fbpx

Adele ni le shujšala, obiskala je tudi lepotnega kirurga?!

Pevka Adele je shujšala do neprepoznavnosti. Očitno pa je obiskala tudi lepotnega kirurga. Foto: instagram

Pevka Adele, ki je nekoč mamila s svojim glasom in sočnimi oblinami, je danes neprepoznavna. Očitno pa je, da za spremembo njenega videza ni poskrbela le stroga dieta, temveč tudi lepotni strokovnjaki.

Vsaka ženska, ki je kdaj hujšala, ve, kako po eni strani manjša številka na tehtnici prinese druge skrbi, predvsem več gub in bolj povešeno kožo, ki je ravno posledica stroge diete. Adele je tako postala tarča ugibanj, ali je za njeno spremembo videza res krivo le hujšanje ali tudi kaj drugega. Njen trenutni videz se namreč preveč razlikuje od tistega izpred mesecev.

View this post on Instagram

London / Wembley Stadium / Jun 28

A post shared by Adele (@adele) on

Strokovnjaki so mnenja, da Adele tako ni le shujšala, temveč je obiskala tudi lepotnega kirurga. Širše oči in višje obrvi so namreč lahko znak Botoxa, medtem ko je spremenjena oblika čeljustne črte in drugačen volumen ličnic znak dermalnih polnil, piše Daily Mail.

32-letna britanska pevka je sicer močno shujšala – tako močno, da so se nekateri razpisali o tem, da je neprepoznavna. Očitno je, da je v tem času trpela, saj si je izbrala brutalno dieto, v kateri je tako rekoč štela vsako kalorijo. Na dan je lahko užila le 1000 kalorij, glavna nit diete pa je bil zelen sok.

Še leta 2015 je sicer trdila, da bo vedno izgledala tako, kot je takrat, in da noče imeti plastičnih operacij. Dodala je, da se je sprijaznila s svojim videzom. Očitno pa se je v petih letih njeno mišljenje obrnilo na glavo in ji prineslo pozitivne spremembe. Dr. Chike, direktor klinike za estetiko Hampstead in klinike dr. Chike, je dejal: “Zdi se zdrava in sijoča. Rezultati njenega programa za hujšanje so ji dali svež okvir in očitno bolj definiran in oblikovan obraz.” Dodal je sicer, da je pričakoval, da bo imela po tako ekstremni izgubi kilogramov več povešene kože, vendar je ohranila volumen ličnic, kar kaže na možno uporabo dermalnih polnil. Ta naj bi ji pomagala tudi pri oblikovanju čeljustne črte.

Dr. Lucy Glancey s klinike Glancey pa je opazila Adeline nekoliko višje obrvi in širše oči, kar bi lahko kazalo na znake uporabe Botoxa.

Strokovnjaka še dodajata, da je glede na njen trenutni izgled možno, da se je poslužila tudi napredne laserske terapije za zategovanje kože ali pa radiofrekvenc, ki spodbudijo proizvodnjo kolagena, s čimer je koža bolj napeta. Ti tretmaji še posebno dobro delujejo okoli oči, čeljustne črte, vratu in rok. Velika verjetnost je tudi, da svojo kožo že tako redno prepušča laserskim terapijam in pilingom, ki njen videz ohranjajo mladosten.

https://www.instagram.com/p/B4A3cg4ASSV/

Estetski zdravnik dr. David Jack prav tako dvomi v naraven videz Adele po hujšanju. Prepričan je, da je imela pevka vsaj malo pomoči zdravnikov, saj je običajno, da se z dramatičnim hujšanjem pojavi občutna ohlapnost kože na obrazu. “Izguba teže se na obrazu skoraj vedno pokaže bolj dramatično v primerjavi z drugimi telesnimi predeli,” je razkril. Vendar pri Adele ni opaziti nobene šibke točke. “Lahko je imela zdravljenje zategovanja povešene kože, kot je Morpheus8, ki se uporablja za subtilno odstranjevanje in zdravljenje kakršne koli ohlapnosti kože brez operacije.”

Kakorkoli, pevka izgleda boljše kot kadarkoli doslej. Da bi se le dobro počutila v svoji koži …

Barbara Majdič