fbpx

Začelo se je s povojnimi poboji in se nadaljuje še danes: Štromajer ‘fasal’ kazensko ovadbo!

Jernej Štromajer (Foto: STA)

“Slovenski katoliki smo že desetletja žrtve slovenskih levičarjev. Začelo se je s poboji po letu 1945 in se simbolno nadaljuje še danes … Ker gre za visokega državnega uradnika, plačanega z denarjem davkoplačevalcev, ki mora biti javni vzgled, smo se v veri, da se takšne stvari ne bi več dogajale, odločili v SSN podati kazensko ovadbo proti navedenemu državnemu sekretarju,” so zapisali v izjavi v Stranki slovenskega naroda.

Stalno poniževanje slovenskih katolikov in javno “voščilo” državnega sekretarja z ministrstva za izobraževanje in šport Jerneja Štromajerja, ko je zapisal “vesel božič, umazane živali!”, je sodu izbilo dno.

V Stranki slovenskega naroda so se odločili zoper Pikalovega sekretarja podati kazensko ovadbo. Obrazložitev objavljamo v nadaljevanju:

“Slovenski katoliki smo že desetletja žrtve slovenskih levičarjev. Začelo se je s poboji po letu 1945 in se simbolno nadaljuje še danes.

Gre za, lahko bi rekli v gene zapisano sovraštvo do miroljubnih katolikov na Slovenskem s strani levice, prej Komunistične partije, ki se manifestira v raznoraznih nasilnih ali vsaj žaljivih izpadih. Če naštejemo samo nekaj nedavnih kar iz glave: Slika sv. Marije s podgano v naročju, zažiganje križa v Strunjanu, rušenje oziroma uničevanje kapelic, stalne malarske akcije po zidovih cerkva in drugod, poleg verbalnega nasilja – zmerjanja s katolibani, živalmi itn. Za zadnji incident žalitve in vznemirjanja katolikov in vseh drugih, ki praznujejo Božič pa je poskrbel kar državni sekretar Jernej Štromajer iz stranke Socialnih demokratov, na socialnem omrežju Twitter.

(Slika: Facebook)

Ker gre za visokega državnega uradnika, plačanega z denarjem davkoplačevalcev, ki mora biti javni vzgled, smo se v veri da se takšne stvari ne bi več dogajale, odločili v SSN podati kazensko ovadbo proti navedenemu državnemu sekretarju.”

Rok Krajnc