fbpx

“Avantura” pijanega 63-letnika – Pijan se je zaletel v policijski avto z napisom: “Ne vozi, ko piješ”

Foto: Facebook/@Citrus County Sheriff's Office

Policija iz Floride poroča, da je aretirala moškega, ki je vozil pod vplivom alkohola. V takšnem stanju se je zaletel v avtomobil lokalnega šerifa, na katerem je bilo opozorilo: “Ne pijte in vozite.”

Nesreča se je zgodila okrog 22. ure v soboto, ko je očitno 63-letni Paul Wilkins že zaključeval z “nočnim življenjem”. Tamkajšnja policija poroča, da se s tem, ko se je pijani Wilkins zaletel v šerifov avtomobil, na katerem je bilo jasno napisano, naj vozniki ne sedejo za volan, če niso “nula šofer”, njegova avantura še ni končala. Potem, ko se je zaletel v šerifov patruljni avtomobil, ga je namreč potiskal kar 30 metrov in ta je pristal v drugem avtomobilu, na katerem je bil napis: “Policija ali taksi – sami odločite,” piše Huffington Post. O tej bizarni nesreči danes seveda poročajo vsi ameriški mediji in se 63-letniku posmehujejo, češ da “eno obvestilo, naj ne pije in vozi, ni bilo dovolj”.

Foto: Facebook/@Citrus County Sheriff’s Office

NBC Philadelphia pa poroča, da se je Wilkins zaletel v policijski vozili, ki sta bili parkirani in z vključenimi rdečimi ter modrimi lučmi.

Foto: Facebook/@Citrus County Sheriff’s Office

Wilkins je povedal policiji, da ni videl avtomobilov s prižganimi opozorilnimi lučmi. Na srečo nihče ni bil poškodovan, Wilkinsa pa so na streznitev odpeljali v zapor.

M. S.