[18+] Kužek ženski ukradel bikini, kar je sledilo, presega vsako domišljijo!

Foto: Youtube

Medtem ko se je Italijanka gola sončila, se je pes odločil, da se bo z njo poigral. Ukradel ji je kopalke, s tem pa sta se pričela zabava in lov na krpice.

Kdaj pa kdaj se zgodi, da se hišni ljubljenčki iz čistega veselja poigrajo s človeško vrsto. Na italijanski plaži se je zgodilo, da je pes ukradel kopalke lepi in prsati Italijanki.

Na posnetku se vidi, kako brhko dekle na plaži brezglavo lovi psa in hoče kopalke nazaj, pri tem pa je povsem gola postala prava paša za oči. Nekateri bi se ob pogledu zagotovo zahvalili nagajivemu kužku.

Demokracija

 • janko

  Prehladno je še, prišla bo revma v kosti.
  Danes sem po sili razmer vozil japonca namesto svojega velikega BMWja. Sem imel občutek, da se bo vse razletelo in polomilo. Ni ga čez bemfla!

  • DEATH TO COMMUNISM

   BMW?!? Hahahahahahahahaaaaaaaaa

   • janko

    What? Daj malo pojasni, no.

    • Matt von Glanz

     On misli, da je to bayerische Muhlwagen.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Lepa, seksi lepotička! A vidte pokveke pedrske kaj zamujate!?!? Lepo je biti hetero desničar!!!

  • joško

   NAJVEČ PEDERJEV JE DESNO OD SREDINE
   KAPIŠ DA TI JIH NE BOM ZAČEL NAŠTEVAT,

   • KAPIBARA

    Svoje boš pa zamolčal… !!

 • Matt von Glanz

  “Kar se je zgodilo, PRESEGA VSAKO DOMIŠLJIJO”? A to pasjo domišljijo?

 • Get Smart

  Jao, joško bre, bolan bre, jebo te naglasak, joško bre. Torej joško je želel sporočiti, da je čefurski MURGL JUGOKOMI peder, ki pa je v garažni gledališki predstavi LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA MURGLSKEGA postavljen desno od sredine odra nje.
  VSE, ampak zares VSE PEDERćINE tega sveta so kaviaržidokominternistični pussići in njihovi SERBUSI. Vsi.
  Samo SERBUSNE pudlice tipa joško nastavljajo dupe gazdi, ker je dupe itak gazdino in gazda dela z razturenim dupetom joškotov, kar hoče.
  Btw, joško vam je še sporočil, da ima “joško” nje, da je torej transić, kar je zopet svetovno znana praksa kaviaržidokominterne za prvorazrene in tudi za watchdogove tipa joško nje.

  Bomo pa vseeno počakali, da joškati MURGL JUGOKOMI čefur joško najde eno samo pederčino, ki ni članica kaviaržidokominterne. Engega, joško, enega.
  Česa takega na svetu seveda ni, KAPIŠ, joško bre,
  ali si ČLOVEK ali pač KOMINTERNISTIČNA oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNA pederćina tipa joško nje.

 • Jože Novak

  Ta posnetek je bil pred mesecem dni na 9gag. Index.hr je ugotovil, da so tam zabavni posnetki že pred dvemi leti. Samo namig…