fbpx

Arnold Schwarzenegger zavrnil vlogo: Scenarij mi ni všeč!

Foto: iStock

Junak holivudskih akcijskih filmov Arnold Schwarzenegger, ki je igral glavno vlogo v filmu Predator leta 1987, je zavrnil sodelovanje v nadaljevanju znanstveno-fantastične akcije v režiji Shanea Blacka. Nad scenarijem za tretje nadaljevanje zgodbe o Predatorju namreč ni bil navdušen, je poročal za film specializirani portal Hollywood Reporter.

“Vprašali so me in prebral sem scenarij in mi ni bil všeč. Zato ne bom sodeloval. Razen, če obstaja možnost, da scenarij spremenijo oziroma vlogi dajo večjo težo,” je Schwarzenegger, tudi nekdanji guverner Kalifornije, povedal za portal Yahoo! Movies.

Schwarzenegger je v prvem filmu iz leta 1987 zaigral Dutcha Schaferja, edinega, ki preživi napad Predatorja in ga v boju s pestmi celo premaga. Ali bi v novem filmu o Predatorju, ki naj bi predstavil dogajanje med prvim in drugim nadaljevanjem filma, zaigral v isti vlogi, ni jasno. Snemanje filma se je sicer začelo že februarja, zato so možnosti, da bi scenarij prilagodili Schwarzeneggerjevim željam, zelo majhne.

J. F., STA