fbpx

Levičarski mediji spet nizkotno udarili po prvem paru sveta: Melania ima ljubimca, zanj ve tudi Donald Trump!

Foto: YouTube. Melania Trump.

Ameriška pisateljica Monica Byrne trdi, da ima prva dama ZDA Melania Trump ljubimca. Švicarski mediji so pred dnevi namreč poročali, da se prvi ameriški par ločuje in da so ločitveni papirji celo podpisani, zdaj pa omenjena pisateljica javno razkriva, da ima soproga Donalda Trumpa že več let ljubimca, za katerega naj bi vedel tudi ameriški predsednik. “Srečnež” naj bi bil vodja varnostne službe, ki ima svojo pisarno v Trumpovi zgradbi v New Yorku. Byrnova je celo objavila fotografijo domnevnega Melaniinega ljubimca. V resnici pa gre za novi poskus šikaniranja ameriškega predsednika in “fake news”, česar je družina Trump že navajena.

Kot poročajo nekateri ameriški mediji, pisateljica Monica Byrne trdi, da bi se moral par raziti že lani poleti, a ko je postalo jasno, da utegne Donald Trump celo zmagati na ameriških predsedniških volitvah, si je premislil. Ankete so namreč Trumpu kazale predobro, Melanii pa se je obetal prestižni naziv prve ameriške dame. Ker bi ločitev lahko delovala negativno na ameriško javnost, je par uradno še vedno skupaj.

Byrnova celo trdi, da je Melania svojemu soprogu postavila nove pogoje, pod katerimi bo z njim ostala v zakonu. Prav njen ljubimec naj bi bil glavni razlog, da je prva dama ZDA ostala v New Yorku, in ne šolanje sina Barrona, kot je bilo to predstavljeno v javnosti. Na svojem uradnem Twitter profilu je celo objavila fotografijo domnevnega ljubimca in Trumpa pozvala, naj ji odgovori, če je v tem kaj resnice. Predsednik pričakovano ni odgovoril.

Navedbam pisateljice sicer večji del javnosti ne verjame. Šlo naj bi za novi poskus šikaniranja ameriškega predsednika in “fake news”, česar je družina Trump že navajena. Monica Byrne pa je svoj osnovni namen, pozornost javnosti, tako ali tako že dosegla.

T. F.