fbpx

Baraba ostane baraba: Najbolj seksi kriminalec na svetu zapustil ženo zaradi milijarderjeve hčerke

Foto: instagram, epa

Hčerka tajkuna Philipa Greena, ki ga v Veliki Britaniji preiskujejo zaradi izčrpavanja podjetij, sicer pa živi v Monaku, je bila zasačena, kako se je na prestižni jahti poljubljala z najlepšim kriminalcem na svetu vseh časov – Jeremyjem Meeksom. To pa ne bi dvignilo toliko prahu, kot ga je, če ne bi bil poročen.

33-letni Jeremy Meeks je očitno pozabil na trenutke, ko mu je njegova žena Melissa ves čas sojenja in tudi prestajanja zaporne kazni stala ob strani. Potem, ko ga je policija aretirala v Kaliforniji in na svoji spletni strani objavila njegovo fotografijo, pa so ga Američanke nemudoma razglasile za najbolj vročega zapornika oziroma kriminalca na svetu vseh časov. S tem so se mu, ko je prestal zaporno kazen, odprla vrata v visoki svet mode, njegova žena pa mu je, kot veli obljuba ob usodnem “da”, stala ob strani v dobrem in slabem. A ga je očitno val medijske prepoznavnosti zapeljal daleč stran od varnega pristana – tako so ga pred nekaj dnevi paparaci ujeli, kako se je strastno poljubljal s hčerko zloglasnega milijarderja Philipa Greena Chloe Green.

Chloe Green in njen bogati očka. Foto: epa

V družbi prijateljev sta si privoščila izlet po Sredozemskem morju vse do Turčije.

Foto: instagram

Foto: instagram

Meeks prihaja iz Kalifornije, obsojen pa je bil na dve leti zapora, ker je nezakonito posedoval polavtomatsko pištolo, bremenila so ga tudi kriminalna dejanja, ki jih je naredil kot član tolpe. Iz zapora je bil izpuščen leta 2016, a ga je na svobodi zaradi njegove seksi zaporniške fotografije že čakala uspešna kariera modela.

Ko so bili še srečna družinica. Foto: instagram

Jeremy in njegova žena Melissa. Foto: instagram

Bogati očka nad avanturo svoje hčerke ni navdušen
Chloe in Jeremy sta se spoznala na filmskem festivalu v Cannesu letošnjega maja, piše Daily Mail. Očitno gre za ljubezen na prvi pogled – vsaj z njene strani – , saj sta bila na prestižni jahti videti nadvse zatreskana. Milijarderjeva hčerka (njen oče obvladuje podjetje Arcadia Group, ki ima v lasti več odmevnih blagovnih znamk, med drugim tudi Topshop, Burton, Miss Selfridge in Dorothy Perkins) je okrog svojega kriminalca ves čas ovijala roke, predvsem okrog njegovega mišičastega pasu, in nasploh sta ves čas dajala vtis svežih zaljubljencev. Kar pa ne bi bilo nič spornega, če ne bi bil Jeremy poročen že osem let z ženo Melisso, z njo pa ima tudi dva otroka. Nad njuno zvezo pa ni navdušen niti milijarderski očka Philip Green, ki je do svoje hčerke po poročanju tujih medijev nadvse zaščitniški. Mediji z Otoka tako že pišejo, da očka Green doživlja nočno moro.

Jeremy in sinova, ki ju ima z Melisso. Ko je bil on v zaporu, je ona skrbela za vse, on pa ji je vrnil tako, da je odšel z milijarderjevo hčerko na romantično potovanje do Turčije. Ni treba posebej poudarjati, da je trenutno na družbenih omrežjih precej osovražen. Foto: instagram

Fotografija z letališča. Foto: instagram

M. S.