Znano taksi podjetje ne mara voziti simpatizerjev SDS?

Foto: arhiv

Ponudnik taksi storitev City Taxi ima na enem izmed vozil nalepko, ki jasno prikazuje, kdo pri uporabi njihovih storitev ni zaželen. Simpatizerji Slovenske demokratske stranke. 

City Taxi Ljubljana se na spletni strani ponaša z dolgoletnim izvajanjem storitev, ki nudi sodoben prevoz prav vsem. Očitno pa ne prav vsem, saj eno od domnevno njihovih vozil nazorno prikazuje, komu storitev ni namenjena. Simpatizerjem stranke SDS. Ker gre za velik del slovenskega prebivalstva, njihovo podjetje očitno ne skrbi za poslovanje.

Na zadnjem delu avtomobila je namreč moč videti nalepko SDS, ki je prečrtana. Takšna poslovna politika podjetja je sicer legitimna, ni pa poslovno oportuna, saj bi uporabniki taksi storitev lahko njihovo storitev bojkotirali in za prevoze uporabljali konkurenčna podjetja.

City Taxi je podjetje z 18 leti izkušenj, lahko preberemo na njihovi spletni strani. Ustanovitelja podjetja sta Nataša Ornek in Milenko Miladić. Podjetje je sicer nastalo z združitvijo Taxi Laguna in Taxi Rondo, vendar sodeč po profilu moža Ornekove, Silva Mikše, ta upravlja s storitvijo Laguna Taxi & Shuttle, saj dejavnosti prevoza še vedno aktivno promovira. Pri slednjem gre za podjetje Laguna plus d.o.o., kjer je pod ustanoviteljico navedena le Ornekova.

Njihovega komentarja o vozilu z nalepko SDS še nismo prejeli.

Ana Horvat