

Samir Muharemovic: “Zaho je….MARIBOR….MARIBOR ZA ZAHOVICA….”

Željko Caric: “Neverjetna gonja. Proti. Zahotu. In. Nk mariboru. Kako se. Zdaj pocutis. Provokativni. Doticni. Uzaljen. Itd. Novinar. Ti je vseeno. Groznja. Svsata. Uzivaj v popularnosti…”

Matej C Mato: “Zaho care,ka je viole gremo resit zahota,a ste za.”

Dani Urankar: “Ni boga brez hudiča ni Maribora brez Zahoviča !!!!!!”

Marko Toplak: “Namen provokacije je bil dosežen. Gospoda Zlatka Zahoviča se namenoma obravnava kot problematičnega in se ga želi odstraniti iz našega NK Maribora. Komplet s sodniško organizacijo na čelu delujejo na škodo NK Maribora, zadnje tekme analizirajmo in je vse jasno. G Zlatko podpiramo te!”

(Vir: Facebook Viole)

Klemen Markovič: “Zaho legenda….se mi pa smili ta kvazi novinar k mislim da po mariboru nebo mogel vec normalno sprosceno hoditi…..ko ga j….prav mu je.”

Slavko Žunkovič: “Če,kdo misli, da je ta provokacija novinarja slučajna,se grdo moti!Vse je bilo tehtno premišljeno iz strani,ve se koga,čakalo se je samo pravi trenutek! Žal je Maribor trenutno v krizi in jim je ponudil priliko,da ispeljejo njihov načrt in to pred kamerami!Ko je prejšnjo sezono Olimpija bila v krizi,nismo igrali umazane igre.Nekaj je gotovo;če ZZ odide iz Maribora,se bojim,da se bomo znašli v drugi ligi!NK Olimpija in nogometna zveza Slovenije,pa bodo močno pripomogle k temu!!!”

Več si lahko preberete TUKAJ.