Ameriški raper priznal, da svojo 18-letno hčer vsako leto pelje h ginekologu na pregled “nedolžnosti”

Foto: Twitter

Znani raper T. I. je šokiral javnost in Twitter sceno, ko je razkril, da svojo najstniško hčerko redno vozi h ​​ginekologu na preglede, ali je še nedolžna oziroma ali je njena deviška kožica še nepretrgana. Bizarno priznanje je sprožilo hude obtožbe o zlorabi. “Ne le, da se pogovarjamo o seksu, imamo tudi letne izlete h ginekologu, da potrdi, da je še vedno nedolžna,” je T. I. dejal v oddaji, ki jo gostita igralka Nazanin Mandi in Nadia Moham, ki sta bili prav tako ob priznanju šokirani.

Najbolj bizarno pa je to, da se glasbenik pri tem ni ustavil, čeprav je večina mislila, da se šali. “Takoj naslednji dan po praznovanju njenega rojstnega dne, ko po zabavi odpira darila, ji na vrata njene sobe zalepim listek, na katerem piše: Ginekolog. Jutri. Ob 9.30.”

Hip hop zvezdnik je še razkril, da hčer do ginekologa seveda spremlja in po pregledu želi izvedeti rezultate. “Rečem ji: zahtevajo, da podpišeš te dokumente, če se strinjaš, da ginekolog sporoči rezultate tudi meni. Mi želiš zdaj kaj povedati?” Vedno se strinja, je še dejal in povedal, da hodita na takšne preglede, odkar je dopolnila 16 let. “In zdaj ima 18 let in je še vedno nedolžna,” je dejal.

Zdravnik mu je sicer razložil, da se lahko deviška kožica pretrga tudi na druge načine, ne le s seksom, denimo tudi z napornimi fizičnimi aktivnostmi, a ga je zvezdnik kmalu utišal z odgovorom, da to ni mogoče. “Poglejte, zdravnik, hčerka ne jaha konjev, ne vozi motorja in se ne ukvarja z nobenim športom, le preverite njeno deviško kožico in mi sporočite rezultate,” je zvezdnik odgovoril zdravniku.

 

“Kdo še želi devico? Koliko dela imaš potem!”
Razkril je tudi razlog za svojo zaskrbljenost s hčerino deviškostjo, in sicer meni, da fantje neradi iščejo odnos z dekleti, ki nimajo spolnih izkušenj. V smehu je dejal: “Device niso zabavne, kdo hoče devico? Koliko dela imaš potem!” A očitno raper za svoje sinove ne bo imel tako visokih standardov kot za hčer. “Vsekakor drugače mislim za fante, in to je iskrena resnica. In mislim, da ni očeta na tem svetu, ki misli drugače.” Twitter scena pa je ponorela ob tem priznanju raperja, mnogi so ga obtožili, da posega v zasebnost mlade odrasle osebe, nekateri pa so dejali, da je dejanje nagnusno in grozno.

https://twitter.com/__stardani/status/1192245012408524800?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1192245012408524800&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fusa%2F472812-rapper-ti-hymen-virginity%2F

https://twitter.com/SunsetSydneyWes/status/1192204247489597440?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1192204247489597440&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fusa%2F472812-rapper-ti-hymen-virginity%2F

Lana Božič

 • Unikatna

  Ima jo za svojo lastnino! Mast ta je debilen…

 • Andrej

  Ta človek je bolan. Če bo hčerka slučajno kakega poba našla bo prav gotovo hotel svečo držati.

 • freedomfighter

  Noro…sploh pa kaj bi mu pomagalo ko bi izvedel da ni vec devica…zvoniti po toci je prepozno

 • francelj3

  Najbrž ni kar naprej vsako leto stara 18 let, kot namiguje naslov članka. Uredniki pa taki.

 • Olga101

  Hčer h ginekologu, sam pa k psihiatru?

 • Prirejanje moralele sebi…

  Ona mu bo priznala da je lezbijka.

 • RATATA

  Hiphopnjen članek Lana.Božič busancu in kumunistu ne pomeni nič.

 • Anton

  Južnaki in črnaki. Preveč dela okrog nedolžnosti in obrezanih kurcih.

 • Nata

  Jojmene no ?? On že ve ! Morda jo pa zase ” špara ” ?

 • Ježek Teka Teka

  Punca se je znajdla … prakticira analno …

 • Žiuc

  Tepec tale reper !