fbpx

Goli za mizo? Zakaj pa ne!

Foto: Twitter

Lastnik restavracije v kraju Cerro Maggiore blizu Milana se je odločil, da bo zaradi vse manjšega obiska gostov svoj lokal spremenil v prvo restavracijo za nudiste v Italiji. Gole goste bodo v restavraciji razvajali enkrat tedensko, in sicer ob petkih.

(5.00 PETEK) V Italiji odpirajo prvo restavracijo za nagce 2

Ob odprtju londonske restavracije Bunyadi so imeli na čakalnem seznamu kar 32.000 nagcev.

Gostom restavracije L’Italia-Americano bo poslej na voljo kabina, kjer bodo lahko slekli oblačila, preden bodo sedli za mizo. V lokalu, opremljenem v stilu 60. let prejšnjega stoletja, bodo strogo prepovedani mobilni telefoni, s katerimi bi lahko fotografirali gole goste. Lastnik je na idejo prišel med letošnjim potepanjem po Londonu, kjer je v začetku maja slučajno naletel na odprtje prve angleške restavracije Bunyad v središču Londona. Vendar ga je doma čakal bankrot ali pogum, da prenovi svojo restavracijo v restavracijo za nagce.

Največ ljubiteljev nudizma

V Italiji odpirajo prvo restavracijo za nagce 2“Zaradi odprtja nakupovalnega središča z restavracijo je moralo svoja vrata zapreti več okoliških lokalov. Pomislil sem, da moram najti nišo ali pa zapreti restavracijo. Odločil sem se za prvo pot,” je pojasnil lastnik restavracije.

Za meni za dve osebi bodo morale gole stranke odšteti 120 evrov, ob rezervaciji preko spleta pa 80 evrov. “Restavracija za nagce nima nič opraviti s spolnostjo. Spoštujemo zakone in pazili bomo tudi na to, da se bodo naši gostje primerno vedli,” je še pojasnil lastnik lokala.

Berlin, Madrid, London

V Italiji odpirajo prvo restavracijo za nagce 1

V Berlinu vam postrežeta simpatični natakarici Micaela in Sarah, ki uzivata pri svojem delu.

Očitno se gastronomsko-nudistični trend širi tudi drugod po Evropi. Restavracije za nagce, kjer vam postrežejo tudi gole natakarice, so doživele izjemen uspeh že v Londonu, Berlinu in Madridu. Za rezervacijo mize boste morali čakati dober mesec. Ob odprtju londonske restavracije Bunyadi so imeli na čakalnem seznamu kar 32.000 nagcev. Danes jih na večerjo čaka samo še 27.000.

 

 

 

SPS